Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Safari Eurabia - Rotherham, het D66 van Engeland

Rotherham, Rotherham, waar kennen we dat toch van? In welke Britse detectiveserie zat dat idyllische plaatsje ook weer OHNEE WACHT we weten het al weer. Het ligt in """Asia""" en de Profeet van Molenbeek reisde er heen voor Safari Eurabia

Een smoelenboek uit de HEL

Rotherham kende ik eigenlijk alleen maar als een eldorado voor “Asian” groomers, loverboys en hun pedofiele klandizie. Ik volgde het nieuws destijds via de uiterst betrouwbare en degelijke Daily Mail en vooral de gigantische doofpot beklijfde: een mantel der liefde waaraan de magere mannetjes Klos, Bonekamp, Sjoerdsma en Paternotte een puntje kunnen zuigen (excuses voor dit foeilelijke, plastische stijlbloempje maar de lezer krijgt zo wel beeld van de slurpende Kaag-rimmers).

De politie durfde niks te doen omdat ze dan als racistisch zouden worden afgeserveerd, en Labour - al een eeuwigheid oppermachtig in Rotherham - wilde het “Aziatische” stemvee niet kwetsen. 

Wat volgde, was een van de grootste clusterfucks uit de Engelse geschiedenis. Duizenden meisjes werden jarenlang systematisch verkracht, misbruikt en mishandeld door de grooming gangs in the most shameful town in Britain (dixit het onverdachte persbureau Reuters).  

“Asian” taxichauffeurs lokten kinderen uit verzorgingshuizen en scholen en organiseerden betaalde groepsverkrachtingen. Anderen kinderen werden gedwongen naar die verkrachtingen te kijken, loslippige meisjes werden overgoten met benzine en de pooiers dreigden ze in brand te steken en hun moeders en jongere zussen te verkrachten en naar andere steden te deporteren. Er waren zwangerschappen - één op 12-jarige leeftijd - miskramen, abortussen en baby's werden door de groomers weggehaald bij de kindmoeders. 

Ik krijg al genoeg klachten dat mijn academische teksten veel te lang zijn en mijn broodheer Bart Nijman waarschuwde dat 250 woorden de max is qua aandachtsspanne der reaguurder, dus u leest zelf maar over de gruwelijke details bij Wikipedofilia en hier zijn wat bewegende plaatjes van Auntie Beeb

Er komt geen einde aan de schandalen want eind april dit jaar werd het conservatieve parlementslid Imran Ahmad Khan schuldig bevonden aan het misbruiken van een 15-jarige knaap, die hem geleverd werd door andere “Asians” uit Rotherham. 

Het parlementslid ontkende aanranding en beweerde dat hij de katholieke tiener alleen maar aanraakte toen die erg overstuur raakte na een gesprek over zijn verwarde seksualiteit. De keurige Tory zei dat hij "vriendelijk" en "behulpzaam" probeerde te zijn jegens de knaap ( hij deed dus een Cindy Smeetsje) maar die raakte van streek toen het onderwerp pornografie ter sprake kwam. Samen plaatjes kijken: jaja. Zo begon het bij Dennis Nilsen ook. 

Nou las ik met meer dan normale interesse de raarste dingen over het seksleven van met name de Conservatives in Engeland. Meestal worden ze morsdood aangetroffen in dameslingerie en met een pruik op het hoofd of slechts gekleed in een panty en met een stukje sinaasappel in de mond zoals Stephen Milligan.  Maar op zo’n bizarre manier naar je Schepper terugkeren, niet eens in een fatsoenlijk pak, komt ook in de gewone wereld voor hoor, kijk maar naar David Carradine en Michael Hutchence

MP Imran Ahmad Khan - toch een naam die bij mij vooral cricket-associaties oproept - mag in de bajes trouwens ook wel eens heur haar fatsoenlijk laten verven voor zijn huwelijksnacht met Bubba want dit is toch geen gezicht. Hij lijkt Berlusconi wel, of Toontje Hoes uit Sevenum, beter bekend onder zijn Amerikaanse artiestennaam Toine Huys. 

Maar het suffe stadje in Zuid-Yorkshire is zoveel meer dan een pederastenparadijs want Jeremy Clarkson begon zijn carrière hier als retejong bij het plaatselijke sufferdje: de Rotherham Advertiser! Ik lees het krantje op een terrasje van een Italiaanse broodjeszaak, de enige plek in Groomerham waar ze geweldige koffie hebben, en waar opent de Advertiser mee? 

Een nieuw grooming-schandaal! Een blanke jongen dit keer, dat scheelt. 

Rotherham is natuurlijk ook de geboorteplaats van de hilarische Chuckle Brothers, keeper David Seaman, scheidsrechter Howard Webb, acteur Sean Bean, en William Hague, de voormalig leider van de Conservatieve Partij. En ik ben nog niet klaar: Christopher Wolstenholme, de bassist van Muse, DJ Kritikal Mass en Jive Bunny & The Mastermixers komen uit Rotherham! En wat te denken van de Arctic Monkeys die in Fake tales of San Francisco deze onvergetelijke woorden zongen: "Yeah I'd love to tell you all my problem. You're not from New York City, you're from Rotherham".

Last but not least: Jamie Oliver's televisieserie Jamie's Ministry of Food (2008) werd in Rotherham gedraaid. Onze slissende keukenprinses wilde van Rotherham de culinaire hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk maken met zijn 'Pass it on'-plan. Dit is niet helemaal gelukt want de enige culinaire vluchtheuvel in dit spookoord is voornoemde Italiaan met een geweldige mamma in de keuken die furieus tekeer ging tegen een local die margarine op zijn sandwich wilde. Ik gebruik alleen maar olijfolie, riep ze verontwaardigd. Ik weet niet of het goede mens dochters heeft maar mijn motto is: Madre, tieni d'occhio i tuoi figli! 

De werkwijze van de groomers ging overigens via de maag. De arme white trash chavettes werden naar Domino’s Pizza gelokt, voor hen een waar paradijs. Of ze mochten mee naar een carvery, een all-you-can-eat-buffet met heel veel vleeswaren, kaas en zoetigheid. 

De enige bedrijvigheid in Rotherham tijdens mijn bezoek kwam van junkies, heroïnehoeren en dealers die de hele dag op het All Saint’s Square rondscharrelen. 

Rotherham is tot nu toe het meest treurige oord dat ik bezocht in de Midlands. Het meest opvallende: slechts 3 procent van de bevolking bestaat uit Pakistaanse mohammedanen en ik zie ze dan ook nauwelijks in het stadje, op een paar obligate kerriekotten na dan. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n in feite piepklein clubje “Asian”groomers een hele stad terroriseert? De enige verklaring: de politiek en de politie keken al die jaren weg en iedereen wist het. Voor islamofoob worden uitgemaakt is natuurlijk veel erger dan die duizenden door mohammedanen misbruikte, aangerande en verkrachte meisjes. 

Rotherham is net als D66 druk met een enorme campagne om het vieze, ranzige en gore imago weg te poetsen. Overal hangen billboards met shiny happy people die gelukzalige teksten over Rotherham uitbraken. En in 2025 wordt de Grooming Capital of the UK opgepimpt tot de Children’s Capital of Culture.

Ik geloof het allemaal wel, in dit aardse tranendal. Tijd voor Birmingham, het Afrika van het Verenigd Koninkrijk

p.s. Wel lekker goedkoop wonen in Rotherham:

Arthur van Amerongen maakt voor GeenStijl een rondreis door Europa, door de achterwijken van de omvolking en langs de zonsondergang van het Avondland. Als volleerd wereldreiziger trotseert hij daarvoor met een klein budget menig beschimmeld hostel, karige koffietentje en als het moet: een stenen bankje in een stadspark. Desalniettemin is deze reis een kostbare aangelegenheid dus uw gulheid om Ome Tuurgevoed, verwarmd en gemotiveerd te houden op zijn barre bedevaart langs de historische artefacten van de Europese islam en ideologische boobytraps van de stille burgeroorlog, wordt hogelijk gewaardeerd:

Reaguursels

Inloggen

"Arthur van Amerongen maakt voor GeenStijl een rondreis door Europa, door de achterwijken van de omvolking...".

Das toch vreemd; elke keer als ik het woord 'omvolking' in mijn tegels gebruik, wordt hij direct gejorist.

Glas-Plas-Was | 19-05-22 | 08:27

Mag je in de gedachte van inclusiviteit eigenlijk zomaar elementen van een bepaalde cultuur cancellen? Of is het dan niet meer inclusief?

dasechtgeenstijl | 19-05-22 | 07:55

Misselijkmakend verhaal.
Een tweede Islamabad op Europees grondgebied.
Hoe heeft het zo ver kunnen komen?
Kan anti-zeikstraal wel naar Tory wijzen of naar welke mislukte partij dan ook.
Het begint bij die verdorven schijthufters uit Verweggistan, Pakie in dit geval.
De gore kudtmentaliteit van de die gasten.
Geen enkele “rechtse” regering is schuldig aan de verdorven, onmenselijke, intolerante manier van leven van dat gore tuig.
Met als gemeenschappelijke deler de islam.

Ruimedenker | 19-05-22 | 01:19 | 1

Rotherham is nog niets vergeleken met Birmingham. Dat is net klein Pakistan. Maar wees niet bevreesd, we gaan er hier keihard achteraan.

Waakvlam | 19-05-22 | 08:33

Ook de nieuwjaarsnacht in Keulen werd in eerste instantie in de doofpot gestopt. Ook van een omvang dat je denkt hoe kan het überhaupt.

Er is een patroon en daar kan geen vage statistiek tegenop. Gewoon met eigen ogen gaan kijken hoe het er aan toe gaat in grote Duitse steden zoals ook Berlijn.

Wattman | 19-05-22 | 00:25 | 5

@Asteroid-B612 | 19-05-22 | 01:09:

Incident, 1000 aanrandingen of erger in Keulen destijds in 2016.

Berlijn is een politie staat van ongekende proporties tegenwoordig met Sylvester. Het feest is helemaal om zeep door Landgenoten die niet het Beste voor hebben met de oorspronkelijke vrouwelijke bewoners.

Wattman | 19-05-22 | 01:14

@Wattman | 19-05-22 | 01:10: Die "vluchtelingen" (jonge mannen) geloven, en dit zeggen ze zelf : "Europese mannen zijn zwakkelingen. Gedegnereerde slapjanussen en homoseksuelen. Europese vrouwen willen seks, seks en nog meer seks. Met ECHTE mannen. Een man als ik." Daarvan zijn ze serieus overtuigd. Dergelijke ideeen worden ook bevestigd. In Zweden is er het verschijnsel dat alleenstaande dames van middelbare leeftijd met even hoog deuggehalte als libido best bereid zijn hun "Solidariteit" en toewijding etaleren door, jawel, en jonge Syrier van een jaar of 25 in huis te nemen. Dat loopt gegarandeerd uit op neuqsecks natuurlijk. En uiteraard spreekt zich dat rond onder de "vluchtelingengemeenschappen". HIER moet je wezen. Kom hierheen !

Asteroid-B612 | 19-05-22 | 07:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ga zo goed op deze serie van Arthur, hoe droevig de realiteit ook is. Heerlijke schrijfsels baas!

OuweOuweLekkerMauwe | 19-05-22 | 00:24

'250 woorden de max is qua aandachtsspanne der reaguurder' de diepgang van een kano noemde mijn opa dat. Dat Arthur er nog maar vaak grof overheen mag gaan.

Koekebakker | 18-05-22 | 23:59 | 3

Bart Nijman kent zijn reaguurders...

* Il Principe * | 19-05-22 | 00:02

Dit inderdaad.

OuweOuweLekkerMauwe | 19-05-22 | 00:25

Ik schat m'n mede-guurders kennelijk heel wat hoger in dan Bart, of zou het geld op zijn. Het is niet uit te sluiten dat er zelfs bij zijn die wel eens een heel boek lezen, gewoon voor hun plezier! Maar goed, ik zal weer eens een donatie doen maar verwacht ik de volgende keer minstens het dubbele aantal woorden.

quigg | 19-05-22 | 04:26

‘Wie is het’? Van MB.

Sinterbikske | 18-05-22 | 23:30

Een erg nare zaak, toch denk ik dat met de Brexit de Engelsen nu beter af zijn en de gelederen wel zullen sluiten. Voorts is het niet enkel een EU beleidsprobleem geweest, het betreft een probleem in het collectief denken dat sommige tribes wel met authentiek volk te mengen valt, dit middels wilsoplegging en dwang. Engeland likt haar wonden, maar gaat hier beter uitkomen verwacht ik.

Unsinkable-Sam | 18-05-22 | 23:12 | 4

@thijs4419 | 18-05-22 | 23:45: Dat valt dan nog best mee eigenlijk, geen eurobonds, geen green deal, geen klimaclown die een budget van 60 miljard krijgt. 25 miljard op jaarbasis is een schijntje en met een beetje moeite binnen een paar jaar om te draaien in een flinke winst.

Sinterbikske | 19-05-22 | 00:08

Dit zegt nul komma bokkie. Want we hebben 700 dgn. Cov-19 geneuzel met torenhoge kosten achter de rug, zo ook in de UK. Tevens is het UK straks v.d. verplichte taxpoet bijdrage EU af (47.5 Mld. op dit moment). Als ge de balance NU opmaakt kost de Brexit net zoveel als dat ze bijdroegen in de hoogtijdagen a.d. EU, echter deze kosten stoppen over ’n paar jaar en dan gaan ze inlopen. Dus laat strategie en economie maar over aan mensen welke hier meer verstand van hebben en doe de chef v.h. Webcare team de groetjes van mij.

Unsinkable-Sam | 19-05-22 | 00:09

@thijs4419 | 18-05-22 | 23:45: Onzin, de economie floreert, werkeloosheid laag, evenzo inflatie. Multinationals zoals Unilever en Shell trekken zich terug naar het VK. De angstscenario's van Brexit komen gelukkig niet uit.

kroel | 19-05-22 | 00:18
▼ 1 antwoord verborgen

Engeland, je wil er niet dood gevonden worden

retba | 18-05-22 | 23:10

Retorische vraag: Waarom hebben ze allemaal zo’n inteelt kop?

Mark zit te Dutten | 18-05-22 | 23:02 | 1

Het is een stammen dingetje. Families daar hebben genoeg oud-zeer en ruzie dat het moeilijk is om met elkaar te trouwen. Dan maar met iemand van de short-list.

GeheidEenGeit | 18-05-22 | 23:37

Oh ja? En Staphorst dan?

skoftig | 18-05-22 | 23:02 | 1

Wat is dit voor een suggestieve opmerking

stef3094 | 19-05-22 | 08:39

Die promofotos.. vervangende schaamte

Schwanzeleber | 18-05-22 | 22:56
-weggejorist-
Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:55 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Pfew, longread, wou soms dat dit ook in podcastvorm of voorleesvorm zou zijn dan kan ik het al wandelend beluisteren. Kijken of ik morgen de puf heb om dit te lezen!

Jan, Leiden | 18-05-22 | 22:54 | 1

Microsoft Edge heeft een goede voorlees functie op de PC, misschien ook op de telefoon. - in het Engels tenminste, weet niet of de Nederlandse ook goed werkt

Forex | 19-05-22 | 06:39

Ik vind het verhaal rondom Rotherham nog steeds maar moeilijk te verteren. Kijk, ik snap het verhaal van Beste_Landgenoten tot op zekere hoogte ook wel, maar dan denk ik dus: We hebben zelf al genoeg mannen die zich blijkbaar niet kunnen inhouden of gedragen, maar die worden dus niet door een stel laffe takken in bescherming genomen vanwege politiek gewin. Iets met gelijke moniken, gelijke kappen? En dat gevoel te worden gepiepeld dat overheerst bij mij. De hele fokking dag. Razendmakend.

VBO_B_Niveau | 18-05-22 | 22:53 | 2

Ja dat is een puntje, dat ze uit angst voor discriminatie minder serieus werden genomen. Maar er speelt ook meer mee: De meisjes zelf werden sowieso al nauwelijks serieus genomen, afkomstig uit die lagere milieus met gebroken gezinnen, alcohol en drugsgebruik en verwaarlozing. Dat laatste speelt overal in Engeland. En de politie zelf misbruikt ook op tamelijk grote schaal, de laatste 2 jaar 53 gevallen van sexueel misbruik door agenten en je kan je voorstellen dat de aangifte daarvan (bij de politie) nogal onder gerapporteerd kan zijn.

Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:57

@Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:57: Jazeker. Maar nogmaals, die worden niet in bescherming genomen. Onrecht constateren en het dan verzwijgen en negeren. Want het is toch maar het laagopgeleide plebs waar niemand iets aan heeft. En als ik daar iets van vind dan ben ik de racist? De rest van jouw verhaal snap ik heel goed. Maar de hypocrisie en het doen alsof alleen 'witte' mannen het probleem zijn. Stuitend.

VBO_B_Niveau | 18-05-22 | 23:17

Volmaakt onbelangrijk, mogelijk zelfs off topic. In mijn donkerste perioden had ik twee go to dvd's. Priscilla, Queen of the Desert en Bend it Llike Beckham. Als anglofiel (en ernstig mislukt voetballer) is het VK nooit uit mijn hart verdwenen.

Zo'n potje in het park en dan Boris Johnson : hier de link dat de meiden elkaar ontmoeten in het park. No Dice. Daarvoor is de Brexit mogelijk nog wat te pril in Sliicon Valley. Football: it ain't Rugby for Faggots.

Hetkanverkeren | 18-05-22 | 22:20

Tommy Robinson, The rape of Brittan

potverdriedubbeltjes | 18-05-22 | 22:18

Zal wel nooit een Engelse vertaling van Lale Gül verschijnen in Rotherham

RitchieDoe | 18-05-22 | 22:15 | 2

Die Engelse vertaling is bijna klaar. En hij wordt niet uitgegeven in Rotherham.

bisbisbis | 18-05-22 | 22:24

Sigrid Kaag heeft in haar concept-speech toch ook de verwijzing naar Lale Gül laten weghalen. Weliswaar een mildere vorm van wegkijken dan in Rotherham, maar in principe hetzelfde: vooral niet willen benoemen dat er iets héél scheef zit bij een minderheidsgroep.

langelat | 19-05-22 | 08:44

Haha, die 20 snoetjes. Je zal maar uit principe voor ze op moeten komen.

RickTheDick | 18-05-22 | 22:12 | 1

Zo te zien heeft het merendeel een psychische stoornis, sommigen zeer ernstig.

Zenzeo | 18-05-22 | 22:36

Mooi artikel, vreselijke realiteit. Wat bezielt die weg kijkende politici om dit zo te laten gebeuren?

kroel | 18-05-22 | 22:08 | 4

PC en vooral willen deugen, met name van Labour

Louter Leuter | 18-05-22 | 22:52

@Louter Leuter | 18-05-22 | 22:52:
En die zijn natuurlijk ook al erg lang aan de macht. Andere landen zoals Pakistan/India bezetten is natuurlijk ook erg "labour" *sarcasme*.
Echt, die obsessie van jullie met links begint echt zielig te worden.

* Il Principe * | 19-05-22 | 00:04

@* Il Principe * | 19-05-22 | 00:04: Vergelijking raakt kant noch wal. India en Pakistan zijn in feite enorme openlucht daklozenopvangcentra. Dankzij de Britse kolonisatie hebben ze daar tenminste nog iets van kultuur meegekregen, en een lingua franca om mee te communiceren.

Asteroid-B612 | 19-05-22 | 01:26
▼ 1 antwoord verborgen

Dit is zo ontzettend walgelijk en wreed. Lange gevangenisstraffen?

Bataafje | 18-05-22 | 22:08 | 1

13 jaar max. In Engeland betekent dit gewoonlijk na 1/3 van de straf voorwaardelijk vrij.

me163komet | 18-05-22 | 22:11

Arthur van Amerongen die langere stukken schrijft: graag!!!

Margot2973 | 18-05-22 | 22:02 | 1

Hear, hear.

Diarmaid | 18-05-22 | 22:54

Beschaving is dunner dan een vernislaagje. Die foto's van die Pakistani triggeren voorts een enorme antipathie in mij. Ik deug duidelijk niet.

MickeyGouda | 18-05-22 | 21:49 | 2

Kende dit verhaal al langer. Hier zijn veel winkels zoals Salou, waar die gasten de baas van zijn. Ik ga er nooit naar binnen en zou bijna zeggen, toeristen doe het niet. Ze gaan dicht bij je staan, bezweet en je voelt je al in een hoek gedrukt. Neem de gewone toeristen winkels, voelt veel fijner.

gato | 18-05-22 | 22:52

Leve de Brexit dan maar. Good riddance!

JTKDM | 18-05-22 | 21:46
-weggejorist-
Blauwpetje | 18-05-22 | 21:44 | 2

Mag ik, als ik deze koppen zie, etnisch profileren? Ja, dat mag ik.
Is niet weggelegd voor Belastingdienst.

meneer Q | 18-05-22 | 21:42
-weggejorist-
SchoenSoul | 18-05-22 | 21:42

Die tweede van drie onder links is net een Paki Hitler. Kan hij ook niks aan doen. Maar het is wel zo.

chicago river | 18-05-22 | 21:40 | 1

Kleinigheidjes hou je toch…

Wijze uit het Oosten | 19-05-22 | 01:21

Wat leuk zeg, zo 20 authentieke autochtone onversneden stif upperlips op een fotocollage. Ik had geen tijd de hele tekst te lezen, waar ging het om? 20 tests wat nu echt de beste teablend is? Interessant!

Caparzo*Inc | 18-05-22 | 21:38

Kijk je ff droog naar de statistieken, dan blijkt het allemaal heel erg mee te vallen met de "Asian" factor in sexueel misbruik in engeland:

"Although criminal justice data on ethnicity should always be treated cautiously (and data on religion are simply not collected as standard), Asians were notably not overrepresented among the approximately 172,000 men and 27,000 women convicted of sexual offences in England and Wales in 2016.132"

UIt: journals.sagepub.com/doi/full/10.1177...

Gewoon wat wetenschappelijk onderbouwde feiten, die niet passen in de hysterie over "muslim grooming gangs". Altijd eerst ff de cijfers bekijken, dan pas iedereen beschuldigen.

Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 21:35 | 20

@Sinterbikske | 18-05-22 | 22:46:
Dat is dan heel lullig, maar een in wreedheid en smerigheid niet onderdoende zaak van 5 blanke mannen, die tientallen meisjes misbruikten of verhuurden, kreeg nauwelijks enige media-aandacht. Ik denk dan: Stel dat het Paki's waren geweest. En dat was ook georganiseerde misdaad. Het punt is: Het is een ernstige zaak, dat Rotherham, maar het is ook zo dat er buitenproportioneel media-aandacht voor is geweest en het "Jay Report" over de zaak, bevat vele zwaar onwetenschappelijke uitspraken gebaseerd op niet hard te maken aannames. Maar types als Tommy Robinson, een ultra-rechts Engelse figuur, heeft over deze zaak speciaal veel ophef gemaakt.

Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:52

@Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:52: En heeft daar zelfs voor vastgezeten wat ook bizar was.
Maar Rotherham blijkt helaas geen unicum te zijn, er zijn meerdere Engelse steden waar op grote schaal precies hetzelfde speelt met precies dezelfde dadergroep en precies dezelfde slachtoffergroep. Die vijf blanken die gruwelijkheden hebben uitgevoerd, wie waren de slachtoffers, welke achtergrond hebben die? Kunt u zich voorstellen wat een ophef er hier in Nederland zou ontstaan als er blanke zuid-assers of hooligans in georganiseerd verband minderjarige moslimmeisjes uit Amsterdam-west gingen verkrachten en prostitueren? Het klinkt eigenlijk best racistisch zo.
Maar voor ieder slachtoffer blijft wat aangedaan is even erg, laat daar geen misverstand over verstaan.

Sinterbikske | 18-05-22 | 23:04

Haha, onze favoriete onderhond doet een poging op tekstuele down-play. Niet omdat hij zo begaan is met die meisje, enkel omdat het seksueel sadisme tegen blanke, autochtonen hem wel aanstaat. En daarna de te verwachten ‘jij-bak’. Het is de moeite niet eens waard om dit te pareren met feiten.

Unsinkable-Sam | 18-05-22 | 23:05
▼ 17 antwoorden verborgen

Mja, zo op het eerste gezicht denk ik wel dat hier zo'n slordige 5986 leestekens zijn gebruikt, wat dus betekent dat ik over ongeveer 23 minuten pas kan reaguren in verband met mijn aandachtsspanne, maar ik zou mijn adem niet inhouden als ik jou was, want meestal kom ik niet verder dan een paar verdwaalde hersenscheten die ogenschijnlijk kant noch wal raken. Maar het ziet er veelbelovend uit!

VBO_B_Niveau | 18-05-22 | 21:34

Zouden de Smegma-broers ook tweedehands goed ingereden gezondheidsmatrassen hebben?
Ik vraag dit voor een Pakistaanse vriend.

gestoptmetroken | 18-05-22 | 21:22

Rotherham, Rochdale, Manchester, Bradford, Newcastle, Keighley, Peterborough, Aylesbury, Oxford, Bristol. Inmiddels 20.000 kinderen per jaar, de daders vrijwel uitsluitend Pakistanen, Bangladeshi en Indiërs. En steevast kijken de autoriteiten de andere kant op, om het toch 'vooral niet slecht te laten afstralen op de hele bevolkingsgroep'.
-
EN omdat het meest luide verzet tegen de grootschalige verkrachtingspraktijken afkomstig is van 'rechts' , doet 'links' er liever lekker niets mee.

bisbisbis | 18-05-22 | 21:18 | 5

@Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 21:36:
-
NEEN, die zijn er niet. Misschien dat ze wel bestaan (ergens in Achter-Anatolië, ofzo) , maar dan zijn ze vooralsnog niet aan het licht gekomen. 'Een vijftal blanke mannen' (kom effe op met dat concrete voorbeeld?) valt natuurlijk in het niet bij de honderden Pakistani/Bangladeshi die inmiddels zijn opgepakt en veroordeeld wegens 'grooming' van wat naar schatting van de Engelse kinderbescherming 20.000 kinderen per jaar zijn (het feest gaat nog steeds door).
-
Wanneer durven wij in Europa nu eens hardop uit te spreken dat ten zuiden van de Himalaya een buitengewoon hardnekkige en hardleerse verkrachterscultuur heerst? In Karachi, Delhi en Mumbay durven ze het hardop!

bisbisbis | 18-05-22 | 22:15

@Beste_Landgenoten | 18-05-22 | 22:54: lmao. Dat vorige artikel is duidelijk geschreven door wokies (lees de abstract), the guardian is ook nogal woke en home office is ook niet helemaal zuiver van ideologie.

nikolaos | 18-05-22 | 23:03
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ben eruit.
Ik vind die koppen gewoon niet zo gezellig.

SterF... | 18-05-22 | 21:18 | 2

Derde rij, tweede van links, heeft zich een Coupe Hitlèr laten aanmeten in de plaatselijke halal schoonheidssalon.

Nuuk | 18-05-22 | 21:22

Hey Tommy Tommy....Tommy Tommy Robinson

Smeggel | 18-05-22 | 21:13 | 1

is een multirecidivist

JTKDM | 18-05-22 | 21:45

En die 97% accepteert dat hun dochters zijn misbruikt, apart.

Wattman | 18-05-22 | 21:12

Rotherham schijnt dus een leuke plaats te zijn waar je ontzettend warme liefde kan krijgen volgens de reclameborden. Misschien dat veel meisjes in die stad daar toch anders over denken.

jan huppeldepup | 18-05-22 | 21:12

Waar kan ik heen,
ik kan niet naar Rotherham
Ik kan niet naar Rotherham, daar zijn zoveel Asian groomers.
Bedankt voor deze multiculturele verrijking…

davidhasseltoff | 18-05-22 | 21:12

De stad stemt sinds 1933 (en nog steeds) labour. Verkiezingen hebben consequenties.

JohnLocke | 18-05-22 | 21:05 | 4

Het is toch triest dat mensen om een punt als immigratie niet op een bepaalde stroming zouden kunnen stemmen.
De politiek, van links tot rechts, zou moeten ingrijpen wanneer dingen de spuigaten uitlopen. Er zou een ondergrens moeten zijn ongeacht je verdere politieke voorkeuren. Niemand wil als westers persoon in klein Pakistan wonen, maar het zijn de gewone jan met de petten die daar als eerste tussen zitten en de problemen ervan ondervinden.

letopuwzaak | 18-05-22 | 21:13

Klopt, maar je kunt van de gemiddelde Engelse arbeider niet verwachten dat hij op de torries stemt, die zijn er louter en alleen voor de rijken en schijten op de armen. Het standsverschil, en het verschil tussen labour en torries is in Engeland vele malen groter als hier het verschil tussen de VVD en de PVDA. Vanuit Torrie oogpunt bezien is de VVD hier nog een linkse club

me163komet | 18-05-22 | 22:17

de regering is al jaren Tory

AntiZanicz | 18-05-22 | 22:20
▼ 1 antwoord verborgen

Och...250 tekens? Ik zet je in de wacht en lees later mocht het veel tekst zijn. Je doet het goed, tikslaaf. Ga zo door. Wil ik smeuïge zut, dan vervoeg ik 'me wel tot Bert.

horsteknots | 18-05-22 | 20:59 | 2

No offence Bert.

horsteknots | 18-05-22 | 21:00

Van Amerongen mag van mij wel elke dag lange stukken schrijven.

Trasnochador | 18-05-22 | 21:14

Dus Rotherham is rotter dan Rotterdam?

Mokum Kosher | 18-05-22 | 20:57 | 3

Lijkt wel een beetje op Rotterdam Zuid.

thanseeuwen | 18-05-22 | 21:47

Rotherham Terror Corps.

Sinterbikske | 18-05-22 | 23:26

Ik was in Schotland rond de tijd (of een tijd….) waarin deze zaak uiteindelijk de nodige aandacht kreeg. Een lang interview met een Indische dame die haarfijn uitlegde hoe dit ging.
Seksueel gefrustreerde Pakistaanse mannen die ongelovige meisjes (Brits, Indisch, Caraibisch) misbruikten. Zij stelde dat ze zoiets niet in de eigen gemeenschap konden flikken, want ze zouden vermoord worden. Eigen vrouwen “eervol” houden, de ongelovige mag je misbruiken.

Totale misselijkheid hoe deze mensen over anderen denken. Dit is nu fascsime en dat wegkijken door de linkse politiek….. we hebben het ook gezien in Duitsland en Zweden en hier is wegkijken ook normaal, voor welk probleem dan ook gerelateerd aan het geloof dat op alles en iedereen die de profeet niet wil aanbidden, neerkijkt,

Nuuk | 18-05-22 | 20:56 | 9

Groot Britannie heet al decennia een rechtse regering.

AntiZanicz | 18-05-22 | 22:19

@Bataafje | 18-05-22 | 21:38: GB is brexit gegaan. Dus wat is uw punt. Paki's kunnen er hier niet in en in GB wel. Gelukkig.

AntiZanicz | 18-05-22 | 22:20

@AntiZanicz | 18-05-22 | 22:20: Precies, dan kunnen ze de onderbezette scholen en slecht presterende leraren helpen met het onderwijs. #samen

funda | 19-05-22 | 08:34
▼ 6 antwoorden verborgen

vreselijk. opdat wij niet vergeten.

Ir. Wilhelmus | 18-05-22 | 20:54 | 1

Laat Putin er maar een nuke op gooien. Straf voor de daders en de slachtoffers uit hun leugen verlossen.

Astroturfer | 18-05-22 | 22:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen