achtergrond

Geenstijl

Bolkestein Travel haalt vijf IS-vrouwen naar NL

Hallo allemaal en welkom bij de vvd

Vijf stoelen erbij graag voor de terrorismetafel van de vvd! Ons land heeft speciaal voor de club van partijcoryfee Soumaya Sahla een handjevol IS-vrouwen en hun kinderen opgehaald uit het Roj-kamp in Syrië omdat ze anders misschien wel eens hun fopstraf zouden kunnen ontlopen. Aldus een Britse journalist aldus Harald Doornbos en die volgen we tot de poorten van de hel en terug. Over ons daderfetisjisme en het gevaar van de terugkeertrutjes is al voldoende gezegd en geschreven: mensen die zich willens en wetens aansluiten bij een club terroristische, genocidale en ideologisch verknipte idioten (Islamitische Staat, niet de vvd) willen we niet terug. Zitten er dan zo weinig geschikte kandidaten in die vvd-klasjes dat ze helemaal uit Syrië gehaald moeten worden? Wat v-v-v-v-vindt Sophie Hermans er eigenlijk van?
UPDATE: De namen volgens Harald: 'Nawal, Hafida, Amber, Maryam en haar moeder'. Dus wij zoeken: Nawal is Nawal Hammoudi, Hafida is Hafida Haddouch, Amber is Amber K. en Maryam heet eigenlijk Meryem. De dochter van Hoessein, die samen met Sinan Can bij Pauw zat. De ex-vrouw van Hoessein (de moeder van Meryem dus) is door Meryem overgehaald om ook naar het hagelslagparadijs te gaan. Mooi citaat tot besluit: "'Ik mis alles aan Nederland', zegt de 23-jarige Amber K. nu. 'Zelfs het niet-voordringen in de rij bij Albert Heijn. Hier zijn mensen onbeschoft en asociaal. In Nederland hebben mensen respect voor elkaar'."

#BREEK VOLGENS DEZE BRITSE JOURNALIST HEEFT NEDERLAND VANOCHTEND VIJF #IS-VROUWEN EN HUN KINDEREN OPGEHAALD UIT HET ROJ KAMP IN NOORDOOST SYRIE.

Campbell MacDiarmid
Campbell MacDiarmid
@CampbellMacD

The Netherlands has repatriated five Dutch women and their children from Roj Camp this morning, according to a source in the northeast Syria detention camp.

131
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Leestip du Jour: Welke "verzoening" wacht ons?

Zelfs nu we nadenken over het hierheen halen van oorlogsmisdadigers, blijft de islam opvallend onbenoemd

@Van Rossem | 12-11-19 | 12:29 | 0 reacties

Syriëgangers mogen NOOIT onbestraft terugkeren

Een van de meest onwerkelijke discussies is niet de klimaathaast, de stikstofcrisis of de vele demonstraties tegen een vastgelopen politiek bestuur. De grootste vraagtekens rijzen rond het vraagstuk 'Wat te doen met "onze" Syriëgangers?'

@Van Rossem | 07-11-19 | 20:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.