achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

RTL zet ook The Voice Senior en The Voice Kids voor onbepaalde tijd stop

Zender legt succesprogramma's het zwijgen op

FOTO (ANP): Coach Marco Borsato na afloop van de opnames van het nieuwe RTL4 tv-programma ‘The Voice Senior’. Nederland is het eerste land waar de 60+ versie van ‘The Voice’ wordt uitgezonden.

Nou niet meteen allemaal beginnen te speculeren over wat voor smerige dingen Frans Bauer (zie je, daar gaan wel al). Na het stopzetten van The Voice of Holland, trekt RTL ook de stekker uit de microfoon van spin-off programma's The Voice Kids en The Voice Senior. "Alle merken rond The Voice zijn opgeschort tot er meer duidelijkheid is", laat een woordvoerder weten aan NU.nl, en dat is op zichzelf best wel een onduidelijk statement: eergisteren meldde RTL zelf namelijk nog in een persbericht dat hangende het onderzoek geen nieuwe vragen beantwoord zouden worden. In dat persbericht werd met geen woord gerept over The Voice Senior of The Voice Kids. Ondertussen roept producent ITV slachtoffers op contact op te nemen met een advocatenbureau dat onderzoek doet naar de zaak. Je zou haast zeggen dat heel veel mensen in hele dure boardrooms heel erg zenuwachtig aan het worden zijn.
NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET TER PUBLICATIE: GeenStijl blijft bij eerder statement, ziet nog altijd af van overname Talpa

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.