achtergrond

Geenstijl

LOL. Britse 4chan geezer loopt rond in Kabul, livestreamt, ambassades gesloten, geen vluchten

"Basically this is a white boy summer right here". Stopt de Chad in Chador.

Bovenstaand de bepaald fascinerende livestream, meer hier. Korte uitleg: 'Miles Le-vesconte Routledge' (Facebook) heeft 'Lord' op z'n bankpas staan maar hij is helemaal geen lord. Had zin om naar Kabul te vliegen en nu zit-ie naar verluidt in een soort 'safe house' en het is ons even niet helemaal duidelijk of en door wie hij daar nog beschermd wordt. Het is ons ook niet helemaal duidelijk of hij onderdeel was van een groepsreis. Alle ambassades doen momenteel even geen zaken en hij was op het vliegveld maar er waren vreemd genoeg geen vluchten meer. Hij had zich even verkeken op hoe snel Kabul ingenomen zou worden, hij dacht nog een maandje te hebben. 

Enfin, Miles is een soort 4chan katholiek die over Britse politiek zegt dat er "no political parties my level of based" zijn. Was in de UK naar eigen zeggen een tijdje dakloos, maar zat daarna weer in de lift, zelfs even op de uni en daarna een "investment banking intern". Kortom, een dynamische jongen. Gevraagd of hij zich bij de Taliban zou voegen om te overleven zegt hij luchtig: "No, because that would mean giving up Christ, and I'd rather die." Gebaseerd. Ook zegt hij dat hij z'n kruisje om z'n nek over het vliegveld liep, Taliban-lui hem zagen, maar er niet moeilijk om deden. We willen het allemaal geloven! Maar zou-ie gevaccineerd zijn? Meer beeld en de beste chan posts na de breek.

Our liege

Our liegeOur liege

Nou Miles, naar het loket

Baantje voor Miles!

...

...

L 0 L z

L 0 L z

Handen en voeten binnen boord

Ah toch niet Miles!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

De Slavische moraal gaat breken voordat Kiev valt, Putin kan niet zonder die 10.000 Tsjetsjenen

Een Putin in het nauw is een heel gevaarlijke Putin, en niet langer op een manier die respect afdwingt.

@Spartacus | 26-02-22 | 16:06 | 0 reacties

Kende u dit acht jaar oude filmpje van een mid air collision met negen parachutisten aan boord?

Het antwoord is blijkbaar ja, maar in 2013 werkten ondergetekende nog niet voor het internet dus we kijken gewoon nog een keer want wat een toestand

@Spartacus | 29-09-21 | 21:30 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.