Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Testen voor Toegang in het Stamcafé

Gegarandeerd QR-codevrij

 Goedenavond. De toegang tot het Stamcafé is uiteraard vrij, maar om te vieren dat het Testen voor Toegang systeem aan zijn eigen succes ten onder is gegaan, hebben we toch drie vragen voor u. 

1. Stel. U bent staatssecretaris en u kunt een mooi baantje krijgen bij een of andere NGO die door uw eigen kabinet wordt gesteund. Wat doet u?

A) Ik weiger die baan. Ik heb al een baan.
B) 100 bier drinken
C) Ik pak die baan en kondig dat aan in de week dat Peter R. de Vries wordt neergeschoten en de versoepelingen worden teruggedraaid
D) Bamboe eten 

2. Stel. U bent een bekende volkszanger die in Dubai gaat wonen, maar u heeft ook een hond. Wat doet u?

A) Ik neem de hond mee en als Dubai daar moeilijk over doet dan ga ik lekker niet naar Dubai
B) Ik breng de hond naar het asiel, kan hij gezellig met al die corona-afdankertjes spelen
C) Ik dump de hond in de tuin bij Rob Jetten en rijd keihard weg
D) Bamboe eten

3. HANS! DE BESMETTINGEN STIJGEN! DOE IETS! HAAAAAANS!

A) Ik blijf thuis op anderhalve meter afstand van moeder de vrouw
B) Ik ga naar de club en maak een dronken selfie met iemand met een Hugo de Jonge masker
C) Ik ga naar de club en schrijf in een persbericht dat ik niet naar de club ga, maar dat het wel zou moeten kunnen
D) Bamboe eten

Uitslag (positief of negatief) na de huishoudelijke mededeling

Huishoudelijke mededeling

Social

Meeste A?

U liegt

Meeste B?

U drinkt

Meeste C?

U bent een D66'er

Meeste D?

U bent een panda

@nattedooier

Nachtegaaltje hoor #nattedooier #voorjou #fy #fyp #voorjoupagina #meme #nederland #thierrybaudet

♬ origineel geluid - Nattedooier
Social
Social

Reaguursels

Inloggen

De NYT:
Following a stream of death threats — common for high-profile critics of Donald Trump — the Wyoming Representative (Liz Cheney) now needs a full-on security detail in her very un-Cheney-like role of resistance leader »

Bevestigt dat na de moslims nu rechts het meest gewelddadig is.

cugel | 10-07-21 | 15:06 | 3

Welnee, het is weer een mening van iemand, gebaseerd op meningen van anderen. Dat zagen we hier in NL ook bij deugzeugen zoals Jahjah, Akwasi, Anouk en vele anderen die regelmatig opriepen tot haat en geweld; en vervolgens gingen klagen "ja ik wordt nu op internet uitgescholden".

Natuurlijk is het kwalijk dat sommige onbekende rechtse tokkies soms net zo grof schelden als alle bekende linkse deugzeugen. Maar "uitschelden" en "dood wensen" is nog niet hetzelfde als daadwerkelijk tot geweld oproepen, zoals veel "democratische politici", linkse Hollywood sterren en CNN deden.

Dus terug naar de feiten, gewoon tellen, en turven;
- staan er tegenover alle linkse oproepen tot geweld ook rechtse?
- staan er tegenover alle linkse plunderingen en pogroms ook rechtse?
- staan er tegenover alle linkse oproepen tot moord ook rechtse?
- zo ja, turf van beide eens de aantallen.

Controleerbare feiten, daar gaat het om. Niet om meningen van extremisten.
Nog voor Trump gekozen was werden al zijn rally's al door gewelddadige linksextremisten verstoord. De bijeenkomsten van Hillary Clinton zijn nooit verstoord; dat zegt alles.
Dus gewoon tellen, en turven. Dan blijkt de waarheid vanzelf.

Dandruff | 10-07-21 | 17:37

@Dandruff | 10-07-21 | 17:37: Wel, dat klinkt niet onredelijk.
www.google.com/search?rlz=1C1ASRM_enN...
Als je naar de eerste pagina resultaten kijkt zie ik bij de 8ste link dat rechts achter de meeste terror attacks zou zitten, maar dat is een link van een kwaliteitskrant en die worden door jou natuurlijk allemaal als links gezien. Maar als ik gewoon bij de eerste link ga lezen kom ik dit tegen:

This section analyzes the data in two parts: terrorist incidents and fatalities. The data show three notable trends. First, right-wing attacks and plots accounted for the majority of all terrorist incidents in the United States since 1994. In particular, they made up a large percentage of incidents in the 1990s and 2010s. Second, the total number of right-wing attacks and plots has grown substantially during the past six years. In 2019, for example, right-wing extremists perpetrated nearly two-thirds of the terrorist attacks and plots in the United States, and they committed over 90 percent of the attacks and plots between January 1 and May 8, 2020. Third, although religious extremists were responsible for the most fatalities because of the 9/11 attacks, right-wing perpetrators were responsible for more than half of all annual fatalities in 14 of the 21 years during which fatal attacks occurred.

Dus ook een neutrale site is van mening dat rechts nu gewelddadiger is dan links. Dit zijn mensen die doen wat jij zegt: turven.

Ik moet even wat anders doen, zodat ik hier misschien niet terug ben voordat het onderwerp gesloten als het nieuwe nachtcafe opent, maar bij onze vorige woordenwisseling had ik je ook geantwoord en jij mij niet. In feite had ik nog een ander uitgebreid antwoord, maar dat verdween in de ether. Misschien wel omdat het onderwerp gesloten werd omdat er toen alleen maar Peter R de Vries onderwerpen open stonden. Het nachtcafe voor de Peter R onderwerpen dus.

Ah ja, dit was het:
www.geenstijl.nl/5159975/hardop-lache...
de 1 voor laatste reactie. En dan heb je nog een andere reactie van gelijke lengte gemist die ik er niet meer op kon krijgen en die nu voor goed verloren is, jammer, want het was een goed geschreven reactie.
In feite heb ik het heel vaak dat ik weloverwogen reacties geef en dan niets meer van je hoor, maar des te beter want die eeuwige discussies met jou leveren ook niets op.

cugel | 10-07-21 | 18:01

@cugel | 10-07-21 | 18:01:

Je beantwoordt niet mijn concrete vragen. Diverse linkse politici, media, beroemdheden riepen op tot geweld. Deden rechtse politici, media en beroemdheden dat ook?
Het juiste antwoord is natuurlijk "nee".
En zo zijn er ook geen "rechtse" pogroms en plunderingen geweest.
En evenmin "rechtse" oproepen tot moord.
Dus evenmin "rechtse" moorden zoals van antifa op Aaron Danielson.
Duidelijk.

Jij weigert zelf te tellen en te turven dus je komt weer met een linkje waarin een ander dat zou doen. Probleem is dat die ander niet aan "tellen en turven" doet. Die CSIS link bijvoorbeeld;
- gooit "attacks and plots" op een hoop;
- gooit alles rechts van Pol Pot op een hoop;
- onderzocht 893 incidenten; echter niet alle aanslagen in die periode.

Kortom er schort dus nogal wat aan de definiëring.
Het kwalijkst is dat rechts, christelijk, onvrijwillig vrijgezel, pro-wapen, anti-overheid, covid-wappie, eenmalig doorgedraaid en nazistisch allemaal op één hoop gegooid worden. Tja, dan lopen die cijfers van "rechts geweld" wel flink op natuurlijk. Vooral dankzij de eenmalig doorgedraaiden, want die maken de meeste slachtoffers. Niet die tientallen genoemde nazi-clubjes die nauwelijks een CV hebben. In tegenstelling tot gesubsidieerde terreurbewegingen zoals antifa en BLM ter linkerzijde.

Ook de willekeur in wel of niet mee genomen incidenten klopt niet. Zo wordt er wel gesproken over een extreemrechts iemand die het *plan* had om een agent te vermoorden. Maar ik mis de onder Obama begonnen reeksen (!!) daadwerkelijke (!!) moorden op agenten namens BLM. Links zou "slechts" 22 doden op haar naam hebben die 25 jaar, maar dat kan natuurlijk nooit. Dan wordt die reeks moorden simpelweg niet mee geteld; of ergens anders, misschien wel bij "rechts".

Kortom het doet een beetje denken aan de Duitse overheid die islamitisch geweld tegen joden onder "extreemrechts geweld" schaart. Of de Nederlandse overheid die (zware) mishandeling, (seksueel) geweld en (poging tot) doodslag door asielzoekers onder "overig" zet. Oproepen tot kopschoppen en moord door Akwasi zijn legaal; maar "minder Marokkanen" mag niet; en "minder Polen" weer wel.
We worden belazerd.
En zolang jij meningen belangrijker vindt dan feiten laat jij je belazeren.
Het is ondoenlijk om jou overal in te corrigeren; je moet het zelf inzien.

Overigens, jouw eerste claim dat voorstanders van raciaal geweld door Trump aanhangers bedreigd zouden worden. Het is me nog niet helemaal duidelijk, om wat voor dreigementen gaat dat dan?
Iemand die "up yours" twittert?
Je hebt ook daarvan weer geen concrete voorbeelden. Maar de suggestie dat de Trump-aanhang net zo gewelddadig is als de Clinton-aanhang is wel gezet.

Dandruff | 10-07-21 | 20:40

Die gozer heeft wel een Oasis-shirt aan. Hulde. Supersonic.

Piet Karbiet | 10-07-21 | 11:27 | 1

Een amuzikale zitplasser met een account bij Large waar de Blur-shirts al op waren.

Mazzelstof | 10-07-21 | 13:17

Net op schiphol ingecheckt. Die waardeloze QR app werkt niet en op de Nederlandse versie is er niet genoeg info als je op het vraagtekens drukt naast de QR-code. Ook geen werkende QR aflezers dus alles gaat weer zoals in een 3e wereldland met papiertjes en stempels. Wat een gvd armoe is dat toch. Trouwens als je niet weg moet voor je werk zou ik Schiphol even mijden van het weekend. Wat een gekkenhuis. Zelfs bij de FF balie hebben ze rijen wachtenden.

clockandhammergame | 10-07-21 | 09:48 | 6

Fijne vlucht en stay negative...

DeCynischeAmbtenaar | 10-07-21 | 10:56

@Nuuk, stoer met je zoon fietsend naar de Achterhoek! Klinkt leuk en je hebt een wijze vrouw zo te horen. Geniet ze!!

Roos | 10-07-21 | 11:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Split Enz : missing person. Wel weer live. Pinkpop ergens jaren 80.

Purk | 10-07-21 | 09:16 | 2

1980. Pinkpop binnen.

Purk | 10-07-21 | 09:20

Kon het zo gauw niet vinden. Maar hier youtu.be/4JVCMjLpTqk
Drie liedjes van pinkpop binnen 1980. Ken ze niet dus en hou dat graag zo. Zit hij ertussen ?

grapo | 10-07-21 | 09:43

Ctrl F et voila: peppleur

wilderst | 10-07-21 | 08:50

Nou ja, pareltjes... Trouvailles?

Herhaalvogel, repeteervogel en iets met koffie vandaag, ff terugzoeken...

wilderst | 10-07-21 | 08:49

De jeuk is heftig, rood omrande witte bultjes zijn mijn deel. En mensen maar zeggen dat golf in eikenbossen niet gevaarlijk is! Processierups...

Een paar jaar terug heb ik een compleet nieuw matras gekocht, omdat ik dacht aan andere critters. Nope. #Kutrups.

wilderst | 10-07-21 | 08:41 | 1

Tju! Anders dan verwacht bestaat het woord kutrups al. Ik dacht na mijn 3 recente pareltjes er weer 1 te hebben.

wilderst | 10-07-21 | 08:44

Goedemorgen! Die festivalzomer gaat dus niet door. Sterkte voor de getroffen ondernemers en de verwende jeugd zal wat anders moeten bedenken om zich leeghoofdig te vermaken.

DeCynischeAmbtenaar | 10-07-21 | 08:40 | 4

Die jeugd gaat wel ergens onder een viaduct feesten ofzo.

grapo | 10-07-21 | 09:46

@grapo | 10-07-21 | 09:46: of in een gehuurd busje met 9 man/vrouw/onzijdig naar Spanje.

DeCynischeAmbtenaar | 10-07-21 | 10:54

@grapo | 10-07-21 | 09:46:

Ik ga er vanuit dat Gefreiter Hugo zijn Einsatzkommando's al paraat heeft staan. Ordnung muss sein, dat spreekt!

HoogToontje | 10-07-21 | 11:47
▼ 1 antwoord verborgen

1 snee wit brood. Dik de boter erop. Gelijk verdeeld natuurlijk. Dan 3 lagen/50 gram rosbief. Elke laag minutieus met de hand op gevoel gezouten. Paar minuutjes laten smelten, het zout dat is. Dan de inverse kakafonie van heerlijke eenvoud in de mond. Ach mmm.

Mijn lichaam schreeuwt na het verorberen van dit lekkers om nog een espresso. Gelukkig heb ik die ter eigen bescherming niet in huis. Maar ik denk niet dat ik de barrista's wederom 1,5 jaar laat wachten op mijn klandizie! Eind zomer in de laatste zon ga ik er zeker nog 1 nemen.

wilderst | 10-07-21 | 08:32 | 8

@wilderst | 10-07-21 | 09:35: Zo heeft meneer Q. Zamani uit Irak, werkzaam bij het UWV, achteraf zonder geldige papieren, over mij uitgesproken in het door mij zelf betaalde deskundigenoordeel. Na 28 jaar al het werk aanpakken wat er maar was en fysiek en mentaal helemaal op te zijn. In de bijstand werd ik meteen 75-100 afgekeurd. Nu leef ik van 1000 euro per maand. Als mijn moeder overlijdt mag ik de erfenis opvreten en weer terug aankloppen als het op is. En dan wachten tot 68 of later de AOW komt. Pensioen heb ik niet, altijd vrije beroepen gehad of tijdelijk werk. Her en der staan nog een paar polisjes die door de kosten en de malaise gedecimeerd zijn.

wilderst | 10-07-21 | 09:44

@wilderst | 10-07-21 | 09:44: Maar, heeft u wel een woning voor uzelf? Dat is ook al heel wat tegenwoordig, voor mensen die aangewezen zijn op huren.

Papa Jones | 10-07-21 | 10:09
▼ 5 antwoorden verborgen

Mogen nachtclubs overdag wel open?

Mr_Natural | 10-07-21 | 08:31 | 2

Ik vraag mij af of de tijden die handavers bepalen, worden afgelezen van klokken die zijn geijkt/gekalibreerd. En met de bijbehorende rapportjes.

SchimmelSchwanz | 10-07-21 | 08:41

@SchimmelSchwanz | 10-07-21 | 08:41: het is net als met handflitsers. Van 5 voor tot 5 over meestal koffiepauze, dan heb je geen gezeik over secondes.

Shoarmamasutra | 10-07-21 | 16:46

Hoe zit dat eigenlijk met die QR codes? Als ik er een foto van maak, heb ik dan nog controle over mijn telefoon wat ie gaat doen? Of bestaat er een kans dat ik wellicht zelf niet besmet raak maar wel mijn telefoon?

SchimmelSchwanz | 10-07-21 | 08:30 | 1

Ze hebben in de nationale versie een op en neer fietser er in en in de internationale een vliegveldpassagiersband. Zodoende zouden fotos dus door de mand moeten vallen.

Shoarmamasutra | 10-07-21 | 16:48

Ah dus we krijgen nog een vervolg over de Kaag docu. Nou we zijn heel erg benieuwd. Ik vermoed dat als de ombudsmanvrouw daar negatief over oordeelt ze een topvent is maar anders een omgebudst zeikwijf?

Beste_Landgenoten | 10-07-21 | 08:09

Ai. Aan de achterkant van het huis, iets verderop, zijn ze aan de gang gegaan met een motorzaag. Die zag ik niet komen, deur dicht helpt licht...

wilderst | 10-07-21 | 08:03 | 5

Heb je de Texas Chainsaw Massacre gezien?

Nuchternederland | 10-07-21 | 08:15

@Nuchternederland | 10-07-21 | 08:15: Nee, wel van gehoord. Ik kan geen horror kijken sinds Dracula op m'n 12. Slaap nu nog met de dekens over mijn hals. Als ik chucky in de gids zie staan begin ik al te kokhalzen! Alleen de aanblik van dat fotootje is al horror!

wilderst | 10-07-21 | 08:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Goedemorgen,
Is er nog lijnpaling te krijgen of is er alleen nog maar kweekpaling?
En wat is het smaakverschil tussen gerookte paling en gestoofde paling.
Heb later op de dag zin in paling.

Nee, geen broekpaling maar paling van een viskraam of winkel.

steekmug | 10-07-21 | 07:23 | 18

@Zoelense Hobbyboer | 10-07-21 | 08:59: Je zou zeggen de wilde dan, en daar ben ik ook voor. Echter net zoals bijvoorbeeld bij zalm of eend is de gekweekte veel vetter. En vet is/draagt smaak. Ik zit in een spagaat hier.

wilderst | 10-07-21 | 09:04

@wilderst | 10-07-21 | 09:04: Ik weet niet of jullie de geneugte kennen van gerookte kippenvleugeltjes, de armeluispaling? Die kan je dus absoluut niet maken van overjarige eko-kip. Te taai en te mager en wellicht teveel eigen kipsmaak.

Maar wel geweldig die overjarige eko-vleugels voor kippenbouillion, dan kan je niet zonder! Na dik 2 uur koken en afkoelen kun je de pan op z'n kop houden!

wilderst | 10-07-21 | 09:09

Ik houd de pan al eerder op zijn kop, maar ik houd dan ook niet van kippensoep.

juan Kroef | 10-07-21 | 11:26
▼ 15 antwoorden verborgen

Hmz, daar zijn de eerste wolken al. Saaie dag vandaag, slapen overdag. Als het lukt. Met de espresso.

En de dubbele pallet rockwool in de tuin van de overbuurman i.c.m. de big bag wit zand en de palet stenen belooft ook niet veel goeds...

wilderst | 10-07-21 | 07:20 | 2

Pallet

wilderst | 10-07-21 | 07:21

Nou ja als t klaar is dempt steenwol wel herrie.

Shoarmamasutra | 10-07-21 | 16:50

Leuke vraag waar zelfs ik (pff) geen antwoord op weet:

Geacht panel, waarom komt er op een (decaf) Coca Cola (zero) met ijs en bruine rum/Asbach/whisky/cognac zo'n vieze schuimlaag, die je het liefst met een schuimspaan eraf zou willen halen?

Het heeft vast iets te maken met het bruin in de booze. Als ik deduceer zal het niet aan de caramel liggen, wat veelal gebruikt wordt in bruine booze, want Coca Cola zelf is al zwart van de kankerverwekkende ammoniak-caramel. Zit het dan in het hout dat bij de lagering gebruikt is?

Mona, help!?

wilderst | 10-07-21 | 06:54 | 11

@wilderst | 10-07-21 | 07:59: In andere drankjes zit meer citroen zuur. Giet uw cola uit over bv een stukje citroen en het zal minder schuimen

Earl_of_Doncaster | 10-07-21 | 08:19

alcahol heeft een lagere oppervlaktespanning dan water. Het is als het ware nog vloeibaarder en dunner. En lichter. Ik denk dat de CO2 (bubbels) zo makkelijker/sneller ontsnappen.

Shoarmamasutra | 10-07-21 | 16:54
▼ 8 antwoorden verborgen

Vreemd. De zwaluwen vliegen nu. Zouden ze weten dat het vanavond slecht jagen wordt met onweersbuien? Ik denk zeker te weten van wel!

Wij weten niks.

wilderst | 10-07-21 | 06:44 | 1

Vliegen ze hoog dan wordt t mooi

Shoarmamasutra | 10-07-21 | 16:55

Goeiemorgen. Ik word wakker, pak een cherrypruimtrostomaatje en vraag mij af:
Mensen beweren dat eb en vloed de schuld is van de maan. Omdat de maan de zee aan trekt. Ik zie dat verschijnsel nooit in de vijver van mijn vader. Geldt dat alleen voor zout water?

SchimmelSchwanz | 10-07-21 | 06:17 | 4

Eb en vloed... de maan en de zee.... cherrypruimtrostomaatjes... het zout en het water...

Ik proef een nieuwe hitsingle voor Marco Borsato!

Yrrab | 10-07-21 | 06:45

@wilderst | 10-07-21 | 06:56: Of is hij nog bezig met de winkel van Sinkel? Mooi wiki verhaal over het eerste warenhuis van NL voor de geinteresseerden, google dat maar eens.

wilderst | 10-07-21 | 07:08
▼ 1 antwoord verborgen

Op dit moment (5:10) is het 21°. Het wordt vandaag 42°. Warm dagje, dat wordt een lange sesta vandaag.

jitro | 10-07-21 | 06:16 | 1

Niet overdrijven , het is 6.10

Nuchternederland | 10-07-21 | 08:18

Was goeie espresso...

wilderst | 10-07-21 | 06:00 | 1

Ik sta nog steeds stijf van dat miniscule kopje rond 22.30 gisterenavond. Maar ik ben dan ook geen gebruiker... Vreemd dat deze drug wel mag... Maarja, dat is dan ook om het laatste greintje energie uit het voetvolk te persen.

wilderst | 10-07-21 | 06:33

The Black Angels The Prodigal Sun Directed by Caleb Busacker / ODkh9j1fM

Robert Haynes | 10-07-21 | 05:10

Harley Davidson and the Marlboro Man (3/12) Movie CLIP - No Excuses (1991) HD / tVfrMp_MWw4

Robert Haynes | 10-07-21 | 05:05

Ter afsluiting van een lange avond vol wijn en onaangekondigd bezoek: Otis Redding - Cigarettes and Coffee

YungBlomski | 10-07-21 | 04:58 | 2

Zijn de betere avonden.

TheOne48 | 10-07-21 | 04:59

De beste avonden.

YungBlomski | 10-07-21 | 05:00

Madonna - Lucky Star [Official Music Video] / ThHz9wlBeLU

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:57

America - A horse with no name (clip HQ) / Tm4BrZjY_Sg

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:53

okee, black widow is gewoon een meisje. next

newray | 10-07-21 | 04:47 | 1

klopt

gato | 10-07-21 | 08:22

Motorhead - I Don't Believe a Word / KpDQljuB1Ec

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:22

Ik ga langzaam richting bed.
Voor earlybird MickeyGouda.
Was vorige week weer eens in Lugano vrienden bezoeken en....... een klein beetje emigratie aan het regelen. Bloedmooie Zwitsers Italiaanse stad en daar was dit nummer zeer geliefd:
Fabio Rovazzi - La mia felicità (feat.Eros Ramazzotti) 2021
www.youtube.com/watch?v=_Yb_EocZAVY
Overigens ook Geneve is nog in de running maar feit is wel dat we richting Zwitserland gaan. Frans of Italiaans wordt nog over gesteggeld, maar we hebben besloten.

Basil Fawlty | 10-07-21 | 04:16 | 3

Zwitserland is prachtig, maar daarom ook onbetaalbaar. Lugano is een beter alternatief!

YungBlomski | 10-07-21 | 04:52

@YungBlomski | 10-07-21 | 04:52: Lugano is 100% Zwitserland, pas bij Chiasso 10 km verderop ga je de grens over...
Overigens eens met dat het een erg mooie stad is. Kom er ook graag.

Nuchternederland | 10-07-21 | 08:19

Grazie Basil! Toevallig heb ik pas op YT "Zwitserland vanuit de lucht" zitten kijken. Wat een betoverend mooi land! Mijn nicht woont er al zo'n veertig jaar met plezier. Er is volgens haar maar één minpuntje: Zwitsers zijn niet het meest toeschietelijke volk. Maar goed, tegen jullie gecombineerde charmes zijn ze vast niet bestand. ;-))

MickeyGouda | 10-07-21 | 09:07

Hank III - Low Down / ZvCTFhUlig

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:13

Maar goed..

Met de tijdelijke slapeloosheid, Breaking Bad maar weer opgezet..

Handig..??

( Echt van voor af aan he... )..

Dus..

Kusjes..

neonreclame | 10-07-21 | 04:12 | 3

Zijn maar 62 afleveringen he.

TheOne48 | 10-07-21 | 04:15

Ik wacht al een paar jaar op het vervolg van “Better call Saul”
Die Bob heeft ondertussen wel een andere kuTfilm afgeleverd. “Unknown”, wat een maffe film.

Ruimedenker | 10-07-21 | 07:16

Night Moves (Remastered) / ePCiVK5Jjos

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:08 | 1

Trusten allemaal. Bedankt voor een super leuke avond! Heb weer flink gelachen :-)) Kwamen ook weer juweeltjes van nummers voorbij. Heb helaas nog geen kwart van alles kunnen beluisteren. Morgen dan maar. Slaap lekker reaguurders.

lezeres | 10-07-21 | 04:03 | 3

x

Robert Haynes | 10-07-21 | 04:04

Truste lezeres.
Heb je niet gesproken, wel gevolgd.
Slaap ze!

TheOne48 | 10-07-21 | 04:04

Cecil Brown / JPWZGSvwZ_I

Robert Haynes | 10-07-21 | 03:56 | 1

Moeten we het daar weer over hebben..??

Ja, sorry, zie het nut niet....

neonreclame | 10-07-21 | 03:55 | 2

Dingen een plekje geven.
Kan je het loslaten.

TheOne48 | 10-07-21 | 03:57

Dwight Yoakam "Fast As You" / DBNXS_XBaR8

Robert Haynes | 10-07-21 | 03:49 | 1

Bookmark...

neonreclame | 10-07-21 | 03:51

Klassieker idd, Top!

TheOne48 | 10-07-21 | 03:53

Oh echt heerlijk Basil! Deze neem ik nog even mee. Zo lekker!

lezeres | 10-07-21 | 04:06

Air - All I Need / WQVz21i38Wc

Robert Haynes | 10-07-21 | 03:42 | 1

Of ik nog tijd voor andere dingen heb...

Nope...!!!

neonreclame | 10-07-21 | 03:37

Neon, mag het iets minder? Bomen bos...

wilderst | 10-07-21 | 03:37 | 3

Hou het zelf ook niet bij..

Heb je wat te doen...

neonreclame | 10-07-21 | 03:37

@wilderst | 10-07-21 | 03:40:

Als je die frustratie nou eens laat gaan, en mij ziet als een lastig mannetje waar je niet naar omkijkt...

Zijn we al een heel stuk verder..

Iedereen heeft z'n mondje klaar hier en jij laat je "wegjagen" door een lichtgewicht als ik..??

Mens, ga koken...!!!

neonreclame | 10-07-21 | 03:43

The Black Angels The Prodigal Sun / ODkh9j1fM

Robert Haynes | 10-07-21 | 03:21 | 3

Lekker nummer Robert....

neonreclame | 10-07-21 | 03:30

En een mug...

Raar beest..

Ga iemand anders lastig vallen...

neonreclame | 10-07-21 | 03:21 | 5

@neonreclame | 10-07-21 | 03:28: Muggen zijn gewoon kleine rotzakken! Oh wacht... Heb nu vast wel iemand beledigd. Ja sorry hoor maar..... Is toch zo!

lezeres | 10-07-21 | 03:33

@neonreclame | 10-07-21 | 03:39: Hahaha geweldig dit! Hoe krijg je het voor elkaar? En zo snel. Moet weer zo lachen om je! :-))

lezeres | 10-07-21 | 03:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Haha nee joh. Of toch? :-))

lezeres | 10-07-21 | 03:30

Sonya Spence - Let Love Flow On - High Note 1981

Robert Haynes | 10-07-21 | 03:17 | 1

We weten toch allemaal wat een NGO doet ? Op naar een 3e wereld gebied, een grote villa huren, (te) jonge meisjes uitnodigen en erop los neuken op kosten van de belastingbetaler.

Graag_Bier | 10-07-21 | 03:16

Voor de broodnodige reset van hitsige onstspanning enwel live on stage.
.
Frank Zappa and the Mothers of Invention - Live in the Roxy 1973 !
.
youtu.be/r7fyyhhuE7c

MoslimMolen | 10-07-21 | 03:13

Vandaag na de golf (2 birdies, 3 Alfa en retro koude asperges met bio-achterham in de baan) heerlijk gegeten in het dorp van Van Gogh:

Halve langoustines met een tik van de salamander, gecombineerd met Serrano-ham en groene asperge-tips, daarbij baby-mosseltjes en erwten-spruiten.

Als hoofd nog een voorgerecht, ganzenlever met coquilles en een saus van strandkrabbetjes.

Spatzuivere Chardo erbij voor 3,50 per glas, zeldzaam!

Mijn disgenoot wilde het gelag betalen, de barmhartige samaritaan, maar ik had nog 50 euro over van het vakantiegeld. Dat coverde ruim, samen 7 euro fooi.

wilderst | 10-07-21 | 02:59 | 13

Water loopt me weer in de mond. Mijn zelfgemaakte preisoep was niet wat ik ervan verwacht had. Had er toch veel moeite voor gedaan. Gebeurd me niet snel, nou ja. Wel een super gezond soepje. Dat dan weer wel.

lezeres | 10-07-21 | 03:53

@lezeres | 10-07-21 | 03:53: Olie met bloem (meel) voorzichtig warm maken gedurende 5 minuten onder roeren, niet laten kleuren. Goede koude bouillion erbij. Flink roeren tot kokend en gebonden. Pakje room erin. Snufje peper en nootmuskaat. Dan heb je de basis champignon/asperge/ham-prei-soep.

Voor ham-prei-soep: vers gesneden prei erin 10 minuten. Gerookte gekookte ham in stukjes 3 minuten. Afmaken met een liasion van eigeel.

wilderst | 10-07-21 | 05:00
▼ 10 antwoorden verborgen

youtu.be/iCTLO77CBAY

All Saints, Pure Shores.

Uit de tijd dat ik zelf ook nog vrij onbezoedeld was. En de wereld trouwens.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:53 | 3

Loopy, Geinig anekdote. Het was 1997/1998 en was financieel handelaar en een van mijn goede Londense contacten was een ex-middelbareschool vriendje van een van de Appleton zusjes en ik moest dus iedere keer aanhoren hoe hij haar had gekust en 2nd base, nipple kssing en natte vinger had gehaald. 1 keer horen was ok maar iedere keer als zij een hitje hadden kwam dat verhaal weer. Hij vertelde dat verhaal dus keer op keer in geuren en kleuren. Totdat ik zei: "Sean mate, at the end end of the day, did you fuck her?" Waarop hij zeer geschokt reageerde en zei dat ik "vulgar" was. Ik keek hem aan en herhaalde zijn plastische uitspraken en toen had hij eindelijk door dat hij "vulgar" was. We hebben er beiden hartelijk om gelachen en nooit meer over gehad.

Basil Fawlty | 10-07-21 | 03:23

@Basil Fawlty | 10-07-21 | 03:23:
Weer zo'n blijmakertje! Je blijft toch wel reaguren vanuit Zwitserland?

MickeyGouda | 10-07-21 | 09:14

Mooi verhaal Basil om mee wakker te worden.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 10:38

Voor de jazzrock freaks die er hier niet zijn:
Atmosphere- Ultima.

TheOne48 | 10-07-21 | 02:50

Ok, nog een duo.
Dit spant erom, allebei 1967

Dusty Springfield - The Look of Love
www.youtube.com/watch?v=Tf1d65OHYXo

Maar al in hetzelfde jaar kwam Sergio Mendes met een riposte
Sergio Mendes & Brasil 66 - The Look of Love
www.youtube.com/watch?v=Ua-TfUU3R6I

Beide fantastische liftmuziek, maar als ik dan toch in de lift sta? Voor mij de Mendes versie. :-)

Basil Fawlty | 10-07-21 | 02:49

Ik wil even voor iemand opkomen.
Iemand die in elke zin die hij hier neer tikt het woord, wappie, te pas en te onpas gebruikt, noemen we niet gek of idioot maar ,bijzonder.

zoalsikhetzeg | 10-07-21 | 02:41 | 1

Soort Dik Trom, tis een bijzonder kind en dat is-ie.

TheOne48 | 10-07-21 | 02:45

The Accountant - Were You a Good Dad? / U58edpw-WLU

Robert Haynes | 10-07-21 | 02:36 | 2

Beetje bijzonder nummer. Duitse band, de clip is voor 3 D-Mark opgenomen op een toilet langs de autobahn, mooi David Hasselhoff accentje, maar ik kan me nachten herinneren in een Brabants Rockcafe dat ik naast de alto’s, goths en aankomende kraspanda’s uit mijn dak ging op deze industrial. Beetje Nine Inch Nails, maar dan fout:

youtu.be/QLVpyPCEjxU

Die Krupps, to the hilt.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:32 | 2

Ergens moet ik nog een cd van Die Krupps hebben liggen het andere nummer was fatherland,technorock zoals alleen duitsers kunnen maken , lang niet meer gehoord, bedankt!

steekmug | 10-07-21 | 07:28

Verdomme, die is goed, kon ze niet, trouwens pracht clip.

swapper | 10-07-21 | 08:28

Thunderstruck by Steve'n' Seagulls(Live)

Theodorik1 | 10-07-21 | 02:22

The Cranberries - Linger / G6Kspj3OO0s

Robert Haynes | 10-07-21 | 02:20 | 8

@neonreclame | 10-07-21 | 03:12: Bijna alles? Laat me raden. Wat heb je niet onder controle. Moet een vrouw zijn of anders de belastingdienst. Ik gok op 1 van de twee ;-))
Ja moet zo echt gaan slapen. Maar vind het zo gezellig hier weer te zijn. Heb jullie gemist!

lezeres | 10-07-21 | 03:22

@neonreclame | 10-07-21 | 03:27: Lekker nummer neon! Die melodie ken ik van een heel tof nummer. Moet even zoeken. En... love you! Laat je niet kisten. X

lezeres | 10-07-21 | 03:39
▼ 5 antwoorden verborgen

Zeker. Ik ken m’n pappenheimers. I am out. Trusten dame.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 03:23
▼ 8 antwoorden verborgen

Misschien beter om je ballen gewoon dicht bij je te houden. Oh... je golfbal. Ja dan.. eh... ja weet ik veel. Ik ga nu maar over op cola light. Word een beetje flauw melig. :-)) Ahum...

lezeres | 10-07-21 | 02:29

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag meenemen 1 bebouwde kom. Welke?

Brabeaulander | 10-07-21 | 02:13 | 3

Pompei. Lekker rustig. Geen last van buren in ieder geval.

Lorejas | 10-07-21 | 02:14

Sexbierum. What else you need?

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:16

1 van de bebouwde kommen van Laarbeek, de groenste gemeente van Europa.

wilderst | 10-07-21 | 02:18

Voor Petur R -Baretta's Theme

Don't go to bed with no price on your head, no, no (Don't do it), no, no
Don't do the crime if you can't do the time (Don't do it) (Hurry up)
Keep your eye on the sparrow when the going gets narrow
(Don't do it) Don't do it

Don't roll the dice if you can't pay the price, no, no (Don't do it), don't do it
Don't run your feet down no dead end street, no, no (Don't do it) (Hurry up)
Just keep your eye on the sparrow when the going gets narrow
(Don't do it) Don't do it

Don't do me dirt or you're gonna get hurt (Don't do it)
Don't run away 'till you hear what I say, no, no (Don't do it) (Hurry up)
Keep your eye on the sparrow when the going gets narrow
(Don't do it) Don't do it

Ain't gonna fight with no thief in the night, oh no
(Well, well, well, well, well)

Theodorik1 | 10-07-21 | 02:09 | 1

Dit impliceert crooks met enig rudimentair normbesef.....
In deze, vergeet het maar.
"Men oogst" wat men wegkijkt.

MoslimMolen | 10-07-21 | 02:28

Waar veel mensen voor vrezen gaat in Brabant gebeuren.
nos.nl/l/2388699
5 partijen….
Den Haag zal spoedig volgen.
Rutte gaat het wéér niet droog houden.
Nu ga ik écht slapen….
Ik heb het warm.

Ruimedenker | 10-07-21 | 02:09 | 2

Mooi excuus voor Rutte om ook uit deze formatie weer lachend zonder schade te kunnen komen.

Lorejas | 10-07-21 | 02:17

Het einde van het mooie Brabant.

swapper | 10-07-21 | 08:32

Blijft lekker. Wel grappig dat vandaag Tool best favoriet is in de panelen.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:07

@The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:07: zit nu inmiddels al een eeuwigheid naar deze live-registratie te kijken. M'n bier is op, m'n joint smaakt niet meer, wil eigenlijk bek schrobben en naar bed, maar ik ga toch neg een biertje open trekken. youtu.be/BfLCHTRIxtk

Abject | 10-07-21 | 03:09

La Traviata "Addio, del passato" by Anna Netrebko / ug9gWXlyuDs

Robert Haynes | 10-07-21 | 01:52 | 2

Duncan Stutterheim (ex ID&T) is boos. Maandag kort geding.

SailingDuck | 10-07-21 | 01:51

Ik kreeg van m'n golfmaat een bosje bananen. Vergat helaas 'm een paar heerlijk rijpe nectarines terug te geven.

Wat maken we daarvan? Een vloeibare nachthap! Punch, bowl, sangria? Geef 't maar een naampje...

Grote bak vullen met gin/rum, passoa, rode port en een scheut cocos-shit voor het samba-gevoel. Ijs erin storten. Oja, en wat fruit en schijven bio citroen.

Cheers en smakelijk!

wilderst | 10-07-21 | 01:51 | 9

@wilderst | 10-07-21 | 02:37: hahaha grappig, ‘natuurlijke’ passievruchtsmaak, en passievrucht. Want passievrucht smaakt niet voldoende naar natuurlijke passievrucht. Over passievrucht gesproken, is er ooit een meer goddelijke creatie ontsproten aan de takken van een boom? Wat zijn die dingen lekker. Zelfs met eco-Citroen

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:47

@wilderst | 10-07-21 | 03:24: Ik gebruik de passievrucht ook bij een vega carpaccio van in rode wijn-azijn en citroensap gemarineerde flinterdunne plakjes rode bietjes. Met zeer fijne sjalotjes en basilicum en platte peterselie. Als de truffelmayo zeg maar. En dan granaatappelpitjes als pijnboompitjes.

Elke carpaccio van rode biet die je ziet in Nederland komt oorspronkelijk van mijn hand! Ik had een blog op Hyves, en toen ging het ineens los.

wilderst | 10-07-21 | 03:32
▼ 6 antwoorden verborgen

Vandaag voor het eerst in 1,5 jaar weer eens een bakkie peppleur op. Heerlijk! Ik ga keihard, alsof het marcheerpoeder is haha

wilderst | 10-07-21 | 01:43 | 8

Geinig dat mais gewoon een geëvolueerde grasspriet is.

Brabeaulander | 10-07-21 | 02:04

"Snelle koffie" had bij ons heel andere betekenis.....

Lorejas | 10-07-21 | 02:09
▼ 5 antwoorden verborgen

Normaal gesproken is neonreclame goed zichtbaar als het donker is.

Brabeaulander | 10-07-21 | 01:39 | 1

Normaal wel ja. Maar nu zie ik hem toch echt niet. Zo jammer!

lezeres | 10-07-21 | 02:09

Ben ik een weekje weg en wordt bijkans 150 meter hemelsbreed bij mij vandaan Peter de Vries in zijn hoofd geschoten Mijn eerste gedachten waren niet: wat erg, en hij is een lul maar..... etc. etc. Nope. Mijn eerste gedachte was op z’n Engels: “You had it coming.” Waarom? Je moet toch wel een complete idioot zijn met een ego zo groot als Tokyo of zoals een reaguurder het treffend zei, hij moet een 2e huis bouwen voor zijn ego als hij het overleeft, als je denkt dat je wegkomt met het feit dat je vol trots vertelt dat je vertrouwenspersoon bent van een “turncoat” of “pentito” zoals men dat in Italie noemt.

We hebben het dus over pentito Nabil B. All time lowlife en voormalig vriend van Ridouan Taghi.
B. die naar de politie ging, niet omdat hij berouw had, nee omdat hij dacht dat hij zelf op lijst stond om de volgende te worden die mocht gaan slapen. B. die in de cel centen wilde zien om te praten “uitzuigen tot de laatste cent” volgens een artikel in het Parool. www.parool.nl/amsterdam/kroongetuige-... Die Nabil B. dus.
Maw nog steeds een mega-Mocomaffia proleet. Het feit dat de broer van B. en ook de advocaat van B. zijn vermoord deed misschien wel een bel rinkelen bij de Vries maar hij waande zich door zijn eerdere strapatzen, denk ik, onaantastbaar. Hij dacht waarschijnlijk echt dat hij weer een Cor van Houtje kon doen, maar de tijden zijn veranderd. De maffia en onderwereld zijn danig veranderd sinds de ontvoering van Heineken en keihard meedogenloos geworden zoals ook menig reaguurder hier al aangaf. Pistolen Paultje en zelfs Klaas de Bruin waren lieverdjes vergeleken met de huidige Mocromaffia.

Ronduit lachwekkend was natuurlijk de eerste reactie door de msm en politiek: “Aanslag op de rechtsstaat.” Huh? Een journalist die willens en wetens vertrouwenspersoon wordt van een in de bak zittende maffiaproleet, dus niet van de ouders van een slachtoffer of slachtoffer? Nee, van een dader wordt door het hoofd geschoten door waarschijnlijk zijn voormalige kompaan en dan verbaast zijn? Dat is dus geen aanslag op de rechtsstaat, hoogstens op de rechtsorde. En dan nog lachwekkender de bloemen (met 35% korting bij AH) in de lange Leidsedwarsstraat, witte rozen op de Dam en in de Westerkerk gemiemel en het carillon speelt vandaag wat nummers voor de Vries. Holey fuck, the world has gone mad.

Nogmaals, neem een stap terug en bekijk dit bizarre geheel. Een journalist die willens en wetens vertrouwenspersoon wordt van een pentito, maw een dader en geen slachtoffer (om er in mijn ogen zelf beter van te worden via een boek, ego oid want hij is en blijft een journalist en wil geld verdienen. ZIe het Heinken boek.) wordt bijna heilig verklaard. Echt, d’r is iets heel erg mis bij veel mensen als ze niet zien wat hier aan de hand is.

Overigens voor mensen die meer willen weten over de Mocromaffia? Het Parool heeft een aantal uitstekende podcasts aangaande Marengo proces en Taghi.
www.parool.nl/amsterdam/taghi-podcast...

Basil Fawlty | 10-07-21 | 01:37 | 11

Uitstekende reactie.!! Mensen zijn compleet het gevoel voor realiteit kwijtgeraakt. Gewoon eng, de manier waarop Peter R. De Vries aanbeden wordt.
De aanslag op PRdV werd een paar dagen na de moord op een meisje, van 13 jaar, in Oostenrijk gepleegd.

Mispel | 10-07-21 | 04:26

Die moord op dat meisje, gepleegd door 2 Afghanen, werd zeer summier hier en daar vermeld. Het meisje is verkracht, mishandeld en achtergelaten vastgebonden aan een boom. Dood. Alleen.
Grote ontzetting in heel Oostenrijk.
Maar hier in Nederland vond men het niet echt belangrijk om het te vermelden. Nee, het meisje was immers geen mediageile journalist die willens en wetens vanuit zichzelf de behoefte had om een misdadiger met raad en daad bij te staan.
Het was gewoon maar een kind van 13. Zoals uw dochtertje, kleindochter of buurmeisje.
Nee, Peter R. De Vries de linkse rakker die vond dat de moorden in Parijs bij uitgeverij Charlie Hebdo uitgelokt waren door uitgeverij zelf,
de man die continue het asielbeleid prees en tegenstanders voor rottevis uitmaakte, die man is God himself vanaf aanslag.
Hij wordt vast, indien hij het overleeft, onze nieuwe , gecreëerde leider.
Maar bij mij overheerst continue de moord op dat meisje in Oostenrijk.
Vastgebonden aan boom. Dood. Alleen.

Mispel | 10-07-21 | 04:49

@Mispel | 10-07-21 | 04:49:
Alleen dit incident rechtvaardigt wat mij betreft al een Europa-brede immigratiestop. Hoeveel waarschuwingen moeten er nog komen en hoe erg moet het worden voor de ogen open gaan? En verder wat Basil zegt: Peter R. de Vries heeft zijn hand overspeeld. Wat onverlet laat dat we een groot probleem hebben, maar deze liquidatiepoging is niet meer of minder dan de zoveelste uitwas daarvan.

MickeyGouda | 10-07-21 | 09:26
▼ 8 antwoorden verborgen

De uitslag van de spotgoedkope Dirck III-Gin-test: kiplekker na een magere 7 uur slaap! 2/3 fles bovenop een fles wijn gehad.

wilderst | 10-07-21 | 01:35 | 3

Over kip gesproken, bedankt voor de herinnering. Moet nog marineren.

Brabeaulander | 10-07-21 | 01:37

Gin is fijne drank. Ik noem het "sjiek aangeschoten raken zonder dramatische nasleep".

Lorejas | 10-07-21 | 02:15

Fred Eaglesmith and Tif Ginn - Wilder Than Her / Gx_rsIFwWF4

Robert Haynes | 10-07-21 | 01:35 | 6

Belachelijk dat uien zelfs als de lid zijn geen urls mogen plempen.
Gelukkig zijn er keestelpro's en lezeressen die shit f*xen maar toch.
Wat is GS toch hoogdrempelig voor sommige trouwe bezoekers.

keestelpro | 10-07-21 | 01:53

@keestelpro | 10-07-21 | 01:53: Ja is echt wel eens jammer. Robert plemt echt hele aparte mooie dingen. Hopelijk wordt hij binnenkort van zijn zwitsel verlost. Tot die tijd... .;-))

lezeres | 10-07-21 | 02:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Muziek is mooi. Maar wat is het allermooiste nummer ter wereld ooit in het universum voor jou? #DTV Daar zit vaak sentiment aan vast.
Als muziek echt je ziel tot in de kern weet te roeren.
Mijn top 5:
1. Samuel Barber - Adagio for Strings/ Agnus Dei
www.youtube.com/watch?v=AiuC_CaObbI
2. Malicorne - Marions les roses
www.youtube.com/watch?v=VrBs1NjBBGo
3. Doll by Doll - Main Travelled Roads
www.youtube.com/watch?v=ONkc54Y5Zgs
4. Cue - Burnin'
www.youtube.com/watch?v=MAFJttpO70Q
5. Clannad - Theme from Harry's Game
www.youtube.com/watch?v=4zHTcxVjX0I

Morgen zou ik waarschijnlijk met een totale andere lijst komen. ;-)

keestelpro | 10-07-21 | 01:15 | 13

Okay, dit is echt een gewetensvraag, maar ik blijf uitkomen bij Black - Pearl Jam. Ik zou het je kunnen uitleggen, maar ik laat liever iemand aan het woord die dit veel beter - en op jouw niveau waarschijnlijk - kan: Rick Beato:

youtu.be/9k55l7LMA7w

Er zijn meer technische nummers, beter uitgedacht, beter gemixt, beter geproduceerd. Maar er is geen enkel nummer dat me zeker drie keer per jaar kippenvel bezorgt als ik het in de auto uit volle borst meezing. Vedder, de fucking woke-dildo die hij nu is, heeft hier toen mijn hart uit mijn borst genomen, opgedronken en via zijn keel weer opgebraakt. Het exacte muziekstuk op het exact juiste moment, en met mijn hart de ziel van miljoenen andere pubers vol Angst.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 01:46

Mah. Eentje springt er bij mij altijd wel uit. Mandalay - Deep Love en dan een remix van Charlie May. Zoals je gewend bent van me house; deze plaat is een soort reisje met lange opbouw naar prachtig einde. Speelt in midden wat met je en trekt dan door naar mooie climax. Dit is wel zo'n stuk vinyl waar ik zuinig op ben.

youtu.be/K8d0jeAa0os

Lorejas | 10-07-21 | 01:47

Mooie lijst Kees

MoslimMolen | 10-07-21 | 01:48
▼ 10 antwoorden verborgen

Het Taghi bevrijdings fonds.
Het bestaat. Kan het nog gekker in dit land?

Jan Dribbel | 10-07-21 | 01:15 | 2

Ja. Op de dag dat blijkt dat Taghi zijn geld goed besteed heeft en uit de EBI gehaald is dankzij zijn fonds.

Lorejas | 10-07-21 | 01:28

Ik vrees van wel.....
Als al in garagebox RPG's worden gevonden...

MoslimMolen | 10-07-21 | 01:51

Lezeres: uit een tijd dat mannen nog echt mannen waren, of toch niet?

youtu.be/Tys57oVf0i0

Voor mij het beste nummer van Life of Agony, Let’s Pretend. Hier hoor je Caputo op z’n best. Ik zag ze in een van de laatste optredens in Nijmegen toen Keith nog Keith was, kanariestoned, volledig van de kaart, helemaal de weg kwijt. Nu is hij Mina, een zij, en het past gewoon beter. Ze lijkt veel meer in balans, rustiger, gelukkiger. Prachtig om te zien. Maar Damn, de getormenteerde geest die hij toen was heeft mijn ziel en hart toen opengereten met zijn muziek. Blij dat hij-zij nu gelukkiger is.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 01:14 | 10

@lezeres | 10-07-21 | 01:37: Kleine letters, grote letters, sommige mensen staan erop, anderen zijn meer flexibel. Ik ben zelf meer rekkelijk. Als ze verder maar luisteren.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 01:56

Oh dankjewel! Jeugdsentiment!
Hier heb ik in mijn jonge jaren o.a. het Noorderligt Tilburg voor platgelopen. Herinner me nog een optreden dat Keith zo stoned was dat de band het optreden beschaamd vroegtijdig afbrak, want geen land mee te bezeilen. Jaar later treden ze weer op, ga ik onderweg naar Noorderligt wederom langs coffeeshop Tourmalijn, krijg ik daar te horen dat de band wederom langs is geweest om weed te halen, maar Keith in zijn hotelkamer opgesloten zat, omdat hij pas mocht blowen na het optreden.
En het was een van de beste optredens ooit!

Abject | 10-07-21 | 02:01

@Abject | 10-07-21 | 02:01: ik denk dat Caputo in totaal 40x365x24x60 minuten van zijn leven stoned is geweest tot hij een vrouw werd. Als je haar nu hoort praten is ze nog steeds vrij apart, maar best coherent en gelukkig dat ze ooit die beslissing heeft genomen. Ook gaaf dat ze nog steeds - of weer eigenlijk- bij elkaar zijn als band.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 02:15
▼ 7 antwoorden verborgen

Onze voormalige hoofdstad 500 jaar geleden en ook 200 jaar geleden : Brussels in all its splendor in 1908 in color! Brussel in 1908 in kleur! [AI enhanced & colorized] 355,728 viewsPremiered on 22 May 2021

This film shows the Belgian capital Brussels in color as it was more than a century ago in 1908.
At the time Leopold II was still King of Belgium. He died one year later on 17 December 1909.
Many well-known parts of Brussels pass by the camera man's lens like the famous Stock exchange, The Jubelpark, the town hall on the Grote Markt, the cathedral, the Kings Palace, the huge building of the Palace of Justice, the woods surrounding Brussels and much more.
The film ends with a tram ride into the woods to the Musée Colonial de Tervueren, i.e. The Royal Museum for Central Africa at Tervueren. It was built to showcase King Leopold II's Congo Free State in the International Exposition of 1897 [Wikipedia]. This tram line still exists: Tram 44.

www.youtube.com/watch?v=S5Z-qOB-1wo&a...

Enkele veelzeggende Commentaren :

Glenn Lukemba
2 days ago I will always be thankfull to the belgian people to have colonised us. Without them we would still be living in the wilderness. Since they are gone it has only been from bad to worse.

Fjodor Vandenberghe 2 days ago are you from Congo?

Glenn Lukemba 2 days ago @Fjodor Vandenberghe ja anders zou ik niet iets zeggen

Tl 1995 1 day ago sounds like stockholm syndrome....

Glenn Lukemba 1 day ago @Tl 1995 Maybe i'm stating just facts

Zwizalletju | 10-07-21 | 01:06 | 5

@Deksmaat | 10-07-21 | 01:16: Ik zei het 20/30 jaar geleden al. We hebben delen van dat continent veel te vroeg moeten opgeven onder druk van ... ja van wie eigenlijk . Nu zijn het de Chinezen die het stokje hebben overgenomen

Zwizalletju | 10-07-21 | 01:22

@Zwizalletju | 10-07-21 | 01:22:
O, Chinezen?
Ben twee keer in Egypte geweest. Eerste keer lang, lang geleden (jaren tachtig), toen was Engels nog de tweede taal.
Tweede keer dat ik er was, ergens rond 2012 of zo, was Russisch de tweede taal. Alle borden, papieren in het Russisch, en een hoop Vladimirs die 's ochtends om 10.00u een huis hadden gekocht en een kwartier later het op een zuipen zetten.

Deksmaat | 10-07-21 | 01:45

@Zwizalletju | 10-07-21 | 01:22: Voor Indonesie geldt dat zeker. Japanners oefenden 3 jaar terreur uit, daarna werd het langzaam maar zeker overgenomen door de Chinezen. In ieder geval Java.

UpdateAvailable | 10-07-21 | 08:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Prachtige nummers. Echt heel mooi en aangenaam dames. Drankje voor jullie en proost! :-))

lezeres | 10-07-21 | 01:20

Lekker, dank je Lezeres. :-) Ik hang nog een wasje op en dan ga ik slapen.
Proost op jullie gezondheid!

letopuwzaak | 10-07-21 | 01:33
▼ 3 antwoorden verborgen

Grens overschrijdend gedrag.

Brabeaulander | 10-07-21 | 00:50

Speciaal voor lezeres, omdat ze van lelijke mannen met natte stemmen houdt. Lelijker en natter krijg je ze niet:

youtu.be/ebU62XB-Wv8

Type O negative, Black no 1

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 00:48 | 15

@Deksmaat | 10-07-21 | 01:08: volgens mij speelde hij toen in natuurfilms of iets dergelijks. En geloof dat hij in de playgirl stond, maar dat hij daar uiteindelijk spijt van had. Maar goed, al mijn vriendinnen waren helemaal gek van hem. 2.03 meter vampierenporno.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 01:21

@Zwizalletju | 10-07-21 | 01:23: excuseer meneer, mijn wartaal is af en toe zelfs voor mij niet te volgen. Maar 70+, chapeau. Ik hoop dat ooit ook te bereiken. Het was mijn ouweheer niet gegund, helaas. Ik zal wat accordeonmuzak zoeken in het vervolg. Akkoord?

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 01:32
▼ 12 antwoorden verborgen

The Tallest Man On Earth - The Dreamer / k7rzbFbPL1M

Robert Haynes | 10-07-21 | 00:43 | 1

Montana. Bear country. Dame gaat toch in tentje slapen. En nu moet de beer blijkbaar ook maar dood. Ga dan gvd niet in een tentje slapen.

www.ad.nl/video/productie/grizzlybeer...

Lorejas | 10-07-21 | 00:43 | 2

Vond ik ook al raar. Beren doen dat. Ja. Want beren.

Deksmaat | 10-07-21 | 00:47

Ooit in Canada gruwelijke Grizzly gezien. Fuck wat zijn die groot. Maar goed, tikkie op het levertje en iedereen gaat liggen.

Lorejas | 10-07-21 | 01:13

Ook lekker,

YT: The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company [Official Music Video]

Gebakkenvis | 10-07-21 | 00:41 | 1

Feest,

YT: Amsterdam Klezmer Band Live - Op Een Goppe @ Sziget 2012

Gebakkenvis | 10-07-21 | 00:35 | 1

Prachtige dialoog tussen vader en zoon over tintgekleurde mensen. youtu.be/uq7JwjA21Pk

Arnold Layne | 10-07-21 | 00:33 | 2

Dank.

Boeser_Onkel | 10-07-21 | 00:38

2009. Comments goddank uitgezet. Mooi gesprek. Eerlijk.

keestelpro | 10-07-21 | 01:00

Lekker nummer, speciaal voor Keestelpro natuurlijk
Trent & Mariqueen Reznor, Atticus Ross w/ The Alumni Band - “Fashion” (Bowie Cover) [Official Video]
www.youtube.com/watch?v=klM9RlJfsVg

lezeres | 10-07-21 | 00:27 | 8

Awwwwwwww dank je dank je dank je lieve lezeres! x

keestelpro | 10-07-21 | 00:51

@lezeres | 10-07-21 | 00:39: potverdorie Lezeres, en ik probeer nog zo om het minder aangenaam voor je te maken hiero!

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 00:58

@keestelpro | 10-07-21 | 00:51: Hee lieve Kees je bent er! X Kwispel echt heel hard met mijn staartje nu. Heb je gemist! Dikke knuffels voor jou! X ;-))

lezeres | 10-07-21 | 01:13
▼ 5 antwoorden verborgen

Waar is dat kroontje? Daar is dat kroontje

Kees22639418 | 10-07-21 | 00:24 | 7

Deze week heb ik ook het kroontje aangeschaft, het kan even duren voordat hij zichtbaar is.

Roos | 10-07-21 | 00:30

Heb je al een bevestiging in je mail?

J.P.Drapeau | 10-07-21 | 00:32

Ook even aanzetten/ opscheppen.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 00:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Verwachting: de renovatie van het Binnenhof gaat uiteindelijk EUR 2 miljard kosten. Iets met toegangscontrole (on topic) en Penthouse als bouwbegeleider. Voor dat geld heb je ook 10.000 dagen Testen voor Toegang, en 10% van de jaarlijkse kosten van niet-westerse migranten. Hoe is dit allemaal mogelijk?

WelDenkend | 10-07-21 | 00:22 | 6

Niemand interesseert het nog om zwaar in de schulden te komen, geld is gratis, YOLO! Ben je te braaf met je financiën en hou je wat over, pakt Brussel het af. Dan kan je maar beter afdalen tot het sloeberniveau zodat andere sloebers niet meer op jouw deur komen bonken voor geld.

Crusher | 10-07-21 | 00:32

@WelDenkend | 10-07-21 | 00:22 |
Hoe is dit allemaal mogelijk?
_______

Mensen realiseren zich niet echt dat dit allemaal gebeurt met HUN geld.
Het is te abstract.
Dingen die besloten worden zijn voor de meeste mensen niet zichtbaar, en als ze het uiteindelijk wel zijn is het te laat.
Verder rekent de politiek op het korte geheugen van de burger.
Dat zie je onder andere aan het feit dat de politiek niet wordt afgerekend op niet nagekomen verkiezingsbeloftes, of beter verkiezingsleugens voor reclame doeleinden.

Kijkeensaan | 10-07-21 | 00:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Oude grijsaard die Iron Maiden liedje zingt. Tuurlijk kan dat
youtu.be/hHmh7SyoX0c

Arnold Layne | 10-07-21 | 00:22

@Arnold Layne | 10-07-21 | 00:22:
Er komt een leuke generatie ouderen aan zo te zien. Rockers uit de 70ies onder andere. Dat bejaardenhuis gaat een rockhuis worden.

kloopindeslootjijook | 10-07-21 | 00:26

Outstanding!
40years ago lush hair & fucking the prom-queen.
Top; nice going on - keep it up.
.
Hoog tijd dat Ibanez, Gibson overneemt.
For the sake of playability / ergonomics.
My 2 cnts.

MoslimMolen | 10-07-21 | 02:14
▼ 1 antwoord verborgen

Zo! Welkom terug.
Na weer een flinke blok van Joris kan ik er weer even tegenaan.
Ik zal maar niet uitleggen wat de blok inhield want dat was juist de reden voor de vorige blok.
Oftewel. Keestelpro! Spin die platen en leve het kwakkelende beleid van de overheid!

kees1386 | 10-07-21 | 00:14 | 2

wb

Deksmaat | 10-07-21 | 00:17

Op het strafbankje zitten we allemaal weleens. Kan niet te lang duren, dan daalt het niveau te erg. Welkom terug.

beldewouten | 10-07-21 | 00:24

Nine Inch Nails x Health - Isn’t Every one
youtu.be/6W2E6jNXzBE
@ lezers & underthedevil, nieuw werk!

P-unit | 10-07-21 | 00:14 | 6

@P-unit | 10-07-21 | 00:25: er is ook een alternatieve versie van dat album genaamd Deviations.

UnderTheDevil | 10-07-21 | 00:31

@P-unit | 10-07-21 | 00:25: Geweldig lekker nummer! Wat een steengoede band is dit toch! Vooral als je in een bepaalde stemming bent is het zo fijn. Super P-unit! :-))

lezeres | 10-07-21 | 00:33
▼ 3 antwoorden verborgen

De renovatie van het Binnenhof blijkt wederom veel meer geld te kosten dan eerder werd gedacht. Oorspronkelijk werd 475 miljoen euro geraamd voor de verbouwing, nu gaat de renovatie zo’n 718 miljoen euro kosten. Daarmee valt de renovatie ruim 50 procent duurder uit. Vorig jaar werd de eerste raming al bijgesteld naar 562 miljoen euro.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid heeft een dreigingsanalyse gemaakt, waarna een extra bedrag van 127 miljoen euro voor beveiliging nodig blijkt. Ook moet er 13,9 miljoen euro extra uitgetrokken worden voor duurzaamheidsplannen.

Gebakkenvis | 10-07-21 | 00:10 | 1

Da's een dure oven voor gebakken lucht, gebakkenvis.

VP732 | 10-07-21 | 00:14

Oh geweldig deze weer te horen! Word hier helemaal blij van :-))

lezeres | 10-07-21 | 00:14

Ha Johnny!
Sloopparty Mariënburg. Dubbeltjes zoeken!

Deksmaat | 10-07-21 | 00:15


Michelle Gurevich

Dattis-Natoer | 10-07-21 | 00:08

Sixto Rodríguez - Crucify your mind / uReMrrH6nR0

Robert Haynes | 10-07-21 | 00:05 | 2

Ben dit nummer aan het luisteren. Echt een super nummer! Heel mooi. Geweldige stem en ook mooie tekst. Doet me echt iets dit nummer. Wauw!

lezeres | 10-07-21 | 01:58

Dat wordt pasjansen met Jansen.

Freezzz | 10-07-21 | 00:01

Soms baal ik dat ik niet kan linken. We lijken dezelfde muzieksmaak te hebben. Check ook de live versie van Making Flippy Floppy.

UnderTheDevil | 10-07-21 | 00:14

Op alles antwoord B natuurlijk!
Maar om nu maar meteen te beweren dat ik dus drink....
Tsss. Daar neem ik aanstoot aan :-((
Leuk/stout liedje dan maar.
Nine Inch Nails - Closer (Director's Cut)
www.youtube.com/watch?v=PTFwQP86BRs

lezeres | 09-07-21 | 23:57 | 9

@lezeres | 10-07-21 | 00:06: weet ik toch. Maar je bent ook - wat we in ‘mijn’ termen noemen, een honeypot. Voor keestelpro welteverstaan.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 00:39

@Roos | 10-07-21 | 00:00: Hee zie dit nu pas. Hallo leuke Roos! Ben dol op Jonge hondjes. Oudere hondjes ook trouwens. Maar.... Ik kwispel net zo hard als ik Kees weer zie. Is toch echt wederzijds!

lezeres | 10-07-21 | 00:50
▼ 6 antwoorden verborgen

Kijkje naar onze grootouders / overgrootouders / betovergrootouders
en het mooie en rijke Nederland en Gelderland.

Mooi Apeldoorn, Parel der Veluwe in 1920 in kleur! Town of Apeldoorn in 1920 in color! [AI enhanced

youtu.be/GCqdYO5pBYshttps://youtu.be/...

Zwizalletju | 09-07-21 | 23:54 | 2

Dat zijn prachtige filmpjes en gelukkig zijn er veel te vinden op het internet. Leuk hoe mensen toen echt nog de camera in de gaten hielden, was iets bijzonders.

Nuuk | 09-07-21 | 23:59

Zo mooi. Toen geluk nog heel gewoon was.

Deksmaat | 10-07-21 | 00:00

Onwijs lekker nummer!

lezeres | 10-07-21 | 00:03

Trent Reznor, mijn jeugdheld.

UnderTheDevil | 10-07-21 | 00:04

"ik heb je al drie miljoen keer gezegd, overdrijf niet zo!".

GKJP | 09-07-21 | 23:46

Al Jorgenson, ouwe zuipschuit. Lekker!

UnderTheDevil | 09-07-21 | 23:53

Verbouwing Binnenhof naar dik 700 miljoen…en dat loop vast nog verder op.
Dat paleis van Erdogan kostte de helft.
Welterusten.

Ruimedenker | 09-07-21 | 23:43 | 2

Het paleis van Putin 10 keer zoveel. Maar dat heeft wel een paaldanscafe. Ok moi.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:48

Verbouwing Zuidas tussen 700 miljoen en 1 miljard.
Truste.

Deksmaat | 09-07-21 | 23:50

Een schitterend denderend nummer!

Nuuk | 09-07-21 | 23:46

Ah den kroeg!
Een dubbel om te beginnen.
Serge Gainsbourg - Le poinçonneur des Lilas (1958)
www.youtube.com/watch?v=6xO8mzD4Yhg
En le jazz manouche versie:
Le poinçonneur des lilas (Serge Gainsbourg) - Trio jazz manouche et chanson française (2014)
www.youtube.com/watch?v=FVHKBiWBV84
Aan jullie, zoals altjid, welke jullie het mooiste vinden. Voor mij versie 2.

Basil Fawlty | 09-07-21 | 23:36 | 4

@Basil, moi non plus

Roos | 09-07-21 | 23:41
▼ 1 antwoord verborgen

Nice!

Deksmaat | 09-07-21 | 23:35

Zo hé wat een rij om het café in te komen, en dat alles om je vaccinatiebewijs te laten checken met die lettercode toestand. Wat is het ook al weer? Die LHBTQR code of zo?

Maar goed binnen dus. Muziek.
Martha Reeves and the Vandellas - Nowhere to run.
www.youtube.com/watch?v=SbBcL0ztBww

Nuuk | 09-07-21 | 23:30 | 5

@Roos | 09-07-21 | 23:34:

Ik ben dr uit Roos. Mijzelf even afgeschminkt, Kiss schijnt uiteindelijk slecht voor je huid te zijn, of zo.
Ander jasje aan, haar beetje door de war en…… daar gaan we Roos!

Well Did You Evah (Cole Porter cover) door Blondie en Iggy.
www.youtube.com/watch?v=i4527u2rSX0

Nuuk | 09-07-21 | 23:43

Verrassend, deze kende ik niet! Leuke combi ook!

Ik hou mijn pruik op en als jij de snor van Thierry Baudet even leent, kunnen we er nog eentje doen:
Summer wine - Nancy Sinatra en Lee Hazlewood

Roos | 09-07-21 | 23:48

@Roos | 09-07-21 | 23:48:
Dat was geen eenvoudige Roos. Die snor dan. Thierry blijkt er nogal op gesteld dus was een flinke worsteling, maar goed ik heb hem. Zit hij op de kop? Nou ja, het gaat om het liedje……
Ook mooi trouwens en kende ik dan weer niet. Toch leuk zo’n verlate bonte avond van GeenStijl!

www.youtube.com/watch?v=UH800q8qQsg

Nuuk | 09-07-21 | 23:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Truste

MoonBeebe | 09-07-21 | 23:27

Er is niet genoeg bier op de wereld om te vergeten wat Rutte allemaal heeft verkloot en is vergeten.
Ik ben zoooooo klaar met die man. Al een tijdje ook. Als een stuk kauwgum onder je schoen, helemaal d'r ingetrapt en je krijgt 'm d'r niet meer onder vandaan.
En toch proberen he, dat met dat bier.
Preaust.
www.youtube.com/watch?v=dI2abN5a0-I

elfenstein | 09-07-21 | 23:21 | 7

@Gulliver | 10-07-21 | 00:09:
Haha hoezo 'ook'? Hahaha lol
Wat ben je toch chagrijnig de laatste tijd. Komtda?

Deksmaat | 10-07-21 | 00:20
▼ 4 antwoorden verborgen

@The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:24: 10.000 days is voor mij het onoverbrugbare hoogte punt van tool. Zijn ze zelf ook nooit over heen gekomen. Keer of 10 live gezien.

P-unit | 09-07-21 | 23:35

Jeetje. Ik nooit. Terwijl ze mijn allergrootste band zijn en ik een fervent concertbezoeker ben. 10 keer. Damn. Koning

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:45
▼ 1 antwoord verborgen

Help me even een kaagje maken... Janis Joplin - Ball and Chain (sensational performance at Monterey). Fijne zaterdag.

Sexopolis | 09-07-21 | 23:21 | 2

Bij deze dan. Maar hadden ze in die tijd nog geen broodjes hamburger op festivals? Waarom heeft deze vrouw schuurpapier gegeten?

www.youtube.com/watch?v=X1zFnyEe3nE

Nuuk | 09-07-21 | 23:35

@Nuuk | 09-07-21 | 23:35:
Bedankt Nuuk. Dit was toen een wereldwijf. Een soort van Anouk.

Sexopolis | 09-07-21 | 23:41

Interessante column van Martin Sommer over bevolkingsgroei: www.volkskrant.nl/columns-opinie/bevo...

'Migratie en bevolkingsgroei worden altijd beschouwd als rechtse thema’s, zegt Scheffer. Maar dat klopt niet. Rechts wil de ondernemers niet beteugelen in hun behoefte aan goedkope arbeid; links haalt vluchtelingenbeleid en arbeidsmigratie door elkaar. Markt en moraal leiden zo allebei naar open grenzen;'

Zou links echt zo dom zijn? Nee. Er is een soort monsterverbond tussen links en het grootkapitaal. Ze kunnen elkaar helpen. Daarom doet de VVD niets aan die steel- en roof 'ongedocumenteerden'. En links laat het grootkapitaal maar zijn gang gaan. Het volk helpen, de middenklasse, daar is links al heel lang op uitgekeken. Globalisering als gedeeld belang, gedeelde strategie.

En wie verliest hier? Dat is het gewone volk, de middenklasse.

Rest In Privacy | 09-07-21 | 23:19 | 3

Jeetje... in de Volkskrant? Mijn bek valt open.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:23

Wel weer typisch dat het op een vrijdagavond online komt.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:25

Nederland over 20 jaar. Hoe zullen we ervoor staan? Er moet een keer een kantelpunt komen, want wat er nu gebeurt, slaat nergens op.

Deksmaat | 09-07-21 | 23:27

Kan er met mijn verstand niet bij. Zelfs Steve Wonder zag aankomen dat dat hele Testen voor Toegang onmiddellijk er met de Frank de Boer Bokaal vandoor zou gaan. Vanaf de maan zag je het aankomen: juist de doelgroep die nog niet gevaccineerd is gezellig bij elkaar zetten. Met testbewijsjes op je mobiel. Wat kan er nou helemaal mis gaan?, moeten ze op het gekkenhuis van VWS hebben gedacht. Hé wat raar! Binnen een week ontploffen de besmettingscijfers. Wie had dat nou gedacht? Kan iemand godverdomme die Hugo de Jonge er eens uit tyfen?

wapster | 09-07-21 | 23:17

Het is een eerder bedachte truuk. Je tilt de formatie over prinsjesdag. Huidig kabinet heeft nu meer zetels dus die gaan nog even door. Nadat de begroting er kamerbreed doorheen is.

Ik gok op een links kabinet dat nadat het wat hervormingen heeft gedaan die CDA en Cu NOOIT durven zoals landbouw uit elkaar valt. Ik denk het jaar na de provinciale state verkiezing. Rutte verdwijnt dan.

Ondertussen kan het CDA iedereen die zijn of haar(tuurlijk) kop boven het maaiveld uitsteekt kruisigen totdat de schaapjes weer netjes luisteren. Dan komt CDA weer aan de macht en zo de hervormingen in de schoenen van links kunnen schuiven.

Merlanni | 09-07-21 | 23:16 | 1

Morgen CDA rapport. Evaluatie commissie. Blijft geen spaan van over.

Lorejas | 09-07-21 | 23:43

I like waffels

P-unit | 09-07-21 | 23:16

Rake klappen!

gestoptmetroken | 09-07-21 | 23:18

Bizarre drummer. Lekker nummer, daar niet van, maar wat deze vent doet maakt het bovennatuurlijk.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:27

'busje komt zo, busje komt zo, busje komt zooooo'.

GKJP | 09-07-21 | 23:12

Kaag heeft ministerachap van Buitenlandse Handel opgegeven. Ze zegt dat ze niet op vijf plekken bezig kan zijn. Volgens mij kan ze he tniet aan en doet ze maar alsof. Burnout krijgen is zóóó jaren '90.

Twee Jeetjes | 09-07-21 | 23:06 | 1

Uhh nee, was dat maar waar. Maar de werkelijkheid is vaak nog erger:
Kaag had eerst OWS en BuZa.
Kaag krijgt nu BuZa.
Een andere van D66 krijgt nu OWS.
Dus ze hebben er nu zelfs een zetel in de ministerraad erbij. Leuk voor D66 als ze moeten stemmen.
Ik weet niet hoe dit kan gebeuren in een demissionaire situatie, maar het is dus al beklonken.

Deksmaat | 09-07-21 | 23:21

Ik loop altijd over de jeugd te zeiken, maar vandaag effe niet. Dank dat jullie de testmaatschappij opgeblazen hebben. Het is alleen jammer dat het in een wet gegoten is, en de overheid dit gewoon de jeugd kan over rulen als het moet. Een Pirrusoverwinning, zoals ze dat noemen, maar het opent wel nieuwe wegen. Het is net Zelda. Een computerspelletje van 35 jaar geleden.

LV-225 | 09-07-21 | 23:06

3x D. U kunt allemaal de bamboe krijgen. Salut!

Sexopolis | 09-07-21 | 23:05

Thomas Dolby - The Key To Her Ferrari
www.youtube.com/watch?v=nBBSczeep0k

There was one room in her house that was always kept locked
It was the garage

I don't want your love
Don't want your money
I just want the key to your Ferrari

Don't want your bed
I don't want your body
I just want the key to your Ferrari

I'm gonna rip it, shine it, rev it
Scoot it, skid it, jam it
Rev it, skip it, gun it
Up and down the 101

Don't want your love
Don't want your money, girl
I said all I want is the key to your Ferrari

And then
And then I saw her
She was a bright red '64 gto
With fins and gills like some giant piranha fish
Some obscene phallic symbol on wheels

Little rivers of anticipation ran down my inseam
As I kicked those five hundred italian horses into life
And left reality behind me
Fifty, sixty, seventy miles an hour, oh

My hand slipped inside the belt of my trousers
As we passed eighty, ninety miles an hour
And as we hit the magic hundred,
I
Yes, my love exploded all over her bright pink leather interior
And at that moment, I thought of my mother

Don't need no drugs
Don't need no liquor
Said all I want is the key to your Ferrari

Your ruby lips, pa (should be "bah")
Your perfect figure, eech
I just want the key to your Ferrari

I'm gonna rev it, jam it, scram it
Rip it, tear it, bare it
Ram it, repair it, scoot it
Up and down the 101

Don't want your love
Don't want your money, girl
I said all I want is the key to your Ferrari

He's gonna rev it, scoot it, skid it
Rip it, skip it, gun it
Brake it, zoom it, vacuum it
Up and down the 101

Don't want your love
Don't want your money, girl
I said all I want is the key to your Ferrari
Oh, I just want the key to your Ferrari

'Cause aliens ate my buick

kloopindeslootjijook | 09-07-21 | 23:05

Soms zijn persiflages zo goed, dat ze het origineel verknallen. Carlo Boszhard als Horatio Caine
m.youtube.com/watch?v=kBgVa0phw7M
Daarna nog 1x een klein stukje CSI Miami gekeken, maar ik zag alleen nog Carlo.
Zo goed.

Deksmaat | 09-07-21 | 23:04

Ik ben helemaal geen Heinekendrinker en ik kan er niks aan doen, maar ik vind die Heinekenreclame waar alle wappies nu helemaal wappie van gaan dus echt helemaal fantastisch. Nu al de beste reclame van het jaar.

Ivoren Toren | 09-07-21 | 23:04

youtu.be/n6f3yLHifFI

If Rah, Underworld. Voor het betere sportschoolgestamp.

Voor komtdatschot

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:01 | 2

Bedankt voor de link maat.
*opgeslagen favorieten*

komtdatschot | 09-07-21 | 23:27

Graag gedaan vrind.

The-loopy-cowboy | 10-07-21 | 00:41

Blijft een mooi nummer.
Nick Cave & The Bad Seeds - Where The Wild Roses Grow (Live at Koko) ft. Kylie Minogue
www.youtube.com/watch?v=cv7NEbacamQ

komtdatschot | 09-07-21 | 22:59

Voor wie het nog niet weet, de snelweg A4 bij Parijs richting Zuid naar Noord is compleet afgesloten. Als je alleen de tolweg neemt heb je er geen last van. Maar alle binnendoor rijdende caravanners staat een verrassing te wachten. De snelweg is over een lengte van wel 50km afgesloten en er is geen bewegwijzering van een wegomlegging. De toerist mag het lekker zelf uitzoeken. Dus dat wordt een enorm dwaalverkeer in de voorsteden van Parijs zoals Creteil. Je loopt compleet vast. Zorg dat je een kompas app hebt op je mobiel, dan weet je of je naar het noorden rijdt. Binnendoor ga je een weg moeten vinden naar de Periferique en dan de tolweg naar Lille. Die is maar E14,50 helemaal tot de grens met België en rijdt super op splinternieuw asfalt. Een slimme Hollander is hierop voorbereid en vertelt het door.

Twee Jeetjes | 09-07-21 | 22:59 | 4

Kijk, hiervoor kom ik op GS.

John McClane | 09-07-21 | 23:14

Dank!!!

Sjiek | 10-07-21 | 00:22

Een slimme Hollander heeft Waze aan. Een kompas, het is gvd niet 1725.

Diepstrotje | 10-07-21 | 01:50
▼ 1 antwoord verborgen

youtu.be/ZDde6azwdyk

De meester zelf. Nick Cave, waiting for you.

Voor Roos.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:58 | 4

Alle 1 in Nederland!

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:07

Nou gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat mijn eerste linkje een paar tegels hieronder was. Maar dat is zo’n geil nummer, dat durfde ik niet aan een vrouw op te dragen.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:08

Oh, ik zie dat ik dat dus wel heb gedaan. Whisky en kretek dragen schuld dame.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:10
▼ 1 antwoord verborgen

De "Festival " figuren beginnen zich te roeren. :
"Kort geding tegen overheid om coronamaatregelen: ’Dit is een disproportioneel besluit’

AMSTERDAM - De grote festivalorganisator ID&T spant een kort geding aan tegen de overheid vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. „Het is een disproportioneel besluit”, zegt ceo Ritty van Straalen tegen het ANP. Vrijdagavond maakten demissionair premier Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge bekend dat meerdaagse evenementen voorlopig niet meer worden gehouden en dat bezoekers van een evenement moeten zitten. Dat allemaal uit vrees voor de delta-variant die vooral onder jongeren rondgaat."

www.telegraaf.nl/nieuws/185437415/kor...

Zwizalletju | 09-07-21 | 22:55 | 1

Zullen ze wel overmoedig meer hebben uitgegeven dan er in het garantiefonds beschikbaar is.

Lorejas | 09-07-21 | 22:58

Ik vind het lachen dat Thierry BBB controlled opposition noemt. Blijkbaar heeft hij niet gehoord van partijen die, ja wel, daar komt ie: verschillend zijn. Terwijl FvD stemmen verliest, won't BBB stemmen bij. Tuurlijk, ik zou willen dat Nederland uit de EU gaat en desnoods bij EFTA aansluit, maar als dat niet gebeurt, dan heb ik toch liever rechts geluid dan geen rechts geluid. Je kant niet alles hebben, je moet compromissen sluiten. Als je NL uit EU wil, dan doe je dat stap voor stap en niet plotseling. Je kan moeilijk NL uit EU halen als je nooit in een kabinet komt.

Adriel | 09-07-21 | 22:54 | 1

Wint*

Adriel | 09-07-21 | 22:55

Ik ben een dronken panda.

Deksmaat | 09-07-21 | 22:53

Is jeuk een ernstige ziekte?

GKJP | 09-07-21 | 22:51 | 1

Ligt er aan waar

Transgender-Airlines | 09-07-21 | 22:53

C-D-A
Waar slaat dat nu weer op?

Remat | 09-07-21 | 22:51 | 1

Alef bet.

Adriel | 09-07-21 | 22:56

youtu.be/fZoMzWraS_c

Akua Naru: Poetry, how does it feel now.

Het allereerste YouTube-plempsel van mijn eigen hand, voor alle prachtige, intelligente en snedige vrouwwezens op GS. Fijn dat jullie er hier zijn!

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:50 | 2

Loom lazy nummer

Roos | 09-07-21 | 23:26

U like, I like you like.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 23:28

Extra mobiele flitscamera's in Frankrijk! U bent bij deze gewaarschuwd! Dit geldt alleen voor wie binnendoor rijdt in Frankrijk.

Frankrijk komt ernstig geld tekort. Dus ze willen lekker vet verdienen aan het flitsen van de buitenlandse toerist. Die heeft (vergeleken de Fransen) toch geld zat.

Waren eerst alle binnenwegen 90km, toen zei de EU: dat mag niet, alles moet 80km want eenheidsworst, maar Frankrijk wou niet. Dus als de weg driebaans of vierbaans is mag je weer wel 90km. Maar dat verandert om de haverklap. Dus je moet heel goed opletten, dan 90, dan 80, dan 110, dan 130, dan weer 90 enz. Een vergissing en flits gepakt. Ze flitsen niet bij 70 en 50km want zielig voor de lokale bewoner.

Ze hebben nu een zooi soorten flitskasten, de oude grijze die je alleen van achteren flitsen, toen kwamen de digitale lage en digitale hoge. Die kunnen van voren of van achteren flitsen. Daarmee is het aantal flitspalen bijna verdubbelt en hebben zie die twee motoragenten op een motorfiets afgeschaft die alles bekeurden wat los of vast zat. En nu hebben ze ook nog van die mobiele lage witte flitskasten in een trapezium vorm. Die zijn verplaatsbaar en staan op juist die plekken waar je in de fout wil gaan. Die zijn de gemeenste want je verwacht het niet. Er zijn 20% meer flitskasten bijgekomen door deze witte mobiele dingen.

Alle flitsbonnen krijgt u keurig thuisgestuurd in Nederland in de Nederlandse taal.

Het gaat een feest worden voor Frankrijk als de Nederlander weer thuis komt van vakantie. Er is een oplossing, plak de witte kentekenplaat van je aanhanger oip je auto. Dan komen ze er nie tuit welk land het is.

Twee Jeetjes | 09-07-21 | 22:48 | 3

Ja ik heb er al een te pakken gehad. Wat je zegt op een 120 km lange weg waar je continue 80, 100 of 110 moet rijden. hij veranderd constant van 2 naar 4 baans. Tot overmaat van ramp ook nog werken aan de weg en dus weer 50. Ik moet hem nemen omdat ik anders vreselijk ver moet omrijden om op mijn bestemming te komen. De boete was gelukkig maar € 45,00 maar toch.

Rimfree | 09-07-21 | 22:58

Ik zag het vorig jaar al. Dat wil zeggen een hele zooi uitgebrande flitskasten langs de B-wegen daar. Vroeg me al af wat dat was, maar het blijkt dat de gele hesjes bepaald niet blij waren met die snelheidsverlaging.

Muxje | 09-07-21 | 23:08

Pak je toch gewoon het gemiddelde, 140 op de cruise control. Zit je altijd goed.

John McClane | 09-07-21 | 23:16

Moeders houd uw dochters binnen
Morgen wordt het kermissen is west friesland

Transgender-Airlines | 09-07-21 | 22:41 | 1

"Te" lappendag denk? Nee dat is in Augustus pas.

Lorejas | 09-07-21 | 22:42

De tering... ik ben van mijn zwitsal af. Ik moet even een traantje wegpinken, en gaan nadenken wat te plempen.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:38 | 4

@The-loopy-cowboy, gefeliciteerd mate!!
Hoe lang heeft het geduurd?

Roos | 09-07-21 | 22:48

Dank Roos en komt dat schot! Ik zal jullie eren met een mooi muzakje! 8 maanden geloof ik.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:54

En dan meteen dapper openen met "de tering".... Jij durft.

Lorejas | 09-07-21 | 22:54
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe vaak moet ik het nog zeggen:

Hoe vaak moet ik het nog zeggen?

Transgender-Airlines | 09-07-21 | 22:36 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Voor de verandering vanavond een kilo kip gehaald. Deze gaat zo in de marinade voor morgen maar nu eerst een Bavaria. Plop, proost!

Brabeaulander | 09-07-21 | 22:29

P-unit kent zijn klassiekers:)

komtdatschot | 09-07-21 | 22:36

Schitterend!
Toch ga ik meer hiervoor. Indertijd (u weet wel) was er DC Talk en die hadden een beste hit met Jesus Freak.
www.youtube.com/watch?v=kbB0QrBIs9k

Nuuk | 09-07-21 | 23:10

Pffff, het begint door te slaan,

Halsema op AT5: "Peter R. de Vries, boom van een man die rechtsstaat heeft helpen veranderen"

Verdriet, woede en ook een beetje angst is wat de burgemeester tegenkwam in de buurt en bij de naaste collega's van De Vries op de redactievloer van RTL Boulevard . "Ik betrapte mezelf er ook op, Peter R. de Vries is eigenlijk zo'n vanzelfsprekend deel in je leven."

Bibop | 09-07-21 | 22:24 | 3

Hij was toch de onechte zoon van Diana? En de inspiratie van Professor Pim?

omanders | 09-07-21 | 22:33

Is Bruno de onechte zoon van Diana? Ross?

Lorejas | 09-07-21 | 22:39

Zwembad nog steeds kristalhelder....

Goedenavond.

't Wordt rap frisser, maar ik durf sowieso niet meer buiten te zitten, de vleermuizen circuleren binnen de singel.

GKJP | 09-07-21 | 22:20 | 1

Top, jij wint!

De vleermuizen vangen alleen maar de insecten, is juist goed!

Hier komen rond zonsondergang de muggen en dus meteen 50 zwaluwen foerageren. Als het donker is, nemen de vleermuizen het over met hun radar. Tegen middernacht is er geen insect meer over, geweldig!

wilderst | 10-07-21 | 01:24

In navolging van de vraag van reageerder komtdatschot (21.53 uur) wie kent er persoonlijk mensen die na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen moesten worden of overleden?

MoonBeebe | 09-07-21 | 22:17 | 11

Geen.

Adriel | 09-07-21 | 22:57

@Korrel_zout | 09-07-21 | 22:37:
Ik ken geen enkel covidgeval, althans binnen familie en kennissenkring .

Werk zelf in de zorg, morgen krijg ik m’n tweede PffrlizerT.

vander F | 09-07-21 | 23:16

Covid: niemand

Ziek na vaccinatie: mijn ma na beide diepe injecties, telkens een dikke week. Hijgt nu telkens nog als ze hier komt eten en 1 trap op moet.

wilderst | 10-07-21 | 01:20
▼ 8 antwoorden verborgen

Schandalig dat er niet aan een nieuw kabinet wordt gewerkt tijdens het reces.

MargauxGrandCru | 09-07-21 | 22:17 | 1

Tijdens een reces kun je niet werken ander is het geen reces.

Knufter | 09-07-21 | 22:21

Dat wordt vermoedelijk verborgen werkloosheid bij een NGO.

Harry.Langezwaal | 09-07-21 | 22:14

Waarom zou je ook tijdens een reces werken aan een formatie, als je ook gewoon nog nieuwe demissionaire ministers kunt installeren?

Sinterbikske | 09-07-21 | 22:13 | 1

Fakking idioot toch? De schaamteloosheid maakt me moedeloos. Iedereen gaat erin mee en de rest wordt geframed als extremist. Vandaag weer eens de TPO podcast geluisterd, wat oude interviews met Bert Brussen gelezen omdat hij me gister joriste (wederom terecht) en man man man, ik ben maar aan de wijn gegaan. Goede wijn, dat dan weer wel.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:36

Agressieve linksextremisten bestormden het kantoor van de Oostenrijkse nieuwssite "oe24", omdat die het waagde de Afghaanse nationaliteit van de vier daders in de moord- en verkrachtingszaak van de 13-jarige Leonie te benoemen.
Zie fillempje onder je.
twitter.com/Percolator_HNJ/status/141...

komtdatschot | 09-07-21 | 22:12 | 6

Bizar nietwaar? En je weet gewoon dat zonder al die camera’s er wat breekbare neusjes zouden zijn gesneuveld. Maar ja, dat kan nu niet.

The-loopy-cowboy | 09-07-21 | 22:33

Afgelopen week heeft regering de wet aangepast waardoor sneller uitgezet kan worden enzo. Pijnlijk voor deze meisjes dan maar.
Maar bizar hoor, de rechten van daders vinden deze meiden dus veel belangrijker dan de rechten van het 13 jarige meisje dat verkracht en vermoord is.
God vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen.. ofzo.

Bataafje | 09-07-21 | 22:39

@EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:19: is gewoon aanval op de persvrijheid.
Ze heten overigens Wiener Einsatzgruppe Feministische Alarmabteilung.
Je zult het als vrouw maar moeten hebben van deze grorp...

Bataafje | 09-07-21 | 23:00
▼ 3 antwoorden verborgen

De statistiek wil dat als je maar genoeg chimpansees leert typen er eentje vanzelf een keer het oeuvre van William Shakespeare plempt. In dier voege: wat als je maar genoeg panda's bamboe laat verteren, dat er dan ooit eens een panda dronken wordt?

Want sommige sonnetten van The Bard? It was the Best of Times, It was the Worst of Times.

Hips: www.youtube.com/watch?v=wIcImOYivDA Süße Träume liebe Leute!

Hetkanverkeren | 09-07-21 | 22:12

Nou die boodschappen worden ook steeds duurder dus er zullen vast wel een paar mensen die meloenen goed kunnen gebruiken.

BobDobalina | 09-07-21 | 22:29

met 2 foto's uit 2019

tantesidonia | 10-07-21 | 07:21

Huh? Ik scoorde CDA?!

EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:06

Guttegut wat een feel good news wist het journaal zojuist te brengen! De imam van een Al Dinges moskee heeft z'n medeleven aan Peter betuigd, daar zijn heuse opnames van, kijk dan! Ze bedoelen maar, mocht ergens onverhoopt ineens een islam kaart worden getrokken dan was de NOS alvast de boel voor met juiste dingen doen

drijflijk | 09-07-21 | 22:06 | 1

Ze zagen gewoon een kan voor de divibokaal.
Is er ook zoiets als de deug-cup? Daar zou de nos dan al weer naar de volgende ronde zijn.

EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:08

Als achtergrondmuzak stond vanmiddag het programma 'Leven achter tralies' op. Daarin een blik in hoe het in de Britse gevangenis er aan toe gaat. Een levendige handel in drugs, telefoons, een voortdurend kat en muisspel. De zelfbenoemde 'baas' onder de gevangenen die een andere gevangene express 'spice' laat gebruiken, waardoor deze in een zombie-toestand raakt. Gewoon, voor de leut. De bewakers geven aan dat ze tot 8, 9 gevangenen per dag in zo'n coma aantreffen en deze proberen in leven te houden.
En dan lees je de tegel van Bibop | 09-07-21 | 21:47 . Als het in de britse bajes al een zooitje is, hoe zou het dan in de Nederlandse zijn? Na het zien van dat programma snap ik inmiddels hoe zo'n crimineel aan zijn telefoontjes en drugs komt (hint: één Britse 'mule' vertelt trots over de drie telefoons die hij inwendig mee had genomen, samen met nog een hele voorraad drugs) en dat Taghi dus met een enigszins riekend telefoontje zit te appen.
Snappen doe ik het niet meer. Beetje naïef dacht ik dat de gevangenis een strafmaatregel is. Tja, zo leer je nog eens wat. Helaas.

EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:00 | 1

Er werken mensen. Die niet royaal worden betaald. En een gezin hebben. Versus een kapitaalkrachtig en geweldadig kartel. Wat denk je dat er gebeurt? Natuurlijk is vrijwel alles te krijgen in de bajes.

H. Caulfield | 10-07-21 | 00:13

Van dansen met Jansen naar thuis voor de buis.

komtdatschot | 09-07-21 | 21:59

@Quib, je eurootje ligt nog op de jukebox..

Comfortably numb!

Roos | 09-07-21 | 21:58 | 2

Hier 2 epische bazenbands die hun meerdere erkennen. youtu.be/SBf3zDmnxbA

Arnold Layne | 09-07-21 | 22:13

@ Arnold, ik kende deze versies niet maar kan ze zeker waarderen! Dank!

Evengoed ga ik toch voor die van Pink Floyd
*Naar Quib uitkijken doet*

Roos | 09-07-21 | 23:01

Neeee echt,,die Thierry, heb een keer een hele nacht lang samen met een vriend op Colombiaanse paracetamol adagio van Barber zitten neuriën en dat naar een keyboard proberen te vertolken. Niet doen, gewoon niet doen.

Sinterbikske | 09-07-21 | 21:58 | 1

Kregen jullie daar ook knuffelneigingen van ( zoals Thierry en Freek ) of viel dat mee?

Graaisnaaiert | 09-07-21 | 22:11

Gaan eendaagse festivals nou nog wel door of niet? Dat is me niet helemaal duidelijk.

C1O2 | 09-07-21 | 21:54 | 2

Denk het niet. Meerdaagse zeker niet tot half augustus en eendaagse mogen alleen worden georganiseerd als elke bezoeker een vaste zitplaats heeft. Lijkt me lastig housen. Hands in the air en dat was het.

Lorejas | 09-07-21 | 22:06

Toch ff hè... als ik Grapperhaus zou zijn zou ik de AIVD gevraagd hebben om een scenario waarin Taghi eem ongelukje zou krijgen in de EBI... scheelt een boel gedoe, een boel kosten en wellicht nog wat nieuwe moordaanslagen.... Maarja, rechtsstaat enzo... zonde heur...

Odin | 09-07-21 | 21:53 | 3

Eigenlijk de beste oplossing, mag niet, maar ja.

Ze kunnen een bevrijdingsactie faken, met een stevige schietpartij. Iedereen blijft ongedeerd, alleen, ach jééé, Taghi door 163 kogels tussen de ogen geraakt.

Nuuk | 09-07-21 | 21:57

Heel vreemd, heb plots de naam Epstein in gedachte.
Het verschil tussen Eppie en Taggie? Eppie wist waarschijnlijk net iets te veel over invloedrijke figuren.

EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:03

Er was wel een keer een hele smerige pedofiel, die ook nog eens een 11-, jarig meisje had vermoord nadat hij zich aan haar had vergrepen. In de gevangenis, tijdens de arbeidstherapie, gooide hij per ongeluk een fles terpentine om, waar hij zo van schrok dat hij per ongeluk tegen een tl buis stuitte. Er ontstond kortsluiting en hij liep daarbij brandwonden op die hem fataal werden.
Het gehele gevangenispersoneel en alle gedetineerden waren het erover eens dat dit een ongeluk betrof, waar niemand iets aan kon doen. Er is ook geen onderzoek gekomen naar de feitelijke omstandigheden, om misschien maatregelen te treffen die een dergelijk ongeluk in de toekomst moesten voorkomen, want de situatie was zo uniek dat dit sowieso nooit meer zou gebeuren. Niemand heeft ook een klacht ingediend vanwege onveilige werksituatie.

krant.telegraaf.nl/krant/archief/2001...

Arnold Layne | 09-07-21 | 23:45

Vraagje.
Hoeveel mensen kennen jullie persoonlijk die op de ic zijn beland vanwege corona?
Dus niet van horen of zeggen,maar persoonlijk.

komtdatschot | 09-07-21 | 21:53 | 39

@komtdatschot Hebben deze antwoorden je kijk op ceaureauna veranderd?
Het zijn soms echt wel aangrijpende reacties.
Maar let wel: De griep was ook geen griepje.
En verhalen over leed, dood en verderf doen het beter dan succesverhalen.
Kijk maar naar het nieuws en luister maar naar de verhalen in het bushokje.
Ceaureauna stond vroeger beter bekend als 'natuurlijke dood'.
Influenza zie je op GEEN ENKELE grafzerk staan. En terecht.

keestelpro | 10-07-21 | 00:32

@keestelpro | 10-07-21 | 00:32: Deze winter waren er wederom geen griep-doden. Het is toch verrekte sterk he, dat kerona komt en de griep ineens compleet weg is?

Kortom: kerona is de griep, maar dan een pittige.

wilderst | 10-07-21 | 01:10

@wilderst | 10-07-21 | 01:10: Daarbij vergrijzen we, dus griep heeft meer impact. Maar nu de cijfers: oversterfte dit jaar 11.000, waarbij nog geen rekening is gehouden met de verwachte ONDERSTERFTE in de zomer.

11.000/17.000.000 is 0,06%. Daarvoor moet een complete samenleving op slot. Te bizar voor woorden.

wilderst | 10-07-21 | 01:15
▼ 36 antwoorden verborgen

plop,

newray | 09-07-21 | 21:53

Mijn grote ‘broer’ onder de aandacht, ik ben verguld.

Normpje | 09-07-21 | 21:52

Ik ben een liegende panda.

HeerVanStand | 09-07-21 | 21:52 | 1

Mag. Als je daar zelf maar goed bewust van bent.

Lorejas | 09-07-21 | 22:35

Laat ze gaan. Zo kunnen ze minder schade aanrichten. Hopelijk blijven ze weg (natte droom).

WentWest | 09-07-21 | 21:51

Bij vraag 1 heb ik toch meer informatie nodig. Betaalt het mooie baantje beter dan mijn huidige baan?
Zo ja, C
Zo nee, A

koeberg | 09-07-21 | 21:50

Stel je bent staatsecretaris en je moet iets beslissen over de stikstof depositie. Omdat je er totaal geen bal verstand van hebt stel je een maximale norm die er voor zorgt dat heel bouwend Nederland voor jaren stil komt te liggen. Stel je bent staatssecretaris en je krijg na je stupide stikstof depositie vaststelling een andere baan aangeboden, dan vertrek je heel snel. De achterlijkheid ten top.

Rdock | 09-07-21 | 21:49

Dat fantastische gitaarnummer van Steve Howe - van de band YES - dan maar weer eens. Er zijn verschillende uitvoeringen op Youtube te beluisteren, en naarmate Howe ouder wordt, begint hij steeds meer op een excentrieke figuur te lijken, die zo maar uit een Harry Potter film lijkt te zijn weggelopen, of uit The Lord of the Rings.

Ik kies voor deze oude weergave tijdens een YES concert uit 1972 of 1973, toen YES ongeveer op zijn hoogtepunt stond (ik heb zelf nog een paar LPs van ze uit die tijd hier staan ergens. Enjoy!

www.youtube.com/watch?v=iNUedapF-bo

Dr_Johnson | 09-07-21 | 21:48 | 3

Yes met Steve Howe nog gezien in 013, toen speelden ze Topographic Oceans

thanseeuwen | 09-07-21 | 21:52

Was alweer een tijdje geleden dat ik dit gedraaid heb. Inderdaad op vinyl en 33 toeren. Zo een nummer waarvan je direct weet wat er bedoeld wordt als iemand het heeft over dat fantastische gitaarnummer. En dat terwijl Yes nog veel meer moois heeft gemaakt. Thnx

Als dank dat fantastische gitaarnummer van Lindsey Buckingham youtu.be/gdw4SB7ilhE

Arnold Layne | 09-07-21 | 22:08

@Arnold Layne | 09-07-21 | 22:08:

Kende ik niet. Ja, het nummer Big Love van Fleetwood Mac wel, maar niet deze gitaaruitvoering van Buckingham. Schitterend inderdaad!

Dr_Johnson | 09-07-21 | 22:22

Wat een verschrikkelijk zeikwijf die Nynke de Zoete. “Hadden we niet nog even kunnen wachten met het einde van de lockdown?”

Nee trut.

Panos88 | 09-07-21 | 21:47

Het jaar is 2050. Sigmark Rutte, de zoon van Mark Rutte en Sigrid Kaag,
klimt langzaam de trappen op van het paleis, voor zijn formele beediging als
premier van het kabinet Rutte-veertien. Zojuist, aan de voet van de trappen,
heeft hij een kus op het voorhoofd van zijn vader gedrukt, scheidend
premier Mark Rutte. Betekenisvol had zijn vader geknipoogd.

Net als Julius Ceasar wisten zij allebei, dat Mark zou niet de eerste zou
zijn die zich Keizer zou mogen noemen. Hoe anders was dat voor Sigmark.
Hij wist wat hem te wachten stond: zijn vader had het zelf geregeld.
Hij had voor hem de weg gebaand.
Koningin Maxima zou hem de kroon op het hoofd drukken, en tegelijk
daarmee afstand doen van de troon. Nakomelingen waren er niet, en het hutje
op de Bahama's lonkte.

Oh, er zouden verkiezingen zijn. Wie weet tot het premierschap van het
kabinet Rutte-dertig. Maar wat stelden die nu eigenlijk voor? Een oefening
in het spel dat al lang geleden was geperfectioneerd. En aan het einde gaf
de computer het antwoord. Het antwoord dat iedereen al kende, en waar iedereen
tevreden mee zou zijn. Het zou klinken zoals het altijd deed, van de daken,
van de televisie, en van alle brave socials (waar immers iedereen met een
andere mening in het kader van wetgeving tegen nepnieuws was verwijderd):
het kabinet Rutte is demissionair, leve het kabinet Rutte!

konjodebonjo | 09-07-21 | 21:47 | 3

42! Ik wist dat al, heb het ergens gelezen.

UnderTheDevil | 09-07-21 | 21:52

Prachtig. Alleen is de hele handel al lang geleden aan flarden geschoten door Admiraal Klaver en zijn Groene Garde. Sigmark hangt al tijden te rotten in een kooi bij de ingang van het BInnenhof als waarschuwing voor alles wat anders waagt te denken, de revolutie eet immers altijd haar eigen kinderen op. Het zal niet anders zijn als altijd, het eindigt niet zoals in de sprookjes maar met een grote, rokende puinhoop.
www.youtube.com/watch?v=_ljyNA9Fcpk

elfenstein | 09-07-21 | 23:07

Haha!
Marx Yung Un Rutte!
+veel

keestelpro | 09-07-21 | 23:54

De hamvraag, is Taghi gevaccineerd ?

Politie en justitie vrezen een zeer gewelddadige bevrijdingspoging om Ridouan Taghi uit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught te halen. Taghi zou daarvoor tientallen miljoenen euro’s beschikbaar hebben gesteld. Een neef zou op zoek zijn naar een commando voor zo’n uitbraak.

Taghi zou opdracht hebben gegeven om te onderzoeken of er in Afrika een Nederlandse diplomaat zou kunnen worden ontvoerd als wisselgeld voor vrijlating. Dit wordt door de opsporingsdiensten als reëel plan beschouwd en zeer serieus genomen.

Bibop | 09-07-21 | 21:47 | 6

Ik heb liever dat die geprikt wordt. Door Professor Doctor Q. Promes van het Academisch Centrum Arena.

Graaisnaaiert | 09-07-21 | 22:06

@Bibop | 09-07-21 | 22:04: Is die gevangenis net zo beveiligd als het Metropolitan Correctional Center? Daar kan je zelfs onder 'suicide-watch' nog verstrikt raken in stukken van je eigen lakentje. Heel gek stonden de camera's uit en hadden de bewakers even wat anders te doen, waardoor ene Jeffrey E. na een onrustige nacht van zijn bed af viel en met zijn hoofd, heel gek, precies in een strip van zijn laken bleef hangen.

EEnzame SchizofrEEN | 09-07-21 | 22:14

@Nuuk | 09-07-21 | 21:54:
Taghi heeft die Jabba the Gothic Hutt
voor al dat geld smokkelt die vast wel een mobieltje naar binnen smokkelen, toch

Tobi | 10-07-21 | 01:18
▼ 3 antwoorden verborgen

Waar gaat Kaag op vakantie? Niger?

thanseeuwen | 09-07-21 | 21:47 | 2

Niesjeer. Niger klinkt te veel als Neger, en dat mag niet meer. Ist verboten.

Zwizalletju | 09-07-21 | 21:50

Als ze belooft dat ze niet terugkomt is elke bestemming zeer goed.

WentWest | 09-07-21 | 21:56

Ze doen het rustig aan? Lui schoftentuig! Your euros at work! Not!

inCol | 09-07-21 | 21:47

BAM! K.O.! Ghehehe... XD

keestelpro | 09-07-21 | 23:52

Telegraaf artikel helaas achter betaalmuurtje dus geen link; maar de header is fijn.

AMSTERDAM - Politie en justitie vrezen een zeer gewelddadige bevrijdingspoging om Ridouan Taghi uit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) te halen. Taghi zou tientallen miljoenen euro’s beschikbaar hebben gesteld. Een neef zou op zoek zijn naar een commando voor zo’n uitbraak.

Lorejas | 09-07-21 | 21:46 | 5

Scherpschutters op de daken en laat er niet 1 ontkomen. Niet een.

Graaisnaaiert | 09-07-21 | 22:05

Ze komen vast met een onderzeeër, want dat verwachten ze niet.

BrutusBosch | 09-07-21 | 22:34
▼ 2 antwoorden verborgen

"U drinkt." Ja, is wel zo. Proost allen en fijn weekend! *hik*

UnderTheDevil | 09-07-21 | 21:45

Als je maar niet denkt dat ik me zonder afspraak ga laten vaccineren, sterker nog ik laat me ondanks mijn volle gele boekje niet vaccineren.

entredeuxbieres | 09-07-21 | 21:45 | 3

Nee, dat zou gek zijn net zoals alle andere inentingen in je gele boekje.

Rest In Privacy | 09-07-21 | 21:48

@Roorda van Eyssinga | 09-07-21 | 21:48:
De inentingen tegen pokken en polio zijn ECHTE vaccins.
Ergo: je krijgt die ziektes niet meer. 100% zeker.
Het ceaureauna vaccin is FAKE. Je bent hooguit beschermd tegen het covid2019 virus. Je kan alsnog ziek worden van de alfa beta ceta delta lambda etc variant.
Dit is één grote shitsh*w en iedereen met een beetje gevoel voor scepsis weet dit.

keestelpro | 09-07-21 | 23:50

Laat alles open, dit gaat voor de jeugd sneller dan het vaccineren. Iedereen verplicht naar de kroeg!

amateurrr | 09-07-21 | 21:44 | 1

We moeten volgens mij in de zomer elkaar besmetten met het nieuwste verkoudheidsvirus zodat we in het begin van de winter verkouden kunnen worden en ons afweersysteem klaar is om de winterse kou te weerstaan.
Het RIVM zou een team van deskundigen moeten zijn maar ze weten NIETS!

keestelpro | 09-07-21 | 23:47

Impfung macht frei.

Old daddy | 09-07-21 | 21:42 | 4

Christiane F. vond ik best een heftig verhaal.

Sinterbikske | 09-07-21 | 21:45

Ik zocht naar een arbeit macht frei generator and all I got was this lousy meme:
i.imgflip.com/3hzq7n.jpg

keestelpro | 09-07-21 | 23:44
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een blamage. Hier om de hoek een festival dat vorige week op 2 dagen 2 x 10.000 mensen heeft ontvangen, geen uitbraak, niks. Alles staat klaar voor morgen. En die eikels trekken die stekker eruit, om hun eigen onkunde te maskeren. Aftreden! O nee..

Jazeetie | 09-07-21 | 21:42 | 2

"geen uitbraak, niks." Dit kunt u onmogelijk beweren. Festival waar, en bezoekers van waar ????? Die 6.926 van vandaag komen niet uit de lucht vallen en komen niet van Jan en Miep die ingeënt en al op hun flatje of tuinhuisje zitten.

Zwizalletju | 09-07-21 | 21:54

Besmettingen worden gecommuniceerd naar organisatoren. En daar is hier geen sprake van. 6.000 is relatief weinig op honderdduizenden feestvierders door heel NL. Er was ons een regio gerichte aanpak beloofd, maar t is weer alles of niets.

Jazeetie | 09-07-21 | 22:18

Mijn antwoorden zijn: B, A, D.

Sinterbikske | 09-07-21 | 21:42 | 1

Gelukkig stond hij aan de goed kant.

keestelpro | 09-07-21 | 23:41

GGD prikt zondag zonder afspraak op Beverwijkse Bazaar

De GGD Kennemerland is afgelopen week gestart met voorlichting over vaccineren onder specifieke doelgroepen waarbij de vaccinatiegraad achter lijkt te blijven. Er is vooral ingezet op de groep mensen die de Nederlandse taal niet goed machtig is. Meertalige medewerkers van GGD Kennemerland zijn met hen in gesprek gegaan.

Daarom is besloten op de Bazaar een mobiele prikbus in te zetten. Bezoekers kunnen hier gevaccineerd worden zonder afspraak en met begeleiding in de eigen taal.
bron: Haarlems Dagblad

Bibop | 09-07-21 | 21:40 | 5

@Nuuk | 09-07-21 | 21:49: Ndio kitu kama hicho.
En dan ook heel opgewonden raken als ze je niet begrijpen. Heerlijk lijkt me dat.

All_yall | 09-07-21 | 21:53

Ik heb gelezen dat ze blaaspijpjes met vaccins op de inboorlingen willen gaan afschieten daar.

Graaisnaaiert | 09-07-21 | 22:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Gaat dat festival in Amsterdam nog door ipv prik lokatie?

Helloween | 09-07-21 | 21:37 | 1

Niet actief werken aan de formatie. Net zoals Rutte geen actieve herinnering had, zeker?

Trekhaas | 09-07-21 | 21:36

"E-mails en whatsapp-berichten die via website GeenStijl naar buiten kwamen, laten intensief contact zien tussen makers, ministerie en partij tijdens de totstandkoming van de productie. Veel ging over productionele zaken, in de slotfase kwam druk op inhoudelijke wijzigingen. Gaven de makers hun journalistieke zeggenschap weg?"

Hahahahahaha

TonAlias | 09-07-21 | 21:34

1983 was een betere tijd. De wereld gaat achteruit.

TheseDays00 | 09-07-21 | 21:34 | 1

Ik houdt het toch op vader C
*uit den ouden doos*

Bibop | 09-07-21 | 21:33

Ich bin ein Panda.

All_yall | 09-07-21 | 21:33 | 2

Kom ik eigenlijk nog goed weg.

All_yall | 09-07-21 | 21:39

Huh,de tweede in het café.

komtdatschot | 09-07-21 | 21:32 | 1

Ben de eerste in het café:)

komtdatschot | 09-07-21 | 21:32 | 1

Had het ook gelezen van die NPO Ombudsman.
Geen hond heeft het gelezen, vermoed ik.

TonAlias | 09-07-21 | 21:32 | 1

Niks aan de hand lees ik net. Gelukkig maar.

Lorejas | 09-07-21 | 21:54

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland