achtergrond

Geenstijl

Kansloze asielplagen komen naar je toe deze zomer

Wat kost een MIELE eigenlijk?

Even een Nieuwsuurtje voor u. Want Saskia Dekkers (Het Talent) zit er weer eens bovenop. Waarop? Op asielzoekers, kansloze asielplagen, dobbernegers, gelukszoekers en andere Bentebeckeroïden die straks allemaal deze kant op komen. Goed nieuws voor twitterdeugers, Amsterdam en de firma MIELE, slecht nieuws voor de rest. Die moet das dan maar weer schaffen. In het Nieuwsuurtje kunt u met eigen ogen zien waarom de alleenstaande jonge mannen deze kant op blijven rollen: omdat de zo humane en inclusieve EU cynische vluchtelingendeals heeft gesloten met landen die toch al zo lekker betrouwbaar zijn. Landen als Turkije en Marokko. Daarom ziet u beelden van Marokkaanse grenswachten die de hekken van Spaanse enclaves wagenwijd openzetten en de stroom alleenstaande kansloze jongeren de richting van het Beloofde Avondland wijzen. Eerder maakte u al kennis met de lange arm van imam Erdo die volksmassa's asieldrommels richting de Griekse grenzen duwde en Loekasjenko heeft al lang de sluizen open gezet. Dankzij de EU (die parel van multiculturele menselijkheid) zijn vluchtelingen naast handelswaar vooral een doorgeladen pistool en hoeft elk chanterend intimideerbewind van Marokkaanse proporties alleen nog maar te dreigen de trekker over te halen om meer geld, meer hulp, minder plichten en meer rechten te krijgen van de EU. En aangezien Ankie Broekers-Knol zo'n beetje symbool staat voor het totale EU-asielbeleid kan de EU weinig anders dan bukken en knielen voor landen die nu een wapen in handen hebben wat ze notabene van de EU zelf hebben gekregen. Maar gelukkig gaat het in de EU zelf voornamelijk over Hongaarse homorechten en regenboogzebrapaden, dat leidt de aandacht wel zo netjes af.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GeldBlog - Rob Jetten en de groene leugens

"Nee meneer. Uw Miele doet het niet. De Polestars van EZK staan aan de lader."

@Alexander Sassen van Elsloo | 28-01-24 | 19:00 | 311 reacties

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.