Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

CROWDFUND! Voor de gesloopte shop van Maaike

Doneer aan Maaike, wier winkeltje werd gesloopt door relschoppers

Ja SORRY HOOR. Er zijn heel veel ondernemers wiens zaak in puin is geramd door het avondkloktuig en er zijn heel veel ondernemers die wel een crowdfund verdienen. Die van die Amsterdamse buurtkroegen vinden we bijvoorbeeld ook vrij belangrijk, maar het verhaal en de foto's van Maaike uit Den Bosch zijn gewoon vreselijk triest. 'Het kindje' van Maaike, een Primera, werd van vloer tot plafond afgebroken door een club holbewoners. "We zijn verdoofd. Ik weet bijna niet waar we moeten beginnen. Samen met mijn man en team staan we zeven dagen per week in de winkel en die hebben ze gewoon stuk gemaakt. Mijn hart is echt gebroken. Ik ben nog murw geslagen. (...) Maar we moeten verder. Ik weet alleen nog niet hoe." Ik weet alleen nog niet hoe, NOU MET ONZE HULP NATUURLIJK. Want wij gaan Maaike (VANDAAG JARIG!) erbovenop helpen. Samen, en we weten ook dat wij dit kunnen. Er is zoals u van onze acties gewend bent natuurlijk géén strijkstok: we bezorgen precies 100% van het volledige bedrag bij mevrouw Maaike. Dus.

KLIK HIER. DONEER. STEUN. HELP MAAIKE DE CORONACRISIS DOOR.

(Of rechtstreeks op NL35 BUNQ 2035 5843 02 o.v.v. Maaike)

UPDATE - Tussenstand na een uurtje.... WAUW. € 16.729,40
UPDATE - Stand na vier uur: bijna 43k. Okee dan.
UPDATE - We gaan door de 70k. Dat is. ZEVENTIG. DUIZEND. EURO.

JONGENS WAT PRACHTIG

Social

Poen voor Primera!

Holy S....

T + 4 hours...

Woeps

Met een kleine Jinek-boost

Reaguursels

Inloggen

Volgens het AD , is de 100.000 gepasseert. De pipos hebben in haar zaak veel dna sporen en bloed gevonden, vermoedelijk slapen een paar jongeren deze week zeer slecht.

jan huppeldepup | 27-01-21 | 10:00
-weggejorist-
kenny harder | 27-01-21 | 07:39
-weggejorist-
Jubeth | 27-01-21 | 07:14

Tussenstand nu?

mainman | 27-01-21 | 03:48 | 1

ja, dat wil ik ook graag weten. Maar GS heeft vermoedelijk nog niet de middelen 24 uur per dag te draaien. Maar met dit soort iniatieven kan dat nooit lang meer duren. Mijn helden van GeenStijl, de jongens met een grote bek maar een o zo klein hartje. Verbeter de wereld, begin bij GeenStijl. Laatste bedrag dat ik hoorde einde van de avond was 84K.

Wordt vooral lid van GeenStijl, bij deze crowdfund blijft er 0,00 aan de strijkstok hangen. Alleen daarom al.

padbuffel | 27-01-21 | 03:57

Was maar een tientje vanwege mijn kutpensioentje, maar moest toch maar. Ze komen er weer bovenop.

Hebben ze bij joop.nl al een dergelijke actie opgestart?
Even kijken?
Neuh, niks gaande op dat gebied
Wel ene Shervin Nekuee (socioloog, publicist en programmamaker; toe maar, zeg)

Het opiniestuk heeft de titel: “ We hebben de plicht om de rellende jongeren te begrijpen”
Hierop konden we wachten, we moeten begrijpen waarom ze de zaak in de hens steken, winkels plunderen, zoals die van Maaike, stenen los wrikken, ze lekker tot handzame stukken brekend, want dat gooit makkelijker naar het hoofd van die agent, verdomd golfballen zijn ook schitterende projectielen begrijp ik. Dat en nog meer moeten we begrijpen.

“ Ten eerste, maatschappelijke onrust roept pathos op en stoere taal over en weer.”
Nee meneer, we zijn gewoon woest en dat heeft niets met pathos te maken, maar alles met allerlei faalopviedelingen en zeker als ik weer een “kankerjoden” hoor roepen dan is het duidelijk welk segment van de maatschappij weer oververtegenwoordigd is. Wierd Duk is zo’n beetje de enige die dat bij WNL hedenochtend hardop durfde te zeggen

“ Ze vergelijken zich met de vrijheidsstrijders uit de Tweede Wereldoorlog, aldus de agent.”
Klopt en dat is buitengemeen ongepast en eigenlijk schofterig en toont aan dat de geschiedenislessen op dorre grond gevallen zijn.

“ Met rechte rug en vertrouwen in de maatregelen zal ik de schapen tegen de hyena’s blijven beschermen”, aldus de agent die zijn verklaring ondertekent namens de “herdershonden in blauw”. Zo is in één paragraaf de hele samenleving gereduceerd tot drie partijen: de schapen, de hyena’s en de herdershonden in blauw.”
Ja, dat krijg je dan terug van iemand die zijn werk serieus neemt en kennelijk van zijn medeburgers en zijn land houdt. Tuurlijk is die man fout, want hij wil niet begrijpen, ja, hoor!

“ Dit riekt naar een oorlogstaal. Ik kan het weten omdat ik mijn jeugd doorbracht in een land (Iran 1980-1988) dat met het Irak van Saddam Hoessein in oorlog was. Bovendien had de staat andersdenkenden de oorlog verklaard. Vooral jongeren werden slachtoffer van deze dubbele oorlog.”
Aha, hier komt het bekende argument om de hoek kijken. Meneer vindt dat hij beter kijk op de zaak heeft omdat hij zelf oorlog heeft meegemaakt. Hele vak geschiedenis even naar de ratzmodee geholpen. Nou, beste meneer, mijn familie-ervaringen betreffende WOII in Nederland en de Sovjet-Unie die mogen er zijn, hoor pakweg samen zo’n duizend mensjaren. Wilt u dat soort argumentatie s.v.p. achterwege laten!

“ Maar is er in Nederland anno nu ook een oorlog gaande? Heb ik iets gemist? ”
Inderdaad u heeft iets gemist er is namelijke een wereldoorlog gaande van de gezamenlijke mensheid tegen dat virus en dat betekent alle neuzen één kant op moeten en wie zich ‘s avonds op straat begeeft, al relt hij of zij niet mee, dan is die persoon toch medeschuldig wegens he faciliteren van de groepshyena’s (Met dank aan Denkjewel, bij wie ik deze kreet op de Twitters las)

“ Zijn gefrustreerde jongeren die in een aantal steden rellen tegen de zoveelste maatregel die vooral in deze leeftijdsgroep hard aankomt, op oorlogspad?”
Daar is het bekende argument weer, ik omschrijf het maar even als het “‘t gebrek aan een stage-plaats-dus-mep-ik erop-syndroom.
Sociologen blijven sociologen.

Weet u wat, u kaartte zelf aan uw oorlogservaringen. Nou, dan zal ik u op een verrassend sociologisch verschijnsel tracteren. Aan het Oostfront in WOII zijn ongeveer negen millioen soldaten van het Rode Leger gestorven ten bate van de bevrijding van hun moederland en passant dé bepalende factor geweest zijnde bij ónze bevrijding. De Sovjetsoldaat had maar een opdracht en dat was naar voren, wie dat niet deed, werd gedood door de eigen troepen. Mijn schoonvader heeft in Stalingrad “eingekesselt” gezeten met zijn makkers, met alleen hun pis oud om te drinken tot overleven.
De Sovjet- Unie had tussen de 25-27 millioen doden te betreuren, val me s.v.p. niet op een miljoentje meer of minder. Iedere familie had doden te betreuren.
En nu dan de frappe. Wat deden de Russen en Oekraïners.
Hard, heel hard werken, heel, heel hard werken om er weer bovenop te komen. Frustraties en verdriet; de hele wereld zou niet genoeg psychiaters kunnen leveren om al dat leed draagbaar,begrijpelij te maken,.
Maar dat dragen deden ze zelf!

Daar kunnen de zielige frusties met een opvoedingsprobleem van u in Nederland een voorbeeld aan nemen. Tanden op elkaar, volhouden, voorwaarts und nicht vergessen waarom je dat moet doen, want de oorlog moet gewonnen en de overwinning moet behaald, al gaat dat ten koste van jezelf.
Nou ik stop ermee, kan nog wel verder gehakt maken van uw stukje.

Heeft u al gedoneerd voor Maaike of een andere kleine ondernemer(ster) een financieel hart onder de riem gestoken?
Succes verder met het vergoelijken door begrip te eisen. Evocatus
PS
Ja, ik herinner me mijn jeugd. Luidruchtig feest ergens, politie kwam ons in de kladden grijpen en het was een nacht op het bureau in de cel en als klein jongetje in de cel gezeten op het bureau jeugdpolitie op de Overtoom te Amsterdam
Dikke pech, maar je accepteert het, had je maar niet ... wat dan ook. Jaren 50-60 Amsterdam.

Evocatus | 27-01-21 | 01:43 | 4

Excuus, weer een beetje lang geworden. Evocatus

Evocatus | 27-01-21 | 01:54

Mooi stuk. Groeten uit Goîania

Reppertje | 27-01-21 | 07:33
▼ 1 antwoord verborgen

Done.

SaintNick | 27-01-21 | 01:27

Waarin het roze leger groot kan zijn. Maaike, je staat er nooit alleen voor en jouw ongefilterde waarheid dreunt na bij veel relschoppers die zich nu achter de oren krabben. Maar nog veel meer bij alle mensen die die rellen niet willen hebben of begrijpen. Die er klaar mee zijn dat er onschuldige slachtoffers vallen. Als ik in Den Bosch kom, ga ik spontaan een mooie pen bij je uitzoeken. Tot die tijd een donatie. Zet ‘em op en blijf in je kracht!

Trashman | 27-01-21 | 00:52 | 1

Dan ben jij hoopvoller dan ik... Ik denk juist dat dit helemaal niet bij ze aan komt. Zij putten hun energie uit hun kring die ze vol tros vertelt hoe goed ze wel niet bezig zijn. Hun eigen ouders geeft niet om ze, hoe komen ze anders op straat, waarom zouden ze dan iets om de mening van vreemden geven?

yveZ | 27-01-21 | 03:32

Geenstijl wordt bevolkt door klootzakken, zeggen ze. Bankhangende online reltrappers en rechts tuig, zeggen ze. Maar het zijn nog altijd wel ónze klootzakken! En snotverdomme jongens, ik ben weer trots op ons.

GraafSteno | 27-01-21 | 00:50

Super initiatief, niet lullen maar doen, chapeau GS

P. Breidel | 27-01-21 | 00:47
-weggejorist en opgerot-
Catelilina | 27-01-21 | 00:45

Gedoneerd met liefde, geraakt door het verdriet en de afschuw. Lieve Maaike we helpen je er weer bovenop en van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag gewenst vanuit Sneek

Jansneek1955 | 27-01-21 | 00:41

Geweldig GS ook donatie voor vrouw en haar zaak gedaan . Zo zijn GS lezers dan ook weer.

foxhunter | 27-01-21 | 00:36

Na Maaike bij Jinek gezien te hebben kon ik ook niet meer achterblijven.
Ik heb wat euries overgemaakt. Ik hoop dat ze snel weer verder kan in haar toko!

Tiltetapper | 27-01-21 | 00:15

Gefelici, mevrouw Maaike. Het is je gegund.
Maaike viel bij Jinek met haar neus in de boter, want niet alleen werd een door haar te ontvangen, fantastisch bedrag bekendgemaakt: daar was ook Tijl Beckand, die de aanwezigen uit het deprimerende dal van destructie sleurde met een mooie ode aan Mozart.
'And now for something completely different.'
Nu is het ook niet zo moeilijk om in de apenheul die het huidige Nederland klaarblijkelijk is met iets verheffends te komen, maar een onsterfelijke componist is altijd een goede remedie om nog iets van een lichtpuntje te zien tussen de massa's idioten.

SIogra | 27-01-21 | 00:10

Prima actie! Op naar de 100.000

Frankasd | 27-01-21 | 00:05

Misschien iets doen aan het werkelijke probleem, namelijk benoemen van deze "groep" en handhaven. Ik roep maar iets geks.

Koppig | 26-01-21 | 23:46 | 1

Zit de herhaling van Jinek te bekijken.
Maar het woord allochtoon heb ik nog niet gehoord.
Ook het woord marokkaan is (nog?) niet gevallen.

Wel hoor ik die meneer in het lichtblauwe jasje, het woord rechts-extremisten (of iets dergelijks) gebruiken....
NOS, Jinek, het blijft één pot nat.

Of zou die meneer rechts-islamitische extremsisme bedoelen?

michelpen | 27-01-21 | 00:43

Gaan we de ton halen? Ja toch?
-

Bernhard de II | 26-01-21 | 23:44

Mag ik vast een plaatje voor in de kroeg aanvragen? Laat de zon in je hart van Willy Sommers. Ik gun u hetzelfde warme gevoel dat ik heb overgehouden dankzij deze GS actie. Waar een website groot in kan zijn. Nogmaals respect GS!

padbuffel | 26-01-21 | 23:33

Done

me163komet | 26-01-21 | 23:26

Supertrots!

gozoman | 26-01-21 | 23:23

Respect GeenStijl. Joetje gedoneerd. Het allermooiste is, we helpen Maaike en ik krijg er een warm gevoel voor terug. Toppers, met name vanwege niets aan de strijkstok..

padbuffel | 26-01-21 | 23:22

Topactie! Gedoneerd - nu nog kroontje kopen

Grifverkeerd | 26-01-21 | 23:19

Ondanks dat we Eva nog wel eens afzeiken, zou het eva sieren nu als ze hier ook ff doneert alsmede symbolisch ff een account aanmaakt. Dan kunnen wij, er zijn er vast een paar te porren hier, daarop dan weer haar premium kroontje betalen. Zodat ze niet alleen anoniem maar gewoon openbaar mee kan gluren en guren. Van dichtbij kan zien dat we best wel weldenkende kleautzakken zijn. Dus Eva met de boobies, als je meeleest, kom op show some boob en join het roze leger. Doneer ff een barkie hier voor die prim(er)a mevrouw.

grapo | 26-01-21 | 23:15 | 1

25 pop van grapo. Met de hartelijke groeten uit Duitsland.
Nice job, GS guys M/V/X
Oh ja, Happy B-Day Maaike. Zet m op! Alles zal goe kom.

grapo | 26-01-21 | 23:23

Alstu!!!! Snel weer de toko op orde hopelijk!

emwee | 26-01-21 | 23:09

Hoppa! Ook wat in dat zakkie gedaan.

Mr_Pikibelly | 26-01-21 | 23:00

Done! Topactie!

Scharlaken | 26-01-21 | 22:58

Alsjeblieft Maaike :-) en gefeli. Morgen schijnt de zon weer.

GuusHetSchaapje | 26-01-21 | 22:54

Prima actie, donatie gedaan. Jullie hebben een goed hart.

pajans | 26-01-21 | 22:53

Komt nog meer aan, maar komt vanaf een buitenlandse IBAN dus dan duurt het even.... Mooie actie GS!

JRR | 26-01-21 | 22:53

tientje voor maaike, op naar de 100.000

vranac | 26-01-21 | 22:50

Haha, 70K al, geweldig. Het roze leger op zijn best.

Frits de Vriez | 26-01-21 | 22:48

Whooohoo! Wat een mooi bedrag al, jongens.

Gewone_mevrouw | 26-01-21 | 22:46

Zou de regering ook nog met een symbolisch bedrag durven komen.... ?

nobodiesunmighty | 26-01-21 | 22:42 | 5

@me163komet | 26-01-21 | 22:57: Ik neem aan dat dit geld weer direct geïnvesteerd wordt en dat mag je weer van de belasting aftrekken. Geen paniek.

Ardbeg | 26-01-21 | 23:01

@Ardbeg | 26-01-21 | 23:01:
Ik hoop het , maar iedere keer als je in dit land denkt niet dieper te kunnen zinken -zowel qua rel schoppend tuig als qua asociale overheid- sta je toch weer met je mond open van verbazing. De laatste keer wat dat laatste betreft met de belastingdienst toen deze volkomen schaamteloos mededeelde de 30.000 euro -die de door hun onrecht getroffen ouders als voorschot kregen- per direct in beslag gingen nemen als schuldeiser, waarop de tweede kamer toen maar besloot de belastingdienst 'terzijde te schuiven' middels een kwijtschelding van belastingschulden.

me163komet | 26-01-21 | 23:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Done.

Welles! Nietes! | 26-01-21 | 22:39

Stijlloze volk doet z'n naam eer aan. Ook een duit voor Maaike en maar lid geworden hier.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 22:38 | 4

Welkom!

Gewone_mevrouw | 26-01-21 | 22:47

Welkom bij onze stijlloze club!!!

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 22:56

wordt wel druk hier met al die zeveraars... wilkommen.

nobodiesunmighty | 26-01-21 | 23:16
▼ 1 antwoord verborgen

Zit naar Jinek te kijken en dan kan je toch niet stil blijven zitten? Maaike ik heb je wat euro’s gedoneerd. Vier je vijftigste verjaardag van de zomer lekker een keer in het zonnetje.

Terpetijnzeikert | 26-01-21 | 22:35

Goed gesproken bij Jinek, Maaike!!!

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 22:32

Hoe voorkom je nou dat de belastingdienst de helft even komt opeisen bij Maaike?

Julius Pace Car | 26-01-21 | 22:25 | 6

@gatij | 26-01-21 | 22:51: Ik ben u zeer erkentelijk.... zeer erkentelijk.. ik kan weer met gerust hart gewone mensen die ik niet ken gewoon iets schenken... het mag nog....

nobodiesunmighty | 26-01-21 | 23:20

Kan niet, want het zijn allemaal donaties van verschillende mensen. Je mag 3244 euro belastingvrij ontvangen van iemand, dus voel je vrij om wat extra te doneren. www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connec... daarom was het ook zo raar dat die vrouw in de bijstand geen tas boodschappen van haar moeder mocht aannemen en gekort werd op haar bijstandsuitkering (zelfs met terugwerkende kracht meen ik). O @Gato had het ook al gevonden, ik zat niet op te letten.

Watching the Wheels | 27-01-21 | 00:17

@Watching the Wheels | 27-01-21 | 00:17: nee in de bijstand gelden hele andere veel meer strikte regels en dat is logisch.

We hebben het hier over de BIJstand he, mensen die voor de volle 100% op kosten van andere belastingbetalers leven. Dan is het logisch dat de overheid elke vorm van goederen en inkomsten (elke!) in beginsel onder de loep houdt.

Inferi0r | 27-01-21 | 02:57
▼ 3 antwoorden verborgen

Done

Mister-Marcel | 26-01-21 | 22:04

Done. Zelfs als een avondklok belachelijk is blijf je van de spullen van en ander af.

W_F | 26-01-21 | 21:54
-weggejorist-
Bobbinski | 26-01-21 | 21:50 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Done.

ConantiDabitur | 26-01-21 | 21:47

Samen zijn we sterker dan deze losers!

CS6X | 26-01-21 | 21:41

Ook mention door Nieuwzuur van de GS-actie! Lekker bezig!!

Quichegerechtigde | 26-01-21 | 21:39

Hartverwarmend!

FogerRederer | 26-01-21 | 21:38

Zojuist op tv weer een bedelcommercial van Cordaid. "Voor een gezond en sterk Afrika".

Tief toch op.
Zijn we al 60 jaar mee bezig en nog is het daar overal een teringzooi. Een fatsoenlijke, stabiele en verantwoordelijke staat opbouwen kunnen ze daar nergens.
Ik weet op dit moment precies waar ik mijn goeie geld véél beter aan kan besteden:

Maaike in Den Bosch.

Peter Emile | 26-01-21 | 21:34

Hoeveel hebben ze op de Jeup gedoneerd, dan kunnen we het bij elkaar optellen !

Castor12 | 26-01-21 | 21:30

Tuurlijk, elke reaguurder op deze site die een hart in zijn donder heeft doneert. Ik zeker

seasicksteve | 26-01-21 | 21:19

Hartverwarmend.

Omnisofos | 26-01-21 | 21:10

Moi! Klasse epistel @Mosterd! Dou most wel een Grunneger wez'n mienjong... Maar goud, done! Maaike en haar team verdienen dit. Namens de toko hier ook maar eem wat eypootjes gedoneerd veur Maaike!

Rock-de-Braziliaan | 26-01-21 | 21:00

Done!

BlueTeaCosy | 26-01-21 | 20:57

Hopelijk helpt m'n geeltje een beetje, zo te zien zijn GS reagguurders echt toppers...

Lompiedompie | 26-01-21 | 20:52

Done, mooie actie geenstijl

Pepermakreel | 26-01-21 | 20:38

Prachtig GS en en iedereen die gedoneerd heeft !! Zou het genoeg zijn om de schade te herstellen ?

Diederik_Ezel | 26-01-21 | 20:13

Hup, gedaan. Sterkte voor deze ondernemers!
-

Bernhard de II | 26-01-21 | 20:11

Hatsjeeee. Done

Happy People | 26-01-21 | 20:03

Gedoneerd. Maaike sterkte!

Julius Pace Car | 26-01-21 | 20:01

PS
Als ui mag je maar 4 of 5 berichten plaatsen. Rasci/disc/ ach laat maar.

letterzetter | 26-01-21 | 19:59 | 1

Met een kroontje is het onbeperkt toch?

zwaaropdehand | 26-01-21 | 20:53

En laten we ook een groot gedeelte van wat die relratten als boete moeten gaan betalen ook aan haar doneren. Na het betalen van de boete mogen deze relratten wat mij betreft ritueel verbrand worden.

Ikblijfnietstil | 26-01-21 | 19:48

Ook een bijdrage gedaan. De overheid gaat dat niet doen. Te druk met het faciliteren van vroegpensioen in Italië en het financieren van corrupte derde wereld regimes. Verzekeringen keren ook niet uit bij oproer, maar bij oproer moet je natuurlijk wel gewoon premie betalen.

marchbrown | 26-01-21 | 19:44

Donatie voor Veiligheidsglas en rolluiken gedaan en ga effe lekker even paar dagen weg naar hotel. Dit gun je niemand...... sterkte!

Rest In Privacy | 26-01-21 | 19:41

Er zijn meer gedupeerde ondernemers in meerdere steden die dit hebben moeten doorstaan, lets raze the bar!

DeGroteBaas | 26-01-21 | 19:39

Doe er wat moois mee!

El Rico Grande | 26-01-21 | 19:38

Zitten we al aan de 50K?

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 19:36

Het eerste wat ik aanraad om van het geld te kopen zijn stalen rolluiken...

knutsel_ | 26-01-21 | 19:14

Al is het alleen maar om die reltokkies in het gezicht te spugen. Sterkte Maaike en alle overige gedupeerden! Gedoneerd.

cwi_client | 26-01-21 | 19:07 | 2

Mee eens!
Hopla! Ook gedoneerd...
Geen zorgen maken Maaike, komt helemaal goed!

Rudolphe | 26-01-21 | 19:11

@Rudolphe | 26-01-21 | 19:11: en zo is dat. Kleine bijdrage kunnen doen, maak snel maar weer je winkeltje mooi. En ik ben trots op alle reaguurders die meedoen, laat ze maar een roze scheet ruiken, dat gore tuig..

Stokman | 26-01-21 | 19:23
-weggejorist-
V.Puffellen | 26-01-21 | 19:05 | 1

Ik heb niet veel geld, maar toch een kleine donatie gedaan. Het is maar 1 winkelier van de velen, maar zo kon ik tenminste nog iets bijdragen. Vreselijk wat er gebeurt. Tijd om echt keihard aan te pakken.

BantonP | 26-01-21 | 19:01

25 euro done
En schieten op die lui, godverdomme

Rest In Privacy | 26-01-21 | 18:52

Zo dan. Bijdrage staat erop. Kop op Maaike, het komt wel goed.

Kopieerapparaat | 26-01-21 | 18:51

Done.

HJDB | 26-01-21 | 18:35

Ik hoop dat er een mooi bedrag wordt opgehaald om de schade te herstellen. Ik heb sowieso te doen met ondernemers in deze tijden, maar dat is een discussie voor een ander moment. Succes Maaike!

deugallergie | 26-01-21 | 18:34

Geen idee wat een pakje peuken kost tegenwoordig maar toen ik nog rookte waren ze rond de 3 euro. Hoepla. Die 50k moet idd lukken

wood_zor | 26-01-21 | 18:27 | 3

Meer dan twee keer zoveel nu....

knutsel_ | 26-01-21 | 19:10

In mijn tijd was een pakkie shag 2,80 gulden, dus ca. 1,30 euro. Geen idee wat kant-en-klare peuken toen kostten, daar had ik geen geld voor.

FrankVeer | 26-01-21 | 19:44

Done en sterkte!

Abudabie | 26-01-21 | 18:26

Done!

prisje1988 | 26-01-21 | 18:26

gedoneerd.
Veel liever dit gedaan dan weer geld in de zakken van een derde wereld dictator, of NL directeur van een PGO.

Nuchternederland | 26-01-21 | 18:25

Gedoneerd! Op naar de 50K!

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 18:21

De afgelopen dagen was ik het niet altijd eens met meningen in topics. Dat kan. Maar oa door dit soort acties weet ik weer waar ik een kroontje voor heb gekocht. Hartje@Geenstijl.

Juffrouw op de fiets | 26-01-21 | 18:15 | 1

Kijk, dat wilde ik ook net zeggen. Dit vind ik fijn.
Oh, en ik ga direct doneren.

Gewone_mevrouw | 26-01-21 | 18:21

Done. Net effe op Joop.nl gecheckt. Maar kiks daarzo, zelfs de onderbroek van Fransisco staat niet te koop voor het goede doel. Hulde lui, er is hoop.

hoochee | 26-01-21 | 18:11 | 2

Links belijdt solidariteit alleen met woorden!

kunstliefhebber | 26-01-21 | 18:50

Links is alleen gewend andermans geld weg te geven.
(Of er van te leven)

"The problem with socialism is that eventually, you run out of other people's money"
Margaret Thatcher

Tapu | 26-01-21 | 19:36

43K. Dat doen we toch maar even. Netjes hoor. Nog ff en ze kan een tweede zaak beginnen...

Johnny_Hoogerland | 26-01-21 | 18:08

Gedineerd, kleine moeite geen groot bedrag helaas maar alle beetjes helpen.
Heel veel sterkte aan alle winkeliers die al compleet aan de grond zitten.

Patjep | 26-01-21 | 17:58 | 6

Oooh, ik dacht kleine bietjes.

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 18:21

@ruif bedankt! En het heeft gesmaakt!

Patjep | 26-01-21 | 19:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Op hoeveel staan we nou?

Lewis | 26-01-21 | 17:58

Doet die link het nog?

Min. v. Communicatie | 26-01-21 | 17:50

Ideetje om scalps te veilen?

Iets_met_bont | 26-01-21 | 17:44

€25 gedoneerd. Ik hoop dat deze aktie de pijn iets weet te verzachten. Kop op, Maaike!

Johnny_Hoogerland | 26-01-21 | 17:43

Ook ff leuk bedragje overgemaakt.

Nuchtere_Tukker | 26-01-21 | 17:32

Heb m’n burgerplicht gedaan.
Maar GS. Kunnen we niet voor alle ondernemers van wie winkel is gesloopt door deze hersenlozen, en voorzover onverzekerd, een actie opzetten? Iets dat landelijk viral gaat, en vooral laat zien dat de miljoenen andere NL-ers nog wel verstand hebben en gevoel. Stel dat het lukt om met zijn allen, ongeacht wie je bent, wat je doet, of welke voorkeur je hebt, politiek of geloof, met 1 stem en met concrete steun laten horen dat we dit gerel en gesloop niet willen, dan gaat daar een enorm signaal van uit. Elke gedupeerde ondernemer verdient steun, ongeacht of die Jan, Levi, of Ahmed heet. Iedereen steunt, ongeacht of je Jan, Levi of Ahmed heet. Of ben ik nu een tikje te optimistisch over wat we als volkje kunnen betekenen?

RayHolland | 26-01-21 | 17:29 | 2

Gewoon doen, goed plan

themexican | 26-01-21 | 18:15

Doen, goed idee!

GrandmasterB | 26-01-21 | 18:52

Geenstijl ik vind jullie gewoon GEWELDIG!!! Kon wel janken toen ik dit filmpje zag vanmorgen.

lezeres | 26-01-21 | 17:26 | 1

Maaike, ben jij dat?

coitus reservatus | 26-01-21 | 18:03

Klaar! Weer een goed bezig GS

ThomaSSss | 26-01-21 | 17:25

1000 euro uit mijn knip.

Denkhetnjet | 26-01-21 | 17:22 | 5

Wauw, fantastisch van je!

zwarte_weduwe | 26-01-21 | 18:30

Als het waar is wat u schrijft, mijn hoed af voor u!!!

De Ana(a)list | 26-01-21 | 20:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Gewoon met scherp neerschieten en degene die terugschiet ter plekke doodschieten. D66 wilt misschien met ze praten, maar ik snap niet dat andere partijen dit toelaat. Zeker eerst onderzoeken door een of ander clown.

ET007 | 26-01-21 | 17:22 | 1

Het wordt tijd dat u een keer naar huis belt.

Sinterbikske | 26-01-21 | 17:28

Overgemaakt, link werkt prima

Popeye657 | 26-01-21 | 17:21

50 euro overgemaakt ! Top actie en ik hoop dat er 2,5 ton binnenkomt voor die vrouw. Dit soort mensen werken zich gek voor weinig. En dan verlaagt PostNL ook nog eens eenzijdig de dagvergoeding voor het zijn van afhaalpunt voor pakjes. Diep respect voor dit soort harde werkers ! Waar is de tussenstand te zien overigens?

philwhite | 26-01-21 | 17:18

En de overheid kijkt toe hoe burgers aan het lot overgelaten wordt.
Een beetje onvolledig want de overheid bekeurt wel iemand die zijn zaak verdedigt. Wanneer moeten we op onze knieën verontschuldiging aanbieden omdat we weinig begrip hebben.

ET007 | 26-01-21 | 17:18

Alsjeblieft lieve Maaike. Sterkte! En dat onopgevoede tuig is niet meer te redden. Ik als Mocro zijnde waarschuw hier al jaren voor op dit forum, maar niemand wil naar mij luisteren!! Die ratten pakken iedereen, autochtonen EN allochtonen!

Nogmaals sterkte lieverd!

imgshare.io/images/2021/01/26/Scherma...

Ook misschien iets voor Emrah organiseren beste reaguurders?

www.ad.nl/rotterdam/emrah-zag-thuis-h...

rachid82 | 26-01-21 | 17:15 | 3

Meneer Emrah heeft zo zijn eigen kanalen om centjes binnen te halen mag ik verwachten.

Uw Verzekeringsadvis | 26-01-21 | 17:19

Ik vind het alleen wel rot dat de vrouw van Emrah als eerste de schuld in de schoenen van de politie schuift, want 'die waren niet snel genoeg'...

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 17:20

Kunt u toch zelf ook?

Sinterbikske | 26-01-21 | 17:22

Gedaan.

ZZP-er | 26-01-21 | 17:10

Done! Goed initiatief, hopelijk kunnen we deze mevrouw een mooie verjaardag bezorgen ondanks alle ellende. Wel even die Rooie langs sturen met een bos bloemen!

KwaadBloed | 26-01-21 | 17:08

Om in de taal van de daders te spreken, heb net ff een donnie gelapt.

Graaf_van_Hogendorp | 26-01-21 | 16:57

Gedaan, 20 ze had mazzel dat ik aan het internet bankieren was.

Uw Verzekeringsadvis | 26-01-21 | 16:49

10tje, ik kom de playboy wel een keer afhalen Maaike, als ik het niet vergeet met me duffe kop ;)

Foxcave | 26-01-21 | 16:45 | 3

Eva Jinek staat deze maand op de middenpagina!

Rest In Privacy | 26-01-21 | 17:03

Check! Van mijn bijdrage mag ze ook een honkbalknuppel kopen. Gewoon om even een balletje te slaan in de pauze

PikinhetBlik | 26-01-21 | 16:40

Gedaan! Over de 30 k zag ik

Thamara | 26-01-21 | 16:31

Verschrikkelijk, mijn financiële steentje ook bijgedragen. Maar de hoeveelheid werk dat ze nu extra hebben kan niet worden verzacht met geld. Scumbags

sjoene_kerel | 26-01-21 | 16:27 | 1

Natuurlijk wel. Sowieso krijgen ze een hart onder de riem gestoken door een warm, gul gebaar.

Lewis | 26-01-21 | 16:29

Over de 30k nu

GU | 26-01-21 | 16:26

Nieuwe tussenstand?

knutsel_ | 26-01-21 | 16:18
-weggejorist-
Joffri | 26-01-21 | 16:17 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Nieuwe tussenstand?

Jan Doedel | 26-01-21 | 16:16

Gedaan.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 16:16

Wie start even een crowdfunding voor een de andere getroffen winkelier Emrah? Artikel staat op de NOS.

llouistje | 26-01-21 | 16:16

Alles onder de rivieren is kut. Gestort.

workingantique | 26-01-21 | 16:15

Done, next!

Yeah | 26-01-21 | 16:13

Toffe actie.

zwaaropdehand | 26-01-21 | 16:13

Grapperhaus gaat de schade verhalen op de relschoppers. Net als toen bij de bezetters van het Maagdenhuis.

Koonkluk Huis | 26-01-21 | 16:11 | 1

En de Hoekse en Kaneljauwse twisten? Wie betaalde dat?

Ridde Rogter | 26-01-21 | 16:22

Verschrikkelijk, die foto's gaan bij mij door merg en been. Donatie overgemaakt!

The Green*Machine | 26-01-21 | 16:10

Paar tientjes om de pijn te verzachten!
Wens deze dame, maar tevens ook andere winkeliers veel sterkte toe!

LionelVK | 26-01-21 | 16:10

Link doet het weer ?!
In ieder geval een bijdrage gedaan.

wegenbouwer | 26-01-21 | 16:07

Prima, paar rolletjes duct tape erbij en ze kunnen met een week weer open. oh wacht....

Joffri | 26-01-21 | 16:06

Hartverwarmend, deze actie ! Een duit in het zakje gedaan. Hopelijk ook zo’n actie voor alle ondernemers in het land.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 16:05

Arib: Dit is niet het Nederland dat we kennen en waarvan we houden

Nu in het Marrokaans schat.......

Habe das Gewust | 26-01-21 | 16:04 | 1

Aan haar kunnen ze een voorbeeld nemen. Zij is het vleesgeworden voorbeeld van een goede integratie. Geen smoesjes over minder kansen etc.

Sytsevandekameleon | 26-01-21 | 16:36

Dergelijke tussenstanden stemmen tevreden! Wat mij betreft op naar de freaking 50k! Laat deze ellende maar geluk door ongeluk brengen!

Keiuhtrekkert | 26-01-21 | 16:03
-weggejorist-
Peter Emile | 26-01-21 | 16:00 | 1

Done! Aaaaaaand it's gone!

zetje01 | 26-01-21 | 15:59

Kolere, kunnen die agenten vanavond hier in 010 worden geplaatst? Kunnen ze misschien geen boete uitdelen maar wel echt werken.

EEnzame SchizofrEEN | 26-01-21 | 16:05

@EEnzame SchizofrEEN | 26-01-21 | 16:05: Zoals ze daar reageren zou je de rest van je leven een bloedhekel hebben aan het politieapparaat maarrrr wel typisch. Low hanging fruit is de nieuwe slogan voor de politie.

Slough | 26-01-21 | 16:22

Done & nice

HarmFS | 26-01-21 | 15:54

Gedoneerd! Top actie GS!

Koekieloek | 26-01-21 | 15:53

Ik wil ook doneren, maar linkje is stuk.

Old_Spice | 26-01-21 | 15:52 | 4

Paar keer proberen, lukte mij ook pss na een keer of zes

Jan Doedel | 26-01-21 | 16:11

@Jan Doedel | 26-01-21 | 16:11: Bij mij ook.

De Let | 26-01-21 | 16:16

Is het alsnog gelukt?

Gokmaar | 26-01-21 | 19:06
▼ 1 antwoord verborgen

Kan de popo niet gewoon vanaf heden met scherp op dat afgetrapte gajes schieten? Scheelt iedere ochtend 20 sponsor acties voor de Maaikes van deze wereld.

mr.money | 26-01-21 | 15:52

And it's gone!
Doneerlink is stuk. Doe eens fixen dan!

robskedebobske | 26-01-21 | 15:51

Tientje overgemaakt. Is er ook een crowdfund voor de munitie waarmee politie op plunderaars kan gaan schieten? Heb ik ook nog wel wat voor over.

r@face | 26-01-21 | 15:51

Een kleine twee jaar geleden gebeurde dit in precies hetzelfde Primera filiaal, dat toen ook al eigendom was van deze zelfde Maaike: www.bd.nl/den-bosch-vught/primera-in-...

Het zit die mensen niet mee. En je raadt nooit wat voor iemand die overvaller was...

Ares | 26-01-21 | 15:49 | 6

@de SENSEI | 26-01-21 | 15:51: nee Noord-Koreaanse.

dirkdoorsnee | 26-01-21 | 15:54

Mark Rutte?

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:55

Ene Hendrik wellicht?

De Let | 26-01-21 | 16:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Lekker bezig stijlloos leger! Ook zelf een duit in het zakje gedaan. Die dame verdient een leuke nieuwjaarsdag :)

Plague-Veritas | 26-01-21 | 15:48

Kom mensen, laat je van de meest gulle kant zien! Van PVV tot Groenlinks en alles wat daartussen zit. Zeiken, katten en schelden doen we morgen wel weer.
Maar nu even deze dame zo snel mogelijk uit de brand helpen! Doe een moreel beroep op wie u nog meer kent.

Ridde Rogter | 26-01-21 | 15:48

Done! Sterkte ermee Maaike.

postmodernismisdead | 26-01-21 | 15:47

Tientje gedoneerd

gasboer | 26-01-21 | 15:46

Wordt tijd dat deze 'primaten' die dit doen gebruikt gaan worden voor dierproeven. Dan hebben we er als samenleving nog wat aan.

MeneerGuggenheimer | 26-01-21 | 15:46 | 2

In plaats van dierproeven.

Lupuslupus | 26-01-21 | 15:57

Net interview op Radio 1 met de eigenaren maar geen woord over deze actie van de verslaggever.... want stel je voor Geen Stijl doet iets goeds....

Swaffelkaffert | 26-01-21 | 15:46

Uiteraard heb ik gedoneerd. Dit verhaal greep me zo aan. Heel erg veel sterkte de komende tijd en het geld die ze krijgt uit deze crowdfunding is haar van harte gegund. Kan ze een mooie start maken!

Donderwolkje | 26-01-21 | 15:45 | 2

De emoticon wordt je voor deze ene x vergeven Zwitsal, maar niet meer doen. Lees de huisregels.

RickRD | 26-01-21 | 15:53

Huisregels lez0n.

Deksmaat | 26-01-21 | 15:57

*Digipas opstarten doet*

DeBlijeGeit | 26-01-21 | 15:44

Paar dagen terug een collecte aan de deur die 8,50 Pleuro vroegen voor zielige AIDS-gezinnetjes. Ik heb geweigerd, zelf al zorgen genoeg. Maar voor Maaike heb ik zojuist 10 Eypo gestort. Sterkte Maaike!

Nivelleermarionet | 26-01-21 | 15:43

Done EUR 10 voor de wederopbouw van Maaike's winkel. Van harte gegund en ik hoop dat er nog vele EypΩ volgen.

VeridisQuo | 26-01-21 | 15:42

Lieve Maaike,

Als ik u zo zie, zo ontdaan, zo machteloos, dan springen de tranen in mijn ogen.
Ik schaam me dan voor wat er van Nederland is geworden.

Nu lees ik dat heel veel reaguurders speciaal voor u hebben gedoneerd. Mijn schaamte en tranen maken plaatst voor een dieper gevoel van vertrouwen.

Het komt goed, Maaike.

Hartelijk groeten,

Roos | 26-01-21 | 15:41 | 5

@Choco Chanel, oeh kijk nou toch eens. De kracht van woorden kan een mens goed doen.

Dank u voor uw attentheid, CC! Ik wens u een prettige, rustige avond.

Roos | 26-01-21 | 18:17

@Gulliver, dank u voor de link

Roos | 26-01-21 | 22:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Done. Succes Maaike!

LaPachanga | 26-01-21 | 15:40

Een joetje voor Maaike , het is godverdomme haar verjaardag .

Castor12 | 26-01-21 | 15:40

Is het zo genoeg of moet er nog een joetje bij?

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:39

Slachtofferhulp stelt voor een fonds in het leven te roepen waarin alle daders een bedrag moeten storten ten behoeve van de slachtoffers en gedupeerden. Kijk er wordt nog meer aan fonds werving gedaan.

Ds_Dre | 26-01-21 | 15:38

En onze regering en aanverwante reageren wederom geschokt, en doen er verder geen ene pleuris aan..!

aardv@rk | 26-01-21 | 15:36 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Gedaan. Sta toch al flink rood ....

Der Schnitzeljäger | 26-01-21 | 15:36

5eur, het is niet veel, maar ik geef wat!

Evildutch | 26-01-21 | 15:36

Done. 1x playboy svp

Prieelvogel | 26-01-21 | 15:36

Zijn er geen gekleurde gedupeerden?

Acidstain | 26-01-21 | 15:36

Gedaan. Voelt wel raar want wil graag alle getroffen ondernemers helpen en wil eigenlijk ook niet de schade van die klootzakjes betalen. Maar deze mensen verdienen een hart onder de riem. Even laten zien dat de wereld niet alleen uit hersenloos tuig bestaat.

Meneert | 26-01-21 | 15:36 | 3

Ik hoop ergens ook dat, mocht ze meer dan genoeg binnen krijgen, ze ook andere lokale winkeliers een helpende hand bied.

Johanvb | 26-01-21 | 15:44

@dirkdoorsnee | 26-01-21 | 16:01: Hallo, ik ben spike een Maltezer leeuwtje en heb mijn baasje opgedragen om je een beetje te helpen, heb tegen hem gezegd als je het niet doet bijt ik je lievelingspantoffel verrot. Knuffel spike :)

RickRD | 26-01-21 | 16:34
▼ 8 antwoorden verborgen

10 euro gestort, hopelijk pakt dit positief voor je uit Maaike. Fijne verjaardag nog.

dommejongenspatrick | 26-01-21 | 15:35

Akelig voor deze mevrouw, maar ik ken mensen die er VEEL slechter aan toe zijn, met een SCALA aan problemen waar ze niets aan kunnen doen.

Asteroid-B612 | 26-01-21 | 15:33 | 7

@aardv@rk | 26-01-21 | 15:38:

Wel als je ook nog een dure auto voor je deur hebt staan. Die mevrouw was gewoon een fraudeur.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:40

@Gulliver | 26-01-21 | 15:40:
Dure auto, dure motor ... dat was maar de vraag, maar ze voldeed gewoon niet aan de toelatingseisen, haar leefstijl pleit haar niet vrij om de boodschappen door haar moeder te laten doen.
Dat wist ze best, maar niet geschoten is altijd mis!

Analia von Solmsch | 26-01-21 | 16:00
▼ 4 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd Maaike. Sterkte, kop op en als je weer open bent ga ik een gebakje doen bij Jan de Groot en een kaartje bij je kopen. Donatie is onderweg om je een steuntje in de rug te geven. Houd moed.

osolemio | 26-01-21 | 15:33 | 1

Ja lekkere Boschebol heerlijk.

Jee-Dee | 26-01-21 | 15:53

Normaal gesproken verschrikkelijke winkels natuurlijk zo'n Primera en dan ook nog in Brabant maar dit kan natuurlijk niet daarom toch maar klein bedrag aan ontwikkelingshulp overgemaakt.

Horst_Zeerover | 26-01-21 | 15:33 | 1

Hoezo? Het zijn tabaks-, kranten- en tijdschriftenwinkels. Daar is toch niets mis mee?

staat het bier koud? | 26-01-21 | 19:30

Gaat dat geld ihkv de Rutte doctrine niet linea recta naar De Belastingdienst ?
Zou niet voor het eerst zijn.

Nichtsneues | 26-01-21 | 15:33 | 1

Daar hoef je niet bang voor te zijn dat regelen Rutte en consorten wel effe , dat komt goed!

geenhakbar | 26-01-21 | 15:38

Als er vroeger ergens een brand was vormden de mensen een linie en gaven ze elkaar emmers water door.
Tegenwoordig heb je blijkbaar ook mensen die met de handen in hun zakken komen toekijken en roepen dat de brandweer het huis maar moet blussen.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:31 | 2

Ze filmen ook alles dat dan weer wel, mooi toch?

aardv@rk | 26-01-21 | 15:40

Toen ik anders op het museumplein de politie ging helpen met het inelkaar slaan van demonstranten werd ik ook in mijn kraag gevat omdat dit niet mocht van de politie.
Dus wat willen ze nou? Moet ik helpen of niet?

Johanvb | 26-01-21 | 15:48

Eerder tientje overgemaakt. Nu nog eens 60 cent. Die eerdere 40 cent afronden ;)

Louis_de_Funes | 26-01-21 | 15:30

Overgemaakt! Veelsterkte en succes met de wederopbouw. En het is nog maar oorlogsdag 3....

#RayB# | 26-01-21 | 15:27

Maaike heeft in elk geval een mooi verjaardagscadeautje. Proficiat en nog vele jaartjes.

Deksmaat | 26-01-21 | 15:26
-weggejorist-
Linke Soep | 26-01-21 | 15:26 | 1
-weggejorist-
Eencellig | 26-01-21 | 15:25 | 1

Geen probleem. Maar mag ik dan een avondje mee met die spuitwagen van de ME.

MorgenEenAnder | 26-01-21 | 15:23

Thanks voor de update! :) WAUW. € 16.729,40

Als de actie klaar is ook graag MIN/MAX/AVG/COUNT stats.

JWZ_JMK | 26-01-21 | 15:22

Done, en sterkte Maaike...

Thebitch | 26-01-21 | 15:21

Ik heb ook wat geld gestort.. Sterkte!

Wasbakplasser | 26-01-21 | 15:21

Nou, ik hoorde dezelfde Aboutaleb gisteravond op de radio zeggen dat hij er trots op was dat hij geen traangas heeft laten gebruiken tegen het tuig. Misschien moet hij dat nog even gaan uitleggen aan de getroffen winkeliers.

Raspatat | 26-01-21 | 15:30

Maar wil hij nu meer of minder? En gaat ie dat dan regelen?

Ride_On | 26-01-21 | 15:31

@RickRD | 26-01-21 | 15:30: dus wat is het alternatief. Die stoere praatjes van Wilders veroorzaken alleen maar meer rellen. En dat is de schuld van degenen die rellen, zeker. Maar de ondernemers zijn wel de lul.

Abu neemt tenminste zijn verantwoordelijkheid.

Inferi0r | 26-01-21 | 15:39
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik mis belangrijke informatie. Op welke partij heeft mevrouw gestemd?

hustler01 | 26-01-21 | 15:16 | 1

Ik denk PvdA ... ;)

aardv@rk | 26-01-21 | 15:42

Ik doneer niks zorg eerst maar eens voor betaalbare huizen

stipjes | 26-01-21 | 15:16 | 9

Nog te lui om in je tegels stipjes te zetten.

Deksmaat | 26-01-21 | 15:42

@stipjes wacht al 10 jaar op een sociale huurwoning...

aardv@rk | 26-01-21 | 15:44

don't feed the troll. Ach, wat geeft het... je kunt beter zwijgen, zorg eerst maar eens voor betaalbare zorg

wolfjemidas | 26-01-21 | 15:44
▼ 6 antwoorden verborgen

Gestort. Jammer dat er geen tussenstand zichtbaar is.

i-Wonder | 26-01-21 | 15:16 | 3

Jazeker wel.. Inmiddels al bijna 17K.

Ommezwaai | 26-01-21 | 15:17

Die staat er wel bij. Bijna 17k na 1 uur.

42 | 26-01-21 | 15:17

€ 16.729,40

Deksmaat | 26-01-21 | 15:18

Mooi zeg, die tussenstand! Is het niet om kosten te dekken, dan is het wel een schitterende opsteker dat we in dit land nog echt wel naar elkaar omkijken!

Alleen zo frustrerend dat er nog zoveel andere ondernemers in de ellende zitten. En dat, als we pech hebben, de hyena's vanavond gewoon wéér op sloop- en rooftocht gaan...

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 15:13

Meteen gedoneerd. Deze vrouw, wier (niet wiens! want mnl vorm) nering is verwoest, is totaal onschuldig!

Norbert Tijhuis4442 | 26-01-21 | 15:13 | 15

@Johanvb | 26-01-21 | 15:29: supermarktjes zijn de enigen die altijd open konden zijn en het ontzettend druk hebben en hebben gehad. Dus na 25 jaar niks?

van Oeffelen | 26-01-21 | 15:35

@Johanvb | 26-01-21 | 15:29: nog even Johan- veel, heel veel van dit soort mensen hebben of hadden een rekening in Luxemburg en Zwitserland, laat u niks wijsmaken.

van Oeffelen | 26-01-21 | 15:37

@van Oeffelen | 26-01-21 | 15:35: 25 jaar? Hoezo dat? Ze zitten daar sinds 2012.

Ares | 26-01-21 | 16:08
▼ 12 antwoorden verborgen

Het komt echt wel goed vrouw! Kleine bijdrage uit een kleine portemonnee. Alle € maken samen een mooi bedrag!

JCAD | 26-01-21 | 15:11

Hmmmm, even denken.
Lang geleden ben opgehouden met deugen, ik doe niet mee.

ptrck | 26-01-21 | 15:11 | 2

Deugens is wat anders dan een behulpzaam mens zijn.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:24

Sympathiek! Maar ik bewaar mijn donatie liever voor ondernemers in mijn eigen stad die ongetwijfeld ook nog het slachtoffer gaan worden van reltuig!

Gezwel | 26-01-21 | 15:11

Wanneer je tot een avondklok besluit zonder voldoende handhavingsmogelijkheden en je faalt als bestuurder vervolgens jammerlijk met handhaven, ben je aansprakelijk voor de aangerichte schade ?

De Briemusketier | 26-01-21 | 15:10 | 1

Als je niet wil helpen ga dan ook niet lopen zeiken.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:25

Done. Heel aardige mensen zijn het die daar werken. Inmiddels gaan de supermarkten en winkels dicht in het centrum van Den Bosch.

Patje | 26-01-21 | 15:10 | 5

@Patje | 26-01-21 | 15:14:
Goed bezig... In Alkmaar was het gisteren relatief rustig. De harde kern van AZ stond op wacht....

Ommezwaai | 26-01-21 | 15:16
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat is de tussenstand?? Ben wel benieuwd of Maaike alsnog een fijne verjaardag hierdoor heeft ondanks de troep en ellende. Goede actie GS!!

potjandorie | 26-01-21 | 15:10

Done, virtueel kraslotje voor Maaike. En nog gefeliciteerd.

beanderthaler | 26-01-21 | 15:10

Done Maaike, 10 Eypo inclusief rente van de Grieken terug

pibasso | 26-01-21 | 15:07

Gedaan. Pakkie peuken graag Maaike.

5gninja | 26-01-21 | 15:07 | 2

Mag niet van een aantal reaguurders, reauken,
Schijnt slecht voor je te zijn, heb ik zojuist gehoord. Toen ik met roken begon, was het nog gezond voor je.....

Ommezwaai | 26-01-21 | 15:11

Nobel gebaar, maar ik weiger te doneren om schade te betalen aangericht door de kakkerlakken van de samenleving. Laat ze die relschoppers maar kaalplukken danwel in een soort afbetalingstraject stoppen om de schade te vereffenen. Mijn zuur verdiende geld doet hier niet aan mee.

TussenReggeDinkel | 26-01-21 | 15:07 | 11

Als je nu een goede reden denkt te hebben om niet te doneren hou dan gewoon je muil, waarom dan die aandacht nodig . Fuck off !

Castor12 | 26-01-21 | 16:02

@Castor12 | 26-01-21 | 16:02: Inderdaad. Je mag alleen je muil opentrekken als de mening hetzelfde is als die van alle anderen. Ik zal dan ook niets meer zeggen vanaf nu.

TussenReggeDinkel | 26-01-21 | 16:14

Man doe niet zo zuur en maak een paar € over.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 16:31
▼ 8 antwoorden verborgen

Met plezier gedoneerd.

RGV42 | 26-01-21 | 15:06

Wie was die gierigaard die 40 cent overmaakte? Maar toch, alle beetjes helpen.

Sinterbikske | 26-01-21 | 15:06 | 6

Niet te snel oordelen, misschien waren het wel zijn laatste veertig cent; je weet het niet.

VanBukkem | 26-01-21 | 15:33

@Rinet97 | 26-01-21 | 16:28:

Excuses als ik mij vergis maar volgens mij was Kuifje met 2x 450 euro de grootste donateur.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 16:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Done (natuurlijk hier ook ff mijn goede deugd ten toon spreiden)

Joris-maar-weg | 26-01-21 | 15:06

Mooi inititatief, maar ik betaal niet. Ze geven van justitie uit maar een voorschot en strippen de daders maar tot op hun onderbroek de komende jaren.

Dezenaamhier | 26-01-21 | 15:06

Tien jaar Rutte werpt zijn vruchten af.

Jee-Dee | 26-01-21 | 15:05 | 1

Je bedoelt: 50 jaar gebrek aan integratie werpt zijn vruchten af.

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 15:08

1000 warme zoentjes van mij!

Denkhetnjet | 26-01-21 | 15:05

Nee, dan Maaike Lok: “beste adverteerders, GS zijn vrouwvernederaars.” Ga je failliet in de oorlog, word je gered door een nazi met een voormalig joodse winkel.
Zo. Nee mensen. Gewoon geld geven. Deze Maaike is lieph.

koperbij | 26-01-21 | 15:05 | 1

Wie is Maaike lok?

dirkdoorsnee | 26-01-21 | 15:38

Zelden met zoveel genoegen gedoneerd.

Sytsevandekameleon | 26-01-21 | 15:04

De meeste reaguurders hebben gelukkig een roze hart van goud.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:04 | 2

tussen alle meningsverschillen zitten dezelfde harten. mooi.

Naall | 26-01-21 | 15:06

Ik heb net een minuut geklapt.

PhallusObesitas | 26-01-21 | 15:14

Gedaan, gaat me om het signaal.

GrandmasterB | 26-01-21 | 15:03

Gedaan.

vroem | 26-01-21 | 15:02

Waar is de barometer met donaties?

TRUMP | 26-01-21 | 15:00 | 3

Hij staat er. Bijna 17k!

42 | 26-01-21 | 15:03

Ik ben van mening dat roken op vele manieren moet worden ontmoedigd. Kristallnacht spelen hoort daar uiteraard niet bij. Sympathie voor de kleine ondernemer heeft de overhand boven het plunderen van winkels. In Den Bosch geldt als op geen andere plaats de vraag: Wie zal dat betalen.
Arnold Layne doet een donatie en hoopt echter wel dat de broodwinning van deze noeste neringhouders in de toekomst meer op gezondheidsbevorderende activiteiten en producten zal worden gelegd.

Arnold Layne | 26-01-21 | 15:00

Ik wil niks maar dan ook niks meer van die lui uit die hoek horen. En Willem Engel cum suis moeten bij de minste geringste verdenking van opruiing opgepakt worden.

Bigi Bana Boy | 26-01-21 | 15:00 | 8

@Bigi Bana Boy | 26-01-21 | 15:06: De "volgers" van Willem Engel zijn hippies, allemaal. Die pakken echt geen stenen op.

Joffri | 26-01-21 | 15:07

Ja iedereen die bedenkingen heeft over het gevolgde beleid over 1 kam scheren. Met verdraaglijke mensen zoals u komen we er wel. Elk zinnig mens is tegen dit tuig. Ook de mensen die even wat verder kijken.

1steafslagrechts | 26-01-21 | 15:12
▼ 5 antwoorden verborgen

Geregeld, hopelijk weer iemand een beetje blij gemaakt

themexican | 26-01-21 | 14:59

Gedaan.

dirkdoorsnee | 26-01-21 | 14:58

Hoe erg ik het vind, ik vind het hier niet mijn taak om 1 iemand te helpen slechts omdat zij in het nieuws komt. Er zijn meerdere bedrijven en/personen getroffen door die terroristen. Ik mag hopen dat de overheid/ verzekering coulant is voor deze mensen.

Schepvogel | 26-01-21 | 14:58 | 4

Een betere wereld begint bij je eigen.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 15:05

@miko | 26-01-21 | 15:13:
Da's een bodemloze put en waarschijnlijk komt daar geen euro van uw gedoneerde geld terecht bij de juiste mensen...

Ommezwaai | 26-01-21 | 15:19
▼ 1 antwoord verborgen

Doneren is het nieuwe deugen. De verzekering keert niet uit?

van Oeffelen | 26-01-21 | 14:57 | 6

Als die winkel al niet al op het randje stond... tegen de tijd dat een verzekering uitkeert is je tent allang over de kop gegaan...

ReyNemaattori | 26-01-21 | 15:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Het lukt mij niet door te klikken op die betaallink en het bedrag aan te p assen. Kunnen jullie hier iets aan doen? Ik doneer graag

Kokossss | 26-01-21 | 14:57

Done. Wel graag aan het einde van de dag een tussenstand, GS! En eens kijken of de MSM deze actie melden (vast niet, want GS, nazi, populisme, Wilders in de kaart spelen)

TheBigKirth | 26-01-21 | 14:57 | 1

Waarschijnlijk dat het roze leger natuurlijk alleen weer een boze oude witte winkelier helpt.

Joffri | 26-01-21 | 15:06

Serieus, en wederom staan de burgers weer klaar om te helpen, wederom staan de burgers weer klaar om de zooi van denHaag op te ruimen, wederom staan de burgers er weer middenin. Tijd dat den Haag eens uit hun pluche holen komen, en proeven, ruiken, voelen wat er nou daadwerkelijk leeft en speelt. Dit had voorkomen kunnen worden.... maar goed iets met kalf en put.

DeJaVu5225 | 26-01-21 | 14:56 | 1

Is allemaal wederom, zoals altijd, de schuld van de overheid dus. Geen avondklok: slap optreden. Avondklok: buitenproportioneel. Niet handhaven: slap beleid. Handhaven: politie laat het escaleren! Ik word nogal moe van dat constante vingertje richting de overheid.

SomsGenuanceerd | 26-01-21 | 14:59

Gedaan

Ds_Dre | 26-01-21 | 14:56

Done natuurlijk en het zou wel geinig zijn als er een tussenstand met regelmatige updates van werd getoond. Motiveert ook weer de nodige mensen.

WeirJack | 26-01-21 | 14:54

Ik zou nog even wachten met opbouwen. Vanavond staan ze er weer

Michelle_zuilen | 26-01-21 | 14:53

Kan het roze leger niet beter een verdedigingslinie op verschillende plekken vormen in plaats van reactief liefdadigheidsinstelling spelen. Heel sneu voor deze dame. Maar morgen is er weer een vergelijkbaar verhaal en kunnen we weer doneren, het zieligheidsgehalte moet snel steeds groter worden voordat we weer de knip gaan trekken. Dus ook in dit geval beter voorkomen dan genezen. Dus hup, vanavond naar de frontlinie om je stad te verdedigen

deministerpresident | 26-01-21 | 14:53 | 3

Dat hebben enkele winkeliers zelf gisteren ook al geprobeerd, resultaat -> bekeuring wegens overtreding van de avondklok. Zo rollen we in Nederland.

R.F.Pickering | 26-01-21 | 14:57

Ik woon redelijk tussen het huidige verzamelpunt en het centrum den Bosch.
Ik heb de frietpan hier op het balkon al aangezet en een kussen met veren klaar mochten ze de boel komen slopen...
Dat werkte in de middeleeuwen met deze figuren ook!

kanaalkip | 26-01-21 | 15:01

Beetje dom van Rutte. Zeggen dat rellen niks met het virus te maken hebben. Is wel zo, hij vergeet dat de avondklok de link is.

Regeren is vooruitzien. Jammer dat hij zijn visie niet op orde heeft. Mijn tientje gaat naar de vrouw die wel haar zaakjes op orde wilt hebben.

Bedenk wat je met je potlood gaat doen in maart!

Jos Tiebent | 26-01-21 | 14:52 | 3

Die link hoeft nooit zo direct te zijn. Of waren al die sportschoenjatters in de VS ook nét zo gelinkt aan George Floyd? Sommige lui grijpen alles aan om hun minachting voor de samenleving te tonen. Nu was dat toevallig een demonstratie een week eerder in Amsterdam en een halfzachte avondklok.

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 14:55

@Muxje | 26-01-21 | 14:57: Hád het maar enkel te maken met intelligentie, opvoeding of achtergrond... Er zit helaas iets 'groters' achter; kak aan Nederland en aan onze normen en waarden en schijt aan de samenleving,

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 15:00

Netjes een bevestiging.
This is a confirmation that you’ve successfully paid GeenStijl!
Is GS opeens van het klimaat geworden?
Simply click the link below to join GeenStijl and experience great benefits that make life easy! We'll also plant 10 trees in your name!

RickRD | 26-01-21 | 14:51 | 1

Mooi en nu ook even een tientje aan Maaike. Lekker bezig @RickRD

Gokmaar | 26-01-21 | 14:54

Mijn beppe heette ook Maaike

apek00l | 26-01-21 | 14:51

Tussenstand?

apek00l | 26-01-21 | 14:50

Done, mooi initiatief. Hup Maaike!

apek00l | 26-01-21 | 14:49

Gedaan. Goeie actie.

Droop | 26-01-21 | 14:49

We gaan de komende jaren vaker zien dat mensen slachtoffer worden van oplopende spanningen of van beslissingen van de overheid omtrent huisvesting, geld, pensioenen etc. Of dat er opeens windmolens bij je opgespoten wooneiland staan.

Ik ben dan altijd zo benieuwd: wat zouden die mensen gestemd hebben? En veranderen dit soort incidenten hun stemgedrag?

Ik hoor ook wel eens van moeders wiens kind iets is aangedaan door een getraumatiseerde vluchteling, die dan wel 'begrip' hebben voor de dader en dan hard op GL blijven stemmen. Dat soort rare dingen.

De wereld wordt steeds verwarrender. Maar ik wens dit echtpaar wel het beste met hun winkel.

Knufter | 26-01-21 | 14:49 | 2

Je blaat.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:52

Tientje voor Maaike! Done.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:49

Soms ben ik wel trots dat ik bij het roze leger hoor. Ook even wat overgemaakt. Ben wel benieuwd naar de tussenstand.

baskb | 26-01-21 | 14:48

Ik kan het verhaal op de Telegraaf niet lezen wegens betaalmuur, beetje jammer. Ik ken deze Primera, kom er zelf ook wel eens. Hoop voor Maaike alleen dat ze nu geen gezeik met de belastingdienst gaat krijgen wegens donatie en coronasteun door de overheid.

Sinterbikske | 26-01-21 | 14:48

Done!

Podiumbeest | 26-01-21 | 14:48

Done!

KillerPUP050 | 26-01-21 | 14:47

Burgemeester Aboutaleb is de beste burgemeester die wij ooit hebben gehad!!!
Ik vind ook dat hij zich hard moet maken voor de ondernemers die in hun winkel bleven om hun zaak te verdedigen met gevaar voor eigen leven maar hiervoor werden bekeurd, deze bekeuringen moeten natuurlijk vernietigd worden!!

potjandorie | 26-01-21 | 14:46 | 1

Leuk contrast met Femke wel zo.

Muxje | 26-01-21 | 14:48

Mevrouw wordt toevallig ook 50 vandaag zag ik in het nieuwsbericht. Mooi verjaarscadeau!

WitteGaper | 26-01-21 | 14:46

Sorry, ik rook, gok en lees (oa uit kosten oogpunt )geen dode boom.
Bovendien vind ik het voor alle getroffen ondernemers even kudt (behalve de A’damse buurtkr..., eeuuuh voormalig verzamelpunten van de penoze).
Derhalve zou ik mijn bijdrage willen uitstellen tot 17 maart.

D-Fens_1963 | 26-01-21 | 14:45

Mooi initiatief GS, betaal daar graag aan mee. Intens triest dat het nodig is, het Primera echtpaar sterkte en hopelijk weer goede zaken gewenst.

Kroontje | 26-01-21 | 14:44 | 1

Eens, and.... done.

Ad_Hoc | 26-01-21 | 14:50
-weggejorist en opgerot-
DeWaarheidIsHard | 26-01-21 | 14:44 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Zo. 10 euro!

Demuzieksmaak | 26-01-21 | 14:43

Done!

Wolfgang Axis | 26-01-21 | 14:43

En de telegraaf wordt maar 81 cent per lezer rijker achter die betaaldesk van ze. Laat die ook maar wat schokken!

Jos Tiebent | 26-01-21 | 14:42 | 1

Het is 81 cent per week en niet per artikel.
Ook bij een krant moet de schoorsteen roken.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:45

Kan GS ook effe de eindstand laten zien?
Ik moet wel het gevoel krijgen dat de GS gevers iets te weeg hebben gebracht. Daarna ga ik weer verder met zeveren.

Dank.

nobodiesunmighty | 26-01-21 | 14:42

Yes gedaan. Goede actie! Ook gedeeld op den twit.

Pisnicht | 26-01-21 | 14:41

Check! Maar waar is die roze tussenstand teller? Dan kan ik overwegen nog wat extra virtuele peuken aan te schaffen mocht dat nodig zijn.

Milovsky | 26-01-21 | 14:40

Virtueel weekend lot gehaald... Komt goed, Maaike...

verlegenmaarlief | 26-01-21 | 14:40

Goede actie hoor. Maar het probleem, dat blijft...

Vunzigheid | 26-01-21 | 14:40 | 1

Klopt. Maar wel lekker om dat tuig te laten zien hoe het wel hoort en kan.

Ruif_Vuller | 26-01-21 | 14:47

Hoekstra spreekt over capituleren. Ongepaste oorlogstaal. Waarom is er niemand bij zinnen om de angel eruit te halen. Stopt de avondklok in de kast. En ga handhaven op de afspraken die er naast de avondklok al was. En zet alles in op vrijwillig vaccineren....

Naall | 26-01-21 | 14:39 | 12

Een tegel om een wereldoorlog mee op te starten.

Naall | 26-01-21 | 14:55

Vaccineren waarmee??? En bent u op de hoogte van het gebrek aan tempo waarmee dit in Nederland gebeurt?? U volgt kennelijk de nieuwsberichten niet.....

De Ana(a)list | 26-01-21 | 15:47

@De Ana(a)list | 26-01-21 | 15:47: dat is mijn punt ook. wat je hebt kun je uitdelen toch? Als je wilt dat je economische motor weer moet draaien is dat prioriteit nummer 1.

Naall | 26-01-21 | 16:05
▼ 9 antwoorden verborgen

Done! Goede actie weer van het roze leger

NaughtiusMaximus | 26-01-21 | 14:38

Ik draag mijn steen al bij door mijn lokale sportschoolhoudster te steunen. De falende beleidsmakers moeten maar eens wat (financiele) actie laten zien, ik doe hier, als de hork die ik ben, niet aan mee.

PhallusObesitas | 26-01-21 | 14:38 | 2

Fijn dat u uw ongenoegen niet op een paar binnenstraten van een gemiddelde stad botviert.

Naall | 26-01-21 | 14:56

@Naall | 26-01-21 | 14:56: Ik voel mij niet geroepen om met het restje van mijn zwaar belaste centen de zooi van een falende overheid op te ruimen. Hoe triest de situatie voor deze mevrouw ook is.

PhallusObesitas | 26-01-21 | 15:07

Fijne actie, GS, done.

hotmint | 26-01-21 | 14:38

Ben 1 jan. gestopt met roken, dus ook maar een pakkie peuken gedoneerd. Beter voor mijn longen ook nog.

RickRD | 26-01-21 | 14:38

Heel veel crisis en ik zie er geen een.
Zal wel aan mij liggen.

rein9576 | 26-01-21 | 14:37

Tientje overgemaakt, alle beetjes helpen! Sterkte Maaike.

1steafslagrechts | 26-01-21 | 14:37

Lekker van de telebelg om dit verhaal achter de paywall te plaatsen.

Joffri | 26-01-21 | 14:37 | 4

Kreeg je krant vroeger gratis in je brievenbus?

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:47

@Piet Karbiet | 26-01-21 | 14:43: Belangrijk nieuws is kosteloos op de NOS site te zien.

trekarm | 26-01-21 | 14:55
▼ 1 antwoord verborgen

Tientje overgemaakt. Leuk gebaar in barre tijden. Klote tuig..! Bah bah. Tussenstand oid zou leuk zijn.

Louis_de_Funes | 26-01-21 | 14:36

done

wolfjemidas | 26-01-21 | 14:35

Nederland kennende zal ze over deze hulp wel 60% belasting moeten gaan betalen. Als ze zich dan beklaagt over de verwoeste winkel vraagt de dienst zich af of ze het zelf niet is geweest. Zoiets verwacht ik.

jan huppeldepup | 26-01-21 | 14:34 | 6

Over de eerste € 3.244 hoeft geen belasting te worden betaald. (zie schenkingsbelasting) Als dat bedrag gaan halen kijken we wel weer verder.

Ds_Dre | 26-01-21 | 15:06

Ik zie dat we al op de 16.000 zitten. Dat wordt dan ongeveer 4.000,-- (schenkbelasting berekenen.) Als verkiezingsstunt zou Hoekstra kunnen beslissen geen belasting te willen heffen. Kunnen we dat ook ff organiseren?

Ds_Dre | 26-01-21 | 15:12

@Ds_Dre | 26-01-21 | 15:12: Zo werk het gelukkig niet. Het zijn allemaal kleine bedragen waar je geen schenkingsbelasting verschuldigd bent.

gatij | 26-01-21 | 15:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik heb hier de term 'anarcho-tyranny' wel eens geplempt.
Het wordt steeds meer de realiteit.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=anarcho-tyranny

Piet Karbiet | 26-01-21 | 14:34

Ik wens Maaike veel succes. helaas kan ik geen stuiver missen. Ik zit door corona met mijn gat op de rotsbodem.

horsteknots | 26-01-21 | 14:34 | 2

Uw eerlijkheid siert U.

Gokmaar | 26-01-21 | 14:38

Opgelost, ik doe nog een 2e.

W_F | 26-01-21 | 22:17

done. pakje peuken uit 2008. (toen gestopt)

Naall | 26-01-21 | 14:34

Done! Mooie actie dit.

Frits de Vriez | 26-01-21 | 14:34

Done. €15,00

Droef Toeter | 26-01-21 | 14:34

Check filmpje Aboutaleb op twitter even. De held. Rotterdam de stad gaat de ondernemers helpen. Deze man mag van mij zo mp worden.

herstelkous | 26-01-21 | 14:34 | 5

Abou is geen slechte burgemeester. Maar we hebben wel eerder gezien dat goede burgemeesters soms bizar slechte ministers blijken te zijn.

Muxje | 26-01-21 | 14:41

Een 1/2 Nederlander en islamdwingeland (verkering dochters)?!?

HogeNood | 26-01-21 | 14:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou, sorry hoor. Er zijn heel veel winkels die steun nodig hebben, en na die relschoppers zijn tabaksverkopers toch ook wel een beetje het laagste van het laagste. Daarbij is het een Primera, dus die keten mag zelf ook wel bijspringen. Dus er zijn wat mij betreft heel veel mensen die het heel veel meer verdienen dan deze Maaike.

</Zo, nu even kijken hoeveel haatreacties ik krijg>

Specy | 26-01-21 | 14:34 | 9

Primera is een franchiseorganisatie.
De winkels zijn van zelfstandige eigenaren.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:42
-weggejorist-
DeWaarheidIsHard | 26-01-21 | 14:50

Als u straks in brand staat pis ik ook niet op u, want er zijn vast wel andere reaguurders die mijn straal harder nodig hebben.

coitus reservatus | 26-01-21 | 15:00
▼ 6 antwoorden verborgen

Gelukkig begrijpen we de mensen wel die dit hebben gedaan...

beldewouten | 26-01-21 | 14:34

Weet iemand waar de teller te vinden is, of heeft die ook huisarrest?

Joffri | 26-01-21 | 14:32

Done

Kwastenbederver | 26-01-21 | 14:32

Ik vind dit een trieste zaak, maar laat de falende beleidsmakers maar eens een half maandloon afstaan om hun gecreeerde puinhoop op te ruimen.

PhallusObesitas | 26-01-21 | 14:32 | 1

Die komen toch alleen maar in actie als zij voor zichzelf een vergoeding moeten regelen voor koffie en WC-papier wegens 'thuis werken'?

Wering | 26-01-21 | 15:42

Geregeld, al hoop ik ook dat er bij de daders nog wat gehaald zal gaan worden.

De Ana(a)list | 26-01-21 | 14:32

Did it, done it, liked it, loved it!
rosa Armeemärsche!
Roze leger enzo.

R. Ketelsteen | 26-01-21 | 14:31 | 3

M'n ex heet ook Maaike.
Moest een beetje overgeven in m'n mondmasker. Dat dan weer wel..

R. Ketelsteen | 26-01-21 | 14:46

@R. Ketelsteen | 26-01-21 | 14:46: Nog een geluk dat ze geen Maan of Sterre heet.

RickRD | 26-01-21 | 14:50

@RickRD | 26-01-21 | 14:50:
Dan had ze wel, zeg maar, qua letterlijk een veel strakker onderbuikgevoel gehad.

R. Ketelsteen | 26-01-21 | 15:21

Done

peetteeq | 26-01-21 | 14:31

Geinig, eerst een tientje over gemaakt, daarna naar de comments. Kom veel tientjes tegen.

Joffri | 26-01-21 | 14:31 | 2

Dat heeft te maken met een tekort aan geld, maar veel liefde voor de medemens. Dus een tientje is prima.

Gokmaar | 26-01-21 | 14:36

Done. Tientje gestort. Succes en sterkte

Coronette | 26-01-21 | 14:31

5 euri's.
Sterkte Maaike.

Eduardo- | 26-01-21 | 14:31

Zo, ik heb ook maar even gestort... Ik val heus wel mee hoor.
Als Craphous nu ook nog even poen bij die slopers gaat ophalen, is het helemaal een feest.

Ommezwaai | 26-01-21 | 14:30

Done

42 | 26-01-21 | 14:30

Done.

JackStick | 26-01-21 | 14:30

Toch wel mooi te zien hoe Aboutaleb direct de huiskamers van de gezinnen van de ""jongeren"" in spreekt met zijn persoonlijke boodschap. Je voelt de boosheid en je weet dondersgoed wie hij precies aanspreekt; hij kent z'n pappenheimers!
Alleen jammer dat de boodschap waarschijnlijk niet aankomt...

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 14:30 | 5

@Ommezwaai | 26-01-21 | 14:31: Mee eens. Maar aangezien 'het geweten van een moslim' in de islam best een thema is, lijkt dit op de meest directe verwijzing die de burgemeester kan maken.

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 14:33

@Jimmydepimmy | 26-01-21 | 14:30:
Heb nog steeds een dubbel gevoel bij Aboutaleb, maar dit doet hij goed. Recht uit het hart. Mooi.

Deksmaat | 26-01-21 | 14:44

Die wil zeker lijsttrekker van de PvdA worden. Sodemieter toch op met je nep tranen. Geen woorden maar daden Abou. Eerst zien dan geloven.

RickRD | 26-01-21 | 14:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Het wordt een lang hete lente.
De gemeente Den Bosch heeft een noodverordening afgekondigd na nieuwe oproepen tot geweld op sociale media. "De politie heeft signalen dat deze mensen zich willen keren tegen politie, handhavers en hulpverleners", schrijft de gemeente.

RickRD | 26-01-21 | 14:29

Bijdrage gedaan, de primera's zijn namelijk de ruggegraat van onze maatschappij. En als er overheidspoen komt kan ze lekker even op vakantie om het allemaal te vergeten, wat mij betreft.

RandomAct | 26-01-21 | 14:29

We leven in een hele rare wereld, lekker oppervlakkig en zogenaamd met alle goeie bedoelingen. Eigenlijk is Nederland een jungle en zijn de inwoners apen

Brulaapje | 26-01-21 | 14:28 | 2

Voornamelijk brulapen.

Deksmaat | 26-01-21 | 14:35

@Deksmaat | 26-01-21 | 14:35: een paar maanden geleden had je leden van KOPZ die precies dit soort ondernemers ging dreigen/pesten/irriteren met anti zwarte piet protesten. Deze ondernemers durven geen sinterklaas met zwarte piet puur en alleen omdat ze bang zijn voor financiële schade.

Dit soort acties van KOPZ worden recht geluld door de MSM want strijd tegen racisme = goed. Achterlijke woke activisten daar

Brulaapje | 26-01-21 | 18:09

Zou wel willen maar helaas zelf dankzij de Corona crisis werkeloos thuis en moet ik over iedere Euro nadenken of ik hem kan uitgeven.

Sinclair | 26-01-21 | 14:28

Done, sterkte Team Maaike!

geloofdzijdeheer | 26-01-21 | 14:28

Done! Voelt goed om te helpen, voelt treurig dat het nodig is..

McRoggel | 26-01-21 | 14:28

Kleine bijdrage gedaan

Falerion | 26-01-21 | 14:27

Done

guppie54 | 26-01-21 | 14:27

Ik weiger te geloven dat deze rellen niet georganiseerd worden door belanghebbenden (antifa?). Zoals er in Frankrijk dezelfde nacht op tien verschillende steden auto's in de fik werden gestoken. Zoals er in de VS rellen uitbarstten in diverse steden op hetzelfde tijdstip. Maar ik kan het mis hebben.

viejohuevon | 26-01-21 | 14:27 | 1

Dat je dit schrijft betekend dat je nog niet helemaal overtuigd bent.

Gokmaar | 26-01-21 | 14:30


Done, succes Maaike en echtgenoot. Het breekt mijn hart.

Keiuhtrekkert | 26-01-21 | 14:27

Maakt Hoekstra ook nog wat over ?
Of Rutte ?

laurentius | 26-01-21 | 14:26 | 3

De Jonge doneert een paar mooie schoenen.

RickRD | 26-01-21 | 14:27

@RickRD | 26-01-21 | 14:27: Heeft hij die? Als de man per toeval in beeld is zie ik alleen foeilelijke. Toch eens opletten als er weer ergens een prik wordt gezet.

Introughtheoutdoor | 26-01-21 | 14:55

En zet daarna wat Koreanen op het dak.

Piet Karbiet | 26-01-21 | 14:26

Laten we hopen dat die bruinrechtse, nazistische GS-gemeenschap iedereen weer versteld doet staan. Go, go!

Lewis | 26-01-21 | 14:26

Done. Echt ongehoord wat een slecht volk dat je een winkel plundert.

Het besef dat we in een derdewereldland leven begint bij mij door te dringen. overheid die nauwelijks functioneert voor de burger omdat de ambtenaren alleen maar met zichzelf of de EU bezig zijn, geen democratie, geen handhaving openbare orde, aftands leger, een kaste van bestuurders die niet weg te krijgen is van het pluche....

Koning Willy | 26-01-21 | 14:25 | 1

Als je dan een winkel plundert, doe dan in ieder geval een apple store of zo en geen Primera. Lekker kansloos.

snakedogman | 26-01-21 | 15:02

Done en wel hierom

Meijster2 | 26-01-21 | 14:25

Participatie maatschappij?

Gokmaar | 26-01-21 | 14:25

Het betaalverzoek staat uit bij onze financiële administratie, met dank aan GS voor dit initiatief.

MickeyGouda | 26-01-21 | 14:25 | 2

MinnieGouda neem ik aan?

koeberg | 26-01-21 | 14:26

Dit hele zooitje verhalen op de aangehouden betrokkenen.
Des te meer betrokkenen er worden gearesteerd des te minder de neus er betaald moet worden.
Wellicht verraden die naffers elkaar zo.
En als ze niet kunnen of willen betalen; het gevang in en verhalen op de ouders.

En ik vind dat er een soort van dienstplicht moet komen zodat ze wat fatsoen erin geslagen krijgen.
Want met groep zijn ze sterk maar als individu voor een sergant of majoor zijn het onderdanige zielige wezentjes ...

Het Licht | 26-01-21 | 14:24 | 1

laatste wat ik wil is dat dit soort hufters militaire training krijgen. Voel meer voor strafkampen.

Barkruk2 | 26-01-21 | 14:48

Done! Als de politiek niks doet om dit te voorkomen dan steunen we elkaar maar.

Tiscali-2 | 26-01-21 | 14:23 | 1

Ze zouden ook wat minder kunnen doen om dit te veroorzaken.

Joffri | 26-01-21 | 14:35

Off-topic: Ik ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren als dit nog een paar avonden blijft aanhouden. De overheid heeft het recht om geweld te gebruiken maar ook de plicht de burgers te beschermen. Wat als dat niet meer lukt? Dan kon Jorritsma weleens op heel korte termijn gelijk gaan krijgen. Er broeit veel haat jegens ‘jongeren’ en het stelselmatig NIET benoemen van echte het probleem gaat als een bittere boomerang keihard terugkomen. Ik ben geen PVV/FVD-adept, maar als man en paard niet genoemd blijven worden en er niet écht ingegrepen wordt gaat Geert richting 50 zetels.

StStradivariusIV | 26-01-21 | 14:23 | 3

Tegen dat laatste heb ik geen bezwaar. Zou mooi zijn.

Deksmaat | 26-01-21 | 14:33

Ik moet u teleurstellen. De media weet altijd die ene blanke gek met honderd tattoes en een hersenbeschadiging in beeld te krijgen, de """"""jongeren"""""" blijven voor de meeste toeschouwers buiten beeld.

marcoplarco | 26-01-21 | 14:36

Misschien omdat de meeste bushokjes al kapot zijn gaat de lol eraf.

jan huppeldepup | 26-01-21 | 14:39

Verhaal de schade maar op de relschoppers, of hun ouders.

RickRD | 26-01-21 | 14:23

Eerlijk gezegd fund ik op het moment liever prive knokploegjes... waar is die link?

Piet Pielemuis | 26-01-21 | 14:22 | 1

Ik zal even een Tikkie sturen.

RickRD | 26-01-21 | 14:26

Done! Ondernemers moeten elkaar steunen in deze tijden!

flintstone77 | 26-01-21 | 14:22

Zo, even afgetikt.
Rest de vraag wanneer nu eindelijk eens wordt teruggeschoten op de klootjesvolk. Hoe niet direct letaal letsel te zijn, maar een mooie grote blauwe plek of gebroken bot is wel op zijn plaats. En kunnen we dit krapuul niet ook van een kek kleurtje voorzien dat niet zo 1,2,3, afgewassen wordt. Doen ze in douche France ook dacht ik te weten.

Maaike, succes met het opbouwen van je winkeltje.

akoya | 26-01-21 | 14:21

Done. GS: houd ons op de hoogte van de stand aub.

Dickie1908 | 26-01-21 | 14:20

Wanneer begint GS met een rubberdoneeractie voor de politie?

FrankVeer | 26-01-21 | 14:20 | 3

voor die fijne rubberen kogels die gekopt mogen worden?

V-styn | 26-01-21 | 14:21

Klinkt goed!

Papa Jones | 26-01-21 | 14:25

Done. Sterkte Maaike.

paridae | 26-01-21 | 14:19

Geen foto’s en een verhaal achter een betaalmuur. Desondanks toch wat overgemaakt.

Muxje | 26-01-21 | 14:19
-weggejorist-
kovariant | 26-01-21 | 14:18 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Done

Hardwerkende ondernemers, daar is dit land groot mee geworden. Niet met stads-hyena's.

Kan google maps en KPN niet een uitdraai maken wie waar wanneer was en dat lijstje even in een enveloppe onder deur schuiven bij de politie?

V-styn | 26-01-21 | 14:18

Ben vandaag gestopt met roken. Zou uit solidariteit wel weer kunnen beginnen.
Zou ook gewoon €10,- over kunnen maken. Dit laatste maar gedaan. Succes er mee.

Jojoost | 26-01-21 | 14:18 | 3
-weggejorist-
MK27 | 26-01-21 | 14:25

In navolging van u € 10 gestort; gestopt met roken ben ik al een tijdje.
Succes met uw stoppoging.

MK27 | 26-01-21 | 16:08

Poging gewaagd, maar er is iets mis met iDeal.
Straks nog maar eens.

marcoplarco | 26-01-21 | 14:18 | 2

Poging twee naar directe IBAN geslaagd

marcoplarco | 26-01-21 | 14:23

Bij mij ging iDeal de eerste keer ook fout. Nog eens gedaan en toen lukte het wel.

koeberg | 26-01-21 | 14:29

Done!

thanksforthefish | 26-01-21 | 14:17

Nou, vooruit dan maar. Zojuist een grote klus geannuleerd, dus ik heb weer tijd om geld over te maken. Ik hoop dat OLH meekijkt en ik weer een plaatsje opschuif richting het heilige altaar.

FrankVeer | 26-01-21 | 14:17 | 1

U staat nu op nummer 5.

Gokmaar | 26-01-21 | 14:22

Done! En veel sterkte gewenst aan Maaike!

Comablower | 26-01-21 | 14:17

Ook eens geld bij elkaar rapen voor advocaten die daders via civiel recht tot de laatste cent uitkleden.

sprietatoom | 26-01-21 | 14:16

Gestort! Laten we verdomme allemaal storten en dit delen met anderen. Hopelijk laten we daarmee zien dat wij niet buigen voor dit tuig. Maar vooral hoop ik dat Maaike zich gesteund voelt en het haar wat opvrolijkt. Go Maaike!

StStradivariusIV | 26-01-21 | 14:16

Done.

maxrelax | 26-01-21 | 14:16

Bedankt, dit heeft me overtuigd om tóch iets over te maken.

Pontius Vulgaris | 26-01-21 | 14:20

Maar Claudia, als er oorlog komt, mag ze dan bij jou?
Waar zie ik Claudia de B., Jesse K. en Rob J.?
Of is een van de coupletten uit het nummer van Claudia 'Het is stil aan de overkant'?

Johanvb | 26-01-21 | 14:15

Zo. Het pakje peuken is ook weer betaald, nadat anderen het gisteren alvast hadden meegenomen.

vleeschtomaat | 26-01-21 | 14:15

Goed dan. Deze week geen pakje sigaretten. Succes!

jopie1010 | 26-01-21 | 14:14

Laffe actie, alsof dit de enige winkel is die ze hebben gesloopt. Maarja, mevrouw heeft media aandacht gekregen.

FLP_du_Stok | 26-01-21 | 14:14 | 9

@MK27 | 26-01-21 | 14:55: Nee inderdaad, omdat het grote winkels/concerns zijn mogen die wel gesloopt worden. Dat is niet erg want die hebben vet op de botten.

Dit is voor mij net zo achterlijk als laatst meerdere personen hier op GS die verheerlijkten om verhaal te halen bij politici aan hun prive voordeur midden in de nacht.. (Topic - Boerenprotesten - Fruitmand - Rob Jetten)

Ik schaam mij kapot voor dit soort 'roeptoeters' die dit soort zaken blijven herhalen.

FLP_du_Stok | 26-01-21 | 15:07

@FLP_du_Stok | 26-01-21 | 15:07: van Eerd heeft duidelijk meer fatsoen in zijn donder dan u: die heeft het fatsoen, ondanks zijn "winkelleed", de gedupeerde kleine ondernemers wel de financiële hand toe te steken.
En van Eerd klaagt niet, die draagt.

Ja, hij zegt dat het zwaar kut is dat ook een Jumbofiliaal de pineut van deze randdebielen is geworden, dat wel.

Enneh dit topic gaat over een gedupeerde van de avondklokrellen.
Niet van alles erbij halen om je zin/mening door de strot van een ander te duwen.

MK27 | 26-01-21 | 16:05

@MK27 | 26-01-21 | 16:05: En waar denkt u dat meneer van Eerd zijn schade op gaat verhalen? Wie denkt u dat meneer van Eerd zijn verhoogde verzekeringspremie gaat doorberekenen? Denk u dat meneer van Eerd een paar keer minder uit eten gaat om het te compenseren of een vakantie over zal slaan?

Nee uiteraard, geen probleem, sloopt meneer van Eerd zijn spullen maar omdat hij het kan betalen.

Heeft u boter op uw hoofd?

FLP_du_Stok | 26-01-21 | 16:18
▼ 6 antwoorden verborgen

Joetje komt eraan, Maaike.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:14

Geen idee wat een pakje peuken kost, maar ik heb virtueel anderhalf staatslot gekocht.

koeberg | 26-01-21 | 14:14

Ja, zeg. Gisteren actie oma al met autootje geholpen. Kunnen ze dit niet op de verzekeringen verhalen eigenlijk? Of is dat een rare vraag? Verder prima hoor, samenhorigheid ben je een samenleving voor.

Jan, Leiden | 26-01-21 | 14:14

Dus we gaan er al vanuit dat wanneer de daders gepakt worden deze niet de schade hoeven te betalen.
Ze stoppen die WIA uitkering maar van dat tekke volk.

zoalsikhetzeg | 26-01-21 | 14:14

Klikkerdeklik.. done!

Computer_says_no | 26-01-21 | 14:13

Gedaan!

Mats2018 | 26-01-21 | 14:12

Goed initiatief. , € 10,00 gestort.

Zwizalletju | 26-01-21 | 14:12 | 2

Laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet.

Van Urk | 26-01-21 | 14:15

@Van Urk | 26-01-21 | 14:15: Rare ouders hoor, die hun kind Zwizalletju noemen.

Lewis | 26-01-21 | 14:25

Done, gewoon omdat je medemensen moet helpen als je kan.

JJDreesman | 26-01-21 | 14:12

Done!

de Botte Bijl | 26-01-21 | 14:12

Geregeld.

Do-na-zi | 26-01-21 | 14:12

Ik lees net dat de verzekeraars coulant gaan zijn bij schadeclaims.

letterzetter | 26-01-21 | 14:11 | 2

Maar heb je wel gestort?

Gokmaar | 26-01-21 | 14:20

@ Gokmaar.
Ik heb een hart.

letterzetter | 26-01-21 | 15:28

Tegen zuks kan je je niet verzekeren. Gestort en sterkte met het opruimen en weer opbouwen.

flesje | 26-01-21 | 14:11

een belangrijk detail, als gender bewuste site:
Maaike, WIER winkeltje werd gesloopt door relschoppers

MaarFeitelijk | 26-01-21 | 14:10 | 1

En ook: ondernemers, WIER zaak (meervoud).

J.P.Drapeau | 26-01-21 | 14:12

Mag ik een teller met tussenstand?

Ondernietgoedwijs | 26-01-21 | 14:10

Gedaan!

Eucalyppta | 26-01-21 | 14:10

Done!

Jimmydepimmy | 26-01-21 | 14:09

I.P.V. Geld geven aan de slachtoffers zou er eens wat gedaan moeten worden aan deze criminele "jongeren" en hun ouders. Je weet als ouders toch wat je kind uitspookt!! ouders profiteren gewoon mee. Als je opgepakt wordt doordat je medeplichtig bent geweest aan dit soort criminele activiteiten en je ontvangt sociale ondersteuning op wat voor manier dan ook. Wetgeving maken om alles af te pakken (mits thuiswonend) ook van de ouders. Dan heb je je sociale rechten verspeeld. Uit je huurwoning, geen uitkering meer etc. etc. etc.

Geenjoris | 26-01-21 | 14:09 | 11

Rustig jongens, ik heb humor!

Ondernietgoedwijs | 26-01-21 | 14:31
▼ 8 antwoorden verborgen

Tientje kan er nog wel af deze maand.

de euro middenweg | 26-01-21 | 14:07

Done. Het roze leger schiet wederom te hulp.

hatsaflats! | 26-01-21 | 14:07

Mooie actie, kleinigheidje erbij gedaan.

Reez | 26-01-21 | 14:05

Rutte en zijn OMT Team met al hun debiele maatschappij-experimenten mogen bijspringen.

UpdateAvailable | 26-01-21 | 14:05 | 2

Altijd maar klagen maar zelfs helemaal niets bijdragen...

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:08

Misschien kan de overheid het potje Ontwikkelingssamenwerking voor alle schade aanspreken.

JohnLocke | 26-01-21 | 14:05 | 3

Scherp!
Strak plan trouwens! * duim opsteken doet*

LoesjeP | 26-01-21 | 14:10

Misschien dat Kaag een paar miljoen minder kan overmaken aan haar echtgenoot.

kunstliefhebber | 26-01-21 | 14:12

Als Rutte nou die 21 miljard die hij onlangs heeft weggegeven aan de EU nou eens terug haalt .

Koning BongoBongo | 26-01-21 | 14:43

goeie actie weer GS! Trouwens... wat voor stereotypering is er tot nu toe bekend over de relschoppers.. zeg maar objectief?

springstuff | 26-01-21 | 14:05 | 2

""""""jongeren""""""

JohnLocke | 26-01-21 | 14:05

Objectief zijn het totaalidioten. Het blijkt een wonderlijke combinatie van antifakrakers, kansenparels en voetbalhooligans. Oftewel 'het schuim der aarde'

johoost | 26-01-21 | 14:14

Tientje voor Maaike. Veel sterkte gewenst.

Choco Chanel | 26-01-21 | 14:04

Hier heb ik ook wat bijgedragen, want ik vind het hartverscheurend. Hopelijk komt ze de klap te boven en wordt haar zaak niet door die belachelijke en onzinnige lockdown alsnog om zeep geholpen. Dan is ze door die gek Rutte dubbel gepakt: schade door verplichte sluiting en dan ook nog eens haar zaak geplunderd doordat Rutte met zijn walgelijke avondklok het land perse in brand moest zetten!

kunstliefhebber | 26-01-21 | 14:04

Tuurlijk. Meteen een leuk bedragje over gemaakt. Sterkte Maaike en kop op. Gaat goed komen.

Gokmaar | 26-01-21 | 14:03

Mag ik eerst even bewijs zien dat Maaike hier niet tegen verzekerd is?

jemagookniksmeer | 26-01-21 | 14:03 | 5

@miko | 26-01-21 | 14:08:
Na 9/11 waren de verzekeraars er als de kippen bij om een terroristen-clausule in vrijwel alle verzekeringen op te nemen. Was een mooie gelegenheid om alles op te zeggen, ik ben nu mijn eigen verzekering en dat bevalt prima!!!

libertat | 26-01-21 | 14:14

En wat ze stemt.

Koning BongoBongo | 26-01-21 | 14:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Consider it done. Sterkte Maaike en volhouden hè.

Deksmaat | 26-01-21 | 14:03

Ik heb een geeltje overgemaakt naar de moskee in Den Bosch met het vriendelijke verzoek of ze dit aan Mo of Hassan willen geven. Per slot van rekening - weet ik uit de MSM hoek - zijn zij eigenlijk de echte slachtoffers.

de directeur | 26-01-21 | 14:03

10tje gestort. alle beetjes helpen.

alexserienummer | 26-01-21 | 14:03

Ik geef niks, ben gierig.

Degrelle | 26-01-21 | 14:03 | 2

Nou........ niet alleen gierig lijkt me!

demaup | 26-01-21 | 14:14

en eerlijk !

Koning BongoBongo | 26-01-21 | 14:45

Ook wat bijgedragen.

Rest In Privacy | 26-01-21 | 14:02

Mijn storting t.w.v. een XXL pakje peuken is gedaan. En hopelijk houd die vleespet uit de regering ook woord en gaat alles verhalen op de relschoppers. Dat Maaike maar dubbel terugbetaald mag worden.

herstelkous | 26-01-21 | 14:02

Succes meid!

leisure suit larry | 26-01-21 | 14:02

Tientje voor Maaike gewoon omdat. Sterkte meid!

Henri-Bardouin | 26-01-21 | 14:02

Done, sterkte

Dr.Bastardo | 26-01-21 | 14:01

Doneer graag maar komt de belastingdienst daar wat van claimen? En eventuele corona vergoedingen worden minder?

klaas24 | 26-01-21 | 14:01 | 5

Denk dat je dit soort acties beter via Geenstijl rekening nummer kan laten lopen en dat die dan herstel rekening betaalt.

klaas24 | 26-01-21 | 14:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Joet gestort! Niet meer huilen Maaike, die inteelt rifratten verdienen jouw tranen niet x

DavidleeRoth | 26-01-21 | 14:01

De overheid kan aan iedereen geld uitdelen, dus wopke geef deze dame ook.

3Xniks | 26-01-21 | 14:01

overigens zou ik een seek and destroy van de daders ook steunen via crowdfunding....

Hellsmurfje | 26-01-21 | 14:01 | 2

Als ze iets voor gaan regelen, stort ik 50 euro.... maar dan verwacht ik wel tanks uit Duitsland met bemanning die even orde op zaken gaan stellen.... dat kan je hen wel toevertrouwen.

Keyboardspeler | 27-01-21 | 01:42

Heb het zelf ook niet al te breed als kleine zelfstandig maar naar toch gestort. Mooi gebaar GS.

professorinopleiding | 26-01-21 | 14:01

Dat het holbewoners zijn geweest kan je zien doordat ze zelfs de kranten hebben gejat.

WellusNietus | 26-01-21 | 14:01
-weggejorist-
Tronald_dump | 26-01-21 | 14:00 | 17
▼ 17 antwoorden verborgen

Done

Hellsmurfje | 26-01-21 | 14:00

Joetje onderweg!

brouwer1978 | 26-01-21 | 13:59

Tientje voor Maaike, omdat daarom.

orca | 26-01-21 | 13:58

Bij dat rekeningnummer moet wel een naam ontvanger. Anders kan ik niks overmaken via ING.

logicavanhetgevoel | 26-01-21 | 13:58 | 3

Het is mij wel gelukt bij de ING.

meneer der meneren | 26-01-21 | 14:00

@meneer der meneren | 26-01-21 | 14:00: Die link werkte wel goed.

logicavanhetgevoel | 26-01-21 | 14:02

Op de link klikken.

professorinopleiding | 26-01-21 | 14:02

Ik neem aan dat de geweldsjuichers zoals Lupus en consorten wel een flinke duit in het zakje doen?

miko | 26-01-21 | 13:58 | 4

Ik zit ook in team Lupus. We juichen het geweld niet toe, we verklaren het. Dit kon een kind nl. zien aankomen. Waarom de overheid niet? Denk daar eens over na ipv je morele verhevenheid de hele dag uit te spreken.

Axolotl | 26-01-21 | 14:18

Het geweld van noordafrikanen of van de politie ?

Koning BongoBongo | 26-01-21 | 14:50
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb gestort

lekker vingeren11 | 26-01-21 | 13:57

Hulde!

tis_wat | 26-01-21 | 13:57

Done!

Lievewitteman | 26-01-21 | 13:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl