achtergrond

Geenstijl

Kabinet loog over discriminatie Belastingdienst

Hé, een overheidsdienst vol mensen met foute sympathieën

Dat Rutte zegt: "Na constructief gesprek met de vorige week begonnen onderzoekscommissie heeft het bestuur van Nederland vandaag besloten voor de duur van het onderzoek tijdelijk terug te treden om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen. Wij zien de resultaten met vertrouwen tegemoet en zullen uiteraard alle medewerking verlenen. Ook het bestuur van de vvd is geconsulteerd en kan met deze handelswijze volledig instemmen."

En dat wij dan zeggen: "Niks uitstekend. Niks direct doorpakken. De conclusies liggen er al. Gewoon keihard aanpakken, opdoeken en mensen royeren. Ten minste de daders dan hè. Zeg het er maar even bij voor de zekerheid."

Dat zal wel niet hè?
SPOORBOEKJE POK: We zijn net begonnen met  Frans Weekers (wie?) en dan vanmiddag Wiebes (!) en Asscher (!)

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

UWV: Kroniek van een faalfabriek, Intermezzo – Vijf misvattingen over het toeslagenschandaal

Dit is een intermezzo van het feitenfeuilleton UWV: Kroniek van een faalfabriek. Hierin beschrijft database doctor @René Veldwijk van binnenuit zijn ervaringen met het UWV. Lees HIER de introductie, inclusief een lijst met afleveringen en personages.

@Redactie | 17-01-21 | 18:05 | 0 reacties

'Rutte moet helemaal van het toneel verdwijnen'

Kwartiertje CNB geknipt waarin Renske Leijten uitlegt dat opstappen niets oplost en dat Rutte's PR-beleid alles alleen maar erger maakt voor de toeslagouders

@Van Rossem | 15-01-21 | 13:03 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.