achtergrond

Geenstijl

BG'er Harrie Derks trapt in val pedojagers

Niet echt handige Harrie is AANGEHOUDEN

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gevonden op het internet! Videootje van Bekende Groesbeker Harrie Derks, luchtfietser van de geflopte wannabe-profclub Achilles'29, wereldberoemd geworden in Nederland als de man die met een stel vechthonden een sportcomplex stond te bewaken. Joeg met zijn gezellige familie iedereen tegen zich in het harnas, niet alleen de mensen in z'n eigen dorp, maar ook de FIOD en tot overmaat van ramp (voor Harrie dan) nu ook een stel pedojagers. Harrie had (volgens de pedojagers hè) een afspraakje gemaakt met een meisje van 14, alleen kwam hij op de afgesproken plek geen meisje van 14 tegen, maar een stukadoor en een vloerenlegger. En stukadoors en vloerenleggers, dat zijn inderdaad meestal geen meisjes van 14, maar potige kerels met tatoeages, ze drinken bier (met grote teugen) en ze roken shag met rode Rizla. Harrie neemt de vlucht naar voren en doet aangifte van smaad: "Er is helemaal niks gebeurd: dit is grote waanzin. Dit is persoonlijk op mij gericht. Dit kan iedereen overkomen." Wat een vrij frappante reactie is, als iemand in de video roept: "Stop even, jij bent ontmaskerd!" En de reactie van Harrie dan is: "Ja dat weet ik." Enfin, in het kader van wederhoor het verhaal van de pedojager: " Hij zit op een chatsite voor pedo's. Daar kijken wij ook op en toen hebben we hem benaderd. Hij wilde gewoon afspreken met een 14-jarig meisje. Het is een roofdier.

Nou vakjury, wie spreekt de waarheid, u MOET kiezen, en de politie heeft vast een voorzetje gegeven: Derks is aangehouden in een onderzoek naar grooming.

UPDATE 06-11: Zaak is geseponeerd. Harrie Derks sprak gewoon met een meisje van 14 af omdat hij haar poppenhuis wilde zien.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.