Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

London. Veteranen en voetbalfans voor Churchill

Het andere einde van het hoefijzer is gearriveerd

Afgelopen twee weken zagen we BLM-demonstraties over de westerse wereld golven. Meestal vreedzaam, maar in Engeland ging het net zoals in de VS soms mis. Standbeelden werden vernield, tientallen politiemensen verwond en Winston Churchill kreeg het predikaat "racist" op zijn sokkel geschilderd. De politie deed weinig, pers en politiek beschreven een en ander als "vreedzaam", en dat was dan weer dat.

Vandaag hebben diverse tegendemonstranten besloten zich te melden in onder meer London, Bristol, Brighton en Manchester (zie onder meer deze timeline), en plotseling gonst het woord 'nazi' over het internet. Aanleiding: bovenstaande video waarin football lads die Churchill en de Cenotaph komen beschermen, de gestrekte arm van de Hitlergroet zouden hebben getoond. Daar is tout Guardian-Links, afgelopen weken doodstil over, dan wel uitgesproken voorstander van de BLM-misdragingen, hevig verontwaardigd over. We laten het oordelen aan u, maar *wij* zien in de armbewegingen richting de politie (er staan op dat moment geen tegendemonstraten) géén nazi salutes. Wel waren er her en der opstootjes en werden er lange latten in dikke nekken gelegd. Meer video in deze timeline.

Het publiek zingt "Where the fuck were you last week?" naar de Riot Police en Rule Britannia naar veteranen, want behalve voetbalsupporters zijn ook groepen oud-strijders - al dan niet op de motor - naar de Britse hoofdstad afgereisd om The Cenotaph te beschermen. In onderstaande video legt een veteraan uit wat die sarcofaag voor waarde heeft voor militairen. Uiteraard worden deze 'boze blanke mannen' moeiteloos door de media over één kam gescheerd met de vermeende "nazi's" van hierboven. Churchill hoeft het gelukkig allemaal niet aan te zien, die is stevig ingepakt. Zou er nog iemand knielen voor de veteranen? Om 18:00 Nederlandse tijd moet de boel ontruimd zijn van de politie, dus het kan nog chaotisch worden. Telegraph livestream hieronder, liveblog daar, en Sky News is er af en toe ook bij. Oh en BLM ook.

"BLM. You had the world behind you, but then you cocked it up..."

Veteranen in London. Die eten meer vlees dan BLM-blanken

Social
Social
Social

Reaguursels

Inloggen

Waar het eigenlijk allemaal op neerkomt is een groep mensen die niet meekomen in de maatschappij en hier een schuldige voor willen aanwijzen. Het is natuurlijk makkelijk om de blanke man te zien als de schuldige in plaats van te kijken naar jezelf en in eerste instantie jezelf zien als verantwoordelijke voor je eigen situatie.

Old_Spice | 14-06-20 | 20:10

Dat die mensen van BLM hun trots even an de kant schuiven en gaan werken voor hun geld. Desnoods twee banen en een studie.
Met hard werken en studeren kun je ongeacht je kleur heel ver komen.
Maar het probleem is dat Linkse mensen zich vaak te slim achten voor hetgeen ze moeten doen om hun eten en onderdak te kunnen betalen.
En vervolgens de schuld geven aan de blanke man. Ze verdienen een schop onder hun reet en geen podium zoals die nu gegeven wordt door onze politici.
Als iemand BLM uitbuit, dan zijn het wel de belanghebbende die met hun mee schreeuwen, zoals bv Akwasi die net voor zijn toer begint te schreeuwen en vervolgens eentje op emotioneel speelt om zo verder zijn energie te besparen.

ET007 | 14-06-20 | 14:07

Dit is dus iets wat je nooit op de BBC of de NOS tegenkomt. Omdat dit het verhaallijn van de rancuneuze blanke hooligan tegenover de authentieke onschuldige zwarte vredige demonstrant teniet doet.
100 tegen 1 en nog steeds vanachter aanvallen.
Geweld moet gewoon stoppen.
twitter.com/GuyReuters/status/1271814...

Barre_de_k | 14-06-20 | 13:29 | 1

We zullen vanavond op het onafhankelijke, eerlijke en volstrekt neutrale NPO-journaal wel horen hoe het slachtoffer er aan toe is.

*tumbleweeds tellen gaat*

Dandruff | 14-06-20 | 15:55

Misschien tijd voor Nederlandse veteranen en ex-militairen om op te gaan ruimen.
Onze Linkse kliek gaat veel te ver en de overheid wil hun vingers niet verbranden aan de "Gutmenschen" die overigens gewoon luie mensen zijn die niks kunnen verdragen en zich ook niet kunnen aanpassen aan de maatschappij.
Akwasi werd het ook al te veel. Schreeuwen en dreigen en dan de vingers in de oren.
Opruimen die hap!

ET007 | 14-06-20 | 13:02

Slapjanussen, afkomstig uit de (geïmporteerde) generatie Snowflake, die ons 'blanke boosj racjisten' denken te kunnen komen vertellen wat we wel en niet kunnen, moeten, en mogen doen.

Zwakte boden .. In de landen van herkomst heerst frequent een autocraat of dictator - Deze landen laten demonstraties tegen hun regime op geen enkele wijze toe. Een bekend, actueel voorbeeld : Hong Kong. Demonstranten eisen vrijheden zoals bij ons 'in het Westen', echter China vertoont een hard optreden tegenover deze insteek. Naast het Corona virus en de situatie rondom de Zuid-Chinese Zee, nog wat meer gemiste kansen voor China op het wereld toneel.

Intussen geven dit type landen veel lagere Corona cijfers op, of zijn simpelweg niet in staat de industriële basis bij een te brengen om test te produceren, bij de Wuhan Health Organisation. Aansluitend claimt men dat een autoritair / dictatorschap een betere vorm van bewind is dan 'de rommel in het vrije westen'.

Onzin. Vrijheden (En onze rijkdom) stellen onze landen juist in staat aanpassingen op de juiste manier door te voeren en te verrichten. Echter, de krankzinnigheid / massa hysterie rondom 'organisaties' als Antifa e.d. die daadwerkelijk racisme kapen, moet nu maar weer eens afgelopen zijn. Kijk als voorbeeld naar die wijk in Seattle in de VS. Tegenstanders van een muur aan de zuidgrens met Mexico bouwen zelf o.a. als eerste - Jawel - Een muur, rondom deze wijk. Dit heeft niets met verwerping van racisme te maken, echter met een aparte agenda om (zogenaamd) de Amerikaanse overheid om ver te werpen. Dit gaat niet gebeuren.

Hopelijk zien leiders in onze Westerse landen het inzicht zelf intussen ook in dat organisaties als Antifa door de V.S. niet voor niets als een terorrisme groepering worden aangemerkt, omdat de agenda onder andere is onze naties om ver te werpen. De hysterie, - Overgedragen voor media die weliswaar vrij zijn echter teveel op verkoop i.v.m. dalende oplagen zijn gericht - Veroorzaakt door een minderheid van lager dan 1%, moet stoppen.

Nederlandop1 | 14-06-20 | 12:50

Sinds ik weet wat de BLM beweging werkelijk nastreeft, volgens eerder Geenstlijl bericht. (Extreem links en omver werping van de vrije westerse wereld). Negeer ik alle BLM nieuwsberichten en ben ik tot de conclusie gekomen dat de wereld goed naar de kloten is. Een ieder die zich positief uitspreekt tegen BLM verklaar ik voor gek en negeer ik vanaf die tijd. Ik merk dat het mezelf erg onrustig maakt en ik heb daar geen zin meer in.

UnderCovert | 14-06-20 | 11:31

Zijn alle rel(woord) wat niet meer gezegd mag worden en Antifa al onderweg naar Leiden Wageningen en Deventer?
Hoop dat er veel verzuipen en geen Frontex in de buurt om ze vlot te trekken

Alt | 14-06-20 | 11:10

Een organisatie als BLM die mensen als Mama Assata Shakur, Michael Finney, Ralph Goodwin, Charles Hill en Huey Newton omarmen als helden zou niet aangemerkt moeten worden als een mensenrechtenorganisatie maar als een terreurgroepering.

Als agenten over de wereld zouden weten wie genoemde personages zijn, wellicht dat ze weer wat realiteitszin in hun hoofd krijgen.

Rotterdammert1965 | 14-06-20 | 09:42

Als een moslim wat willekeurige voorbijgangers neersteekt mogen we niet spreken van moslimterrorisme. Er kan immers sprake zijn van verwardheid, suikertekort of gebrek aan stageplaatsen; iedereen heeft recht op een eerlijk proces. En zelfs als moslimterrorisme maanden later bewezen is, mogen wij daar andere moslims niet op aankijken.
Klinkt redelijk.
Maar waarom is er dan geen enkel proces nodig om alle blanken ter wereld schuldig te verklaren aan "racisme"? Vanwege de dood van een lastige arrestant door 4 agenten waarvan 2 blank?

Links is echt volledig de weg kwijt. Controleerbare feiten en cijfers over criminaliteit en politiegeweld mogen niet genoemd worden. Het draait allemaal om vermeend slachtofferschap. Dat gaat zo ver dat blanken zichzelf zwart noemen (Dolezal, Ekundayo, King, etc) of allerlei belachelijke genders bedenken. Alleen maar om flink aan de subsidietieten van de Oppression Olympics te kunnen lebberen.

Links zegt racisme af te wijzen, maar heeft er gewoon een nieuw woord voor bedacht; "identiteitspolitiek". Het bestaan van individuen wordt afgewezen want iedereen is onderdeel van een "collectieve identiteit". Zo hoopt nieuw-links om oud-linkse dogma's zoals collectieve erfzonden en daaruit voortvloeiende herstelbetalingen en genocides weer aanvaardbaar te krijgen.
Extreemlinks organiseerde in tientallen landen rassenrellen, die overal gepaard gingen met vernielingen en gewonden, zelfs doden. En wie daar tegen demonstreert is "extreemrechts"?

Ik wil niet bot doen. Maar er is letterlijk geen één dossier waar links de kant van gezond verstand een kans wil geven. Zelfs onverdacht linkse boegbeelden als Moore of Rowling krijgen te maken met censuur, verstoting en intimidatie als ze een keer iets zinnigs zeggen.
De feiten in Moores film "Planet of the Humans" zijn niet weerlegd. Er wordt heel veel geld verdiend aan "klimaatmaatregelen" die naast onhaalbaar en onbetaalbaar, bovendien heel slecht voor het milieu zijn.
Ook wat Rowling zegt over biologie is biologisch gezien 100% juist. Een man met baard en piemel is geen vrouw, ook niet na een operatie. Hij zal nooit menstrueren, eicellen produceren of kinderen baren.

Als zelfs zulke simpele feiten onbespreekbaar zijn geworden dan zijn we echt diep gezonken. Niet alleen de linkse kerk, maar ook "rechtse" partijen en media die dat allemaal gedogen.

Dandruff | 14-06-20 | 08:02 | 2

Wanneer je allemaal dogma’s als waarheden in marmeren steen bijtelt, doen inconsistenties tussen die waarheden er gewoon niet toe. Elk van die waarheden staat gewoon vast, hoe hard ze elkaar ook tegenspreken. Zo werkt het in het hoofd van linksgekkies.

me,myself and IK | 14-06-20 | 10:52

Voor links zijn FEITEN! ook maar gewoon een mening, eentje die voor hen niet geldt, want past vaak niet in hun Marxistische wereldbeeld, daarom antfa, en soortgelijke organisaties, ook blm (blijkbaar) gezien hun activiteiten, en hun "iedere blanke is een racist" ongezien de typhus 0,0 respect.

Mallepietje1001 | 14-06-20 | 11:57

Het BLM tuig heeft geen idee dat ze dankzij de offers van heel veel “racisten” (proest) überhaupt in vrijheid kunnen demonstreren. Ik wil de eerste BLM demonstratie in Rusland of China wel zien. Met scherp, wedden?

Rest In Privacy | 14-06-20 | 07:53 | 3

Daar durven ze niet want het zijn weekdieren met gebleekt haar, een lulkut en een neusring.

Dwarsdenker | 14-06-20 | 09:34

Die agenten daar zijn mafklappers. In basis beschermen ze liefhebbers van copkillers.

Rotterdammert1965 | 14-06-20 | 09:44

Was het maar zo..
De politie wordt gewoon keihard afgevallen op het moment dat er iets gebeurd. Agenten worden als crimineel neergezet door hun eigen meerderen. Dezelfde meerderen die ze in eerste instantie de opdracht gaven ‘vort! Handhaven jongens en meisjes’
We leven in een zieke wereld

DatInternetDingetje | 14-06-20 | 12:25

Petities: Geen excuses namens ons.
Via de website petities punt NL is het redelijk eenvoudig een petitie op te starten.
Wie heeft er zin in een uurtje te investeren?
Respectvol maar duidelijk afstand nemen van toekomstige excuces m.b.t. het Nederlands slavernij verleden. Bvd.

Zoezoef | 14-06-20 | 07:13 | 3

Heb je ooit in je leven zelfs wel eens iets ondernomen of zit je sinds je babytijd een beetje glazig voor je uit te staren?

Rest In Privacy | 14-06-20 | 09:21

Waar is Ronnie Pickering als je hem nodig hebt

van_Heutsz | 14-06-20 | 05:24 | 1

Who ?

Ikbenhet6 | 14-06-20 | 09:04

Divide et impera.

amygdala | 14-06-20 | 02:21

Gewone normale common sense mensen en veteranen worden door de Daily Mail en consorte zoals gewoonlijk weer geframed als extreem-rechts. Dat het hele politiecorps en wat daar omheen hangt extreem-links is wordt gemakshalve vergeten.

Maar OK, dit frame is standaard Daily Mail. De Daily Express in Engeland doet het iets netter, dat wil zeggen correcter.

Maar wat doet "onze" Telegraaf? Die neemt het extreem-rechts frame gewoon klakkeloos over. Ja hoor Telegraaf, schandalig weer:
www.telegraaf.nl/nieuws/1242166015/ex...

Kinkfactor | 14-06-20 | 01:07 | 2

Telegraaf, soms nog heel even even stoer maar meestal meebrullend met het MSM narratief. Het Brusselse EU dictaat zeg maar, de actie tegen Halsema was best verbazend maar anderzijds misschien een aanleiding om het 1.5 meter decreet vast te houden en nog geloofwaardig te houden bij de rest van de makke schapen.

Ze wisten toch al dat ze gewoon kon en zou aanblijven.

sprietatoom | 14-06-20 | 01:24

@sprietatoom | 14-06-20 | 01:24: Ja, zoiets. Langzaam krijg ik dan wat hoop, maar dan komt er gegarandeerd weer zo'n stom meelul-artikel. Gemakszucht vanwege personeelsgebrek/bezuiniging wil ik dan nog wel eens denken. Tegen beter weten in.

Aan de andere kant is de rest tegenwoordig nog veel erger en ik wil toch m'n leesvoer hebben. Tja.

Kinkfactor | 14-06-20 | 01:36

Links laat zijn smerige oorlogen maar al te graag uitvechten door deze veteranen maar als ze dan opkomen voor hun eigen land en volk zijn het ineens nazi's.

Men mocht een maand lang alles in brand steken, slopen en stelen en op wat speldenprikjes na van het gezag werd dit toegestaan. Nu komt er een tegenreactie en dan wil men ineens wel keihard optreden ?

Dit meten met 2 maten, dat zijn de mensen ook beu. Of je trekt één lijn voor iedereen of niet maar een bepaalde groep voortrekken ?

sprietatoom | 14-06-20 | 00:29 | 1

Linkse activisten zijn de ‘useful idiots’ van de zittende macht, zolang ze doen wat binnen het uitgezette kader past volgen er geen sancties. Dit in tegenstelling tot ex. militairen, veteranen en nationalisten welke hun land liefhebben, dan loopt het dun door de broek bij diezelfde gezaghebbers. Met twee maten meten geeft aan waar de werkelijke loyaliteit ligt.

Sw.Dwaallicht | 14-06-20 | 01:01

Net even geluisterd naar die oude veteraan en football lad: "You had the world behind you, but then you cocked it up"

De beeldenstormers, geweldsplegers en oogklepdemonstranten kregen het voor elkaar: De tegenbeweging kwam er, natturlijk kwam die er.

Deze manier van je recht halen werkt altijd zo.
Iedereen blij nu? Nee, natuurlijk niet.
Iedereen boos of woest of razend.
Uitkomst: Verdriet, onrechtvaardigheid, doden.
Dieptreurig. Evocatus
PS
ik heb/krijg ook ongelofelijk de kleruh in, als ik zo'n halfidioot als dhr. (sic) Klaver hoor, zichzelf verbaal inlikkend bij de demonstranten.
Walgvent. E.

Evocatus | 14-06-20 | 00:24 | 1

Klaver en Jetten, linkse populisten. Wel met een verheven moralistisch vingertje over Wilders en Baudet. Zelf geen haar beter.

sprietatoom | 14-06-20 | 01:02

film met chips en bier aan te raden Zulu Dawn , de strijd bij Isandlwana. gaat over zulu's met speren tegenover koloniaal Engeland met geweren. spoiler alert de zulu's winnen deze keer. british empire heerste vroeger over alle kolonien en gemenebest, kreeg zelfs China aan de opium als drugsdealer

HetOorAakel | 13-06-20 | 23:54

Zelf te hebben gediend en nog steeds als reservist actief, kan ik die heren heel goed Begrijpen.

Schepvogel | 13-06-20 | 23:13 | 1

Ik ook. Zeven jaar Marine & Marineluchtvaartdienst.

Kinkfactor | 14-06-20 | 01:42

We koersen af op een continent met schulden armoede en nog veel erger in veel europese landen; burgeroorlogen als het zo doorgaat. De autochtone bevolkingen zijn helaas door welvaart, propganda en decennia lang politiekcorrectheid murw gebeukt en niet meer bereid of in staat om zich te verenigen voor hun land en afkomst. En met ons geld wordt elke dag de derde wereld nog verder geimporteerd. De toekomst is helder; Europa degenereerd nog verder om al die profiteurs te helpen en autotochonen of ''blanken'' zullen snel een minderheid gaan vormen

gelachewoar | 13-06-20 | 23:03 | 1

En de aandeelhouders zitten ergens ver weg. Leve het kapitalisme (=fascisme), de media, de politici die het faciliteren. De fatsoenlijke West-Europese burger is aan het verdwijnen en dat was nu juist de bedoeling.

ecologiste | 13-06-20 | 23:16

De blanken worden door een overbodige zwarte vrouw beschuldigd van diefstal misbruik en slavernij. Waarom word ik ermee lastig gevallen. Ik beschuldig haar ook niet van onkundigheid en luiheid.

ron9129 | 13-06-20 | 22:26

God wat een doorzichtige partijdige verslaggeving weer. Vorige week 4 x zo veel agenten gewond en half London gesloopt, maar dat was "largely peaceful". En die lui werden ook geen linkse extremisten genoemd.

Gen. Maximus | 13-06-20 | 22:12

Zodra Pim Fortuyn zijn standbeeld wordt omgetrokken in Rotterdam breekt ook in Nederland de pleuris uit want we laten ons niet gijzelen door een groep linkse provocateurs en de terroristische antifa. Ook hier zullen de burgers hun cultuur met hand en tand verdedigen. De NPO zal die burgers neer gaan zetten als nazi's. Rutte zal geen kleur gaan bekennen en als hij dat wel doet dan zal hij waarschijnlijk de excuses gaan aanbieden voor de slavernij van 150 jaar geleden zoals Jesse Klaver dat geëist heeft. Zwarte Piet heeft hij immers ook al in zijn gezicht getrapt. En dat is dan meteen het startsein voor vergaande escalaties tussen groepen burgers want een kabinet dat zwicht voor links geweld en intimidaties samen met linkse framende journalisten en wat onbeduidende imbecielen die het predikaat bekende Nederlander hebben, dient niet Nederland te besturen. Ik wens Rutte en het kabinet veel wijsheid in dezen.

ILF2 | 13-06-20 | 22:10 | 2

Mee eensch, behalve dat Rutte zo snel mogelijk op sodemietert.

Vitale-Reaguurder | 13-06-20 | 23:52

Vrijwel alle media én de elkaar opvolgende kabinetten van de laatste paar decennia, hebben Nederland, en alles waar dat land voor staat - of liever: stónd - in de uitverkoop gegooid. Dat alles gesteund door een verder tandeloos parlement dat volledig geïnfecteerd is door de linksdraaiende "weg-met-ons"-doctrine.

Dit land loopt aan de leiband van linkse actiegroepjes en schreeuwend Derde Wereld-volk dat de door hen zelf gecreëerde 'failed states' is ontvlucht en dat nu hier komt vertellen hoe wij dit land moeten runnen & inrichten.

En de autochtone bevolking doet niets; die is murw gemaakt en heeft het sowieso te druk met het plannen van budget-vakanties naar landen waar ze net als hier patat kunnen vreten en waar ze Nederlanders uitmaken voor 'fascisten' en 'racisten'.

Peter Emile | 14-06-20 | 00:32

Zonder Churchill spraken we nu Duits.

Schilder58 | 13-06-20 | 21:39 | 3

Nee, dan spraken we nu Russisch. Duitsland verloor de oorlog al en de Russen maakten grote vorderingen. Waren de Britten/Amerikanen en Canadezen er niet geweest had Stalin heel Europa ingenomen. En dan was het ijzeren gordijn wellicht nooit gevallen.

Nebuchednezzar | 13-06-20 | 22:49

@Nebuchednezzar | 13-06-20 | 22:49: Inderdaad. Zoveel mensen denken dat we Duits hadden gesproken als de geallieerden niet waren geland. De Russen hebben echter de hoogste prijs betaald, alleen al 20.000.000 Russen die omgekomen zijn in WO2. Duitsland verloor de oorlog toen het Rusland binnenviel, simpelweg omdat het land te groot is om te veroveren.

van_Heutsz | 14-06-20 | 05:22

@van_Heutsz | 14-06-20 | 05:22: waarvan de meeste Russen de dood zijn ingejaagd door Stalin en nog niet eens door de Duitsers zelf.

Rotterdammert1965 | 14-06-20 | 09:47

Op de vraag "ben je racist?" kun je twee antwoorden geven: ja of nee. Antwoord je "ja" dan wordt je ingedeeld bij genocidale maniakken, antwoord je "nee" dan kun je daarna niet meer opkomen voor de legitieme belangen van je eigen etnische groep zonder inconsistent te zijn. Kortom, blanken worden gedwongen om een spel te spelen waarin de regels systematisch in hun nadeel zijn.
Kortom, je moet zelf extra antwoorden toevoegen, zoals:
3) wie de beschuldiging van racisme doet moet de bewijzen leveren. Iedereen is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Dit is de basis van moderne rechtspraak.
4) racisme is een propagandawoord en ik verwerp jouw propaganda.
5) Ik heb het recht op etnische solidariteit met anderen van mijn groep, en empowerment voor mijn groep. Mochten ze dan aankomen met Marxistisch geleuter over oneerlijke machtsverdeling, zeg dan dat macht het gevolg is van prestaties, en prestaties moeten beloond worden, niet slachtofferschap (al dan niet gespeeld).

petersteenkamp | 13-06-20 | 21:36 | 5

@MickeyGouda | 13-06-20 | 21:59: In hun ogen wel ja. Want zij zien alleen maar "ras". Jij ziet onkunde en irritante persoonlijkheden. In werkelijkheid zijn zij DIEPracistisch en ook nog eens fascistisch, omdat zij jou daarom de mond willen snoeren. Ik zal je zeggen: over mijn lijk. Letterlijk. Mijn rug kunnen ze op, die kudtfascisten. Sorry dat ik het zo moet zeggen, maar de message is duidelijk: jij bent daarmee geen racist en ik sta vierkant achter je.

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:34

Die 3) gaat m niet worden. Ik heb gisteren een documentaire gezien over universiteit evergreen, en het is volgens de malloten aldaar zo, dat als een zwarte jou racist noemt, je hebt te accepteren dat je dat bent. Vragen hoezo dan, is ook weer racistisch. Al wat ik in deze doc gezien heb, is van 2017, zie je nu terug. De gedachtegang is daar niet in de kiem gesmoord, maar tot wasdom gekomen. Toxic stuff.

NerdAlert | 13-06-20 | 22:49

@NerdAlert | 13-06-20 | 22:49: ik erken helemaal "universiteit evergreen" niet, noch hun achterlijke dogma's zij bepalen niet voor mij wat de waarheid is, en besides universiteit who???, nóóit van gehoord, en dat heeft vast een goede reden. Next

Mallepietje1001 | 14-06-20 | 12:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Volgens telegraaf zijn de relschoppers in Parijs demonstranten en de beelden beschermers in Londen rechtsextremisten.Het kan verkeren in media land.

dik van alster2409 | 13-06-20 | 21:28

Ik was nooit een racist, nu word ik gedwongen racist te zijn.

Petrus de Dooper | 13-06-20 | 21:18

Demonstraties van extreemlinks gaan heel vaak gepaard met geweld, brandstichting en vernielingen. Het gedachtegoed van extreemrechts (NVU) is verwerpelijk maar hun demonstraties verlopen in het algemeen vreedzaam.
Hoe kan dat toch?

van der g | 13-06-20 | 21:10 | 1

De leider van de NVU verklaarde dat als er verkiezingen waren waar de NVU niet aan meedeed, de leden het beste op de Socialistische Partij konden stemmen. Dus "extreem rechts" is een label dat de lading niet beschrijft.

petersteenkamp | 13-06-20 | 21:24

NPO radio 1 : in Engeland protesteerde extreem rechtse groeperingen en hooligans tegen anti discriminatie protesten.
Op andere plekken verliepen de anti discriminatie protesten wel vreedzaam.

Fele | 13-06-20 | 21:09 | 3

De
NPO
is
Stuk

Ron_Paul | 13-06-20 | 21:14

Wie luistert er in vredesnaam nog naar de NOStasi?

Dirty-Harry44 | 13-06-20 | 21:27

Nooit extreem links, maar gewone burgers die het beu zijn -> extreem rechts.

sprietatoom | 13-06-20 | 23:41

Hoefijzer of wip/wap ? De balans is zoek en bij een wip herstel je die alleen door aan het andere uiterste te gaan hangen.

sprietatoom | 13-06-20 | 21:02

De Engelse politie is thans van homofobie naar complete anglofobie gedegradeerd: youtu.be/4lR3ffBsMTc

smdyasc | 13-06-20 | 21:02

Meneer Curieux heeft de hele middag naar de livestream gekeken en zich ongelofelijk kwaad gemaakt over dat linkse tyfustuig op twitter dat weer eens een nazigroet zag die er niet was. Met in hun kielzog allerlei types waarvan je verwacht dat die inmiddels wel weten hoe er met beelden gemanipuleerd wordt, maar lekker meedoen met het framen. Ik noem een Yoeri Albrecht, maar er waren er meer. Zo smerig! En dan nog dat achterlijke volk die dit soort frames gelooft. En nee @VanRossem, deze mensen zijn niet de andere kant van het hoefijzer. Ze gebruiken geen geweld, talloze grote demonstraties gezien toen Tommy Robinson weer eens was opgepakt, die verliepen keurig. Dat zijn geen beroepsactivisten zoals Antifa, KOZP en BLM, maar gewone arbeiders die zich zorgen maken om de toekomst van hun kinderen en om hun land. Ja, er zitten voetbalsupporters tussen en hooligans, maar totaal niet te vergelijken met de hierboven genoemde groepen. Dat zijn fascisten.
Zo, dat wilde ik even kwijt.

ps: het is over een kam geschoren.

Marie Curieux | 13-06-20 | 20:23 | 3

Geweldig beschreven dit en precies juist geduid, sluit me hier bij aan, hulde!

Jan, Leiden | 13-06-20 | 20:46

correctie: (...)dat achterlijke volk DAT(...)

Marie Curieux | 13-06-20 | 21:06

@Jan, Leiden | 13-06-20 | 20:46:
Dankjewel Jan.

Marie Curieux | 13-06-20 | 21:08

Het begint echt eng te worden.
Chris cuomo van CNN die roept dat Trump “provable” een racist is omdat er te weinig Zwarte mensen in zijn administration zouden zitten en ook openlijk de vraag stelt: is this about right and left or about right and wrong?
De volgende stap gaat zijn dat als Trump de volgende verkiezing wint “journalisten” en linkse politici zullen gaan roepen dat je die uitslag niet hoeft te accepteren omdat hij “provable” een racist is.
De situatie in de verenigde staten heeft niets meer te maken met protesten, het is een georganiseerde staatsgreep.

Fele | 13-06-20 | 20:18 | 1

Poging tot georganiseerde staatsgreep, maar republikeinen en Trump zijn wél woke!

Jan, Leiden | 13-06-20 | 20:48

www.telegraaf.nl/images/1530x861/filt...
Hey, ik zie Finnen en ander kanspareltuig rellen... Het is weer zo rolbevestigend. Waarom dan toch de andere groep alleen maar willen granen.
Pak dit tuig eens aan, ook in de media. Wat verwacht je als wederdienst van ze als je ze hun gang laat gaan?

Dirk III | 13-06-20 | 20:13 | 2

*framen

Dirk III | 13-06-20 | 20:18

Ja en die politie die je op de achtergrond ziet staan? Die staan daar lekker koffie te drinken.
Het is bizar

Fele | 13-06-20 | 20:20

In Leeuwarden 2500 demonstranten. In Friesland is men wel aardig nuchter. Alleen in het linksche krakersgat Leeuwarden woont nu eenmaal veel communistisch schorem.

Fi-Bu-Bla | 13-06-20 | 20:13 | 3

Miezerig aantal tegenover het aantal inwoners van Friesland wat niet protesteert.

dik van alster2409 | 13-06-20 | 20:31

@dik van alster2409 | 13-06-20 | 20:31: Inderdaad. Maar ja, 'grote' steden. De politieke samenstelling en sympathieen zijn wel vergelijkbaar met de rest van de 'grote' steden in NL. Duidelijk.

Fi-Bu-Bla | 13-06-20 | 20:42

In oorlogstijd en tijden van schaarste kwamen de vrome stadsmensen wel naar het platteland voor allerlei benodigdheden ...

Fi-Bu-Bla | 13-06-20 | 20:45

ik vind het mooi ,
het 2e artikel in de grondwet van de usa,deed toch heel veel Blacklootmissions een wijkje/winkel skippen als of er een katoenveld was.

en tja engels hooligans, vets,gewoon jan met de pet..
die slaan nog eerder dan door dan sylvana keti keti kan zeggen...
ps waar was de mediale verontwaardiging protesten toen 4 "gekleurde" die 1e blanke ( witte volgens NPO) op facebook live mishandelde.
Incidentje??
www.youtube.com/watch?v=NNgQwwV5ey4

Triple2K8 | 13-06-20 | 20:03

Andere einde van het hoefijzer? Oh, wat een goed gebalanceerd standpunt... poeh, poeh. Alsof deze mensen te vergelijken zijn met een terroristische organisatie die erop uit is om onze westerse manier van leven op een gewelddadige manier te vernietigen.

Zijl5824 | 13-06-20 | 20:03

Ik zal wel het andere einde van het hoefijzer zijn maar ik ben blij dat er eindelijk tegengas is tegen die linksfascistische waanzin. Hup Arsenal, hup Chelsea, hup West Ham, hup Tottenh... Nee dat zit toch nog te diep.

MarkiesDeBalzaque | 13-06-20 | 20:03

Ik hoor Winston zeggen:...

"... I CAN'T BREATHE !!!....."

M13 | 13-06-20 | 20:00 | 1

Quote: ‘I can’t breathe’…
Dat dhr. George Floyd is komen te overlijden ten gevolgen van een foutieve greep en het te lang toepassen van buitensporig geweld lijkt mij een feit, echter vooropgezet racisme en ademnood als doodsoorzaak zijn nog niet onomstotelijk bewezen. Hiervoor dienen wij het officieel rapport af te wachten.

Bijkomend: iedereen die geworsteld heeft (o.a. Judoka’s) kunnen u vertellen dat bij bepaalde knellende houtgrepen ademhalen vrijwel niet meer mogelijk is. Geluid voortbrengen laat staan hele zinnen uitspreken is dan pertinent uitgesloten, immers voordat men een zin uitspreekt moet men eerst kunnen inademen. Hiervoor is het zogenaamde ‘afkloppen’ uitgevonden, informeer bij vechtsporters naar meer info hieromtrent. Tevens is de uitspraak ‘I can’t breathe’ vaker voorbijgekomen tijdens arrestaties, ook in Nederland.

Terug naar de strijdkreet van de linkse oproerkraaiers: het voor de fanfare uit roeptoeteren werkt niet bepaald constructief om eventuele problemen op te lossen. Het citaat betreft derhalve de ‘Blutfahne’ van links om de zwarte gemeenschap voor hun emo-kar te spannen, dit om dingen te doen welke ze normaliter niet zouden doen. Het gaat hier om een gevaarlijke strijdkreet waar activistisch links geen patent op mag nemen, dus u ook niet M13.

‘A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject.’

Sw.Dwaallicht | 14-06-20 | 00:08

Hoefijzermodel is flauwekul. Fascisme, nationaal-socialisme en communisme zijn drie takken van het Revolutionair Socialisme. Tot aan de aanval van Nazi-Duitsland op de Soviet Unie, noemden de nazi's en de soviets elkaar "broeders in het socialisme", maar na de aanval vond de Soviet propagandadienst de term "extreem rechts" uit om de bescheiden verschillen tussen nazisme en communisme te benadrukken. Het hoefijzermodel is later verzonnen om krom te praten wat recht is: namelijk dat communisme, fascisme en nationaal-socialisme in werkelijkheid weinig van elkaar verschillen en dus om te beginnen niet op tegengestelde uiteinden van de links-rechts lijn horen maar vlak naast elkaar. De holocaust was NIET het gevolg van vrije-marktdenken, democratische waarden en bescherming van individueel ondernemerschap, maar WEL de rassenvariant van "social justice", een socialistisch begrip waarin mensen niet schuldig of onschuldig zijn op basis van individuele daden, maar op basis van lidmaatschap van een bepaalde groep.

petersteenkamp | 13-06-20 | 19:57 | 5

Hulde, goed en duidelijk geschreven. Het zou fijn zijn als meer mensen uw verhaal zouden lezen. En begrijpen, al is dat tegenwoordig misschien teveel gevraagt

Fuck-a-duck | 13-06-20 | 21:24

Spijker op de kop, jammer dat de meerderheid in dit land dankzij het afkalvende niveau van het onderwijs niet in staat is om uw woorden te lezen laat staan te begrijpen.

piet7003 | 13-06-20 | 23:05

@piet7003 | 13-06-20 | 23:05: ja iid voorwaarde is dat je een stel werkende hersenen hebt, en helaas gaat het daar al fout bij veel mensen tegenwoordig, zie je terug in stemgedrag, vvd richting 45 (virtual, maar toch) zetels, hele diepe zucht.

Mallepietje1001 | 14-06-20 | 12:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Maar ze hebben toch wel afgesloten met het dagelijkse obligate trump bashing itempje ???

Der Schnitzeljäger | 13-06-20 | 19:55

Goed dat de standbeelden beschermd worden.Natuurlijk worden ze extreemrechts genoemd

Rest In Privacy | 13-06-20 | 19:55

RTL4. Extreem rechts. Hitlergroet. Objectieve verslaggeving..

HenkvdMast | 13-06-20 | 19:49 | 5

RTLnieuws is net zo erg als de NOS.

Marie Curieux | 13-06-20 | 20:27

RTL= Bertelsmann= Merkel en EU= Globalisme

hertogvanzottegem | 13-06-20 | 21:55
▼ 2 antwoorden verborgen

"Far right" Yep, frame each white man.

073Cab | 13-06-20 | 19:45 | 1

Ja, als ik door het winkelcentrum loop hier en ik ben als enige blanke daar dan voel ik me nog steeds een racist omdat ik het vreemd vind dat ik blijkbaar de enige der Mohikanen ben en me daar nog schuldig over moet voelen ook. Wat doen al die nationaliteiten hier? Is het hier misschien niet zo'n hell hole van extreem racisme?

Dirk III | 13-06-20 | 20:04

Vandaag mijn weekendabonnement van Het Parool opgezegd. Uit een soort van nostalgie lang gewacht, maar geld blijven betalen voor 90 % niet objectieve en dus eenzijdige deugmeuk met duiding waarmee ik het bijna nooit eens ben, het houdt een keertje op. Voor het lezen van Holman en de crypto leen ik hem wel van de buren.

Ruud Hazes56616330 | 13-06-20 | 19:45 | 6

Parool rijmt op riool. Toen ik nog in Amsterdam woonde heb ik ook korte tijd een proefabonnement gehad. Ik kon dat blad niet uitstaan. Wat een vuil.

petersteenkamp | 13-06-20 | 20:15

Hazes? Emmer aub

deugnietmee | 13-06-20 | 20:27

@petersteenkamp | 13-06-20 | 20:15: kranten, goed voor de kattenbak, of om de vis in te verpakken, helaas voor de linkse vodjes van tegenwoordig is zelfs dat nog te veel eer.

Mallepietje1001 | 14-06-20 | 13:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Linkse media, linkse politici, hoog geplaatste politieofficieren noemen de demonstraties in Londen van vandaag far right violence en vandalism.
De protesten van vorige week: vooral vreedzaam.
De feiten:
Vorige weekend: 49 gewonde politieagenten
Tientallen beelden, gebouwen vernietigd of vernield.
Dit weekend: voor zover bekend nog geen gewonde politieagenten, voor zover bekend nog geen vernielingen aangericht

Fele | 13-06-20 | 19:39 | 1

Scherpe constatering

Dirk III | 13-06-20 | 19:46

Wel mooi dat die jongeren de standbeelden beschermen

Eddy67 | 13-06-20 | 19:38

Op beeb 1 the queens birthday tribute op Windsor met marcherende red coats royal guard met drum band. Eindeloos Brits orgasme

P-unit | 13-06-20 | 19:33

Fuk deze kudtzooi. Nog even en racist is een geuzenaam.

funkyd | 13-06-20 | 19:33 | 1

Dat is het allang

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:02

Als Churchill er niet was geweest hadden we nu de godganse dag met een gestrekte arm moeten rondlopen. Daar zouden alleen de fysiotherapeuten profijt van hebben gehad.

Naadblaffer | 13-06-20 | 19:31 | 2

En ik denk niet dat als Hitler gewonnen had hij hier bootladingen met Afrikanen had toegelaten. Integendeel.

Der Schnitzeljäger | 13-06-20 | 19:57

@Der Schnitzeljäger | 13-06-20 | 19:57: Hitler had wel respect voor de islam, dat vond hij een 'masculiene religie'.

Naadblaffer | 13-06-20 | 20:02

Intussen zijn we getuige van zich ontwikkelende, grootschalige ordinaire rassenrellen. Binnenkort ook hier. Reken maar.
Het gedram, de grote bekken, de eisen-stellerij, de morele chantage, de vernielzucht, de beeldenstormerij, het spugen op zo'n beetje alles wat we hier in 400 jaar hebben opgebouwd, en het wegzetten van elke blanke als 'racist' heeft datgene opgeleverd waarop je kon wachten: mensen pikken het niet meer en komen (nu ook fysiek) in opstand.

Extreem-linkse soja-vreters met hersen-verweking en de zwarte leiders in het het schaamteloos exploiteren van slachtofferisme hebben alleen maar gezorgd voor polarisatie die uitmondt in geweld. Precies datgene, waar ze al jaren iedereen die een ook maar een béétje rechts van het midden staat, van beschuldigen.

Ik ben door dit zwakzinnige BLM-pandemonium, alleen maar rechtser geworden. En laat niemand mij, als ik mijn mening ventileer, ooit nog beschuldigen van 'polarisatie'.

Peter Emile | 13-06-20 | 19:21 | 10

En zo is het Peter Emile!

Zupschufter | 13-06-20 | 20:39

Peter, je bent geen millimeter rechtser geworden. De extreem linkse fascisten noemen iedereen met een andere mening "extreem rechts", dus jij bent nu, net als ik en grof genomen 60% van alle mensen "extreem rechts". Het kan verkeren.

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:04

De door u terecht geschetste situatie/toestand ontstaat vooral in een situatie, dat in de kernlanden van Europa zwakke maar bedrieglijke regeringsleiders aan het roer staan te prutsen en een te groot deel van het door de massamedia bewust misleide kiezerskorps net zo zwak reageert. Het plotseling in ook overwegend door blanken bewoonde landen oppermachtige BLM, is een verschijnsel dat door de globalistische elites in die landen gewenst wordt en nuttig wordt bevonden bij het ondermijnen van de democratische nationale eenheidsstaat. Merkel haat Duitsland en Rutte kun je geen Nederlander meer noemen,steeds meer blijkt Rutte de Manchurian Candidate geweest te zijn....

hertogvanzottegem | 13-06-20 | 22:17
▼ 7 antwoorden verborgen

Blackadder lives matter!

P-unit | 13-06-20 | 19:20

Net een schaakbord. De openingszet is geweest

Schriever | 13-06-20 | 19:20 | 2

Welke zet zou u nu doen?

Ren je rot | 13-06-20 | 19:32

@Ren je rot | 13-06-20 | 19:32: Een lange termijnszet. Namelijk naturalisatie tot Nederlander van nieuwe kolonisten uit de Derde Wereld verbieden. Elke keer dat een kolonist uit de Derde Wereld tot Nederlands staatsburger genaturaliseerd wordt, geven de inheemse Nederlanders een klein beetje macht weg. Jaar na jaar is dat een bescheiden verschil, maar in de loop der jaren accumuleren die kleine verschillen tot een groot verschil.

petersteenkamp | 13-06-20 | 20:08

(CNN) Far-right groups bombarded police with bottles and occasionally scuffled violently with officers as they staged a counter-protest to anti-racism Black Lives Matter (BLM) demonstrations in central London.

Ik zie veteranen, inderdaad ook hooligans en gekkies maar far right groups?? Waar haalt CNN die info vandaan en waarom benoemen ze die groepen niet dan?

“A Counter protest to anti racism” Ik zie mensen protesteren tegen de afbraak van hun land, maar heb niemand gehoord die tegen anti racisme demonstreert en dus demonstreert voor racisme.

UK Home Secretary Priti Patel described the behavior as "thoroughly unacceptable thuggery."
"Any perpetrators of violence or vandalism should expect to face the full force of the law. Violence towards our police officers will not be tolerated. Coronavirus remains a threat to us all. Go home to stop the spread of this virus & save lives," she said.

He dat klinkt als verstandige taal, maar waarom geldt dat nu opeens wel en de afgelopen week niet? Misschien een politieke agenda?

Fele | 13-06-20 | 19:15 | 1

Niemand die hier nog gaat intrappen... dit is precies waar extreem links op uit was, maar tot nu toe blijven échte tegenreacties uit. En hoe langer het duurt, hoe verder extreem links het zelf gaan proberen te intimideren. Totdat óf 1) links compleet implodeert en versplintert tot kleinere politieke groepjes óf 2) ze een flinke stap te ver gaan en een enorme tegenreactie als een boemerang zo had terugkomt, dat het linkse tuig niet weet hoe hard ze moeten rennen. Ik gun ze 2) maar ik hoop ok 1)

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:09

Nazigroet mijn reet. Mooi staaltje framing weer. Ik heb lang geleden een hele tijd in "bepaalde voetbalkringen" verkeerd, en ik kan je zeggen dat zwart, wit, geel en paars daar gewoon zij aan zij staan. En de handen (1 of beide) gaan inderdaad omhoog tijdens het zingend optrekken richting de tegenpartij. Het schreeuwt gewoon lekkerder. Iedereen die hier een nazigroet in ziet snapt geen moer van deze hele "cultuur".

PeterMills | 13-06-20 | 19:15

Ik ben ook benieuwd wie beslist dat bij BLM geen politie komt kijken en bij blanke mensen wel ineens politie in vol ornaat aanwezig is. De media ook meteen erbovenop met extreem rechts

Soms krijg ik het idee dat één ideologie verdedigd/doorgedramd moet worden of zo

dk-- | 13-06-20 | 19:13 | 1

Het is bizar, MSM doet alsof geweld voornamelijk van rechts komt. als we de afgelopen 50 jaar bekijken is het voornamelijk extreem links dat zich van geweld heeft bediend (RaRa, Rote Armee Fraction, IRA, etc. allemaal links terroristische organisaties). In de media is consequent rechts een gevaar voor de samenleving. De media doet zijn taak niet meer, is niet meer bezig met waarheidsbevinding, maar met clicks, onrust verkoopt. Daarnaast lijkt het (extreem) linkse activisme gewoonweg beter georganiseerd (bv voor de BLM demos worden op voorhand al instructies gedeeld wat je moet doen als je door de politie opgepakt wordt, wat zijn je rechten, wat moet je wel/niet zeggen, er staat juridische hulp klaar etc.)

oh nee he | 13-06-20 | 19:27

Voor mij is blm nog steeds black living murderous en ik schaam mij als Nederlander dat onze MSM dat niet wil zien, voor mij zijn ze medeplichtig.
www.geenstijl.nl/5153749/vs-zwarte-ag...

jan huppeldepup | 13-06-20 | 19:03 | 1

BlackLiesMatter trekken ze ook slecht.

LuNaTeeQ | 13-06-20 | 19:14

Waar zijn de peaky blindes nu je ze nodig hebt?

haatsmurfin | 13-06-20 | 18:59

@Mastiff | 13-06-20 | 19:07:

Weken oude groentesoep. Wdb wel blij met de lockdown: geen hippiefestivals dit jaar.

o)+ | 13-06-20 | 19:22

@jan huppeldepup | 13-06-20 | 19:05:
Weet ik niet maar de politie doet het vooralsnog uitstekend. Hoelang is de vraag. Er broeit duidelijk iets.

o)+ | 13-06-20 | 19:25

Here we go. Hier gaan dooien vallen. Gekmakend dit.

o)+ | 13-06-20 | 20:10
▼ 4 antwoorden verborgen

Volgens mij is onderstaande link een live verbinding van Tommy Robinson terwijl hij door Londen loopt.
Maar weet het niet echt zeker.
www.youtube.com/watch?v=zWTISBnFIOw&a...

komtdatschot | 13-06-20 | 18:55 | 2

Robinson heeft aangegeven niet in London te zijn.

PolarWolf | 13-06-20 | 18:57

Is er al echt een confrontatie geweest? Gebeurd maar weinig op die livestreams. Of kijk ik net steeds op de verkeerde op het verkeerde moment.

Mastiff | 13-06-20 | 18:55 | 2

Hoo, ik geloof dat de shit nu aangaat.

Mastiff | 13-06-20 | 18:58

Is er nog ruimte voor een demonstratie tegen het VVS?

Mark van Leeuwen | 13-06-20 | 18:52

Vanochtend heeft de harde kern van Feyenoord even een statement afgegeven bij het standbeeld van Pim Fortuyn.
De Blm’s hier in Rotterdam begrijpen nu echt wel waar ze staan wat betreft Pim.
Dat zou door meer harde kernen gevolgd kunnen worden.

De Profundus | 13-06-20 | 18:51

Briefje uit Pakistan.
MayorofLondon
I'm making a direct appeal to Londoners not to take to the streets to protest this weekend.

For yourselves, for your family members, who may be vulnerable to Covid-19, and for the wider cause: stay home and find a safe way to make your voice heard.

#BlackLivesMatter
twitter.com/MayorofLondon/status/1271...

komtdatschot | 13-06-20 | 18:49 | 1

Ha ha de lafaard wordt bang. Goed zo.

Lupuslupus | 13-06-20 | 18:56

Zo creëer je dus, als je geen argumenten meer hebt en je macht als zand door de vingers glipt, een burgeroorlog. Of dacht u dat dit allemaal toevallig was? #Machiavelli101

o)+ | 13-06-20 | 18:43 | 1

Qanon

pickalilly | 13-06-20 | 19:15

Godver!! pak ze aan en weg er mee! Laten ze eerst maar eens de geschiedenis van het land lezen, stelletje malloten.

antonconstandse | 13-06-20 | 18:41 | 3

ik bedoel natuurlijk die BLMers.

antonconstandse | 13-06-20 | 18:42

De oude anarchist had het anders verwoord.

oldandwise | 13-06-20 | 18:49

Daar hebben ze geen zin in,allemaal luie slaven.

De Profundus | 13-06-20 | 18:53

Slavernij bestaat al duizenden jaren en is een bron van menskracht geweest om beschavingen op te bouwen. Toen mijn blanke westerse voorouders techniek en wetenschap combineerden en stoommachine, electriciteit etc. gingen gebruiken konden we de slavernij afschafffen. Iets om trots op te zijn!

Piet Pirenne | 13-06-20 | 18:40 | 1

Zo had ik het nog nooit bekeken maar ik denk dat u een punt heeft.

Der Schnitzeljäger | 13-06-20 | 20:00

Het andere einde van het hoefijzer krijgt waarschijnlijk ook geen subsidie van de overheid om de rechtszaken tegen diezelfde overheid mee te financieren, zoals bijvoorbeeld Milieudefensie. Daar betaal je dus als belastingbetaler aan mee.

Schulzie | 13-06-20 | 18:38 | 4

3 man zijn daar sinds de oprichting schathemelsrijk mee geworden,iedere maand 3 miljoen.
Google maareven.

De Profundus | 13-06-20 | 18:55

@SimpeleZiel | 13-06-20 | 18:51: Dat gaat moeilijk worden. De Nederlandse overheid wil graag het monopolie op gokken (en bijbehorende opbrengst voor de organiseerders) behouden. Heb je de reportage van Lubach gezien?
Nederlandse loterijen - Zondag met Lubach (S10)
www.youtube.com/watch?v=2q68kkSNK4Y

petersteenkamp | 13-06-20 | 20:25
▼ 1 antwoord verborgen

Dat BLM en Antifa niet snappen dat ze een echte strijd nooit kunnen winnen geeft aan hoe dom ze zijn...

Robhal | 13-06-20 | 18:37 | 2

Voorlopig winnen ze wel. Dus wie is er nou dom?

petersteenkamp | 13-06-20 | 20:44

@petersteenkamp | 13-06-20 | 20:44: Ze winnen niet. Als ik in een strijd een tijdje gewoon mijn gang mocht gaan zou ik me al vrij snel zorgen gaan maken... Dat zij dat niet doen zegt óf iets over hun beperkte mentale capaciteiten óf iets over de hoeveelheid indoctrinatie en waanzin in de collectie hersenpan van dat tuig

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:12

Overheid en media doen er alles aan om deze mensen weg te zetten als racist. Het moment komt daar dat dit geen stand meer gaat houden.

Ga vooral door met een stok prikken van de slapende leeuwen. Dit soort dingen die men nu ziet zijn alleen nog 1 oog die de leeuwen openen. Deze naties hebben niet voor niks de wereld geregeerd.

Rotterdammert1965 | 13-06-20 | 18:35 | 3

Nou we wachten in spanning af LOL

Berbaar | 13-06-20 | 18:39

Mevrouw Trutte van vvd66 doet er graag aan mee. Je moet toch redelijk zwakzinnig zijn om op dit sujet te stemmen na al die jaren.

anti-fatwa | 13-06-20 | 19:02

@Berbaar | 13-06-20 | 18:39:
"LOL" is niet het begrip dat ik nu zou gebruiken. Wat er momenteel aan de hand is, is niet hoopgevend. We stevenen regelrecht op een culturele clash af. Zulke dingen gaan nooit zonder slachtoffers. Ik hoop dat jij en ik het tenminste met elkaar eens kunnen zijn dat dit alles behalve "LOL" is. Okay, Berbaar? How about it? We kunnen het gerust over ál het andere verder oneens blijven,

Gladiator Fap | 13-06-20 | 22:16

Da's gewoon een vreedzaam protest. Anders aanduiden getuigd van vooringenomenheid en racisme.

PolarWolf | 13-06-20 | 18:37

Nou ja, met dien verstande dat dat andere uiteinde van het hoefijzer niet probeert een complete samenleving te laten boeten voor iets waar slechts een fractie van de maatschappij (een patricische bovenlaag) in een grijs verleden van heeft geprofiteerd. Het Kinderwetje van Van Houten is er nog niet zo lang hoor, maar ook de blanke nazaten van totaal uitgebuite fabrieksarbeiders (waaronder yours truly) zouden nu aan het knielen moeten? Dacht het niet!

Schulzie | 13-06-20 | 18:33 | 1

En met dien verstande dat dat andere einde van het hoefijzer geen NPO heeft die naar willekeur staatscensuur kan toepassen op satirische programma's uit de oude doos. Lieve help, we staan erbij en we kijken ernaar, want we willen vooral Wilders niet in de kaart spelen. Nee, dan liever een totalitaire staat.

Schulzie | 13-06-20 | 19:13

"diverse tegendemonstranten" Keek zojuist het journaal; volgens de nos betreft het 'extreemrechtse groeperingen die zeggen standbeelden te willen beschermen'.

Tashtego | 13-06-20 | 18:33 | 2

Extreemrechts is Volkskrant/NOS/NPO taal voor niet extreem populistisch links.

Bab01 | 13-06-20 | 18:40

Ik had niet anders verwacht. Het is een vreemde tendens die daar al jarenlang aan de gang is. Bij het minste of geringste worden goedbedoelende vaderlandslievende mensen in die hoek gedrukt. En nu helemaal. Bij de NPO/NOS werken kennelijk alleen maar deugmensen. En in hun ijver struikelen ze over elkaar heen.

Butters | 13-06-20 | 18:51

Ik zie alleen maar zwarte,getinte en blanke mensen demonstreren,die een communistisch-stalinistische vuist opheffen,een soort nazi groet maar dan niet met de gestrekte hand,maar de hand in een vuist - ook zo'n inclusief gebaar. En dat mag dan wel en dan deug je dus? De druk van de deuggekte gaat naar temperaturen in een atoomreactor toe. Ik ben het onuitspreekbaar zat,die hele deug en minderheden ongelijkheid poppenkast (incl in NL Jetten en Rutte). Ze deugen niet en zijn anderen tot ergernis,verdriet en angst.

hertogvanzottegem | 13-06-20 | 18:31 | 1

Vergeet Klaver niet.

Lupuslupus | 13-06-20 | 18:59

Heerlijk.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 18:41

#TeamHooligans. Geen haar op mijn aars, en dat zijn er veel, die daar aan twijfelt.

Puur omdat ik altijd 100% anti hysterisch Linkse amoebe, anti ongewassen en stinkend, anti policor en anti zwart+minderwaardigheidscomplex ben.

Dus pro Hoolies. En go Hoolies!

Realism Is All | 13-06-20 | 18:29 | 2

Best raar, het is toch niet zwart/wit?
Ik heb niks met BLM en ook niet met hooligans.

Berbaar | 13-06-20 | 18:35

De staatspropaganda via het zes uur journaal was weer tenenkrommend. Je bent dus radicaal rechts als je niet meedoet met linkse larpers die de boel maar mogen slopen en geen strobreed in de weg worden gelegd. Was het niet Churchill die zei dat de nieuwe fascisten de anti facisten zullen zijn.

Vrijhetzelaar | 13-06-20 | 18:29 | 3

En antifa spant blm voor hun karretje. Oh the irony.

perdelul | 13-06-20 | 18:36

Het Staatsjournaal is dus al járen het Partijkartel journaal. Zonder de volledige steun en medewerking van dat Partijkartel zou de NOS echt niet tot het spiegelbeeld/riool van dat Partijkartel zijn ver/geworden. En dat Kartel heeft met het onder bus gooien van Zwarte Piet eigenlijk gezegd: ga jullie je woke gang maar van Seattle tm Amsterdam,maak de boel maar kapot en wij deugen en zijn blij als de DNC is de VS wint.... Ben benieuwd of Rutte morgen de 50 hersenloze zetels haalt,want ook dank zij de kiezer hier staan we nu ,waar we staan -of liggen we meer,lijkt het wel.

hertogvanzottegem | 13-06-20 | 18:40

Churchill heeft ook gezegd dat joden het aan zichzelf te danken hadden dat ze werden vervolgd. Niet voor niets dat Churchill gelijk na de oorlog gedumpt werd.

the Jackdawn | 13-06-20 | 19:26

Lol

VP732 | 13-06-20 | 18:29

Gelijk hebben ze. Mening BLM-activist heeft duidelijk geen geschiedeniskennis. Sterker nog ze hebben geen benul van hoe de vrijheid waarin ze nu leven is verworven Bloed zweet en tranen en heel veel slachtoffers heeft dat gekost. Beschamend, treurig, onbegrijpelijk en een trap na voor allen die hun jonge leven lieten voor hun vrijheid,

salembot | 13-06-20 | 18:23

In het AD noemen ze deze veteranen extreem rechts! Hoe diep kun je zinken?

aardv@rk | 13-06-20 | 18:22 | 5

@oldandwise | 13-06-20 | 18:30: Is hetzelfde als de menigte van vorige week op de Dam terroristen noemen. Je moet ze niet allemaal over één kam scheren.

Bab01 | 13-06-20 | 18:42

Beelden gezien?? De armbeweging is bedoeld om de tegenstander op afstand te houden. Zo kun je alles de h-groet gaan noemen en dat is exact hoe links alles probeert uit te melken..

073Cab | 13-06-20 | 19:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Klaver is toch zelf een slaaf? Van die Duyvendak?

Dubbelepunthoofd | 13-06-20 | 18:21

Nadat Hitler Parijs had ingenomen was het voor Churchill de prioriteit om een invasie door Hitler van Groot-Brittannië te stoppen. De Duitse marine zou nu namelijk spoedig over de grote Franse vloot kunnen beschikken, dus instrueerde hij de Royal Navy om de belangrijkste Franse vloot, die voor anker ligt aan de kust van Algerije, tot zinken te brengen. Tja, je kunt je natuurlijk ook helemaal focussen op ieder mensenleven, en om die reden niet ingrijpen, maar dan spraken we nu wel allemaal Duits.

JackStick | 13-06-20 | 18:21 | 2

Exact maar uw redenatie gaat menig BLM-activist boven de pet.

salembot | 13-06-20 | 18:25

@salembot | 13-06-20 | 18:25: Tja, het bekend trolley probleem, verschil tussen redeneren met logica (cerebral cortex), of met emoties (limbic system). en.wikipedia.org/wiki/Trolley_problem.... Sommige mensen verkiezen altijd de ene boven de andere, in iedere situatie. Alle logica en wetenschap van de wereld kan hen niet op andere gedachten brengen.

JackStick | 13-06-20 | 18:41

resistance is futile you will be assimilated.
Tot we allemaal gelijk zijn, de welvaart verloren is gegaan in een armzalige armoede en iedereen in zijn eigen cocon kan spinnen vol van zelfgenoegzame deugdheid.

Guy de Lombard | 13-06-20 | 18:21

Ik vond dit een mooie tweet.

Black Lives Matter - “peaceful protesters” - police appease the mob, take a knee, run away, and are violently attacked
Normal Brits - “far right thugs” - huge police numbers, heavy handed tactics, police antagonise the crowds; media get’s their “violent far right” headlines.

Wiezewalakristalix | 13-06-20 | 18:20

Voordat het slopen begint komen meestal eerst de asbestverwijderaars. Mannen in witte pakken. En met hele grote mondkappen voor hun gezicht.

Dubbelepunthoofd | 13-06-20 | 18:18

Ik ga vol voor separatie. Laten we naast elkaar leven in vrede.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 18:15 | 10

@Bloemschikliefhebber | 13-06-20 | 18:22:

Dat is niet waar wat je zegt. BLM bestaat voornamelijk uit negers en er zijn inderdaad ook heel veel blanke sympathisanten. Maar dat vind ik geen probleem, hoor. Voor hen geldt hetzelfde: aanpassen, opzouten of sterven in de "strijd".

GeenHeil | 13-06-20 | 18:27

@duhhaag | 13-06-20 | 18:23:

Op jou reageer ik niet inhoudelijk, omdat je me woorden in de mond legt. Het woord "dus" luidt een conclusie in en ik laat me geen ongerechtvaardigde conclusies in de mond leggen.

GeenHeil | 13-06-20 | 18:29

Landen zijn niet voor niets uitgevonden. Eeuwenlange vaak bloedige processen destilleerden een min of meer homogene bevolking die elkaar de kop niet insloeg. Dat proces was nog niet eens voltooid of men begon de boel door elkaar te husselen.

Der Schnitzeljäger | 13-06-20 | 20:04
▼ 7 antwoorden verborgen

Verdeel en heers.
De elite kan de beperkingen van de burgerrechten er mooi doorheen drukken terwijl het volk druk is met ruzie maken.

streksum | 13-06-20 | 18:15 | 3

Klopt

ecologiste | 13-06-20 | 18:19

Dat is ook altijd de strategie van de VVD zet de bevolking tegen elkaar op dan komt er geen saamhorigheid.
Dus verdeel en heers.

likdoorn | 13-06-20 | 18:21

Eens dat is precies waar Rutte mee bezig is.

salembot | 13-06-20 | 18:27

Slavernij brengt meer welvaart dan vrijheid..
De huizen in Kinshassa getuigen daarvan> overal zitten gaten in de muren waar vroeger de airco s zaten.
Vroeger, toen Belgie nog slavendrijver speelde.
Nu kan geen hond zo n ding meer betalen, bovendien is de stroomvoorziening belabberd. Een zeer lawaaiig soort ventilator moet het nu opknappen.
Maar ze zijn wel vrij.

snapal | 13-06-20 | 18:14 | 1

Zal ongetwijfeld meespelen dat ze niet geleerd hebben om voor zichzelf te zorgen. Of de wil er is betwijfel ik ook.

BozePaarseMan | 13-06-20 | 18:20

Burgeroorlog in the making?

Kaiserrer | 13-06-20 | 18:14 | 1

Ja; want ik heb geen zin om elk jaar door die zwarten gemarteld te worden. Dit is een mentale marteling, mede mogelijk gemaakt door msm

Bill Cosby | 13-06-20 | 19:43

We live constantly in Godwin times? Hou toch eens op met dat zwarte pieten. En laat Zwarte Piet trouwens ook met rust.
'Laat wie zonder zonde is, de eerste steen gooien' (Johannes 8:7)

ecologiste | 13-06-20 | 18:12

Los van het feit dat Winston Churchill respect verdient voor zijn rol in WOII, mag niet onvermeld blijven dat hij in Zuid_Afrika de concentratiekampen heeft uitgevonden.

VanToppinghe | 13-06-20 | 18:10 | 3

'Er is geen koe zo bont of er zit wel een vlekje aan'.

Lupuslupus | 13-06-20 | 18:26

Laatste nieuws: Rutte moet excuses aanbieden voor slavernij verleden van mannetje Jesse.. helemaal van de pot gerukt..! Ben benieuwd of Rutte door de knieën gaat, denk het uiteindelijk wel..

aardv@rk | 13-06-20 | 18:08 | 7

Die Jessias kan beter excuses aanbieden voor z'n eigen slavernijachtergrond. Hij is half-Marokkaans en het is daarmee vrij zeker dat hij ergens in z'n verlengde Marokkaanse achtergrond een of meerdere slavenhandelaren heeft. Tanger en Marrakesh hadden slavenmarkten,

nl.wikipedia.org/wiki/Barbarijse_slav...

Op je knieën Yasser en buig, was de voeten van Piet Hein, excuses zullen we hebben en het IS NOOIT GENOEG. Buig en kruip en laat zien dat je je plaats weet.

Voorgeenchanterikpeu | 13-06-20 | 18:29

Wegpromoveren na de afdeling weekdieren.

MistaRazista | 13-06-20 | 18:31

Populist Jesse Feras Klaver.

salembot | 13-06-20 | 18:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Defund de NPO.

Stijlicoon | 13-06-20 | 18:08

youtu .be/A7fDTcLXTd0

The Sun live stream... popcorn erbij

Yzord | 13-06-20 | 18:06 | 3

dank!
beiden.

drastic | 13-06-20 | 18:21

Waarom gaan ze niet in de schaduw staan? Of zitten, met een biertje erbij. *Gaap*

Mr_Natural | 13-06-20 | 18:36

"BLM. You had the world behind you, but then you cocked it up..."... Gek, maar deze veteraan vat perfect samen wat ik in mijn omgeving ook voortdurend hoor... Van sympathie naar ronduit allergie en antipathie. De vraag is wat het "anti-racisme" hiermee opgeschoten is....

Onder veteranen bestaat racisme nauwelijks. Als je eenmaal samen hebt gediend in shithole countries ben je broeders (en zusters) voor het leven... IED's en kogels egaliseren en verbroederen verrassend snel...

Odin | 13-06-20 | 18:06 | 4

Odin, onder veteranen is ook racisme! Wat wel verschilt met het burgervolk is dat ze bij de baas wel tegen een stootje kunnen. Ook respecteren ze elkaar indien iemand zich bewezen heeft ongeacht kleur, geur of afkomst.

Xaffier | 13-06-20 | 18:26

Ik heb het niet meegemaakt. Anders dan hufterige opmerkingen over en naar locals en militia's...

Odin | 13-06-20 | 18:34
▼ 1 antwoord verborgen

CNN noemt die veteranen zonder blikken of blozen "far right protesters"

Mr. Squits | 13-06-20 | 18:05 | 5

Is dat niet "for right protesters"?

Watching the Wheels | 13-06-20 | 18:17

Nos ook

Vleespet96 | 13-06-20 | 18:21

Ach de media in de US schijnt in 6 handen te zijn.
CNN is blijkbaar van Mad-Max.

MistaRazista | 13-06-20 | 18:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Een ieder met kritiek op de blm terroristen is meteen een nazi. Hadden we iets anders verwacht vanuit linker hoek?

BozePaarseMan | 13-06-20 | 18:03

De begrafenis van Churchill weet ik nog wel.
Iedereen was in diepe rouw, want men besefte heel goed wat die man betekend had.
En dan nu dit> SCHANDE.

snapal | 13-06-20 | 18:03 | 1

Onder Margaret Thatcher zou dit niet gebeurd zijn.

Lupuslupus | 13-06-20 | 18:31

Zou het héél voorzichtig gesteld ook zo kunnen zijn dat een groot deel van zowel de BLM- demonstranten als de tegenstanders voor een groot deel uit geweldzoekend veeg van de richel bestaat?

Prinsemarij | 13-06-20 | 18:02 | 3

Blm demostranten zeker, de andere kant is daar een reactie op.

BozePaarseMan | 13-06-20 | 18:04

Echt een spijker-kopverhaal van prof Bil Warner over de geschiedenis van de slavernij. Alle beschavingen hielden slaven, de Romeinen, de Egyptenaren etc. Europeanen hebben met hulp van Afrikanen 2 eeuwen slaven naar de kusten van Amerika vervoerd. De islam houdt al 1400 jaar slaven. Mohammed had vele slaven, blank, zwart, kind- en sexslaven: www.youtube.com/watch?time_continue=2...
Moslims moeten het voorbeeld van Mo volgen. Het is een enorme gotspe dat partijen als Nida en Denk van Nederland excuses eisen voor ons slavernijverleden.

Piet Karbiet | 13-06-20 | 18:02 | 13
▼ 10 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 13-06-20 | 18:00 | 1

Wie zaait, zal oogsten. Ik wens de 'vredelievende' tyfusactivisten veel sterkte toe de komende tijd.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:57

Ik hoop dat het 1 grote veldslag wordt. Hooligans, BLM/Antifa, politie; gewoon iedereen tegen mekaar.

VanBukkem | 13-06-20 | 17:56 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

Heeft iemand dan filmpjes van die nazi groeten , want ik hoop het niet omdat dat alles onderuit haalt . Op Joop hebben ze het er ook over dus ik vermoed dat het een leugen is .

Castor12 | 13-06-20 | 17:55 | 7

Leugen? Hallucinaties.

MistaRazista | 13-06-20 | 18:46

Die blom-ers doen toch ook een soort nazi groet met dat zielige vuistje?

Dirty-Harry44 | 13-06-20 | 20:40
▼ 4 antwoorden verborgen

De vraag die mij bezig houdt.
Als beide partijen tegenover elkaar staan, wie zorgt er dan voor de nodige Coke?

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:52 | 3

De dealers kijken niet naar huidskleur, nergens.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:55

De marokanen natuurlijk.

Bab01 | 13-06-20 | 19:06

Laat BLM een politieke partij oprichten. Belangrijkste regels: tegen racisme en discriminatie en alleen zwarten mogen lid worden.

lulleficatie | 13-06-20 | 17:50

Twitter is, net zols RTL en de NPO geen onafhankelijk medium. Zij zijn pro Policor fascisme

salonsocialist | 13-06-20 | 18:30

2010 Londen dodenherdenking, als je als land smerigheid (zie link) toelaat dan vraag je om ergere problemen.
www.youtube.com/watch?v=ArmV2wRboQI

AntonJansen | 13-06-20 | 17:50

Dat doet de BLM beweging goed. Beetje provoceren, en als er iemand hapt dan wijzen met je vriendje de MSM naar die racistische witte mannen...

Drunken_Pumpkins | 13-06-20 | 17:50

Inmiddels meer dan duizend man in Leeuwarden. Loopt onze Harry er ook tussen?

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:49

Nou krijgen we weer hooligans tegen de beeldenstormers.
Het wordt er niet overzichtelijker van.
En lekker naar elkaar wijzen natuurlijk.
Waar ging het ook al weer over?

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:49 | 3

Het is de grote opstand tegen racisme in Afrika.

Madame Poitiers | 13-06-20 | 17:54

Er is in 'murica een zwar(t)e misdadiger door een blanke collega uitsmijter in z'n rol van politieagent met de knie op het nekkie doodvermoord, omdat hij onder invloed van onder invloed van fentanyl (50 keer sterker dan heroïne) en methamphetamine (crystal meth) in de auto wilde stappen, waarbij hij een kind of bejaarde dood had kunnen rijden nadat hij net in een winkel met vals geld betaald had en een paar jaar eerder een zwangere vrouw een pistool op haar buik gezet had, kortom waarschijnlijk weinig verloren aan die man.

Watching the Wheels | 13-06-20 | 17:55

In de beleving van de Kampioen van de ANWB lopen zwart en blank gewoon hand in hand in Marken: uw-folder.nl/anwb-aanbiedingen/folder...
Waarom is eigenlijk in de reclame in Nederland altijd de vrouw blank?
Probeert men ons een soort boodschap te gaslighten?

Piet Karbiet | 13-06-20 | 17:48 | 8

Piet: U kijkt geen Nederland 1, 2 of 3? In vrijwel elk tv-programma op die zenders speelt precies hetzelfde.

Bloemschikliefhebber | 13-06-20 | 18:28

Als het aan de Groenlinks en D66 stemmer lopen die gewoon gescheiden van elkaar en dan de blanke mannen met pek en veren achteraan. Zo rolt populistisch links, alles de schuld van de blanken.

Bab01 | 13-06-20 | 19:16

Klopt. Probeer ook maar eens een Ster-reclame te vinden zonder dat er een allochtoon wordt getoond.

langelat | 14-06-20 | 14:10
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
lulleficatie | 13-06-20 | 17:48

Geloof het of niet, een beetje hoolie vecht met een bepaalde erecode.
Extreem-linkse hooligans maken alles stuk waarvan zij denken dat het stuk mot.
Eeuh, dan vergeten we even die treinstellen....

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:47

De mensen die het standbeeld van Churchill verdedigen zeg maar de grondlegger van de bevrijding van Nederland van de Nazi's worden in de Nederlandse media rechtsextremisten genoemd. Het is eigenlijk walgelijk.

dik van alster2409 | 13-06-20 | 17:46

Klaver heeft ook de Marokkaanse nationaliteit, ga daar maar eerst jengelen over excuses. Wanneer is de slavernij -officieel- afgeschaft in Marokko? 1925. Overigens door de Franse 'bezetter'. Merci beaucoup, by the way.

dathoujetoch | 13-06-20 | 17:45

Marokko deed al aan slavenhandel ver voordat Nl het deed. In principe is de slavenhandel begonnen vanaf de Neolitische revolutie toen we niet meer volledig verzamelaars en jagers waren en dieren en planten gingen domesticeren. Ook is de Homo sapiens toen aan mensdomesticatie gaan doen dat uiteindelijk zou leiden tot de intensieve menshouderij anno 2020. Maar mensuh de mocros waren veel eerder slavenhandelaren dan de Nederlanders. Dus GVD WTF hou op Jesse. Je bent echt een total l. Je kunt het nu alleen nog maar goed maken wanneer je de koning van mocroland nu de les gaat lezen, stuk loser.

ecologiste | 13-06-20 | 17:44 | 2

Wat maakt dat uit wie er de eerste was met slavenhandel.
Wie er het eerste met een goed doordachte reden mee stopte, is veel boeiender.

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:51

@kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:51: Klopt, vind ik ook. maar waarom dan wijzen naar Rutte? Klopt totaal niet. NL in 1814 en Marokko niet eerder dan meer dan een hele eeuw later!!!!!!

ecologiste | 13-06-20 | 18:18

Off-topic maar heel belangrijk: De NOS brengt dat de GGD, de honderdduizendste GRATIS coronatest heeft afgenomen. Dat komt op mij over als een feestje!

SchimmelSchwanz | 13-06-20 | 17:42

Hulde voor de hooligans en de veteranen die de overdreven policor proberen te stoppen! Je oogst wat je zaait.

DrumPiet | 13-06-20 | 17:41 | 1

Zozo. Gedurfde uitspraak uit jouw toetsenbord. Gaat het jou zelfs vervelen?

anti-fatwa | 13-06-20 | 17:43

grappig... anderhalve week lang linkse protesten, gemolesteerde agenten, en een linkse beeldenstorm en de politie doet niks en de burgermeester schittert door een oorverdovende stilte.
vandaag; rechtse actievoerders gaan beelden beschermen, de politie komt in per onmiddellijk in actie en de burgermeester vaardigt per onmiddellijk een avondklok in voor protesten

me163komet | 13-06-20 | 17:41 | 1

Mijn tanden zijn wit, schaam mij nu wel.

Bill Cosby | 13-06-20 | 17:40 | 1

Maar die van hun toch ook?

Nehemia | 13-06-20 | 18:20

Voetbalfans ? Dat noemen we toch hooligans ?

oldandwise | 13-06-20 | 17:37 | 6

De Hooligans, vroeger een beruchte Londense familie, soort Tokkies, maar dan iets gewelddadiger.
''The original Hooligans were a spirited Irish family of that name whose proceedings enlivened the drab monotony of life in Southwark about fourteen years ago.'
Southwark was overigens dezelfde Londense wijk waar de eerdergenoemde Patrick Hooligan actief was. De 'Ierse familie'-theorie wordt ondersteund door een populair variétéliedje van eind 19de eeuw. Dit ging over de Hooligans, een ongemanierde Ierse familie van het type Flodder. Hooligan is dan ook een bekende Ierse achternaam.'

Mr_Natural | 13-06-20 | 17:43

Elvis Presley is dood, maar niet alle dode mensen heten Elvis Presley.

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:44

@oldlandwise. Al flink geïndoctrineerd door de o zo onpartijdige NPO zeker? Daar had men bij het nieuws voor het gemak ook maar meteen over hooligans. Mensen van laag allooi, meteen wegzetten dus. Bij de NPO werken namelijk alleen maar deugmensen.

Butters | 13-06-20 | 18:08
▼ 3 antwoorden verborgen

wat wil die blm nou eigenlijk , willen ze allemaal een baan hebben
snap ook wel dat je van thuis zitten een verveling gaat worden.

out-of-de-box | 13-06-20 | 17:37

'Over één kam gescheerd'. Nog een beetje last van de naneuk van een tikkie uit de klauw gegierde vrijmibo, van Rossem?

Of gewoon niet zo goed opgelet bij de lessen Nederlands?

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:36 | 4

Over één kam geschaterd dan.

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:45

Ok gegeneralischeerd dan.
Jij je zin!

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:48

@Piet Karbiet | 13-06-20 | 17:38: Sterk werkwoord: scheren, schoor, geschoren.

Lupuslupus | 13-06-20 | 18:08
▼ 1 antwoord verborgen

Zit te wachten totdat Black Lives Matter overgaat in iets meer algemeners.
Lives Matters is al een stap in de goede richting, maar als het alleen een slogan is zonder inhoud, laat dan maar.

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:35 | 1

Gaat niet gebeuren. Verdeeldheid zaaien is juist het doel namelijk.

Nehemia | 13-06-20 | 17:40

En in the meantime wil die rat Klaver dat Rutte excuses gaat maken namens gansch Holland voor ons slavernijverleden...... Klavertje, rot op vuile hypocriete deuger!

de directeur | 13-06-20 | 17:34 | 10
-weggejorist-
Berbaar | 13-06-20 | 17:56

Yasser Feras gooit nog maar eens een jerrycan benzine op het vuur.

Nehemia | 13-06-20 | 17:58

Er staat een of ander raar poppetje achter uw ‘naam’, als ik mij niet vergis heet dit een Zwitsal..... i rest my case en wens u een genoeglijke zaterdagavond.

de directeur | 13-06-20 | 18:03
▼ 7 antwoorden verborgen

De ware aard van BLM kwam naar boven met het besmeuren en het eisen van verwijdering van een standbeeld van een blanke slaaf in Rotterdam.

El Rico Grande | 13-06-20 | 17:33

Rutte moet van Klaver excuus aanbieden voor het slavernijverleden.

demaup | 13-06-20 | 17:33 | 16
▼ 13 antwoorden verborgen

3 Maanden geen supportersrellen geweest, geen pub fights, de boys zijn allemaal heel en in topvorm.

Mr_Natural | 13-06-20 | 17:32 | 2

Nah, geen wedstrijdritme natuurlijk.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:33

En jawel hoor "Nazi" trending op twitter in deugend NL.

073Cab | 13-06-20 | 17:31

Bla bla bla ... next!

King Wasimoo | 13-06-20 | 17:31

Wel een grote tegenstelling hoe de police deze mensen die een standbeeld willen beschermen behandelt en hoe ze het BLM -tuig hun gang lieten gaan bij hun vandalisme.

BBmetR | 13-06-20 | 17:31 | 1

En dit gaat dus wereldwijd zo, met medewerking van de media en de autoriteiten. Wiens agenda wordt hier uitgevoerd?

Kukooo1 | 13-06-20 | 18:48

Een probleem is dat BLM & Anifa veel meer tijd hebben om te "demonstreren."

Brabeaulander | 13-06-20 | 17:30 | 1

En ze hebben hele grote geldschieters.

Nehemia | 13-06-20 | 17:45

Het andere einde van de boomerang dus, wel fraai om te zien dat 'soort zoekt soort ' gewoon aantoonbaar is.

Een beetje hooligan deinst niet terug voor klappen, die vindt dat heerlijk, net als de gepigmenteerde soortgenoten van 'de andere zijde'; geweld, haat en nijd, de boel verkloten, slopen en vechten om ' iets' ,in dit geval een beeld, kunst dus, waar zowel hooligans als graffiterende rappers cq 'woordkunstenaars' niets aan toevoegen.

Slopen is geen kunst, slopen kan iedereen, zonder hersens, zonder kennis, zonder geweten zonder scholing, zonder vaardigheden, zonder talent op werlk gebied dan ook; slopen ois voor iedereen.
Gewoon slopen om het slopen en dat verandert dus echt totaal NIETS aan de mensheid, al is het ze daar 'zogenaamd' om te doen, de nietsnutters.

Zer0-hedger | 13-06-20 | 17:30 | 3

Daar komt u achter. Slopen is een vak apart.

Red shirt | 13-06-20 | 17:48

@Red shirt | 13-06-20 | 17:48:
Als je het veilig wilt doen ja, maar in dit geval is dat de minste zorg.

Ik zie Churchill met zijn..1000-en kilo's nog wel als grafmonument eindingen op een sociale , moralistische, superieure debiel met een trekkoordje.

Zer0-hedger | 13-06-20 | 18:02

Volgens wilden die hooligans standbeelden beschermen in plaats van ze te slopen. Verschilletje...

5611 | 13-06-20 | 18:05

Don't mention the war.

Poesman | 13-06-20 | 17:30

The island has sunk into the abyss of a new dark age.

VanBukkem | 13-06-20 | 17:30

Churchill heeft wel eens wat onaardige dingen gezegd over Indiërs.
Ghandi had een hekel aan negers.
Mandela was een voorstander van het vermoorden van blanke boeren.
Niemand is perfect.

Osdorpertje | 13-06-20 | 17:29 | 6

Weet je wie ook niet perfect was?

kloopindeslootjijook | 13-06-20 | 17:43
▼ 3 antwoorden verborgen

Decennialang de schuld van een nauwelijks bestaand spook in je nek krijgen heeft het spook tot leven gewekt, links krijgt wat ze wilde hebben: chaos en bloed in de straten. De UK veteraan in video bluft overigens niet.

Dat worden SJW/BLM/AFA jank-filmpjes binnenkort.

Sw.Dwaallicht | 13-06-20 | 17:29

Wanneer je opkomt voor je cultuur en geschiedenis, kortom je identiteit ben je een extremist begrijp ik?

De Briemusketier | 13-06-20 | 17:28 | 2

Als je blank bent wel.

anti-fatwa | 13-06-20 | 17:45

Alleen volgens De MSM en de Staatsomroep van Marcel Gelauff.

5611 | 13-06-20 | 18:06

Die zogenaamde hoolies zijn gewoon kunstliefhebbers.
Meer subsidie naar kunst en cultuur.
Tòch?

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:27 | 2

Bloody well right y'are, The Art of War.

Mr_Natural | 13-06-20 | 17:29

You never walk alone to the museum!

De Briemusketier | 13-06-20 | 17:31

Laat het een waarschuwing zijn.
Is soms nodig.
Extreem- linkse etters moeten weten wanneer ze te ver gaan.
Straks heeft niemand het meer over BLM.
Zelfs BLM zal straks een hekel hebben aan die linkse uitvreters.
BLM kan prima hun eigen boontjes doppen en sympathie krijgen.
Nu verliezen ze aan kracht, door linkse, blanke idioten.

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:25 | 13

@snapal | 13-06-20 | 17:54: Het is nogal een slechte selectie dat van Marokko naar Nederland is verhuisd.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 18:08

Ze sturen uiteraard niet hun beste mensen.

Nehemia | 13-06-20 | 18:25

@Kuifje-naar-Brussel | 13-06-20 | 18:08:
Waarom zou het vermoeden van een intentie van de marokaanse bovengestelden zijn dat ze geen landgenoten terugnemen? Misschien omdat ze het rif-rapalje willen houden waar ze zijn? In de bergen of in Europa!
De gemiddelde marokkaan gruwt van zn mede-paspoorthouders uit die contreien.
En, by the way, schaamt zich diep voor de desastreuze invloed die dit tuigh heeft op de naam van wat zij zien als een trots en respectvol volk.

reservebelgië | 13-06-20 | 21:37
▼ 10 antwoorden verborgen

Aan de andere kant, dat Winston Churchill toevallig de oorlog gewonnen heeft is geen reden om te denken dat hij nou zoveel verschilde van Adolf Hitler. "It is natural for a superior race to dominate an inferior one.", zo vond ook Churchill. Hij deed weliswaar niet aan het op industriële schaal vernietigen van inferieure rassen, maar het uithongeren van miljoenen bruine Indiaantjes vond hij dan wel weer komisch.
Laten we een keer ophouden met doen alsof de kliek die hier of in Engeland al decennialang aan de macht is zo gematigd en humaan is. Het zijn massamoordenaars, en het is tijd voor verandering.

obominotie | 13-06-20 | 17:25 | 15

@Mr_Pikibelly | 13-06-20 | 17:54: Ja, maar ik geloof niet in alle poepverhalen die er op lagere en middelbare scholen ingedoctrineerd worden.

obominotie | 13-06-20 | 18:05

Obominotie’s quote: ‘inferieure rassen w.o. bruine Indiaantjes’. Eigenlijk zou u hier moeten opdonderen wegens strontsmeren bij GS, het is maar een tip.

Sw.Dwaallicht | 13-06-20 | 18:08

Ik lees met interesse de tegels van obominotie, hij heeft het boek van goebels bestudeerd en breng het geleerde nu in de praktijk. Ga zo door obominotie, u bent voorspelbaar ;-))

jan huppeldepup | 13-06-20 | 18:39
▼ 12 antwoorden verborgen

De media noemen mensen die de beelden beschermen en willen behouden "extreem rechts".

Dat geeft goed aan waar de media ( de journalisten die de stukjes in de krant schrijven) staat in deze discussie.

Voor demonstranten die vernielen en stelen word begrip gekweekt door de media; voor mensen die de beelden willen behouden word haat gekweekt door de media.

Swieberj | 13-06-20 | 17:25 | 1

Begrip gekweekt > beeld geschetst.

Cunts-en-kitsch | 13-06-20 | 17:31

Net even de Volkskrant grscrolld. De helft van de artikelen gaat over racisme. Geen idee wie ze denken daar een probleem mee te doen.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:24 | 5

Ik heb die bijlage nog even links laten liggen. Veel te mooi weer en bovendien vrees ik dat alle verhalen een zeer eenzijdig beeld zullen bieden. Mijn abonnement loopt pas volgende maand af, dus ik zal nog even moeten doorbijten.

Zonder erg | 13-06-20 | 17:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Churchill had zijn fouten, zoals het onderdrukken van de boeren in Zuid-Afrika. Maar zonder Churchill was Europa misschien wel een nazi-rijk. Zijn bijdrage aan de val van nazi-Duitsland is enorm. Als je daar geen standbeeld voor verdient, waar dan nog wel voor?

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:24 | 7

@Nuuk | 13-06-20 | 17:29: Wie de grootste bijdrage heeft geleverd aan de val van nazi-Duitsland daar gaat het hier niet om. Zelf als de Sovjet Unie de grootste bijdrage zou hebben geleverd, dan nog staat buiten kijf dat GB olv Churchill ook een enorme bijdrage heeft geleverd. En al zou de Sovjet Unie het meeste gedaan hebben, dan vraag ik me nog steeds af of het wel voldoende zou zijn geweest zonder de inspanningen van GB (inspanningen van de VS even buiten beschouwing gelaten).

Ik wil maar zeggen, een wedstrijdje ver plassen is hier niet op zijn plek.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:57

@Roger-Rabbit | 13-06-20 | 17:46:
Een aantal historische feiten liggen zo voor de hand dat ik echt niet snap dat de USSR zo opgehemeld werd tav de tweede Wereldoorlog.
1 het Molotov Ribbentrop pact. Laten we even duidelijk zijn dat BEIDE landen WW2 zijn begonnen met een gezamenlijke inval in Polen en dat land verdeeld hebben. Waar Duitsland op dat moment pas op de plaats maakte, heeft de USSR Finland, Estland, Letland en Litouwen aangevallen. Laatste 3 zijn ingelijfd.
2 Tot de zomer van 1941 waren beide landen bondgenoten en is er heel veel voedsel, olie, en allerhande grondstoffen van de USSR naar Nazi Duitsland gegaan. Broodnodige grondstoffen om de Duitse oorlogsmachine te voeden.
3 wat is er tot zomer 1941 in Europa gebeurd? De aanval op en bezetting van west en noord Europa en de Balkan. Alles met goedkeuring en grondstoffen leveren (een absolute noodzaak voor een oorlog) door de USSR.
4 de USSR heeft absoluut met een enorme opoffering van mensenlevens haar ok gehad toen het wel in oorlog met Duitsland kwam. Het is een mythe dat dit alles op conto van geweldig beleid chreven mag worden.
Ik neem niet aan dat je op de hoogte bent van de konvooien op de USSR. Deze zijn van levensbelang geweest om de USSR van machines, wapens, voertuigen enz te voorzien. Bevoorrading verliep via USA naar Siberië en de levensgevaarlijke zee konvooien langs de Noordkaap, naar Moermansk.

Hoe de oorlog verlopen zou zijn als dat niet gebeurd was kan niemand met zekerheid zeggen. Wel dat dit van levensbelang geweest is om de USSR tijdens de Duitse inval op de been te houden.

Dit is zeker ook niet op zichzelf doorslaggevend geweest. Stupide ideeen van Hitler( toen opperbevelhebber geworden van het leger), het klimaat de geografische afstanden. Alles speelde mee.

Nuuk | 13-06-20 | 18:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Nogmaals. We schaffen zwarte Piet af, we slopen de koloniale gevels, beelden en de gouden koets, we bieden onze excuses aan voor de slavernij en er komen herstelbetalingen. Ook zullen de geschiedenisboeken herschreven worden. Is het dan goed? Kunnen we dan weer normaal doen? Of is het nooit goed? Het zal nooit goed genoeg zijn. (Laten we dan ook maar meteen positieve discriminatie afschaffen)

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:23 | 4

Ze willen niet een beetje. Ze willen alles. Wij moeten de nieuwe horigen worden.

Nehemia | 13-06-20 | 18:02

Het is nooit goed. Iedere tegemoetkoming lokt alleen maar nieuwe eisen en nieuwe klachten uit. Daarom kunnen we beter niets doen, gewoon negeren.

5611 | 13-06-20 | 18:13

Het verleden moet je laten rusten. Ik ga de huidige Duitsers niet nawijzen vanwege het oorlogsverleden van hun Fati und Muti. Ik hoef geen excuses aan te bieden voor wat mijn Fati und Muti al dan niet vroeger hebben gedaan. Beoordeel mij op mijn eigen daden. Zoals dat ik een grafhekel heb aan zwarten die in mijn nek zitten te hijgen dat ik nederig excuses voor mijn Fati en Muti moet aanbieden.

marchbrown | 13-06-20 | 19:00
▼ 1 antwoord verborgen

Juist diegene die het mogelijk heeft gemaakt om te typen dat racisme bestaat, wordt nu zelf van racisme beschuldigd.
Het moet niet gekker worden.

snapal | 13-06-20 | 17:21

Dacht dat Manchester al volledig islamitisch was. Maar goed, ben er dan ook in 1996 voor het laatst geweest. Wel jammer dat er aan die enorme reeks topbands uit die stad een einde gaat komen.

Piet Karbiet | 13-06-20 | 17:21 | 3

Rock the Casbah.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:35

@Piet Karbiet | 13-06-20 | 17:42: Maar hun liedje zou in Manchester goed kunnen.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:50

sliepen jullie uit vandaag..............

einstein brain | 13-06-20 | 17:20

Heel goed, en respect voor deze mensen. Het is nodig om een signaal te geven aan onze laffe media en politici dat we de waanzin en agressie niet accepteren.

Nuuk | 13-06-20 | 17:24
-weggejorist-
anti-fatwa | 13-06-20 | 17:37

Heel goed, you'll never walk alone! Hand in hand kameraden!

5611 | 13-06-20 | 18:14

Gaan de agenten nog knielen?

Selassie | 13-06-20 | 17:18
-weggejorist-
Witte_Willem | 13-06-20 | 17:18 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Als het nazi-scum is niet het gezegd worden.
Maar doe dat dan ook bij het extreem linkse fascistoïde Antifa

Miezerig | 13-06-20 | 17:18 | 1

Het begon met het Black Power vuistje nu weer de Nazi groet als tegen reactie, triest allemaal.

Uw Verzekeringsadvis | 13-06-20 | 17:21
-weggejorist-
The_Master_Bear | 13-06-20 | 17:17 | 3

In Engeland heb je tenminste nog 'voetbalfans' met principes, kom daar in 'Olland eens om, daar kunnen ze slechts elkáár de schedel inslaan...

Zenzeo | 13-06-20 | 17:17 | 2

Ik denk dat je dat verkeerd ziet als het om Nederland als geheel gaat. Ze zijn wel voor een ander cluppie maar ik merk dat ze qua overtuiging hoe clubjes zoals KOZP en Antifa aan het klooien zijn met ons cultureel erfgoed aardig hetzelfde denken.

tragic1911 | 13-06-20 | 17:26

Op het NPO nieuws worden deze helden hooligans en extreem rechts genoemd.

namur62 | 13-06-20 | 17:17 | 5

Je zult de nederlands MSM maar als enige bron hebben. Wat een armoe, zeg. Die komen niet verder dan hoe vreedzaam de protesten in brabant wel niet zijn (de ironie ontgaat ze kennelijk dat de vreedzaamheid benadrukken impliciet toegeven is dat de andere protesten zonder die speciefieke nuancering dat dan kennelijk niet zijn).

PolarWolf | 13-06-20 | 17:21

@Uw Verzekeringsadvis | 13-06-20 | 17:19: Nee, die is ziek gemeld. Zoals een echte held.

tragic1911 | 13-06-20 | 17:27

Denk je wereldnieuws te krijgen, is het niets anders dan propaganda.

tata1981 | 13-06-20 | 17:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Willen we meer of minder ......

NjetNiet | 13-06-20 | 17:16

De communisten en fascisten bij de BLM demonstratie op de Dam hadden bijna allemaal hun rechterarm omhoog.
Met gebalde vuist.

Bolder | 13-06-20 | 17:16

Dank je, Rick.
Lekker thuis kijken.
Je hoeft de deur niet uit.

Ruimedenker | 13-06-20 | 17:21

Dank Rick. Ik wil weer in harmonie leven net zoals aan de Kreek.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:46

Tommy Robinson wordt genoemd, de zoon van Mrs.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:52
▼ 1 antwoord verborgen

Raar allemaal, mensjes aan beide zijden van het spectrum, die zich hier druk over maken.
Leef, geniet, de zon schijnt.

Berbaar | 13-06-20 | 17:14 | 2

In Marokko schijnt hij nog veel beter. Chop, chop!

The_Master_Bear | 13-06-20 | 17:18

Black livejes matter!

Nuchternederland | 13-06-20 | 18:58

In Engeland zal het mij niet verbazen, "place your Bets"

Miezerig | 13-06-20 | 17:12 | 1

Want Engeland staat bekend als een racistisch land?
Je zit weer zwaar uit je nek te lullen.

snapal | 13-06-20 | 17:17

"We laten het oordelen aan u, maar *wij* zien in de armbewegingen richting de politie (er staan op dat moment geen tegendemonstraten) géén nazi salutes."

Twijfelachtig. Je ziet bij sommige geheven armen ook een wijsvinger van een hand - dan m.i. geen nazi saluut - maar lang niet bij allemaal. Het zou mij niet verbazen als er toch een paar 'Sieg Heil' armen tussen zitten.

Maar goed, het is allemaal niet heel duidelijk te zien, vind ik. Overigens, zo'n reactie lokken die achterlijke beeldenstormers wel uit, natuurlijk.

Dr_Johnson | 13-06-20 | 17:12 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

London hasn't fallen yet.

Piet Karbiet | 13-06-20 | 17:11

Prima keeper, die Churchill, goeie reflexen ook.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:11 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

The enemy of your enemy may not be your friend.

De Treinende Rechter | 13-06-20 | 17:11 | 6

@De Treinende Rechter | 13-06-20 | 17:15: Je weet dat er in Armenië geen slaven waren?

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:38

@Kuifje-naar-Brussel | 13-06-20 | 17:38:
Vanaf de 14e eeuw (Murat 1) tot 1871 had en bestond het Ottomaanse rijk uit slaven.
Ik neem aan dat je internet hebt: zoek op Ottomanen en slavernij.

paridae | 13-06-20 | 17:47

@paridae | 13-06-20 | 17:47: Dat weet ik ook wel. Mijn vorige opmerking was lichtelijk ironisch bedoeld.

Rest In Privacy | 13-06-20 | 17:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat een klotestreek.
Zonder Churchill had het woord racist nooit bestaan.
Dan was er geen racisme, alleen propaganda.

snapal | 13-06-20 | 17:09 | 2

Racisme heeft ooit de endlosung geheten, het vervangen van een volk door ariers, toen bestonden er geen racisten.

snapal | 13-06-20 | 17:14

@snapal | 13-06-20 | 17:14: Konden deugers ook nog niet schelden met de term nazi('s). Wat een gemis moet dat zijn geweest voor die mensen :-(

Smeggel | 13-06-20 | 17:43

Omdat jullie vast allemaal wel weten hoe je zo'n Premium artikel gratis kan lezen. www.ad.nl/binnenland/weerstand-tegen-...

Twee gekleurden mafklappers die denken te weten hoe de blanke Nederlanders in elkaar zitten. Het eerste wat ik tenminste dacht was: Hey, spreek voor jezelf en laat mij erbuiten!

BadPatNL | 13-06-20 | 17:08 | 1

De pagina kon niet worden gevonden.

tata1981 | 13-06-20 | 17:51

Ik kijk met zorg naar de krachten die zijn losgekomen in de samenleving, vind de sentimenten erg eenzijdig en selectief en snap nog steeds niet helemaal wat er moet veranderen.

Maar los daarvan: I can’t breathe grapjes vind ik pijnlijk en een beetje not done.

Bvdb | 13-06-20 | 17:08 | 4

Er moet helemaal niets veranderen, het groepen mensen tegen elkaar opzetten, moet vrolijk verder gaan zodat een bepaald groepje hun macht niet verliest.

lovekila | 13-06-20 | 17:45
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Erratio | 13-06-20 | 17:07 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

"Het andere einde van het hoefijzer is gearriveerd".
Dus mensen die standbeelden willen behouden zijn per definitie extreemrechts?

2voor12 | 13-06-20 | 17:07 | 7

Als mr. van Rossem het opnieuw zou mogen tikken zal hij wel een ander term gebruiken. Mag ik hopen! Wordt beetje doorzichtig, links misdraagt zich keer op keer gedurende langere tijd. Zinnelijke mensen komen één keer in opstand, of "vinden er iets van" en worden gelijk nazi's genoemd. Ik ben dat zo zat!

Smeggel | 13-06-20 | 17:38

En zeg nou eens eerlijk hoeveel van de meest idioterieën heden ten dagen hebben hun voeding uit linkse potgrond. Ik durf te stellen >85%

Smeggel | 13-06-20 | 17:39

@Normpje | 13-06-20 | 17:34: Misschien dat VanRossem dan niet moet insuneren? De kop gevolgd door die eerste opmerking, zet beide groepen in direct rechts extremistische hoek. Voetbal hooligans zijn daar jaren geleden al neer gezet door de media. Veteranen lijken mij daar zeker niet thuis te horen. Lijkt er meer op dat GS toch mee gaat in de hype, misschien iets met overleven in de toekomst (net als Fox?), omdat 'we' het aan het verliezen zijn? Waar 'we' dan staat voor de normale, nadenken stille meerderheid inclusief die paar vragers en niet die paar extreem rechtse bruinhemden die ik al jaren niet op straat heb gezien. Wel zwarthemden, maar das een ander verhaal.

lovekila | 13-06-20 | 17:43
▼ 4 antwoorden verborgen

Fijn, een fittie..

* Chips en bier pakken doet *

Wijze uit het Oosten | 13-06-20 | 17:07 | 3

Denk je wel aan je lijn?

antagonist | 13-06-20 | 18:30

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl