achtergrond

Geenstijl

Echtpaar dat wapens op BLM'ers richtte tóch vervolgd wegens wapens richten op BLM'ers

Wat een ondoenlijke achtbaan van emoties dit.

Eerst niet vervolgd. Toen toch, maar meteen daarna leek het weer van niet omdat Missouri's Attorney General er het zijne van dacht. En nu toch weer wel. St. Louis Circuit Attorney Kim Gardner heeft haar aanklacht tegen de McCloskey's aan een Grand Jury voorgelegd, die de aanklacht gister rechtsgang-waardig verklaarde. Het echtpaar wordt aangeklaagd wegens het "onwettelijk gebruik van vuurwapens en knoeien met bewijs", zoals we dat in ONS LAND noemen. De stand off vond plaats op privéterrein waar 'demonstranten' binnendrongen en volgens het echtpaar vervolgens begonnen te dreigen. 

"We were told that we would be killed, our home burned and our dog killed. We were all alone facing an angry mob." In het onderstaande fragment van gister echter lijken de dreigementen ernstiger (of wegens de rechtszaak aangedikt), en wordt ook gesproken van het dreigen met verkrachting. 

Het echtpaar hamert er, net als Tucker Carlson en die malle Judge Jeanine een uur eerder, op dat Circuit Attorney Kim Gardner "Soros-backed" is. Nu houden we niet zo van die kaart als verdachtmaking, maar het klopt inderdaad dat Gardners verkiezingscampagne in 2016 "minstens $190.750,73" heeft aangenomen van Soros' Super PAC de Safety&Justice Commission

We vermoeden eigenlijk sowieso vrijspraak, al is het maar omdat Missouri's Attorney General die eerder al vroeg de aanklacht van tafel te halen, stelt dat "the right to use firearms to defend one’s person, family, home, and property has deep roots in Missouri law." De Castle Doctrine, noemen ze dat daar.

Should've let them grill

Should've let them grill

Bawler

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Last night in Brussels

Couppoging op een politiebureau door BLM-protest

@Van Rossem | 14-01-21 | 08:35 | 0 reacties

Media noemen BLM-rellen voortaan 'onrust'

Mainstream media zoeken naar manieren om zichzelf van feitelijk verslag te ontslaan

@Van Rossem | 07-10-20 | 15:55 | 0 reacties

GS Militiewijzer I. De Boogaloo Bois: Hawaii-shirts, nachtkijkers, memes en de mooiste assault rifles

Welkom bij de GS Militiewijzer. De rubriek voor het hele gezin waarin de veelheid aan burgerknokploegen uit de Amerikaanse Burgeroorlog II de revue passeert. En natuurlijk beginnen we met publiekslieveling The Boogaloo Bois!

@Spartacus | 03-09-20 | 19:33 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.