Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Uitslag Iowa 'vertraagd' wegens falende app gebouwd door Hillary's 2016 product manager

C O Ï N C I D E N T I E ? ? ? ? ?

Iowa, de eerste staat waar Democraten op hun presidentskandidaat stemmen. Ging een beetje stoef allemaal, en met een beetje stroef bedoelen we dat we de officiële uitslag nog steeds niet weten omdat de Democraten een nieuwe app gebruikten die dus 'niet werkt'. Ondertussen lijkt kandidaat Pete Buttigieg wel alvast de overwinning te claimen. Vervolgens bleek dat Buttigiegs campagne met $42,500 de grootste kandidaatsdonor aan de app-ontwikkelaar was, wat natuurlijk weer BAD OPTICS oplevert omdat iedereen toch al roept dat het CNN-DNC-kartel Bernie uit de race probeert te werken. En dan BLIJKT OOK NOG EENS: dat de app gebouwd is door Shadow, Inc wiens CEO Gerad Niemira dan weer Senior Product Manager en Director of Product van Hillary's presidentscampagne in 2016 was. Kortom, het ziet er weer fraai uit allemaal. Dan hier nog een Buttigieg Comms Director die hier in 1 foto een pincode (rechtsboven) online gooit én laat zien dat een een '4 delegates' ten onrechte naar boven is afgerond (rechts onderin). Ohja, en dan nog al die coin tosses voor als het gelijk op gaat, of zo. Kortom, weer een glorieuze dumpster fire, zeker toen Bernie's team aan de hand van eigen peilingen óók de overwinning claimde. Elizabeth Warren zou volgens Bernie's telling derde zijn, en Biden met een grote achterstand vierde.

Er is maar 1 winnaar

Social

Hyped!

Social

Light em up

Social

nice

Social

Reaguursels

Inloggen

De DNC geeft aan 50% van de uitslagen bekend te maken vandaag.
www.dailymail.co.uk/news/article-7966...

En het kan dus nog weken duren, heel apart allemaal.

Biden gaat dit aan proberen te vechten

twitter.com/SteveGuest/status/1224757...

CNN's John King reports that the Biden campaign may seek a court injunction to halt this afternoon’s release of the Iowa Caucus results.

Before the Iowa results are released, Biden's campaign is questioning the integrity of the results.

Dus ja, Biden heeft hard verloren en samen met de DNC gaat hij Bernie alle kanten opnaaien! Maar verder is Biden niet corrupt of zo. Het moet toch echt kut zijn een Bernie bro te zijn wetende dat die man het niet gaat worden en dat Bernie ook deze keer weer braaf de DNC blijft steunen net als in 2016!

Moonwarrior | 04-02-20 | 22:49 | 1

Joe Biden hoort in de bajes.
De "loop" malta, cyprus paspoorten, moord journaliste Malta, Burisma, Mykola Zlochevsky, de miljarden die weggesluisd werden omdat Hunter Biden zorgde voor de guardian angel Joe Biden VP of the USA. Bog niet te spreken van de miljarden waarmee hij via een hedgefund de Chinezen naaide, Hunter Biden met toestemming van daddy.

Moneytron | 05-02-20 | 01:58

Het zijn niet de stemmen die tellen, maar de tellers van de stemmen. Of woorden van die strekking (mogelijk onterecht) toegeschreven aan Stalin.

Werkelijk, het kleuterniveau van zoiets. Je kunt toch zelf wel bedenken, zelfs ongehinderd door geschiedkundige kennis over verkiezingen die oneerlijk verliepen (eerder regel dan uitzondering in vele landen) dat het wel handig is om wat mechanismes in te bouwen om te kunnen controleren of het eerlijk gebeurt?

Bijvoorbeeld:
-Stem altijd geheim. Bij voorkeur dus ook niet per post of online, als je niet weet wie meekijkt of "achter" de kiezer staat. Gewoon in een stemhokje dus, in je eentje, hooguit bij handicap geholpen door een neutrale partij van het stembureau, of door twee personen die oppositionele kanten van de stemming vertegenwoordigen.
-Verbiedt ook het maken van selfies of foto's van iemands eigen stemformulier, dat "ludieke" kan ook van tevoren onder dreiging zijn afgedwongen. Na afloop kun je van alles beweren over wat je gestemd hebt, zonder dat je je onder druk voelde ook werkelijk dat te hebben gestemd.
-Stemmen op papier, met een unieke barcode die NIET gekoppeld is aan de persoon die stemt, je deelt ze at random uit, maar waarmee je na afloop wel kunt vaststellen of er illegale of extra biljetten bij zijn gepropt die geen uniek vooraf bekend nummer hebben, of er meer stemmen zijn uitgebracht dan er personen op de lijst van kiezers stonden.
-Stop alle biljetten in stembussen die je verzegelt met zegels van de betrokken kandidaten. Minstens van twee tegenstanders, zittend en oppositie bijvoorbeeld en een willekeurig gekozen derde persoon. Die alledrie de stemmen moeten tellen en bevestigen zodra er geteld wordt.
-ALS je al zo'n instant gratification zombie bent die niet netjes kan wachten tot papieren stemmen geteld zijn en per se een stemcomputer wilt gebruiken, print dan nog steeds papieren uit met zo'n unieke barcode, en check die ook achteraf, minstens steekproefsgewijs. Waarbij de steekproef ook weer door een neutraal persoon of meerdere tegengestelde partijen geselecteerd wordt. De computeruitslag is dan gewoon een voorlopige uitslag die controleerbaar is.

En zo kun je nog wel meer dingen bedenken. Zulke incompetentie is geen toevallige klungeligheid meer maar moedwillige sabotage of onwil om een eerlijk verkiezingsproces te hebben.

Wol | 04-02-20 | 21:35 | 2

"Het filmpje van CNN gaf me een beetje een vibe van "het voting systeem geeft het verkeerde antwoord" ipv "geen antwoord"."

Dat dus.. De uitslag is ontelbaar, zij die hem tellen willen hem niet uitspreken..

Dat de computer, voorspelbaar, faalt en daardoor zitten ze nu met de echte uitslag opgescheept, incl digitaal spoor dat niet correct is gewist..

Dat ze zeg maar dat doekje van Hillary om je servers te wipen via haar website hebben besteld om de uitslag te beinvloeden, nu een leger advocaten onderweg om geld te eisen voor falende/ontbrekende features in het systeem die gegarandeerd de telling beinvloedbaar hadden moeten maken..

Geen FCC keurmerk, het accepteerde geen storing van buiten af hahaha idioten.

Lionfromzion | 04-02-20 | 21:53

App ook nog.. Ik heb niet goed opgelet blijkbaar wachten ze op de totaal niet relevante uitslag van hun third party voting app die niets met het stemmen te maken heeft?

De uitslag zei Trump maar onze VotingCounter die we via de groepswhatsapp in China hadden laten coden geeft geen resultaat, dat is verder totaal nieuwsonwaardig maar gezien de resultaten van het stemmen wel verdomd handig om over te praten, omdat t zo lekker verwarrend is (en nu de uitslag blijkbaar niet in ons voordeel was is het voorlopig het enige waar we over willen praten.. Voor alle nieuwe kijkers die net van de eettafel of hun werk komen: De Voting(app) die jullie fragiele zieltjes had moeten beschermen tegen het ondenkbare heeft gefaald..

Uiteindelijk logisch dat die Chinees die de app gemaakt heeft het verkeerd had begrepen: ze zeiden zo vaak .... TRUMP.... TRUMP... TRUMP... in 1 zin dat hij dacht dat ze supporters waren en dus (om de laagste prijs te kunnen garanderen) alleen de functie TrumpWinsByPercent geschreven.

Lijkt me wel klote als je dergelijke brainfarts constant maar moet inhaleren en dat ze daadwerkelijk beslissen wat er uit je mond komt...

Ik lul ook maar wat maar mag voor mijn gevoel wel zelf beslissen wat ik verzin, iets dat lijkt te ontbreken in de "Ik Haaaaaat Trump" /moppersmurf modus die simulatie lijkt te lopen op een spaarstandje oid waardoor wanneer je ze net niet goed kunt verstaan je alleen maar "Trump... Trump.... Trump" hoort terwijl je van dichtbij dan kunt constateren dat de ontbrekende woorden "I" "HATE" zijn..

Fucking botjes, fragmeat..

Ik merk dat mijn mening vaker omslaat juist, waar ik eerst iedereen die het een goed idee vind om naar Mars te gaan idioten vondt, wil ik nu juist mee!

Luiheid natuurlijk mijnerzijds, en ik ben onbekend met genocidale gedachten, beiden zullen bijdragen dat ik er nu voor kies om juist met het kleinste groepje mee te gaan om me er van te vergewissen dat ze uitsterven aldaar..

Of wordt ik oud en durf ik niet meer groot te dromen?

Eerlijk gezegd ben ik gewoon bang dat de 3e grote genocide, sinds Duitsland die tot wereldkampioenschap heeft verheven met een śongfestival vibe, zich zal voltrekken zonder dat ik actief mag meespelen voor wit.

Dat maakt een mens toch zwaarmoedig..

Lionfromzion | 04-02-20 | 22:34

Klungels daar hoor.

Wat mij betreft.

Buttigieg #1
Klobuchar #2

En als het echt moet Biden.

Niet die rare socialist van een Bernie (maar als het echt moet...)

Voor de rest...

Andrew Deen | 04-02-20 | 20:36 | 1

Is dat Deens voor "Iedereen behalve Trump" ?

Of zijn er meer kandidaten die je onder "de rest..." kunt archiveren?

Als je bovenstaande vraag met nee moet beantwoorden (ie "de rest.." is Trump) dan komen er bij mij heel veel vragen naar boven, daar ze waarschijnlijk vrij kut zijn om te horen dubbelcheck ik ff..

Ben je echt ZO TRIEST?

Of ik zo DOM of ONGEINFORMEERD dat ik niet weet dat er like 8 kandidaten zijn/waren?

Het filmpje van CNN gaf me een beetje een vibe van "het voting systeem geeft het verkeerde antwoord" ipv "geen antwoord".

Iedereen zijn gebreken natuurlijk..

Toch het enige dat me benieuwd aan het hele item, jouw reactie.

Lionfromzion | 04-02-20 | 21:38

Bernie houdt het geen 4 jaar meer vol, Biden is een Al Gore zonder alle positieve karakteristieken, Warren is een extreem vervelende juffrouw zonder charisma, Buttigieg en Yang zijn niche kandidaten en Bloomberg is een miljardair.

Het moet heel raar lopen wil Trump niet herkozen worden. Ik denk dat de democraten het stiekem al hebben opgegeven voor deze verkiezing. Vandaar de wanhoopsdaden in het Congress om de boel op elke manier te frustreren. Meer lukt niet totdat Trump z'n 2e termijn heeft afgerond.

Daarentegen hebben de Democraten wel de demografische ontwikkelingen mee maar dat voordeel verspelen ze met hun identity politics. Bernie is de kandidaat die zich niet laat verzanden in die onzin en daarom doet hij het beter. Ook een kandidaat als Gabbard voelt dit veel beter aan maar zij heeft de gehele democratische partij tegen zich in het harnas gejaagd. Tot slot moeten we ook niet vergeten dat de republikeinen initieel helemaal niet blij waren met Trump. Het lijkt erop dat de politieke elites alle binding met het volk kwijt zijn en de anti-establishment kandidaat de beste kansen heeft.

Nederland80 | 04-02-20 | 19:46 | 2

Sanders heeft zich ook door de ikbenbruinendaarommeerwaarddanjij-wappies (die, waren ze minder bruin geweest, door de goegemeente als 'racist' zouden worden geduid) laten ringeloren, het lijkt erop dat deze racisten een niet te dichten lek in de verdediging van de 'democraten' hebben gevonden. Tulsi Gabbard is misschien een van de weinige kandidaten die zich tegen deze racistische groeperingen verzet maar die wordt daarmee direct op een zijspoor gezet door het gevestigde kader. De effecten van een ID-politieke besmetting lijkt hiermee wat op die van Toxoplasmose in dat het organisme gedrag vertoont dat de eigen overlevingskansen verlaagt.

Voorgeenchanterikpeu | 04-02-20 | 20:24

'ga niet uit van sabotage als domheid afdoende verklaring is'

Van buitenaf mag de DNC-top dan totaal de weg kwijt lijken (als ze de verkiezing willen winnen moeten ze om te beginnen Biden op een zijspoor zetten). Maar het gedrag is best logisch als je beseft dat deze mensen hun modellen nooit hebben ge-update: voor hun was de verkiezing van Trump een fluke, een vergissing die weer overwaaid, ipv een aanwijzing dat kiezers inmiddels genoeg hebben van slappe politici die iedereen te vriend willen houden en achter de schermen vaak zwaar corrupt zijn.

******** | 05-02-20 | 00:00

.. maar goed. Altijd wanneer een verschijningsvorm van socialisme op instorten staat komen de lange messen tevoorschijn. De kameraden gaan elkaar te lijf over wie op de top van hun kruimelende mesthoop mag staan.

Gekke Bernie staat vermoedelijk op winst, dat vinden de deep-swamp democrats maar niks. Dus hee: de stemmentelcomputer is stuk.

Wat een verrassing.

Jan Passant mk2 | 04-02-20 | 19:31

De hele Linkse kliek staat voor schut. Wat een afgang met die " Democraten " daar.
Fake- CNN weet het ook niet meer.. Leedvermaak om te smullen nu.

ceesreis | 04-02-20 | 17:14

De Russen weten vast wel de echte uitslag. Vraag het hen.

Deflatiemonster | 04-02-20 | 17:05

Het is natuurlijk geen toeval, Obama en Hillary die commie Bernie aan het downplayen zijn en Clinton News Network doet ook zijn duit in het zakje. Alleen Bernie heeft niet de spreekwoordelijke ballen die Tulsi wel heeft en laat het allemaal over zich heen gaan.

Nehemia | 04-02-20 | 17:05

Zo dat CNN, maakt er echt geen geheim meer van dat het een politiek propaganda kanaal is van en voor 'democraten'. Die intro :O

Herr Oberst | 04-02-20 | 16:52

niks niet werkende app maar gesaboteerde app. Trump moet wel winnen vind ie zelluf.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 16:51

Trump gaat gewoon dik winnen in november, en terecht! Links in de USA rolt op zelfde manier als hier, de andersdenkenden demoniseren en wegzetten als o.a. racist, fascist en meer van dit soort BS. Maar ook nu gaat het deze slechte verliezers weer niet helpen. Go Donald Go!

CS6X | 04-02-20 | 16:50 | 1

De Democraten zullen zich niet bij hun verlies gaan neerleggen. Ik verwacht echt brandende steden in november.

Nehemia | 04-02-20 | 17:09

Voor alle fans van de communist Sanders, lees dit eens. Hoe corrupt Sanders & Co is. Ook hier weer links lullen, rechts zakken vullen.
thehill.com/opinion/campaign/480148-b...
Naar mijn idee moet men de doodstraf instellen voor deze linkse figuren.
Zij vernietigen alle democratie in de wereld.

brabantman | 04-02-20 | 16:34 | 1

Een Trumpian met vage beschuldigingen. Lekker geloofwaardig.

******** | 05-02-20 | 00:07

Het is ook zo lastig om even een telefoontje te plegen tussen de lokale kieskring en de centrale kiesraad. Nee, daar hebben we per se een ongeteste app voor nodig. Hoe hebben ze vroeger ooit verkiezingen kunnen hebben zo zonder app?

lulleficatie | 04-02-20 | 15:57

Wat voor kandidaat is die Buttigieg? Ik hoop niet de toyboy van Hillary. Bernie is eigenlijk te oud hiervoor

Rest In Privacy | 04-02-20 | 15:46 | 2

Trump noemt hem Buttifuck geloof ik. Hij is niet van de dames.

oldandwise | 04-02-20 | 15:55

Wat een overdreven aandacht bij het NOS journaal voor die Democratische voorverkiezingen in een achterhoek van de States met kandidaten die never nooit POTUS zullen worden. Laat die correspondent maar snel naar huis gaan.

Fred uit Amstelveen5 | 04-02-20 | 15:40 | 1

Niks overdreven aandacht. De NPO doet er alles aan om Trump af te zeiken. Vanochtend drie Democratenkandidaten even aan het woord gezien en daarbij niets over hun verkiezingsprogramma of ideeën gezien, maar wel dat ze alle drie de boze Trump willen verjagen.

Alco-de-Holist | 04-02-20 | 17:30

Het moment dat links iets daadwerkelijk zelf moet uitvoeren .
Resultaten o.a. San Franscico met straten vol stront, zwervers, drugs gebruikers en dealers en middenstand die vlucht, Venezuela , Amsterdam etc etc .

Castor12 | 04-02-20 | 15:15 | 2

Los Angeles is ook zo'n open riool tegenwoordig.

sprietatoom | 04-02-20 | 15:38

Het lijkt wel opzet hoe makkelijk de dems het Trump willen gaan maken.

Rotterdammert1965 | 04-02-20 | 15:06

Wat staan ze weer voor lul mensuh. En nu maar hopen dat Hillary zich weer meldt. Dat wordt gegarandeerd de dijenkletser van deze eeuw. Heb nu al zin in die sneue, zurige NOS/NPO koppies, na de zoveelste nederlaag (Brexit, Trump, Russian collusion, Impeachment etc. etc.).

echt_links | 04-02-20 | 14:56 | 2

Hillary zal toch niet zo masochistisch zijn om zich weer te melden als kandidaat?

Rest In Privacy | 04-02-20 | 15:42

@lingo star | 04-02-20 | 15:42:

Ze viel 4 jaar terug al regelmatig van haar stokje omdat ze te slap en oud was en Trump maar van staat naar staat vliegen als een onverwoestbare bulldozer.

Nee dat is uitgesloten, wel Bloomberg.

sprietatoom | 04-02-20 | 15:49

The Donald en ik, dat zijn 2 zielen 1 gedachte.

Zie mijn tegel van 13:15.

ikbenerweer! | 04-02-20 | 14:50 | 2

Lekker makkelijk, Trump had het al getweet toen jij het hier schreef..

sprietatoom | 04-02-20 | 14:52

Die democraten en ander blind-links gespuis zijn dus al, sinds Trump won, gewoon ruim 3 jaar aan het draken.

Ga toch gewoon aan de slag idioten.

Bouw je land op, verbeter wat fout gaat, durf dat zowieso eerst te benoemen (tegengesteld als hier in Europa dus...) en dan hebben mensen misschien een stuk minder de behoefte om de volgende keer weer op Trump te stemmen.

Lamme takken.

Realism Is All | 04-02-20 | 14:34 | 2

Dat gebeurt nooit, dat is ook de faal van dat systeem. Hiervoor lagen de republikeinen bij alles dwars om Obama pootje te lichten en nu doen de democraten het bij Trump. Bij de volgende president gebeurt dat ook weer tot dat er een keer iets verandert. Goedschiks dan wel kwaadschiks. Het feit dat beide kampen denken dat alleen het andere kamp het doet, spreekt boekdelen.

Het deel dat ik niet snap, is dat mensen van buitenaf mee gaan in die rare kampenstrijd van Amerika. Het is allemaal 1 pot nat daar.

ZureKoek | 04-02-20 | 14:47

@ZureKoek | 04-02-20 | 14:47:
Inmiddels zijn ze te ver verankerd in dit 2-partijen-stelsel: dat kan niet meer veranderen, het kan alleen nog maar kapot gaan.

De laatste keer dat er een serieuze 'derde kandidaat' was in de presidentsverkiezingen was toen Teddy Roosevelt een derde termijn wou.

******** | 05-02-20 | 00:17

Wat maken jullie je toch druk om "democratische" verkiezingen in een plutocratische staat met de facto slechts één partij met twéé maskers.
En dat Trump mede dankzij dat impeachment-theater een tweede ambtstermijn krijgt om zijn ziojob af te maken, staat voor mij zowat vast.

WirMachenMusik | 04-02-20 | 14:22 | 4

the restoring of the republic is in full sing. America is no longer for sale!

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 14:42
▼ 1 antwoord verborgen

Kijken hoelang het duurt voordat er iemand oppert dat de Russen verantwoordelijk zijn voor de problemen met de telling en het Nadler-Schiff duo Mueller vraagt een en ander uit te zoeken...

Tollebol | 04-02-20 | 14:21 | 1

Russen , in ieder geval van het soort dat het daar voor het zeggen heeft, is tuig van de richel. Zij zien er sowieso brood in acties te entameren die de stabiliteit in westerse landen in negatieve zin beïnvloeden. Verkiezingen lenen zich hier bij uitstek voor. Dat is eerder gebleken en dat is komende periode ongetwijfeld weer aan de orde. Soort van poor man’s war fare ..

justinianus | 04-02-20 | 14:46

Het ziet er naar uit dat een substantieel aantal Democratische Caucus leden in Iowa deze keer voor Trump hebben gekozen. Er zijn geen sluitende totalen. In 2008 : en.wikipedia.org/wiki/2008_Iowa_Democ... Barack Obama 940 Caucus stemmen, John Edwards 744 Caucus stemmen en Hillary Clinton 737 Caucus stemmen. Als Biden nu boven de 350 komt heeft ie het goed gedaan.

rmstock | 04-02-20 | 14:21

Geen groter vermaak dan leedvermaak.

L. Vis | 04-02-20 | 14:20 | 2

Helemaal waar, maar ik betrap me er tegenwoordig op, dat ik zolangzamerhand eigenlijk een beetje medelijden begin te krijgen met deze kneuzen.

echt_links | 04-02-20 | 14:45

Dat Amerika is en blijft toch gewoon een derde wereldland. Die verkiezingen daar zijn nog gestructureerd zoals in 1776. Onbegrijpelijk dat de halve wereld achter die malloten aanblijft lopen.

Capt. Iglo | 04-02-20 | 14:19 | 4

Die “malloten” betalen wel voor jouw veiligheid omdat we zelf te beroerd ( en te links) zijn om ons zelf te verdedigen. En maar zeiken over Trump en de “malloten”.... Als “ze russians” komen dan smeek je Trump om je te komen helpen......

Blonde Nel | 04-02-20 | 15:55

@Blonde Nel | 04-02-20 | 15:55: wie heeft het over trump dan? Ik heb het over het land en hoe ze zaken daar (niet) hebben geregeld, dat is al 20 presidenten zo. En de VS geloven zelf graag dat zij voor onze veiligheid zorgen maar ze hebbendat uit eigen belang (koude oorlog) gedaan en ja daar hebben wij rustig van geprofiteerd, geen reden om dat niet te doen.

Capt. Iglo | 04-02-20 | 21:29

Ze maken in de USA met afstand de meeste wapens ter wereld: die moeten zowel op de binnenlandse als buitenlandse markt verkocht worden.

In 1776 hadden de founding fathers allemaal slaven en wilden ze de indianen uitroeien.
Dat als voorbeeld voor democratie te nemen is net zo absurd als het Romeinse rijk als voorbeeld van goed bestuur nemen (Ceasar heeft mijn voorouders uitgemoord, en de jouwe waarschijnlijk ook).
Maar ze hebben weinig keus: de mythe van de founding fathers is de enige gedeelde cultuur, zeker als religie wegvalt.

******** | 05-02-20 | 00:28
▼ 1 antwoord verborgen

Kunnen de Democraten ook afzien van deelname aan de verkiezingen? Want dat is misschien wel het beste...

ikbenerweer! | 04-02-20 | 14:14 | 4

Hun enigste goede kandidaat, Gobbard, is in staat van oorlog met de top van de Democrat party, namelijke lizardqueen Killary.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 14:49
▼ 1 antwoord verborgen

Ik moet hoognodig het wachtwoord van mijn laptop eens wijzigen. Het barst hier goddomme ineens van van de ads met beha's, slipjes en laarzen met tijgerprint op GS. Dacht even dat het met Hillary te maken had.

Dubbelepunthoofd | 04-02-20 | 14:12 | 1

Welke maat? Kan zomaar Epstein ook zijn dan

Rotterdammert1965 | 04-02-20 | 15:11

Wanneer wordt super Hillary eindelijk in de race gerommeld?

David000000007 | 04-02-20 | 14:10 | 1

Dat gaat niet gebeuren, want Hillary wordt dan helemaal uitgewoond door Trump.

watergeus | 04-02-20 | 14:30

Die zogenaamde democratische reaguurders hier hebben het maar zwaar. De Brexit, Trumps 2e ambstermijn, impeachment procedure om Trump af te zetten.…... eigenlijk zouden ze blij moeten zijn met de uitslag die toch echt democratisch tot stand is gekomen maar deze verwende generatie kan zich zelfs daarbij niet neerleggen. Diep Triest!

Harrie7949 | 04-02-20 | 14:08 | 5

Sssst ze gaan het nog zwaar krijgen vandaag met de vrijspraak van Trump.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 14:34

TDS is schijnbaar in Europa ook een serieuze ziekte.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 14:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Die tweet van Donald is wel goud hoor. Inlijsten. Not on the ballot, won anyway.

Stormageddon | 04-02-20 | 14:07 | 4

@Langshetrandje | 04-02-20 | 14:10:
Er is waarschijnlijk meer dan genoeg politiek talent, maar die kijken wel uit om zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap. Is geen eer aan te behalen op dit moment. Dat is toch een beetje hetzelfde als je pik in een wespennest steken. Als je een beetje politieke voelsprieten hebt dan doe je dat vooral niet. Daarom lijkt er op dit moment geen talent te zijn. Dat talent wacht nog even een paar jaar, en stelt zich nu verkiesbaar voor een mooie burgemeesterspost of gouverneurschap. Dat verdient bijna net zo goed en veel minder risico op persoonlijke beschadiging. Het politieke klimaat op dit moment is zo giftig, Het afbraakrisico is veel te groot. Daarom lijkt de democratische race ook op een bejaardensoos. Die lui hebben niks meer te verliezen als ze niet de uiteindelijke kandidaat worden. Die hebben hun carrière al gehad.

Stormageddon | 04-02-20 | 14:24

@Stormageddon | 04-02-20 | 14:24: kloppende analyse vermoed ik. Soort oud atheens bestuur van de onafhankelijken (financieel en carrieretechnisch) maar 8 jaar bejaarden bestuur kan toch niet echt goed zijn voor een land?

Rest In Privacy | 04-02-20 | 14:42

@Langshetrandje | 04-02-20 | 14:10: eerst moeten ze corrupte swamprats ( aan beide zijdes) eruit. Vandaar ook alle haat aan Trump, hun corruptie en vriendjespolitiek komt steeds meer naar de voorgrond.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 14:48
▼ 1 antwoord verborgen

Doet Ross Perot nog mee? En Ralph Nader?

Nuchternederland | 04-02-20 | 14:05 | 2

De ene is te oud en de andere is te dood. Dukakis is nog net jong genoeg.

Gummibrösel | 04-02-20 | 14:12

Jesse Jackson ‘88 for president! Wiki: Jackson and eventual nominee Michael Dukakis outlasted all other Democratic candidates to the final primaries, including California. Jackson came in second in delegates behind Dukakis. Jackson beat out candidates Al Gore, Joe Biden and Dick Gebhardt, among others.

P-unit | 05-02-20 | 00:29

Die tweet heeft ie met een klein stijfje van plezier geschreven.

Brentjeee | 04-02-20 | 14:01 | 1

En terecht.

elfenstein | 04-02-20 | 14:02

Walker Bragman, is dat de broer van onze eigen doomsdayprofeet?

Piet Pielemuis | 04-02-20 | 14:01

Ik wacht nog even op de duiding door Erik Mouthaan voordat ik hier iets van kan vinden.

piloot47 | 04-02-20 | 14:00 | 1

Die is een grote wasmachine gaan zoeken om de zaak te spinnen

Moonwarrior | 04-02-20 | 14:38

Heel simpel;
Die app die doet wat het moet doen, maar de uitslag staat ze niet aan
Die app heeft de uitslag aangepast, maar op zo'n overduidelijke manier dat het niet onder het tapijt geschoven kan worden.

niemand specifiek | 04-02-20 | 13:59

Een falende app, zo komt de aap uit de mouw van de Democraten. Hoe hebben die Dems gestemd: met een computer of met potlood en papier? Het giert nu naar beïnvloeding van het stemproces, waarbij Hillary's app spookstemmen geeft aan de hoogste bieder. Uiteindelijk ademt dit hele faalappgebeuren een diepe minachting voor de kiezer.

Eeuwig..Op..Vakantie | 04-02-20 | 13:59

yang gang

owikzegmaarwat | 04-02-20 | 13:58

LoL @ Trump! Hij zal wel in zijn vuistje lachen.

Hemke-Valsema | 04-02-20 | 13:58

Waarom gaan de democraten eigenlijk voor de Joodse Sanders als kandidaat? Bij SNL ook nog eens briljant geparodieerd door mijn (tevens Joodse) held Larry David?

Om de Moslim-stemmers voor zich te winnen...?

Realism Is All | 04-02-20 | 13:57 | 5

Bernie is officieel geen Democraat, hij zetelt als een "Independent" voor Vermont. Bernie is een zelfverklaarde Socialist, maar mag ondanks geen lid van Democraten meedoen aan hun voorverkiezing. Sanders ligt heel slecht bij de top van de partij, maar bij de militante basis ( Antifa-lui, AOC en de rest van de squad) wel goed. Sowieso dat het koren is op de molen van Trump want veel democratische kiezers gaan voor hun eigen kandidaat of gaan niet stemmen ( of op Trump). Voor dat laatste zou ik een filmpje van eergisteren aanbevelen van Tim Pool / Timcast.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 14:56

Omdat de Dems in 2 kampen verdeeld zijn: De oude achterban (denk PvdA) en de 'woke' progressieven (denk GL). Sanders is de kandidaat van de progressieven, of in ieder geval een deel daarvan. Dat Sanders joods is, is minder relevant dan dat ie zeker een socialist is, en vrij communistische trekjes heeft. Dat trekt een deel van de millenials, maar een veel groter deel van de VS zal daar niets van willen weten.
De Dems zijn versnipperd en Sanders heeft op dit moment de grootste factie. Maar voor de VS als geheel is ie kansloos.

Aetje | 04-02-20 | 15:07

@Aetje | 04-02-20 | 15:07:

Daarom doet Bernie het wel opvallend goed onder jonge Democratische kiezers.

sprietatoom | 04-02-20 | 15:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Whahaha, Trump die 'm genadeloos hard inkopt. Met zulke vijanden heb je geen vrienden meer nodig.

elfenstein | 04-02-20 | 13:54 | 9

@DrumPiet | 04-02-20 | 14:23: Trump heeft een schare zo slaafse volgers gecreëerd dat ie niet meer in de fout kan gaan in hun ogen. Dat wordt gewoon rechtgeluld met iets van, ja maar er is ook een ander Kansas hoor! Of, ja maar Hunter Biden is stom.

ZureKoek | 04-02-20 | 14:27

@ZureKoek | 04-02-20 | 14:27:
Het zou ook gewoon kunnen dat mensen trump weliswaar een lompe oerangoetang vinden maar wel respect hebben voor wat ie voor elkaar krijgt. Net als bij Tjer vind ik het persoonlijk tegelijk jammer dat ze zo debiele tweets e.d. de wereld in sturen maar aan de andere kant is de openheid en menselijkheid wel verfrissend. Vergelijk 'm maar eens met een zekere Mark Rutte, die is het andere uiterste van de schaal: ultiem nietszeggend, niet te betrappen op enige menselijkheid of ergens voor staan ten koste van je Heilige Reputatie, enkel liegen en bedriegen o mhet eigen blazoen schoon te houden. Nou ja, trumpie liegt ook, alleen doet ie het met alle vertoon en aplomb en kan het hem geen reedt schelen wat de rest ervan denkt. En dat vind ik dan wel mooi. Maakt me nog lang geen trumpaloompa of andere hatelijkheden, gewoon een toeschouwer die het prachtig vindt hoe de slangen kronkelen in de kuil.
Oh en trouwens: Die Biden clan is ook stom, graaiers van het zuiverste water die aangepakt mogen worden met alle mogelijke middelen.

elfenstein | 04-02-20 | 16:08

@elfenstein | 04-02-20 | 16:08: Ik snap oprecht niet wat er menselijk is aan Trump. Iemand die als een soort kleuter al z'n tegenstanders domme bijnamen geeft en iedereen die ook maar een greintje kritiek op hem heeft de grond in trapt. Voor een anonieme twittertrol is het misschien acceptabel gedrag, maar in een democratische republiek, hetgeen Amerika soort van pretendeert te zijn, moet je samenwerken met je tegenstanders. En het falen van die samenwerking heeft nog nooit zo hard gefaald als onder Trump. En daar zijn beide kampen natuurlijk aan schuldig, maar de belachelijke kleuterrhetoriek en volledig feitenvrije propagandamachine achter hem toch wel het meest, me dunkt.

Er is gewoon geen ruimte voor tegenspraak. Zelfs hier niet. Enig woord jegens trump en je wordt de grond in getrapt als linkse, socialistisch, deep state, swamp trol of weet ik veel wat de huidige terminologie is.

Zijn aanhangers hebben de onbuigzame loyaliteit van een sekte.

en ja, Biden is ook stom, net als Warren, Pelosi en 95% van die politici, maar dat Trump beter of rechtvaardiger is? Of meer begaan met het land van de gewone man. Dát is nou echt een naïviteit waarvan mijn klomp in een miljoen stukjes breekt.

ZureKoek | 04-02-20 | 16:43
▼ 6 antwoorden verborgen

Biden 5, DNC stuipt als een wijf. Buttigeek zei niet dat hij won, maar dat hij met met een winning spirit naar Newham kon.

Fleischlampe | 04-02-20 | 13:50

En deze lui wil je een land laten regeren...

Moonwarrior | 04-02-20 | 13:50 | 11

@win12 | 04-02-20 | 15:29: tim pool. Democats panic as democrat voters vow to vote Trump. filmpje op youtube. ga Tim pool een linkse journo maar een wat vaker bekijken.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 16:10

@ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 16:10: Sorry maar, Youtube filmpjes zie ik niet als een directe bron. En ja Tim Pool is zeker een eloquente spreker en lijkt verstand van zaken te hebben op bepaalde dingen, toch ben ik huiverig hierover.

win12 | 04-02-20 | 16:17

@win12 | 04-02-20 | 14:56: hij ging op huwelijksreis naar de toenmalige USSR, dat niveau van "democratisch socialist" is hij. En of hij meewaait met elke wind. Kijk eens naar zijn standpunt over de grens. Toen hij commentaar kreeg en in een keer huppa 180 graden draai: de grenzen moeten open ipv de Amerikaanse arbeiders beschermen tegen de cheap labor express. Hij laat voordurend over zich heen lopen: Clinton en de DNC naaien hem volledig kapot en hij endorst daarop gewoon doodleuk Hillary (en koopt zich een 4e huis van het geld wat de DNC hem toestopte). En dan kosten zijn plannen Green New Deal plannen 60 triljard dollar
www.lawenforcementtoday.com/bernie-sa...

Moonwarrior | 04-02-20 | 16:34
▼ 8 antwoorden verborgen

Haha, al die democraten die ruziën over wie er nou gewonnen heeft op basis van een peiling. Hou toch op, het doet er geen reet toe. Trump verslaat ze allemaal.

Punksmurf | 04-02-20 | 13:49

Ze doen het dus gewoon weer.

Zou Bernie als independent gaan rennen, nu hij weer geflikt wordt?

Ik denk het persoonlijk niet - volgens mij was dat de les van 2016: Bernie wil het niet echt. (Dat bleek wel uit deze: "People are sick of hearing about your damn emails! ").

Het vermoeden is dat Bernie alleen iedere keer zich kandidaat stelt om zijn donateurs te skimmen. Zijn vrouw is zijn add-buyer en die krijgt een percentage van het geld dat de campagne uitgeeft aan TV-spotjes. Leuk verdienen, zo.... En daarom stapt hij ook niet uit de race. Niet zolang er nog geld binnenstroomt.

Maar goed, als independent registereren is wel het enige dreigmiddel dat hij heeft tegen het Dem-partij leiderschap dat hem nooit zal accepteren (zonder dat hij dreigt de boel op te blazen).

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:47 | 1

de boel gaat sowieso opgeblazen worden, als ik Tim Pool mag geloven gaan er een hoop Bernie or Bust, en anders gaan de moderates Biden or Bust omdat ze geen socialist willen.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 15:03
-weggejorist-
DrumPiet | 04-02-20 | 13:47 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

Die Hillary Clinton haalt echt alles uit de kast om te voorkomen dat de VS hun eerste joodse POTUS krijgen. Het kreng.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:45 | 3

Je zou bijna gaan denken dat Trump ook de Clintons ongeoorloofde subsidie verstrekt. Wie is de mol is er niets bij.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:50

Ik denk dat het minder met zijn joods zijn te maken heeft dan het feit dat Sanders een socialist is. Clinton &co weten dat een socialist bij voorbaat kansloos is. Maarja, zelf zijn ze dat ook op het moment...

Aetje | 04-02-20 | 15:08

Churchill: "democracy is the worst form of Government except for all those other forms that have been tried".

De VS: "hold my beer".

Varende_Reaguurder | 04-02-20 | 13:43

Wat veel interessanter is, is dat John Duess waarschijnlijk de eigenaar is van SmartMatic, (holding company in Amsterdam, eigenlijke bedrijf in Curacao) de software die de uitslag van vele verkiezingen op deze wereld bepaald.

Beefbus | 04-02-20 | 13:43 | 4

@piloot47 | 04-02-20 | 14:08:
Die won altijd overtuigend, alle mogelijke tegenstanders waren op het moment supreme toevallig net overleden of hout aan het hakken in Siberie.

Monkey Cabbage | 04-02-20 | 14:34

@piloot47 | 04-02-20 | 14:08:
Die andere malloot, die zo zijn 2e plek wat had kunnen ophogen om 3 jaar eerder aan zijn Lebens(t)raum te beginnen.

Graaisnaaiert | 04-02-20 | 14:48
▼ 1 antwoord verborgen

Democraten zijn bang om te winnen. Zoveel is zeker.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:40

Je zal toch maar Buttgeek heten...

Djadja_Kolja | 04-02-20 | 13:39 | 8

Ivy League mannetje. De ironie is dan dus dat de "linkse" democraten na de Hillary-faal opnieuw voor een elitist gaan.

Graaisnaaiert | 04-02-20 | 14:01

@Muxje | 04-02-20 | 13:55: Laat me raden:Noah haalt Hitler, die eigenlijk Schicklgruber heette, er ook bij? Hoe ook is het voor iedereen wel zo verstandig om een domme familienaam te veranderen. Rondom Venlo, waar ik woon, komen bijvoorbeeld de familienamen Jeuken en Billekens voor. Door het noodlot getroffen heeft zo eens een vrouw de naam Mien Billekens-Jeuken. Nu moet je weten dat 'mien' algemeen beschaafd Limburgs voor 'mijn' is. Probeer zo'n persoon nog eens serieus te nemen. Maar goed, ik kan mij voorstellen dat Buttigieg al sinds de kleuterschool alle mogelijke varianten op zijn naam kent.

Djadja_Kolja | 04-02-20 | 14:14

'gekregen' omhoog gooit.

Djadja_Kolja | 04-02-20 | 14:17
▼ 5 antwoorden verborgen

.. benieuwd wie gaat winnen.
Pocahontas, de miniscule miljardair uit the swamp, gekke Bernie, de slechtste burgemeester van South Bend ooit, andere corruptie.

Jan Passant mk2 | 04-02-20 | 13:35 | 7

Over die miniscule miljardair, iemand vroeg onlangs aan Trump wat hij van hem vond. "Little. Very little", was zijn antwoord. Gevolgd door de bewering dat hij het oneerlijk zou vinden als de dwerg wel een kistje zou krijgen om op te gaan staan tijdens een debat, en de anderen niet.

Reaguurdeskundige | 04-02-20 | 14:16
▼ 4 antwoorden verborgen

Bij een caucus gaan mensen fysiek in de hoek van een kandidaat staan en worden met de hand geteld. Daar gaat 't al fout: er zijn geen geen dubbele controles tijdens het tellen, er is geen hertelling mogelijk.

Amazing Tukker | 04-02-20 | 13:31

Bernie Sanders..... Joseph Biden... Elisabeth Warren.... En dan die maffe Buttigieg... Het lijkt wel alsof de democraten serieus niet willen winnen.

Ze zouden serieus beter nog een keer Al Gore van stal kunnen halen, dan dit...

Dr_Prepper | 04-02-20 | 13:30 | 9

@ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 15:09: Ik snap zeer goed hoe het werkt. Kiesmannen en de electoral college. Mijn punt is dat Trump niet zo'n grote overmacht heeft gewonnen en dat de meerderheid bevolking niet achter hem staat. Heb je een betrouwbare bron waaruit blijkt dat hij populair is in swing states?

win12 | 04-02-20 | 15:17

Veel wit wat de klok slaat.

Nehemia | 04-02-20 | 17:16
▼ 6 antwoorden verborgen

Zinloos geneuzel van die Democraten. Het staat toch al vast dat ‘the Donald’ voor z’n tweede termijn gaat. Dat worden dus ‘four more years’, klimaatonzin definitief de prullenbak in en Iran zal vermoedelijk een flink pak slaag krijgen. Zin in!

kunstliefhebber | 04-02-20 | 13:29 | 3

Vrij kansloos inderdaad. Trump vermorzelt met speels gemak dat complete rariteiten kabinet der Democraten. Even de grote rubberen laarzen aan en stampen maar.

echt_links | 04-02-20 | 13:37

@echt_links | 04-02-20 | 13:37:
Democraten zijn tot op het bot gespleten, aan de ene kant de freakshow-sjw brigade, aan de andere kant de wellicht nog best redelijk denkende mensen die gezond tegewicht zouden kunnen bieden aan de republikeinen maar die worden totaal ondergesneeuwd en op dezelfde hoop geveegd als die gendergestoorde zwarte racistische (naar blanken) schreeuwers binnen die partij. Misschien moeten de Dems eerst maar eens schoon schip maken, desnoods die sjw gekken eruit mieteren zodat die hun eigen partij op kunnen richten voor gelijkgestemden en als democratische partij als geheel weer geloofwaardig overkomen. Dat zou trouwens ook een afscheid van Killary & co betekenen, zolang die er prominent aan meedoen hoeft hillbilly USA helemaal niks meer van die partij.

elfenstein | 04-02-20 | 14:09

Het beloven historische verkiezingen te worden waarbij de Democrates de grootste nederlaag ooit gaan lijden.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 14:11

Je proeft de frustratie van het linkse kamp.
Democratie is voor hen een noodzakelijk kwaad en zelfs nog minder dan dat. Ze weten precies wat goed is voor het land en hoe het bestuurd moet worden. Verkiezingen, compromissen, debatten en discussies - dat zijn allemaal maar lastige obstakels op de weg naar de heilstaat.
Waarom begrijpt Amerika niet dat al het gekonkel, de corruptie, de valse aanklachten tegen Trump, het regisseren van de MSM en social media en het monddood maken van critici en sommige kandidaten - dat dit alles voor de goede zaak is?

Leipniz | 04-02-20 | 13:28 | 1

En ze worden agressief en kwaadaardig als je het niet met ze eens bent, dan is het enge. Dan schijn je overtuigd te moeten worden van hun gelijk en je eigen morele minderwaardigheid. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

Graaisnaaiert | 04-02-20 | 13:39

Wat een blunder. En Biden doet het slecht. Daar gaan de democraten. Wachten is straks op Mike.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:24 | 4

Tyson? Zou het niet eens zoveel slechter doen dan die freakshow die er nu staat.

Graaisnaaiert | 04-02-20 | 13:37

Ja, Mike! Die was altijd geweldig met Tellsell!

Nuchternederland | 04-02-20 | 14:02
▼ 1 antwoord verborgen

Een app ontwikkeld door de democrats, wat kan daar nog mee mis gaan qua Deugende uitslag.
Zelfs zouden alleen de deepstate en Antifa nog "swamp" stemmen, dan nog alvast gefeliciteerd met deze eerlijke overwinning.

Voorwaarts kameraden, impeachen maar.

Jan Passant mk2 | 04-02-20 | 13:24 | 1

Hehehe, kent u het boek van Parth: Voorwaarts kameraden, wij moeten terug.

Roadblock | 04-02-20 | 14:32

Oh ja CNN. Die wisten bij die Arabic-Israel deal vorige week vooral te melden dat Trump dat had geregeld TERWIJL hij onder impeachment was. Net zoals de NOS altijd meldt dat er rechtszaken tegen Rutte lopen. En tegen de NOS.

Piet Karbiet | 04-02-20 | 13:23 | 1

galmende stem: "CNN, the worldleader in Fakenews"

Jan Passant mk2 | 04-02-20 | 13:26

Over verkiezingen gesproken: Nederlands-Griekse Stefania naar Songfestival.
Cornald is hierin niet gekend en gaat voor spuitjakkerkak.

Bouwfraudeur | 04-02-20 | 13:22 | 2

Ik weet niet wat dat is, maar nomineer het nu alvast voor het woord van 2020.

ikbenerweer! | 04-02-20 | 13:26

U zit hier fout; u moet naar het Viva-forum.

Gele Beer | 04-02-20 | 13:49

En om eventuele discussie de kop in te drukken hebben DNC/Hillary teams die samenwerken met techbedrijven en overheid, op zoek naar sleutelwoorden zoals 'rigged'. De Amerikaanse versie van Ollongren/EUvsDisinfo zeg maar.
twitter.com/RaniaKhalek/status/122438...

Reaguurdeskundige | 04-02-20 | 13:22

Misschien dat de postcodeloterij wat meer geld moet overmaken voor een betere app en een loterij natuurlijk.

van stampij | 04-02-20 | 13:20
-weggejorist-
TegenAntiLinks | 04-02-20 | 13:20 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Geweldig, volg dit al een paar uur via Drudge en Drudgerelateerde apps.
Totale fuckup. Complot theorieën te over , alles om Bernie weer te dwarsbomen bijvoorbeeld.

Zwizalletju | 04-02-20 | 13:20 | 8

@Kuifje-naar-Brussel | 04-02-20 | 13:26: Daarin vergis je je denk ik.
Bernie Sanders is al maanden bezig met een mars opwaarts.
Dat terwijl Biden steeds keldert in de peilingen..

win12 | 04-02-20 | 14:06
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat een poppenkast. Kan me de ochtend nog levendig herinneren toen bekend werd dat Trump had gewonnen. Die gezichten op TV van alle deugers die toch echt wel zeker wisten dat Trump NIET ging winnen, die wisten niet waar ze 't zoeken moesten. Briljant. En die vent wint gewoon nog een keer. Niet omdat hij zo goed is, in tegendeel, maar omdat de rest zo ongelofelijk slecht is.
Wat een land.
Wat een fucknuts.

Busverhuur | 04-02-20 | 13:19 | 2

Je kan ook zeggen: Iedereen was goed, alleen Trump was beter.....

dijkbewaker | 04-02-20 | 13:40

Dat zou kunnen, maar dat is niet zo. Het is een dom volk zonder cultuur of geweten en bovenal zonder oprechte ambitie. Het is maar goed dat er heel veel water tussen ons ligt.

Busverhuur | 04-02-20 | 13:59

Lekker getest die app.
Los daarvan: ze gingen ook handmatig tellen en die stemmen matchten niet met de app. Clusterfuck dus dit hele proces.

de Voorzittert | 04-02-20 | 13:19

If you can't run a caucus, please keep your hands of the country! #Trump2020

Stijlicoon | 04-02-20 | 13:19

Sinds haar overgewicht centraal in het programma Jinek staat snort bij mij Netflix.

Bouwfraudeur | 04-02-20 | 13:18

Ze zijn nog even bezig Sanders stemmen te verbranden, want quidproquo Biden (zoals fox hem noemt) moet winnen. Vorige keer heeft Hilary hem genaaid nu is Biden aan de beurt.

bergsbeklimmer | 04-02-20 | 13:18 | 2

Quid Pro Joe.

Glasgow Argus | 04-02-20 | 13:18

@Glasgow Argus | 04-02-20 | 13:18:
Meer Squid pro Joe.

Roadblock | 04-02-20 | 14:37

Trump komt niet bij van het lachen........ zoveel onkunde en nauwelijks serieuze kandidaten.....

Trump2020 is zo goed als in de knip!

Fatwabuster | 04-02-20 | 13:17 | 7

@Kuifje-naar-Brussel | 04-02-20 | 13:27: ja want niemand is een beter boegbeeld voor de Democraten dan een witte oude multi-miljardair die zich een weg koopt naar het kandidaatschap!

Moonwarrior | 04-02-20 | 14:34
▼ 4 antwoorden verborgen

De linkse app van de NOS werkt prima.

Bouwfraudeur | 04-02-20 | 13:16 | 1

kan alleen niet tellen.

Rest In Privacy | 04-02-20 | 13:55

Ach, no results zijn altijd beter dan tegenvallende results , zal de app bouwer gedacht hebben :)

Yumi | 04-02-20 | 13:16 | 2

Tegenvallende resultaten bij een verkiezing tussen partijgenoten....... het lijkt de PvdA burgemeester verkiezingen van weleer in Utrecht wel..... en we weten hoe dat is afgelopen (Hoi Aleid)

Fatwabuster | 04-02-20 | 13:21

@Fatwabuster | 04-02-20 | 13:21:
De rivaliteit en animositeit binnen de democraten is erg groot, het is een soort karaktertrekje van ze.

Yumi | 04-02-20 | 13:37

Die democraten zijn toch wel de grootste faalhazen van het moment. Al hun verkiezingsprogramma's bestaan uit, wij vinden Trump stom en verder vechten ze elkaar de tent uit. Met zulke tegenstanders heb je als republikein amper een verkiezingscampagne nodig. Lutsers.

ZureKoek | 04-02-20 | 13:15 | 2

We horen ook gewoon helemaal niks over de Republikeinse campagne. Valt gewoon niet zo veel over te melden.

Leyrann | 04-02-20 | 14:06

Obamacare-site was ook grote faal. Trump 2020!

ikbenerweer! | 04-02-20 | 13:15

Ik vraag mij af waarom Trump nog meedoet.
Volgens de NOS hebben de democraten al gewonnen zoveel steun hebben zij onder de jongeren, vrouwen en allochtonen.

Miezerig | 04-02-20 | 13:15 | 1

Wel fijn om de NOS zo af en toe te volgen. Dan weet je dat het tegenovergestelde het geval is. Zo'n beetje hetzelfde gold altijd voor Pechtold. Als hij links zei moet je rechts doen.

Sprinkhaan | 04-02-20 | 13:17

De echte uitkomst is waarschijnlijk wéér niet in lijn met de voorspellingen danwel het gewenste resultaat?

marcoplarco | 04-02-20 | 13:14

Een kijken wat fan Jinek daar vanavond over te melden heeft. Vast de schuld van Trump of Mark van Bommel...

Ommezwaai | 04-02-20 | 13:13 | 2

Sowieso van Mark van Bommel, altijd.

Super Vaagstra | 04-02-20 | 13:19

Ze zal die cocaine stuiteraar er wel weer bijhalen, die schoonzoon van Pelosi, voor een onpartijdig commentaar.

Roadblock | 04-02-20 | 14:41

Ach, laten we vooral niet op basis van zoiets denken dat ze totaal niet in staat zijn om de komende 4 jaar het land te runnen...

mr_666 | 04-02-20 | 13:12

Hahahaha.... democraten.
Elke club/land met democratie/democraten in de naam, doet in praktijk het tegenovergestelde
-DDR
-D66
-Democraten
-Democratische Republiek Congo

kapotte_stofzuiger | 04-02-20 | 13:12 | 5

Geen goed teken voor Tjerrie.

Leyrann | 04-02-20 | 14:03

@Leyrann | 04-02-20 | 14:03:
Jammer dat niemand de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie noemt...

kapotte_stofzuiger | 04-02-20 | 14:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Trump. Met twee vingers in z'n neus.

Eduardo- | 04-02-20 | 13:12

Wie er ook wint, op Gabbard na misschien, is een corrupte swamprat. Trump gaat 2020 ownen.

ikworstelengadouchen | 04-02-20 | 13:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen