achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

80-jarige vrouw overleden na "mogelijk opzettelijke" aanrijding Doesburg, dader gevlucht

Vreemd verhaal wel.

Bij een zware aanrijding op de N317 langs Doesburg raakten gistermiddag vier mensen uit Velp gewond. Een 49-jarige man en een 51-jarige vrouw raakten lichtgewond, een 81-jarige man raakte zwaargewond. Een 80-jarige vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar Politie Gelderland liet vanochtend weten dat zij aan haar verwondingen is overleden. "De auto werd - volgens de politie mogelijk opzettelijk - van achteren aangereden, schoot van de weg, sloeg over de kop en belandde in de berm." Er wordt rekening gehouden met opzet "op basis van getuigenverklaringen en de verklaringen van de andere inzittenden van de auto van het slachtoffer." De bestuurder van een inmiddels aan de voorkant beschadigde "donkere stationwagen" ging er na de aanrijding vandoor en is nog altijd spoorloos. De zwaargewonde 81-jarige man is buiten levensgevaar. De samenstelling van de slachtoffers doet vermoeden dat het een gezin/familie op leeftijd betrof of zo. Wat een tragiek.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Waarom weigerde OM vervolging van Khalid K.?

Waarom werkte het Openbaar Ministerie mee aan het bagatelliseren van omstandigheden waaronder de aanrijding tot stand kwam, en komt iemand die zeven mensen aanrijdt níet voor de rechter, terwijl het OM dat eigenlijk wel wilde?

@Van Rossem | 26-08-19 | 21:00 | 0 reacties

#GS20 - 2019 - OM wilde suikerspiegelchauffeur toch vervolgen, stopt reden voor plotselinge draai in doofpot

Khalid K. had slechts één keer gegeten en was al eerder tegen een paaltje gereden op de dag dat hij om 20u43 zeven mensen aanreed op het Stationsplein in Amsterdam

@Ronaldo | 26-08-19 | 08:30 | 273 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.