Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Huis van Afgevaardigden stemt voor kansloze impeachment Trump, tribaal circus dendert voort

Stond al vast dat dit ging gebeuren natuurlijk, en ja, nu is het gebeurd.

Trump pinde twee uur geleden de bovenstaande tweet en was de uren daarvoor op een Retweet-storm van zo'n beetje iedereen die hem steunt. Onderstaand zijn meest recente reactie op de stemming van het Huis van Afgevaardigden tijdens een campagne-rally in Michigan, waarin hij benadrukt dat geen enkele Republikein van kant is gewisseld, en zelfs drie democraten tegen impeachment hebben gestemd. In werkelijkheid waren dit trouwens twee democraten, en stemde de derde wel voor impeachment wegens machtsmisbruik, maar tegen impeachment wegens het dwarsbomen van Congress. Het Huis stemde per de onderstaande verdeling voor impeachment. Die ene "present" die u ziet is een blanco stem, en is van de Democratische total champ Tulsi Gabard, die eerder al de oorlog aan Hillary verklaarde. Check haar zeer redelijke toelichtingsvideo na de breek.

Maar goed, we blijven het maar gewoon herhalen. Van een kans op daadwerkelijke afzetting is gewoon geen sprake. Dat weten de Democraten ook, en dat maakt het precies zo'n tribaal showproces dat Tulsi zo hekelt. Het Huis van Afgevaardigden is in dit geval een soort OM, maar de juryleden zijn de Senaat en daar hebben de Republikeinen met 52 van de 100 zetels een meerderheid, de Dems hebben er 46. De overige 2 zijn van onafhankelijken. Voor een daadwerkelijke afzetting van Trump moet 2/3 van de Senaat en dus 20 Republikeinen voor afzetting stemmen. En dat gaat gewoon niet gebeuren. Ze probeerden het in 2017 ook, maar toen hadden de Democraten nog geen meerderheid in het Huis, en deze ronde is gewoon exact hetzelfde, maar dan wel met een meerderheid. Voor hen is het nog steeds 2016.

Social

Reaguursels

Inloggen

Ik snap dat Nederlanders gewoon weer schuimbekkend en soppend naar weer een Kennedy verlangen, en dat Tulsi Gabbard soort van hoopgevend zou moeten zijn, maar helaas, Tulsi is gewoon het slag politicus die zegt wat u wilt horen, ze blijft Democraat. Zij probeert de middenweg te bewandelen in een partij die zover naar links is opgeschoven dat ze rechts van de Ku Klux Klan zijn geëindigd (Dus terug bij af, want KKK is opgericht door de Democraten).
Zou toch onderhand wel tijd worden dat jullie Leon de Winter hierover gaan interviewen, die volgt al sinds jaar en dag Dan Bongino, en dan zou je eindelijk in je moers taal horen hoezeer de Democraten de grondwet aan hun laars hebben gelapt in hun ijver Trump af te zetten. Trump, Cruz en Ben Carson, 3 kandidaten waar men in 2016 het in de broek voor deed, als de dood waren ze dat een van deze drie het schandaal zou blootleggen in hoeverre de Obama admin vuistdiep in de Oekraïense maffia zat. Joe Bidens zoon Hunter zat in de directie van Barisma Holding toen Joe vice-president was. Hunter heeft totaal geen ervaring in die sector en staat voornamelijk bekend als een doorgesnoven losbol zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Diverse keren gepakt voor drugsdelicten, en die komt in de directie. Als dat geen 'pay for play' oplevert.
En dus kwam dat weer naar boven, want Joe zat 'on camera' de alfa-aap uit te hangen en stoer te vertellen hoe hij de Oekraïne onder druk had gezet een onderzoek te frustreren. Prompt draaien de Democraten het om en doen alsof Trump de Oekraïne onder druk had gezet. Compleet verslag van het telefoongesprek wordt vrijgegeven, stond niks bijzonders in, en toch probeert men het op impeachment aan te sturen. Men weet dat het kansloos is, maar men roept het al 3 jaar. Ze wilden hem al impeachen nog voor hij gekozen was.
Het hele rechtssysteem staat nu onder druk, je kunt nu vervolgd worden vanwege onbewezen laster. Ter rechterzijde wordt nu ook gewezen op het precedent dat door de Dems is geschapen, en dat bij een Democratische president eveneens op impeachment zal worden aangestuurd.
En Nederland? Nederland zit nog in een warm bad te zwijmelen over de Democraten, en probeert ons via de media op het hart te drukken de volgende keer op een Democraat te stemmen. Dat gevoel krijg ik er in ieder geval bij, die ijver om ons voor Biden, Sanders of Warren te winnen. Het kan niet anders dat de belangen die de Democraten hebben, en die geheim moeten blijven, gedeeld worden door Nederland. Nederland wilde dat associatieverdrag, Nederland draait nu zijn boerensector de nek om ten faveure van de Oekraïne, het is gewoon geen toeval. Rutte pleit 'as we speak' voor nog strengere stikstofnormen, het wordt tijd die gast eens te impeachen, maar helaas kan dat in Venezuederland niet.

Datsun_Cherry | 19-12-19 | 18:17 | 1

In de tussentijd is Trump zelf gecorrumpeerd. Niet zijn zoon. Niet de neef van zijn maatje maar Trump zelf. Geen afgeleid en. Daar gaat het hier om.

Overnijd | 19-12-19 | 21:33

Tulsi voert flink campagne voor 2020.

lirft | 19-12-19 | 17:36

Simpel volk alhier denkt dat dems 'links' zijn. Op vrijwel alle thema's ex Islam zitten dems ver rechts van PVV en VVD.

Overnijd | 19-12-19 | 17:21 | 1

Lul niet. 10 jaar geleden misschien

Gen. Maximus | 19-12-19 | 23:44

Wel een ontzettende bazentweet van Trump. So true.

Stijlicoon | 19-12-19 | 17:09

Als je ziet wie er allemaal tegen de potus zijn denk je toch, die vent is goed 'by default'

piet7003 | 19-12-19 | 16:41 | 1

Dat is precies het gevoel wat je hier ook krijgt. Omgekeerd krijg ik dagelijks bewijs dat Troempaloempa's nogal op het onderbuikje sturen. Oranje goed. Oogjes toe en haat aan alles dat niet-oranje is.
En o ja, Clinton boehoe. Ook zoiets raars en overgenomen van betaalde trolkezen.

Overnijd | 19-12-19 | 17:36

Nou vooruit, voor alle 'poll believers', deze is wel leuk:
t.co/jIis4I1A2A

piloot47 | 19-12-19 | 15:50

Als de schokkende feiten uit het boek ‘The plot against the president’ van onderzoeksjournalist Lee Smith in het nieuws zouden komen, dan is de herverkiezing van Trump een stap dichterbij. Vandaar dat de feiten in dit boek angstvallig geheim worden gehouden door de MSM. Die houden zich alleen maar bezig met eenzijdige politiek correcte berichtgeving.

Noumoewatlastig | 19-12-19 | 15:44

"..... en de uitkomst is niet ten gunste van 'Links' uitgevallen, beginnen ze smeer-campagnes, gaan ze tegenstanders demoniseren, slopen ze de Vrijheid Van Meningsuiting door afwijkende meningen te afficheren als 'racisme' of 'nazisme', plegen ze karaktermoord op politieke opponenten...."
---
Lijkt mij toch echt wat kort door de bocht als ik denk aan wat recentelijk met de linkse Jeremy Corbyn gebeurde in Groot-Brittanië.

WirMachenMusik | 19-12-19 | 15:11

Wat mij altijd verbaast, is dat linkse mensen zich door de decennia heen altijd hebben gepresenteerd als hoeders van de échte democratie, als voorvechters van "Het Volk" (met linkse kranten als "Het Volk", later "Het Vrije Volk"), de hoeders van De Waarheid ("Pravda", "De Waarheid") en vechters voor de Vrijheid Van Meningsuiting.

Maar zodra Het Volk heeft gesproken - via verkiezingen of referenda - en de uitkomst is niet ten gunste van 'Links' uitgevallen, beginnen ze smeer-campagnes, gaan ze tegenstanders demoniseren, slopen ze de Vrijheid Van Meningsuiting door afwijkende meningen te afficheren als 'racisme' of 'nazisme', plegen ze karaktermoord op politieke opponenten, en vernielen ze tenslotte de échte instrumenten van de democratie, zoals een VOLKSraadpleging, die ze eerder nog koesterden als een kroonjuweel van hun politieke campagne.

Peter Emile | 19-12-19 | 14:41 | 13

Spreek je nou tegen jezelf?

piloot47 | 19-12-19 | 16:48

@win12 | 19-12-19 | 16:26: Dat is precies wat in dit filmpje aan bod komt maar wat maakt het nog uit wat Sondland zei, die man is totaal af .

Castor12 | 19-12-19 | 17:46
▼ 10 antwoorden verborgen

Als de Congres-Democraten meteen na de kandidaatstelling van Trump hadden kunnen stemmen voor een impeachment, hadden ze dat ook met bijna 100% gedaan. (Trouwens evenals veel opportunistische Republikeinen toen.)
Ik vermoed dat daarbij de belangrijkste overweging was dat Trump (in tegenstelling tot Hillary) de regimechange- en oorlogs-traditie wilde beëindigen.
En misschien hadden ze wel gelijk, want als Trump dat "geen nieuwe oorlogen beginnen - nog eens vier jaar zou kunnen volhouden zou wel wel eens de belangrijkste historische 1%-pilaar van de Amerikaanse economie - wapenindustrie en andere landen leegroven - kunnen instorten.

WirMachenMusik | 19-12-19 | 14:33

Wel ironisch om te zien hoe het tegenwerken van een bepaalde uitkomst juist een averechts effect heeft. Hoe (s)links hier te werk gaat, draagt er juist aan bij Trump herkozen zal gaan worden. Het doet me denken aan het volgende verhaal:
.
Er was eens een prins wiens ouders van diverse wijzen te horen hadden gekregen dat hun kind óf een onovertrefbaar groot heerser zou worden, óf alle aardse goederen zou verwerpen en de verlichting zou bereiken. Aangezien zijn vader, de koning, de eerste voorspelling prefereerde werd hij omringd met de beste aardse goederen, zodat hij in zijn leven geen ontevredenheid of nare dingen zou ervaren. Hij zou dan geen afstand hoeven te doen van zijn bezittingen. Zijn vader bouwde drie paleizen en de prins bracht al zijn tijd door binnen de hoge muren van het paleis. Zo gingen de eerste 29 jaar van zijn leven voorbij. Na 29 jaar ging hij echter diep nadenken over het leven en wilde zien hoe het echte leven buiten het paleis was. Stiekem ging hij 's nachts de stad in, samen met zijn bediende. Tot zijn grote schrik zag hij een oude man, een zieke man en een dode man. Omdat hij door zijn beschermde opvoeding nog nooit een oude, zieke of dode man had gezien, vroeg hij zijn bediende om uitleg. Hij kreeg te horen dat alle mensen oud worden, ziekten oplopen en doodgaan. Ook zag de prins een kalme en beheerste monnik voorbijlopen. De bediende legde uit dat het een monnik was die vrijwillig zijn bezittingen had opgegeven en een leven van eenvoud leidde, gericht op spirituele ontwikkeling. Kort daarna verliet de prins het paleis en zijn familie (waaronder zijn jonge vrouw en kind) en ging hij leven als een monnik in de bossen van India. Later zou bij bekend komen te staan als: de Boeddha.

JackStick | 19-12-19 | 14:26

Het Republikeinse establishment had een bloedhekel aan Trump, maar Trump is toch door de voorverkiezingen gekomen. De Democrats daarentegen hebben hun intern gekozen kandidaad Hillary Clinton door de "voorverkiezingen" heengeloodst met allerlei manipulaties, van "superdelegates" tot het stiekem van tevoren verstrekken van de geheime debatvragen aan Hillary zodat zij zich beter kon voorbereiden. Je kunt het wel of niet eens zijn met bepaalde standpunten, maar feit is dat de Republican Party eerlijker is en meer respect heeft voor het concept democratie dan de "Democrats".

petersteenkamp | 19-12-19 | 14:15

Je ziet het overal waar linkse mensen actief zijn, actief waren of de macht hebben moeten afdragen: linkse mensen zijn slechte verliezers.
Zoals ook onlangs nog in het Verenigd Koninkrijk, waar zelfs prominente Labour-politici hun historische mega-verlies nog wisten te verkopen als 'winst'.

Peter Emile | 19-12-19 | 14:06

De globalistische boeven die ook de EU besturen en Rutte als bedrijfspoedel houden zijn niet zo van de democratie.
Deze mensen zijn zo verstandig dat zij zeker weten hoe de wereld bestuurd moet worden en offeren zichzelf daar graag voor op. Trump is het grootste obstakel in deze zegetocht van dronken Brusselmannen en corrupte democrats die de westerse samenlevingen in de uitverkoop hebben gezet..

Ga maar gerust slapen, uw nieuwe fascisten waken voor u. Maar wel eerst even spijbelen voor het klimaat.

Jan Passant mk2 | 19-12-19 | 14:01 | 2

Moet je nou echt iedere dag hetzelfde opschrijven over hetzelfde, ongeacht het onderwerp? Met je nieuwe fascisten wordt je een beetje de vervelio hier.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 15:34

Die Tulsi Gabard is al bezig met campagne voeren voor haar gewenste presidentschap. Maar ze brengt het netjes.

Tuinhekje | 19-12-19 | 13:32

Mijn zoon woont en werkt in Amerika, maar volgt het nieuws natuurlijk ook in NL. Hij vindt het jammer dat in NL alleen democratisch gezinde journalisten aan het woord komen en zich nog al als Hollandse journalist in amerika belangrijk vinden. Welnu, zelf was ik enige tijd geleden ook in de USA in een hotel en ontmoette en sprak daar een aantal Amerikanen, die mij vroegen waar ik vandaan kwam. Ik zei: " uit Holland ". O ja, zeiden ze tegen me: "that's near Berlin "!! De meeste Amerikanen weten niks van Holland en weten vaak niet eens waar het ligt. Onze journalisten daar, staan achteraan in de rij en stellen helemaal niks voor en kosten NPO geld!
Helaas zijn de democraten in Amerika socialisten geworden en U weet die willen macht, hebben geen respect voor de mening van anderen, geven belastinggeld uit omdat dit toch niet van hen is en doen alles om hun zin door te drijven en tegenstander kapot te maken. Ook in Nederland trouwens.
De oude bijna demente mevrouw Pelosi van die democraten is daar een voorbeeld van.
Jammer, want die democratische partij was ooit echt fatsoenlijk. Sinds de nederlaag van hun Hillary Clinton niet meer. (De familie Clinton is aanzienlijk rijker geworden door de stortingen in hun foundations. maar daar hoor je de democraten niet over).
Maar mijn zoon, die vaak om Trump moet lachen gezien zijn onverstoorbare houding, heeft wel gezien, dat wat Obama niet gelukt is en bij Trump wel gerealiseerd is, uitzonderlijk hogere economie, zodat miljoenen Amerikanen weer werk en dus brood op de plank hebben, dat er een einde kwam aan de macht van de financiële jetset in Washington.
Maar ik heb slecht nieuws voor al die zgn. vooringenomen Amerika-deskundigen van onze staatsomroep en dat Amerika mannetje bij RTL nieuws:
hoe jullie ook naar de mond praten van de democraten, Trump wordt niet afgezet en wint ruimschoots de volgende verkiezingen .

outdoor | 19-12-19 | 13:20 | 2

De economie wordt momenteel gedragen door een begrotingstekort van 5%... Krankzinnig hoog in een "goed"lopende economie.

* Il Principe * | 19-12-19 | 13:25

Mooi verhaal, ik hoop dat je voorspelling waar wordt.

Goedzo | 19-12-19 | 13:27

Je verzint een droom hoe jij vindt dat de wereld moet zijn en je dwingt de mensen dan om dat ook zo te vinden. En wie niet meedoet verklaar je fout. Dat is wat de Democraten en Nancy Pelosi en alle overige linkse kerkiërs doen. Er is zoveel haat en vooroordeel. Dat is niet goed voor een land. Obama verbouwde Amerika deels tot die droom maar heel veel mensen werden werkloos, Trump verbouwd Amerika weer deels terug van die droom en heel veel mensen hebben weer een baan. Maar dat kan de linkse kerkiër niet boeien. Diezelfde haat was er al voordat Trump met de president van Oekraïne had gebeld. Het is allemaal vooroordeel. Het logisch redeneren van sommige vrouwelijke Democratische congresleden is niet op het nivo van een zelfstandig denkende. Die Tulsi Gabbard is daarin een opvallende uitzondering, maar ze durft niet buiten de veilige grenzen die haar partijgenoten boos zouden maken. De 2020 Elections gaat voor die mensen een hele grote verrassing zijn, vraag maar aan Sjerremie Corbijn.

DitjaarkrijgikAOW | 19-12-19 | 12:41

Heb het redelijk ademloos zitten kijken op CNN. Wat werd ik bevestigd in mijn bubble dat er bij de Democraten een hoop idioten rondlopen. Gevaarlijke idioten, dat wel. En een inspiratiebron voor andere idioten in dit land. Op het laatst deed ik mijn ogen dicht en na twee zinnen wist ik dat het een D was en geen R. Sad.

Piet Karbiet | 19-12-19 | 12:32

Zelf heb ik mijn hoop ook op Harry Mens gevestigd om Nederlandje te redden. Of Dirk-Jan Paarlberg. Of Cees Zadelhoff. Als het maar niet zo'n extreemlinke Democrat van de vvd is. En hij een minstens net zo lekker wijf heeft als die Melania. Of een dochter met de tieten van Ivanka.

Lag dit land maar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, dan waren we ook meteen van ons rare brabbeltaaltje verlost. Zou ik meteen die lui van Fox News ook een stuk beter begrijpen. Voor het echte nieuws ben ik wat dat betreft veel te afhankelijk van de reaguurderspanelen hier ten blogge.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 11:59 | 6

@kaasfondue | 19-12-19 | 12:43: Nooit ente nimmer mijn beste! Ieder zijn mening. Mensen zouden dat hoogstens wat minder persoonlijk moeten opvatten. Dat maakt een beetje kissebissen wel zo plezant.

If you'll excuse my Vlaams.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 12:56

Emiel Ratelband?

SlimmeBelg | 19-12-19 | 14:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Kom je op voor je volk is het ook niet goed .
Verkoop je ziel en je land aan de duivel wordt je geen strobreed in de weg gelegd .

likmegaties | 19-12-19 | 11:56 | 1

Barabbas vrij, Barabbas vrij!

JackStick | 19-12-19 | 12:09

De grootste dwerg van de Democratische Presidentiele Clowncar. Éénoog in het land der Democratische doofstommen. Impeachment blijft een schande en een soft staatsgreep.

nonfortiscedtenax | 19-12-19 | 11:55 | 1

Erdohan had hier wel raad mee geweten!

Tuinhekje | 19-12-19 | 13:33

Behalve bij de NPO en de dodebomenpers zie je het ook hier in de reaguurderspanelen: veel anti-Trump posts zijn erop gericht zijn kiezers en sympathisanten te treffen. Van Trump zelf glijdt het af, dus wordt zijn electoraat door onophoudelijke 'machinegunning' afgeschilderd als dom, fascistisch, racistisch, homofoob, islamofoob, xenofoob, misogyn et cetera et cetera. De truc lijkt uitgewerkt sinds Hillary Clinton (vermoedelijk in een vlaag van oprechtheid) de kiezers van Trump 'deplorables' noemde en tegelijkertijd de morele superioriteitsgevoelens van haar en haar progressieve geestverwanten ten opzichte van half Amerika onthulde. Minachting en dédain hebben nog nooit geholpen om stemmen (terug) te winnen, dus de tweet van Trump kan worden betiteld als 'in de roos'. Of 'in your face', om in Trump-termen te blijven.

Schulzie | 19-12-19 | 11:40 | 3

Dat zie je hier ook. Die mensen zijn dom, en het reageren niet waard.
Echter ze woekeren wel voort, zoals een onkruid. En dat moet je verdelgen.

vmk | 19-12-19 | 12:06

Precies dat dus... De linkse media hier lopen vrolijk te zijn over een nu al kansloze afzetting. Maak je drukker over Mark Rutte zou ik denken, want daar heb je veel meer last van.

Goldfinger | 19-12-19 | 12:06

Eens met uw analyse. Maar onder degenen die president Trump door dik en dun steunen bevinden zich de Evangelicals met als boegbeelden Mike Pence en Mike Pompeo: dat zijn me een stel CUkkels. Helaas is het niveau waarop de Democrats opereren nog tenenkrommender.

Eeuwig..Op..Vakantie | 19-12-19 | 12:25

Trump_Gabbard_2020

Pimp my Voortuin | 19-12-19 | 11:39 | 1

Beiden Russian assets, volgens Hillary, dus zou zomaar kunnen.

me,myself and IK | 19-12-19 | 12:38

Trump oefent zijn vak uit alsof het een echte baan is en daar hebben die beroepspraters niet van terug. Zij zijn praters gewend en geen doeners. De man is alom aanwezig, drukt zijn stempel op de wereldpolitiek en wordt door zijn Aziatische collega's gerespecteerd en voor vol aangezien ondanks de ook daar inmiddels verziekte media die elkaar allemaal nakakelen. Net als in Nederland Wilders demoniseert een groot gedeelte van de pers met in hun voetzog bekende Amerikanen gevoed door het zichzelf deugend vindend zogenaamd vooruitstrevende volk Trump, grotendeels onterecht. Een vakman pur sang, hoe onsympathiek overkomend ook, dat is een kwestie van smaak. Maar met sympathiek overkomen (Rutte, altijd maar lachen), run je geen land of bedrijf. En dat doet Trump naar beste eer en geweten redelijk succesvol, al zijn er heel wat pseudo deskundigen hier die het daar niet mee eens zijn. Dat mag, ik heb in mijn 45 jaar durende werkzame leven ook veel beste scheepslui leren kennen die het allemaal niet gered hebben omdat ze alles dachten beter te weten. Gewoon de handjes uit de mouwen, daar zijn de meeste van die onheilsprofeten en betweters niet van gediend. Amerika heeft gekregen wat het verdiende, nu wij nog.

SlimmeBelg | 19-12-19 | 11:18 | 4

Was dat maar waar.

Ray69 | 19-12-19 | 11:35

Helemaal mee eens!

Krukhanger | 19-12-19 | 11:58

Zo waar dit, u heeft helemaal gelijk.

Maris v.d Hof5393 | 19-12-19 | 18:28
▼ 1 antwoord verborgen

Wat mooi om al die linkse trollen hier op GS te zien proberen om Trump in een negatief daglicht te stellen, maar vervolgens met geen enkel feit komen om dat te onderbouwen. Ik geniet daarvan, ga dus vooral zo door!

JackStick | 19-12-19 | 11:03 | 10

@win12 | 19-12-19 | 14:14: Mis! Trump wordt nu beschuldigd van iets wat Joe Biden gedaan heeft. Zie hier hoe Joe Biden zelf op camera opschept over hoe hij een lening van 1 miljard dollar aan Oekraine achterhield als Oekraine niet deed wat hij wilde:
www.youtube.com/watch?v=Q0_AqpdwqK4&a...
"I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not
getting the money." -- Joe Biden
De "prosecutor" (aanklager) onderzocht onder andere het bedrijf waar Joe Biden's zoon Hunter Biden een veel te hoog betaalde baan had.

petersteenkamp | 19-12-19 | 14:24

@petersteenkamp | 19-12-19 | 14:24: Elke keer dit 'voorbeeld' zucht. Lees je aub eens in voordat je reageert. Waarom denk je dat hij het zo toegeeft op camera?
De aanklager was corrupt en onderzocht juist geen bedrijven. De VS en de EU wilden deze aanklager ontslagen hebben. Hij voerde beleid uit.
Trump deed het voor zijn eigen gewin.

win12 | 19-12-19 | 14:32

@Tuinhekje | 19-12-19 | 13:37: Trump doet het inderdaad heel goed, je merkt in alles dat hij kinderen en kleinkinderen heeft. Fantastisch was ook de verplaatsing van de ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem, ondanks alle dreigementen vanuit de moslimwereld. Mooi dat Trump liet zien wie de baas is, wat een verschil met 'onze' kruipende natte spaghettislierten van politici na Fitna en de geplande cartoonwedstrijd.

Maris v.d Hof5393 | 19-12-19 | 18:45
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik vind niet dat de Democraten helemaal geen punt hebben. Met wat er nu bekend is kun je Trump wel degelijk iets verwijten.
Om hem daarvoor af te zetten als president is bezopen. Zijn tegenstanders zijn blijkbaar constant bezig met het zoeken naar excuses om hem er uit te wippen, terwijl ze ook met politiek-inhoudelijke dingen zouden kunnen komen.

JvanDeventer | 19-12-19 | 11:01

Diet Tulsi Gabbard heeft groot gelijk, werk nou eens samen ipv de hele tijd tegen te werken. Democratie heeft bepaald dat Trump heeft gewonnen, laat hem zijn werk doen en stem voor of tegen wetsvoorstellen van hem, maar ga niet als een klein kind na 3 jaar nog steeds lopen janken dat je eigenlijk niet tegen je verlies kan. Dit kan alleen maar tegen de Dems gaan werken de komende verkiezingen. Zou lachen zijn als Tulsi overstapt naar Trump bij de komende verkiezingen en voor vice-president zich aandient. En wordt beste vriendinnen met Melania enz. Leuk dat fantaseren

hotbrasil | 19-12-19 | 10:44 | 1

Veel gematigde democraten in "trump districten" waren ook gekozen met dien verstande dat ze met Trump zouden samenwerken. niet nagekomen en met deze impeachment vote hebben ze zichzelf de das om gedaan.

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 11:25

OMG Trump would be called right-wing in the Netherlands. Sort of like, you know, Geert Wilders. We can't have that, can we. We're the good guys. Impeach him and let Hillary take his place. We're good, the Europeans would call us Gutmenschen.

Nivelleermarionet | 19-12-19 | 10:41 | 1

What would the native indians call Europeans....?

(man learned how to teach, then fotgot how to learn, F.Mercury)

serieusgenomen | 19-12-19 | 11:25

De democraten schieten in hun eigen voet. Trump gaat de komende verkiezingen gewoon winnen!

Veiligheidsslot | 19-12-19 | 10:38

"Democraten" zijn heel erg slechte verliezers. Het hele jaar door lopen ze te pleiten voor een mooie democratie, maar wanneer de uitkomst ze niet zint beginnen ze te janken en te terroriseren e.d.. DEMOCRATS, SAD and DANGEROUS PEOPLE!
Doet Trump het netjes? Tja, het is iig geen politicus en daar hebben heel veel mensen moeite mee. Bij Trump is zijn handelen vaak erg zichtbaar, maar de democraten opereren zeker zo vals maar onzichtbaarder.

Ram_Ram | 19-12-19 | 10:24 | 5

@piloot47 | 19-12-19 | 10:54:
Zolang hij president is staat hij boven de wet? Dat is geen democratie, grapjas.

* Il Principe * | 19-12-19 | 11:01

@* Il Principe * | 19-12-19 | 11:01: onschuldig totdat schuld bewezen is, toch. Oh nee, niet bij Trump. Impeachment zegt nu helemaal niks. Net zoveel als dat het OM zegt dat ze iemand gaan vervolgen.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 11:14
▼ 2 antwoorden verborgen

"Hij loopt ons voor de voeten". Kent u die uitdrukking?

piloot47 | 19-12-19 | 10:17

Tja kerstfeest staat voor de deur. Als ik alle reaguursels hier lees zijn de meeste al in stemming. Het nietes welles en gestamp met voetjes is niet van de lucht. Lijkt errop of bij GS ook alles zwart wit is en er geen grijs bestaat. Zalig kerstfeest allemaal. https://afbeeldingen.animalstoday.nl/piepvandaag-kittens-op-een-rijtje.jpg

jan huppeldepup | 19-12-19 | 10:16 | 2

Bedankt Jan en ik wens jou en de jouwen het dubbele van wat jij mij toewenst.

Theo-Pim-Riv | 19-12-19 | 10:29

Mijn verwachting is, dat de Trump Dynasty nog maar net begonnen is en daar zorgen de Pelosi's en Schiff's wel voor.
Ik voorspel nog vier jaar Donald J. Trump.
Ik voorspel daarna Ivanka Trump, zij is de dochter van de 45e president van de Verenigde Staten en vastgoedmagnaat Donald Trump.
Tevens is Ivanka Trump een afgestudeerd econoom en politiek is haar middelnaam.
Ergo The Trump Dynasty is al drie jaar begonnen en daarom zijn de zieke democraten zo in blinde paniek, die voelen de Trump Dynasty ook aankomen.
Waarom weet ik niet, maar het voelt gewoon Goed en Prettig.

Slurfje | 19-12-19 | 10:11 | 14

@* Il Principe * | 19-12-19 | 11:09:
Zo zie je maar weer: polls bewijzen niets. Wacht tot november, de ultieme poll.

piloot47 | 19-12-19 | 11:12

@Carlitros | 19-12-19 | 10:55:
Fout, ten eerste neem je niet mee de mensen die niet zijn gaan stemmen. Ten tweede is 48.2% van Hillary ook geen meerderheid. Ten derde laat je het resultaat weg van Corbyn omdat die helemaal dramatisch is.

Dus als je komt met "de meerderheid" moet je erbij specificeren welke meerderheid anders zegt het niets.

Tronald_dump | 19-12-19 | 11:41

@Tronald_dump | 19-12-19 | 11:41:
Oh mijn god. Waar te beginnen. Ten eerste neem je NOOIT de mensen mee die niet zijn gaan stemmen. Dan mot je maar gaan stemmen. En als je dat niet doet, tel je niet mee. Simples.

Ten tweede, is 48.2% meer dan 46.1%, te ja of te neen? Neemt niet weg dat in het systeem dat in de USA en de UK wordt gehanteerd, Trump verdient president is. Maar ga niet lopen reopen dat de meerderheid op Trump heeft gestemd, dat is niet waar.

In de UK ligt het iets anders. Links zijn er diverse partijen die de linkse stem verdelen (Labour, LibDem en de Groenen). Rechts is er alleen de Tory Party (was ook Brexit, maar die trok zich terug uit alle kiesdistricten waar de Tories al aan de macht waren). Maar als je kijkt naar de stemmen, hebben de Tories met 43% van de stemmen 56% van de zetels. Zelfs als je de mensen die Brexit Party stemden meetelt kom je op 45% van de bevolking uit. Hoewel meer mensen op de Tories stemden dat op 1 enkele andere partij, hebben per saldo meer mensen gestemd op een partij die iig een bevestigend referendum over de Brexit deal wilden.

Wederom, gezien het systeem zijn de Tories terecht aan de macht. Maar ga niet roepen dat ze de meerderheid van de stemmen hebben, of (zoals Boris zegt) dat dit nu een mandaat van de bevolking is voor zijn Brexit.

Carlitros | 19-12-19 | 11:55
▼ 11 antwoorden verborgen

Hetzelfde hier. Tot op het bot verdeeld. Bekeer je tot links en alles is goed. Een dictatoriale 'eenheid' is het streven.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 10:02 | 2

Links bemand en infiltreerd altijd eerst hun speer-propaganda-media machines, zodat ze 24/7 hun deugmensch-doctrines kunnen blehren en als ze in de minderheid komen gaan ze nog harder blehren, schreeuwen en faken.
Corrupte media en professoren genoeg aan de linksche kant.
Maar gelukkig heb ik hier net gelezen, dat The Trump Dynasty begonnen is en inderdaad voelt alleen al dat te schrijven/zeggen erg Go(e)d, Amen.

Theo-Pim-Riv | 19-12-19 | 10:25

We hebben elkaar gelukkig ook nog Theo-Pim.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 10:39

Wat hier speelt, en dat zie je ook aan de linkse reaguurders hier is de verbazing, de woede en het onbegrip dat een rechtse president geen links beleid uitvoert, dat dit komt omdat links daar de verkiezingen heeft verloren wil er blijkbaar niet inzinken, en daarom moet hij hoe dan ook weg .
Je verzint het niet .

Castor12 | 19-12-19 | 09:58 | 8

@win12 Hey kijk nog zo'n post die gewoon een checklist van holle beschuldigingen af gaat zonder inhoudelijk op deze beschuldigingen in te gaan

Welke criminele activiteiten? Ukraine volgens de wet verzoeken mee te helpen aan een strafrechtelijk corruptie onderzoek, iets dat Trump verplicht was te doen volgens een deal met Ukraine volgens mij nog gesloten in de tijd met Obama? (Trump overtrad de wet niet, hij volgde hem hier)
Welke rijksten van de US? de vrienden van Epstein en de Clintons die nu als een malle hun social media accounts aan het scrappen zijn als er ook maar iets van een koppeling naar Epstein in staat?
Welk geld boven welke ethiek? Er zijn meer mensen dan ooit aan het werk in Amerika, het geld gaat nu daadwerkelijk naar de burger, IPV naar een project manager in New York die een inefficient hand-op-houd systeem moet bedenken?
Heb je ook maar 1 punt?

niemand specifiek | 19-12-19 | 12:28

@niemand specifiek | 19-12-19 | 12:28: Hey, kijk weer één iemand die pedant reageert en denk de 'feiten' te kennen. Fox of Breitbart?
Nee, ik heb de verhoren gekeken en het enige waar de republikeinen over zaniken is het proces zelf en de economie. Dat snap ik als de feiten je niet gunstig gezind zijn.
'Volgens de wet verzoeken mee helpen aan een strafrechtelijk corruptie onderzoek'. Fout.
Hij wilde enkel dat er een aankondiging kwam omtrent het onderzoek.
De belastingverlaging ging voornamelijk naar de aller rijksten.
Ik hoef maar punt 1 punt te hebben. Trump misbruikte zijn macht als president om zijn tegenstander zwart te maken en dat mag niet.

win12 | 19-12-19 | 14:37
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
brandewijntje | 19-12-19 | 09:53 | 2

Trump hoeft amper nog campagne te voeren, de Dems doen het voor hem.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 09:47

Wat een shit show, de dems allemaal voor en de reps tegen maar ze hebben weer helemaal niks dus de senaat gaat hem nooit weg stemmen . Dat wisten ze van tevoren en hier is impeachment helemaal niet voor bedoeld, dat doe je alleen als je een duidelijke en sterke zaak hebt die ook republikeinen over de streep trekt , niet omdat je iemand niet mag en dan maar op wat losse vermoedens afgaat . Links US is gek geworden door Trump .

Castor12 | 19-12-19 | 09:45 | 4

@ZureKoek | 19-12-19 | 09:48: Nixon lag er zo uit, jew moet alleen met hard bewijs komen, niet hearsay en vermoedens gevoed door de onderbuik .

Castor12 | 19-12-19 | 10:00

@Castor12 | 19-12-19 | 10:00: Of je moet republikeinen hebben die niet bang zijn voor Trump in de angst niet herkozen te worden. De republikeinen die voor impeachment stemmen, zijn al gestopt of gaan stoppen..

win12 | 19-12-19 | 10:17
▼ 1 antwoord verborgen

Ijzersterke uitspraak van hem!!!

antonconstandse | 19-12-19 | 09:44

Gelukkig gaan die corrupte democraten deugmenschen nu even hun muil houden en komen de eerlijke mensen in de Senaat aan de beurt.
Misschien sluiten ze die Pelosi uit The Walking Dead en Schiff uit de muppets en Nadler Vito Spatafore wel naar een klein onbewoond eiland.
ps: het blijft genieten hoe de deugmenschen hier in Nedrigland hun bloed gaat koken bij het horen en zien van die Baas "Twump".

Theo-Pim-Riv | 19-12-19 | 09:39 | 4

"de eerlijke mensen".
Zucht.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 10:00

Eerlijke mensen uit de Senaat? Nou, nee. Die zijn net zo erg als de rest. Graham (R) graait net zo hard mee uit de Ukraineruif als de rest bijvoorbeeld.

Moonwarrior | 19-12-19 | 10:26
▼ 1 antwoord verborgen

Iedereen die in de publiciteit gehakt maakt van allerlei politiek correcte doctrines, ontmoet een storm van publieke verontwaardiging die buitenproportioneel is. In het ergste geval komen de SJW troepen de straat op.
Bij de verkiezing van Trump was duidelijk dat hij veel tegenwind zou gaan ontmoeten. En toch sta ik versteld van de woede die hij oproept bij de "progressieven".
Wel mooi dat hij niet bang is.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 09:32 | 7

@arie-hoax | 19-12-19 | 10:07:
Ach ja. We hebben weer een Trump topic, dus de ctrl+c en ctrl+v van Beste_landgenoten hebben het ook weer zwaar te verduren.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 10:23
▼ 4 antwoorden verborgen


Afgezien van de feitelijke redenen voor impeachment, die op zich 100 valide zijn, maar waarvoor de Republikeinen wegkijken op een manier waar we hier nog een puntje aan kunnen zuigen, voor de fijnproevers bijgaand een beknopte capita selecta van Mr. President’s indrukwekkende prestaties tot dusverre.

- steun aan Erdogan om de Koerden in Syrië een kopje kleiner te maken
- intrekken van de militaire steun aan de Koerden die IS voor ons een kopje kleiner maakten
- versterken van de strategische posities van zowel Poetin, Erdogan, Assad als de Hezbollah en Iran in het algemeen door zijn steun aan de Koerden in te trekken
- het kernwapenprogramma van Iran laten accelereren door zijn uittreding uit de deal die hij niet eens begreep, ook niet nadat hem die tien keer was uitgelegd door zijn militaire top en inlichtingendiensten
- de radicale salafisten in Saoedi Arabië hartverwarmend ondersteund met de modernste wapens. De islam een grotere dienst bewijzen dan Trump hiermee doet is nauwelijks mogelijk. Daar kan geen imam - al dan niet met luidspreker - tegenop. Wij merken het ook hier met de salafistische tsunami in onze steden, betaald door zijn warme bondgenoot in theedoek. Bedankt Donald! Meer, meer, meer islam! Wanneer beginnen jouw tweets standaard met “Allahu Akhbar”?
- zich als een kleuter laten inpakken door Kim Jung Un over het bezit en de uitbreiding van het nucleaire rakettenarsenaal. De voortdurend door Trump geprezen Koreaanse clown lacht zich sindsdien een ongeluk om die naïeve pias en schiet onbevreesd meer raketten dan ooit de lucht in.
- protesterende landgenoten in elkaar laten rammen door beveiligers van Erdogan bij zijn bezoek aan de VS en daar achteraf met geen woord over reppen. Snap ik, want Erdogan is ondertussen zijn innige bondgenoot (geworden)
- de wereldeconomie op het spel zetten met absurde invoertarieven. Behalve voor ons vooral ook goed voor Amerikaanse sojaboeren die dit product niet meer aan de straatstenen kwijt kunnen na Chinese tegenmaatregelen
- hij beloofde het verfoeide ziektekostenverzekeringssysteem van Obama de nek om te draaien en te vervangen door iets veel beters. Hij heeft op dit dossier totaal niets voor elkaar gekregen en dat is nog mild uitgedrukt.
- hij zou miljarden investeren in de infrastructuur. Nee dus. Nog geen begin mee gemaakt. Die muur van Mexico is belangrijker. Die er trouwens ook nog niet is.
- hij beloofde de staatsschuld te verminderen door de belastingen te verlagen (!). Het tekort is de drie jaar van zijn regeerperiode nog nooit zo hard opgelopen als onder alle vorige presidenten, van 19,95 biljoen naar boven de 22 biljoen.
- hij sprong op een rijdende trein van een warmgedraaide economie in 2016 en beloofde 6% economische groei. Het werd 2%. En dan nog, Het gaat helemaal niet goed met de economie. De echte werkeloosheidscijfers zijn veel hoger, het aantal werkende armen neemt toe, de lonen stijgen nooit, behalve die van de superrijken, miljoenen Amerikanen lopen achter op de betalingen van hun autolening, meer dan de helft van de bevolking leeft van paycheck tot paycheck, de schulden nemen toe en de FED pompt al wekenlang honderden miljarden dollars in de markten om ze kunstmatig overeind te houden.
Voor de geinteresseerde fijnproevers:
www.newsweek.com/republican-tax-cuts-...

Ik noem hier slechts een paar punten. Op speciaal verzoek voeg ik er zonder moeite nog een puntje of twintig aan toe. Wat menigeen hier betreft wellicht stuk voor stuk voor 100% verzonnen door linksch deugende dwaallichten van CNN en soortgelijke door crypto-communisten geïnfiltreerde nepnieuwsmedia.
Nooit in iemands gedachten opgekomen dat een geloofwaardig alternatief voor het catastrofale beleid van Trump niet per definitie links is? Integendeel zelfs. En dan heb ik het nog niet eens over zijn gedrag.
Of is zijn voor de hand liggende kritiek op zijn narcistische kleutergedrag soms ook per definitie links?

Ridde Rogter | 19-12-19 | 09:24 | 25

Trump heeft nooit gelogen onder ede.

Clinton wel, daarom ook afgezet.

Al je genoemde “feiten” zijn tijdens de verhoren finaal van tafel geveegd en niet meer dan ‘verhaaltjes’ van ‘ik heb gehoord dat’

Dat de dems dat als een basis zien voor een impeachment proces zegt meer over hoe waanzinnig de dems zelf zijn dan dat trump iets heeft gedaan waarvoor hij zou kunnen worden afgezet.

De dems gaan proberen om trump in de val te lokken dat hij zal liegen tijdens de verhoren.

En als dat zo zal zijn, weet je dat hij zal worden afgezet voor die fout, en niet voor waar hij van beschuldigd wordt.

killRoy1982 | 19-12-19 | 11:54

@killRoy1982 | 19-12-19 | 11:54: Trump heeft ooit onder ede gelogen. De enige keer dat hij onder ede sprak. Nu durft hij niet meer...
De man kan geen zin uitspreken zonder te liegen.
Dat hear-say argument is zo zwak. De eerstenhand getuigen worden tegengehouden.. Logisch dan.
Toch wijst de FEITEN er naar dat hij het geld heeft tegengehouden voor politiek gewin.
Feit: Geld werd ingehouden
Feit: Trump vroeg aan Zelensky om de Bidens te onderzoeken
Feit: Geld werd pas vrijgegeven na 55 dagen. Pas nadat de klokkenluider een melding had gemaakt.
Hieruit kan je toch maar één conclusie trekken?

win12 | 19-12-19 | 14:18

@Moonwarrior | 19-12-19 | 11:19: - wat een vervelende waarheden allemaal. Verder zijn de Amerikanen dolgelukkig dat hun zonen niet meer hoeven te sneuvelen in zinloze oorlogen ver weg en niet meer de hoofdprijs hoeven te betalen aan de beveiliging van de Europeanen.

Maris v.d Hof5393 | 19-12-19 | 20:02
▼ 22 antwoorden verborgen

Sjeezus, wat is dat met dat gedweep hier met the Donald. Als je niet ziet dat hij moreel gezien een enorm stuk stront is, dan heb je stront in de ogen. Zijn alle fanboys nu al weer vergeten hoe hij de Koerden, zijn grootste bondgenoten in de strijd tegen ISIS, en degenen die het meeste vuile werk (daadwerkelijk vechten) hebben opgeknapt, vrolijk onder de bus van Ome Erdogan gooide, en dat vergoeilijkde met de legendarische tegel "wij zijn de Koerden niets verschuldigd, want waar waren de Koerden toen wij de standen in Normandie bestormden in 1944"

Kijk, hij doet niet alles verkeerd. Hij heeft volkomen gelijk om China de duimschroeven aan te draaien mbt handel. Hun staatsteun, bedrijfspionage, protectionisme etc etc gaat werkelijk alle perken te buiten.
En ja, met de economie in de US lijkt het ook heel goed te gaan (maar de vraag blijft altijd in hoeverre de (huidige) president daar verantwoordelijk voor is, en in hoeverre dit de normale conjunctuur is - mede gezien het aantal faillissementen van Trump en het feit dat hij een van de zeer zeer weinige presidenten is die geweigerd heeft inzicht te geven in zijn belastingaangiften)

Maar om Trump nu onvoorwaardelijke steun te geven omdat het goed gaat met de Amerikaanse economie.... weet je wie ook wonderen deed met de economie? Een zekere A.H. te Duitsland in de jaren 30.

En neen, ik ben er 100% van overtuigd dat de Donald NOOIT een Adolf zal worden, en in dit geval bevel zal geven om de treinen richting het zuiden te sturen. Maar berichten van bijvoorbeeld de US gouverneur Huckabee dat hij gevraagd is door Trump om hem te helpen een 3de! termijn als POTUS voor te bereiden moeten toch wel zorgerlijk zijn. Hebben we hier een POTUS die zichzelf promoveert tot een US style Putin of Erdogan? Als dat al in Amerika, the home of the free and the brave, kan gebeuren, dan staat niets meer in de weg om hier een Rutte voor life te creeren.

Carlitros | 19-12-19 | 09:22 | 16

@Carlitros | 19-12-19 | 11:22: volgens mij is er wel een regeling dat als een Meerderheid van de staten voorstemt er een grondswetswijzigng kan komen, ik weet de hoeveelheid niet meer uit m'n hoofd. volgens mij had PragerU hier ooit een filmpje over. Supremecourt kan volgens mij niet zomaar wetten wijzigen. ze kan alleen toetsen aan de grondwet volgens mij.

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 11:27
▼ 13 antwoorden verborgen

Het gaat nog spannend worden, het lijkt erop dat Nancy Pelosi de artikels van impeachment niet direct doorstuurt naar de senaat.

Short | 19-12-19 | 09:19

Trump is een onuitstaanbare idioot, maar dat wil niet zeggen dat het geen goede president is. Hoop dat ie aanblijft.

LewsTherinTelamon | 19-12-19 | 09:15 | 11

@kindapaas | 19-12-19 | 10:09:
Zelfs al wordt er geen rente betaald. UIteindelijk gaat het Amerikaanse volk dat gat dichten, linksom of rechtsom. at is een uitgestelde betaling.
www.thebalance.com/the-u-s-debt-and-h...
Hier staat het uitgelegd. Waar het op neerkomt is dat de staat een schuld heeft uitstaan bij de straks met pensioen gaande boomer-generatie. Als die inderdaad hun pensioen uitbetaald moeten krijgen mag je 1 keer raden wie daarvan de dupe worden.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 11:06
▼ 8 antwoorden verborgen

Dat gezever van de republikeinen tijdens dat debat is echt bij de zotten af. Ik denk dat het allemaal een reality show is bedacht door Trump. In 2020 zeggen ze dat het allemaal een geintje was om de wereld op de hak te nemen.

Verder wel ontzettend verrassend dat er volgens partijlijnen gestemd is. Echt een zinvolle invulling van hun tijd.

ZureKoek | 19-12-19 | 09:02

Ik snap het gedweep met en het gehaat op Trump vanuit Nederland niet zo. Het maakt voor Nederland bitter weinig uit wie er in de VS president is. Er is al tientallen jaren een handelsoorlog tussen de VS en de EU gaande. Democraten en Republikeinen zijn alle 2 geen fan van een groot EU blok want dat tast de hegomonie van de VS aan.
Stel Trump wordt afgezet, of het worden four more years, dan verandert er voor de EU en voor Nederland nog steeds niets.

JanVergoor | 19-12-19 | 09:01 | 5

Het gehaat op Trump komt vanuit de linkse media. Alles rechts van het centrum wordt verguisd en gedemoniseerd. Dus ook Trump. Er valt overigens niets af te zetten, aangezien er bij hoorzittingen niemand van de Democraten ook maar iets van bewijs heeft kunnen leveren voor de vermeende manipulatie van de Oekraïense president door Trump. En die Nancy Pelosi wordt met de dag senieler en vreemder, nadat ze ogenschijnlijk een beroerte heeft gehad.

Eagle_Eye | 19-12-19 | 09:20

Idd. Zowel het gedweep als het gehaat belemmeren het zicht op zijn daden. De haters wrijven Trump hun dingen aan. Waar of niet. Zijn schuld wel of niet. De dweepers doen hetzelfde. Ridder Rogter zijn stukje is daar een mooi voorbeeld van.

Sierstrip | 19-12-19 | 09:37

Trump is de geboren elite. Dat zoiets niet wordt gezien! De man is in alles, alles elite. Zijn aangeboren rijkdom, zijn privé scholen, zijn hele leven in de schijnwerpers. Als iemand elite is, dan is hij het. Maar oké je bedoelt de intellectuele elite. Je ziet vaker bij jongens zoals Trump, die wegens hun beperkte geestelijke vermogens niet kunnen aanhaken bij de echte elite, dat ze zich ertegen gaan afzetten. Hier zie je dat met Baudet die net te licht is om serieus genomen te worden in die kringen. Terwijl ook Baudet de elite in persona is zet hij zich ertegen af.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 09:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Tulsi is gewoon een slimme move om straks nog iets van oppositie levend te houden. De rest van de Dems gaan vermorzzeld worden in de komende verkiezingen en anders vliegen ze de bak wel in voor Corruptie. je zou voor de grap eens op moeten zoeken hoe een aantal kopstukken van de Dems zo rijk kan zijn.

Fear not Patriots, PAIN is Comming. WWG1WGA

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 08:55

't Mooiste van alles is nog wel dat de democraten boos zijn dat Trump niet zelf wilde opdagen bij de hearings om te bewijzen dat is onschuldig is. Hoezo omdraaien van het totale grondbeginsel van het rechtssysteem?

God Zelf | 19-12-19 | 08:53 | 2

Is ook vrij logisch, de beste man kan amper 2 volzinnen zijn aandacht bij een onderwerp houden. Die toespraken en rallies van hem zijn daardoor echt kostelijk vermaak. Een beetje als een telefoongesprek met m'n bejaarde moeder.

Het is eigenlijk een perfecte opzet. Een TV ster als stroman en dan adviseurs die bepalen wat er gebeurt. Kunnen wij dat in Nederland niet ook doen? Maken we gewoon Jules Deelder PM ofzo.

ZureKoek | 19-12-19 | 09:08

Trump kijkt wel uit. Net als zijn partners in crime. Waarom denk dat Giuliani niet mag getuigen? Waarom John Bolton niet van Trump? Omdat die jongens dan onder ede staan. Dan liegen betekent de bak in. Dus dan gaan die jongens zingen en dat wil Trump voorkomen uiteraard.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 09:50

Vind die genuanceerde toespraak van Tulsi Gabbard heel indrukwekkend en zorgvuldig. Laat zij het over 5 jaar eens doen, presidentskandidaat voor USA, ook al is ze van de democraten. Beter dan die Clinton kliek en zo. Iemand moet dat land weer bijeen rapen, zij mag het van mij zo doen!

Jan, Leiden | 19-12-19 | 08:52 | 6

Het probleem is tegenwoordig (of was dat altijd al zo) dat mooie praatjes nog geen gaatjes vullen.
Als je bekent bent met illuminati symboliek, dan gaan na dit filmpje de alarmbellen al weer rinkelen (2 min 10).
www.youtube.com/watch?v=PHsK5foL_2g
Kortom, gaat ze echt voor het volk knokken, of is het de zoveelste kandidaat die wordt gelanceerd om de woede van het publiek te kanaliseren.

OudeNederlander | 19-12-19 | 09:10

@menage | 19-12-19 | 09:00: Klopt is de Trump party, als hij wil trekt hij zo 80% van de rep kiezers mee, en een groot deel van de partij ook. wat je dan overhoud zijn een paar stumperd van RINO's en NeverTrumpers. zelfs die laatste groep begint bij te draaien zo als Glenn Beck etc.

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 09:54

@Jan, Leiden | 19-12-19 | 09:02: De Democrat Party bestaat dan niet meer. zal wel iets nieuws worden. De naam is straks te besmet.

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 10:32
▼ 3 antwoorden verborgen

Trump is de laatste president die de tanende invloed van de boze witte zeiksnor weet te vertegenwoordigen, maar zo'n dropleuter als president is binnenkort geschiedenis. Het land daar verjongt, verkleurt en ontkerkt in snel tempo. Trump vindt zijn steun vooral bij de verliezers van die veranderingen en bij zwaar gestoord religieus rechts. Dus dit zijn de laatste jaren van deze grap. Mogelijk krijgt hij toch nog vier jaar, als laatste stuip van een verdwijnende generatie. Ik hoop dat hij wiebert, want heel veel langer kan de wereld deze geestelijk gestoorde narcist niet hebben. Dat is veel te gevaarlijk.

Een president die een Twitter-storm ontketent om alles wat over zijn eigen persoon gaat, maar zich zelden druk lijkt te maken over zaken die met zijn functie te maken hebben, moet je niet willen op zo'n positie. De man is op het anale af gefixeerd op zichzelf, zichzelf en zijn eigen persoonlijke eigenwaan. Nog geen twee weken na het Mueller rapport over buitenlandse inmenging, probeerde hij opnieuw hetzelfde grapje uit te halen met Oekraine, alsof die hele toestand hem niets had geleerd. Behalve mogelijk dat hij zich nog onaantastbaarder waande. Dat laatste zal nu wel absurde prop[orties gaan aannemen. We gaan vast nog een tijd een nog abberranter president zien die zich monomaner en zelfingenomener en vooral nog vijandiger zal opstellen. De dingen die hij schreef in zijn brief "aan" Pelosi zijn een president onwaardig. Het is een mengsel van complot-geleuter, kinderlijke boosheid en alweer die totale preoccupatie met zichzelf. De man moet weg. Zo snel mogelijk. Maar helaas, de Amerikaanse kiezer maakt dit niets uit.

Beste_Landgenoten | 19-12-19 | 08:49 | 17

Fijn. Soms wat nuance tussen de boze tractor-emoji’s hier op GS. Dank.

Linkse Zakkenvuller | 19-12-19 | 12:10
▼ 14 antwoorden verborgen

Pelosi is een ouwe zombie!

doskabouter | 19-12-19 | 08:48 | 2

Met als schoonzoon de "onafhankelijke" NPO verslaggever Michiel Vos.
Totaal niet serieus te nemen als het gaat om verslaggeving van wat er in de VS plaats vind. Die zit totaal onder de plak bij schoonmama.

2voor12 | 19-12-19 | 08:52

Met een gammel nepgebit.

Moonwarrior | 19-12-19 | 09:07

Geert staat ook in de weg. Ze moeten ons hebben.

Normpje | 19-12-19 | 08:46

Een mooie tweet van Trump. Er staat veel meer in als dat je in eerste instantie ziet.

zwartzondersuiker | 19-12-19 | 08:41 | 1

Dat gaat hem in campagnes zeker helpen, terwijl in de safe spaces op de campussen heel wat blauwe haren 'overnight grijs worden.

Schulzie | 19-12-19 | 08:44

Volgens het AD beschuldigde Republikein Steve Scalise de Democraten ervan dat ze de kiezers van Trump ‘haten’. Dat was duidelijk een voltreffer, een soort 'boomer-backfire'.

Schulzie | 19-12-19 | 08:40

In de VS starten de "democraten" een impeachment tegen een voor hun lastige tegenstander om hem zo uit te schakelen omdat ze geen andere manier weten, in Nederland zet de regerende macht het OM in om ook een succesvolle lastige politieke tegenstander genaamd Wilders uit te schakelen.

2voor12 | 19-12-19 | 08:39

Bever a dull moment with Donald.

Spartaan1888 | 19-12-19 | 08:39

Ik begrijp niet wat er zo interessant is aan dit gekloot aan de andere kant van de oceaan. Alle ogen zijn altijd gericht op die domme amerikanen. Het continent dat leading moet zijn op de wereld, als er dan toch een leading moet zijn, hoort europa te zijn.

Leptob | 19-12-19 | 08:37 | 4

En welke ‘leider’ hebben we überhaupt in Europa? Toyboy Macron? Slappe ruggengraat Rutte? Oma Merkel? Alleen Boris Johnson (binnenkort geen ‘Europa’ meer) en Matteo Salvini hebben iets over zich dat een beetje in de buurt van charisma komt.

Kapitein Stijlvol | 19-12-19 | 09:06

Europa? ben jij zo'n europese eenheidsworst idioot? dan ben je bij deze al af.

ikworstelengadouchen | 19-12-19 | 09:54

Welke drugs gebruik jij?

anti-fatwa | 19-12-19 | 17:31
▼ 1 antwoord verborgen

Die foto was misschien toch niet zo'n verstandige keuze, omdat zijn ogen door de lichtval toch een ietwat demonische indruk maken.

MickeyGouda | 19-12-19 | 08:33 | 3

Iemand die Trump haat vindt hem al de duvel himself. Fans van hem noemen hem de God Emperor. Normies zullen gaan stemmen met een schuin oog op hun portemonnee.

Een foto of zelfs een impeachment process zal weinig veranderen in de verhoudingen of hoe lieden over Trump denken.

Graaf_van_Hogendorp | 19-12-19 | 08:36

Goed bezig, Dems!
Tip, noem hem zo vaak mogelijk racist, fascist en sexist, dan winnen jullie zeker!

Ongelofelijk wat een ideeën armoe daar.

Harry Turtle | 19-12-19 | 08:33

NRC en NOS melden even dat Trump de derde president ooit is die een impeachment aan z'n broek krijgt. Wie waren die andere twee? Dat willen de linksen niet melden natuurlijk, want dat was o.a. Bill Clinton, man van Crooked Hillary Clinton, en vriend van Epstein die zichzelf wel/niet heeft vermoord.

Nederland80 | 19-12-19 | 08:33 | 1

Even copy/past van NOS-TT:

"Donald Trump is de derde president
die in staat van beschuldiging wordt
gesteld door het Amerikaanse Huis van
Afgevaardigden.Hij werd voorgegaan door
Bill Clinton en Andrew Johnson.

Clinton was in 1998,vandaag precies 21
jaar geleden,de laatste president die
werd geïmpeacht,omdat hij onder ede had
gelogen over een affaire met een
stagiaire,Monica Lewinsky.

Johnson was in 1868 de eerste president
die dreigde te worden afgezet.Hij had
zijn minister van Defensie ontslagen
zonder toestemming van het Congres.Ze
konden allebei aanblijven,omdat in de
Senaat geen tweederdemeerderheid was."
Bron: teletekst-data.nos.nl/webplus?p=126

Rest In Privacy | 19-12-19 | 08:38

Dan zit er niks anders op dan de USA op te heffen en de landen onafhankelijk en soeverein door te laten gaan en een soort van EEG op te richten. Dan zal men in Europa laten zien hoe je een USE moet runnen.

Rest In Privacy | 19-12-19 | 08:30

Trump 2020 !

Ghibli | 19-12-19 | 08:28

Dat niet tegen je verlies kunnen en daar schinbaar trots op zijn door dat uitgebreid te etaleren middels verongelijkt gedrag en kinderlijk met de voetjes stampen lijkt echt een ding te gaan worden in de politiek. Hier zie je hetzelfde patroon. Als er ook maar iets op rechts dreigt te winnen dan begint het gehuil meteen op luide toon. Oneerlijk, beinvloeding, ze russians, populisme, fascisme, zelfs de haarkleur van vrouwen word erbij gehaald door sommige kudtkranten. Het zegt alles over de mensen die dat doen, en niets over de mensen die ze ermee aanvallen.

Macroglossum | 19-12-19 | 08:28 | 3

Ja, stel je voor dat je de grondwet probeert te beschermen en de andere het afdoet als "niet tegen je verlies kunnen". Kan alleen maar van domvolk komen, zulke uitspraken.

Erikjan79 | 19-12-19 | 09:25

@Erikjan79 | 19-12-19 | 09:25:
Tuurlijk, Democraten die dat “living document” genaamd de Constution/Grondwet willen beschermen. Terwijl ze tegelijkertijd de opstellers van die grondwet uit de geschiedenis proberen te schrijven als enkel zijnde white supremacist slavendrijvers en het Eerste Amendement (vrijheid van meningsuiting), het Tweede Amendement (recht op zelfverdediging tegen die zelfde Democraten) en het Electoral College willen afschaffen waardoor voortaan enkel SoCal samen met NY-City zullen bepalen wie de president van de V.S. zal worden.

Oeleflaffel | 19-12-19 | 09:48

The Donald is een f*cking champ! 2020 wordt een overweldigende overwinning voor de conservatieven. Laat links maar lekker doorgaan, ze graven hun eigen graf, en dat is best leuk om te zien!

MoltisantiBeer | 19-12-19 | 08:28

Dems weten dat ze pakkies krijgen in 2020 omdat hun roster super slecht is. Sleepy Joe Biden (aantoonbaar corrupt via zijn zoon), Pocahontas (geweaun een witte chick die loog over haar afkomst), Harris (afgevallen), Bernie "feel the Burn" Sanders, nog een scala aan andere figuren zoals Buttigieg en Yang... ene kandidaat gaat nog minder de normies aanspreken dan de ander.

Dus pleegt Pelosi, lieveling van de tata MSM om een of andere reden, deze soft coup d'etat. Niet omdat ze denkt kans te maken dat Trump daadwerkelijk wordt afgezet. Maar om nog enig cachet te geven aan de Dems presidientiele verkiezing. En natuurlijk met de hoop dat normies toch maar Dems gaan stemmen vanwege deze impeachment procedure.

Maar ik heb slecht nieuws voor de Dems en de ALDE webcare team alhier. Het is waarschijnlijker dat Trump alleen maar meer normie stemmen wint door Pelosi's actie. Kortom een kansloze actie van de Dems.

Graaf_van_Hogendorp | 19-12-19 | 08:27

Go Democrats, keep digging yourself a hole! (Geld ook voor de hele Nederlandse MSM en andere (beroeps-)deugers)

benjeallanggek | 19-12-19 | 08:24 | 3

De Nederlandse MSM doet eigenlijk gewoon hetzelfde: door Trump en alle andere ongewenste politiek zwart te maken promoten ze onbedoeld deze politiek. De burger is niet gek meer dankzij Das Internetz.

keestelpro | 19-12-19 | 08:28

@keestelpro | 19-12-19 | 08:28:
En daarom vond Kafka Orwellongren dat het internet gecensureerd moest worden. Helaas staat ze niet alleen, heel het partij kartel vindt dat. Maar goed ze zullen worden geholpen door Silicon Valley, die openlijk Trump haten en ervoor zullen zorgen dat ze de verkiezingen van 2020 zullen beinvloeden door conservatieve meningen (of als ze menen dat bepaalde meningen te conservatief zijn) te censureren. En dat zal veel verder gaan dan de vermeende (en nooit bewezen) "Russian collusion" spook waar de Dems het al VIER JAAR over hebben.

Graaf_van_Hogendorp | 19-12-19 | 08:34

One cannot simply impeach the God Emperor

Rest In Privacy | 19-12-19 | 08:21

als ze de tijd die ze hier in investeren nu in het land investeren, wat zou dat voor moois opleveren. maar ja moddergooien is makkelijker!

Henk P | 19-12-19 | 08:21

Affijn, 3 jaar verder en nog steeds niets opgeschoten die democraten. De pick-up blijft een beetje hangen.
Wederom miljoenen uitgegeven aan een hobby die nergens toe leidt, niets oplevert en alleen maar meer verdeeldheid zaait.

Gomezlopez | 19-12-19 | 08:20

Een verdeeld huis van afgevaardigden heeft zijn showtime gehad. Het doek gaat nu op voor de senaat en ik ben heel benieuwd wat de gevolgen voor de democraten gaan worden.

Eppo | 19-12-19 | 08:19

Nu kunnen de republikeinen eindelijk getuigen oproepen, iets wat door de democraten altijd werd tegengehouden

Kamikazepiloot | 19-12-19 | 08:18 | 1

Hoe kom je daarbij?

* Il Principe * | 19-12-19 | 08:25

Stemt in MET!

eerstneukendanpraten | 19-12-19 | 08:17

Alles door ongelukkige emo-vrouwtjes van de Dems in gang gezet, ze begrijpen daar aan de oostkust niet hoe Amerika echt in mekaar zit. Trump wint op zijn sloffen 2e termijn of..... de deep state gaat op zoek naar Volkertjes, helaas niet ondenkbaar.

grindbak | 19-12-19 | 08:16 | 2

Ik denk niet dat Trump op zijn sloffen gaat winnen. De Democraten zullen alles doen om het democratisch proces onderuit te halen, dus hertellingen overal, de gebruikelijke 4 dagen te laat met tellen tactiek die ze al decennia gebruiken (Broward County, Dade County), er zullen nog veel dozen met stemmen opduiken in de achterbak van auto's na de verkiezingen met toevallig heel veel Democratische stemmen. Dat soort gein. Dit hele gebeuren is om aan te geven dat Trump evil is, het proces niet eerlijk is en dan is massale fraude met stemmen gerechtvaardigd.

Moonwarrior | 19-12-19 | 08:27

Misschien is heet door Trump's gedrag in gang gezet. Misschien zeg ik wat geks, maar het is toch echt zo. Als iemand een misdaad begaat is het toch ook niet de schuld van de agent dat hij hem oppakt?

win12 | 19-12-19 | 10:45

Zelfs de face-lift van Hillary mislukt.

Schulzie | 19-12-19 | 08:16 | 1

LOL! Nou er is iets dat niet mislukt by Killary...

keestelpro | 19-12-19 | 08:22

Pelosi heeft al aangegeven de resolutie nog niet door te geven aan de Senaat! Hahahahah wat een circus!

Pelosi suggests she may wait to send impeachment articles to Senate: 'We'll make a decision ... as we go along'
www.foxnews.com/politics/trump-impeac...

Want er komt geen eerlijke rechtszaak. Met eerlijke rechtszaak bedoelt ze eerst 2 weken je in de kelder verstoppen met "getuigen" waar alleen Democraten bij mogen zijn en je tegenstanders tegen houden van het oproepen van getuigen of ze ondervragen en de meest vreemde regels instellen zodat het een groot show proces is. Vervolgens laat je dan mensen een week vertellen over hoe ze zich voelen en dat ze denken dat ze boven de wet staan en zelf het buitenlands beleid bepalen en niet de gekozen volksvertegenwoordiger.

Ja er gaat weer een hele bron van linkse tranen aangeboord worden!

Moonwarrior | 19-12-19 | 08:15 | 5

@Moskovitz v.d.Duivel | 19-12-19 | 08:31: Grappig, fake news, de WaPo en CNN in een zin!

Moonwarrior | 19-12-19 | 08:51

@Moskovitz v.d.Duivel | 19-12-19 | 08:31: CNN! Zeg dan niets.

Kapitein Stijlvol | 19-12-19 | 09:15

@Moonwarrior | 19-12-19 | 08:51:
Je bent een buitengewone goede voorbeeld van het problematiek wat nu gaande is.
Ik ben het met je eens dat het steeds lastiger is om onpartijdige informatie te vinden, maar je citeert zelf ook Fox News. Dus anderzijds ben je ook enorm hypocriet bezig!!

Daarnaast ga je ook totaal niet inhoudelijk in op de discussie. Wat mij aangeeft dat je ook gewoon treurig roeptoeter bent. Ze zouden je zwitsal moeten teruggeven.

Moskovitz v.d.Duivel | 19-12-19 | 09:56
▼ 2 antwoorden verborgen

De democraten hebben dus niets anders gedaan de laatste 3 jaar dan op kosten van de belastingbetaler deze flauwekul bewerkstelligen. Ze dragen niets bij die overheden (ook hier niet) maar kosten alleen maar klauwen met geld, snap niet hoe dit maar door kan blijven gaan.

Plat-forum | 19-12-19 | 08:15 | 2

Als een zeer groot deel van het medialandschap anti-Trump is kun je heel wat doen aan de beeldvorming onder de bevolking.

K. Letskoek | 19-12-19 | 08:29

Eh, en heeft u wel een snaar 8 jaar Republikeinen onder Obama gekeken? Filibuster dat belastinggeld maar lekker weg, On term president was het hoofddoel.

Beide kanten moeten opbokken. Politiek voor het pluche.

menage | 19-12-19 | 09:04

Ze beseffen alleen niet, dat dit uiteindelijk in het voordeel voor Trump zal zijn.

born2killn00bs | 19-12-19 | 08:14 | 3

Zelfs Rolling Stone heeft een kritisch artikel over de rol van de FBI www.rollingstone.com/politics/politic... het is toch een gotspe dat je (op een artikel van Leon de Winter na) hier in Nederland niet over geïnformeerd wordt, maar dat je zelf naar realclearpolitics.com/ moet gaan om je te laten informeren.

kaasfondue | 19-12-19 | 08:29

@kaasfondue | 19-12-19 | 08:29: Heb even gekeken: ze zijn wel behoorlijk anti-Trump en pro-Democrats, die Real Clear Politics.

Augustwoman | 19-12-19 | 08:44

@Augustwoman | 19-12-19 | 08:44:
Nee hoor, beide kanten komen in artikelen aan bod, anders had ik je wel naar de NYT of de WaPo verwezen.

kaasfondue | 19-12-19 | 15:33

Wat een coole dame.

Ciconia | 19-12-19 | 08:14 | 1

ik zou der zeker doen, moet ze wel der mond houden!

Henk P | 19-12-19 | 08:24

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen