Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zo. BIER. GeenStijl 1 jaar Onafhankelijk

PWWÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂPPPP

GeenStijl is 1 jaar zelfstandig, terug in redactioneel eigendom alsof het 2003 is, en Jezus Grrristus wat een onhebbelijke teringzooi is dat geworden voor het thuispubliek. Bakken met frisse nieuwe banners ontsieren de voorpagina en wij zeggen geen sorry, we zeggen zelfs: adverteerders, bedankt voor het vertrouwen. Nog erger: ineens gingen we gratis geld vragen voor content die al bijna 17 jaar gratis te lezen is, en voor eeuwig gratis te lezen blijft. En wat krijg je daar dan voor terug? Een stom kroontje bij een nickname die de meeste lezers nooit gebruiken, al die advertenties van de pagina af maar wel een Koepon van 15 piek waar je zelf geld bij moet leggen voordat ie wat waard is, een stom telefoonhoesje met roze printjes d’r op (‘Brievenbuspakketje, het mag ook echt niks kosten hè?’), en een wekelijkse nieuwsbrief met wat strooigoed aan extra content, teasertjes aan need to know intelligence van achter de schermen en - godnondeju - nóg een donatiebutton.

Ja, sorry daarvoor hoor, maar we blijven nou eenmaal graag bestaan. En dat lijkt verdomme best aardig te lukken, want gelukkig hebben ze bij de Azijnbode nog steeds een hekel aan ons (als ze ons veren in de poeperd zouden drukken, hadden we een groter probleem), zagen we in de gedeelde Google-agenda van Peter Vandermeersch (wachtwoord: ‘harvard’) dat ze aan het Rokin nog iedere week een proseccootje toasten op onze aftocht uit het Mediahuis, en zijn we nog steeds een irritatiefactor voor iedereen en z’n morele mainstreamerT die zonder onze aanstootgevende aanwezigheid een stuk comfortabeler onder z’n veilige mantel der liefde kon wegkruipen. Helaas: GeenStijl gunt de keizertjes nog steeds geen nieuwe kleren.

Gelukkig maakten we ook diverse nieuwe vrienden aan de Constructieve Kant van Medialand. Re-Shift, makkers, diepe buiging en eeuwige dank voor alles en Friso, jij ook bedankt voor het AdFactor-opkontje op het moment dat het er echt toe deed, en veel succes in all your future endeavours.

Met vijf man redactie aan de topicknoppen, twee paarse broeken aan de geldkraantjes, een halve FTE Oppermod die voor een hele werk heeft, en één zwaar overgeklokte Joris (met gelukkig een groeiend team van Helper Nerdy’s) aan de serverzijde hebben we in anderhalf jaar tijd, vijftien jaar TMG ongedaan gemaakt. Minimale bezetting, iedereen belast met dubbele taken en geen corporate met diepe zakken meer op om terug te vallen. Pritt - sowieso al anderhalf decennium >90 uur per week online - krijgt één keer in de week een paar uur verlof om haardhout te halen, de motormaaier over het groen van de compound te trekken en wat vegahapjes voor die meisje te Weberen. Van Rossem vervloekt iedere minuut dat ie geen topics kan tikken omdat de boekhouding, de aansturing, de salesplannen, de side projects en de ‘godverdomme al die kleine irritante kutdingen de hele tijd tussendoor iedere fucking dag opnieuw’ er godverdomme de hele tijd iedere fucking dag opnieuw tussendoor komen.

Maar we ramden er - één team, één taak - een GeenPeil Stemmentellen uit waarmee we 100 procent correct de uitslag voorspelden bij #EU2019 (dank, nogmaals, aan Josse, Sywert, Maurice, Dionne en alle awesome eindbazen in en rond het Freedom Lab, en ook aan Nieuwsuur en Pauw voor de eerlijke aandacht & open uitnodigingen), we waren mediapartner van de Zwarte Cross, waar we - Niks is Onmogelijk - een weekend lang video’s maakten, bier dronken, dagelijks op een ouwe Puch de loodzware bedevaart over de crossbaan maakten, bier dronken, twee avonden in de Schaterbar vulden met Hans Teeuwen, Tom Staal, een kruiwagen vol grappenmakers en een palet feest-DJ’s, en bier dronken met De Flikkers & drag queens in de backstage. Volgend jaar delen we - Rikie & weder dienende - opnieuw een Verlichte afbakbar met hen in het allemansland tussen Lichtenvoorde en Vragender.

Allemaal leuk & aardig natuurlijk, maar het belangrijkste moet bovenaan: we vulden de voorpagina iedere week met een honderdtal topics. Voor onszelf & de lol, want het is ons weblog, en voor een miljoenenbezoek, dat ons trouw bleef zonder bruine neuzen te halen bij de redactie. Integendeel & hemeltjelief:

Honderd topics, voor een ongezien de tiefus-kritisch publiek voor wie iedere sneer naar FvD als een dolk in de rug voelt, maar voor wie tegelijkertijd elke lofzang op Thierry als een valse noot op de voorpagina klinkt. Voor wie ieder topic dat niet over Het Islamprobleem gaat een verspild tijdslot is, en geen enkel topic dat wel over de islam gaat hard genoeg is. Voor wie Rutte, Ollongren en Klaver niet genoeg beschimpt kunnen worden, maar die zich ook vertwijfeld afvragen ‘wat we dan wél kunnen doen’. Voor wie Zentgraaff en Quid zijn opgeflikkerd naar De Joop, maar voor wie Ronaldo en Mosterd het soms goddomme ook wel heel links maken allemaal. Maar voor wie actief meedoen aan iets waar je achter kunt staan ook altijd een optie is, met een oprechte betrokkenheid bij de Nederlandse samenleving.

Die samenleving staat soms helaas behoorlijk op scherp. Het is lastig je sanity te bewaren, zeker als je die steeds minder kunt toetsen aan dolende politici en hysterische MSM. We joristen dan ook meer dan ooit, want overmoed en emoties kunnen nooit zwaarder wegen dan de huisregels, maar ondanks de slechte naam die de reaguurders met recht verdiend hebben op het internet, is de Roze Khmer óók een powerhouse van gezond verstand, vileine (en dichterlijke!) humor enplustevens de ruggengraat van keihardium die de roze middelvinger fier priemend omhoog houdt en ons helpt de vrijheid van meningsuiting te vieren. Hier kan het nog. Híer wel.

We zeggen tot slot niks over cijfers, behalve dat we - tegen alle 50/50 voorspellingen in - een beter jaar hebben gedraaid dan de laatste drie jaar bij TMG. Goedkoop pandje betrokken, veel overhead gesnoeid, alleen wat nieuwe laptops gekocht, peperdure Dumpertboys achtergelaten, beetje de broekriem aangetrokken en met wat wilskracht het buikvet in spierkracht omgezet, maar bovenal: duizenden en duizenden Premiums en donateurs er bij gewonnen in het Stijlloze Schooljaar 2018/2019. 

We danken iedereen en z’n dikke moeder voor alles & de opbouwende (of slopende) kritiek, de groetjes van Joris, poeslieve alsook kattenvalse prodent-smiles van de paarse broeken en een beleefde hat tip van de redactie. Hou het een avondje heel hieronder, want wij zijn zuipen. Oant moarn!

Premium Lid worden kan hierrr (toch leuk, zo’n gratis telefoonhoesje), doneren doet u daarrr, en wij hebben zin in het volgende vrije jaar. Bedankt voor het lachen!

p.s. die permaban-purge die we een jaar geleden al beloofd hebben, is eindelijk technisch mogelijk en komt er op korte termijn écht aan. Alle perma's opgeheven, dat zal ons een beste puinhoop geven...

Reaguursels

Inloggen

Absolute kunst deze cartoon, wow!

nokkenaskettingklem | 02-11-19 | 23:38

Behoorlijk laat maar niet minder gemeend: hartelijk gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag in vrijheid. Dat er zo nog vele jaren mogen volgen.

Willibald von Klúúúk | 02-11-19 | 15:49

Gefeliciteerd, ik had niet verwacht dat het jullie zou lukken, eerlijk gezegd, maar knap gedaan! Nog steeds iets te veel gericht op dom-rechts in mijn ogen, waar jullie volgens mij een neutralere rol nog meer Geldelijk zouden kunnen uitmelken als brengers van nieuws zonder politieke kleur. Maar goed, enige controverse is ook nodig om te overleven. Geen kroontje voor mij tot jullie neutraal lijken, maar wel gedoneerd, want verdiend! Op naar weer een jaar.

captainobvious | 02-11-19 | 15:44

Geenstijl

Dat is het licht in de duisternis,
de stem die antwoord geeft, op ons gefluister en geschreeuw,
het baken in een zee van waanzin, de troost en het plezier.

Houd goede moed! Dit seint het telkens weer.

Waar zouden we zijn zonder hun vaardige schrijvershand?
Op de klippen ongetwijfeld, hopeloos gestrand.
Blijf bij ons smeken wij daarom, het scheepje raakt al lek,
vaste grond moet er snel komen, anders worden we nog gek.

Wat moet er dan van ons komen? De toekomst naar de maan.
We willen in een vrij land wonen, en zonder dwang kunnen bestaan.

Nog vele jaren, op hoop van zegen!

Wiebenick | 02-11-19 | 14:53

Helaas is GS er een stuk kleurlozer van geworden en politiek correcter. Hopelijk gaat dat het komende jaar veranderen.

Sneard | 02-11-19 | 14:49

Feli @redactie. En gaerne meer Vrijmibo's in het tweede jaar! Prosit!

Ramses Sappie | 02-11-19 | 13:31

Keep up the good work ! en sterkte met een eventuele kater...

sprietatoom | 02-11-19 | 12:33

Gefeliciteerd !, Geen Stijl.

Lekker kritische, eigenzinnige media zijn broodnodig !!!!!!!
[ in ons land met Staats-Omroep en monopolisten-zenders. ]

citaat :
'Tell the truth; no matter what!'

Cool Pete | 02-11-19 | 12:33 | 1

De omroepen zijn heden ten dage kleine eilandjes van zelfbevlekking.

G.K.

De Profundus | 02-11-19 | 13:09

GS en al zijn getrouwe reaguurders: GEFELICITEERD!
De luier kan af, tijd voor wildplassen.

De waard zijn gast | 02-11-19 | 12:32

Gefeliciteerd! Pas nog eens even "2006 zuigt, het jaar volgens GeenStijl" (op dooie boom, inderdaad) doorgebladerd. Blijft een stijlloos naslagwerk. Nog vele jaren stijlloosheid gewenst! Enne, het emojiegebeuren is al voorbij, maar toch voor deze keer dan 1 💋je

LoesjeP | 02-11-19 | 12:14

"Helaas: GeenStijl gunt de keizertjes nog steeds geen nieuwe kleren."

En dát, mijn waarde GeenStijl is waarom jullie zo belangrijk zijn! Want op het moment dat er niemand meer is die gewoon keihard benoemt dat de Keizer toch echt in zijn nakie over straat paradeert in plaats van de denkbeeldige dure mantel, dan gaat het licht hier definitief uit. Ollongren met haar nepnieuws brigade die zèlf het grootste nepnieuws blijkt te zijn. Gekonkelfoes dat het democratisch daglicht niet kan verdragen *kuch* Wilders proces *kuch*, doofpotten die zo'n beetje overstromen van alles dat men er ongezien in denkt te kunnen steken zonder dat er een haan naar kraait. Dit alles leggen jullie met een kwinkslag en een knipoog genadeloos, maar daarom niet minder relevant of prangend, bloot. Gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag en dat er nog vele mogen volgen!

Sjefke7807 | 02-11-19 | 10:53

GS Gefeliciteerd en nog vele jaren er bij.
Neem nu geen drankje, nog te vroeg maar vanavond zeker.

roodborstje1 | 02-11-19 | 10:21 | 1

Ik wel. Ik heb al flesje Champagne laten sissen.
Het is altijd tijd voor een glas Champi en bij deze verjaardag zeker. Proost.

Alco-de-Holist | 02-11-19 | 12:46

Congratulations en ga vooral zo door!!

Spunta | 02-11-19 | 10:19

Gefeliciteerd!

Overigens ik dacht dat die permaban purge al gelukt was omdat ik weer kon reaguren.

Harris Pilton | 02-11-19 | 10:04 | 1

Een permaban purge zou de verplichting tot betalend reaguurder als tegenprestatie moeten hebben ;-)

De waard zijn gast | 02-11-19 | 12:34

Samen met tpo zijn jullie de laatste bastions van kritische journalistiek en via jullie forum van de vrijheid van meningsuiting. Gefeliciteerd met jullie 1-jarige jubileum op eigen benen, maar de strijd is nog niet gestreden. Die begint nu pas.

suscrofa | 02-11-19 | 09:39

Gefeliciteerd jommens!
Op naar de wereld dommineesjun! (of zo)

DatInternetDingetje | 02-11-19 | 09:36

Proficiat ......
Iedere dag een lach en soms ......
Klasse meiden ....
En uiteraard ongezien de .......
Respect ....

Pjotterdjotter | 02-11-19 | 09:08

Skål Geenstijl en menschen. keurig gedaan dit maal.
(iets over politieke partij mompelt)

Tuborg øl | 02-11-19 | 09:04

Hmm, zaterdagmorgen 09.00 en nog steeds geen nieuw topic. Seker doorgezak gistere-avon. Maar felicitaties ook van mij hoor, knap en goed werk gedaan dit jaar.

Peter-Rissing | 02-11-19 | 09:01

Gefeliciteerd dames, en doorrr!

Dimaz | 02-11-19 | 08:53
-weggejorist en opgerot-
RickyRukgraag | 02-11-19 | 08:48 | 1

Gefeliciteerd, blijf scherp!

Jonckheer-Kraeloog | 02-11-19 | 08:44

Gefelicitaart. Dit stuk gelezende hebben doet me het gevoel geven dat jullie ook mensen zijn.
Toi toi toi.

Earl_of_Doncaster | 02-11-19 | 08:43

OK mensen, nu lang genoeg de vlag uitgehangen. Werk aan de winkel!

eerstneukendanpraten | 02-11-19 | 08:32 | 1

Laat ze eerst even lekker bijkomen! Dan nog eerst redactieoverleg, nog een keer pissen...

Jan, Leiden | 02-11-19 | 08:57

Gefeliciflapstaart!
Wij hebben sites zoals Geen Stijl hard nodig voor het broodnodige evenwicht in de nieuwsvergaring en verspreiding. Ga zo door om met Jensen het echte geluid te laten horen en zien ... nog vele jaren

Rest In Privacy | 02-11-19 | 08:30

Feli, en nou je nest uit en een nieuw topic plaatsen.

kwark001 | 02-11-19 | 08:12 | 3

Die hebben nou een kop als beton.

Deksmaat | 02-11-19 | 08:13

Rustaaahg!

Jan, Leiden | 02-11-19 | 08:33

Gefeliciteerd!
En nog vele jaren.

Gewone_mevrouw | 02-11-19 | 08:12

Van Harte gefeliciteerd met Uw 1 jarig vrijheid verklaring.

Gokmaar | 02-11-19 | 08:06

Gefeliciteerd mensen dat er nog vele jaren mogen volgen.

normanius | 02-11-19 | 07:53

Feli jongs! Gewoon blijven spitten en bijten.

Wrak | 02-11-19 | 06:47

Proost

Einddbaas | 02-11-19 | 06:44

Gefeliciflapstaart, GS en bedankt, met name voor het creëren van een ambiance waarin men nog met een gerust hart mag hangen aan Nederlandse waarden en alle dingen die ons kleine landje groot hebben gemaakt.

MickeyGouda | 02-11-19 | 05:49 | 2

Goedemorgen Mickey!
Ook jou heb ik hoog zitten.
Als onbekende beminde reaguursterT, met een gekke vorm van een slaapgebrek.
Ik ga nu lekker slapen, na een avondje tennis+ borrelen. GS is onze verbindende factor
Tot morgen mop!
Alvast proost, als je een Perlaatje inschenkt.

Ruimedenker | 02-11-19 | 06:12

Over 2 uur kan ik pas verder vieren want dan is de AH to Go open.

Rest In Privacy | 02-11-19 | 03:58 | 3

Probeer een benzinestation, lukt hier meestal ook.

K1100 | 02-11-19 | 04:00

Sjezus Patje! Je moet wel een paar adresjes hebben om, in geval van nood, je eerste levensbehoefte te scoren.
Witte Waterval Chardonnay bijvoorbeeld.
Daarom houd ik van het Durpse leven.
Midden in het hartje van het centrum, in het midden van het randstedelijke middelpunt.
Daar kan AH2Go niet tegenop.
Dat moet je in Den Bosch, Den Bosch is het toch?, ook hebben.
En verder Pattie, wat we hier delen gaat toch vér boven twatter, insta, FB en Snapsjat.
Zoals die killerCat van jou bijvoorbeeld.
Daarom GeenStijl.
Lotgenoten, deelgenoten, gelijkgestemden en Ja!, zelfs Hagenoten.
Jaja Patje, potje tennis, bakkie teveel Bock en toch nog even de moeite nemen, om 5.45 om te zeggen dat je een jofele pik bent.
Dát, mijn maat, is GS.
Xx Pik... Goedemorgen.

Ruimedenker | 02-11-19 | 05:47

@Ruimedenker | 02-11-19 | 05:47:
Dank voor uw schrijven!
Het leven is mooi op GeenStijl, van mijn kat heb ik inderdaad bijna alleen maar hier kunnen vertellen. Sorry ik heb nog niet zoveel woorden vandaag die worden zo weer aangemaakt als ik ga slapen. Proost mijn vriend, u is een fijne kerel!

Rest In Privacy | 02-11-19 | 08:00

Feli Geenstijlers en redactie,
Ik loop hier al en tijdje rond (2005) en heb alle veranderingen meegemaakt. Reaguur niet veel maar vanavond maar weer eens een plempsel neerpennen. Zie nogal wat namen van oude reaguurders in de comments langskomen. Redactie zou eens wat actiever op zoek moeten gaan naar nieuw bloed. Wat meer variatie in reaguurders zou welkom zijn. Ik lees altijd maar het wordt wat veel van hetzelfde. Ook heb ik heimwee naar een bepaalde horecagelegenheid, waarvan de naam niet genoemd mag worden ivm weggejorist. Wat heb ik daar gelachen. Maar goed, GS blijft mijn favo blog.
En opmerking nog. Mag die turruk op de zondag weg?
*Plop*

K1100 | 02-11-19 | 03:49 | 3

Eensgelijks. De gastcolumnist op zondagavond voegt mijns inziens ook niets toe, ben tijdens de tweede column afgehaakt, vanwege saai.

GeenStijl zou, indien mogelijk, er goed aan doen die zondagavondplek in te vullen voor documentaires die er toe doen.
Zo zendt Canvas-België, vannacht doorlopend, een indringende, ten hemel schreiende, undercover docu uit, over geestelijke en fysieke onderdrukking van de ± 1 miljoen Oeigoeren in opvoedingskampen in communistisch China.

Een kleine minderheid Oeigoeren gebruikt geweld. De hele gemeenschap wordt erop afgerekend.
Eerst ontkende de Chinese overheid het bestaan van de kampen.
Satellietbeelden bewezen het tegendeel.

Oeigoeiren, opgesloten, gevangen gehouden in opvoedingskampen,
in China, het meest vergrijsde land ter wereld.
Overal camerabewaking.
'Iedereen moest naar het politiebureau om zich te laten registreren'.
Van Oeigoeren wordt bij registratie een pasfoto en stemopname gemaakt, alsook bloed, DNA en vingerafdrukken afgenomen.
Een ieder die zich buiten de hekken begeeft wordt opgewacht door bewaking met geavanceerde apparatuur om de telefoon uit te lezen op verdachte berichten.
Oeigoeren moeten op hun telefoon een app invoeren die verdachte berichten filtert.

Verhalen van vrouwen die inmiddels uit het kamp zijn:
'12 maanden vastgezet omdat ik WhatsApp op m'n telefoon had staan'.
'Te lang op het toilet sloegen ze je met een knuppel.'
'Ze lieten me 24 uur lang op een harde stoel zitten waardoor ik mijn behoefte in m'n broek deed'.
'Als je de les van de dag niet kon opzeggen kreeg je geen eten'.

drs.Nee | 02-11-19 | 06:28

Buon Giorno, ouwe motorboy, je bedoelt het Stijlloze Stamcafé?
In deze tijden van individualisering zou zo’n café weer een goed idee kunnen zijn,
Compleet met Erik de Barman, Jane met haar stoli en de fantastische gesprekken die werden gevoerd. Muziek, hobbies, motoren, economie, boeken, noem maar op. Vaak kwam er iemand van een muziekconcert binnenrollen, bleken Reaguurders in dezelfde zaal te hebben gestaan. Radiohead, de eerste concerten van Artctic Monkeys enz. Tuurlijk, flames waren er ook, liefdesrelaties en vooral veel levenswijsheden. Zoals de nachtploeg nu met veel te weinig mensen doet.

Misschien iets om te overwegen GS? De reden om het StamCafé los te laten was de relatie met de Telegraaf en de ergernis van sommige mods na een nachtje flamen.

Misschien is een opening in het weekend of een of twee keer per maand te overwegen.
Benieuwd of de zeurneuzen en zuurpruimen in de panelen ook nog een prettige kant hebben.
Ik vraag wel of Erik de Barman de boel klaarzet en opruimt

-edit Hell no..-

ristretto | 02-11-19 | 08:15

@ristretto | 02-11-19 | 08:15: Lol GS.

*slingert de espressomachine machine aan en zet heerlijke capucchini en espressi neer voor tutti*

ristretto | 02-11-19 | 08:36

Ik was blij te mogen doneren en als dank een gratis symbool van mijn Koningsgezindheid te mogen ontvangen. Nog vele jaren GeenStijl. Moge Greta jullie gunstig gezind zijn. Oeps. Zei ik "Greta"? Ik bedoelde natuurlijk Kaisha.
/sarc

Nivelleermarionet | 02-11-19 | 03:35

Van harte GS! En ik moet zeggen dat het er zeker niet op achteruit is gegaan. Nog steeds ook ruimte voor een linkse schlemiel.

Supermatthijs | 02-11-19 | 02:05 | 2

He linkse mafketel, dit is geenstijl waar iedereen welkom is, zelfs jij als intellectueel gemankeerde. Proost!

ristretto | 02-11-19 | 08:17

@ristretto | 02-11-19 | 08:17: Klopt. Ieder dorp heeft wel zijn vaste dronken zwerver of ontsnapte tbs-er in het park. Gewoon niet te serieus nemen, en af en toe een wat muntjes of een blikje lidl bier naar toe schuiven, dan houd je ze kort.

Ramses Sappie | 02-11-19 | 13:38

Van harte! Gelijk met de vrijmibeau ook. Proost!

Rest In Privacy | 02-11-19 | 01:47

Ot : nos gelezen?

Twisted_Faith | 02-11-19 | 01:32 | 4

@Twisted_Faith | 02-11-19 | 01:33:
Probleem is, de staat doet er niks mee want zodra die mensen 1 stap binnen onze landsgrenzen zetten worden ze bijgestaan door de (radicaal links angehauchte) aksieadvokatenkolletieven, die die mensen opzoeken, en gaan ze nooit meer weg. Waar die hysterie van die ongewassenschapenwollensokken mensen vandaan komt vraag ik mij nog steeds af. Had het er laatst nog over met een maat van mij en volgens hem: Ondanks dat ze niet meer gelovig zijn maar wel de boven de rivieren ingeramde protestantse/calvinistische/grefo/bekrompen/ doe normaal want dan doe je al gek genoeg/ burgerlijke/ aangeharkte tuintjes/vinex/laffe polderende/zure/wang kerende/hypocriete mentaliteit hebben.
Mmkay.
Het kwam uit z'n tenen die opmerking. En ik ben het met 'm eens.

Basil Fawlty | 02-11-19 | 01:55
▼ 1 antwoord verborgen

Overigens is het nu 2 november, de dag dat Theo van Gogh halal geslacht werd.

de honden blaffen... | 02-11-19 | 01:22 | 1

Snif...

schijtzat | 02-11-19 | 07:08

Free Bakito!

Rest In Privacy | 02-11-19 | 01:20

Proficiat!

Amsterdamsko | 02-11-19 | 01:10

Voordat we het vergeten GS amigos. Zoals gewoonlijk complimenten voor Cortés.
Altijd treffend en heeft geen tekstjes nodig om iets uit te leggen.
Nuff said.

Basil Fawlty | 02-11-19 | 01:00 | 3

Psies!

Zoloft | 02-11-19 | 01:02

En voor u! Toch een beetje mijn 'soulmate' hier.....

kotelet | 02-11-19 | 01:04

Ik vind wel dat de GS-redacteuren uitblinken in opgave gericht werken.

Rest In Privacy | 02-11-19 | 00:47 | 15

@Zoloft | 02-11-19 | 02:16: Ik heb een column van Martin Sommer gelezen waarin opgavegericht werken werd besproken. Een nieuwe manier om op gemeentelijk niveau problemen aan te pakken, alles moet op de schop, maar met een geringe kans op betere resultaten. Erg vermakelijk om te lezen.

Rest In Privacy | 02-11-19 | 02:34

@Kuifje-in-de-EU | 02-11-19 | 02:34: Ook vermakelijk om te lezen is het verhaal van Edwin Timmer over stikstofpijn voor niets in De Telegraaf van vandaag.

GodsChristus, wat wordt de kluit weer belazerd. Maar goed, nix nieuws eigenlijk.

Kinkfactor | 02-11-19 | 02:53

@Kuifje-in-de-EU | 02-11-19 | 02:34: Martin Sommer analyseerde de bestuurlijke cultuur perfect. GS daarentegen heeft kont geschopt met Geen Peil en meerdere democratische initiatieven. De vergelijking van GS met een stadsbestuur is villein en precies datgene typerend wat jij en Berbaar doen. Trappen, trappen en trappen. Vanuit jullie safehouses. Alles voor de status quo. Zonder lef, moed en enige visie. Volgers, toeschouwers, zeikende Voetbalfans.

Kom uit de dramadriehoek en doe eens zelf wat. Neem eens initiatief!

ristretto | 02-11-19 | 08:27
▼ 12 antwoorden verborgen

PROFICAT ladies. Goed ook van dat 'jorissen'. Joris is net een wijfje: willekeurig, maar toch leuk. Zet 'em op.

HaatbaardKnipper | 02-11-19 | 00:20 | 1

Dit topic nog niet gezien.. Het is immers feest..!!

neonreclame | 02-11-19 | 00:24

Goed van jullie dat er vandaag niks meer gepost is op het weblog na deze post.

Cunts-en-kitsch | 01-11-19 | 23:57 | 5

@neonreclame | 02-11-19 | 00:15:
Ik dacht dat ze allemaal op stap waren. G-unite is waarschijnlijk de bob met het mobieltje in de hoek.

keestelpro | 02-11-19 | 01:34
▼ 2 antwoorden verborgen

"Newbies cannot post URL's"
Zelfs geen URLs naar het topic van precis een jaar geleden waarin het generale pardon werd aangekondigd.
Had een stukje geschreven over hoe verbitterd ik ben dat mijn 16 jaar oude account nog immer onbruikbaar is en dat ik het inmiddels niet eens meer terug hoef. Dat het hier allemaal gelul in de ruimte is met je felicitaties. Laat ook dat maar.

Laat-inmiddels-maar | 01-11-19 | 23:53 | 9

@Laat-inmiddels-maar
Calm down mate. Je hoeft niet verbitterd te zijn. Dat is voor kleuters. Gewoon effe beleefd doorploegen maw normaal antwoorden. Lees: Joris niet irriteren en binnen "no time" ben je weer volwaardig lid. Of..... oelala... schrik niet... een kroontje kopen. Jaja. "Join the dark side!"

Basil Fawlty | 02-11-19 | 01:27

'Gelul in de ruimte '... Het VVD verkiezingsprogramma zit je nog hoog merk ik. Maar maak je niet druk we zijn met meer en alles komt goed behalve het klimaat .

Koning BongoBongo | 02-11-19 | 06:56
▼ 6 antwoorden verborgen

Gratz! Jullie hebben het verdient!

justtheblues | 01-11-19 | 23:48

Hulde!

Trouwens nooit meer iets gehoord van die Herpesberger...

Mahatma | 01-11-19 | 23:48 | 1

Haar lippen jeuken.

Rest In Privacy | 02-11-19 | 01:21

Geweldig! meteen betalen met die cryptogulden... oh wacht..

Shortganger | 01-11-19 | 23:45 | 2

Lol, tja: de heren moeten ook hun hypotheek betalen..... Logisch. Maar er zijn zoveel -niet louche- adverteerders (zoals die koop een koe/varken/whatever) die ook in de Inkomstenstream kunnen voorzien.... Het is hier nu een grote Advertentiebaan. En eerlijk=eerlijk, die sla ik over. Met de kerst ga ik voor 'koopeenkoe'!

kotelet | 02-11-19 | 00:45

Leuk, al die oude perma's opheffen.
... maar waar heb ik die oude wachtwoorden ook al weer?
En hoe heette ik in die tijd?

Kapitein Sjaak Mus | 01-11-19 | 23:43 | 2

Michiel de Ruyter?

Twisted_Faith | 02-11-19 | 01:00

Op naar een Succes story bij ad.factor! Gefeliciteerd iig @Geenstijl !!

Whisper | 01-11-19 | 23:39

Over die 2 paarse broeken op de werkvloer =>heeft/kent iemand hier serieus paarse broeken in zijn kennissenkring / van de straat / werk / omgeving? Heb denk in een best ver verleden wel eens een rode broek gezien, zo'n spijkerstof-achtige, met zo'n fout blauw hemd met witte knoopjes erboven, en daarbovenop weer van dat achterovergemaaide Rob Wijnberg/Kort Kelder haar, ergens op een studentenfeest of iets in die hoek. Maar paars? Welke malloot koopt er nou een paarse broek? Je koopt toch ook geen groene broek?

chicago river | 01-11-19 | 23:38 | 6

@Deksmaat | 02-11-19 | 00:23: Toch wel kinky! Als je een Joker wilt zijn op een feestje? Hahaha! Zou wel iets voor mij zijn, Ik paars, dochter ook. Schattig eigenlijk :)

Twisted_Faith | 02-11-19 | 00:26

De vrouw van een malloot?

schijtzat | 02-11-19 | 07:11
▼ 3 antwoorden verborgen

Kleine alternatieve poll boy’s and Girls..

Best topic by GS ever..!!

Bring it on...!!

neonreclame | 01-11-19 | 23:38

Bedankt @ GeenStijl voor wat jullie doen. Mijn meest betrouwbare, niet geïnfecteerde nieuwsbron. Proficiat met uw verjaardag. Nog vele jaren door zo graag.

prins_flip_da_luxe | 01-11-19 | 23:30

Nog steeds moeten vloeken,

stelletje kneuzen ben je dan.

wacht wel op de video van mark, jesse en rob in het(boor)torentje. geenstijl lijkt enige kanaal wat mening om nederland te redden verkondigd á la knakbar

Steifnek | 01-11-19 | 23:29

Gefeliciteerd Geenstijl! Op nog vele onafhankelijke jaren!!

Nibdib Niddib | 01-11-19 | 23:27

Maarre, die 2.200.000 unieke bezoekers, is dat nou per jaar, per dag, of per uur?
Vragen, vragen.
www.adfactor.nl/tariefkaart/

hotnot | 01-11-19 | 23:22 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Sjesus wat een lange speech. Bijna net zo lang als die van Thierry.
Maar chapeau heren! Gefeliciteerd!

nedpol | 01-11-19 | 23:22

Gefeliciteerd! Stop nou eens met saaie topics. Verder goed werk! Tijd voor bier.

Twisted_Faith | 01-11-19 | 23:22

@keestelpro | 01-11-19 | 23:58:

Jawel..

Mij in persoon een stukje wijzer gemaakt althans..

RIP voor de gevallen reaguurders , lang leven de reaguuders..!!

neonreclame | 02-11-19 | 00:14

@keestelpro | 01-11-19 | 23:58, Kees, das best wel een hard gelach in deze, maar ook wel weer….een afspiegeling van onze samenleving, waarom?!
Omdat de reaguurders het hier zeggen, dat zijn er best wel veel en dan ontvallen mensen (reaguurders).
Heel erg, ook jammer en triest, er zullen meer volgen in de toekomst, zo is het.

Bad - Casey | 02-11-19 | 00:41

@Bad - Casey | 02-11-19 | 00:41: we begrijpen dat je in je ontdekkende, verklarende fase zit en fijn dat je je lieve beginnende beschouwingen deelt met ons. Maar het is 'gelag'. Kus van ons!

VP732 | 02-11-19 | 04:10
▼ 1 antwoord verborgen

Gefeliciteerd Geenstijl! Ga met Jezus, volg het wonder.

Tipped Relic | 01-11-19 | 23:17

Grootste politiek incorrecte denktank van Nederland.
Alleen die Wereldheerschappij wil nog niet helemaal lukken.
Cheers.

de honden blaffen... | 01-11-19 | 23:13 | 1

Die is heus wel aan het lukken hoor:-) Check mijn dansje in deze topic.

SaintNick | 01-11-19 | 23:27

felix, boys. keep doing you.

ViagraFalls | 01-11-19 | 23:13

Gefeliciteerd. Ga rond deze dagen mijn derde lustrum van hier rondhangen in. En het blijft leuk. Meestal dan.

knutsel_ | 01-11-19 | 23:11 | 8

Lol, wat jij wel of niet gelooft is sowieso ondoorgrondelijk. Dus echt wakker leg ik er niet van.

knutsel_ | 01-11-19 | 23:37

@knutsel_ | 01-11-19 | 23:27: PowNed was toen ook gekoppeld. Daar kreeg ik een permaban door mijn rant op het woord tantoe. Tja. Meteen ook een permaban op GS. Helemaal pissed natuurlijk. Later en afgekoeld weer opnieuw begonnen bij GS (en PN gelaten voor wat het was).

Deksmaat | 01-11-19 | 23:47

@Deksmaat Ik heb er nog steeds spijt van een handtekening te hebben gezet om pn mogelijk te maken. :)

knutsel_ | 01-11-19 | 23:51
▼ 5 antwoorden verborgen

Top werk. Blijft hard nodig ivm msm. Graag ook even wat aandacht voor die jij bent welkom feestgangers. Wanneer gaan die Weer terug en hun land opbouwen ? Graag even overzicht hoeveel ons dit tot nu aan toe gekost heeft.

topgozert | 01-11-19 | 23:09

En gefeliciteerd GeenStijl! We are here! We were always here since 2003. And here we will be. Always.

SaintNick | 01-11-19 | 23:08

Het type topic waar je met gemak altijd lichtelijk softie van kan raken, bovenop het nostalgische Zelf dat ik toch al in basisstand uitvoer. Zit as we speak oude topics door te bladeren, en je komt ze allemaal tegen, de @tattooboer, @Dhr. De Wit, ochtendreaguurder uit de Schilderswijk, @pius(ja, vond pius goud ja, de intrigant, de verdeeldheid zaaier), @Tommygunner, @Cuyahoga, Russels Teapot, @fuckje, en last but not least de grootse @necrosis met kleine 'n', velen dus etc....
-
Sommigen gingen van ons weg hier ("why, wat DOE je!?") naar dat riool genaamd Twitter ja, (Teapot, Seven, Tommygunner o.a.) en dat weiger ik te volgen. Maar jeez Louise, die tijd, al die tijd de hele tijd die zo verdomd hard loopt.
-
Nahja, blame it on the beers, gewoon omdat het kan.
Want jullie stelletje raddraaiers die er nog altijd hier rondloop, is ook toffe boel en is OOK lievv.
Zo. Nou. Over een jaar weer die thermometer aan dan maar.
/*KLOK!*

chicago river | 01-11-19 | 23:00 | 13

De blijverTs zijn ook de moeite waard!
/*Slurp!*
Een Bockie op jou, ouwe Reus!
Xx

Ruimedenker | 01-11-19 | 23:45

@Kapitein Sjaak Mus | 01-11-19 | 23:28: maar dan moet neon zelf van de zolder af.

schijtzat | 02-11-19 | 07:15
▼ 10 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd ! Ik neem er ook 1tje op. (Nog steeds hardnekkig geen Grolsch ) *plop*

slim blontje | 01-11-19 | 22:52 | 4

Grolsch is ook niet meer onder mijn dak verschenen sinds de boycot.

Cunts-en-kitsch | 01-11-19 | 23:35

@Cunts-en-kitsch | 01-11-19 | 23:35:
Oh ja natuurlijk - de boycot ja. Op zich goede reden, maar Grolsch blijft, na Brand Bier, en Alfa, top 3 werk. Plus beugels.

chicago river | 01-11-19 | 23:45

@chicago river 23:45 Precies goed. Ook de volgorde.

knutsel_ | 01-11-19 | 23:49
▼ 1 antwoord verborgen

Potverdorie 1 jaar alweer gefeliciteerd, bedankt geenstijl!

GeDunder | 01-11-19 | 22:48

OT nos.nl/artikel/2308624-foutje-met-blu... Gisteren heeft ter ere van de 1e verjaring van GS de F35 rondjes gevlogen boven NL. Eenmaal aan de grond gezet deed de brandweer echter een Leen Schaapje: schuim spoot in plaats van water over dit Allahsammedure (on)ding. En nu zijn ze bang. Bang voor the Rusjens, maar nog banger dat dit toestel, waarvoor de NL luchtmacht al zovele jaren aan een permanent infuus van katzwijm ligt, schade heeft opgelopen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 01-11-19 | 22:43 | 6

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 01-11-19 | 23:08:
Ik vraag het aan jou, wat wil je hiermee zeggen?

Ongeblustekalk | 01-11-19 | 23:15

@Ongeblustekalk | 01-11-19 | 23:15: Waarschijnlijk bestond het brandweerschuim uit ongebluste kalk, waarmee dit tere speeltje grote schade heeft opgelopen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 01-11-19 | 23:18
▼ 3 antwoorden verborgen

Van harte gefeliciteerd! *plop*

Yie_Ar_Kung_Fu | 01-11-19 | 22:35

Mooi omschreven reden van bestaan van GS! Gefeliciteerd!

Gezondlinks | 01-11-19 | 22:33

Zo! En nu een Euroshopper sherry.

Superior Bastard | 01-11-19 | 22:30 | 11

"Ik ben de ware Wijnstok,"
@Hollende_Kleurling | 01-11-19 | 23:16:
Pas maar op dan, want je kunt hollen wat je wilt, een ware Wijnstok is linke soep in mijn handen.

chicago river | 01-11-19 | 23:27
▼ 8 antwoorden verborgen

Dus we moeten nu zelf voor het nieuws zorgen: eerst Kees Driehuis overleden, nu Youp van het Hek ook onwel. Redactie GS is even aan het zuipen en heel links NL stort in.

skoftig | 01-11-19 | 22:30

Beste blog there is. Dank heren! Onderschat jezelf niet. NOS is jaloers (en sjagrijnig dat anderen beter werk leveren dan zij, ondanks de miljoenen).

Erratio | 01-11-19 | 22:25 | 1

En nu groter worden. Dat is wat moet gebeuren, meer publiek bereiken. Zou toch geweldig zijn, als de topics van GS meer publiek zou bereiken, meer ruchtbaarheid aan de misstanden die GS aankaart. Ik wil daar best een beetje meer aan bijdragen.

GKJP | 01-11-19 | 22:35

OT/ rutte is gevonden, roept nu wat holle frasen bij de NPO: als chef (sic) wilde hij zijn ministers niet storen ... van oplossingen Voor de door de vvd zelf gecreëerde problemen wordt niet gesproken. Plots wordt nu wel de portemonnee getrokken voor onderwijs. Een goed nieuws show voor het plebs.
Trap er niet in!

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 22:22 | 12

@Kuifje-in-de-EU | 02-11-19 | 02:39:
En zoals ik al zei. Ik ben (helaas) al heel lang niet meer in Istanbul geweest en de verhalen die ik nu hoor komen van vrienden die langskomen en van aangetrouwde familie die expats zijn of zijn geëmigreerd zijn naar VS/Canada/Australie/Nieuw Zeeland/Israel/Singapore etc. en werken bij multinationals of professors zijn op ivy-league universiteiten in de VS. Maw niet iedere Turk heeft een groentezaak.

Basil Fawlty | 02-11-19 | 02:55
▼ 9 antwoorden verborgen

Dus ik kan binnenkort terug als Gleufdier? Awesome! En natuurlijk van harte!

GuusHetSchaapje | 01-11-19 | 22:21 | 1

#freeGoktrommel

Yie_Ar_Kung_Fu | 01-11-19 | 22:36

Hi, I hope you are all well now, after plenty of beer.
FYI, I’ve got some good old “ music” NOT a after midnight OR Cocaine song.
Alsjeblieft .Late JJ is met foute nummers groot geworden en is/ was een groot muzikant.
Troubadour/ traveling light/ cayun moon/ 13 days and many more
Aten we niet vergeten dat deze nummers van hen kwamen en niet eric claptomania!
youtu.be/L_xbZMQCfqo

Datgingniegoed | 01-11-19 | 22:21 | 7

@neonreclame | 01-11-19 | 22:30:
Mja,
De lux output is niet overwelldigerend .
Maakt niet uit, Ik ben ook geen helder
Icht.

Datgingniegoed | 01-11-19 | 23:01

Datgingniegoed | 01-11-19 | 22:21
Ja prachtige vent ook.
"Magnolia... you sweeeet thing.... You're the best I ever had...."

chicago river | 01-11-19 | 23:06

@Datgingniegoed | 01-11-19 | 22:47: Gas? Gast, stop ermee. Met dat kinderachtige en gevaarlijke gedoe. Ben je er niet een beetje te oud voor?

SaintNick | 01-11-19 | 23:17
▼ 4 antwoorden verborgen

Proficiat redactie, goed gedaan. Ik lees GeenStijl sinds ik 16 ben elke dag, hoewel wel minder intensief dan vroeger. Kan ook wel komen omdat Nederland een zeikland geworden is en bijbehorend nieuws voortbrengt.
Misschien heb ik teveel de kat uit de boom gekeken maar ik zal ook eens lid worden denk ik.

Draak uit Brabant | 01-11-19 | 22:19 | 1

Welkom! Dan kunnen we eens kroontjes ruilen!

SaintNick | 01-11-19 | 23:19

Bestaat er een mogelijkheid om in natura te doneren? Graag zou ik een bak Brabants bier en worstenbroodjes laten bezorgen en speciaal voor Joris een fles Schrobbelèr.

Brabeaulander | 01-11-19 | 22:19 | 2

Lijkt me geen onmogelijke missie. Mail de heren even.....

kotelet | 01-11-19 | 22:21

Omdat Schrobbelèr zo vies is?

Deksmaat | 01-11-19 | 22:34

Dank u allen voor alles.

Alquest | 01-11-19 | 22:18

GeenStijl, het laatste bastion in Nederland met nog een reliek van de vrije meningsuiting. Hulde!

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 22:17

Tikwerk. In Almelo is wat aan de hand. Auto op mensen ingereden.

Normpje | 01-11-19 | 22:16 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Ongezien de typhus stelletje hufters.

En volgend jaar betaal ik weer graag duur geld om bagger te lezen die mij pislink maakt. En om gejorist te worden als ik heel duidelijk WEL gelijk heb.

VVMU FTW!!!

Ignatius J Reilly | 01-11-19 | 22:15 | 1

Ik lees goedkope wijn bij het fotografie-kunstenaers collectief gezellig samenzijn.
Hou je mond eens dicht, nutteloos figuur!

Ongeblustekalk | 01-11-19 | 22:19

Excellent !

Montgomery Burns | 01-11-19 | 22:12 | 1

Lol +1

Deksmaat | 01-11-19 | 22:29

Van harte gefiliciteerd,
NLs meest rationele *en* hyperbolische forum. ;-)

hotmint | 01-11-19 | 22:10

Gefeliciteerd redactie voor jullie gedreven inzet, petje af!
Op naar vele onafhankelijke roze jaren, en dat op deze feestelijke dag
alsook erna, het heleboel nieuwe roze kroontjes regenen mag.

drs.Nee | 01-11-19 | 22:07

Gefeliciteerd en de groetjes van Dirk III Hips! Op naar de zindelijkheid. Hips.

Dirk III | 01-11-19 | 22:05

Haro en Broeva! (dixit een andere reaguurder)

Erratio | 01-11-19 | 22:04 | 5

Zullen we dat spelletje met die helmen doen?

Kapitein Sjaak Mus | 01-11-19 | 23:30

@Kapitein Sjaak Mus | 01-11-19 | 23:30: Die Duitse? Nee dank je, ben meer van de mutsen.

El Sid | 02-11-19 | 02:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Ondanks dat ik wel eens kritiek heb zou ik GS niet willen missen, bedankt voor deze unieke plek, mannen!

zwellevertje | 01-11-19 | 22:02

Net lid geworden (na dertien jaar) maar ben geen hoesje tegengekomen.

zetje01 | 01-11-19 | 22:02

Overigens wordt het Oranjecircuit nu klaargemaakt voor racen en kan de Duinsalamander het tyfus krijgen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 01-11-19 | 21:56 | 2

Kon ie sowieso..

En die kudt egel erbij..!

neonreclame | 01-11-19 | 21:58

Geen gezeik zolang oranje achter je naam prijkt!

Kamikazepiloot | 01-11-19 | 22:02

Jah..

Blablablabla..!!

Tering dronken zeg..!!

Ohja..

Mijn zegen hebben jullie en waar ik kan help ik..

Hartje,

neonreclame

neonreclame | 01-11-19 | 21:52

Cheers! En als het nog een feestje wordt vanavond: kick out the chairs!
youtu.be/D1YNq8USlJE

JamesMurphy | 01-11-19 | 21:51

Dat van dat eigen eiland alleen voor ons was zeker een grapje, Maarten van Rossum?

RickTheDick | 01-11-19 | 21:47

Is het nu al een jaar? Top dat jullie nog leven! Proost, uitslovers.

stikstofhelp | 01-11-19 | 21:43

Feyn man.. ook bedankt hé

photto | 01-11-19 | 21:35

En Nonkel had ook een copycat: 'Jan de patatbakker'. Waar hij altijd mee in de clinch lag... :D

kotelet | 01-11-19 | 22:08

@Zoloft | 01-11-19 | 22:08:

Och,

@ bijstand, fuckje, God van Empel .

Ik kwam ooit eens op GS, 2008 denk ik, en was meteen verkocht..

Eerste reaguursel onder de Nick ‘shoes’, ging over Tanja niemeijer..

Ik werd aangepakt en begreep dat ik niets wist en eerder moest denken voordat ik iets plempte..

neonreclame | 01-11-19 | 22:20
▼ 5 antwoorden verborgen

Een jaar geleden las ik ergens in de "alwetende" policor MSM dat het ranzige roze GS "blog" blijkbaar bevolkt door niet opgeleide, low brow, domrechts, inteelt, zolderkamerrukkers, onderbuik reagerende idioten, paupers en natuurlijk PVV/FvD stemmers, onafhankelijk het geen jaar zou overleven. Daar was men volledig van overtuigd, en die gedachte werd ook volledig ondersteund door "weldenkend, hoog opgeleid, intellectueel, empathisch en verstandig links dragend Nederland"...... Muwahahaha.

Basil Fawlty | 01-11-19 | 21:33 | 32

"1 verkeerde opmerking, een sanctie kreeg ik (daar worden de ouders van nu opgepakt voor), de Staat bemoeit zich er al nu mee."
@Bad - Casey | 01-11-19 | 23:32:
In Engeland. Als jij je jengelend kind een knal om de oren geeft zoals mijn ma met mij terecht deed toen ik vervelend was als smurf, kun je thans worden aangegeven door ieder willekeurig persoon die het ziet en ben je volledig de lul. Je kunt dus onder toezicht worden geplaatst en in het ergste geval uit de ouderlijke macht worden gezet door een rechter voor een corrigerende tik. WTF! Zo hysterisch PC is het thans in het VK. Heel erg eng.

Basil Fawlty | 01-11-19 | 23:50

@Basil Fawlty | 01-11-19 | 23:50,
Hahahahaha, ja dat was niet best toen, maar dat zoetzappige van nu, is ook niet best, maak ze weerbaar, gewef kinderen opdrachten, opdat zij hierdoor ook belangrijker gaan voelen.
Wat er nu loos is..... het lijken wel Zombies, constant met hun kop in de telefoon, best wel eng.

Bad - Casey | 02-11-19 | 00:02

@Bad - Casey | 02-11-19 | 00:02:
Indeed en voordat kommaneukers en onderdanige wetslaafjes zoals Berbaar weer om bewijsjes vragen: childlawadvice.org.uk/information-pag...
In die wet is deze zeer belangrijke regel open voor interpretie voor rechters (lees het probleem): "psychiatric injury, which is more than emotions like fear or distress." Oh joy. What is "psychiatric injury, which is more than emotions like fear or distress" voor de wet? Een kind corrigerend in de arm knijpen? Stel je staat in de supermarkt en je koter jengelt je de oren van de kop. Je knijpt in de arm van je koter om hem/haar te corrigeren en hij/zij begint te janken? Een hysterische Engelse lelijke doos/lul (en die zijn er veel) met smerige gele Engelse tanden die ziet het? Die kan de politie bellen en je aanklagen volgens die arbitraire wet. En dan ben je de lul.

Basil Fawlty | 02-11-19 | 00:10
▼ 29 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd, mannen. Behorend tot de stille generatie ( ja, die is van voor de baby boomers) geniet ik dagelijks van jullie stijlloze schrijfsels. Deze dame houdt intens van jullie allemaal. Kusjes.

dagpauwoog | 01-11-19 | 21:31 | 8

@kotelet | 01-11-19 | 21:51,
Daar is een liedje van.

Bad - Casey | 01-11-19 | 21:55

@kotelet | 01-11-19 | 21:36: dankjewel! En voor Ongeblustekalk ongezien een bombardement en hongerwinter.

dagpauwoog | 01-11-19 | 22:33
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik moet wel zeggen dat ik mij vanwege het multiculturele karakter zo op mijn plek voel hier in deze stad, ehh ik bedoel blogje.

Ongeblustekalk | 01-11-19 | 21:29 | 14

@Ongeblustekalk | 01-11-19 | 22:22: Zeg dat! Ik moet mijn "communist zijn" verbinden met mijn advocaten-maatschap, en daarnaast mijn functie als zorggraaier en die bijstandsflat. En daarnaast nog 100 identiteiten hier onderhouden...... Pffff, ik ben bekaf!

kotelet | 01-11-19 | 22:31
▼ 11 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd! Dat u zich vanavond allen goed mag bezatten van mijn gedoneerde PremiumPoen™. Op nog vele jaren schenenschopperij!

Derkaderr | 01-11-19 | 21:28

Gefeliciteerd! Dat u zich vanavond allen goed mag bezatten van mijn gedoneerde PremiumPoen™. Op nog vele jaren schenenschopperij!

Derkaderr | 01-11-19 | 21:28

Cheers mates! Welk done

van heinde en verre | 01-11-19 | 21:27

Gefeliciteerd Bart, Marck en de rest! (ondanks dat ik geen lid ben en wel profiteur)

mozaard | 01-11-19 | 21:17

Wat een óngelofelijke alles-zeggende tekening weer. Cortez; je bent top! Nog nooit zo'n innemende kleuter gezien.

papillon46 | 01-11-19 | 21:17 | 1

U bent kinderloos neem ik aan :-)

JamesMurphy | 01-11-19 | 21:56

Van harte aan ons allen tezamen eenieder.

de directeur | 01-11-19 | 21:17

GEFLICI---PSSSTTT_---EERD! #schultenbrau!
Hoeren neuken nooit meer we... oh wacht, verkeerde site..

En wat betreft de permabans verwacht ik dat een gemiddelde reaguurder ook wel snapt hoe die er omheen kwam. Dus mocht dat hek los gaan, verwacht ik niet veel nieuwe gezichten.

ArmeSteuntrekker | 01-11-19 | 21:17

Nog vergeten, iedereen op de burelen ongezien de tyfus!

eerstneukendanpraten | 01-11-19 | 21:11

telefoonhoesje? waar dan...

Arietjuh | 01-11-19 | 21:10

Gefeliciteerd en bedankt

sjef-van-iekel | 01-11-19 | 21:08

De timing! Ik ben hier thuis dansjes aan het maken en "Ceeeelebration time" aan het zingen, want mijn babyboomer SP tante heeft vandaag eindelijk mijn gelijk toegegeven: zij ziet die islam ook als gevaarlijk en ze erkent dat de islamisering van Nederland zich voltrekt!
Ceeelebration Time, yeah yeah!!

SaintNick | 01-11-19 | 21:04 | 4

@SaintNick | 01-11-19 | 21:20: maar zijn het altijd van die zware, humorloze onderwerpen? Of wordt er ook nog wel gelachen om ome Arie en zijn strapatsen?

beldewouten | 01-11-19 | 21:24

@beldewouten | 01-11-19 | 21:24: Zeker wel humor en zelfspot hoor. Dat zeker. Al verschilt het met wie ik praat of chat. Sommigen, zoals mijn zus, geven gewoon niet thuis. Stilte. Jammer. Maar ook hoop en vertrouwen.

SaintNick | 01-11-19 | 23:02
▼ 1 antwoord verborgen

Gefeliciteerd,
Ik ben Premiumlid, maar waarom kan ik mijn tekst niet meer aanpassen.

Bad - Casey | 01-11-19 | 21:03 | 12

@Bad - Casey | 01-11-19 | 21:19: Dan ben je niet ingelogd.

Zwizalletju | 01-11-19 | 21:20

@Zwizalletju | 01-11-19 | 21:20,
Jawel, wat ik wel bemerkte vanochtend, ik stond nog ingelogd ?!
Meestal log ik uit, misschien een veiligheids Modus van GS, omdat ik te lang ingelogd stond ?!
Ik reageer namelijk niet wekelijks/dagelijks, alleen als ik er trek in heb.

Bad - Casey | 01-11-19 | 21:25

Bad - Casey | 01-11-19 | 21:03,
heel vervelend dit.

Bad - Casey | 01-11-19 | 21:31
▼ 9 antwoorden verborgen

Goed gewerkt roze pikken!
Doe nog maar even doordoen.

Jackanders | 01-11-19 | 21:02

Van harte GS, mogen er nog vele jaren volgen!

Mariner | 01-11-19 | 21:02

Het valt wel op dat het aantal reaguursels afneemt, toch wel de reden dat deze toko draait.

Ongeblustekalk | 01-11-19 | 20:58 | 17

@LiniaalRectaal | 01-11-19 | 23:12: Grote schrijvers als Dostojewski, Tolstoi, Gogol en Poesjkin waren allemaal al lang dood toen de Sovjet-Unie van start ging. Of doel je op iemand als Pasternak? Schrijvers als Boenin en Nabokov smeerden um snel na de Russische Revolutie.

Rest In Privacy | 02-11-19 | 00:54
▼ 14 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd team. Blijf roeren waar het stinkt. Jullie zijn Kei. Hard. Nodig.
En vrijmibo' s natuurlijk.

NiCeY | 01-11-19 | 20:56

Gratuliere GS

Rest In Privacy | 01-11-19 | 20:54

Gefeliciteerd, maar waar kan ik dan die FOX War of the world zien zonder die Fox shit ?

vmk | 01-11-19 | 20:49 | 2

Geen idee waar u het over heeft, maar probeer 'popcorn time''!

kotelet | 01-11-19 | 20:53

Hilarische taferelen hier in accommodatie faith. Halve portiek bijna op de vuist!

Twisted_Faith | 01-11-19 | 20:48

GS, kunnen jullie amnestie aan Nina Haanzuiger, Palladium en Dahmer's delight verlenen, want die mis ik toch wel erg.

skoftig | 01-11-19 | 20:44 | 13
▼ 10 antwoorden verborgen

En ook nog kudo’s voor Feynman die elke zaterdagavond, in de graveyard shift doorwrochte stukken publiceert van groot belang, waarna het vakkundige deel der reaguurders een diepgravende discussie aan gaan. Elke keer bijzonder.

ole guapa | 01-11-19 | 20:41

Waar is de borrel?

DeSteef | 01-11-19 | 20:41 | 2

De vrijmibeau in de panelen... nostalgie.
*borrelnootjes op de bar zetten doet*
Geopend!
*sluit Kuifje en Berbaar op in het fusthok*

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 20:59

@Analia von Solmsch | 01-11-19 | 20:59: Neeeeeee, doe dat nou niet. Het zijn VVD'ers! Voor je het weet hebben ze de bierfusten verhypotheekt, en rust er een vuistpand van een Panamese firma op de koolzuur-flessen. Sluit ze liever op in de bak waar ze thuishoren.

kotelet | 01-11-19 | 21:44

Santee! zonder extra "e" en streepje naar rechts op de "e".
Op ieders, ik herhaal, IEDERS gezondheid hier.
Nog vele roze jaren aan redactie, technische Dienst en alle, ik herhaal, ALLE panelenvullers. Al dan niet met je huidige nick, een nieuwe nick of die ouwe afgestoffen nick straks.
Van twee nicks kan ik me niet heugen wat ze waren nog, hebben er meer dat, is zoiets zorgwekkend?
Nhaja. Nee. Hoe dan ook. GS King of the Hill.
*hartje* */KLOTS!*

chicago river | 01-11-19 | 20:40 | 1

Nee, ik kan me al mijn nicks nog herinneren. Personae. Felix!

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 21:48

Gefeliciteerd en bedankt ook.
Ik drink vanavond een paar op het afgelopen geenstijljaar, waarin, mijn leven was klaar, zelfs een printscreentje van een tweet mijner hand (nee, lijkt niet op mijn naam hier) IN een topic kwam.
Los daarvan, blijf doen wat jullie doen heren (m/v)!

DeJemelscheet | 01-11-19 | 20:39

*Plop*

Sliptong | 01-11-19 | 20:38

Gefeliciteerd! En de tiefus! *plop

Botte Hork | 01-11-19 | 20:37

Hartstikke goed GS! Enige puntje van kritiek is misschien het overduidelijk wachten met een nieuw topic om alle felicitaties binnen te laten stromen, maar verder, toppie en deksels goed!

skoftig | 01-11-19 | 20:37 | 5

*Laten we drinken zeven dagen lang. Laten we drinken en iedereen vindt ons een volidioot.*
Nou ja dat laatste rijmt niet maar geeft misschien toch wel weer?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 01-11-19 | 20:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou gefeliciteerd GS, ga vooral door met zuigen waar het zeurt en tegengeluid laten horen waar men probeert de waarheid met dikke lagen intellectueel klimaatneutraal isolatiemateriaal te bedekken.

Blij te horen dat het financieel goed gaat. Mocht het ooit minder gaan (en niet omdat jullie ineens van koers zijn gewijzigd uiteraard maar juist volharden) wil ik ook best doneren. Tot dan ben ik gewoon de Gierige Hollander.

Ben benieuwd wie\wat er straks allemaal uit het Limbo van de Permaban komen kruipen. Is beetje Schrödingers Reaguurder: leeft alles wat in dat geborchte zit eigenlijk nog wel? En is een permaban eigenlijk nog wel een permaban als het niet langer perma is? Zoals permafrost die smelt eigenlijk ook gewoon frost is, of zelfs dat niet meer...

Ok, genoeg gezemeld, proost.

Wol | 01-11-19 | 20:34 | 1

Lol, ik kende wel Schrödinger's Faggot. Als je doorheen een glory hole wordt afgezogen en je weet niet of aan de andere kant een man of vrouw de orale dienst verleent, ben je in die superpositie zowel een flikker als geen flikker.

Mariner | 01-11-19 | 21:06

Van harte gefeliciteerd, pikken! Ik heb een kratje gedoneerd, geniet er van!

marcoplarco | 01-11-19 | 20:30

Gratuliere! *Plop*

Mogwai | 01-11-19 | 20:28

Gefeliciteerd vanuit 010 Blijf zo door gaan. Nog iets meer stijlloos en nodeloos kwetsend kan geen kwaad. Het wordt weer eens tijd voor een scoop, toch? Ik neem er 1 op jullie, PLOP!

RickRD | 01-11-19 | 20:28

Tja GS, als ik nog eens in de lotto een paar miljoen win koop ik jullie blad op en laat het alleen maar mijn nieuws printen. Dat Trump toch niet zo slecht is (dat met de Koerden was natuurlijk minus), dat PVV en FvD ook goede kanten hebben, dat onze MP niet deugt en alle leugens weglacht, dat onze justitie ziek is,dat CO2 metingen nergens op slaan en dat..................... oh wacht, dat kan goedkoper, gewoon lid worden!

jan huppeldepup | 01-11-19 | 20:27

En ach, zo,n regenachtige avond vol herinneringen: wie herinnert zich 'BIjstandskoning', Flatert (met zijn secretaresse en 500 PK), Nonkel frituur, Van Dal, Botte hond, Teun van het tuinpad, Michiel de muiter, Bejaarde op brommer of Wim Heitinga nog?

kotelet | 01-11-19 | 20:26 | 26

@Superior Bastard | 01-11-19 | 22:29:
Dus toch een man.

Zoloft | 01-11-19 | 22:42
▼ 23 antwoorden verborgen

In Gaza vieren ze mee met vuurpijlen.

Zoloft | 01-11-19 | 20:26 | 3

De Schildersbuurt ook.

Sliptong | 01-11-19 | 20:41

Fuck pallets op het strand in Nederland!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 01-11-19 | 20:59

Zo! Ook niet nuchter meer nu naar ik mag aannemen?
Ik drink er ook 1 (fles Duvel 0.75) op.
Gefeliciteerd en ga door met roeren in die luier.

Nuchternederland | 01-11-19 | 20:25

Proost!
En iedereen zonder kroontje: steun het Vrije Woord!
En drink er ook eentje op necrosis vanavond...

de Voorzittert | 01-11-19 | 20:24 | 2

Ok, net gedaan en ok, plop!

zetje01 | 01-11-19 | 20:36

En 1100111011001 (bij benadering) die ons ook ontvallen is. Zit nu op een roze wolk.

ole guapa | 01-11-19 | 20:43

Gefeliciteerd. En nog steeds van belang gezien de hoeveelheid trollen die jullie aanzuigen die ons dagelijks een lesje leren in deugdzaamheid en fatsoen onder hun mantel van verborgen intense rotheid

Overnijd | 01-11-19 | 20:20 | 4

Wat bij mij dan weer de vraag oproept welke sport Overnijd vroeger beoefende.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 20:45
▼ 1 antwoord verborgen

Vroeger was alles beter, maar het fijn dat jullie er nog zijn! Gefeliciteerd!

Ken_Merkend | 01-11-19 | 20:18

Nu jullie 1 jaar oud zijn mag je bier drinken.
Kunnen we niet ergens een leuk stamkroegje regelen?
Liefst in Groningen....

ZZP-er | 01-11-19 | 20:17 | 2

Leuk weetje: er was vroegah een stijlloze stamkroeg: met Euroshopper Sherry. Die is 15 jaar geleden gesloten, wegens reaguurders die elkaar in de haren vlogen.

kotelet | 01-11-19 | 20:21

Plop Proost op naar nog een hoop goede Roze jaren !

captain-caveman | 01-11-19 | 20:17

Laat het schuim uw heldere en onafhankelijke artikelen nooit vervagen !!!

Van harte gefeli en nog vele jaren corrosievrij gewenst.
Samen lachen samen huilen samen verwonderen, ergeren en het goede behouden

2CVOcean | 01-11-19 | 20:13

Gefeliciteerd!
Goed dat jullie er zijn. Anders was onze democratie al totaal naar de bliksem.

ZZP-er | 01-11-19 | 20:12 | 3

Waarom kan premium niet gewoon voor een vaste periode?

ZZP-er | 01-11-19 | 20:13

Ik vergeet altijd om die vaste abonnementen op tijd op te zeggen.
Daarom krijg ik ook nog steeds de Donald Duck.

ZZP-er | 01-11-19 | 20:15

Mooi. Proost!

Rest In Privacy | 01-11-19 | 20:11 | 4

Patje, we moeten praten over je drakmibuis.

RickTheDick | 01-11-19 | 20:31
▼ 1 antwoord verborgen

Felicitaas

McCracken | 01-11-19 | 20:11

Mooi, een jaar alweer. Nog vele jaren erbij GS! Gefeli *polp*

BozePaarseMan | 01-11-19 | 20:05

@redactie
Mijn eerste nick met een duidelijke permaban, geef ik toe, veel bier een slechte GS invloed, staat onder een @student. uit 2005, geen kans ooit dat ik die terug kan krijgen? *ja ik kan de volledige email en nick aanleveren

Zoon van Boer | 01-11-19 | 20:04 | 2

waarom zou je die terug willen?

ZZP-er | 01-11-19 | 20:11

Proost. Sturen jullie wel nog een puntje roze taart?

SamV | 01-11-19 | 20:02

Lieve GeenStijl-ers en alle reaguurders die iedere dag míjn dag even opvrolijken: van harte gefeliciteerd. Een dikke zoen van een van de dames.

schijtzat | 01-11-19 | 20:02

Gratulálok!

Zoloft | 01-11-19 | 19:59

De vraag "bent u tevreden met ons advertentiemodel", was geen uitnodiging om de boel dan maar vol te gooien met vliegtuigen banners, rare geluiden, en nog meer banners..... "Koop een kroon!" *Duikt weg*

kotelet | 01-11-19 | 19:57

Congrats!1!! Dat er nog vele onafhankelijke jaren mogen volgen.

GWBA | 01-11-19 | 19:57

De hele redactie zit -als mokumse penose- bij de sjinees aan het bier, gok ik.
Felies.

Shareholder II | 01-11-19 | 19:56

Leuke manier om uit te vinden wie wie was, dat unbannen. Ik voorzie een hoop doordemandvallers.

grapo | 01-11-19 | 19:55 | 2

Een goede.wijn behoeft geen mand.

Kaas de Vies | 01-11-19 | 19:56

@Kaas de Vies | 01-11-19 | 19:56: krans toch Kaas? Het is toch goede wijn behoeft geen krans ? Is die wijn in Haarlem zo köt dat u hollansche taal vergeet ? Gauw weg daar Kaas.

grapo | 01-11-19 | 20:11

Felicidad en nog vele jaren Geenstijl.

gato | 01-11-19 | 19:54

Gefeliciteerd GS. Met minimaal budget de miljoenenbrigades van de MSM het schaamrood bezorgen. Hulde.
De -af en toe- vreemde jorissen en de soms wat onsamenhangende topics zijn jullie vergeven tegenover de meestal rake vingerwijzingen en vooral de soms diepgravende plempsels. Soms in hun oppervlakkigheid, dikwijls in een aanzet voor de reaguurders om te spitten onder de oppervlakte.
Het is dat ik te weinig tijd heb alles te volgen. Maar de tijd die ik neem om het te volgen is meestal met plezier. Dank.

reservebelgië | 01-11-19 | 19:51 | 3

Als je Joris begrijpt is er niets vreemds aan het jorissen hoor.

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 21:08

@LiniaalRectaal | 01-11-19 | 21:08:
Probeer altijd mild te zijn. De ene joris is de andere niet.
Maar respect. Denk dat het een hondebaan is. Met respect voor de honden. En de Jorissen.

reservebelgië | 01-11-19 | 21:46

@reservebelgië | 01-11-19 | 21:46:
Mijn tip is compleet anders. Ga zo ver mogelijk zonder opgerot te worden. Dat maakt het spannend. Het vereist wel enig inzicht in Joris' motivaties, dus opletten is het devies. Zo'n 10% van mij wordt gejorist.

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 21:51

Ik ben in Haarlem

Alleen maar blanke mensen hier, hoe kan dat?

Kaas de Vies | 01-11-19 | 19:51 | 10

Haarlem is duur, ga es wandelen in Schalkwijk. Hoofddoekjes galore!

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 21:12
▼ 7 antwoorden verborgen

Zojuist aan de barbel getrokken. Rondje voor jullie en de hele tent. Vooruit betaald met Ideal. Voorwaarde van de barkeeper. Hulde

PieterPassant | 01-11-19 | 19:50

Voor mij nog steeds nummer 1! En nog vele jaren.

Incidentje-doorlopen | 01-11-19 | 19:48

Hulde GS,
Diepe buiging voor Joris, snap niet hoe hij het volhoudt, het lijkt mij een helse job.

snapal | 01-11-19 | 19:48

Twaalf bunkerharde ekki's gedoneerd. Blijf op het goede werk!

henkvaningrid | 01-11-19 | 19:47

Gefeliciteerd met het jubileumjaar!

dutch bikkel | 01-11-19 | 19:46

Boys and girls, van harte feli’s. Ik ben bij jullie vanaf het begin (verschillende nicks vanwege een permaban) en ben nog steeds blij dat jullie er zijn.
Zonder GS zouden we er in NL een stuk slechter voorstaan.
Proost!

postmodernismisdead | 01-11-19 | 19:46

Gefeliciteerd heren, ga zo door en blijf vooral graven.

Gravin v Kippenbouth | 01-11-19 | 19:45

Een echte fascistische, megalomane, dodelijke gevreesde dictator gaat in zo'n geval amnestie verlenen aka unbannen. Dus doe maar niet.

skoftig | 01-11-19 | 19:44 | 1

Nee, al kom je uit een dergelijke tijd laat je de gevangenen weer vrij, probleem was de papiermolen denk ik dan.
Blijft dat er ook een VPN was beloofd!

BootleggersSmurf | 01-11-19 | 19:52

Gefeliciteerd met een jaar herwonnen onafhankelijkheid.Ik zag het op mijn bankafschrift. Ga zo door!
Misschien is het alleen een idee om wat meer gastschrijvers een podium te geven. Dit komt de onvoorspelbaarheid van het blog ten goede.

Haberdoebas | 01-11-19 | 19:43

Gelukkig hebben we Geen Stijl nog in ons land.

oakmont | 01-11-19 | 19:40

Nou, gefeliciteerd dan maar.

Schoorsteenveger | 01-11-19 | 19:38

Gefeliciteerd, ik drink er 1 op jullie gezondheid.

Blauwpetje | 01-11-19 | 19:38

Boeiend, ik vind het leuk...

Bill le Koek | 01-11-19 | 19:32

Het is een meisje!!

HogeNood | 01-11-19 | 19:28

Gefeliciteerd ! Al 16 jaar een Rots in de Branding tegen de linkse emo hysteria.

Zwizalletju | 01-11-19 | 19:28

Zo, tweede keer dat ik probeer premium lid te woorden en gaat weer niet. Dus met jullie woorden, ongezien de tyfus.

Knarf9999 | 01-11-19 | 19:27 | 3

worden

Knarf9999 | 01-11-19 | 19:28

Ik ben zelf Net premium lid geworden. Enige punt van aandacht was de bevestigings mail. En vervolgens even inloggen. Misschien even de spam checken?

Dr. LOVE | 01-11-19 | 19:48

@Dr. LOVE | 01-11-19 | 19:48: Ik heb een acc. Wordt niet erkend.

Knarf9999 | 01-11-19 | 20:03

Telefoonhoesje?? Ik draag sinds bijna een jaar met trots het kroontje, maar nooit een telefoonhoesje gezien.
Mis ik wat daaraan?

Gerf | 01-11-19 | 19:24 | 1

Ja, een telefoonhoesje.

Frau Merkel | 01-11-19 | 21:36

Een feestje waard. Blijf knokken tegen de gevestigde orde en, naja, jeweetwel.
Trots lid en ga zo door, boys!

threeheadedmonkey | 01-11-19 | 19:24

Proficiat, op de volgende 15 jaar. Als ik dan toch ergens moet bij horen, laat het dan Geenstijl maar zijn. Zojuist geleerd dat ik dat rare hoofddeksel kan uitschakelen.

Scepticus | 01-11-19 | 19:23

Knap gedaan ! Felicitaties en proost!
Beter een kleine baas dan een grote knecht!

laurentius | 01-11-19 | 19:23

gefeliciteerd. Ik ben blij met GeenStijl, zelfs als het ten koste gaat van mijzelf. ga zo door boys.

Schepvogel | 01-11-19 | 19:21 | 2

Hoge bloeddruk ?

laurentius | 01-11-19 | 19:24

Nope. eens met poffertjesporem op GeenStijl gedaan wat toevallig niet echt de realiteit schetste van mijn collega en mij.

Schepvogel | 01-11-19 | 19:33

1 jaar oud en nog steeds je account-db niet losgeweekt van TMG of het beloofde reaguurderspardon. Vooral trots zijn boys. vooral trots zijn.

Laat-inmiddels-maar | 01-11-19 | 19:20 | 1

U neemt er een lekkere halve liter Azijn.6 op, begrijp ik?

elfenstein | 01-11-19 | 19:28

Gefelicitaart! *plop!

muppet020 | 01-11-19 | 19:18

Zo... ellebogen gedroogd en punten van schoenen gepoetst?

Butt-head | 01-11-19 | 19:14

Hieperdeplop hoera!!!

En wat een mooie Cortés weer.

o)+ | 01-11-19 | 19:13 | 1

Cortés is van een kwaliteit en scherpte die je niet vaak ziet. Een grootmeester, zonder twijfel.

elfenstein | 01-11-19 | 19:18

Een diepe buiging uit respect en uhhhh en en love, bedoel liefde voor GS en allen die het mogelijk maken.

Knarf9999 | 01-11-19 | 19:12

Gefeliciteerd mannen!
Toch maar lid geworden, want jullie staan eigenlijk standaard open op een tabblad!
Mijn dagelijkse vaste prik aan nieuws, op een leuke, onnodig kwetsende (= ook leuk) manier.
Ga zo door mannen (m/v, dat hoort er bij tegenwoordig?)

Timide_Aso | 01-11-19 | 19:10

Van harte gefeliciteerd, mogen er nog maar vele jaren volgen. De minister van fakenieuws heeft de handdoek in de ring gegooid. Heerlijk goodnieuws.

meerkat | 01-11-19 | 19:10 | 18

@Kuifje-in-de-EU | 01-11-19 | 20:24: Ah gelukkig de hulptroep is ook ingeseind, welkom. maar een vraagje, jullie hadden toch vanavond wilde plannen? Lekker drinken, uw vriendin zou rijden en dus Berbaar zou zich helemaal tegoed kunnen doen aan de Sancerre. Prosit en gelijk op de gezondheid van Ollongren.

meerkat | 01-11-19 | 20:35

@Kuifje-in-de-EU | 01-11-19 | 20:24:
#shotsfired
Where did he say such bad things, because i don't think i see them.

*Berberian strikes again eigenlijk.

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 20:52
▼ 15 antwoorden verborgen

Van de regen in de roze showers, het kan verkeren.
Derhalve, mooi werk.
Sjampoepel, leuke griet uit de taart, duitse herder van 't spit, het moge u aan niets ontbreken.
-Plop- en ongezien de tyfus.
Zeauals dat heurt.

elfenstein | 01-11-19 | 19:08

Netjes +1

Luckystriker | 01-11-19 | 19:07

Gefeliciteerd! Al weer 1 jaar, independance day met 1 borreltje. En nog 1 omdat je ook niet op 1 been kan staan. Feest ze vanavond, hou het veilig! En hug voor Joris!

Tip voor reaguurders: neem vandaag een biertje en daarna een kroontje, zien ze dat morgen!

Jan, Leiden | 01-11-19 | 19:07

De tyfus en nog vele jaren! Met zo’n klein team zo’n toonzetter in ons medialandschap zijn, dat kan ik alleen maar steunen. *Plop.

Ebert de R | 01-11-19 | 19:06

Gefelicitaart, maar hoest nou met die unbans?

Neuth | 01-11-19 | 18:59 | 8

Dat wordt lachen! "Attention! All jorises report back to the compound. This is not a drill!"

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 21:02
▼ 5 antwoorden verborgen

Nou gefeliciflapstaart! Als mijn bankrekening van het diepvries niveau verlost is zal ik ook een roze kroontje aanschaffen

Continuum | 01-11-19 | 18:59

Jullie zijn toppers! Gefeliciteerd!
En alle reaguurders ook gefeliciteerd met de roze wolk.
-

Bernhard de II | 01-11-19 | 18:59

Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
Kritisch de actualiteiten volgend en kenschetsend
Is GeenStijl vandaag één jaar onafhankelijk
En bleken de reaguurders erg aanhankelijk
Ze reageren lief en verstandig soms bot of etsend
***
GeenStijl publiceert wat elders wordt verzwegen
Da’s voor ‘t vrije woord en de democratie ’n zegen
Voor ‘n doofpot is hier geen plek
www.geenstijl.nl/5143906/fundamentele...
Maar wel wachten veren en pek
Op bedriegers waar ze graag de vloer mee aanvegen
***
Daarom dank ik GeenStijl voor de onverschrokkenheid
Waarmee Mosterd en Pritt ons voorgaan in de strijd
Tegen NPO-nepnieuws en ‘t politieke deugen
Van de EU of Den Haag: ’t is één grote leugen
i1.wp.com/www.stopdebankiers.com/wp-c...
Die Spartacus en Van Rossem onthullen door hun vlijt
***
Judge Joris’ werkwoordvorm van I’m the law is ‘Jorist’
i.ytimg.com/vi/qolk_rDA9xU/maxresdefa...
En ’n zwitsal wil zeggen dat je geheugen is opgefrist
Om de huisregels weer beter te respecteren
Want tegen opgerot kun je je niet verweren
Als je tegels niet goed passen worden ze weggejorist
***
GeenStijl is inmiddels ‘t laatste bastion van de vrijheid
Als ‘t niet meer bestaat, zijn wíj degenen die het spijt
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=t...
Elders kun je niet zo vrijmoedig reageren
Of zie je mannen op Ronaldo’s Vrijmibo mast…
st2.depositphotos.com/1518767/11691/v...
Word nu massaal lid en bezorg Ollongren ’n dag vol nijd
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=t...

Angélica de Sancé | 01-11-19 | 18:54 | 6

Ik moet zeggen dat ik dit meer en meer begin te waarderen, mijn eerste instinct was om als Cartman 'Last Bastion!' te schreeuwen maar die gedachte leidde me naar..
youtu.be/ImYci3uWXbg

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 19:22

Het chateau de Monteloup geeft veel inspiratie. Met plezier te lezen.

PieterPassant | 01-11-19 | 19:35

@Angélica de Sancé | 01-11-19 | 19:06:
Ik neem aan dat dat over u ging :-) Gefeliciteerd!

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 20:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Gefeliciflapstaart jochies. Als het zo goed gaat, is er dan eindelijk budget om de heer H. v.d. H. bij de Joop weg te kopen? Iedere dag een lap absurde teksten. Woedende reacties gegarandeerd!

gestoptmetroken | 01-11-19 | 18:54 | 5

@elfenstein | 01-11-19 | 19:13: Sommige mensen hebben ambitie om te schrijven en zijn wanhopig op zoek naar een podium. En verder is het een site voor extreemlinkse actievoerders en voor zwaar religieuze islamisten, die alle ruimte krijgen om hun haat te spuwen.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 19:26

Ik kan die teksten van vdH wel waarderen. Meestal niet mijn mening en teveel hang naar het verleden (alsof dat alles zegt), maar schrijft prima. Altijd voer voor discussie.

SamV | 01-11-19 | 19:58

@SamV | 01-11-19 | 19:58: Zijn stukken staan bol van 'het grote gelijk', terwijl zijn argumentatie vaak zwak is. Daarnaast is hij slordig -hij wordt regelmatig gecorrigeerd door reaguurders die hem op feitelijke onjuistheden betrappen- en hij kan niet tegen (inhoudelijke) kritiek. Als reactie daarop speelt hij erg vaak op de man.
Bovendien begint bijna iedere bijdrage met een uitgebreid historisch exposé, dat in veel gevallen weinig raakvlakken vertoont met het onderwerp van de discussie. En hij is weinig consequent in zijn stellingname. Als een 'vriendje' van hem een grove fout maakt of zich misdraagt, bagatelliseert hij het gedrag; betreft het een 'vijand', dan maakt hij er veel ophef over en toont hij zich verontwaardigd. Kortom: een opportunistisch, oud-links, fossiel.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 20:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Een hele grote duim.

ademende aarde | 01-11-19 | 18:53

1 jaar gefeliciteerd.... aub volhouden het zou het saai zijn zonder jullie.

Kuttenzoener | 01-11-19 | 18:53

Feli GS! Ondanks dat ik mijn meeste tijd kwijt ben met reaguren op Joop blijven jullie voor mij het belangrijkst!

skoftig | 01-11-19 | 18:53

Kan een onderneming die afhankelijk is van een werkend internet onafhankelijk genoemd worden?

D-Fens_1963 | 01-11-19 | 18:52

Prachtig. Maar toch, als ik een roze kroontje wil ga ik wel naar de Efteling...

Air van Boven Dorens | 01-11-19 | 18:50

Van harte, ik ben er klaar mee. Helaas ben ik van Joop.nl afgeflikkerd.

Dommedaris | 01-11-19 | 18:49 | 1

Sneu, je past goed bij de Joop.

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 19:44

Geenstijl is een roze bladzijde in de Nederlandse geschiedenis.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:48
-weggejorist-
frank4444 | 01-11-19 | 18:48 | 1

Van harte GS. Moge de zuigende onderwerpen de boventoon blijven voeren boven de niet-zuigende onderwerpen. Blijf roeren waar het stinkt en blijf scherp in het debat. Bestrijd hete lucht en leeghoofden. Vol gas tegen politieke klaplopers en uitzuigers. Maar vooral... blijf onafhankelijk!

Ciconia | 01-11-19 | 18:47

Pluim! (desnoods in de reet voor het feestje)

Ernst Oosters8389 | 01-11-19 | 18:47

HOER A

Generaalspruit | 01-11-19 | 18:44

Top prestatie. Heel hartelijk bedankt ook voor jullie onafhankelijkheid en durf.

ecologiste | 01-11-19 | 18:44

Geliefeciteerd!

Bluebook | 01-11-19 | 18:43

Gefeliciteerd. Bier meer dan verdiend. Morgen ga ik weer op jullie zeiken! Kusjes

beldewouten | 01-11-19 | 18:43

Als ik het goed begrijp is vandaag dus soort van Keti Koti voor Geenstijl. En dat zonder soepsidie, knappe prestatie.

proost!
*plop*

Abject | 01-11-19 | 18:40
-weggejorist en opgerot-
BenDerweer | 01-11-19 | 18:40 | 2

Provisiejat!
't Was een mooi jaar hier. En soms lijkt 't zelfs ook echt wat uit te halen; qua reactie van de polletiek en zo. (Die Duitser met die roze plopkap doet het volgens mij ook wel goed...)
Vooral doorgaan... dusss!!!

Aristotalloss | 01-11-19 | 18:39

Nou laat ik dan niet lullig doen en ook een kroontje kopen.
Hoe kom ik van dat potsierlijke ding af trouwens?

Berbaar | 01-11-19 | 18:38 | 42

@Kuifje-in-de-EU | 01-11-19 | 18:50: alle blocks die ik heb gezet zijn tot op heden altijd vrij snel -opgerot- geweest. Ik heb dan louter wat eerder afscheid genomen.

Joffri | 02-11-19 | 08:09

Put your money where your mouth is. Eindelijk. Gefeliciteerd met je kroontje.

ristretto | 02-11-19 | 08:57
▼ 39 antwoorden verborgen

Gefeli! Nu maar hopen dat het onafhankelijkheidsfeestje geen #MeToo’s oplevert.

Datmagniethe | 01-11-19 | 18:36 | 4

Geen geyle stagiairs op de GS-burelen? Zou bijna gaan denken dat GS met z’n tijd mee gaat.. boe vrouwelijk schoon; go genderneutraliteit?

Datmagniethe | 01-11-19 | 21:39

LOL Joris probeert alle verdachtmakingen auf te raumen. Geheel in stijl weggejorist. Nice.

Datmagniethe | 01-11-19 | 23:31
▼ 1 antwoord verborgen

Ik snap het, de portemonnee moet weer getrokken worden. Ik ga even nadenken of jullie dat wel verdienen. Volgens mijn accountant geef ik teveel aan goede doelen.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:36

Ik zal solidair zijn en vanavond ook een trosje bruine Paulaner pretpalen verorberen..

Gewoon omdat er wat te vieren is.

Wijze uit het Oosten | 01-11-19 | 18:35

Hey toppie gedaan gasten! AMX Pri zal binnenkort weer eens schuiven met de centen stellethje leuke mafklappers !

AMX pri | 01-11-19 | 18:35

Fan herte lokwinske en de tyfus.

RickyLaRue | 01-11-19 | 18:34

Had graag gezien dat mijn substantiële donatie nog werd genoemd en nee, ik hoef géén kroontje.

eerstneukendanpraten | 01-11-19 | 18:34

Gefeliciteerd!
Mooi dat permaban pardon, straks eindelijk Wim Heitinga weer in de panelen.

Harry Turtle | 01-11-19 | 18:34 | 2

Of wat dacht u Zijne Hoge Onhebbelijkheid De Koreaanse Slet?

JJMS | 01-11-19 | 18:48

@JJMS | 01-11-19 | 18:48: tering Jantje, aan dat portret DKS met haar Russische connecties... bah!

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 19:47

Proficiat. Hulde aan mijn 'school' waar ik voor weinig wijzer word.

GKJP | 01-11-19 | 18:33 | 3

Wijzers zijn voor klokken.

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 21:29

@Analia von Solmsch | 01-11-19 | 21:29:
Klokken zijn voor bieren.

Deksmaat | 01-11-19 | 21:41

Klokken kan ik als de beste, één van de weinige kwaliteiten die ik bezit.

Ergo, proost!

GKJP | 01-11-19 | 21:54

Gefeliciteerd mannen, ik drink een extra Orval op jullie onafhankelijkheid. Toevallig een idee wanneer ik de stickers en de stressballmerkellego kan verwachten die jullie beloofden toen ik mijn kroontje kocht?

Ook proost voor alle reaguurders... stelletje zeikerds.

Alfred E. Neuman | 01-11-19 | 18:33 | 1

Hoezo zeikerds, is mevrouw Paay ook betaald lid?

eerstneukendanpraten | 01-11-19 | 18:40

Joost Ravoo, eat your heart out!

Pinocchio | 01-11-19 | 18:32

Het is er niet beter op geworden qua artikelen/moderaties etc.
Maar goed, toch knappe prestatie jongens.

b3n | 01-11-19 | 18:31 | 3

Mimimimimiiii. MIIIIIIII. MiMIimMimiesje. Weet je wat, constructief. Als elke lul nu een stukje schijt over dingen waar 'ie verstand van heeft en dat op de bus doet dan kunnen ze een soort never ending feuilleton doen waar we 150x omgkijkditnou onder kunnen lezen net als bij Robin Hood. Er gaat wel iets van uw gading bij zitten.

Not even a bad idea?

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 18:46
-weggejorist-
frank4444 | 01-11-19 | 18:49

Van harte, GS! Dat je een grote mag worden!

Kernsplijter | 01-11-19 | 18:31 | 1

Groot zijn ze al.

prins_flip_da_luxe | 01-11-19 | 23:36

Cadeautip:✉

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 18:29 | 4

Kabouterpost? Nah, dat hebben die jonges toch helegaar niet nodig?

elfenstein | 01-11-19 | 19:51

@elfenstein | 01-11-19 | 19:51:
Het helpt ook niet om te wijzen op de zegelhond? Wat de seal verzegeld* sealed 'ie goed.

*Drugs are bad, mmkay.

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 20:19
▼ 1 antwoord verborgen

Van harte gefeliciteerd roze babygeenstijldinges! En nog vele jaren van onafhankelijkheid gewenst!

VP732 | 01-11-19 | 18:28

Nou vooruit dan, gefeliciteerd met dit jubileum. Applaus voor het generale pardon en de vele krachtige stukjes. Maar nog niet helemaal van harte. Komend jaar hopelijk minder anti-Pegida. Beetje opzichtig om dat te gebruiken om zelf als zogenaamd politiek correct rechts over te komen. Afijn, na alle lofuitingen en één kritiek puntje: zuip ze!

nattegleufhoed | 01-11-19 | 18:27 | 2

Applaus voor het generale pardon is als Rutte bedenken voor die €1000; wel beloofd, niet geleverd.

Laat-inmiddels-maar | 01-11-19 | 23:44

@Laat-inmiddels-maar | 01-1e=a1-19 | 23:44:
e=a

Laat-inmiddels-maar | 01-11-19 | 23:55

Zo, effe wat gedoneerd. Dan moet de GS zelf maar even een cadeautje voor zichzelf kopen. Blokje hasj ofzo.

VanBukkem | 01-11-19 | 18:27

Het op dergelijke wijze doven van een kaars kan ernstige gevolgen hebben.

Des al wel te plus, gefiliciteerd.

Lt-Kol Kilgore | 01-11-19 | 18:26 | 1

Bij voldoende druk slaat de vlam niet naar binnen. Wel op tijd weer toeknijpen.

Frau Merkel | 01-11-19 | 19:37

Echt top gedaan! Gefeliciteerd beste mensen en op naar de volgende jaren. Proost.

Zapata10 | 01-11-19 | 18:26

Omdat jullie, getuige de permaban-purge, groter zijn dan ik, heb ik, in ieder geval met het feestgevoel van vandaag alle geblockten ge-unblockt.

smdyasc | 01-11-19 | 18:24 | 5

@smdyasc | 01-11-19 | 18:40: Ik heb mijn kroontje afgezet, het is niet dat ik er geen heb. ;)
Zie geen mogelijkheid om mensen terug te jorissen.

BootleggersSmurf | 01-11-19 | 18:44

@BootleggersSmurf | 01-11-19 | 18:44:
Dat begreep ik ineens ook, dan zul je net als ik moeten doen compleet op je herinnering wie je ooit in de blockdoos gedaan hebt.

smdyasc | 01-11-19 | 18:46

@smdyasc | 01-11-19 | 18:46: Ach, hij zit er met goede reden. Zou alleen wel leuk zijn als ik nog eens kan bekijken wie daar in zit.
*schopt tegen de blockdoos*

BootleggersSmurf | 01-11-19 | 19:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Van harte en nog vele jaren in goede gezondheid! Groet’n uut Drenthe.

Superior Bastard | 01-11-19 | 18:23 | 2

Groeten uit Grollo!

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:53

Go jullie! Trots op mijn kroontje en de laatste spartelingen van de vrije journalistiek, welke jullie vertegenwoordigen. Negeer de boe roepende menigte en verkoop mij nog maar eens zo'n koe.

Eonfge | 01-11-19 | 18:21

Van harte gefeliciteerd mannen! Ga zo door en ik blijf lid.

Endoxa | 01-11-19 | 18:21

Champagne!

Ruimedenker | 01-11-19 | 18:20 | 1

Proficiat, hoop dat GS als een van de weinigen die niet aan het staats subsidie-infuus is belandt het tegen alle stormen die ongetwijfeld nog zullen komen weet voort te zetten.
Wetend dat ieder club(je) blank -zwart of tussenin die mee zingen in het MSM koor gesubsidieerd wordt.
Prima prestatie van GS! Top!

biebop | 01-11-19 | 18:20

Nou dat ging rap. Ik ondersteun jullie omdat hier het enige normale geluid nog word word gegeven.

Omebert | 01-11-19 | 18:20

Proficiat redactie! Ligt Eren nu op de bbq?

Sprinkhaan | 01-11-19 | 18:20

Cortez: Schitterende plaat! (Ik tekende ook wel cartoons, maar dan zonder computer) Maar met computer een fraaie plaat, dat gaat zeker niet vanzelf. Chapeau.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:19

¡ Proficiat !
En ga zo door, tis hard nodig !

Vesta | 01-11-19 | 18:18

Gefeliciteerd GS! Bewondering voor hoe jullie met zo'n klein team zoveel topics blijven uitspuwen!

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:18 | 7

@Hollende_Kleurling | 01-11-19 | 18:26: Heb even mijn arrestenbundel strafrecht (1994!!!) erbij gepakt. Wat dacht u van de volgende nicks:
- Zeijense nachtbraker
- Venlose koppelaarster
- Antilliaanse amokmaker
- Sosjale Joenit II
- Deep throat
- Nalatige inspecteur
- Groningse hashishdealer
- Gefouilleerde fietsendief
- De vierde man

Dit zijn slechts enkele suggesties.

Geil Kippetje | 01-11-19 | 19:56

@Geil Kippetje | 01-11-19 | 19:56:
LOL Dank. Als nieuwe nick, dan wordt het privaatrecht *gniffel*
(hoewel "Antilliaanse amokmaker" ook lekkere binnenrijm heeft)

Rest In Privacy | 01-11-19 | 20:47

@Hollende_Kleurling | 01-11-19 | 20:47:
Probeert u anders “Pikmeer” eens. Met zo’n nick kunt u alle kanten op (gewoon laten wat het is, m.b.v. spaties er twee woorden van maken, deze vervolgens omdraaien et cetera).

In sommige gevallen is “Hollende Kleurling” zo tegenstrijdig, dan hangen ze alleen maar en doen niks.

Kompromat | 01-11-19 | 23:25
▼ 4 antwoorden verborgen

Van harte.
Blij met jullie.

Lewis | 01-11-19 | 18:17

Oprechte flatulaties en felicitaties, dat het voortgezet moge worden op dat wat het internet gaat opvolgen.
Permabans kunnen mij niet boeien, de beloofde VPN wél!
Geef ons VPN, brood en spelen!

BootleggersSmurf | 01-11-19 | 18:17

Gaaf! Van harte gefeliciteerd! Binnenkort weer een kroontje erbij (nog ff geduld). Maar ik hoef mijn oude nick niet meer terug, ben nou wel aan deze gewend.
Ga vanavond een vino tinto drinken en proost op GS. Detail: de wijn heet Berberana. Ha!

Deksmaat | 01-11-19 | 18:17 | 5

@VanBukkem | 01-11-19 | 18:34: Eerlijk is eerlijk: de Berberana Cosecha is hier de goedkoopste uit het rek: €1,80 de fles. Hij zal het niet halen bij die van u, maar is prima in de nek te gieten.

Deksmaat | 01-11-19 | 18:57

@Deksmaat
Santé.

VanBukkem | 01-11-19 | 19:35

Ik heb een hekel aan Berbarana, klinkt als dat geraaskal van Berbaar:
Hale, hebbe, houwe, ik heb het goed, dus wat zeuren jullie nou...

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 19:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Ter ere van dit heugdelijke festijn mezelf maar even 2 jaar kroondrager gemaakt. Gefeliciteerd @redactie.

Cunts-en-kitsch | 01-11-19 | 18:16

Hoe schrijf je gefeliciteert? Met een t of met een d?

VanBukkem | 01-11-19 | 18:14 | 5

Zal wel door de gevorderde leeftijd komen, maar ik heb ook al jaren een probleem met T of D op het eind, ontopic : Gefeliciteerd, GS !!
Nog zoiets, in de jaren 60 schreef je een uitroepteken (!) met een spatie tussen het woord en de ! ….tegenwoordig schijnt dat aan elkaar te moeten, sinds wanneer is dat zo?

Keyboardspeler | 01-11-19 | 20:15

Als je de uitgang tweede persoon verleden tijd hanteert en die uitgang toepast bij het voltooid deelwoord kom je volgens mij in 95% van de gevallen goed uit !

Koning BongoBongo | 02-11-19 | 07:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Allerheilige GS.............

Eeuwig..Op..Vakantie | 01-11-19 | 18:14

Van harte proficiat!
Dat kroontje draag ik met trots en dat gaat blijven ook! Het telefoonhoesje (S8plus) zie ik graag nog tegemoet, met wat stickers erbij, alstublieftdankuwel. Of u laat even weten wat de bezorging in het buitenland kost. Dan kunnen DKS en DrumPiet van de Premiumpagina af en ziet alles er weer als nieuw uit.

Frau Merkel | 01-11-19 | 18:13 | 6

@Berbaar | 01-11-19 | 18:20:
Ik ook, Heb ik weer wat vuur om te spuwen want het wordt een laffe bende .

Datgingniegoed | 01-11-19 | 19:26

@Berbaar | 01-11-19 | 18:20:
Het is niet nodig om DKS te missen. Het is net of hij er nog is. Zeg maar.

LiniaalRectaal | 01-11-19 | 20:30

Ik mis necrosis, maar die heeft dan ook een houten permaban.

marcoplarco | 01-11-19 | 20:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd! En ook een dankjewel aan al die duizenden lezers die nog steeds niet weggelopen zijn. en rip DK.

W_F | 01-11-19 | 18:13

Gefeliciteerd roze bloedhonden!

boerenvla | 01-11-19 | 18:13

Gefeliciteerd, En nog vele voorspoedige jaren toegewenst.
Verwachten jullie natuurlijk ook een gepast kadeauwtje?
De roze rammelaar is onderweg.

Datgingniegoed | 01-11-19 | 18:13 | 6

@Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 18:49:
Van slag? Vanwege geur of maat?
Zonder gein… De Nederlandse garnalen zijn de beste!
Wordt deze bedrijfs tak nu ook al de nek omgedraaid?
Je moet jouw schaal diertje ook wel vers/ koel houden he, Anders ga je stinken hoor.

Datgingniegoed | 01-11-19 | 19:20

@Datgingniegoed | 01-11-19 | 19:20:
Ik eet eigenlijk geen garnalen, net zoals kipkluifjes en spareribs keizonde want best lekker. Het zou wel goed badeten zijn bedenk ik me nu.

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 19:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Heuj bier! Proficiat heren (m/v/x)

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:12

Gefeliciteerd met je verjaardag en dat je maar snel volwassen mag worden.

botbot | 01-11-19 | 18:11 | 1

Nou, liever niet.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 19:32

Proost jongens! Op het volhouden en met gewoon opdrinkbier deze keer.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:11

Gefeliciteerd en bedankt .

Rest In Privacy | 01-11-19 | 18:10
-weggejorist-
smdyasc | 01-11-19 | 18:09

Bier en *amnesia, grats pikken!

Aap Noot Miesje | 01-11-19 | 18:09

Gefeliciteerd en zonder permaban komt mijn gespleten persoonlijkheid eindelijk tot zijn recht !

Acidstain | 01-11-19 | 18:08

Feli dan naar, jammer dat Zentgraaff weer genoemd werd, ongezien de typhus!

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 18:08 | 2

Ik huil nog iedere dag om zijn vertrek.

Rest In Privacy | 01-11-19 | 19:32

@Kuifje-in-de-EU | 01-11-19 | 19:32: meid, tijd voor een nieuwe Libresse.
Zentgraaff deed erg zijn best maar bleef schrijven als een schoolkrant.

Analia von Solmsch | 01-11-19 | 19:55

Pfisiat! Keep up the good work ! Zonder jullie geen evenwicht !

Koning BongoBongo | 01-11-19 | 18:08

Gefeliciteerd en 💋 Ik hoor wel wanneer ik weer mag doneren.

Geil Kippetje | 01-11-19 | 18:08 | 4

@Tobi | 01-11-19 | 20:00: je hebt ingetekend op een automatische afschrijving. Als je ingelogd bent, kan je trouwens je eigen betaalstatus zien. Met ook de datum dat je premiumjaar afloopt.

de Voorzittert | 01-11-19 | 20:23

Heb je die hele grote roze knop niet gezien dan??!?

KOOP DAN! Bierrrrr voor de mannen!

marcoplarco | 01-11-19 | 20:36

@de Voorzittert | 01-11-19 | 20:23:
Dank, stom genoeg niet gedacht om even m'n account gegevens te checken
ik zit gebakken tot ergens in het voorjaar, zie ik net
*Plop

Tobi | 01-11-19 | 21:03
▼ 1 antwoord verborgen

Een jaar alweer, tijd voor de volgende donatie dan!

Jacques_SiConto | 01-11-19 | 18:06

Bedankt aan jullie

RickTheDick | 01-11-19 | 18:06

Kom op jongens, doen we nog een rondje om de zon!

SterF... | 01-11-19 | 18:06

Proost en gefeliciteerd jongens.

Berbaar | 01-11-19 | 18:06 | 4

@RickTheDick | 01-11-19 | 18:12:
Die hebben een prima hok inclusief verwarming in/aan de garage Rick.
Wij Berbaartjes zorgen goed voor onszelf en de onzen ;)

Berbaar | 01-11-19 | 18:18
▼ 1 antwoord verborgen

Van harte gefeliciteerd, proost!

Brabeaulander | 01-11-19 | 18:05

Gefeli!

lovekila | 01-11-19 | 18:04

Goed gedaan mannen!
Bravoooooooooooo

Gazzerop | 01-11-19 | 18:03

Hahaha wat een cartoon ubervet!

nokkenaskettingklem | 01-11-19 | 18:01 | 1

Gefeliciteerd en bedankt voor een reden om te proosten! *plop*

keestelpro | 01-11-19 | 18:01 | 6

Wow. Het was me niet om die reaguurders te doen.
Steifnek begrijpt me verkeerd.

RickyLaRue | 02-11-19 | 02:08

@keestelpro | 02-11-19 | 01:24:
Ik bedoel te zeggen dat we niet moeten vergeten dat GS volgens die dames best wel kapot mocht.

RickyLaRue | 02-11-19 | 02:22

@RickyLaRue | 01-11-19 | 23:02: Oh, god ja, die wijven. Die zijn blind over waar de ware vrouwenvernedering plaats vindt.

Gewone_mevrouw | 02-11-19 | 08:17
▼ 3 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl