achtergrond

Geenstijl

Zomer 2019 Zwembad Survival Guide

Wapen u tegen Belgische jongeren!

De Opwarming van het Klimaatweer heeft vervelende gevolgen. Naast rupsen, recordtemperaturen, hagelstenen zo groot als tennisballen en een totaal uitgedroogd Oost-Nederland komen Belgische Jongeren steeds vaker voor in openbare zwembaden met ligweides. Bij de NOS zijn al tientallen gevallen gemeld van overlast door Belgische Jongeren in zwembaden. De overheid doet natuurlijk niets, dus hier een handzame gids voor een toch nog mooie zomer van 2019.

Loodgordel

Loodgordel

Met een honkbalknuppel naar een zwembad met Belgische jongeren is geen gezicht. Maar een loodgordel kan weer wel, want u kunt altijd zeggen dat u onderwaterhockey kwam spelen. U kunt een loodgordel zo zwaar maken als u zelf wilt.

Duitse Herder

Duitse Herder

Zijn honden toegestaan op de ligweide van het zwembad met Belgische jongeren, dan is een Duitse Herder een prima speelkameraadje. Bovendien een natuurlijke vijand van Belgische jongeren. Een Mechelse herder kan ook, maar dat is weer een Belgische herder, en die zijn veel te aardig voor deze wereld.

Gay badhanddoek

Gay badhanddoek

Hebt u wel eens een Belgische jongere gezien met een gay badhanddoek? Nou dan. Als gay badhandoeken nat zijn, kun je er prima mee zwiepen. Het vochtige puntje van de striemende gay badhanddoek laat dan een puntvormige bloeduitstoring achter op wegrennende ruggetje van de Belgische jongere.  Te koop in de betere internet winkel. Zoek op gay handdoek.

Gebundelde Volkskrant-columns

Gebundelde Volkskrant-columns

Zoals slakken een hekel hebben aan anjers, geraniums en viooltjes zo haten Belgische jongeren bundels met Volkskrant-columns. Neem bijvoorbeeld het verzameld werk van Asha ten Broeke of Arthur van Amerongen mee naar het zwembad, en u hebt geen last meer van Belgische jongeren.

Israelisch nichtje dat in het leger zit

Israelisch nichtje dat in het leger zit

Niet iedereen heeft een Israelisch nichtje, dat bij het leger zit. Maar mocht u er eentje hebben, schroom niet om haar mee te nemen naar een zwembad met Belgische jongeren. Israël had in het verleden ook last van Belgische jongeren, maar een prima muur, en Israelische nichtjes hebben daar een eind aan gemaakt.

Speklapje op de barbie

Mag u barbecuen op de zonneweide? Hou dan vervelende Belgische jongeren en overige insecten weg met deze sappige versnapering op open vuur.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.