Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

King of the Oneliner heeft een paar suggesties

King of the Oneliner heeft vier ideeën gemaild. Eentje hebben we gedropt, een andere beantwoord. En qua die andere twee: u mag zeggen wat we er mee moeten doen. Komtie:

Aan de GeenStijl redactie,

Ik ben [naam] aka King of the Oneliner. Al heel lang lezer en reaguurder op GeenStijl, en ik had een aantal ideeën en een vraag/voorstel aan u. Ik heb me al geestelijk voorbereid op : NEIN, NEIN, NEIN, maar ik ga het toch proberen. 

Het format van GS is volgens mij al jaren hetzelfde. Don't fix it, if it isn't broken. Don't change a winning team. Etc. Maar soms moet men gewoon iets nieuws proberen, volgens mij kan dat geen kwaad, en mocht het idee geen succes blijken, kan men gewoon het hele project/idee weer simpelweg cancelen. Mijn idee nummer 1, wat op zich niet eens zo'n baanbrekend idee is:

Laat de reaguurder zelf een topic maken en aanleveren via een speciale upload button op de site.

Gedurende de week kunnen mensen hun rant/uitgewerkte mening / observatie / opstel / topic / commentaar / wereldbeeld / favoriete mopper-grammofoonplaat / commentaar op actuele zaken / of gewoon totale freestyle craziness uploaden naar de GS redactie.

De GS redactie zoekt de beste uit, laat er hun edit en moderatie overheen gaan, voor het geval er ook maar iemand beledigd zou raken, en dan op een vast timeslot -zeg vrijdagavond 18.00 uur wordt het gepubt. Het heeft hetzelfde format als een topic van de daadwerkelijke vaste GS redactie, dus er kan gereaguurd worden etc..

pluspunten:
-misschien komt er een tweede Feynman uit naar voren
-gratis content
-misschien nieuwe inzichten/stijl/invalshoek. Je zag dit bijv. tijdens de bijdragen van Tamara Wulffelé, aan één kant werd zij weggehoond in brute comments, aan de andere kant gaf zij een ander geluid en invalshoek, die erg persoonlijk/vrouwelijk was, in haar gastcolumn.
-participatie en betrokkenheid van de reaguurder

minpunten:
-misschien komt er weinig goede content binnen
-dit is de schoolkrant/Donald Duck/Viva/Libelle niet

Na de breek nog een tweede idee (iets met bier!) + de alles beslissende POLLS!

GeenStijl Offline?

GeenStijl zou om de zoveel tijd een "MEET AND GREET BORREL" kunnen organiseren.
Kan in een zaaltje, kan in een café wat normaal gesproken behoorlijk leeg is, kan ook zelfs in de zomer in een park, in een bos (bijv. Amsterdamse Bos), op het strand. De vaste reaguurders kunnen dan gezellig (hopelijk) met elkaar en de redactieleden kletsen. GS zou het gratis kunnen doen voor Premium leden, en entree voor anderen. Wat dan weer terug kan vloeien in de kas. .

Hopelijk, fingers crossed, krijg ik een positief antwoord van u terug. En kunnen we nog verder praten. Of in ieder geval iets zonder sarcasme, want ik ben een gevoelig persoon. Mijn email is [-weggejorist-], dus dezelfde waarmee ik u nu schrijf. Dus niet de email waarmee ik altijd inlog op GS, die is van mijn ex. LOL.

Met vriendelijke groet,
King of the Oneliner

Guurderstopicpoll

Interesse in door guurders gebakken topics, heeft u die?


Poll is Verlopen.

Guurderstopicpoll

Interesse in door guurders gebakken topics, heeft u die?

Offlinepoll

GeenStijl Offline, met opdrinkbier, grillvlees en medeguurders. Zou je komen?


Poll is Verlopen.

Offlinepoll

GeenStijl Offline, met opdrinkbier, grillvlees en medeguurders. Zou je komen?

Reaguursels

Inloggen

Eigenpijpers. Irritanter dan jankmuilen die gejorist zijn en dat heel onrechtvaardig vinden.

Sans Comique | 14-06-19 | 16:51

Voorstel 1 gefixed:
Pinkkit. Reddit, maar dan pink ipv red. Of reddit/r/GeenStijl?

deuZigeZelluf | 14-06-19 | 15:29

Ja gezellig en dan iedereen een naambordje, ik sla wel even over.

marrretje | 14-06-19 | 15:07 | 1

En ja waarom niet, een extra topic wat ik over kan slaan als nodig, dat stomme boek van die Fin staat er ook.

marrretje | 14-06-19 | 15:10

Voorstel 1: zet een forum op voor alle ik-ben-ook-een-columnist reaguurders, zorg dat je daar kunt up- & downvoten en laat dan een redactielid van GS naar de top 2 kijken. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat er iets redelijks tussen zit zou de redactie uit pure goedertierenheid (of medelijden) kunnen besluiten er een blogpost aan te wagen.
Voorstel 2: sorry, bier liever met vrienden.

JamesMurphy | 14-06-19 | 13:49 | 1

Dan laat je de vraag wat kwaliteit is over aan het grauw. En gezien de muziek, films, en politieke partijen die nog steeds het populairst zijn, is dat niet verstandig.

Sans Comique | 14-06-19 | 17:09

Meh en nee.

Restyling met het kudo-systeem en gebruik van avatars is dan wel weer een aardig idee.
Hier alvast de mijne: upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b...
Duimpje? Plusje? Likeje? Hartje?

Yie_Ar_Kung_Fu | 14-06-19 | 12:37 | 1

Nope. Hoe minder kwantitatieve informatie naar buiten lekt, hoe minder kwaadwillenden weten. Tenzij je die informatie manipuleert. En met kwalitatieve informatie kunnen al die AI's helemaal niets (hoi Netflix).

Rest In Privacy | 14-06-19 | 12:44

Topic is een prima idee.
Borrel (of bier natuurlijk) moet je maar willen, het anonieme van reaguren heeft ook zo z,n charme.
Misschien wel, misschien niet.
Gerritje is er nog niet helemaal uit.

Gerrit gordijnstok | 14-06-19 | 11:56

Wat betreft de grillborrel: ik denk niet dat ik zou komen. Van KaasDeVies heb ik nu een poster op mijn jongenskamer hangen. Gewoon een wit A3tje waar ik me van alles bij kan voorstellen. En totale lul Willem Oltmans zou na twee biertjes misschien heel aardig blijken. Liever koester ik mijn illusie.

Kalekruin | 14-06-19 | 11:38 | 1

Klopt.

Willem_Oltmans | 14-06-19 | 12:01

Wauw, meer dan 1300 reaguurders zien een meet and greet wel zitten. Dat lijkt me meer dan genoeg om het te organiseren. En misschien handig om er even bij te vermelden, u kunt mij herkennen aan mijn signalement.

JackStick | 14-06-19 | 11:23

Aanvullend op het prima idee nummer 1, de GS redactie zou reaguurders soms kunnen uitnodigen om een goede tegel om te zetten in een topic. Sommige tegels zijn beter dan het topic, omdat blijkt dat iemand er echt verstand van heeft.

Eerlijk gezegd vind ik de Correspondent wat dat betreft uitstekend. Helaas zijn ze te ver naar SJW/Bregman afgedreven. Die site censureert actief onwelvallige meningen. Echt zonde.

van heinde en verre | 14-06-19 | 10:40

Vindt het idee om reaguurders mee te laten schrijven goed, maar dan wel kwaliteitscheck door de redactie graag. Borrel ook goed idee, maar ga er geen 900 km voor reizen.

Zatkniss | 14-06-19 | 09:54 | 1

Dan zit je al bijna in Zwitserland. Wel neutraal gebied, dat dan weer wel.

van heinde en verre | 14-06-19 | 10:41

Wat is het voordeel van je reaguurdersstatus omzetten naar een gastredacteurschap? Binnen de huisregels en mits on topic kun je als reaguurder prima je ei kwijt. Niets weerhoudt je ervan om eens lekker uitgebreid op een aangedragen onderwerp los te gaan. Daarbij geniet je aanzienlijk meer vrijheidsgraden dan de GS redactie zelf. Als redacteur van een kritisch weblog lig je op het goudschaaltje van allerlei clubs, die je in veel gevallen niet al te goedgezind zijn. En als 1 van die instanties ook nog eens de overheid is, is bekwaam en handig manoeuvreren vereist.

Dat zou je bijna diplomatie kunnen noemen en, wie ben ik, volgens mij komen we daar als reaguurders in de meeste gevallen niet voor. Ongezouten en recht voor zijn raap lijkt me toch meer de raison d' etre des reaguurders. Nogmaals, met het toeziend oog van joris heb ik geen enkele moeite (integendeel zelfs, mompel nu iets van tegen mezelf in bescherming genomen), maar om aan de tucht van de GS redactie, hoe lief ook, onderworpen moeten worden? De enige winst die ik zie, is dat het de kans op spelfouten aanzienlijk reduceert.

Daarbij speelt ook de waarschuwing van Zentgraaff in zijn laatste column een rol. De kans dat, als je eenmaal op die gastredacteursstoel zit, je wordt meegesleept in al die identity wars en aanverwante ideologische bullshit, is meer dan levensgroot. En inderdaad, hoe je daar gelukkiger van zou moeten worden ontgaat ondergetekende ook.

Wat niet wegneemt dat het volkomen vrij staat om vrolijke positieve gastartikelen te schrijven, of schijtlolligheid zo je wilt. Van een beetje feelgoodbagger op zijn tijd is nog nooit iemand slechter geworden tenslotte.

Tot slot: dit is geen afkeuring van de voorstellen van medereaguurdeer king of te one liner. Wie dat wil gelieve zijn (m/v/x) goddelijke gang te gaan. Maar weet wel waar je aan begint vooraleer je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Met beide benen op de grond staan lijkt me een pre. En wat die reaguurder circle jerk betreft: gezelligheid is iets waar je ook maar net tegen moet kunnen :-)

Rest In Privacy | 14-06-19 | 09:39

Zou graag een soort permanente alternatieve Wikipedia database voor bestuurders en politici zien die ze zelf niet kunnen (laten) aanpassen. Waarin al hun democratie ondermijnende fuckups tot het einde der tijden worden bijgehouden.

Hiesjes | 14-06-19 | 09:28

Wat mij betreft, beide toch maar een 'nee'.
Op zich een leuk idee, die borrel, maar gezien de merkwaardige voorkeur tot (achter- / ver-)volging van alles en iedereen dat niet in de pas loopt met de msm / elite / kartel door het OM / AIVD en aanverwanten van de laatste tijd, zie ook weer dat recente topic over die klokkenluider... hmmm.
Ik heb óók een baan en een woning die betaald moet blijven worden, snappu?

Reaguurderstopic kan heel goed uitpakken, maar kan ook uitlopen op een wekelijkse 'circle jerk', waarin veel geschreeuw en weinig wol, solliciterend naar een 'kijk-mij-eens-populair-zijn'-trofee. Oftewel: àls dit wordt uitgevoerd, dan wel graag selectie met een kritische blik, niet alleen op inhoud, maar - het moet toch echt gezegd worden - ook op vorm. De d/t-vauten van Feynman doen me persoonlijk pijn aan de ogen, en ik zit ook niet te wachten op sentimentele, feitelijk niet onderbouwde lappen tekst die volgens sommigen alhier kennelijk doorgaan voor 'vrouwelijk' (WÀT?!). Ik dacht dat we daar namelijk inderdaad de Libelle voor hadden, en die lees ik dan ook bewust niet. Ondanks vrouw zijnde.

EefjeWentelteefje | 14-06-19 | 09:25

Afgezien dat het niet in de buurt is, zou ik zo'n borrel van gelijkgestemden niet live willen verpesten. Maar een aardig idee is het wel. Maar misschien is een GeenStijl-jongerenclub ook nog een idee. Want de meeste hier zijn denk ik 40 plussers. Of start een politieke partij, GeenStijl voor Democratie, de GvD.

Beste_Landgenoten | 14-06-19 | 08:39

Kijken of de koppen ook bij de namen passen! I’m up for it!

Accident_Prone | 14-06-19 | 08:21

Foto, filmpje, cartoon of gedicht van de week lijkt me ook wel iets. Wel zelf gemaakt natuurlijk.

Mr_Natural | 14-06-19 | 08:20

De tweelingzus van " King Of The Oneliner " aka KOTO is " Queen Of The Eyeliner " aka QOTE . De vader van dit illustere duo is Koning Vollebol die de kinderen heeft verwekt bij het patatbakken toen hij zijn kwakje in de frituurpan spoot .

Minus Richels | 14-06-19 | 08:13 | 1

Beter reaguursel dan menig topic!

hoejeheette | 14-06-19 | 10:44

Dit is godverdomme de beschrijving van een fucking krant. Diepdruk doen we steeds minder minder minder in Nederland. Blijf onlijn, maar lekker kosten besparen door het cms weg te doen en vervangen door Frontpage Joris. Index.htmlllen

Justhenk | 14-06-19 | 07:42

Ik doe een keer een opstel en als die niet geplaatst wordt, wordt ik nog gefrusteerderder. Dat niet geplaatst wordt.

Rest In Privacy | 14-06-19 | 07:17

Ah een Miet en Griet van GS. Een soort Wilder(s)berg conferentie. Geinig.....

Nalek | 14-06-19 | 07:09

Creaguurdeers, het reactief zijn is juist zo lekker, voor de verandering en in echte mensen heb ik ook geen zin.

3Xniks | 14-06-19 | 07:00

Offline in een kroeg, is gewoon een valstrik!
Want dan lan je er vanuit gaan dat de gedachten Polizei langs komt!

boerenvla | 14-06-19 | 06:56 | 1

Dit.

me | 14-06-19 | 07:08

Prima. Slechter dan de wekelijkse "avonturen" van die Turkse uitkeringstrekker kan het niet zijn.

boonmoi | 14-06-19 | 06:14

Amsterdam, die smerige afvoerput van Nederland. Hebben jullie nou de afgelopen jaren niet meegelezen hoe reaguurders over Amsterdam denken?

Willem_Oltmans | 14-06-19 | 04:10 | 1

Inderdaad, niet in die Grafstad s.v.p.!!!!

knalrode lippenstift | 14-06-19 | 07:04

Geen Amsterdam, dat kost je klauwen met geld met parkeren, een kilometer lopen naar het cafe en je komt met drank op niet zonder schade de stad uit.

Tuinhekje | 14-06-19 | 04:00 | 1

En een visum aan te vragen voor amsterdam (<- die hebben hun hoofdletter verspeeld) is ook geen pretje.

poiuytrewq | 14-06-19 | 11:06

Zoals mijn wijze vader altijd als gezegde "aan een goede brommer moet je niet sleutelen"
Helaasch in mijn jeugd niet ten harte genomen, en heeft mij enkele brommers gekost ;)

Shadow112 | 14-06-19 | 02:59

De eerste inzending is al geslaagd, meer reacties dan de ineenstorting van onze rechtsstaat in slow-motion.

sprietatoom | 14-06-19 | 02:39

Pink slime is ook roze.

steekmug | 14-06-19 | 07:06

Ik ben voor een meet and great, maar dan wel in Nijmegen

nee_toch? | 14-06-19 | 01:38 | 3

Maar Nijmegen heeft het songfestival al. Combineren?

Shareholder II | 14-06-19 | 01:49

Nee, dat willen wij niet, laat Arnhem en omstreken dat maar lekker doen. Wij hebben het Goffertpark al (vanavond nog Bon Jovi).
Wij zetten ons pas écht op de kaart met een Geenstijl meet and great!

nee_toch? | 14-06-19 | 02:00

Shit man, das te ver. Daar pleur je bijna van de wereld af.

Nalek | 14-06-19 | 07:06

Beiden voor!

Behangdelul | 14-06-19 | 01:20

Kunnen we niet een nieuw Gilde van Vrijmetselaars oprichten, waar door Mores controle op het lidmaatschap is. Elk maffe Tuinboon mee kan kijken maar geen idee heeft waar het over gaat en als interventie nodig is in 0031 wij met een gestrekt been erin gaan en het Uitzendbureau van Denkende Doeners zijn terwijl wij mooie meisjes kijken en goede muziek beluisteren…het is maar een idee…of bestaat zoiets al?

hetgingperongeluk | 14-06-19 | 01:02 | 2

Reaguren als vakmanschap? Dat concept heeft de joop al geüniformeerd..

Shareholder II | 14-06-19 | 01:29

Een Geenstijl Schutterij oprichten nu de A'damse Schutterij ermee ophoud.

steekmug | 14-06-19 | 07:12

Amsterdam haha.

lacucaracha | 14-06-19 | 00:47

Het eerste reaguurdertopic gaat over het topic wat gedropt is...

ZwarteDag | 14-06-19 | 00:39 | 1

"Zoek jezelf Broeder, wees Jezelf.... wat moet je met die Januskop......"

hetgingperongeluk | 14-06-19 | 00:44

Ik hoop dat het reaguurderstopic er komt, ik verheug me al op een eventuele bijdrage van Wol.

Gravin v Kippenbouth | 14-06-19 | 00:37

Ideeën vanuit de reaguurders: leuk! Meet and greet: leuk! Ik vind het twee topideeën. Maar, als ik nou voor de gein op mijn naamkaartje: Hello, my name is: "De Koreaanse Slet" schrijf, hoe kunnen jullie dan ooit weten dat het niet zo is?

JackStick | 14-06-19 | 00:35 | 2

Omdat dat al op mijn tag staat, lullo.
Wel weer een bindend idee om allemáál DKS' naam op de tag te dragen.

Shareholder II | 14-06-19 | 00:43

Dit, om te voorkomen dat het een Wim Heitinga meetup wordt.

Shareholder II | 14-06-19 | 00:51
-weggejorist-
steekmug | 14-06-19 | 00:25 | 1

Toch wel enige twijfel over een meet.

Zit ik te wachten op droevige toetroeperts die hun gelijk schreeuwen?

Ik ben zelf bijv. voor wat minder open grenzen/immigratie, maar zie niet in iedere moslim een terrorist. Of ben bijvoorbeeld voor een schoon milieu/veilige leefomgeving, maar niet op dezelfde manier als de huidige klimafaat plannen.
Stem FvD maar ben geen altright/neo-nazi of xenofoob oid.
En zo heel veel meer; ik ben een kritische/analytische realist (geen idee eigenlijk, ook humanist). Het is niet of het een, of het ander. Je kan tegen terrorisme zijn, maar moslims als vrienden hebben/welkom vinden.

Op sommige punten hier, en dat is zowel vanuit anti/pro Baudet/Trump/Wilders, of vanuit bijv anti islam, lijkt er weinig discussie mogelijk.

Dunno of die mensen in het echie ook zo activistisch doen, maar lijkt me weinig aan eerlijk gezegd.

Vooralsnog, ga ik er van uit dat zulke types niet van de zolderkamer komen, en er alleen intelligente, filosofische, open en bespraakte mensen komen?

Kleine_Deugniet | 14-06-19 | 00:21 | 4

@Shareholder II | 14-06-19 | 00:25: striptease misschien, maar een borrel met een aantal uit de panelen?
Beetje onderuit gezakt pseudo intellectueel filosoferen en beklag doen over hedendaagse faalhazerij en wat niet? De zin van het leven horen uit iemand anders' optiek?
Lijkt me toch interessant om van een aantal mensen hier te horen.

Kleine_Deugniet | 14-06-19 | 00:31

Spijkerpoepen, Flesjedraaien, Zakdoekje leggen….BITTERBALLEN, dan kom ik…maar niet het Boterhammenspel…dan ben ik weg

hetgingperongeluk | 14-06-19 | 00:34

@Kleine_Deugniet: pseudo intellectueel filosoferen.. herken ik niet van hier. Dus waarom dan daar ? Zolang de stripsters maar lelijk en bejaard zijn. Da's gewoon bont met 20 pils in je strot.

Shareholder II | 14-06-19 | 00:39
▼ 1 antwoord verborgen

Goed plan. Het ene dan, dat andere niet zo zeer.

Van Urk | 14-06-19 | 00:18

Af en toe zo'n borrel met Saté en mooie meiden in de bediening, zeker, maar meteen weer een verplichting die in mijn agenda moet... mijn hoofd werkt een beetje onhandig, ik verzamel info en brul het eruit als ik denk dat het klaar is...

hetgingperongeluk | 14-06-19 | 00:16 | 1

Maar tegels bakken, ingewikkelde dingen uitpluizen, grappige kwinkslagen maken doe ik gratis, maar niet op commando...

hetgingperongeluk | 14-06-19 | 00:18

Leuk , onderwerpen aanbrengen, nog leuker ; een GS Forum. Roep ik al enige tijd.

Kim-Jung-Un | 14-06-19 | 00:09

Voor die meet & greet regel ik wel een tweemaster op het IJ.

koolteer | 14-06-19 | 00:06 | 1

De seawatch3?

ZwarteDag | 14-06-19 | 00:40

Ik wil alleen een borrel als de dronken majesteit, Chantal, Twan de poepeter, Toine de opschepper en die speedsnuiver van die stadsnomaden ook langskomen.

Taggart | 14-06-19 | 00:03

Doe die ontmoet en groet maar op het nog te verrijzen geensteiland of geenstijlie. Ik zie de aankondiging wel.

flikkerob | 13-06-19 | 23:54 | 1

U bedoelde niet miet en griet?

Rhenium | 14-06-19 | 02:46

Ik stem alleen voor een meet en greet als AFA, KOZP en Moslims met een tegendemostratie komen.

BozePaarseMan | 13-06-19 | 23:44

Reaguurders die zelf onderwerpen bedenken en aanleveren?

Ja, waarom niet? Genoeg mensen hier waar ik graag een uitgebreid(er) stuk van zou willen lezen. En de GS-redactie zal uiteraard als kritische eindredactie de beste eruit selecteren, dus onzinnige stukken zullen we nooit mee geconfronteerd hoeven te worden.

En die borrel? Nee, ik denk niet dat dit velen hier in de panelen aan zal spreken. Spreek anders lekker af bij een bijeenkomst van een politieke partij. Bij het FvD, de PVV en zelfs de VVD zul je veel mede-reaguurders kunnen vinden.

Ben je wel je anonimiteit kwijt natuurlijk..

Kompromat | 13-06-19 | 23:44

Ik kom er vast niet in. Anders zou ik graag foto's maken voor in het album.

Shareholder II | 13-06-19 | 23:20

Ben wel benieuwd naar de gezichten achter de reaguurders

hotbrasil | 13-06-19 | 23:16

Leuk, maar laat dat stappen in Amsterdam maar zitten.

Pierre Tombal | 13-06-19 | 23:15

"GeenStijl Offline" Zo lang het maar niet in Amsterdam is. We zijn de grachtengordel niet!

stafpilot | 13-06-19 | 23:07 | 1

Maak je niet ongerust, ik weet in Amsterdam wel een café met een rechtse kastelein.

Rhenium | 14-06-19 | 02:52

Ik voel wel iets voor een meet & greet gangbang, kan daar nog een poll van komen?

Conan de Rabarber | 13-06-19 | 23:04 | 2

Ik weet niet zeker of mijn man dat goed vindt.

schijtzat | 13-06-19 | 23:07

Geen poll, wel een soa.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 23:24

Mijn gok is dat Kotol een deep undercover agent is van de Aivd en dat hij nu de tijd rijp acht om reaguurders uit hun hol te lokken en samen te brengen op een lokatie waar de Aivd op hun gemak opnames kan maken van deze rechtsextremisten . Maar ik kan er natuurlijk ook helemaal naast zitten.... of ???

Koning BongoBongo | 13-06-19 | 22:58 | 4

Deze gedachte zweefde ook even langs hier.

schijtzat | 13-06-19 | 23:07

Ach, ik word betaald door Poetin en zo hebben we allemaal wel wat

Rest In Privacy | 13-06-19 | 23:09

@Hollende_Kleurling | 13-06-19 | 23:09:
Heb nu al dagen/nachten "The Nightfly" van Donald Fagen in mijn hoofd zitten, en dat komt met name door @jos tiebent, met zijn "elke ochtend Maxine" maar vooral door jou, met je reactie.
En dus hooguit wat door mijzelf /*KLOK!*

chicago river | 14-06-19 | 00:10
▼ 1 antwoord verborgen

"Reaguurders ontmoeten? Neen! Ik vind ze nu allemaal de moeite waard (bij wijze van spreken) maar dat wordt anders als ik er een paar gesproken heb. Anonimiteit maakt het hier juist bijzonder. Ik zou me geremd voelen als mede-reaguurders weten wie ik ben. "

Ik snap wat je bedoeld,daarom lijkt 't mij wel te doen om zoals ik hierboven op 22.47 plempte alleen je nick bekend te maken tijdens een DSTV reaguurders op de b(k)orrel?

Welles! Nietes! | 13-06-19 | 22:56 | 1

DSTV= GSTV

Welles! Nietes! | 13-06-19 | 22:58

Vooruit, als proef (4 maandan of zo) zou ik een reaguurderscolumn wel prima vinden. Als proef,hè? Daarna evalueren.
Reaguurders ontmoeten? Neen! Ik vind ze nu allemaal de moeite waard (bij wijze van spreken) maar dat wordt anders als ik er een paar gesproken heb. Anonimiteit maakt het hier juist bijzonder. Ik zou me geremd voelen als mede-reaguurders weten wie ik ben.
Overigens ben ik van mening dat één Feynman meer dan genoeg is en dan druk ik me nog positief uit.

Amsterdamsko | 13-06-19 | 22:51 | 2

Ex-reaguurder Russells Teapot. Pareltjes.
saltmines.nl/
Je moet ze wel zelf opduiken.

Mammeloe | 13-06-19 | 22:58

Dito. Bij het woord feynman stopte ook ik met het topic al te serieus te nemen. Dit is immers website. Het is hier virtueel. Kunt overal over lullen, of tegenaan zeiken. En IRL is dus iets anders.
Reaguurders reaguren. En topicmaster wannabe's gonna wannabe. Dus men penne maar om die eer. Why not. Ik mis nog topics zoals "Moslima van de week", of "Neuken met hindernissen', of handy topics als "Hobby's van de kleine man".

Shareholder II | 14-06-19 | 01:17

Er zitten inderdaad wel een paar goede columnisten onder de reaguurders, hoeven niet altijd FvD/PVV aanhangers te zijn (een links-extremist met humor lijkt mij ook wel aardig)... de redactie van GS is slim genoeg om ze eruit te pikken lijkt me.

Keyboardspeler | 13-06-19 | 22:50 | 2

Een links-extremist met humor lijkt mij een oxymoron ....

Koning BongoBongo | 13-06-19 | 23:00

Ons Kuifje-voorheen-in-Afrika heeft regelmatig prachtige humoristische, wijze en invoelende bijdragen. Geen sarcasme.
Lijkt me IRL een topgozer, waar je zeker ook een bier mee kunt pakken, ook al zijn wij geopolitiek gezien twee verschillende dieren.
Maar hij houdt, soms, ervan te stangen, en de dingen op de spits te drijven, en ja, wie wilt dat niet?
We hoeven toch de godenzijdank niet allemaal op dezelfde fiets.

chicago river | 13-06-19 | 23:59

Laten we er dan een beetje GSTV reaguurder op de borrel van maken met elke week een uitzending met 2 nicks en Staal als gastheer erbij om de glazen te vullen en de nootjes te verdelen. Gewoon lekker anoniem met je lelijke kop op GSTV en de onderwerpen uit de panelen vissen... lijkt me een leuke vervanging voor die borrel poll.

Welles! Nietes! | 13-06-19 | 22:47 | 2

We kunnen sowieso proosten op de vrijmibo.

schijtzat | 13-06-19 | 23:09

@schijtzat | 13-06-19 | 23:09:
Da's ook weer waar,maar gewoon ff lekker ouwenelen met Tom Staal lijkt me ook wel wat als we toch die kant op gaan.

Welles! Nietes! | 13-06-19 | 23:31
-weggejorist-
Leopard_II | 13-06-19 | 22:45

Een borrel?
Present!
Maar in het "Amsterdamse Bos"? Nee, dat gaat niet.
Ben geen loslopende lummel lijnloos zonder baasje, klaar om uit elkaar gescheurd te worden door troepen heyna homo's met aids en met in hun kielzog troepen hyena's naffers die het op je gear voorzien hebben(en op die homo's), en daarachteraan weer een troep hyena's naffernichten die het op jou EN bovengenoemde groepen gemunt hebben.
.
Nee, dan nog liever die vechtpartij op de Grote Markt (GR), waar onzer @VanBukkem over rept. Kon nog best lol zijn ook.
@Berbaar die in doodsangst z'n riem van z'n chino pantalon trekt, daarmee @Havenwerker of @Ongebluste probeert te dreigen, terwijl die broek langzaam maar zeker op die enkels zakt... op die Grote Markt.
.
Nooit in Groningen geweest, dus een prima aanleiding, nietwaar.
Maar een borrel, te weten met bivakmuts, prima plan. /*KLOK!*

chicago river | 13-06-19 | 22:43 | 4

Ik zou geld betalen om mensen als berb, kuifje, basterd, econoom, kalk, dks, plus wat meer links/rechts mensen te zien (sorry als ik nog zure mensen vergeten ben).
Kunnen we niet ergens een arena huren?

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 23:03

U brengt mijn eerste gedachten bij de reaguurdersmeeting mooi onder woorden. Aangezien ik nogal te lijden heb onder onregelmatige werktijden zie ik graag Uw verslag van de meeting tegemoet. Moest het zover komen :-)

reservebelgië | 13-06-19 | 23:29
▼ 1 antwoord verborgen

ik neem er nog een.

INH.30CL | 13-06-19 | 22:43 | 1

Now we're talking.

Mammeloe | 13-06-19 | 22:59

Ik wens dat elke reaguurder's naam in een kleur is die je instelt in je profiel. Rood=links, blauw=rechts en zwart=midden. Dan kan ik sneller scrollen door alle min of meer zelfde meningen en sneller interessante discussies vinden.

Middensteun | 13-06-19 | 22:42 | 1
-weggejorist-
Bijtendehond | 13-06-19 | 22:51
-weggejorist-
jan-lul-de-behanger | 13-06-19 | 22:41

Nou King, doe es een one-liner hiero?

Mammeloe | 13-06-19 | 22:25

Als reaguurders gaan schrijven dan gaat wéér over bier, tieten en voetbal. En autootjes. Omdat de computer op zolder staat en moeder al die trappen niet meer op komt.

Analia von Solmsch | 13-06-19 | 22:23 | 3

*Daar moet een piemel in*

Sliptong | 13-06-19 | 22:29

Dat is nooitb ewezen . !!1!!@%$#

Mammeloe | 13-06-19 | 22:52

Wijn, penissen en hockey. Dat kan ook.

schijtzat | 13-06-19 | 23:10

Een borrel, leuk! Hoop dat de groene pixel ook komt.

dugo | 13-06-19 | 22:22 | 1

Nou dan zorg ik er persoonlijk voor dat jij de groene pik-sel tegenkomt!
*groene verf kopen gaat*

Analia von Solmsch | 13-06-19 | 22:26

Tja maar indien een topic geplaatst wordt hoeft het echt niet gratis te zijn zoals de King of the Oneliner suggereert. Een vorm van beloning is altijd leuk al hoeft het echt niet op professioneel niveau te zijn.

Simon_GS | 13-06-19 | 22:22

Een paar /pol/ features zouden niet verkeerd zijn: een ID wat bestaat uit een base64 sha1-hash van secret+topic+ip om het trollen lastiger te maken, en een GEO-ip vlag.

LiniaalRectaal | 13-06-19 | 22:17 | 1

Base64sha1-hash? Ik heb nog ergens lange vloe.

Usumani | 13-06-19 | 23:43

Vroeger wel eens naar GS dingen geweest, kans dat ik het weer doe indien centrum Amsterdam. Lezen wat reaguurders schrijven is ook interessant, zelf ooit ook wel eens iets geprobeerd te schrijven maar waarschijnlijk zal ik daar nu niemand meer mee lastig vallen.

cugel | 13-06-19 | 22:07 | 6

Cugel! Ouwe leprechaun van me!

Conan de Rabarber | 13-06-19 | 23:06

@Conan de Rabarber | 13-06-19 | 23:06: Hallo,Conan, long time no see. Maar je weet nog van mijn Ierse connectie. Over anderhalve week er weer heen.

cugel | 13-06-19 | 23:19

@kotelet | 13-06-19 | 22:20:
Ja, talloze Bommel verhalen uit de krant geknipt. Of verwijs je naar mijn Asperger kant?

cugel | 13-06-19 | 23:20
▼ 3 antwoorden verborgen

Goed initiatief! Een topic door reaguurders vind ik een goed plan, er zijn genoeg reaguurders die goed kunnen schrijven. Een ontmoeting met andere reaguurders doe ik niet aan, hoewel het me wel heel erg leuk lijkt eerlijk gezegd.

osolemio | 13-06-19 | 22:05

Jaaaa, vrijdagavond bruin café. In den goeden ouden tijd met onze Teun van het Tuinpad, Necrosis en de rest van de bende van ellende. Slap lullen, saufen. Een *plops* en een *bitterballen frituren doet*. Nu moet ik huilen. Hebben jullie nu je zin! *Skuumkop atten doet"

Sliptong | 13-06-19 | 22:01 | 4

@Analia von Solmsch | 13-06-19 | 22:07: Jij mag niet in het café. Misschien 's ochtends. Om op te ruimen.

Sliptong | 13-06-19 | 22:09
▼ 1 antwoord verborgen

Nou hmmkay. Vooruit. U kunt stemmen voor 3 epistels.:
1. Het eerste jaar Kabinet Baudet I, de eerste 100 dagen. Over praten met de bevolking en waar nu eigenlijk de pijnpunten liggen en waarom nog maar 10% van de Bijlmerbewoners hun stem uitbrengt. In dit land.
2. Een episch verslag over het eerste optreden van Oasis in 1994 in de voormalig Sleep-Inn in Amsterdam. 201 bezoekers, met pics van de afterparty met dronken stewardessen. Cigarettes & Alcohol. For real.
3. Idem: www.dekettingzaag.nl/toen-oasis-optrad...

Mammeloe | 13-06-19 | 21:57 | 4

@Kuifje-in-de-EU | 13-06-19 | 22:02: Was leuk vroeger, na een borreltje even naar achteren een peuk roken met de stewardessen.
Tegenwoordig kan dat niet meer en lopen ze rond in een broek.

Oprisp | 13-06-19 | 22:09

@Oprisp | 13-06-19 | 22:09: En toch en toch is die specifieke romantiek van het vliegen nog niet geheel uitgedoofd (die sigaretjes kan ik overigens tegenwoordig prima missen)

Rest In Privacy | 13-06-19 | 22:30
▼ 1 antwoord verborgen

Een tweede Feynman. Is dat een dreigement?

captainobvious | 13-06-19 | 21:56 | 4

Spitsvondige reactie. Fijn man.

Kapitein Stijlvol | 13-06-19 | 22:25

@Kapitein Stijlvol | 13-06-19 | 22:25: Föhn jij je haar?

Sliptong | 13-06-19 | 22:30

Russells Teapot. Die moet er weer in. Come one,

Mammeloe | 13-06-19 | 23:02
▼ 1 antwoord verborgen

Veel leuker om dat nieuwe linkse collegatrutje op de kast te jagen dan bier te zuipen met gelijkgestemden.

WhiteShark | 13-06-19 | 21:55 | 1

Een echte reaguurder doet dat simultaan.

Sliptong | 13-06-19 | 22:03

Premium-leden worden elk weekend uitgenodigd op de borrel bij GSHQ. Dacht dat dit algemeen bekend was.

threeheadedmonkey | 13-06-19 | 21:54

Dat je dan een glas bier krijgt wat niet goed gespoeld is en waar Berbaar daarvoor uit gedronken heeft. Laat mij maar op mijn zolderkamer zitten, geen herpes voor mij.

Normpje | 13-06-19 | 21:51 | 1

Hahaha ja lelijk is dat. Liefst zou ik mijn eigen glas meenemen naar de kroeg.

2tribes | 13-06-19 | 22:47

Uitstekend idee! Een beetje reaguren kan iedereen wel, maar een column van hoog niveau schrijven is maar weinigen gegeven. Het zal leiden tot zeer vermakelijke treinongelukken, waarbij ik persoonlijk slechts kan hopen dat alle geluiden (van extreem links tot extreem rechts) ruimte zullen krijgen om het entertaintmentniveau verder op te krikken. Dat wordt smullen!

De BBQ/meeting sla ik over. Persoonlijk heb ik weinig tot geen behoefte aan het ontmoeten van nieuwe mensen.

De Libertariër | 13-06-19 | 21:51 | 1

Een column van hoog niveau.. dat zou weer es wat anders zijn.

Shareholder II | 14-06-19 | 01:40

Zo'n meeting maar dan op een naaktstrand zou mij persoonlijk erg aanspreken.

spamzuiger | 13-06-19 | 21:49 | 4

OK maar dan moet je niet steeds naar de blote kindertjes kijken.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-06-19 | 21:53

Ik denk Jan tegen Joop of Joris
U weet nooit met welke u te maken hebt ;-)

Canis.bonus.es | 13-06-19 | 22:00
▼ 1 antwoord verborgen

Is het eerste idee niet gewoon een alternatief voor Opiniez?

J. Jarig | 13-06-19 | 21:44

Alles beter dan nog een episode van het dagboek van een uitkeringstrekker.

Lifecanbesimple | 13-06-19 | 21:42 | 3

+1 Kan daarvoor in de plaats svp.

Mocro070 | 13-06-19 | 21:45

Wat is dat life?

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:53

Is iedereen het GS bootcamp debacle alweer vergeten? Blijkbaar wel.
Het was een debacle. Zo’n debacle dat het helemaal is weggejorist uit het GS archief. Zelfs archive.org heeft het niet meer. Zo slecht was het.
www.geenstijl.nl/1125221/we_hebben_on...

Stormageddon | 13-06-19 | 21:38 | 3
-weggejorist-
azijnseikerT | 13-06-19 | 21:44

Zwarte busjes voor de deur in 3, 2, 1...

Sliptong | 13-06-19 | 22:31

Lache, allemaal voor mij 'nieuwe' reaguurdernicks daar! (Topic zelf niet gelezen.)

2tribes | 13-06-19 | 22:55

Helemaal geen zin in een nieuwe Feynman of Tamara. Liever wat meer Eren Yilmas

grapo | 13-06-19 | 21:33 | 2

Ben je wel binnen 30 weken klaar als je het dagelijks doet, i.p.v. 4 jaar voor 208 (vermeende) afleveringen.

Wol | 13-06-19 | 21:40

Blijft die kerel nog langer werkloos, dat schiet niet op.

ikworstelengadouchen | 13-06-19 | 22:11

Nee & Nee. En wat ander ander vind, boeit mij niet Ga deaud!

Geil Kippetje | 13-06-19 | 21:32

Goed idee, zin in het tikken van een topic over de wijze hoe de PvdA ooit voor 94.4% aandeelhouder van wijlen PCM kon worden nu.

Ook een idee:
-Dagelijks rant-topic over de dagelijkse actualiteiten&meninkjes-programma's op tv. Succes gegarandeerd.

Abject | 13-06-19 | 21:31

Je zou bijna denken dat dit door GS zelf is ingestuurd gezien de kwaliteit van de topics bij een Ronaldo en/of Mosterd.

Passion Of The Goat | 13-06-19 | 21:29 | 1

Om de redactie scherp te houden? Ja dat voordeel zie ik ook.

Simon_GS | 13-06-19 | 22:27

Misschien is een guurderstopic op zijn plek als premium content?
Ben wel bang dat zo'n topic een tegel wordt maar dan langer.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:28 | 23

@letopuwzaak | 13-06-19 | 22:47: mensen gaan over bepaalde zaken hier toch al over de zeik, ik denk dat dat meer voor de moderators is dan voor de redactie.
Ik krijg ook wel eens reacties over FvD of moslims, is vaak weinig inhoudelijk (islam is slecht, dus alle moslims ook! Etc).
Zijn echter genoeg mensen die wel 'redelijk' normaal kunnen discusseren hier.

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 22:58

@letopuwzaak | 13-06-19 | 21:58:
Eens. Maar slechter dan de baksels van schreeuwmeisje Ebru kan het nauwelijks worden toch, ongeacht of ze een punt had soms.

2tribes | 13-06-19 | 23:02
▼ 20 antwoorden verborgen

Openbare reaguurdersbijeenkomsten lijken me wat onverstandig qua aivd-bezoekers-scan én helaas wat explosiegevaar van andersdenkenden.

de Voorzittert | 13-06-19 | 21:28 | 5

Dit dus - En vooral het tweede. En lijkt me ook niet te verstandig om als redactie van GS op een vantevoren bekend gemaakte openbare plek rond te hangen - de redactie van GS is niet voor Jan Lul al jaren onbekend...

GSHiveMind | 13-06-19 | 21:36

@voorzittert je overschat het een heel klein beetje denk ik. In het ergste geval wordt er op je bezorgde pizza's gespuugd.

Shareholder II | 14-06-19 | 00:34

Feind hört mit. Je kunt er geintjes over maken, maar in een land waar demonstraties al bij voorbaat worden verboden omdat men te schijterig is voor de reacties van andere groeperingen die men vooral niet wil kwetsen, kan je alles verwachten. Zeker als je daarbij bedenkt dat die andere groeperingen zowat als de Messias op zijn Ezel worden behandeld. Met mensen als Ollongren, Grapperhaus en Kaag in een kabinet hoef je nergens raar van op te kijken.

Heiner | 14-06-19 | 08:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Ontzettend leuke ideeën en op bescheiden wijze gebracht van King of the Oneliner!
Ik ben heel erg voor een vrijdagavondstuk vanuit een reaguurder. (Sjefke, begint u alvast?)

Wél door de redactie goed bevonden en misschien als er niks goeds bijzit een keer, dan ook niks plaatsen.
Zodat het voor ons een vraag blijft of er deze week een goed stuk topicwaardig is bevonden, zo hou je de kwaliteit hoog.

Ik zou heel graag een aantal reaguurders ontmoeten en ik zou het gezellig vinden.
Ik zou wel een beetje bang zijn, als zo'n plaats openbaar is gemaakt, dat er 'andere mensen'
de boel komen verstoren.
Ben ook niet zo heel reislustig, maar als het dan weer eens hier en dan eens daar is grote kans dat ik een keer kom.

letopuwzaak | 13-06-19 | 21:27
-weggejorist-
de Voorzittert | 13-06-19 | 21:26 | 2

Het is natuurlijk niet voor niets dat ik reaguur. Ik ben niet zo n mensentype. Dus dat tweede hoeft voor mij niet.

azijnseikerT | 13-06-19 | 21:26 | 6

@Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:32: maar als je mijn bier wilt? Dan kan dat dus niet.

azijnseikerT | 13-06-19 | 21:39

@Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:32: maar een groot voordeel. Als ik wel zou komen. Zou er voor de rest niet minder bier zijn.

azijnseikerT | 13-06-19 | 21:42
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik heb al een topictitel.

De rant, niet voor de krant.

Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:25 | 1

NRC, door de plee!

Mammeloe | 13-06-19 | 21:46

Hé ja, lekker borrelen. En dan komt er (ik noem een dwarsstraat) Kuifje of andere policor mol opdagen, en tipt je naam even door aan the powers that be...

Zolang dit land niet vrij is, blijf ik ondergronds.

kotelet | 13-06-19 | 21:23 | 6

@Kuifje-in-de-EU | 13-06-19 | 21:28:
Rijden met een slappe band is net net zo gevaarlijk als met bier op of een telefoon in de hand! En een zware voet of te grote bek kunnen ook lijden of leiden tot leed.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-06-19 | 21:36

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-06-19 | 21:36: Leven zit vol leed. Kunnen sommige heel "metafysische" gezemel over hebben. Ook goed. Blijft waanzin. Realiteit is. Shit happens.

Vageling | 13-06-19 | 22:55
▼ 3 antwoorden verborgen

Jullie mogen allemaal in mijn kelder bier drinken.

Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:23 | 4

@Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:32: ook playgirls?
Voor de interviews, ik vraag dit voor een vriend.

Analia von Solmsch | 13-06-19 | 22:14
▼ 1 antwoord verborgen

Haha gewoon nee, want achter je nickname ultra rechtse comments uitspugen tussen medestanders is toch net wat minder eng dan praten met mensen en eens per ongeluk iemand tegen komen die je een weerwoord geeft.

Balgesjaakt | 13-06-19 | 21:23 | 3

Had je wat?

ikbenerweer! | 13-06-19 | 21:24

Zolang ze geen lange baard hebben valt het wel mee.

sprietatoom | 13-06-19 | 21:37

Zelfkennis. Jij bent vast heel gezellig op feestjes. Tot je geconfronteerd wordt met hoor en wederhoor. Kan je gaan drammen en zuigen. Boeit niemand wat, men komt ieder voor zijn eigen reden. Jouw allergies boeien niet. Betweterige toontje van je. Om de toon maar te zetten.

Vageling | 13-06-19 | 22:48

Misschien gewoon plus- en minpunten herinvoeren en dan de drie reaguursels met de meeste plus-, meeste minpunten en de meeste punten in het algemeen eruitlichten als hoogte- en dieptepunt en meest triggerende van de week? Kun je dat als redactie eventueel kloosrieden om er de zin en onzin uit te halen. Anders is het inderdaad zoals anderen aangeven een hoop verspilde en frustrerende moeite voor de inzenders.

Wol | 13-06-19 | 21:22 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Mijn dickpics kunnen jullie elke vrijdagavond posten. Ik heb er genoeg.

Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:21 | 2

Ik ben vóór, weer eens wat anders dan de standaard siliconen ballonnen.
Het ziet er gewoon onsmakelijk en ontstoken uit.

Analia von Solmsch | 13-06-19 | 22:18

Oh, waren dat dick picks. Ik dacht dat het foto's van die nieuwe 2cm lange teek waren.

Badr Haary | 13-06-19 | 22:21

Video content vanuit de reaguurderkelder rondom het thema "Kan toch niet dit!" lijkt mij persoonlijk veel interessanter, maar dat geheel terzijde.

Phreack | 13-06-19 | 21:18

Opteer ik alvast voor de rant:

Zondag worden ze weer vrijgelaten. Zij die het leukst zijn met een CVA of TIA, maar het liefst met het logo van een Scania vrachtwagencombinatie diep in hun voorhoofd gedrukt. Mensen die in de kern vast wel leuk zijn, maar bij voorkeur achterin een ambulance van Stichting Doe Een Wens. Het liefst aan de beademingsapparatuur met voldoende dienstjaren om er juist op dát moment de brui aan te geven. Walgelijke kilo’s monstrueus lillend welvaartsvet dat zich als een hopeloze verzameling zinloze lichaamsdelen over het asfalt manoeuvreert.

Geclusterde, genetische vadsigheid die geen enkel medelijden kent met dat zielige kutzadeltje waar al die volle smerige vuile vettige vlezigheid in ontelbare lagen overheen hangt en waar de gevorderde suffocation fetisjist zou zeggen: ‘ja fuck you, dat durf ik écht niet.’

Mannen op leeftijd waarbij een slecht-nieuws-gesprek in het ziekenhuis het beste is dat hen in het algemeen, en de maatschappij in het bijzonder, kan overkomen. Onbeschaamd weerzinwekkend misvormde lichamen gehesen in doelgroepgerichte speelpakjes waarbij het aantrekken ervan minimaal zo lang duurt als het uitschelden van een hoogbejaarde dame die niet snel genoeg plaats maakt met haar rollator voor deze King of the Road.

Specimen die als mens door moeten gaan en zich de arrogante onaantastbaarheid aanmeten van een geriatrisch patient op een boekenbal. Deze strompelende reden dat Komo ooit vuilniszakken is gaan produceren, vindt een bel op hun vehikel te veel gewicht om mee te zeulen, maar dat spekvette weigerhart en die Biostabil om die gore dikke stinkende harige pols blijkbaar geen probleem.

Lieden waarvan hun bedorven lichaamssappen na drie keer trappen uit alle hoeken en gaten gutsen, zozeer dat de kin van een gemiddelde spasticus stinkend jaloers zou zijn. Anti-materie dat graag dicht op het asfalt zit en onder de noemer aerodynamica met een rood doorlopen aderenkop bijna op het voorwiel hangt. En met hun harige zweterige reet zover naar boven wijst dat de veertig liter shoarmasaus van de avond er voor een compleet postcodegebied op een chemische aanslag trakteert.

De effecten ervan zijn al te zien op dat wat voor een gezicht door moet gaan en waar hij ooit in voor- en tegenspoed ja tegen zei. Iemand die nu allang blij is dat hij de zondagmiddag weg is en stiekem bidt tot de heilige Scania en diens ondoorgrondelijke wegen.

Want wat zou het leven een stuk aangenamer zijn zonder dit gehandicaptenvervoer, of zoals jullie ze noemen: wielrenners.

Rollins | 13-06-19 | 21:18 | 6

Rollins Thunder! Bravo!

Petrus Poortwachter | 13-06-19 | 22:20

"Opteer ik alvast voor de rant:"

Ja, en zoals men dan pleegt te zeggen, hij is niet onverdienstelijk, Rollins, maar this is what you're up against:

www.geenstijl.nl/5148049/pinksterpree...

Ik zou zeggen: prettige wedstrijd.

Dr_Johnson | 13-06-19 | 22:46

Stilistisch fraaie rant, compliment!
Elke vrijdag een schriftelijke roast van zelf te kiezen personage door reaguurders geheel in de traditie van GS zou ook mooi zijn, maar wellicht te claim gevoelig? Voegt ook minder toe aan het ''debat' natuurlijk maar just for fun aantrekkelijk.

2tribes | 13-06-19 | 23:21
▼ 3 antwoorden verborgen

Open topic: ik ben voor. Het moet zeker niet overheersen, maar wat een podium heb je in potentie tot je beschikking... Als GS het een beetje volhoudt, tandenknarsend af en toe misschien, dan heb je na een jaar, twee jaar toch een partijtje diversiteit aan vermakelijke idioterie t/m weldoordachte vernieuwende visies op je site staan, wow!
Meet-up: ja leuk, niet te vaak, geen gemoet, gewoon doen. Elk café centraal in het land ontvangt ons met open armen, en dit vooraf kosteloos en in gereserveerde zaaltjes. 3 opties op badges: [je nick], GeenBadge en Lezer.

Organische evolutie | 13-06-19 | 21:17

Maar wie is die knappe kerel met die grote roze knots in zijn hand aan het begin van dit topic? Ik vraag dit voor een vriend. (Rob Jetten)

eerstneukendanpraten | 13-06-19 | 21:17

Elke vrijdagavond een topic over een bepaalde muzikant of band? (geschreven door GS)

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:17 | 3

D. Het is geen hitkrant

Europees_Aanbesteed | 13-06-19 | 21:29

de content door de reaguurders, ja leuk.
De offline meeting: nee. En niet omdat ik geen zin heb in BBQ en Bier en weet ik wat, maar dat ik graag anoniem wil blijven. Ik denk dat de meeste mensen hier op geenstijl die wat comments plaatsen dat graag anoniem willen doen. Die zitten niet te wachten dat andere weten wie ze zijn. En andere zijn de werkgever bij wie alles "inclusief" moet zijn. Of AFA fanaten die je dan met naam en toenaam op internet flikkeren. Kijk naar die lui van Pegida. Ik denk dat een redelijk groot deel van de reaguurders het ook nog wel partieel eens zijn met Pegida, maar gewoon niet daar willen lopen omdat dat hun hele sociale status naar de tering zal helpen.

fifi23 | 13-06-19 | 21:15 | 4

Waar. Maar op een of andere manier moeten we ons kunnen manifesteren zonder op enigerlei wijze te worden gedemoniseerd of geterroriseerd. Vooral omdat wij het bij het rechte eind hebben. Op zich is het misschien wel tijd uit de kast te komen. Wie durft?

oplichter | 13-06-19 | 21:21

@oplichter | 13-06-19 | 21:21:
lol @ sneuneusjes die menen het bij het rechte eind te hebben.
Ga toch fietsen man of met die droeftoeters van Pegida BBQ-en.

Berbaar | 13-06-19 | 21:45
▼ 1 antwoord verborgen

Voor de rest: bij Berdt kun je al je eigen nonsens al opladen: tpook.nl/

Stormageddon | 13-06-19 | 21:15

Laten we eens helder naar de feiten kijken : bijna alles wat extern aangeleverd is geweest bij GS werd ruk bevonden

- OEmghaah : ik weet niet meer hoe die cartoonist heet
- De huidige cartoonist
- De WW roman
- Reaguuster ieniemienie ( weet ook niet meer hoe die precies heet )

En het was toch allemaal ruk?

ikbenerweer! | 13-06-19 | 21:12 | 1

Is zo. Is zo.

oplichter | 13-06-19 | 21:14

Tsja, nou, ik weet het niet hoor. Als ik dan bv mijn stinkende best heb gedaan op een tekst waarvan ik graag zie dat die als topic geplaatst wordt, en hij wordt de prullenbak ingejorist, dan zou ik na twee keer denken: Ja, dahag, al die moeite voor jan lul, doe ik niet meer.

Dan doe ik liever mijn best op een goede, wat langere comment - doe ik ook regelmatig - waarvan ik zeker weet dat die in de draad van een bepaald onderwerp verschijnt en gelezen wordt.

Nee, als ik dan een kleine, bescheiden verandering/verbetering mag voorstellen, dan is het: geef reageerders de mogelijkheid om een avatar te voeren. Ik weet van heel vroegah bij de Volkskrant dat dat makkelijk was, omdat je in één oogopslag kon zien: hee, daar heb je ......, die moet ik lezen, is altijd interessant/goed; of, kut, daar heb je die zeikerd weer, even lezen of gewoon doorscrollen? En alles wat daar tussenin zit.

Dus Dr Johnson zegt: kom op met die avatars.

Dr_Johnson | 13-06-19 | 21:12 | 4

Ik denk niet dat u zomaar de prullenbak in wordt gejorist!
Als u echt zodanig bevlogen bent dat u er een hele column van kan maken, ben ik vol vertrouwen van wat er uit uw pen rolt!

letopuwzaak | 13-06-19 | 21:38

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-06-19 | 21:48: kuifje doet dat wel eens, is soms ook best grappig (itt). Hij is een soort van VVD-oom die je wél kunt uitnodigen op een verjaardag met andersdenkenden..
Dr_Johnson: lees regelmatig uw bijdragen; bij anderen scroll ik vaak door.

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 22:30
▼ 1 antwoord verborgen

Als een WatUZegt van de Belgse gazet.

oplichter | 13-06-19 | 21:11

En na de ontmoeting in het Amsterdamse Bos elkaar gezellig op tekenbeten controleren.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:10 | 1

No way dat ik naar f*cking 020 afreis voor een meet&greet met medereaguurders, Alle andere plaatsen zijn bespreekbaar.

2tribes | 13-06-19 | 23:26

Ik wil tesamen met RickTheDick wel een topic schrijven over hoe we zijn opgegroeid aan de Kreek. Dat wordt een verhaal met veel emotie.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:08 | 3

Sloeg Rick je?

Rest In Privacy | 13-06-19 | 22:50

Op de site Amsterdam Post van wijlen Prof. Van Frikschoten is dit ook eens voorgesteld. Er kwamen wat gelijkgestemden bijeen en later werd een nieuwe partij aangemeld bij de Gemeente. Een paar uur later werd ie 's ochtends vroeg door een vrachtauto kapot gereden op de Stadhouderskade bij DNB:
www.at5.nl/artikelen/108542/markante-...
www.geenstijl.nl/3590071/rip_ome_frik...
Denk dat ik even oversla.

Mammeloe | 13-06-19 | 21:08 | 5

@CalamityJane | 13-06-19 | 21:12: Mis hem nog steeds. Wat kon die mooi en raak schrijven. Pamela Hemelrijk, arabist dr Hans Jansen.

Mammeloe | 13-06-19 | 21:20

Een vriend van mij was ook door Jaap benaderd. Na een paar uitgebreide mails over ideeën, stokte de aanvoer ineens.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Een tweede Feynman? Inclusief de bekende d/t fouten?

spanarchist | 13-06-19 | 21:08 | 2

De dweete Feijynman.

EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:10

d/tat zou zomaar kunnen

rifraf | 13-06-19 | 21:17

Goed plan. Ik heb wel een paar columns in mijn hoofd. Ene en tweede feynman moeten we niet willen met zijn allen. laten we het onderbouwd houden.

RenHoek | 13-06-19 | 21:07

Op zich prima idee maar vraag aan King:
Reaguurders gaan hier tijd insteken, doen hun stinkende best en zeg dat er 30 mensen hun proza insturen: 29 zien er dan nooit het daglicht? Omdat de “winnaar” beter, relevanter of minder moderatie nodig had. Begrijpelijk maar de demotivatie van die andere 29 zal gestaag toenemen en het aantal te bedenken nieuwe topics afnemen. Weet niet zo snel een goede oplossing maar 1. Hoe voorkom je dit en daarmee dat de spoeling snel dun wordt? en 2. Hoe voorkom je dat diegenen alsnog hun niet gekozen topics gaan plempen elders in de panelen. Zoals u volgens mij ook reeds een keer gedaan hebt recent...

de Voorzittert | 13-06-19 | 21:06 | 8

“Zoals u volgens mij ook reeds een keer gedaan hebt recent...”

ÉÉN keer...??!!

Stormageddon | 13-06-19 | 21:12

@Mammeloe | 13-06-19 | 21:09: Het VK-tarief. Prima, maar dan moet je wel een beetje naar links opschuiven.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:13
▼ 5 antwoorden verborgen

Misschien een optie om onderling DM's uit te kunnen wisselen mits de tegelbakker deze functie heeft geactiveerd, zwitsals uitgesloten.
Een offline meeting zie ik niet zitten, ik typ liever veilig op mijn toetsenbord. Inzendingen door reaguurders dat zie ik wel zitten. Er zijn enkele tegelbakkers hier die zeer uitgesproken en mooi kunnen schrijven.

Brabeaulander | 13-06-19 | 21:06 | 3

Zwitsals en parasieten uitgesloten.

Hup Brabeaulander, snel een kroontje nemen.

BubbelWater | 13-06-19 | 21:16

En dat je dan ook je persoonlijke pagina kan vormgeven, zeg maar alla Hyves! Wereld idee.

ikbenerweer! | 13-06-19 | 21:23

Mijn kroontje ligt in de kast bovenop de stapel bij mijn carnavals kleding.
Ik heb hem wel maar ik draag hem niet.
Een persoonlijke pagina lijkt mij wel een toevoeging, sporadisch loopt mijn spreekwoordelijke emmer over en dan vind ik het heerlijk om ergens wat te schrijven maar dan zal Joris een nieuwe stagiaire moeten aannemen om het MvJ niet teveel voor de voeten te lopen.

Brabeaulander | 13-06-19 | 21:35

Nee. Begin zelf maar een blog.
Nee. En zeker niet in Amsterdam. Maar sowieso nee. Ga maar naar Pinkpop, de Zwarte Cross of Oerol als je eenzaam bent. (Dan ben je snel genezen en wil je nooit meer iemand zien.)

Stormageddon | 13-06-19 | 21:04

Je kunt reaguurders topics laten aanleveren, die in eerste instantie enkel van de bekroonde mede-reaguurders reeten kunnen krijgen (of is dat concept geclaimd door dumpert?). Het topic met het hoogste aantal reeten kan dan online worden geslingerd.

EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:04 | 3

De ene reet is wel meer waard dan de andere, denkt u niet?

Canis.bonus.es | 13-06-19 | 21:08

@Canis.bonus.es | 13-06-19 | 21:08: Hoezo? Een reet van Berbaar of den Kuif in het verre zuiden is net zo veel waard als mijn of uw reet, niet?

EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:15

Net alsof in een democratie! Dat wordt even wennen, maar vooruit...

-Kuch-kroontje-kuch-

Canis.bonus.es | 13-06-19 | 21:22

Gaat eens weg met je graties content, voor wat hoort wat!

basweetutwel | 13-06-19 | 21:03 | 6

@sprietatoom | 13-06-19 | 21:32:
Geen probleem, die heb ik nog liggen.
Sloepje varen met Mark en Jort, dikke BMW rit met Klaas en pièce de résistance, een dolle duikavond met Neelie.
Komt goed.

Berbaar | 13-06-19 | 22:04

@Berbaar | 13-06-19 | 22:04: En een potje tennissen met Edith. Ze is (voor de zoveelste keer) gestopt met roken, dus maak de borst maar nat.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 22:12

@Berbaar
Muff diving, ghehe.

LiniaalRectaal | 13-06-19 | 22:26
▼ 3 antwoorden verborgen

Eens! Voor mij gaat het niet per se om de topics, maar om de reacties. Bij elk topic zit er wel iemand die kennis heeft van het onderwerp uit 1e hand, waar ik veel meer van leer dan welk nieuwsbericht dan ook.

Van al die reacties is er vast wel iemand die zijn of haar gedachtespinsels in een enigszins leesbare vorm kan neerplempen.

Denk ook eens aan artikelen over 1 onderwerp, waarbij (ik zeg maar wat) een politie-agent anoniem compleet uit de doeken doet hoe de multiculti-onzin zijn werk in negatieve zin beïnvloed. De redactie van Geenstijl zou dan als een eindredactie functioneren en eventuele sporen uit het artikel wissen.

Of een hulpverleenster die vol goede moed en ambities begon om de "arme vluchteling" in het COA te begeleiden, maar die door schade en schande wijs is geworden (met praktijkvoorbeelden).

Wellicht kan zo iemand het niet zo goed verwoorden, maar met genoeg input, zou de redactie van Geenstijl het kunnen gebruiken om een interview-achtig artikel te kunnen maken, wetende wat ze moeten vragen om tot een goed artikel te komen.

Ik denk dat de lezers van Geenstijl genoeg gemixt zijn qua (politieke) orientatie en werknemerschap dat het mogelijk moet zijn om een breed scala van onderwerpen aan te roeren.

Ik zie mogelijkheden.

DMaN | 13-06-19 | 21:03 | 6

@EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:16:
Misschien is daskapital daarom deaud?

Is dit nog nieuws? | 13-06-19 | 21:18

@Brabeaulander | 13-06-19 | 21:12:
Dat gaat voor de stukken van De Correspondent helemaal vaak op: journalistiek erg oppervlakkig, eenzijdig en tendentieus wensdenken. De bijdragen van de leden zijn weliswaar oha erg policor, maar inhoudelijk en qua schrijfniveau zeer de moeite waard.

2tribes | 14-06-19 | 00:11
▼ 3 antwoorden verborgen

Mooie bijdrage King OTOL. Ben wel een beetje benieuwd naar het gedropte idee. Allemaal lekker schrijven.

SerTheFun | 13-06-19 | 21:03

Is dat idee niet eerder geprobeerd met geenredactie?

Phreack | 13-06-19 | 21:01 | 1

Aub geen nieuwe wijvenrubriek à la Tamara. Het is hier toch de Libelle niet?

Nonkel Frituur | 13-06-19 | 20:59 | 4

@Nonkel Frituur | 13-06-19 | 21:01: Hoe gaat het met de nieuwe coalitie?

Mammeloe | 13-06-19 | 21:11

@Mammeloe | 13-06-19 | 21:11: We willen graag ons eigen wereldrecord breken, door nóg langer dan 541 dagen zonder regering te zitten. Het is eigenlijk fantastisch om geen regering te hebben. Ik kan het iedereen aanraden.

Nonkel Frituur | 13-06-19 | 21:27

@Nonkel Frituur | 13-06-19 | 21:27:
België draait weer als nooit tevoren. Zonder centrale regering kunnen ze allemaal hun eigen gang gaan.

reservebelgië | 13-06-19 | 22:45
▼ 1 antwoord verborgen

Rolletje pepermunt van de eenzinnige .

Minus Richels | 13-06-19 | 20:59

Oh en qua schrijfstijl Wol.

Is dit nog nieuws? | 13-06-19 | 20:59 | 1

Maar dan korter.

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 21:25

'GS laat er hun edit en moderatie overheen gaan'? Nee joh, geef gewoon de ongejoriste ongezouten realiteit inclusief vieze woordjes en plaatjes, beledigingen, racistisch-fascistische bedreigingen enz., kortom zoals het hoort in de wereld van 2019. En loop zoveel mogelijk de MvJ voor de voeten.

isitsoornot | 13-06-19 | 20:59

Gotsamme, een weblogmeeting. Dat deed men in 2001.

jan cioran | 13-06-19 | 20:59 | 1

Toen zat ik nog vast. Toen deden ze de deuren wel op slot.

Kaas de Vies | 13-06-19 | 21:28

Ik zeg maar niks in de trant beter idee dan het" dagboek".
Topic nominatie: Minder sport en onbekende (Amerikaanse) figuren.
Oh ja: Borrel is haram ja.....

Is dit nog nieuws? | 13-06-19 | 20:58

Mijn idee zou zijn om gewoon eens op werkbezoek bij het ministerie van Justitie en Veiligheid of Veiligheid en Justitie te gaan. Kopje koffie met de minister met zijn allen.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:58 | 2

"het ministerie van Justitie en Veiligheid of Veiligheid en Justitie"
Deze combinatie is alleen al qua naam fantastisch!
Hoi, ik ben de woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid of Veiligheid en Justitie en namens de minister van Justitie en Veiligheid of Veiligheid en Justitie heet ik jullie allen welkom op het ministerie van Justitie en Veiligheid of Veiligheid en Justitie.

Awesome!

Is dit nog nieuws? | 13-06-19 | 21:16

@Is dit nog nieuws? | 13-06-19 | 21:16: wel eens een sjieke advocaat nodig gehad aan de telefoon?

Rest In Privacy | 13-06-19 | 21:57

Geenstijl houdt helemaal niet van OT:
en dan wel dit?

NatNiks | 13-06-19 | 20:56

Zie helemaal voor me hoe een paar Joop-Reaguurders, zoals OlavM / Daan Ouwens / Sonic, naar zo'n meet&greet komen om foto's te maken van iedereen. Extreem-Links doet wel vaker gekke dingen.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:52 | 2

Allemaal binnenrijden in rolstoel/rollator. Opgelost.

nattegleufhoed | 13-06-19 | 20:56

Daar zie ik ze ook wel voor aan. Had anders met een aantal grappenmakers hier best een paar biertjes willen drinken, maar zal je net zien dat zij daar zelf geen enkele behoefte aan hebben. Ook prima, ben niet beledigd hoor.

2tribes | 14-06-19 | 00:05

Ik heb wel een interessant stuk in mijn hoofd zitten, dus ik ben volledig vóór idee 1.

WahedPissebed | 13-06-19 | 20:52 | 11

@Kuifje-in-de-EU | 13-06-19 | 21:04:
Jij zei Laggard maar je bedoelt 'diffusion of innovations' en dat vertaalt zich in het Nederlands als een hoop gezeik van mensjes die zich slechts geld en macht willen toe-eigenen. Niet dan?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-06-19 | 21:22
▼ 8 antwoorden verborgen

Breng Zentgraaff Terug

Zentgraaff | 13-06-19 | 20:52 | 12
▼ 9 antwoorden verborgen

Maar ik hoef dan toch alleen maar een foto te mailen met de tekst Zou u haar doen?

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:51 | 1

dan copy paste ik JA maar zij mij niet waarschijnlijk maar dat is een detail..

theJ71 | 13-06-19 | 20:53
-weggejorist-
ChatBot | 13-06-19 | 20:50

Ton 8695, Piloot, Sjefke doet niet mee, zijn comments zijn al topics op zich ;-), Jan Passant, Piloot, Dandruff, Bald Eagle schieten mij na enig nadenken te binnen.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:49 | 1

Daar heb ik ook een paar van groen.

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 20:57

Samen een borrel pakken lijkt me een goed idee maar mijn schoonmoeder wil dan natuurlijk ook mee maar daar heb je na het nuttigen van een fles sherry geen kind meer aan.

eerstneukendanpraten | 13-06-19 | 20:48 | 3

Is die schoonmoeder van je nog een beetje te doen? Neem ik wel de sherry mee.

BubbelWater | 13-06-19 | 20:51

@BubbelWater | 13-06-19 | 20:51:

Het is kruising tussen Conny Palmen en Sugar Lee Hooper maar misschien val je daar wel op...

eerstneukendanpraten | 13-06-19 | 20:59

Bier is altijd ok.
Maar een meet en greet met 50 jarige uitbuikende grachtengordel bakken.
Daar heb ik geen zin an.
Dan maar vrijdagmiddag de vrijmibo thuis.

Steve1234 | 13-06-19 | 20:47

Voorstel: '[naam] aka King of the Oneliner' een permban geven.

Doe daar maar een poll over starten.

BubbelWater | 13-06-19 | 20:47

Maar dat doe ik al wekelijks bij Zoover. Beter het beloofde Generaal Permaban Pardontopic te lanceren. Mijn alter-ego zit nog steeds in de kelder van Joris. Kan ik eindelijk eens los op de hier zo bewierookte necrosis. Free at last!

Mammeloe | 13-06-19 | 20:46 | 7

@Fatwabuster | 13-06-19 | 20:53: I know mijn waarde. Ik zal er een epistel aan wijden hier. Als het idee van King lukt. Voorschot: Wat er toen gebeurde zult u nooit geloven!

Mammeloe | 13-06-19 | 20:58
▼ 4 antwoorden verborgen

Zou Nonkel Frituur zijn frietkot openstellen voor een meet en greet ?

Jimmy Mc Clure | 13-06-19 | 20:46 | 2

Misschien wel, als ik nog een frituur bezat. Maar de laatste frituren zijn een paar jaar geleden al de deur uitgegaan.
Toch bedankt voor de suggestie.

Nonkel Frituur | 13-06-19 | 20:55

Meet en friet

droeveling | 13-06-19 | 20:55

Ik mis bij de eerst de poll optie d: meh

TDB | 13-06-19 | 20:45 | 1

gneh

Mammeloe | 13-06-19 | 21:13

Bier drinken doe ik met vrienden. Drie keer raden wat jullie zijn.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:44 | 4

Homeaux hebben vrienden...

Canis.bonus.es | 13-06-19 | 20:48

Hufters.

VanBukkem | 13-06-19 | 20:48
▼ 1 antwoord verborgen

Ben wel benieuwd welk idee er "gedropt" is. Iets met een omroepvereniging?

omanders | 13-06-19 | 20:44 | 1

Ik denk een geldverdien iets.

sjef-van-iekel | 13-06-19 | 21:18

Ik kom alleen naar de BBQ als er ook een datingcoach en een spreker over IQ komen.

Harry Turtle | 13-06-19 | 20:44 | 3

Precies. Als Steve Sailer en Greg Cochran komen.

omanders | 13-06-19 | 20:45

Hans Teeuwen mag ook. Al verwacht ik niet dat hij een heel prettige causeur is... Prettig gestoord wel en dat is ook prima voor de gelegenheid.

2tribes | 13-06-19 | 23:52

@2tribes | 13-06-19 | 23:52: hans teeuwen is net zon goede suggestie als iemand die baudet-rutte door jort wou laten doen.
Maar zou meneer Teeuwen zijn nick(s) openbaren? En is hij wel premium?

Kleine_Deugniet | 14-06-19 | 00:09

Beide zijn al eens geprobeerd en beide faalden hopeloos.
Tamara, als ex-PVV medewerkster, leek te denken dat het hier een partijkrantje was.
Inhoudelijk zoog het apenballen, met als apotheose dat PVV raadslid dat van een flat af sprong.
De meeting ter nagedachtenis van necrosis, door vriend en vijand geliefd, bleek ook niet aan te slaan.
Maar met een positieve pet op, misschien zit er inderdaad een nieuwe Feynman tussen, who knows.
En al komen er maar 3 man/vrouw/vreer naar een meet-up, dat zijn er toch maar weer mooi 3 minder op de zolderkamer.
Conclusie: gematigd positief.

Berbaar | 13-06-19 | 20:44 | 2

Lui die bijdehand tegelen blijken in werkelijkheid helemaal niet ad rem

Aldus mevrouw Canis

Kan dus wel tegenvallen, die meet-up

Canis.bonus.es | 13-06-19 | 20:57

@Canis.bonus.es | 13-06-19 | 20:57:
Zou best kunnen, ik heb een enkele uitzondering daargelaten nog geen tegelaars ontmoet.
Zit er ook niet op te wachten, zie mijn eerdere plempsel.

Berbaar | 13-06-19 | 21:09

Ik vrees dat het aantal dames op de off-line-bijeenkomsten beperkt zal blijven, en dat vind ik toch een nadeel. Dan ga ik eigenlijk liever 's avonds even schieten met mijn Mosin-Nagant op de schietbaan. Daar ook 100% kerels, daar ook nagenoeg 100% PVV en FvD-stemmers, maar een stuk dichter bij huis.

Wladimir 1928 | 13-06-19 | 20:43

Reaguurders die topics tegelen is gratis content en sowieso beter dan die sooslijer van een Turk.
BBQ is leuk voor mensen die ergens bij willen horen, krijg je een leuk kliekje van dat zichzelf beter voelt dan de out-crowd. Geen voorstander van dus. Internet hoort anoniem te zijn en te blijven.
King of the Oneliner heeft trouwens wel zakeninstinct maar weet nog niet of ik dat een goed iets vind in dit geval.
De Polls lijken trouwens te beinvloeden valt mij net op, ik kan meerdere keren stemmen...

BootleggersSmurf | 13-06-19 | 20:41

Zoals ik zondag al schreef aan King zelf: ik ben fan. Het topic-idee is briljant.
Het borreltjes-idee voor mij niet. Te risicovol. Van sommige mensen wil je niet weten wie ze zijn. En al helemaal niet dat ze weten wie jij bent.
Doe dan een borreltjesverzoek-topic: reaguurders die elkaar uitnodigen op basis van wederzijdse interesse. Een beetje vernieuwing op GS is sowieso leuk.
Wie weet koop ik dan toch een kroontje.

Toos Doos | 13-06-19 | 20:39 | 8

Ik heb ook mijn bedenkingen bij die meet and greets. Het zou mij niks verbazen als dat ontaardt in 1 grote knokpartij op de Grote Markt.

VanBukkem | 13-06-19 | 20:47

@VanBukkem | 13-06-19 | 20:47: ik zeg doen!
Iig, aantal mensen ben ik wel benieuwd naar hoor. Lijken me leuke/interessante mensen om mee te kletsen/discusseren/drankje te doen.

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 20:53

@VanBukkem | 13-06-19 | 20:47: Mij lijkt dat de pedo-trol wel in gevaar is als hij zich tussen de borrelaars begeeft. En dan sta ik toch aan de kant van diegene die per ongelijk, eenmalig, doet-ie-anders-nooit, uit zijn slof schiet. Dus ja, knokpartij op de markt. Gewoon nee, dus.

eastender | 13-06-19 | 21:00
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik ben helemaal voor. Doen.

nu is het | 13-06-19 | 20:39

Je kunt het proberen, maar je moet selecteren op Kwaliteit met een grote K. Er zijn een paar reaguurders die ik redelijk vind schrijven en die ook wel de langere betogen in de vingers hebben. Ik wil natuurlijk geen namen noemen, maar ik denk dan aan Ardbeg, Prinsenmarij en Schoorsteenveger. En als vrouw -want diversiteit- schiet me Eefje te binnen.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 20:35 | 10

@Rene Freauger | 13-06-19 | 22:35: BF heeft een heel eigen stijl van schrijven. Daardoor valt hij zeker op.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 22:53

@Rene Freauger | 13-06-19 | 23:09: Die ken ik helemaal niet. Voor mijn tijd, vermoed ik.

Rest In Privacy | 13-06-19 | 23:15
▼ 7 antwoorden verborgen

Pluspunt: ik ben al jaren mijn huis uit geweest, een uitje zou me goed doen. Minpunt: dat ik tegen die ongewassen tronie van een supermatthijs moet aankijken tijdens zo'n meeting. De horreur.

brutus68 | 13-06-19 | 20:35 | 2

Die Superkneus zit veilig opgeborgen bij Joris achter slot en grendel...

eerstneukendanpraten | 13-06-19 | 20:43

Biertje doen met Berbaar, gezellig.

Harry Turtle | 13-06-19 | 20:34 | 12

@Berbaar | 13-06-19 | 21:05: 'Could have fooled me'. Veelal eerder het idee dat dit uw bijbaan is voor het partijbureau.

EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:19

@EEnzame SchizofrEEN | 13-06-19 | 21:19:
Hij verveelt zich niet, maar ons wel.

Rest In Privacy | 14-06-19 | 09:42
▼ 9 antwoorden verborgen

Mona is dood (nou ja bijna dan), leve de nieuwe Mona!

Schemerlamp | 13-06-19 | 20:33

Een goeie reaguurder is nog geen goeie topic schrijver volgens mij.
Maar er zijn een aantal reaguurders die ontzettend mooi schrijven zoals o.a. Dutchbeaurouge, Wol, Hufterst, Angélica en van Rossem.

keestelpro | 13-06-19 | 20:32 | 6

Nee joh, van Rossem is van de tv. Je haalt nu dingen door elkaar.

Mammeloe | 13-06-19 | 20:41
▼ 3 antwoorden verborgen

Straks krijgt de rennende rukker een gezicht of ziet MickyGouda er ineens heel anders uit dan in mijn gedachte.
Of zit Wol( wiens reacties zeer waardeer) tegenover mij en stopt nooit meer met praten.
Ik denk er nog even ruim over na.
Wel goede suggesties, daar moet GS wat mee doen.

Ruimedenker | 13-06-19 | 20:32 | 9

Ik ben hier al jaren maar Wol? Nooit gezien.

Normpje | 13-06-19 | 21:33

@Normpje | 13-06-19 | 21:33:
Dat komt waarschijnlijk omdat je over die lappen tekst en dat korte nickje aan het end heenleest.

Wol | 13-06-19 | 21:37
▼ 6 antwoorden verborgen

Je had me bij bier... maar niet ginder daar. Doe maar hier ergens.

Enrique C | 13-06-19 | 20:32 | 1

Inderdaad, gewoon lekker in de buurt maar zeker niet in de randstad.

Lochos | 13-06-19 | 21:00

Dereaguurder.nl en Ikwasinharen.nl hebben dit ook geprobeerd en zijn hier groot mee geworden.

Tommygunner | 13-06-19 | 20:31 | 1

Wie?

kapotte_stofzuiger | 13-06-19 | 23:57

Curated user generated content lijkt me een excellent idea.
Opdrinkbier heb ik op mijn werk al.

grep | 13-06-19 | 20:31

King of the Oneliner, met zijn pet in de hand voor het bureau van de schoolmeester. Ik kan het initiatief en de moeite wel waarderen.

JJMS | 13-06-19 | 20:30 | 1

Ha ha, zeker!!

letopuwzaak | 13-06-19 | 21:51

Je had me bij bier..

Kleine_Deugniet | 13-06-19 | 20:29

Heb je daar het fok forum niet voor?

BrokenTipi | 13-06-19 | 20:29

Geef die gast een sticker! Wat een goede ideeen er al niet gedacht kunnen worden als je permanent op een zolderkamer zit.

Blotebelg | 13-06-19 | 20:28 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

King of the viertrapsraket.

keestelpro | 13-06-19 | 20:28

Koning!

Hemmenaar7 | 13-06-19 | 20:25

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl