Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fictie Feuilleton - Dagboek van een uitkeringstrekker, deel 15: Tavla en tennis

 Onze roman in stukjes gaat verder! Vorige week las u deel 14, vandaag deel 15. Het complete verhaal leest u van onder naar boven in ons Fictie Feuilleton dossier

 Vrijdag 22 april 2016  

Als ik op mijn fiets bij Mehmet arriveer, staat hij al op de stoep klaar om me te verwelkomen. Hij is blij met elk bezoek. Mehmet kan niet goed alleen zijn. Hij heeft mensen om zich heen nodig om te voorkomen dat hij de hele dag aan zijn waterpijp loopt te lurken.

We drinken thee en spelen tavla. Mehmet is blij dat ik nog werkloos ben. “Jij moet niet te snel weer werken Eren, doe mij plezier!” zegt hij. “Hoe langer jij werkloos, hoe vaker wij tavla spelen. Misschien jij dan ooit nog een keer goed worden in tavla.”  

Ik ben blij dat ik hem de komende maanden vaker kan bezoeken. Al is het maar om hem weg te houden bij zijn waterpijp.

Mehmet is tevreden in Nederland. De bijstand is goed voor hem. Af en toe werkt hij zwart bij. Kleine klusjes. Hier en daar. Maar alleen als hij niet vroeg hoeft op te staan. Of tot laat moet werken. Dat is niets voor Mehmet. Daar krijgt hij stress van en dan slaat hij dicht. Dan vertrekt hij zomaar naar huis. Naar zijn waterpijp. Mede daarom is hij vorig jaar grotendeels vrijgesteld van de sollicitatieplicht. Nederland heeft hem afgeschreven. Want hij kan niet werken. Eén of andere deskundige heeft dat na twee gesprekken met mijn neef officieel vastgesteld. De man (volgens mij heette hij Gerbrand Gerbandi) heeft zwart op wit verklaard dat Mehmet niet in staat is “zich te handhaven in werk gerelateerde omgevingen”. Daarom krijgt Mehmet de rest van zijn leven een uitkering. Mehmet blij. De gemeente blij. Iedereen blij.  

Zaterdag 23 april 2016  

Birol en ik hebben afgesproken bij het theehuis bij hem in de straat. Hij beveiligt een Albert Heijn. Birol, een goede schoolvriend, loopt in de winkel rond en probeert diefstal te voorkomen. Turken stelen nu niks meer, vertelt hij trots. Die jatten niet zo lang er een Turk in pak rondloopt. Maar, zo zegt Birol, veel verschil maakt dat niet. Zo veel stelen Turken niet. Nee, het zijn vooral donkere mensen en Oost-Europeanen die graag proletarisch winkelen. Af en toe een verdwaalde Marokkaan. Als hij ze pakt, dan belt hij de politie. Birol geniet daarvan. Praten met de politie. Dat vertelt hij quasinonchalant hoe hij de dief bij het binnenlopen van de winkel al in de smiezen had en hoe hij zo’n boef vanuit een verdekte positie in de gaten heeft gehouden om hem (of haar, want tegenwoordig zijn het steeds vaker vrouwen die stelen) na het passeren van de kassa direct “overmeesterde” en confronteerde met zijn bevindingen. Birol wil graag bij de politie werken. Deze positie is een opstapje voor hem. Hij volgt een avondopleiding die hem in staat zal stellen om zich aan te melden voor de politieacademie.  

’s Middags tennis ik op de club met Simon. Hij heeft me een paar jaar geleden overgehaald om lid te worden. Als eerste Turk van de vereniging. Ik werd met open armen ontvangen, alsof ik een asielzoeker was die op bezoek ging bij Vluchtelingenwerk. Later hoorde ik dat de gemeente een subsidiebedrag had gezet op elke allochtoon die lid werd van de club. Onder het mom van integratie. Overigens wist Simon dat ook niet.

Simon, die zelf Nederlands doceert, heeft me ooit aangenomen op de scholengemeenschap waar ik tot voor kort les gaf. Mijn sollicitatie duurde een half uur. Toen stond hij op en zei dat ik was aangenomen. Met als voorwaarde dat ik enkele verplichte cursussen zou volbrengen teneinde voor de klas te mogen staan. Op mijn vraag waarom het gesprek zo kort duurde, zei hij: “Ik vind jou gewoon een aardige vent. Dat is voor mij van belang. Wat je voor de klas doet, moet je zelf weten. Maar ik moet straks wel met jou in de docentenkamer zitten en met jou vergaderen over allerlei onzin die zich afspeelt binnen deze school, en dat doe ik liever met iemand die ik prettig vind dan met iemand die het bloed onder mijn nagels vandaan haalt. Want die hebben we hier voldoende.”

Na enkele maanden nodigde hij me uit om een keer met hem te lunchen. Ik belandde op de tennisclub. Het bleek de eerste zet in een vooropgezet plan om mij binnen te loodsen. Niet voor de subsidie overigens, daar wist Simon zoals gezegd net als ik niets van. Enkele weken later stond ik voor het eerst op de baan, en een maand later werd ik lid.

Hoewel ik vrijwel altijd van Simon verlies, heb ik plezier in de sport. Het past bij mij. Ik hou ervan om zelf in controle te zijn. Teamsporten zijn niks voor mij. Bij tennis bepaal ik zelf de resultaten en ben ik van niemand afhankelijk. En sinds we in Marsel Ilhan een heuse Turk hebben die de top honderd van de wereld is binnengedrongen, is mijn motivatie om beter te worden alleen maar toegenomen.  

De club ligt tegen het chique gedeelte van de stad aan. Goed voor mijn zoektocht naar werk, zou Hetty zeggen. Ik sport op een plek waar veel directeuren rondlopen. De banen liggen net als de ballen voor het oprapen.  

Bij het drankje na onze wedstrijd vertelt Simon tussen neus en lippen door dat hij een blind date voor mij heeft geregeld. “Volgende week zaterdag. Alles is geregeld.”  

“Wat zeg je nou?” zeg ik terwijl ik rechtop in mijn stoel ga zitten. “Je zou toch stoppen met je pogingen om mij te koppelen?”

“Dat is waar, maar ik heb me bedacht. Deze keer weet ik zeker dat het een succes wordt. Deze vrouw past helemaal bij jou.”

“Dat zei je de vorige keer ook. Maar dat werd helemaal niks.” Ik zet mijn glas op tafel en schud mijn hoofd.  

“Het is al rond, ik kan het nu echt niet meer afzeggen,” zegt Simon terwijl hij een forse slok van zijn glas bier neemt. “Ze heet Simone en ik heb haar niet uitgekozen op haar naam.”

“Simone,” herhaal ik. “Dat is wel erg toevallig. Jij heet Simon.”

“Dat zeg ik, puur toeval. Aanstaande zaterdag, Eren. Schrijf het in je agenda. Je hebt niets te verliezen. Half acht.”

“Hm…,” mompel ik. “Ik weet niet.”

“Ze is een paar maanden jaar single nu. Ik ken haar al jaren. Ze is leuk. Ze doceert Frans aan de scholengemeenschap waar ik vroeger werkte. Ze is ook docent. Ze weet wat het is.”  

“Het is maar de vraag of dat zo’n voordeel is,” merk ik op. “Wat heb je over mij gezegd?”

Simon haalt zijn schouders op en fronst. “Gewoon, goede dingen Eren. Maar niet teveel. Dat is niet goed. Jullie moeten die date blanco in gaan.”

En zo eindigt mijn middag. Met een nieuwe verliespartij én een date op zak.

Reaguursels

Inloggen

"Mehmet is tevreden in Nederland. De bijstand is goed voor hem. Af en toe werkt hij zwart bij. Kleine klusjes. Hier en daar. Maar alleen als hij niet vroeg hoeft op te staan. Of tot laat moet werken. Dat is niets voor Mehmet. Daar krijgt hij stress van en dan slaat hij dicht. Dan vertrekt hij zomaar naar huis. Naar zijn waterpijp. Mede daarom is hij vorig jaar grotendeels vrijgesteld van de sollicitatieplicht. Nederland heeft hem afgeschreven. Want hij kán niet werken."

Als ik dit lees wordt het mij rood voor de ogen en loopt de stoom van woede mijn shorts uit. Want door dit soort laaielichters worden mensen zoals ik met de nek aangekeken en voor profiteur versleten. Ik hèb 30 jaar gewerkt! Werkdagen van 12 uur waren geen uitzondering want het werk moest tenslotte af. Me letterlijk kapot gesjouwd in de Grootmetaal. En als je dan ziet hoe ik door het UWV als crimineel behandeld wordt om vervolgens dit te lezen, dan weet ik even niet waar ik het zoeken moet van woede. Want ja, dit is een geschreven "Fictie feuilleton", maar we weten allemaal dat de werkelijk er in het echt óók zo uitziet! Mede door dit soort lieden wordt ons Sociaal Vangnet steeds verder uitgehold. Want niks bijdragen, maar alleen maar pakken. En dan zijn mensen als ik de dupe want tegen de inheemse Nederlander durft men wel. Bah!

Sjefke7807 | 11-02-19 | 10:18 | 2

neem een trekje van een waterpijp, dat schijnt te helpen!

sufkut | 11-02-19 | 15:22

Mehmet is precies het type waar dit land er te veel van rond heeft lopen. Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in de sociale voorzieningen van dit land, en die zijn zoals gezegd "goed voor hem" Voor de rest hebben ze eigenlijk complete maling aan Nederland en alleen maar gericht op Turkije en Turken en willen ze alleen maar onder mekaar in dit land leven. Met hun eigen voetbalclubs, gebedshuizen, bakkers, slagers enz. enz De krachten in dit land die dit voor de Mehmets mogelijk maken zijn gevaarlijk links van aard, en zorgen er voor dat u en ik steeds tegen een hogere AOW leeftijd aankijken, want de Mehmets moeten vooral gefaciliteerd blijven worden, en dat kost nu eenmaal een hoop centen.
Het braafste jongetje van de klas zijn is zeer belangrijk voor de linkse krachten. Daar kunnen ze dan weer goede sier mee maken bij andere landen, en dat maakt een opgeheven vingertje, waar ze ook dol op zijn, ook gelijk wat geloofwaardiger. U en ik ? Wij zijn slechts de werkezels die het hele gebeuren financieel mogelijk mogen maken, en we accepteren het ook nog.

Bari Oomsma | 11-02-19 | 16:28

Gek genoeg zie ik Erin en Mehmed dagelijks door mijn straat rijden. Gelukkig heeft hun Mercedes een trekhaak. Voor het aanhangertje waar een kruiwagen en een speciekuip op ligt. Er bestaat een Turks woord voor wat ze doen. Baikloessen noemen ze dat.

Nivelleermarionet | 11-02-19 | 08:09
-weggejorist-
Breakdance | 11-02-19 | 07:49

Als ze strompelend binnenkomen na een lange vlucht kunnen ze nog net twee woorden stamelen : Oeitkering en Soebsidie .

Minus Richels | 11-02-19 | 04:29 | 1

Turken hoeven niet naar Nederland te vluchten hoor. Is gewoon een kwestie van vooruit met de geit.

Gulliver | 11-02-19 | 04:51

De ondraagelijke lichtheid van het steuntrekkersbestaan.

Gulliver | 11-02-19 | 03:48

Ah, nu begrijp ik waarom ik altijd zo hartelijk ontvangen word op de verenigingen waar ik actief ben.. ze krijgen een allochtonensubsidie voor mij!
Domme ik maar denken dat ik gewoon leuk was.

letopuwzaak | 10-02-19 | 23:46 | 2

Het is niet onmogelijk dat je leuk wordt gevonden. Het is alleen uitermate onwaarschijnlijk. Tenminste mijn ervaring als bron van inkomsten.

Mazzelstof | 11-02-19 | 05:53

Nooit aan jezelf gaan twijfelen, letopuwzaak: het moet je persoonlijkheid zijn, dat kan niet anders!

MickeyGouda | 11-02-19 | 07:48

"Ik ben op," zei Simone plotseling en ze draaide met haar ogen.
Ze plonsde met een smak in het bord spaghetti voor haar neus dat speciaal voor het visuele aspect net op tafel was gezet door Harry Mulisch.
"Dit wordt een probleem," dacht ik bij mijzelf.
Wat nu gedaan, moest ik haar thuisbrengen, onder de douche zetten, op de stoep van het ziekenhuis dumpen, de brandweer bellen, ik wist het niet meer.
De koran noch de bijbel geeft aanwijzingen in zulke gevallen.
Dus ik deed wat elke Turk zou doen: ik bel Achmed de drugskoerier.
"Hé Achmed, dit is Eren, je weet toch, heb je nog wat?"
Iets sterks, voor als je effe door wilt?"
"Ja, normaal is het versneden met 40 % BIOTEX 30% paracetamol van het KRUIDVAT, maar speciaal voor jouw heb ik wel lekkere goede shit, 100 Euro."
"OK dan, waar zie ik je?"
"Daar bij die molen, je weet toch?"
"OK, half uurtje."
"Met behulp van het witte poeder zou Simone weer snel boven Jan zijn, vermoedde ik, naar later bleek een fatale inschattingsfout.
Ik probeerde Simone schoon te deppen met een overdaad aan servetjes, haar bril veegde ik schoon met het tafellaken, en haar witte borsten moest ik meermalen schoonvegen met een nat doekje uit de keuken.
De ober wou ook helpen, maar dat sloeg ik vriendelijk af.
Aan mijn vrouw geen polonaise, ook al is deze zinsnede minder bekend in de Turkse gemeenschap.
Toen ik Simon over mijn schouder naar buiten droeg, moest zij plotseling kotsen in de plantenbak met plastic rododendrons van het Grieks restaurant, en daarna knapte zij ietwat op.

Ik legde haar behoedzaam in de kofferbak van mijn AUDI A4 Avant 2.0 TFSI Pro Line Business met stoelverwarming.
Voor haar eigen veiligheid bond ik haar voeten en handen vast met tie-rips, zodat zij zichzelf niet kon bezeren.

Volgende week meer!

King of the Oneliner | 10-02-19 | 23:42 | 5

Eindelijk vertelt Joran wat 'ie met Natalee heeft uitgevoerd! Oh, wacht ...

MickeyGouda | 11-02-19 | 07:51

Hè da’s nou weer een afknapper, dat Simone een bril draagt. Heeft ze misschien ook een kort-pittig kapsel en draagt ze misschien ook een knalrode BH?

Nivelleermarionet | 11-02-19 | 08:03

Stuk beter te pruimen, kijk uit naar volgende week.

bwanabanjo | 11-02-19 | 11:06
▼ 2 antwoorden verborgen

"Jij werkt, ongelovige. En geef ons het geld. Allahu akbar..."

https://twitter.com/leondejong/status/1001196522883747840

Padjepejer | 10-02-19 | 22:56

Het blijft raar, dat buitenlanders wel gewoon in de bijstand kunnen blijven hangen. Hier eindig je bij de Ergon en mag je schoffelen of iets ander nuttigs doen in ruil voor een uitkering. De wat hoger opgeleiden wordt opgedragen om naar de krimpgebieden te verkassen. Zo is een goede kennis van mij 3 jaar geleden uitgewezen naar Delfzijl. Psychloog is zijn beroep, en daar was daarzo in de rimboe behoefte aan. Na 8 maanden ging ie in Duitsland werken en heeft nu een topbaan en wil zelfs Duitser worden.

Klappernoot | 10-02-19 | 22:46 | 1

Wie niet?

Mark van Leeuwen | 10-02-19 | 22:53

Simone blijkt Simon te zijn en was al jaren gek op Eren?

Mark van Leeuwen | 10-02-19 | 22:44

Het was tijd nu om het ijs te breken.
Ïk:"Denk je dat Rutte homofiel is?" -doet het altijd goed, want doet haar denken aan haar eigen kwetsbaarheid-
Simone: "Nee, ik denk dat hij gewoon heel verlegen is t.o.v. vrouwen."
Ik: "Ik weet het zo net nog niet, hij komt op mij niet verlegen over."Simone -speelt met haar haar, bijt op haar lip: "Veel mannen moeten hun seksualiteit nog ontdekken op die leeftijd."Ik: "Daar heb je een punt. Mijn opa kwam er pas op zijn 81e achter dat hij eigenlijk meer van bondage-sex hield, maar toen was hij al dement en moest vastgebonden worden op zijn stoel als hij zijn papje kreeg gevoerd."
Simone: "Heel interessant, vertel eens wat meer over je opa?"Ik: "Nou, dat is een lang verhaal..."Simone: "Maakt niet uit, ik luister graag naar je ."-gooit nog een raki naar binnen in één teug
Ik: "Mijn opa kwam naar Nederland op uitnodiging van het kabinet Den Uyl, in 1973, hij was nog nooit verder geweest dan Tiblis, een klein dorpje in de Andes.
"Simone -valt bijna van haar stoel van het lachen- : "Hahahahahahahah, hhihihihhi, En hoe is hij dan hier gekomen? Het is niet zo dat wij zaten te wachten op ongeschoren geitenhoeders, is het wel, in het Nederland van toen, hahahaha"
Ik:"Nou , hij werd door een headhunter gescout, gestuurd door het Ministerie van Werkgelegenheid, en hij was precies de man die zij zochten: dom, boers, achterlijk, twee kolenschoppen van handen, en een beperkt vocabulaire en altijd als antwoord: Ja menier, goed baas, "
Simone - begrijpend nu, bijt op haar lip: "Mijn ouders waren ook zo, vooral dat boerse kan ik me in vinden, hahahaha."
En zo keuvelden we gezellig verder, en de sfeer werd steeds intiemer en seksueel geladen.
Toen het toetje kwam: een geflambeerd speenvarken met een perenijsje in zijn anus, en daar weer een stukje siervuurwerk in, was het tijd om de rekening te vragen.
De baas vroeg of het zwart kon, maar ik moest voor mijn uitkeringsinstantie al mijn uitgaven kunnen verantwoorden, dus ik moest helaas betalen met mijn VISA CARD, die ik voor de veiligheid bij me had, want misschien ging ik nog wel online een hotelletje boeken via boeking punt com, mocht Simone nog zin hebben in een koffie.
Waarbij koffie staat voor uitwonen tot haar flamoes lijkt op een broodje rosbief met mayonaise.
Dit terzijde.

King of the Oneliner | 10-02-19 | 22:13 | 3

straks meer

King of the Oneliner | 10-02-19 | 22:15

"De sappen vloeien en de heuvels gloeien volgende week weer." zei Simone met een knipoog. "Tot dan, tijger".

Toos Doos | 10-02-19 | 22:41

@Toos Doos | 10-02-19 | 22:41: LOL

King of the Oneliner | 10-02-19 | 22:56

OT

Kuifje, waar ben je?! Je pannenkoek wordt koud!

MickeyGouda | 10-02-19 | 21:55 | 2

Kuif is volgens mij op het all-in verwen weekend van ome Sjors ivm reaguurder van het jaar.
Die duikt morgen voldaan en vermoeid wel weer op ;)

Berbaar | 10-02-19 | 22:00

@Berbaar

Goed om te weten. ;-)

MickeyGouda | 10-02-19 | 22:07

Even off-topic, maar zojuist op het journaal twee moslim items.
Het laatste stukje IS-gebied wordt door de Koerden en Amerikanen bevrijdt en de vluchtende vrouwen willen graag terug naar het westen. Hebben "een verkeerde keus" gemaakt.
In Nederland moet er een beter halal-keurmerk in de supermarkten komen want onze moslimvriendjes weten nu niet of ze iets nou wel of niet mogen vreten van Allah.
En wij moeten dat allemaal heel gewoon vinden.

Alco-de-Holist | 10-02-19 | 21:33 | 4

Beter Halal keurmerk lijkt me niet echt iets om je druk over te maken als niet Moslim.
Maar ach lange tenen waarschijnlijk.

Berbaar | 10-02-19 | 21:48

Het word eens tijd dat onze linkse actievoerders gaan demonstreren tegen onverdoofd slachten.

De_Helderse_Kaaskop | 10-02-19 | 21:52

@Berbaar | 10-02-19 | 21:48: Dus wel, want Halal is moord. Beetje het mishandelen van dieren goed praten. vvd loser. Ga lekker met een hoofddoek lopen net zoals de opper vvd hoer, hennis.

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:53
▼ 1 antwoord verborgen

Mooie diepere laag Eren. Ik zie waar het naar toe gaat.

Superior Bastard | 10-02-19 | 21:31 | 2

Eren gaat trouwen met simone. Simone wordt een een Moslima incl. hoofdoek. Hij schopt haar zwanger van 5 kinderen en ze leefden nog lang en gelukkig...

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:35

“Mehmed is tevreden in Nederland. De bijstand is goed voor hem”.
Het is echt niet alleen Mehmed die tevreden is in de bijstand. Achmed is ook tevreden. En natuurlijk hun talloze neven. Ook zij zijn tevreden met de bijstand die door Allah naar beneden wordt gezonden. Werken, luie blanke christenkafirs, werken. Anders worden Mehmed, Achmed en hun neven ontevreden.
Meesterlijke episode deze keer. Kleine bautenlandertje met kleine gedachten maar helaas wel met lange tenen en een kort lontje. Reden voor de Nederlandse christenhonden om ze niet te vaak te storen. Ook al omdat het UWV bijna net zo’n nationale ramp is als de Belastingdienst. Nederland buigt en zingt welkom.

Nivelleermarionet | 10-02-19 | 21:29 | 2

Het goorste deel van de uitkeringen beland bij economische immigranten uit Afrika en het MO.. En dat is een feit!

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:33

Nou, ik ben eigenlijk wel toe aan wat functioneel naakt van Greg

Rest In Privacy | 10-02-19 | 21:21 | 5

@Hollende_Kleurling

Idem. Mooie tekenstijl, krachtige beelden.

MickeyGouda | 10-02-19 | 21:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Zijn er behalve GS nog meer allochtonenblogs?

skoftig | 10-02-19 | 21:19

Het begon als een 'ontspannend' stukje 'proza' op de zondagavond. Inmiddels lijkt het alsof GS hier een opstand wil ontketenen tegen de overheid die ons belasting en werknemerspremies laat betalen om types als 'Mehmet' in leven te houden.
Mehmet, doe dat lekker zelf zeg. Kijk naar Birol, dat is tenminste iemand met ambitie. Types als Mehmet halen het bloed onder m'n nagels vandaan.
Sinds Eren afreisde naar het zuiden en daar over 'patat' ging praten word ik elke keer onrustig op zondagavond.

Draak uit Brabant | 10-02-19 | 21:18 | 1

Umm, ja. Dat kon je van 5 kilometer afstand toch al aan zien komen?
Tegenwoordig kom ik op mn (ambtenaren) werk deze ook vaak tegen van de Arbo arts:
"Er is sprake van een medisch objectiveerbare aandoening met
beperkingen tot gevolg."
Ruuuustig weer reintegreren dan.

hotmint | 11-02-19 | 00:08

Eerst Eren en zijn klaplopende familieleden, nu nog een Nekschot met onverbiddelijk naakt en de zondagavond is compleet.

MickeyGouda | 10-02-19 | 21:09 | 2

Ach, alsjeblieft niet zeg.

J-van-de-Bontekoe | 10-02-19 | 21:27

Volgens mij komt het Schoevers meisje nu aan de beurt!

achtziger80 | 10-02-19 | 21:39

Ik had mijzelf voor de date uitgebreid besprenkeld met verse moedermelk, wat ik had gestolen uit de kinderopvang van een zogende moeder, want in Turkije is het een bakerpraatje dat de vrouwen dan verliefd op je worden.
De oxytocine in het bloed stimuleert in de borsten de myoepitheliale cellen, die om de alveoli heen liggen. Hierdoor zullen ze samentrekken en de melk zal in de kanaaltjes komen. De druk die hierbij wordt geleverd is ongeveer 10 tot 20 mm Hg. Pas dan krijgt het kind daadwerkelijk melk. De toeschietreflex treedt dan in beide borsten op, niet alleen in de borst waaruit de baby drinkt.

Soms kan de toeschietreflex ook optreden als de moeder de baby aanraakt of bij het horen van huilen, dit kan ook van een andere baby zijn. De emotionele signalen zijn dan genoeg om de toeschietreflex op gang te brengen. Ook kan dit gebeuren bij een orgasme, omdat dan oxytocine vrijkomt.
Bovendien had ik daarbovenop een peperdure parfum van Tom Ford op, want Turken doen graag duur, ook al wonen ze drie hoog achter in Amsterdam Nieuw-West.
Mijn plan van aanpak was om Simone langzaam aan dronken te voeren met raki, te zeggen dat ze een mooie mond had, en te suggereren dat ze eigenleijk heel ondeugend was van binnen.
Zodat de sappen begonnen te vloeien en de heuvels begonnen te gloeien.

Maar omdat haar borsten meer leken op twee zielige heuveltjes, liet ik mijn plan varen.
Ik had me nog zo verheugd op blblblblblblblbl tussen haar borsten te doen met mijn turkenhoofd lekker warm, en daarna mijn Anatolische zaad tussen haar enorme Gaya honingmeloenen te deponeren, maar niets van dit alles.
Ik ben nu eenmaal geen billenman.
Over billen gesproken, toen zij opstond om mij te begroeten, zag ik dat zij een peervormig figuur had, d.w.z. de vorm van een peer.
Wel goede baarheupen, trouwens.
Maar wat moet je ermee, als je uiteindelijk toch met een meisje uit de bergen trouwt?
Niets, mensen. Helemaal niets.
Ons eerste contact verliep nogal stroef, ze was duidelijk een beetje verlegen, misschien was ze zelfs nog maagd?
Hoewel, dat laatste kon ik me bijna niet voorstellen; Nederlandse vrouwen hebben meestal meer pik gezien dan een Turkse besnijdenis imam, dus dat kon het niet zijn.
Misschien had ze daddy-issues?
Dat ze viel op een vaderfiguur?
Dan was ze ook niets voor mij, want ik was zelfs jonger als zij was.
Ze begon al aardig the wall te benaderen, het punt waarop vrouwen niet meer aantrekkelijk en vruchtbaar zijn, en zij wanhopig nog een kind willen.

King of the Oneliner | 10-02-19 | 21:08 | 13

""Nederlandse vrouwen hebben meestal meer pik gezien dan een Turkse besnijdenis imam""
@ King of the Oneliner
Dat heet k.k.kech

telelezer | 10-02-19 | 21:44

Overigens +1 voor het uitleggen van de "toeschietreflex" in een soft-pornografische omgeving onder dit fictie feuilleton.

Rest In Privacy | 10-02-19 | 21:50

@Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:44: Zoals je misschien wel weet reageer ik heel weinig op reacties van mensen, dit is eigenlijk verlegenheid en luiheid, maar ik vind het leuk om een mede fan van Bowie te zien, een muzikaal en tekstueel genie. Meestal is een laatste album niet super, maar Dark Star is het wel. Lazarus, ook de clip. Leonard Cohen trouwens ook , en ome Bob. Dank voor de comments, iedereen trouwens.

King of the Oneliner | 10-02-19 | 23:07
▼ 10 antwoorden verborgen

Ben toch bang dat het geen neuken wordt Simone, want Eren heeft zijn zinnen gezet op de Hadj. Niet dat jij dat erg zou vinden maar Eren is bang van wel. Nou en toen ging hij ineens heel afstandelijk doen en zo, terwijl hij je eigenlijk wel heel erg lief vindt. Oh de drama!!

Rest In Privacy | 10-02-19 | 21:02

""Mehmet is tevreden in Nederland. De bijstand is goed voor hem. Af en toe werkt hij zwart bij. Kleine klusjes. Hier en daar. Maar alleen als hij niet vroeg hoeft op te staan. Of tot laat moet werken. Dat is niets voor Mehmet. Daar krijgt hij stress van...""
@ Eren Yilmaz
Ach wat kunnen we daar over zeggen:.... ies koeltoerrrrr

telelezer | 10-02-19 | 20:59 | 1

Ach, laten we positief blijven.

Ik lees namelijk niet dat Mehmet bezig is met bommen te maken, de messen slijpt, of plannen maakt om een vrachtwagen te stelen en een oerhollands evenement te verpesten.

Laten we dus blij zijn met Mehmet, want hij wil ons tenminste niet dood hebben.

Ik wil best wat langer doorwerken als mijn hoofd en dat van mijn geliefden er wat langer op mag blijven zitten.

Moslims zijn lievvv. Dat vertelt de NPO mij...

...dus dan moet het wel kloppen...!

pom-pom-die-pom-pom-pom.

*tjirp tjirp*

Padjepejer | 10-02-19 | 21:10

Dit is van A tot Z verzonnen.
Maar wel goed verzonnen.

HoerieHarry | 10-02-19 | 20:41 | 3

Dat heb je vaak met een "Fictie Feuilleton" Harry.

Berbaar | 10-02-19 | 20:57

@Berbaar | 10-02-19 | 20:57:
Uhhhh, nu je het zegt, haha...
Weer slecht van me, ik dacht dat het echt was.

HoerieHarry | 10-02-19 | 21:01

Dagboek van een uitkeringstrekker (concept versie 1)

"De tijd vliegt," kent u deze uitdrukking ?

Ik ook niet; zoals u misschien wel weet hoeven Turken niet op inburgeringscursus ,zodat ik deze Nederlandse uitdrukking maar ten halve begrijp.

Maar goed , het is zaterdagavond 7:30 en ik heb een afspraak met Simone .

We hadden afgesproken in een Grieks restaurant , omdat Grieks eten erg veel Lijkt op Turks eten Denk maar aan de dolmadakia, de kofta; wat is yoghurt met knoflook -echt lekker- en de anijsachtiger raki.

Zoals een echte Nederlandse zou ze dit exotische eten opeten als een zwerfkat die 10 dagen in een boom heeft gezeten .

Nederlanders staan graag open voor exotische ervaringen is mijn ervaring , hoewel als puntje bij paaltje komt ze toch kiezen voor de veilige gehaktbal met spruitjes .

U kunt deze laatste zin opvatten als een metafoor voor de interraciale relaties.

Over interraciale relaties gesproken , Simone zat heel alleen tafeltje al op mij te wachten .

Het eerste wat me opviel aan Simone, was dat ze niet bepaald vooraan had gestaan toen Allah de borsten uitdeelde , iets wat meteen de eerste tegenvaller opleverde.

straks meer

King of the Oneliner | 10-02-19 | 20:37 | 1
-weggejorist-
PaRaR | 10-02-19 | 20:54

Iedereen blij aangaande Mehmet? Niks ervan.

Uitkering intrekken en uitzetten naar Turkije. Als je immigrant bent en niet kan werken, wegwezen dan. En ben je geen immigrant, uitkering afpakken of verplicht aan de slag in de sociale werkplaats.

Goofy Goofball | 10-02-19 | 20:37 | 3

Sociale werkplaatsen zijn wegbezuinigd door het beste kabinet ooit.

Rest In Privacy | 10-02-19 | 20:40

@Goofy Goofball | 10-02-19 | 20:43: Sterfhuis. Gaat allemaal verdwijnen.

Rest In Privacy | 10-02-19 | 20:45

Terwijl men eind jaren 70 in de landelijke politiek het dus weldegelijk had over oprot-premies voor gastarbeiders... in de jaren 80 kwam Lubbers met z'n kampementen en daarna bleef het stil vanuit Den Haag, tot Pim kwam.... maar dat mocht slechts een paar maanden duren.

Keyboardspeler | 10-02-19 | 20:36

Leuk!
Het wordt steeds beter dit feuilleton.
Volgende week de date met Simone, neuk0n?

Berbaar | 10-02-19 | 20:29 | 5

C'est pour cela que le français est la langue de l'amour, Harry.

MickeyGouda | 10-02-19 | 20:46

@HoerieHarry | 10-02-19 | 20:34:
Yep Harry niks mis mee met Françaises die je hijgend dingen in je oor fluisteren.
En daar laat ik het bij ;)

Berbaar | 10-02-19 | 20:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Waarom praat zijn neef krom Nederlands met Eren?
Spreken ze niet gewoon Turks onderling?

GekkeHenkieNiet | 10-02-19 | 20:27 | 4

@Reykjavik | 10-02-19 | 20:34:
Wellicht.
Maar dan hoeft het dus niet in krom Nederlands.
Want dat brabbel ik ook niet...

GekkeHenkieNiet | 10-02-19 | 20:45

@Reykjavik | 10-02-19 | 20:34:
Eerdaags moeten onze kinderen in de EU op de lagere school verplicht Turks leren
Ik citeer:
""Er is heftige discussie losgebarsten in Duitsland over een voorstel om op de basisschool Turkse ((!)), Poolse (...) lessen te geven in plaats van de Engelse les. Politicus Tayfun Keltek (SPD), die ook voorzitter is van de integratie-adviesraad in deelstaat Noordrijn-Westfalen, lijkt het een uitstekend plan(...)
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3133533/ophef-in-duitsland-om-voorstel-vervang-engelse-les-door-turks

telelezer | 10-02-19 | 21:07

@Telelzer een beetje talenkennis is nooit ge. Ook Turks of Arabisch kan handig zijn. Arabisch is veel gewild bij de AIVD... Pools. tsja een amrkt van 40 miljoen mensen, die ver de gehele lijn slecht andere talen spreken. Dus geen gek ik idee... Ik doe een voorschot.. Poolse woorden: Loda en Lody.

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:26
▼ 1 antwoord verborgen

"Niet geschikt voor werk" is geen smoesje. Dat soort figuren moet je een werkgever gewoon besparen. Meestal is het psychisch en soms komt het voort uit jarenlang drugsgebruik. Maar wat de reden ook is, sommige mensen zijn gewoon niet geschikt voor werk. Hun hersenen kunnen dat niet aan.
En sommige mensen zijn gewoon te lui om te werken, en die moet je keihard aanpakken.

Osdorpertje | 10-02-19 | 20:24

Hoeveel Mehmets hebben wij ondertussen al kansloos thuiszitten ?

Wijze uit het Oosten | 10-02-19 | 20:24 | 4

Berbaar, de Jettenbot van voordat Jetten er was.

burgertime | 10-02-19 | 20:39

@Berbaar | 10-02-19 | 20:48: Jij liep op het binnenhof met glanzende zwarte laarzen en een hakenkruis op je mouw. Zo oud ben jij en zo fout. Een echte nsb... eeeh, vvd-ert.

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:49
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn eerstgeboren zoon noem ik ook Eren. Eren Boot.

H. Caulfield | 10-02-19 | 20:22 | 1

Zwaai maar met je Eren Poot?

GekkeHenkieNiet | 10-02-19 | 20:28

Onderwerpen Journaal: ISIS en Halal. Ik ben er wel klaar mee dat ik overal geconfronteerd wordt met allerlei gebruiken uit achterlijkistan. Doe dat gewoon lekker daar.

azijnseikerT | 10-02-19 | 20:20 | 6

Inderdaad, het is onontkoombaar. ISlam dit, ISlam, dat, geweld hier, problemen daar, ruzie en mot her en nieuwe eisen en zieligheid der.
Rot toch een end op met dat schijtvolk. Dat ze daar hun territorium kapot maken moeten ze helemaal zelf weten maar dat gedonderjaag moeten we hier absoluut niet hebben. Nogmaals, opdonderen met zowle ISlam als die ISlampijperij van tegenwoordig. Het is geen verrijking, het is geen aanwinst, het is hel, geweld, onderdrukking, indoctrinatie en geweld. Walgelijke, kwaadaardige ideologie, weg ermee.

Graaisnaaiert | 10-02-19 | 21:25

@telelezer | 10-02-19 | 21:13:
L*lkoek deze mensen zijn schuldig bevonden.
Willens en wetens de wet overtreden, tsja dan krijg je een douw.
Mooi!

Berbaar | 10-02-19 | 21:38

@Berbaar | 10-02-19 | 21:38: Uiteraard vindt jij dat mooi , had totaal niks anders verwacht van een zich op de borst roffelende vvd er . Maar ik vind het mooi dat je al in de campagnetijd zit . Proest :)))))

ghetto-is-back | 10-02-19 | 22:04
▼ 3 antwoorden verborgen

een paar maanden jaar single. wat is dat?

Padre Grassi | 10-02-19 | 20:18 | 3

Dat diegene al een paar maanden 1 jaar single is, over exact een jaar dus een paar maanden 2 jaar single is. En over een maand of wat alweer ongeveer een half jaar 1 jaar single is. Er van uitgaande dat diegene niet morgen of in de nabije toekomst een leuke partner tegen het lijf loopt want dan kloppen mijn voorbeelden niet meer.
Of zoiets.
Nu ibuprofen.

J-van-de-Bontekoe | 10-02-19 | 20:23

Allemaal symptomen van een beleid dat echt anders moet. Stem dan anders ipv te janken in de comments. Maar dat mag ik niet zeggen want ban.

AlsoSprach | 10-02-19 | 20:17

Leuke aflevering!

Mark_D_NL | 10-02-19 | 20:16 | 3

Ik lust ook wel een glaasje van wat jij op hebt, Mark. ;-)

MickeyGouda | 10-02-19 | 20:30

@Mickey Hendricks Gin met een paar schuifjes Komkommer. Altijd goed! Je bent van harte welkom...

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:05

@Mark

Dit zou zomaar mijn nieuwe lijfdrankje kunnen worden. Enjoy!

MickeyGouda | 10-02-19 | 21:17

Vanmiddag gespeeld tegen Blauw Wit uit West. Schoppartij. Drie rode kaarten en tig gele. Je moet echt wel je best doen om vooroordelen te bevestigen.

Mammeloe | 10-02-19 | 20:15 | 2

WVHEDW zeker

azijnseikerT | 10-02-19 | 20:22

Ik pas even,
Met het vorige topic was mn islamitische barfzakje wel even volgelopen

Halul gebakken | 10-02-19 | 20:14 | 4

@marcoplarco
U vergeet nog even de klimaatakkoord propaganda. Met allerlei mensen in de fucking eemshaven die vertelden hoe we gaan leven van houtsnippers. Weerzinwekkende televisie.

de Voorzittert | 10-02-19 | 21:26

Krijg nog maar soms iets mee van het media landschap, nieuws voorziening, in Nederlandje. EN het is islam, islam, islam en dan nog wat diversiteit en dan weer hele veel eu propaganda. Bescherm jezelf en je eco systeem, kijkt het niet!

Mark_D_NL | 10-02-19 | 21:31
▼ 1 antwoord verborgen

Jesuis”Mehmet”

J-van-de-Bontekoe | 10-02-19 | 20:10

Ik kijk uit naar het laatste deel.

Rest In Privacy | 10-02-19 | 20:08 | 1

ik trek dit ook niet meer, de vorige aflevering was de laatste die ik helemaal gelezen heb.
Dit keer ben ik na de eerste paragraaf afgehaakt.

Bret24286011 | 10-02-19 | 23:21

Welke pipo zou dit toch hebben geschreven

Nieeekkk | 10-02-19 | 20:08 | 1

Niet mijn man.

Mammeloe | 10-02-19 | 20:16
-weggejorist-
UncleAlbert | 10-02-19 | 20:08

Uiteindelijk zijn we allemaal Turk.

oplichter | 10-02-19 | 20:07 | 1

DENK is hier!

Rest In Privacy | 10-02-19 | 20:09
-weggejorist-
Is dit nog nieuws? | 10-02-19 | 20:06 | 1

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken