achtergrond

Geenstijl

Een schamper mailtje van een Veluwebewoner

Een narrig mailtje. Zomaar uit de onderbuik geschud en in de roze mailbox gemikt. Knip, plak, Wat U Zegt.

Naar aanleiding van het artikel over het nóg groener maken van de Veluwe als bijlage een op 22/01 ontvangen schrijven van de gemeente Harderwijk. Zo wordt de ‘Energiewende’ kennelijk lokaal uitgerold, voor de handvol die zich nog ergens druk over maakt. Pikant: Landelijk VVD-capo di tutti capi Christianne van der Wal zal het ‘gesprek’ leiden. Bewoners worden per wijk in werkgroepjes opgesplitst om het onderling als brave scholieren richting de gewenste uitkomst te collaboreren.

Overigens is een Harderwijks deel van Natura 2000 gebied al (op voorspraak van een bij Structon werkzame VVD-wethouder) aan Van der Valk hotels toegezegd voor uitbreiding. Die Natura 2000 status was dus al zo week als zachte boter. Ook milieuverziekende chemische en bioindustrie kan hier gewoon in woonwijken plaatsvinden. Waar niet alleen de lokale shantytowns (lees: door divers eurotrash bewoonde 'vakantieparken') onder vallen; ondergetekende in 300m2 woning op 1500m2 grond 24/7 blootgesteld aan formadehydesmook en snelwegfijnstof.

Uiteraard zal ik mij a.s. dinsdag bij het Nassau Veluwe College vervoegen om te peilen hoe de vaantjes wapperen. Vrees dat men braaf aan de slag gaat om 100% medewerking te verlenen, de overige 40.000 inwoners zullen zich moeten plooien naar de wil van VVD en CDA (eng groot hier).

Ondanks levenslange ban mvg,
[naw bij redactie bekend]
[Bijlage na de breek]

Bijlage:

Bijlage:

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.