achtergrond

Geenstijl

Een bazige Marokkaanse vent moet de dochter van Bert Wagendorp eens in een boerka proppen

Wat galoppeert Bert Wagendorp op de dorre vlakte van de Volkskrant toch weer lekker in het rond op zijn morele hoogpaard.

Bert Wagendorp kreeg als kind kennelijk nachtmerries van de film Alive, werd betrapt tijdens het aftrekken op de plee van een 737 of zat een keer 12 uur lang naast een jankende baby. En nu heeft Bert een teringhekel aan vliegen. Vergaten we de streepjes? Bert heeft een te-ring-he-kel aan vliegen. De gemiddelde Volkskrantlezer gaat drie of vier keer per jaar op vakantie, maar iedereen moet maar doen zoals Broekhoest Bert Wagendorp, lekker met de auto naar de Provence en dan anderen de maat nemen.

Volgens Bert Wagendorp is Schiphol 'een kankergezwel midden in de Randstad' en wordt het leven van 'tienduizenden mensen onleefbaar gemaakt' dankzij de luchthaven. Eerdere pareltjes van Argumenten Bertje: 'Schipholtuig moet hardhandig gekneveld worden', 'Schiphol is een losgeslagen organisatie', mensen bij Schiphol zijn 'hondsbrutale leugenaars', enzovoort, Bertje stapelt dieptepunt op dieptepunt in de 'discussie'. Dat Bert Wagendorps eigenste vreten wordt betaald door het ordinair brainwashen van klootjesvolk door ze met Telegraaf-letters naar de Turkse Rivièra te lokken - VK-mensen vinden zichzelf nogal kwaliteit zolang het tokkievolk maar effe de euro's komt inleveren - vergeten we voor het gemak wel. Het zijn precies de Volkskrant-lezers die een paar keer per jaar met de hele familie in het vliegtuig stappen die overdwars in de bek gepist worden door de slonzige lul van Bert Wagendorp.

Enfin, Bert wil regels want in Den Haag 'zijn ze vooral vastberaden en doortastend als het om boerka’s gaat'. Want als het om pure vrouwenvernedering gaat is Bert Wagendorp plotseling zo principieel niet meer. Nu zullen wij niet roepen dat een Marokkaanse islamprediker de dochter van Bert Wagendorp eens in een boerka zou moeten proppen maar een Marokkaanse islamprediker zou de dochter van Bert Wagendorp eens in een boerka moeten proppen. "Hoi pap, nee ik mag je geen hand geven dit is mijn nieuwe vriend Owoesoe. Ik moet van hem in een boerka want vrouwen zijn volgens hem minderwaardige wezens, hij heeft mijn kut eraf gesneden en ik mag niet meer werken van hem want hij bepaalt nu mijn leven. Nou en nu vliegen we naar Syrië want Owoesoe moet hoofden van ongelovigen eraf snijden doei he." En o o o tot nooit, alle terugvluchten gecancelled want helaas zit Schiphol aan het maximum vliegbewegingen!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GEYLE FOTOQUIZ! Welke van deze halfnaakte vrouwen mag wél van de Volkskrant?

Volgens de Volkskrant zijn de Victoria's Secret Angels 'deerniswekkende barbiepoppen'. Dat is nogal een statement over meiden die keihard hun best doen om de broek op te houden.

@Mosterd | 04-12-18 | 18:01 | 0 reacties

Gigantisch slecht subjectief zeikstuk over hooligans en Zwarte Piet in de Volkskrant

Ongelooflijk zeikstuk van Kaya Bouma in de Volkskrant: "Waarom hooligans het opnemen voor Zwarte Piet."

@Mosterd | 20-11-18 | 19:33 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.