achtergrond

Geenstijl

NL vissermannen piswoest op Blote BN-ers

Yolanthe KEIHARD uitgelachen om menukaart vol 'overbeviste vissies'

Bot slaat dood. En grietje Yolanthe is zo hypocriet als een tiet. Sinds gisteren wordt u gebombardeerd door BN-ers (Tygo Gernandt, Anna Drijver, Rutger Hauer, Yolanthe) die in hun blote pieterman poseren met een visbeest, want keiharde actie tegen de overbevissing enzo. Allemaal heel kunstig artistiek gefotografeerd, maar het slaat als een tong op een zeevarken want als er ergens geen overbevissing is dan is het wel in de Noordzee. Zie hierrrr het rapport van Wageningen University & Research uit juni 2017. Prima rapportcijfers voor onze panharingen, dus terecht dat Onze Vissers "hoax" en "fakenews" roepen. 

Als die BN-ers in hun blote garnaal ergens tegen moeten protesteren dan is het wel tegen die wal- en bruinvis-vermoordende windparken in de Noordzee, en straks ook nog luchthaven Schipholocaust voor de kust van Scheveningen.

En nu komt er nog een aal uit de mouw. Het blijkt dat Yolanthe, uitbaatster van Restaurant XaXa op Ibiza zelf zo'n beetje de Saddam Hoessein van de zee is. Check het menu van Yolanthe (pdf) en verbaas u over de killing fields en slachtpartijen die mevrouw Kabeljauw van Ketsbergen er zelf op nahoudt. Uitjes, zuur erbij?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.