achtergrond

Geenstijl

Gerard Cox dropt nucleaire bom op heilige huisjes

KLABAM. Wow wat was dat? Dat waren alle heilige huisjes die in elkaar donderden in het Telebelg-magazine-interview met wokey wokey wokey oer-Rotterdammer Gerard Cox. Hieronder de Coxvogel in 9 quotes & koop dat blad.

9

"Die islam... Pim Fortuyn zei: ’Dat is een achterlijke woestijngodsdienst’ en daar had hij natuurlijk groot gelijk in."

8

"Die enge mannen van DENK hebben al gezegd: ’Als de multiculturele samenleving je niet bevalt, moet je oprotten’. Wat een humor! Hebben we aan de PvdA te wijten hè, die twee Turkse griezels. En nu is er nog een derde bij, die Marokkaanse meneer, dat is helemaal een engerd zeg. Wat een verschrikkelijke man, met z’n fake news over de PVV. Niet dat de PVV deugt overigens."

7

"Ik laat me op m’n oude dag niet ook nog voor racist uitmaken. Door zo’n eng clubje dat er z’n beroep van heeft gemaakt om alles en iedereen van racisme te betichten. Zo’n Sylvana Simons... Een wáárdeloze muts. Dat iemand zo’n vrouw nog serieus neemt, is een uitwas, behoorlijk Amsterdams, mag ik wel zeggen."

6

"Er ís in Nederland helemaal geen racisme, een paar gekken even daargelaten. Als je hier je best doet, kun je alles worden, of je nou wit of zwart bent. Maar het is veel makkelijker om niks te doen, in een hoek te gaan zitten en te roepen ’O, o, o, wat word ik toch gediscrimineerd’. Die jankerds zitten in alle praatprogramma’s, krijgen grote interviews, maar o, o, o, wat worden ze gediscrimineerd."

5

"We leven in zo’n leuk land, we zouden het zo leuk kunnen hebben met elkaar, maar het wordt verziekt door een klein clubje querulanten. Het Sinterklaasfeest hebben ze al verpest, dat hebben ze tóch voor elkaar."

4

"Maar als ze zich zoveel eeuwen later nog druk over slavernij willen maken, moeten ze eens naar die Arabische staten gaan. Naar Qatar, waar krankjorum genoeg het WK voetbal wordt gehouden."

3

"Zo’n MeToo... Goed initiatief geweest, want iedere vrouw die door mannen met macht wordt misbruikt, is er een te veel. Maar het is doorgeslagen."

2

"We waren destijds al aan het dubben over het milieu en zo. Moet je nu horen. ’t Is nodig hoor, maar je ziet toch ook weer dat die milieufanáten er veel te veel in doordrammen."

1

"Ik heb helemaal niks tegen Amsterdam, maar wel tegen de arrogantie van een bepaald soort Amsterdammers, in de meeste gevallen ook nog import. Als ze in die stad met een treintje door een met veel moeite gegraven tunneltje rijden waarvoor de halve Vijzelstraat is omgevallen, rukt heel Hilversum uit om daar verslag van te doen."

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Interview met historicus Martin Harlaar, de schrik van woke en gendergekkies

Historicus Martin Harlaar (Amsterdam, 1956) publiceerde Het gender-experiment. Hoe maakbaar is onze identiteit als M/V/X? en Ben ik wel woke genoeg? Een ontdekkingstocht door het land der Social Justice Warriors.

@Arthur van Amerongen | 27-01-24 | 20:45 | 121 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.