achtergrond

Geenstijl

Belangrijke feministe Pamela Anderson geeft schuld #MeToo Francisco van Jole aan meisje

"I think that this Me Too movement is a bit too much for me. I'm sorry, I'll probably get killed for saying that... but my mother taught me, don't go to a hotel with a stranger."

Wacht effe hoor. Dus als een vrouw met een man naar een hotelkamer gaat, is aanranding ineens okee. Aldus gezaghebbend powerfeministe Pamela Anderson. Helemaal in de war nu.

Praktijkvoorbeeld A. Een vrouw gaat met een opdringerige Jancisco van Frole (*gefingeerde naam) naar een hotelkamer. Een opdringerige Jancisco van Frole gaat in zijn witte onderbroek op die vrouw liggen. Hij propt zijn tong naar binnen. Pamela Anderson vindt het schuld van de vrouw want had ze maar niet mee moeten gaan met Jancisco van Frole.

Praktijkvoorbeeld B. Gob Josschalk (*gefingeerde naam) is een machtige castingdirector. Acteurs moeten bij Gob Josschalk over de vloer komen om zichzelf af te beren. Gob vindt dat supergeil. Pamela Anderson vindt het de schuld van de acteurs want hadden ze maar niet naar het huis van Gob Josschalk moeten gaan.

Praktijkvoorbeeld C. Celle Jandt Brostius (*gefingeerde naam) gaat tongen met Dijs van Gam (*gefingeerde naam) en daarna bedrijven ze erotiek. Honderd jaar later krijgt Dijs van Gam een claim van Celle Jandt Brostius aan zijn broek. Bedrijf kapot, carrière kapot, alles kapot. Pamela Anderson vindt het de schuld van Celle Jandt Brostius want dan had hij maar niet mee moeten gaan met Dijs van Gam.

Euh ja okee C is wel zo - maar kom op Pamela, doe ff normaal. Wel leuk: na de klik pics van Her Badpakness.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.