achtergrond

Geenstijl

Ebru Umar - Kunnen we wel samenleven?

Toch fijn dat nu het hardleerse deel van onze natie middels hun clubblad heeft mogen vernemen dat er salafisten zijn in Nederland die democratie, homo’s en vrouwen niet zulke leuke concepten vinden.

Maar wat gaan we nu doen, aan deze open deur waarvan nu zelfs in het clubblad staat dat 'ie open is? Het antwoord daarop zal nog twintig jaar en dertig proefschriften duren, maar laat niemand zeggen dat 'ie het niet al ergens had gelezen. 

1. Herdefiniëren van de term ‘vluchtelingen’. Dit zijn mensen die in eigen land moeten vrezen voor hun leven, omdat ze vrouw of homo zijn en onder een (islamitische of anderszins) dictatuur leven. Tevens zijn vluchtelingen mensen die wegens aanhoudende bommen niet in eigen land kunnen wonen.

2. Per definitie weigeren van mannelijke vluchtelingen zónder vrouw. In testosterongedreven landen (veelal islamitische landen) komen mannen de nachtclub niet in zonder meisje. Zie dit als een variant erop: geen vrouw, geen vluchteling.

3. Quotum instellen voor het aantal vluchtelingen uit islamitische landen. Dit om indoctrinatie, infiltratie, hersenspoeling en lange armen uit verweggistan te beperken. Gezien de problemen die we hier toch al mee hebben, is een nulquotum niet uitgesloten.

4. Eigen salafisten eerst – aanpakken dat wannabe terroristengilde. Beperk het aantal moskeeën. Vrijheid an sich gaat boven de vrijheid van godsdienst. Gremia waarin vrouwenmishandeling goed wordt gepraat en onze Nederlandse samenleving wordt verworpen hebben niets met vrijheid van meningsuiting te maken als het bedoeld is om diezelfde vrijheid te beperken.

5. Bescherm de slachtoffers van de islam. Praat het dragen van hoofddoeken en burka's niet goed, noem het geen emancipatie of feminisme maar erken wat het is: de overwinningsvlag van de islam, geplant op het hoofd van vrouwen. Door mannen. De enige manier om vrouwen en dús onze vrije samenleving te beschermen, is het verbieden van vrouwonderdrukkend gedrag in het openbaar. En ja, soms moet je dus de 'vrijheid' van die paar vrouwen die zich 'vrijwillig' als parasol verkleden offeren om de vrijheid van de grote groep (m/v) te waarborgen. Zie die burka’s en hun heersers als rotte appels: ook als ze in een onwaarschijnlijk grote mand liggen, moeten ze eruit.

6. Draag zorg voor integratie. Die wordt niet bevorderd door mensen op etniciteit in wijken te stoppen, islamitisch onderwijs te bevorderen en culturele clubs te stimuleren. Zorg ervoor dat nergens meer dan 10% allochtoon is, of dat nou op school is of in een woonwijk. Voorkom mono-etnische wijken. Kortom: meer kleur op de grachtengordel, minder in Bos en Lommer. Of om het wat breder te trekken: er staat een landgoed te koop naast Beatrix. Passen veel vluchtelingen op – practice what you preach, establishment.

7. Integratie gaat via onderwijs. Segregatie op scholen belemmert een liberale samenleving. Kinderen die van kinds af aan leren  dat vrouwen minderwaardig zijn en jongens de baas, zijn geen basis voor  gelijkwaardigheid. Het indoctrineren van kinderen dat moslims beter zijn  dan anderen en de Nederlandse staat Sodom en Gomorra, is niet in het  belang van een vrij Nederland. Erken dat dit een probleem is, veroordeel het en bescherm kinderen tegen waanideeën van ongelijkwaardigheid. Meisjes zijn niet zondig, mannen zijn niet de baas. 

8. Nederland spreken is een grondrecht. Ouders die hun kinderen goed onderwijs onthouden en vooral de kans op goed Nederlands leren spreken, dienen uit de ouderlijke macht gezet te worden. Als je niet kunt communiceren, kun je niet functioneren. Ja, in Nederland spreken we Nederlands. Maar als je dat in de toekomst wilt volhouden zul je toch echt iets moeten doen.

9. Verkort asielprocedures, beperk gezinshereniging, voorkom importhuwelijken – niet om Nederland blank te houden, maar om te voorkomen dat problemen zich herhalen. En herhalen. En herhalen. Om uiteindelijk onhandelbaar groot te worden.

10. En alle andere tips van reaguurders. 

Ja policor Nederland: shitladingen kritiek, veroordeling, minachting en  schouderophalen nu. Maar thank US later. Wir wissen es schon lange.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.