Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NCTV-baas Dick Schoof belde MSM en vroeg om niet over koppensneller Khalid K. te berichten

Drie tweetjes van Harald Doornbos vertellen een naargeestig verhaal over staatsbemoeienis en de vrije pers in het Midden-Oosten de Nederlandse polder.

Social

Het was op 12 februari 2014 dat Harald Doornbos ons voor het eerst vertelde over de jihadistische onthoofdings-avonturen van Abu Abdulrahman al-Iraqi, de uit Almere afkomstige Irakese kalifaatganger Khalid K., die vermoedelijk als sinds 2012 in ISIS-gebied vertoefde. Vanaf dat moment zouden we regelmatig foto's van hem met zijn oorlogstrofeeën (afgehakte hoofden) te zien krijgen, en minstens zo vaak lezen dat hij dood was, of juist daaruit was herrezen. Alleen: zijn eerste publieke optreden verscheen niet in de mainstream media. Ome Harald legt op Twitter uit hoe dat komt. NCTV-baas Dick Schoof heeft indertijd "actief redacties van Nederlandse media benaderd met het verzoek om dit niet groot te maken." Nog erger: tweets van Harald en bronnenonderzoek onzerzijds leren dat Schoof deze bekentenis zelf gedaan heeft, op een plenaire vergadering bij de NOS. Daar heeft hij ten overstaan van tientallen Staatsomroepers "op vertrouwelijke basis" op staan scheppen hoe hij een verhaal over een moordlustige Nederlandse jihadist uit de media heeft weten te houden.

Schoof "realiseerde zich dat je in de Nederlandse journalistiek niemand iets kon verbieden", maar toch wist hij daar, op de NOS redactievergadering van medio februari 2014, trots te melden dat bijna alle redacties knipmessend 'Ja, meneer' hadden gezegd - en vervolgens niet alleen niet hebben bericht over Khalid de Koppensneller, maar ook niet hun journalistieke taak hebben gedaan door het schandalige en schaamteloze verzoek van Schoof openbaar te maken. Juist in die periode werd steeds duidelijker dat er tientallen, zo niet honderden Nederlandse jihadisten naar Syrië waren vertrokken. Schoof vreesde sociale onrust, en die snaar raakte hij vermoedelijk ook bij de "journalistieke" poortwachters van de moraal die kunnen beslissen over wat u mag weten, en wat niet.

We hebben diverse bronnen, waaronder Google News en LexisNexis, geraadpleegd. Behalve GeenStijl en HP/De Tijd was er niemand die in februari 2014 berichtte over de opgedoken foto's van Khalid K., op één man na: Perdiep Ramesar, in Trouw. LOL. Niets in het Algemeen Dagblad, geen woord in NRC, nada in De Volkskrant (waar ze hem in september 2014 een 'held' noemen), stilte bij RTL Nieuws, sneeuw en ruis bij de NOS (wel tekst, geen pica), geen letter in de regiotitels van De Persgroep (toen nog Wegener), en zelfs Elsevier zweeg. Pas nadat voor de tweede maal een foto van Khalid met onthoofde hoofden opduikt, beginnen de MSM voorzichtig over hem te berichten.

We hebben de NCTV om een reactie gevraagd.
UPDATE 14:00 uur. Reactie woordvoerder NCTV: "Het klopt niet dat de heer Schoof in februari 2014, of op enig ander moment, actief media heeft benaderd met de vraag een verhaal uit de berichtgeving te houden." Onze follow-up vraag is nu of iemand anders dan Schoof namens de NCTV contact met media heeft gezocht.
UPDATE 16:00 uur. NCTV zegt nog een keer 'nee'. Er is "niemand anders die namens of voor de NCTV media met dit verzoek heeft benaderd." OK, genoteerd. En toch geloven we d'r niks van want er zijn bronnen en bovendien kennen we Ome Harald niet als hoaxer.

Social

Reaguursels

Inloggen

Dicky heeft het er maar druk mee, pers instrueren, verordering camera's in pre set modus schrijven, de titel verwrde man helpen Europees uit te rollen en in het weekend als laborant in de ontwikkelcentrale van defensie werkzaam.
Wat een topper.

bwanabanjo | 21-06-18 | 20:59

Die Dick Schoof toch ! Zielige man die denkt de wijsheid betr. veiligheid, in pacht te hebben en nu óók nog eens een vent die "machtsmisbruik" pleegt.
Maar u weet toch allemaal wel dat dát niet nieuw is in NL ? Net zo min als bijv. doofpotten-affaires, spreekverboden enz. enz. ?

oter | 21-06-18 | 16:28

Machtsmisbruik heet dat.

BosrandDirk | 21-06-18 | 14:16

Realiseer je het volgende als je de krant leest of tv kijkt volgende:

COMMISSIONER JUSTIN WALKER

“My uncle, who was the Director of The Bank of England gave me two bits of advice. One– never believe anything you read in the press; because we control it. Secondly– never believe a politician when they say they can do something; they can’t, unless we say they can.” – Justin Walker, Westminster, London April 16, 2018 before the International Tribunal for Natural Justice.

youtu.be/Am1uZ3lpQdw

ardeverb | 21-06-18 | 13:07 | 1

Dick Schoof is van alles, een perfide machtswellusteling, een politiek zetbaasje, een luldebehanger, een klootviool en wat dies meer zij, maar Dick Schoof is geen bankier.

Stormageddon | 21-06-18 | 13:56

Ik vraag me af of er naast een convenant met de omroepen om minderheden vaker en positiever in beeld te brengen ook zo'n convenant met de pers is gesloten.

nos.nl/artikel/218331-publieke-tv-moe...

"De afspraak om meer allochtonen in beeld te krijgen, is onderdeel van een prestatiecontract met politiek Den Haag. Voldoet de publieke omroep daar niet aan, dan kan er een boete van maximaal een half miljoen euro volgen."

omanders | 21-06-18 | 12:59 | 1

Een Syrië-ganger met afgesneden hoofd valt niet onder "meer allochtonen"?

ChupaChupa | 21-06-18 | 15:19

Ik voel weer een zielig debatje aankomen van een uurtje of tien, twaalf... met ohh, oeh, ahhh... een glas, een plas en alles blijft gewoon zoals het was. Nuff said.

Paaldanseres | 21-06-18 | 12:50

Er was meer risico op uitreizen door copycat gedrag door het klimaat wat door de media werd geschetst. 'Nederland is zo racistisch' 
Dit heeft veel kwaad gedaan.

Deze harde waarheid laten zien had niet zozeer geleid tot copycat, maar tot een snel groeiend besef hoe de islam rulet. 
Uitreizers zouden sneller als losers gezien kunnen worden als de media zich op andere aspecten had gericht. En anders had bericht.

De tendens was heel lang ' maar moslims voelen zich hier ook niemand.. dat komt door ons..'

Media had moeten berichten over de jezidi's. Wat IS deed. Over vrouwenrechten in moslimslanden. Er viel zoveel te schrijven.

Maar dat was niet de agenda. 
De agenda was de islam beschermen en het volk rustig houden.
Tenzij je zelf in een ghetto woont, kan je nog denken dat het wel meevalt met de islamisering.

letopuwzaak | 21-06-18 | 12:39 | 4

@Sjefke. Mooie tegel! Dat is inderdaad een interessante indeling, en de conclusie dat iemand in categorie 2 geen leidende functie mag hebben, daar sluit ik me helemaal bij aan.
Diegenen die wel dicht bij de islamisering wonen, worden tijdens verkiezingen gewoon terzijde geschoven.
Ik woon niet in een getto, maar in ons dorp is wel een moslimbuurtje. Daar was ik als (half israelisch, maar dat niet uitdragend) kind niet veilig. Ik woonde daar.
Alles gaat daar ook meteen drastisch achteruit.
Je ziet precies waar de Hollanders wonen, die hebben namelijk gezellige bloemetjes op hun balkon.
Ben helaas erg verzuurd geworden! Nog niet direct daarna, pas later in het leven ging ik de patronen zien en verkreeg ik realiteitszin.
Denkt u nooit aan verhuizen?

letopuwzaak | 21-06-18 | 15:43

@letopuwzaak | 21-06-18 | 15:43 |
Ik ben op zich best gelukkig in het flatje waar ik al dik 20 jaar woon, ondanks de rest van de ellende. Helaas behoor ook ik tot de groep "arme sloebers" die niet in staat is naar "de betere buurten' te verhuizen. Zeker nu ik na een medische fout van het lokale ziekenhuis mijn geliefde vak (ik was een zeer goede Meesterlasser) niet langer kan uitoefenen en op een WAO uitkering ben aangewezen. Mocht ik al iets dergelijks willen, dan zal ik door de hoogte van mijn inkomen terecht komen in alleen nog maar slechtere buurten dan waar ik nu al zit. Afgezien nog van het feit dat de wachtlijsten hier in de stad op kunnen lopen tot zomaar 8-12 jaar. Ik ben nu 47, dan heb je ook geen zin meer om nog eens je boeltje te pakken. Dus zal ik het er mee moeten doen. Het klopt inderdaad wat u zegt; Overal waar ze neerstrijken gilt het binnen de kortste keren achteruit. Niet fijn om te moeten zeggen maar het is wel de ongemakkelijke waarheid. Ze laten mij door mijn uiterlijk meestal met rust omdat ze niet goed weten wat ze met me aanmoeten (ik ben halfbloed indiaan en zie er ook als zodanig uit. Op de één of andere manier voelen ze aan dat ik nog genoeg "tribalisme" in me heb om ze een hele nare dag te bezorgen mochten ze hun geluk willen testen.). Het spijt me dat u de ervaringen moest doorstaan die u heeft gehad. Maar ach, er is toch niks aan de hand volgens de boven ons gestelden? U en ik weten wel beter...

Sjefke7807 | 21-06-18 | 19:18

@Sjefke. Wat een uiterst vervelende situatie. Dat is heel treurig om nog wel door een fout je mooie vak niet meer uit te kunnen uitoefenen.
Dat moet zwaar zijn. Er zit niks anders op dan het beste ervan te maken, wat u al doet! U woont gelukkig fijn in uw huisje.
Bijzonder dat u door uiterlijk beschermd bent! Dat is een fijne bijkomstigheid.
Heel apart hoe dat werkt... onderlinge verhoudingen... zo kan een dame die eruit ziet als ik niet met een donker persoon over straat in sommige buurten. (Niet waar ik woon hoor, maar bijv in Utrecht) Lijk Marokkaans he.. dus van ons. Je mag niet met een zwarte.
Die intimidatie merk je niet als blanke snowflake..

Waar ik woon zijn er ook zulke wachtlijsten voor een huurwoning, er komt ook weinig vrij en ze zijn veel te duur.
Binnenkort wordt ook in deze gemeente een moskee door de strot geduwd, afschuwelijk.

U zegt ' arme sloeber' qua portemonnee. Gelukkig niet qua kennis en ik hoop ook niet op vele andere gebieden.
De natuur is gratis en hopelijk kunt u wel een blokje om. Het enige wat je kan doen is in je eigen wereldje er zo min mogelijk mee te maken hebben.. sterkte met uw situatie!!

letopuwzaak | 21-06-18 | 21:33
▼ 1 antwoord verborgen

Doornbos wordt op deze wijze dus een tegenstander van de nl/eu multicul dus een gevaar voor de de eu en NL powers that be. Doornbos moet goed uit blijven kijken vanaf heden. NL overheid, eu club, deinzen er niet voor terug tegenstanders uit te schakelen.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 12:31 | 7

Lees de boeken van Udo Ulkotte en in NL: Janneke Monshouwer, 30 jaar NOS-journalist, die van zich afschrijft hoe AIVD/MIVD haar bezoekt en precies voorschrijft wat ze wel en niet mag brengen in het nieuws! Pure censuur! Kijk af en toe naar het journaal, nepnieuws,,sport,entertainment enz. En het ECHTE relevante nieuws vn de dag zul je niet aantreffen bij de NOS/NPO! DDR-Nederland!

ceciliaK | 21-06-18 | 13:04

Udo Ulfkotte, duitse journalist verklapte hoe de overheid de journalisten precies verteld wat wel en niet te brengne (hij is erom vermoord!) Janneke Monshouwer, 30 jaar NOS journalist, schreef een boek over hoe de overheid (MIVD/AIVD) zich bemoeide met ALLES wat zij wel en niet mogen uitzenden! Kijk naar het journaal, ze brengen bijna NIETS! Nepnieuws,sport en entertainment!

ceciliaK | 21-06-18 | 13:10

Als dit echt zo is, moet dit toch ook breeduit bekend worden!!! Bij Jinek aan tafel besproken worden, in alle kranten staan!!

letopuwzaak | 21-06-18 | 15:44
▼ 4 antwoorden verborgen

Een andere overheidsmedewerker from a distant past a long time ago, zei in het verlengde daarvan "Die Wahrheit ist der Todfeind der Lüge, und daher ist die Wahrheit der größte Feind des Staates'." Lekker niveau meneer Schoof.

GormSuil | 21-06-18 | 12:26

Prima reden voor. Die debielen doen elkaar na.

MagIkAlWeer | 21-06-18 | 12:25

Duidelijk dat Schoof er ook alleen maar voor zichzelf zit. Zo eens in de paar maanden duidt hij de terrorismedreiging met een kleurcode. Of met een nietszeggend woord zoals 'substantieel'. Niemand kan daar iets mee en ik vermoed al jaren dat hij zichzelf daarmee indekt voor het geval er (weer) een aanslag wordt gepleegd. Dan kan hij zeggen dat hij daar dus al langer aanwijzingen voor had en er een melding over heeft gedaan met bijpassende kleurcode.
Als er werkelijk iets aan de hand is, of er is nieuws te melden, dan kunnen we dat beter niet weten. Dat helpt enorm!

Gaat van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid ook het idee uit dat aanslagen in Nederland niet voorkomen of dat ze eigenlijk zijn voorkomen? Want afgezien van een paar incidentjes met getroubleerden, verslaafden, diabetici en verwarden gebeurt hier helemaal niets. Ook misschien omdat we allemaal zijn gaan bidden, op aanraden van Beatrice de Graaf.

Het voorkomen van onnodige angst onder de bevolking is een nobel streven. Ik ben echter van mening dat je dat beter kunt doen door de waarheid te vertellen. De hoeveelheid angst wordt namelijk voor een groot deel bepaald door het vertrouwen wat mensen hebben in degenen die ze horen te beschermen.

Poesmobiel | 21-06-18 | 12:22 | 1

Ach, de toekomstige aanslagpleger is al lang bekend bij de veiligheidsdiensten.
Dat zeggen ze de dag NA de aanslag.
En ik geloof er nog steeds geen klap van en dat het een zoethoudertje is (kijk, wij zijn van de AIVD en we doen (er wat) mee), het is voor ons toch niet te controleren.

Bijtendehond | 21-06-18 | 12:53

Ik ben werkelijk hoogst verbaasd dat de overheid en de media het beeld bepalen wat de onderdanen van onze koning te weten mogen komen. Maar waar gaat het naar toe?

Foolonthehill | 21-06-18 | 12:15

Zou die Dick dan nu eindelijk de laan uitgeschopt worden? Vind hem op TV altijd zo dilettantisch overkomen, dat ik mij niet kan voorstellen dat het de juiste man op de juiste plek is.

Boris die Sauertopf | 21-06-18 | 12:14 | 3

dilewattisch?

Bijtendehond | 21-06-18 | 12:51

@bijtendehond

Dilettantisch heeft geen uitgebreide woordinformatie.
2 resultaten voor `dilettantisch`:
1) 1) Amateuristisch 2) Knutselig 3) Ondeskundig 
2) 1) Amateuristisch 2) Knutselig 3) Ondeskundig 

Graag gedaan.

Paaldanseres | 21-06-18 | 13:05

Het is een zwalkende zwabber! nietszeggend en een sprekende pop !

geeratz8217 | 21-06-18 | 13:37

Het ging helemaal niet om copycat gedrag, het ging erom dat anders Nederlanders zouden zien waar de islam voor staat, dat het net als het nazisme een zieke ideologie is die geen waarde hecht aan het leven van andersdenkenden. Dan zouden er opeens wel eens mensen wakker kunnen worden en zich realiseren dat ze samenleven met volk wat voor hen hetzelfde in peto heeft als ze de kans krijgen. De 🎵🎶welkom in mijn land🎵🎶 groep zou dan wel eens flink kunnen slinken en ‘Wilders in de kaart’ kunnen spelen! En dat nog met verkiezingen voor de boeg, de horror! Nee, beter liegen en bedriegen en maar blijven beweren dat de islam dolletjes is en iftar maaltijden organiseren met de politie, die weer de foute kant kiest zoals ze in het verleden ook al deden. Wat houden ze nog meer verborgen allemaal? In GB werd ook jarenlang verzwegen dat moslims autochtone meisjes verkrachten en in de prostitutie dwongen, alles om maar de multicul door onze strot te duwen die ons niets dan ellende heeft gebracht. Je zou bijna denken dat ze dat Kalergiplan aan het uitvoeren zijn..

dutch bikkel | 21-06-18 | 12:12 | 2
-weggejorist-
letopuwzaak | 21-06-18 | 12:18

Dit dus. *Nog wat plusjes bij @letopuwzaak aanschuiven doet*

Sjefke7807 | 21-06-18 | 13:22

Gek dat ze bang zijn voor hysterie onder het volk over dit onderwerp. Over Trump, Poetin of andere zaken die politiek correct zijn word juist overdreven uitgebreid bericht om angst aan te wakkeren. Dus dat "voorkomen van angst" argument houd geen stand mijns inziens. Ze zijn gewoon te slap om toe te geven dat islam en immigratie een ongekende ramp is. En daarom mag er alleen maar positief worden bericht over islam. Ongelooflijk hypocriet volk. De Nederlandse MSM, ze reageren op iedere moslim als een omvallende geit.

Dutchbeaurouge | 21-06-18 | 12:09

Hoppa, nog een deuk in het schamele restanten vertrouwen in onze “overheid”.
Zit nu dus onder het nulpunt ofwel wat mij betreft veranderd in een algeheel wantrouwen.

J-van-de-Bontekoe | 21-06-18 | 12:00 | 1

Jij bent nog niet zo oud he?
Telefoontjes van Bernhard naar de pers om iets onder de pet te houden zijn legendarisch. Nederland heeft een lange historie met het beinvloeden van de pers.

IkWilOokWatZeggen | 21-06-18 | 12:03

Waar is die pik nu trouwens?

TheseDays00 | 21-06-18 | 11:59

Harald Doornbos en Jenan Moussa, zijn vrouw, zijn tijdens de val van Raqqua daar geweest. Ze hebben een hele kast vol documenten gevonden waardoor vele uitgereisde jihadisten op veroordeeld kunnen worden. Dan hebben we het niet over het lid zijn van een criminele organisatie, maar over Genocide, Misdaden tegen de menselijkheid, en dat soort zaken. Namen, functies, afkomst, van dat soort gegevens. Nu moet alleen de internationale wereld nog meewerken. Een tribunaal oprichten en volgens oorlogsrecht beoordelen en veroordelen. Of dat gaat gebeuren? Wie weet.

lokoolokie | 21-06-18 | 11:59

Beetje apart artikel. Als iemand bezig is met terrorisme en jihadisten is het Schoof wel. Hij zal de laatste zijn die het gevaar van jihadisme gaat downplayen.

Maar zo'n Schoof heeft nog een andere rol: De onrust in de maatschappij (en dus ook de schade) wegens vermeend (maar niet reeel) gevaar beperken, zeg maar niet terzake doende hysterie bestrijden. Keerzijde van terreurmaatregelen is extra angst onder de bevolking. Dus in die functie kan hij best dat verzoek hebben gedaan. Schoof is dus oke.

Ander punt is dat de media (sommige dan) kennelijk daarom terughoudend hebben bericht. Nou gebeurt dat wel vaker als er iets speelt van hogere orde (beschermen van levens bij gijzelingen etc). In dit geval vraag ik me af waarom nu naar Schoof is geluisterd. Dat een NL-er iemand onthoofdt in Syrie is best wel nieuws. Ook relevant.

Beste_Landgenoten | 21-06-18 | 11:55 | 4

@Beste_Landgenoten | 21-06-18 | 11:55 |
Zo stuitend naïef kunt u niet zijn. Maar helaas gezien eerdere tegels van uw hand denk ik dat u dus echt nog in sprookjes gelooft... *verder head desken doet*

Sjefke7807 | 21-06-18 | 13:25

@Beste_Landgenoten: Zou kunnen. Echter, verklaarbaar maakt het niet minder laakbaar.

ChupaChupa | 21-06-18 | 15:32

Sjefke7807 | 21-06-18 | 13:25 |
Ja het is tegen de bierkaai natuurlijk, want hier zit het vol met hardcore complot-wappies die er echt van overtuigd zijn dat de regering als missie heeft om iedereen om de tuin te leiden over alles. Tsja, daar valt niet tegenop te schrijven, paranoia zit toch echt tussen de oren. feiten veranderen daar niks aan.

Beste_Landgenoten | 21-06-18 | 16:09
▼ 1 antwoord verborgen

Op zich hebben Schoof en mediamensen zich keurig gedragen in de lijn die is uitgezet door de veiligheidsdiensten van Israel, US en EU.
Het ronselen van vechters en het financieren van Isis is inmiddels alom bekend. Als GS en consorten wat voorzichtiger hadden gedaan dan was die oorlog daar nu nog aan de gang.

bodemloos | 21-06-18 | 11:53

Die Schoof toch. Appel in de bek, spies in de kont en zo de hoogovens inschoven.

kwark001 | 21-06-18 | 11:53 | 1

Ik zeg "doen"

Dutch_Viscount | 21-06-18 | 11:59

"Wij vragen de spits van het nationale elftal om niet teveel in het doel te schieten om onrust te voorkomen"

Ontslag. Staande voet.

En dat mag ik eisen want ik betaal mede zijn salaris.

Knufter | 21-06-18 | 11:53

Die figuren zoals Schoof en de kringen waarin die zich bevinden Hebben veel weg van een cult.

Een cult waarin de afspraak is om elkaars gepapagaai als waarheid te omarmen en massaal te gatekeepen om andere meningen geen validiteit te hoeven geven.

Vraag een morele vraag en je krijgt van heren zoals Schoof een praktisch antwoord terug. De vraag 'Moet overheids gefinancierde pers streven naar onafhankelijkheid?' beantwoorden met 'Ja maar wilders.., ja maar maatschappelijk belang.. '

Dat is hetzelfde als de vraag 'Is slavernij verkeerd?' beantwoorden met 'ja maar we hebben katoen nodig voor kleren.., en de winter word erg koud..'.

Inconsequent en een ruggengraat van wax.. bah.

KutFilosoof | 21-06-18 | 11:50 | 2

Ik noem het een sekte een tribale sekte die elkaar, tegen alle gezond verstand in, de hand boven het hoofd houdt.
Zo'n figuur als Schoof deugt dus voor geen meter, en de journaille die daar braaf voor gaat zitten en een pootje geeft al helemaal niet.
Goed dat er zoiets als Geen Stijl is, die zich niet laat ringeloren door abjecte landverraders.

Memek | 21-06-18 | 12:04

Ik vind uw tegel nu niet bepaald een van iemand die zichzelf kutfilosoof noemt. U raakt de kern wel heel erg duidelijk. Uw slotvraag en conclusie is wellicht cynisch maar bepaald niet van redelijkheid ontbloot. Ik juich uw zienswijze toe.

Dewarepurist | 21-06-18 | 12:04

"NCTV-baas Dick Schoof heeft indertijd "actief redacties van Nederlandse media benaderd met het verzoek om dit niet groot te maken."

Nee, precies, want die Khalid K. - voordat hij afreisde naar het kalifaat - zat hier in Nederland als toegelaten asielzoeker uit Irak. Dan is het maar beter weg te kijken, niet over hem te berichten, en te doen of je neus bloedt, want anders is dat alleen maar slecht voor het "draagvlak" bij de autochtone bevolking voor de instroom van nog veel meer klaplopers. Gutmensch politici en CEOs van NGOs (Vluchtelingenwerk, Amnesty, etc) schermen altijd met dat draagvlak, alsof dat draagvlak niet allang een fata morgana is; alleen een paar zotten die met bordjes "Welcome refugees" bij AZCs gingen staan in 2015, BNers die zolderkamertjes gingen inrichten voor "opvang", en een paar policor journalisten/opiniemakers die altijd overal grote podia krijgen, vormen nog een heel klein, miniem draagvlakje, en proberen jou ervan te overtuigen om ook dat draagvlakje te komen ondersteunen. Maar het gros van de Nederlandse bevolking heeft echt zijn buik meer dan vol van die hele massa-immigratie, en wil dat het nou eindelijk eens stopt.

"... nada in De Volkskrant (waar ze hem in september 2014 een 'held' noemen)"

Nou, nou, Van Rossem, lijkt me een tikkie tendentieus. Dit stond er in de Volkskrant (je eigen linkje maar eens aangeklikt, want ik kon het al niet geloven):

"Koppensneller uit Almere: hier gestoorde, daar held"

Dat is toch even wat anders dan jij suggereert.

Dr_Johnson | 21-06-18 | 11:47 | 3

"Stevens ziet hem meer als een poseur. 'In Nederland is hij mislukt, een nobody. Nu wordt er over hem gesproken. Op foto's is hij de held, de stoere strijder. Daar is hij iemand.'"

Blijkbaar zien sommigen hem volgens het artikel toch als held.

Knufter | 21-06-18 | 11:55

Toch, in die tijd had het artikel een nare bijsmaak. Ik kan me nog goed herinneren dat mensen de link legden tussen stageplaatsen en radicaliseren... ooh wat was Nederland racistisch en daarom werd men jihadist.

Totaal drogargument. Uitvergroot door de msm met hun 'hoe racistisch is Nederland' onderzoekjes.

Als je het in dat licht bekijkt had het artikel een andere klank.
Ze hadden iets heel anders kunnen schrijven, maar schreven dit.

letopuwzaak | 21-06-18 | 12:26

"Blijkbaar zien sommigen hem volgens het artikel toch als held."

Ja, hij zag zichzelf als held ("Nu wordt er over hem gesproken"/"Daar is hij iemand"), en hij werd hier als held gezien in bepaalde, geradicaliseerde moslimkringen.

Maar zoals Van Rossem het schrijft, suggereert hij met "ze" dat de Volkskrant of journalisten van de VK die Khalid K een held hebben genoemd, en dat is dus niet zo.

Dr_Johnson | 21-06-18 | 12:31

Dat Gelauff je toch niet. Soms bericht de MSM over rook maar je moet vaak zelf wel even uitzoeken hoe het vuur er uit ziet. Nu hebben ze niet eens over de rook bericht. Elsevier onwaardig zoiets, de rest was al afgeschreven

sprietatoom | 21-06-18 | 11:45

Maar mensen, we hebben het zóó goed in Nederland, Nederland is zóó rijk.
En we hoeven er hoegenaamd níets voor te doen!
*verwarde vrouw*

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:43

Ze willen mogelijk voorkomen dat iemand het idee ontwikkelt vermomd met een wegwerpniqaab "Deathwhish 1001 Arabian Nights" te gaan naspelen.

kindapaas | 21-06-18 | 11:42

Wijlen Willem Oltmans zei het al eens, dat de meeste journalisten laffe types zijn. En daarbij hun redacties, die bang zijn hun contacten te verliezen. Als ik die Dick Schoofs hoor praten denk ik aan het zoveelste linkse weekdier, waar ons land vol mee zit.

Ruud5 | 21-06-18 | 11:42

Schoof: ik kan je niets voorschrijven maar wel iets vriendelijk vragen. En vervolgens doen ze dat.
Is Schoof fout? Nee, vriendelijk vragen is veel netter dan onvriendelijk vragen.
Zijn de journo's fout? Dit soort verzoeken en verzoekjes zijn schering en inslag in de praktijk. Dus nee, niet fout.
Eindresultaat: voetballen is interessanter.

Koos Knak | 21-06-18 | 11:40 | 3

Zo vraagt de Maffia ook dingen. heel vriendelijk, niet dwingend. maar je weet ook dat de Maffia boos wordt wanneer je niet doet wat ze vriendelijk hebben gevraagd. Nothing personal, just business.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:45

@Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:45
Appels en peren verwisseld?

Koos Knak | 21-06-18 | 11:50

Koos Knak | 21-06-18 | 11:50
Nu moet je me geen knollen voor citroenen gaan verkopen!

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:53

Dick Schoof bewijst hiermee dat hij een volksverrader en vijand is. Ik zie uit naar een volksgericht.

obominotie | 21-06-18 | 11:39

Voor dit soort stukken lees ik dus GS.
Schandalig natuurlijk hoe de keiharde werkelijkheid kennelijk weer onder de pet gehouden moest worden door de msm, want 'islam - terrorisme - speeltWildersindekaart' en aanverwante drogredenen.

Volledig omkiepen en leegscheppen die doofpot, hallo meneer Karstens, iets voor u?

EefjeWentelteefje | 21-06-18 | 11:38 | 2

Met als verduidelijking dat het gewoon een scoop van Harald Doornbos is.

De Koreaanse Slet | 21-06-18 | 11:40

Gepubliceerd door GS! Scoops hebben een podium nodig anders is het weer wegmoffelen he.

letopuwzaak | 21-06-18 | 12:29

Zeker wie een vraag stelt aan een beleidsambtenaar doet er goed aan zo concreet mogelijk te zijn:, bijvoorbeeld met nl.wikipedia.org/wiki/SMART-principe in het achterhoofd. Daarbij lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat persbreidel het doel op zich was. Eerder het scheppen van ademruimte (pun intended) voor de ambtelijke en politieke top (1 pot nat trouwens) om het "narratief" via de salamimethode te kunnen blijven managen.

Niets nieuws onder de zon dus. Zo fout en onwenselijk als het allemaal verder ook is.

PS: onafhankelijke pers, niet te verwarren met persvrijheid, is ook zo'n narratief (excuses voor het lelijke anglicisme, maar ik weet geen adequate Nederlandse vertaling).

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:38

bewijs genoeg dat zeer veel journalisten niet onafhankelijk zijn maar een zeer linkse agenda hebben

coolgen | 21-06-18 | 11:35 | 2

Wat is er links aan?

Beste_Landgenoten | 21-06-18 | 11:45

links = eurofiel = pro islam en migratie want etnische verdunning

HaatbaardKnipper | 21-06-18 | 11:49

Uw verplichte belasting inners zijn uw grootste vijand.
Lekker blijven pinnen uit pure gemakzucht mensen. Geef ze nog meer stokken om te slaan.

Hebben hebben hebben maar leveren ho maar.
Typhushonden.

schoon-schip-maken | 21-06-18 | 11:35

Overheid en vrije media is als dunne diaree wat langs de benen gutst ............. tijd voor bijlstjesdag met een botte bijl.

Ervaringsdeskundige | 21-06-18 | 11:34

Die tweet van Doornbos:

"En zeker unicum dat NLer foto plaatste van zichzelf met afgesneden hoofd"

Dat is potdomme een unicum ja. Maar iets klopt hier niet volgens mij...

Nadat je kop eraf is gesneden alsnog je foto publiceren, dan ben je wel een enorme baas. Ik meen dat enkel de kip nog na spartelt zonder kop. Blijkbaar kan een mens dan nog een foto van zichzelf zonder hoofd uploaden.

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:34 | 2

Haha. Scherp!

EefjeWentelteefje | 21-06-18 | 11:40

*koffie van TFT boenen gaat*

Sjefke7807 | 21-06-18 | 13:28

Waarmee de laatste inbreng van Baudet in de Tweede Kamer met betrekking tot de NPO meer dan terecht is. Saneren die zooi!

Frau Merkel | 21-06-18 | 11:33

Ziehier het bewijs voor stelselmatig downplayen van alles wat met terreur, vluchtelingenstroom en aanslagen te maken heeft. En dat over de gehele kolom van politie en justitie, en dan ook nog eens de pers monddood proberen te maken. Stelletje amateurjournalisten dat zij hierover niet massaal zijn gaan twitteren en publiceren in diverse media. Waarschijnlijk zitten die journalisten in de tang bij de MSM-hoofdredacties.
Even iets heel anders, gisteren maakt iemand bij Jinek een flauwe grap over Terry B. en iedereen aan tafel was aan het dijenkletsen. haha, wat zijn wij deugers toch weer eensgezind over het wegzetten van Terry als nieuwe adolf. Triest volk is het toch, elkaar glunderend op de schouder tikken en weten dat zij aan de goede kant staan, walgelijk!

pibasso | 21-06-18 | 11:28

En iedere benaderde journalist weet dan meteen: “Wil ik in gratie blijven, moet ik ja en amen zeggen.”

Kortom. De facto staatcensuur. Het gaat hier goed in Nederland. Al zijn ook wij ook niet perfect.

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:28

Ongehoofelijk!

LibertasSimplex | 21-06-18 | 11:26 | 3

Je bent vroeg op dreef, welke borrel heb je net gesnoept?

ristretto | 21-06-18 | 11:41

Wat een nare suggestie. Op niets gebaseerd, ristretto. Niet dat ik beledigd ben. Moet straks werken. Een latertje.

LibertasSimplex | 21-06-18 | 12:00

Zeer onbeschooft!

LibertasSimplex | 21-06-18 | 12:01

Kamervragen s.v.p. ! Ontoelaatbare inmenging vrije pers en het is onrechtmatig dat een gesubsidieerde NOS hier als medeplichtige en als handlanger fungeert om het volk onwetend te houden van relevante feiten. Pure persbreidel en journalistieke wanprestatie van de bovenste plank. NOS ! manipuleert de massa want massa is dom meent de NPO/NOS. Hoop dat Arnold Karskens dit gebruikt.

krelus | 21-06-18 | 11:26

Beetje storm in een glas water.

1.) Is er actief beleid om radicalisering en dus ook copycats te voorkomen 2.) Zijn de beelden dermate gruwelijk dat het niet geschikt is voor mainstream en heeft het geen verdere nieuwswaarde. 3.) Iedereen weet toch hopelijk wel dat er 'Nederlandse' jihadisten meevochten of vechten met o.a. Daesh.

Dan blijft over ethiek. Is het ethisch als een overheidsbaas journalisten vraagt om niet of zo min mogelijk over iets te berichten?

Ik vind van wel. Er zijn veel gestoorde mensen op de wereld dus copycats zijn reëel, zie school- mass-shootings in Amerika of de aanslagen met vrachtwagens of bestelbusjes. Zo wordt er in Amerika al geopperd om de daders van diverse soorten terreuraanslagen niet meer met naam en toenaam in het nieuws te brengen omdat ze het vaak doen voor aandacht.

Dat is dus aan de journalist of blogger in kwestie om daar gehoor aan te geven, of niet. Zolang het niet verplicht wordt vind ik dit een storm in een glas water.

De Koreaanse Slet | 21-06-18 | 11:25 | 19

Er was meer risico op uitreizen door copycat gedrag door het klimaat wat door de media werd geschetst. 'Nederland is zo racistisch'
Deze harde waarheid laten zien had niet geleid tot copycat, maar tot een snel groeiend besef hoe de islam rulet.
Uitreizers zouden sneller als losers gezien worden als de media zich op andere aspecten had gericht.

Maar dat was niet de agenda.
De agenda is de islam beschermen en het volk rustig houden. Tenzij je zelf in een ghetto woont, kan je nog denken dat het wel meevalt met de islamisering

letopuwzaak | 21-06-18 | 12:35

Heb je hem ook weer met zijn Daesh. Iedereen zegt IS(IS), maar het moet zo nodig gelijk hebben dat het Daesh is (met een uitleg die ik in een bejaard topic al onderuit gehaald heb, zoek hem zelf maar terug)

Bijtendehond | 21-06-18 | 12:44

@DKS 11:25u en het is gebleken ja, the proof of the pudding.. Het probleem is inderdaad vanzelf weggegaan na dit stil te houden. Gewoon sst allemaal.

VP732 | 21-06-18 | 12:50
▼ 16 antwoorden verborgen

Dick Schoof deed dus even een Joopje. What a dick!

benjeallanggek | 21-06-18 | 11:25 | 1

Beetje ander niveau van functioneren. Dit is macht aan het werk.

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:33

Heb ook nooit de ogen gesloten voor die gore filmjes van IS. Zacht uitgedrukt waren ze misselijkmakend, maar je kan beter goed weten waarmee je te maken hebt.

Notenkraker | 21-06-18 | 11:24 | 12

@Trans_Fimmermans: gelukkig was de migratiestroom geen enkel probleem wat betreft optreden tegen de 'agenda' van IS. Redeneren vanuit andermans 'agenda' is excuses maken voor eigen agenda.

A.U.EnLeven | 21-06-18 | 12:15

@Trans_Fimmermans: gelukkig was de migratiestroom geen enkel probleem wat betreft optreden tegen de 'agenda' van IS. Redeneren vanuit andermans 'agenda' is excuses maken voor eigen agenda.
A.U.EnLeven | 21-06-18 | 12:15

Het niet tonen van alle platgevallen mensen bij 9/11 is ook excuses maken voor onze eigen agenda?

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 13:35

@Trans_Fimmermans: met de live-uitzendingen die letterlijk beelden toonden van het invliegen van vliegtuigen in de torens, mensen die uit de gebouwen sprongen (meer dan 20 gezien), de torens die instortten (1000+ doden en dat wist iedereen), de stofwolken die iedereen benevelden... was er niet echt tijd om na te denken over de 'impact' van het nieuws, danwel de 'agenda' van wie dan ook. Toen werd wereldnieuws nog gewoon live uitgezonden, maar allicht zat jij toen nog in de poepluiert. Je vergelijking gaat totaal mank in ieder geval.

A.U.EnLeven | 21-06-18 | 14:24
▼ 9 antwoorden verborgen

Binnenkort zijn dit soort beelden toch helemaal niet meer te zien met de nieuwe EU reglementen op linkjes en AVG.
Khalid heeft natuurlijk nooit toestemming verleend dat er gelinkt werd naar zijn beeltenis. Laat staan dat zijn slachtoffer toestemming heeft gegeven.
NEXIT NU.

watergeus | 21-06-18 | 11:24 | 1

hij mag ook terug zijn huis betrekken in almere tesamen met een fijne uitkering. want we houden hem niet tegen aan de grens

coolgen | 21-06-18 | 11:39

Schoof hield vitale gevechtsinformatie weg bij de partij de WIJ, ONS bevat.
Schoof hielp HUN om de illusie van de religie van vrede in stand te houden.
Is misdaad
Schoof is uitschot.

hallevvezool | 21-06-18 | 11:24

Ik vraag me nu vooral af in wiens opdracht Schoof handelde. Welk mooi baantje is hem in het vooruitzicht gesteld?

Linkse allergie | 21-06-18 | 11:23 | 1

Misschien is Schoof wel type Demmink...

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:25

Dit gedrag zie je ook op ander gebied. Dat wordt door de NOS (vanuit-de blue) iets didactisch aangehaald of hoe fantastisch iets is. Ik sta er niet van te kijken.

Atlantis-95 | 21-06-18 | 11:22

Het wordt mij steeds duidelijker dat de MSN handlanger en beschermheer is van de zittende Neo aristocratie. Niemand mag de compleet mislukte integratie van de nieuwe religieuzen ter discussie stellen. En geloof maar dat die orders uit Den Haag komen, Dick verzint ze echt zelf niet.

zimmerschwanz | 21-06-18 | 11:21 | 1

Dick IS Den Haag. De fikser van Rutte op dit en vele andere dossiers. Onderschat deze man niet!

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:25

We wachten even totdat @DKS met zijn obligate gescheld dit bericht heeft geduid. Schuld Rusland en Trump!

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:20

Zware totalitaire censuur, zware belastingen en aflaten voor de totalitaire EU.
Dit alles onder jurisdictie van kromme pers, justitie en politiek van mensen die helemaal niet verkozen lijken te zijn.
Dit lijkt wel Noord-Korea. Of communistisch Rusland ten tijde van de kolchozen.

Notenkraker | 21-06-18 | 11:20

Ja, je kunt natuurlijk proberen om het volk dom te houden maar het volk leest niet alleen maar dode bomen en staatsmedia, het volk leest ook de GeenStijls en andere bronnen en daar lezen ze wél dat Nederland alweer is getroffen door een terroristische aanslag. Minimaal de tweede, ingeluid met de moord op Van Gogh.
Yep. Nederland treft dit virus ook. En onze "leiders" maar denken: als je het niet ziet, is het er niet. Sure.

Bakkeleures | 21-06-18 | 11:19

Goh, weer eens een uitstekend artikel op Geenstijl. Chapeau!

Panos88 | 21-06-18 | 11:18

Dick Schoof en zijn sloofjes van de media, wat een slapjanussenland zijn we geworden.

Pelforth | 21-06-18 | 11:18

Maar volgende keer wel weer stemmen.. anders gaat je stem verloren.. hahahahahahahaha.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:17 | 5

Stem dus op FvD. De enige partij die nog wel begrijpt dat je stabiliteit afdwingt met een groot leger en niet met een patriotsysteem en 6 blauwe helmpjes.

(Zie debat Thierry over Syrië, met Pia Dijkstra als voorzitter en Arzakan Denk als antagonist)

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:39

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:39
FvD gaat het verschil ook niet maken. Wil je droom niet verstoren. Maar het Politburo in Brussel zal dat niet toestaan.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:47

Je kunt het ook helemaal opgeven uiteraard. Je verstoppen in een hutje en denken dat het allemaal wel aan je voordeur voorbij zal gaan.

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Dick Schoof, de zacht pratende naïeve idioot die de pers vraagt zichzelf vrijwillig te muilkorven. De hopeloos middelmatige dames en heren van het journaille en van ja en amen overheid, deden gewillig mee.

lanexx | 21-06-18 | 11:17 | 2

Zelfcensuur in Nederland, DDr was er niest bij. Moet altijd lachen als iemand zegt dat hij/zij journalist is in NL.. Hilarisch.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:19

Mark_D_NL
Ze zijn het woord "journalist" niet eens waardig.

lanexx | 21-06-18 | 12:05

Tip, ff mail adressen in de bijvoeging blurren anders gaat de overheid en MSM daar straks over zeiken als ultieme afleiding ipv inhoud

topgozert | 21-06-18 | 11:17 | 1

Zijn gewoon openbaar te vinden adressen.

Van Rossem | 21-06-18 | 11:36

Tja... valt wat voor te zeggen, enerzijds ben ik voor om dit soort randdebielen GEEN podium te geven. Anderzijds moet men in NL toch onderhand wel weten welke randdebielen wij terug laten keren...

nu1969 | 21-06-18 | 11:13

Tsja, Geert Wilders zou er eens populairder van kunnen worden - dat is natuurlijk veel enger dan iemand die mensen onthoofdt uit naam van zijn geloof.

Goldfinger | 21-06-18 | 11:12

Dit was allemaal vóór de migratiestroom. Er was nog een doel te bereiken.
Dit soort mediacensuur staat niet op zich.

A.U.EnLeven | 21-06-18 | 11:11

Wat is er mis mee om de waarheid te vertellen. Of kunnen de tere zieltjes in NL dat allemaal niet handelen. Alleen door dit wel te brengen kunnen de mensen zien waarvoor de islam staat en dat is dit. Niet meer en niet minder. En nee, er zijn geen goede moslims. Je bent moslim of je bent geen moslim. Iets anders bestaat niet.

PijlVader | 21-06-18 | 11:10 | 1

Eens en deze houden we er ook in:
Een islamist is een moslim die haast heeft.

Ernst Oosters8389 | 21-06-18 | 12:52

De eerste onthoofding is gratiesh.
Zou dat ook gelden als ze in Nederland beginnen met koppensnellen?
Iets met bloedsuikerspiegel, verward of amokmaker...

jemagookniksmeer | 21-06-18 | 11:10

En dat zegt dus alles over de media in NL. Vooringenomen, laf en onderdeel van de macht, in plaats van ze te controleren. Oh ja, en enorm vol van zichzelf, had ik dat al genoemd?

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:10 | 1

Inderdaad, alsof het gigantische falen van onze 'media' op zich al niet genoeg is om van schaamte onder de grond te kruipen, hebben ze ook nog een hele muts van zichzelf op. Wat een eikels! Ooit een Nederlandse variant van de stukken over de Watergate-affaire gezien? Ik bedoel maar, het Nederlandse journaille kan en wil nog geen deuk in een pakje boter slaan.

KeesBruin | 21-06-18 | 11:26

De overheid, de pers en islamitische misdaad; in heel Europa is er een ziekelijk virus gaande dat die 3 groepen vrij houdt. In Engeland heeft klokkenluider John Wedger er een boekje over open gedaan ivm kinderverkrachtingsbendes, zie zijn verbijsterende getuigenis voor de ITNJ Judicial Commission hier: www.youtube.com/watch?v=z01qB-HeYV8&a...

eastender | 21-06-18 | 11:10 | 2

40m! vat es samen!

Einde van de Domheid | 21-06-18 | 11:12

Samenvatting: Iedereen weet het, niemand doet iets, hooggeplaatste personen in politie en de BBC houden rechercheren en oplossingen tegen door underfunding, zwijgplicht, intimidatie, moord. Niets nieuws dus onder het pedo- zonnetje. Aangezien John Wedger uit zijn ervaringen als politieman verteld is dit een indringende getuigenis. Niet in de laatste plaats omdat hij door zijn 'meerderen' gechanteerd is om te zwijgen op straffe van verlies van zijn inkomen, huis en kinderen- een van zijn kinderen werd het slachtoffer van stalkpraktijken van de overheid in een ongeval, zij hebben hun dreigementen kracht bijgezet; omdat hij weet dat een meisje dat wel sprak vermoord is. Omdat hij kan vertellen waarom dit gaande blijft en waarom Tommy Robinson is vastgezet. Politici, sociale diensten, kinderhuizen, zedenpolitie, pers, common knowledge to all en er is hen veel aan gelegen om het onder de pet te houden. Want het is het hart van het establishment dat iedereen aan hun pedo plezier opoffert. Dat zijn er inmiddels duizenden. Die 40 minuten video over een falende politie en overheid, een defecte samenleving en een kapotte staat door een verrotte en straffeloze bovenlaag zijn je tijd waard.

eastender | 21-06-18 | 11:40

Is het omdat een foto van een afgehakt hoofd op de voorpagina van de Telegraaf niet zo goed over zou komen bij kinderen?

Einde van de Domheid | 21-06-18 | 11:10 | 4

Dat dode jongetje op het strand had anders ook niemand moeite mee.

A.U.EnLeven | 21-06-18 | 11:13

Ja. En een dood kind met zijn hoofd in de branding wel. De hoeveelheid hypocrisie is echt stuitend in. de media.
Niet binnen de politiek. Daar is hypocrisie een strategie.

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:42

Wanneer ga jij, jouw naam eer aan doen?

MarcS | 21-06-18 | 12:15
▼ 1 antwoord verborgen

Dick Schoof. Een naam die op zichzelf een grammaticaal correcte zin vormt. Net als Wim Kan. Of Mark Rutte. Waarin hij rutte, geen idee.

Nederlandse media hebben een naam te verliezen waar het gaat om het “onder de pet houden”. Neem de affaire Greet Hofmans in de jaren ‘70. Of de verloving van Bea en Claus, jaren ‘60. En tegenwoordig zo’ n beetje alles wat er echt toe doet - kosten van immigratie, de mislukking van de integratie, alles wat slecht afstraalt op de islam, criminaliteitscijfers, de EU.

Dick Schoof en de media deden eraan mee.

Glasgow Argus | 21-06-18 | 11:10

Oh ironie! Zo onthoofd je mensjes en zo rolt je eigen hoofd van je romp. Tuurlijk mag zulks niet in de media. Stel voor dat iedereen de ironie ervan ziet!

Accident_Prone | 21-06-18 | 11:08

Standaard beleid in leugenland nederland.

Mark_D_NL | 21-06-18 | 11:08 | 1

Waar is waarheidland op deze aardbol? Vraag ik mij dan af.

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:41

Het is wel weer duidelijk waar de prioriteiten van het NCTV liggen.
Maar toegegeven, de bevolking dom houden is natuurlijk ook een manier om het volk onder controle te houden.

spoilerfreak | 21-06-18 | 11:08

Niets van waar. Overheden liegen, bedriegen en manipuleren niet. Nepnieuws.

Pedronegro | 21-06-18 | 11:06

Zelfde type persoon dat de misbruikschandalen in Rotherham/Telford liefst in de doofpot ziet

Rest In Privacy | 21-06-18 | 11:06

Zo rolt de Nederlandse bestuurlijke, ambtelijke en politieke elite. Downplayen, verzwijgen, onder het tapijt vegen. Als het aan de 'Democraten' 66 en Ollongren ligt wordt straks alles gecensureerd als zijnde 'nepnieuws', niet goed voor het domme volk om kennis van te nemen. Daar worden ze maar racistisch en islamofoob van, en dan gaan ze op Wilders of Baudet stemmen en dat is slecht voor ons land. Denken ze.
Dat de zittende machthebbers slecht voor dit land zijn, met hun waardeloze 'pappen en nathouden'- attitude, hun gekruip voor de islam, hun nog grotere gekruip voor de EU, dat komt geen seconde in hun hoogopgeleide koppen op.

KeesBruin | 21-06-18 | 11:06

Dit amateuristische clubje stelt geen fuck voor. Inlichtingendienst La Hollanda.
De hele wereld, barst in lachen uit. Wie Dick, ha ha de naam al, Schoof, nooit van hem gehoord. Ja maar in La Hollanda, is hij een hele belangrijke man. Vervolgens stilte. Iedereen rolt onder de tafel van het lachen. Dit is Nederland anno 2018. Niet serieus te nemen.

De Evangelist | 21-06-18 | 11:06

Dat het laffe lummels zijn bij de NL media wist ik onderhand wel.
Maar dit getuigd niet alleen van lafheid ,maar ook van kruiperig dom gedrag.

pejoar | 21-06-18 | 11:05 | 1

De Nederlandse media waren in de dagen van Greet Hofmans en de Lockheed-affaire al grote lafbekken, en dat zijn het nog steeds. Of, beter gezegd: het zijn gewoon lakeien van de zittende macht. Zogenaamde 'journalisten' die hun titel niet waard zijn, hun werk niet doen en gewoon als roeptoeters en doorgeefluik van de overheid fungeren. Dat noemt zich dan 'vrije pers', maar het is gewoon een lachertje, die 'kwaliteitskranten' en de NOS voorop.

KeesBruin | 21-06-18 | 11:10
-weggejorist-
Synthese | 21-06-18 | 11:05 | 3

chop die kop

Hemmenaar7 | 21-06-18 | 11:05

Schoof dat hoofd onder Dik tapijt

Hemmenaar7 | 21-06-18 | 11:04

Methode Goebels.

De Profundus | 21-06-18 | 11:03

Er gaan nog meer koppen rollen, schat ik zo in.

Mr_Natural | 21-06-18 | 11:02 | 1

Ja in Papoea Nieuw Guinea of de Amazones van Paraguay.
Of denk je in relatie tot dit bericht? Hoe aandoenlijk. Haha.

Trans_Fimmermans | 21-06-18 | 11:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino