achtergrond

Geenstijl

'Eddy Terstall is een rooie rechtse reaguurder'

Het zijn maar 32 tweets of zo dus we willen niet helemaal angeladejong gaan qua whaargblaargh eddyshaming, maar het zijn 32 tweets die het gelijk & de noodzaak van Eddy's Vrij Linkse manifest helemaal onderstrepen.

Oh de treurnis van dichtgetikt links. Je denkt: 'zijn nobody's', en dat is ook zo, maar het is een agressieve onderstroom van regressieflinkse boosmensjes die alleen in machtsstructuren van onderdrukkers & onderdrukten kunnen denken, waarbij ze de uiterst rechts-conservatieve cultuur van islam ook nog volkomen ten onrechte als 'onderdrukt' beschouwen omdat kopvodknuffelen nou eenmaal hun hobbyhuisdier is. Goeie ideeën tellen niet. Secularisme is moord. Vrijzinnigheid is gevaarlijk. Het individu is iemand die zich wel eens boven het verboden maaiveld zou kunnen wagen. En Eddy Terstall en zijn "neoliberale vrienden" zijn eigenlijk racistische proto-nazi's die conservatief-rechts in de kaarrrjt spelen met hun vrijdenkersverhaal. Maar Eddy vecht tegen een 'door rechts verzonnen beeld'. Toch, Buub

Sorry Eddy. Jullie verhaal is prachtig. Het betoog is treffend. Het is helder dat jij en Femke en Keklik en Asis het echt & eerlijk menen. Maar het linkse gedachtengoed, daar zit het sluipende gif van de socialistische race naar de bodem in, zoals je ziet in deze rancuneuze tweets: succes mag niet, rijkdom is verdacht en vrije ideeën zijn niet inclusief omdat je ze in goede en slechte ideeën kunt onderverdelen en dat zorgt voor ongelijkheid. Je moet, als je deze zuurlege tweets ziet, ook de vraag stellen: zijn progressief-lliberale, seculiere gedachten überhaupt nog wel links, als dat links zich constant verzet tegen de vrijheid van gedachten uit naam van de cultuurmarxistische utopie van radicale gelijkheid? En ja, nu kun je er op wachten dat het alhier geciteerde legertje geborneerd-linkse SJW'ertjes zich weer gillend in hún gelijk gaat wentelen omdat GeenStijl (= voorbij het eigen gelijk guurrechtse stokbroodbakkerij van boze blanke boreale mannetjes) zich achter het linkse liberale vrijdenkersmanifest van de Rooie Riefenstahl schaart. Je bent gewoon rechts geworden Eddy, geef het maar toe!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Bild Zeitung begint War on Deutschland

Ze schaffen het niet langer - Manifest met 50 Punkten voor een Mooi Avondland

@Pritt Stift | 29-10-23 | 12:05 | 359 reacties

Lees. Eddy Terstall & de Vastberaden Rebellenclub

Zeldzaam. Twee mensen die redelijke dingen zeggen. Op links, in Vrij Nederland. WAT IS DEZE TOVENARIJ?

@Van Rossem | 12-08-18 | 13:03 | 0 reacties

Volkskrantlezer herschrijft Blokmanifest

Volkskrantlezer Bert Aukema uit Giethoorn stelt onherstelbare verbetering Blokmanifest voor.

@Ronaldo | 26-07-18 | 11:11 | 0 reacties

Parodiecast! Sanne Wallis en vrij linkse grappen

In deze parodie op een podcast betreuren we de broedermoord op Vrij Links en de dood van de Linkse Parodie. Maar dan wel op feestelijke wijze.

@Van Rossem | 24-05-18 | 17:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.