achtergrond

Geenstijl

Win dan! Reaguursels in boekvorm

Of we het erg vonden als ie wat comments als blurbs achterop zijn dichtbundel zou plakken, vroeg Adriaan van Geel. Mais bien sûr, ga je gang. Of wij dan ook tien boeken wilden weggeven. Zeker! Ons benne enorme culturisten, tenslotte:

Beste GS redactie,

Ik weet niet of jullie zelf ook wel eens afdalen in de krochten van de panelen maar zo ja, dan zijn jullie recentelijk misschien wel eens tegen een tegel op rijm aan gelopen. Goeie kans dat die dan van mij was. Je wil toch wat om handen hebben als je geen teevee hebt en de hele dag op je zolderkamer zonder frisse lucht op bed ligt tussen de lege pizzadozen.

Nou kreeg ik wel eens reacties van medeguurders die deze werkjes in een bundeltje zouden willen. Ik denk, het zal wel, het blijft immers raar volk. Totdat einStina me benaderde met het aanbod om selectie, samenstelling, voorkant, ontwerp en pastorale hulp te doen. Ik heb haar een zipfile gestuurd en zij heeft een selectie gemaakt van 101 werkjes, daarnaast een mooie voorkant getekend en een inleiding geschreven.

Omdat de achterkant ook wat wil heb ik met een scriptje reacties van reaguurders gescraped en toen ik dat allemaal bij elkaar zag leidde dat zogezegd tot een fishermans-friend momentje. Ik wil daarom, van de 30 mooie hardcover-exemparen die ik heb laten drukken, er tien nummeren en verloten onder belangstellenden. Die kunnen zich melden op: adriaanvangeel@gmail.com, met adresgegevens en reaguurdersnaam. Toewijzing gebeurt random door een niet-beëdigde notaris, maar mensen die al wel eens zijn opgedoken tussen de reacties krijgen voorrang.

Mocht er meer belangstelling zijn dan die tien: de bundel komt niet in de boekhandel of op BOL.com, maar is evt wel na te bestellen: hier paperback, daar hardcover. Als er 150 mensen dat ding kopen ben ik een beetje uit de kosten. Zou mooi zijn.

Groeten,
Adriaan van Geel

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.