achtergrond

Geenstijl

300.000 handtekeningen is heel veel. HELP ONS!

Hoort zegt het voort! We gaan bijna beginnen aan de race tegen de klok om 300.000 handtekeningen op te halen voor een donorreferendum voordat de Senaat het referendum doodvermoordt. EN WE HEBBEN JE HULP NODIG!

Op 3 mei maakt de Kiesraad bekend dat we de eerste ronde glorieus hebben gehaald. Die 10.000 hadden we binnen een halve dag. Maar nu komt de Echte Uitdaging: DRIEHONDERDDUIZEND HANDTEKENINGEN. De Olympos onder de volksinitiatieven. En wij willen hem bedwingen, want wij willen inspraak. Wij willen directe democratie. Wij willen het referendum redden. Wij willen zelf beslissen of de overheid ons lid mag maken van de donorclub, ja of nee. En wij willen hulp. Help ons en vooral: help de democratie. Wat je afwegingen ook zijn. Voor de donorwet. Tegen de donorwet. Voor het behoud van het referendum. Tegen Kajsa en Alexander. Of gewoon omdat het kan, in een vrij land: Meld je aan als flyeraar op campagne@geenpeil.nl, laat ons met een getal tussen de 250 en de 1500 weten hoeveel visitekaartjes je wilt ontvangen, zet je postadres er bij en wij zorgen dat je vanaf dit weekend aan de slag kunt met uitdelen, opdringen of huis aan huis bezorgen. Visitekaartjes, ja. Die willen we verspreiden. Voorkant: Hart voor Democratie. Achterkant: Teken NU voor een referendum over de donorwet op referendum.nl. Dat is de oproep, want dat hebben we nodig: Handtekeningen. Heel. Veel. Handtekeningen. (Alleen nog even niet letterlijk *nu*, want Ronde 2 begint (hopelijk) op vrijdag 4 mei en anders (uiterlijk) pas op maandag 7 mei!)

Dus doe mee. Kom in actie. Red de democratie. Mail je naam en postadres naar campagne@geenpeil.nl, laat ons met een getal tussen de 250 en de 1500 weten hoeveel visitekaartjes je wilt ontvangen, en wij zorgen dat je ze vanaf dit weekend kunt gaan bezorgen, op de bar kunt leggen of in de trein kunt laten slingeren. Drukken & verzenden is op onze kosten, maarrr die kosten kunnen we ook alleen maken dankzij jullie bijdragen. Dus: donaties blijven welkom!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.