achtergrond

Geenstijl

Snotgast! AFA versus Identitair Verzet in 020 en waar zijn de bonnetjes van de dividendbelasting

In Amsterdam heeft AFA het gezag overgenomen, hoe komen we van Van Aarsgat af en moet Rutte betalen voor het onterecht ontduiken van vragen over de bonnetjes van de dividendbelasting?

Dit weekend werd een groep vreedzaam protesterende rechtse vlaggenzwaaiers onder toeziend oog van de politie met stenen en vuurwerk uit een woning in de kraakstraat van We Are Here verjaagd door gewelddadig-linkse "antifascisten". Alweer een nieuwe stap richting wetteloosheid in de stad waar Jozias van Aartsen de scepter zwaait met zijn slappe ruggengraat het wetboek swaffelt, terwijl We Are Here inmiddels ook de Dapperbuurt overneemt (en daar deze brief verspreidt). Wie verlost ons van die fluim, en waarom moet het per se Femke zijn? Verder is het wachten tot Rutte de niet-bestaande memo's die toch blijken te bestaan over de afschaf van de dividendbelasting vrij gaat geven. Hoe zit dat precies? Handenwrijvende vooruitblik op een debat waarin we met een biertje in de hoge btw in de hand gaan zien hoe Mark Rutte de zoveelste hypotheek op Het Vertrouwen in de Politiek gaat leggen. Kortom. Hier is een nieuwe Wij van GeenStijl!

Abonneer hier in iTunes op de podcast want hoe meer mensen dat doen hoe eerder we geen waardevolle topicgaten met ons hobbymatige podgeneuzel hoeven te vullen. De podcast-RSS is geenstijl.nl/podcast.xml, een kale .mp3 voor in je RealPlayer™ staat daarrr (47 mb).

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.