achtergrond

Geenstijl

Dividenddrek druppelt door: Wiebes kreeg memo tijdens formatie maar heeft het bonnetje ingeslikt

Na Teflon Rutte en Alexander 'Op zoek naar mijn bonnetje' Pechtold blijkt ook Eric Wiebes keihard nat te gaan in dividendbelastinggate.

Goedemorgen Nederlanders die wel belasting betalen. U kunt allemaal de tering krijgen van grote multinationals alsmede tevens ook van de partij die 1,4 miljard voor ze heeft verdiend, de vvd. "Minister Wiebes (Economische Zaken) blijkt tijdens de formatie hoogstpersoonlijk een memo te hebben gekregen over de gevolgen van zo’n politiek besluit. Met wie hij deze informatie deelde, weigert hij te vertellen." Natuurlijk weigert hij dat te vertellen want óf hij heeft het lekker voor zichzelf gehouden en zo is de formatie zonder cruciale info (waarin bijvoorbeeld staat dat we geen kont hebben aan het hele afschaffen van die dividendbelasting) doorgegaan, óf hij heeft de memo 812 keer gekopieerd en aan iedereen aan de formatietafel, die hun vrouwen en weer die hun tennisvriendinnen gestuurd en we zijn met zijn allen keihard voorgelogen. Ondertussen doet Wiebes alsof iedereen gek is behalve hij. "En waar hij vrijdag zei de stukken niet te kennen, zegt hij nu plots dat het ’niet onlogisch’ is dat hij die heeft gehad tijdens de formatie ’omdat er over dit onderwerp maatschappelijk al langere tijd gesproken werd’." Kom nou maar door met die stukken, stelletje leugenaars. Nederland is NU AL klaar met jullie.

Beelden van draaiende en liegende Pechtold en Rutte

Zo ziet een liegende minister eruit

UPDATE: Stukken toch wél openbaar!

Er zijn geen stukken - er zijn wel stukken - de partijleiders hebben ze niet gezien - we mogen ze niet zien - JA WE MOGEN ZE WEL ZIEN! Omdat we het zo lief vragen. Eenmalige uitzondering, volgens Mark. Ook de Wiebes-stukken worden openbaar.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.