achtergrond

Geenstijl

Das war einmal! Reisverslag Tanken met Tom

Er wordt gefluisterd dat de ene reaguurder op een prostituee lag en de andere reaguurder voor de deur stond te fappen. Tijdens het weekend Tanken met Tom natuurlijk! Maar laten we bij het begin beginnen.

Alle Premium Leden maakten kans op een weekend Tanken met Tom en de winnaars moesten verzamelen op het station bij een piano en Tom was nog brak daarom had hij de hele tijd een zonnebril op. Toen gingen we in de trein naar Keulen en konden we al bier drinken niet heel veel maar ook niet heel weinig want je moest met cash betalen. Mandy Slim was ook mee die doet informatieve dingen met video en Mandy had wel tien outfits in haar koffer daar werd iedereen heel erg emotioneel van. Joris von Loghausen was er ook want om mensen een ban te geven als ze te veel hadden gedronken. Dan zei hij: BAN! En dan mocht je niet meer drinken. Dat gebeurde bijvoorbeeld met een reaguurder die te lam was om te lopen en die moest toen gedragen worden. Tom was dus onze Reiseführer hij had alles geregeld. In Keulen gingen we eerst naar een brouwerij daar hebben we heel veel bier gedronken en schnitzel gegeten. Daarvoor was er nog gedoe met het hotel maar dat werd allemaal opgelost.

Toen gingen we naar een stripclub want we hadden gereserveerd en de paaldanseressen hadden de smaak goed te pakken. Je mocht eigenlijk geen foto's maken maar we hebben toch een foto thug life. Er lag iemand als een engel te slapen Mandy vond dat grappig. Wel had hij daarvoor nog snel vier lapdances genomen. Lekker gewerkt, pik! Maar een andere reaguurder legde hem later uit welke handdruk of omhelzing je moet gebruiken als je een goede vriend tegenkomt, erg handig allemaal. Enfin iedereen dronk heel veel bier en er was ook nog iemand die de show runde, die hebben we maar niet meer teruggebeld. Een reaguurder was heel erg dronken toen hebben we maar aan de barman gevraagd of-ie de tic uit de cola wilde laten. Dat wilde hij en de reaguurder had niks door maar nu wel omdat hij dit leest. Tom had het heel erg naar zijn zin hij was helemaal vrolijk. Op het einde waren twee reaguurders heel erg benieuwd naar het oudste vak ter wereld en toen gebeurde wat helemaal bovenaan staat. Zij hebben toen bijnamen gekregen: De Beftekkel en De Rennende Rukker. De volgende dag gingen we weer bier drinken maar ook hebben we ontbeten. Tom ontbijt altijd met champagne.

Daarna gingen we op een terras zitten en dronk iedereen bier: Kölsch. Maar ook: weizen. Ook gingen we naar voetbal want FC speelde tegen Keulen ofzo, maar dat moeten jullie maar aan Mandy Slim vragen want die is professor in de voetbalkunde. Mandy vindt Cristiano Ronaldo een gay maar ja hij heeft wel veel geld en Ferrari's enzo. Het voetbal was heel slecht maar de sfeer was wel goed en er was veel bier en worst. Alaaaaf Keulen, zongen we tussen het bier drinken door. Toen iemand een rode kaart kreeg riep Tom: "Ketchup!" Het werd 1-1 en Keulen gaat degraderen daarom ging iedereen maar veel bier drinken. Wij gingen weer naar een traditionele brouwerij om nog meer bier te drinken en de man die bier brengt wilde met Mandy op de foto want hij dacht vast net als alle andere Duitsers: wat doen die tien internetlosers met die meid. Toen een reaguurder zei: ik wil geen bier meer. Zei de barman: bek houden! Je drinkt wel bier. Goed zo, barman. En toen gingen we nog naar de club. Het was heel mooi weer dus we konden ook nog lekker buiten staan Uncle Fester was daar ook en iedereen werd dronken en ze leefden nog lang en gelukkig, behalve 1 reaguurder, die zijn teen eraf zaagde en toen zat alles onder het bloed. Einde.

Conclusie. Zo blijkt maar weer eens dat (de meeste) reaguurders in het echt ook (zo goed als) normale mensen zijn! Hoorde u nou niet bij de gelukkige prijswinnaars, treur dan niet. ER KOMT MORGEN WEER IETS FANTASTISCH AAN. En word lid!

EN HIER DE VLOG VAN MANDY

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.