Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lol. Radio 1 leest GS-comments voor

Zo, en dan nu even een GeenStijl-geschiedenislesje door de NPO. Op wat tendentieuze sneren na nog best een solide verhaal, en dat moest ook wel, want journalist-politicus Bart Nijman luisterde live mee en mocht er daarna zowaar wat van zeggen! Sowieso even keiharde lol verontwaardiging vanaf 02:39 als er een blik reaguursels opengetrokken worden: "Mooi! Laat ze maar op pleuren, ze zijn niet welkom. De tyfus voor die moslim-opa's. Lang leve Israel en al haar bewoners!" En dan nog een paar van also also also: gejorist. Het zal je allemaal maar geschreven worden, in de panelen. Vanaf 6:40 komt die dossier-autist voor de zoveelste keer deze week langs om de redactietafel andermaal af te doen vragen waar hij al die sociale souplesse vandaan haalt ineens. Het zal de lente wel zijn. In ieder geval wordt weer eens fijn uitgelegd waarom dit referendum zo wezenlijk is en waarom het ons absoluut niet om D66 te doen is ook al gelooft niemand dat wat we dan ook wel weer een beetje snappen maar het is wel echt zo.

Reaguursels

Inloggen

En hoe precies heeft NPO met een aanval op GS nu de bevolking over de wet en een referendum in het algemeen geïnformeerd voor het belastingsgeld?
Sorry, maar dit verdient niet eens de naam opiniemaken of propaganda.
Zonde van de zendtijd.
Gesubsidieerde kift-kots, ver buiten hun boekje.

MistaRazista | 07-04-18 | 13:38 | 1

Bijna 900 miljoen per jaar (dus bijna 2,5 miljoen per dag) en je ziet dat veel mensen op GS erachter moeten komen wat er staat in de orgaandonatie wet van Pia Dijkstra van 66. Wat een gaaf land.

O2Neutraal | 08-04-18 | 10:10

Vanochtend ook weer op Radio1. Even na 09.00 uur een interview met Kees Boonman die eerst uitgebreid gaat vertellen dat hij het niet over Geert Wilders wil hebben betreffende de kwestie van de dubbele paspoorten icm stemrecht en doet dat dus wel. Daarna een denigrerend verhaal over geenstijl/geenpeil en het feit dat GS expres referenda verzint om dwars te liggen en D66 beentje te lichten. En de presentatoren vallen hem, totaal niet kritisch, van harte bij. Weer tenenkrommend.

artie | 07-04-18 | 11:09 | 2

Waarom luister je dan naar die onzin?

Rest In Privacy | 07-04-18 | 11:28

De staatsomroep. Sluit gewoon lekker uw mp3-speler/telefoon aan en neem wat goede audio-boeken mee of luister lekker naar muziek ofzo.

O2Neutraal | 07-04-18 | 14:53

Irritant wijf die Veenhoven met haar hinnik-lachje. Bovendien is dat NPO-programma de lange arm van joop.nl dus doorspekt met islamo-fascisco-jolo-propaganda.

Nelis SplitBloes | 07-04-18 | 10:37 | 1

Vooral een wijf achter de microfoon, en dan ook nog zo'n Hollandse trut is niet en nooit niet de moeite waard je stroom te vergallen.

Rest In Privacy | 07-04-18 | 11:31

Kijken ze ook even op mocro . NL, daar zijn ze zo goed in formuleren van emoties met een divers scala aan ziektes en doodswensen.

boerk | 07-04-18 | 09:42 | 1

Natuurlijk niet. De allochtonen op Mocro.nl mogen ze niet bashen of bekritiseren.
Daarom worden alleen de reaguursels eruit gepikt die later werden weggejorist of ook andere reaguursels raar vinden. De honderden zinnige tegels die je bij GS vind ... die blijven onbenoemd.
En precies daarom zullen ze ook nooit een van de honderden racistische, discriminerende, Nederlandershatende, andersgelovigenhatende tegels van mocro.nl en andere dubieuze islam-fora becommentariëren.
Voor het feit dat discriminatie en racisme bij Islamieten een veel groter en gevaarlijker probleem is dan bij andere (mede-)Nederlanders, sluit men (lees: de MSM) nog steeds de ogen. En iedereen die er niet de ogen voor sluit, word gedemoniseerd.
T.t.v. Stalin en Nazi-duitsland gebeurde iets vergelijkbaars ook A. Toen noemden ze dat 'propaganda', maar tegenwoordig noemen ze dat 'journalistiek'.

gaffelbaard | 07-04-18 | 11:35

Keurig, Bart. Ik voelde me een trotse reaguurder met zo'n woordvoerder van GeenStijl.

nemoj me jebat | 07-04-18 | 09:38

Wat een cheapass aanval op GS, en daarmee even ook de guurders als rechtsextremistische xenofoben neerzetten, die het liefst anarchisitisch bezig zijn en mensen eigenlijk alleen maar aan schandpalen nagelen.

Wat een goedkope bagger. Ik schrijf zelf ook nog wel eens wat guursels, waarin ik geen blad voor de mond neem en ook best wel in harde bewoordingen met een scheldwoordje hier en daar mijn punt overbreng. Enerzijds omdat sommige dingen mij simpwelweg gewoon kwaad maken, zoals de huidige '66 gekken in de regering die onze vrijheden openlijk en bloot inperken met schijt aan de burger. En aan de andere kant omdat ik nu eenmaal uit een vrij plat noord hollands dorpje kom waar wat scheldwoorden nou eenmaal wat minder zwaar wegen als dat ze doen in de grachtengordel.

Punt is dat mijn guursels een direct gevolg zijn van de debiele en volksverlakkende keuzes die onze volksvertegenwoordigers namens ons nemen. Daar mogen ze een reactie van mij op krijgen. En nee ik ben geen politicus, dus nee ik hoef ook niet politiek te correct te zijn en dat ben ik dus ook niet. Wen er maar aan. En anders block je me maar, als je tere zieltje het niet aan kan.

peterdh | 07-04-18 | 09:00 | 5

gaffelbaard | 07-04-18 | 11:41,

"Als de tegenargumenten op zijn, gaan de linksen schelden".
Welnee, links begint altijd direct met beledigen, schelden, overschreeuwen, dreigen, schijnprocessen aanspannen en geweld gebruiken. En als dat allemaal niet werkt, zal links uiteindelijk (als de overheid niet ingrijpt) botweg dissidenten vermoorden. Ik ken geen uitzondering op die regel.
Opmerkelijk, want wat veel mensen niet weten is dat links bijna elke 30 jaar wel een keertje gelijk heeft. In theorie zouden ze dus ook bijna elke 30 jaar een keer een inhoudelijke discussie kunnen voeren. Helaas zien linkse mensen dat zelf heel anders. Zij geloven niet dat zij in staat zijn om ooit iets zinnigs te bedenken, en wijzen daarom altijd elke vorm van inhoudelijk debat af.

Dandruff | 07-04-18 | 12:47

@boerk

Nee die winkel moet niet gesloten worden, degenen die betonscharen kopen om homo's de kop mee in te slaan, slijptollen kopen om sloten mee open te frasen, en koevoeten kopen om deuren mee op te breken, die mensen moeten ze 15 jaar chter tralies zetten of uitzetten naar het lan van hun tweede paspoort als ze die hebben. Persona non grata: nl.wikipedia.org/wiki/Persona_non_gra... of een ongewenstverklaring, dat is een huidige maatregel die NU ingezet kan worden, zonder omhaal en poespas: nl.wikipedia.org/wiki/Ongewenstverkla...


"De ongewenstverklaring is een maatregel in het Nederlandse vreemdelingenrecht, dat procedureel valt onder het bestuursrecht. Een in Nederland verblijvende vreemdeling kan op grond van het bepaalde in artikel 67 van de Vreemdelingenwet 2000 door de verantwoordelijke minister van Justitie ongewenst worden verklaard. Op ongewenst verklaarde vreemdelingen rust de rechtsplicht Nederland onmiddellijk te verlaten."

verder:

"Verblijft een vreemdeling ondanks een opgelegde maatregel van ongewenstverklaring tóch in Nederland, dan begaat deze daarmee een strafbaar feit. Verblijf in weerwil van een ongewenstverklaring wordt op grond van het bepaalde in artikel 197 Wetboek van Strafrecht bestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of een geldboete van de derde categorie."

verder, zodat je niet helamaal het linkje hoeft aan te klikken:

"Artikel 67 lid 1 van de Vreemdelingenwet 2000 vermeldt vijf gronden waarop een vreemdeling ongewenst kan worden verklaard.

De ongewenstverklaring kan plaatsvinden op grond van (a) het feit dat de betreffende vreemdeling niet rechtmatig in Nederland verblijft en bij herhaling een bij de Vreemdelingenwet strafbaar gesteld feit heeft gepleegd, (b) bij onherroepelijk geworden rechterlijk vonnis is veroordeeld wegens een misdrijf waartegen een gevangenisstraf van drie jaren of meer is bedreigd dan wel hem ter zake de maatregel als bedoeld in artikel 37a van het Wetboek van Strafrecht is opgelegd (tbs), (c) indien de vreemdeling een gevaar vormt voor de openbare orde of nationale veiligheid en geen rechtmatig verblijf heeft als bedoeld in artikel 8, onder a tot en met e, dan wel l van de Vreemdelingenwet, (d). ingevolge een verdrag waarbij Nederland partij is of (e) in het belang van de internationale betrekkingen van Nederland."

Dus dit *kan* gewoon. *vandaag*, *nu* bij alle mensen die ons land binnenstromen vanwege "oorlogsgweld" (lees: LULVERHAAL over ik kom uit oorlogsgebied, heb wel drie paspoorten omdat ik binnen kwam in Griekenland, toen doorstroomde naar Italie, toen naar Duitsland ging , maar het Nederlandse systeeem van Mieles en gratis huizen beter vind, en ondertussen die fucking koevoet en slijptol koop om jouw fiets mee te jatten en nog een betonschaar om de homo de kop mee in te slaan: *DIE KUNNEN AL LANG UITGEZET WORDEN".... Politieke wil ontbreekt. Logisch nadenken van de linkse debielen ontbreekt. want zielig: "Je zou maar geen huis hebben en met een slijptol en breekijzer aan je eten moeten komen.... Dat is toch zielig??? Die mensen moet je toch aan alle kanten, links, rechts, door het midden, met overheidssteun, ingehuurde tolken, subsidies, en aaitjes over hun bolletje helpen"...

Nou mijn punt uit mijn eerste post hier FLIKKER OP!. Houd je aan de regels, doe wat onze cultuur van je verwacht en je bent *elke* dag welkom om bij mij een kop koffie te halen of samen te eten.

Doe je dit niet, dan kunnen ze je van mij godverdomme in de fik steken.

peterdh | 07-04-18 | 13:15

@boerk

Let even op puntje c)

" (c) indien de vreemdeling een gevaar vormt voor de openbare orde of nationale veiligheid en geen rechtmatig verblijf heeft als bedoeld in artikel 8, onder a tot en met e, dan wel l van de Vreemdelingenwet,"

Oftewel een haatprediker die letterlijk strijd tegen de democratische waarden die wij hier in honderden jaren hebben opgebouwd, scheiding van kerk en staat, geen afschuwlijke dingen als sharia (wat een samenraapsel is van geloof+bijbehorende wetgeving op basis van het geloof, oftewel een ideologie, geen geloof).... Dan pas je volgens mij precies in de categorie " een gevaar vormt voor de openbare orde of nationale veiligheid".... Dus de politieke wil ontbreekt. Het is de *wil* die ontbreekt , *niet* de wet....

peterdh | 07-04-18 | 13:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ben op mijn 67e een jonge man, flattery will get you everywhere

bergsbeklimmer | 07-04-18 | 08:52

Prima initiatief dit referendum. Ik ben donor en heb toch meteen voor dit referendum getekend. Dit vind ik het aller beste referendum van de drie omdat het hier echt een ja / nee vraag is. Ik hoop dat het doorgaat. Het wordt een dikke ja.
Een wensje heb ik wel, Roos even weghouden van dit referendum.
Roos met petje meteen de gracht intiefen als hij zich ermee wenst te bemeoien.

Frankasd | 07-04-18 | 05:09

Wat radio1 in een nogal slechte krampachtige manier probeerde te doen was een parodie te maken zoals zij denken GS doet. Maar ze sloegen in mijn ogen de plank volledig mis want de ondertoon was toch dat GS zijn beste tijd heeft gehad. Oh really? Nog nooit is GS sterker geweest en dat weten ze bij de NPO en consorten zelf ook want de hele dag F5-en ze de bij die redacties (jaja NPO geef het maar toe) bij gebrek aan een eigen mening en zijn zeer benieuwd wat wij als "reaguurders" en GS schrijven want daar zijn ze zeer gevoelig voor. Overigens wel mooi in de haat (in de vorm van een slechte parodie) naar GS en "reaguurders" leggen ze meteen hun kaarten op tafel. Schitterend. Het zijn en blijven prutsers daar. Zoals menig reaguurder hierboven al zei: Soms zijn wij eenduidig en soms zijn we volledig verdeeld. Dat is het mooie aan GS maar de MSM is gewend om iedereen in een keurslijf te rammen maar verdomme GS en wij doen daar niet aan mee. En dat is de angst van veel van de gevestigde media. Ze kunnen geen grip op ons krijgen. En uit pure intellectuele armoede en gebrek aan goede argumenten plaatsen ze GS en ons als reaguurders dan maar in de alt-right/uiterst rechtse/xenofobe/islamofobe kant. Zucht en facepalm. "They really don't get it."
My 2 cents.

Basil Fawlty | 07-04-18 | 03:28 | 3

Hear hear!

kaasfondue | 07-04-18 | 07:42

Iedere keer dat de staatsomroepen en de andere alternatieve media wegkijken word GS geloofwaardiger. En die jongens/meisjes(/qwerty) hebben een behoorlijke vrijheid terwijl zij Sunny Bergvrouw moeten interviewen. Dat steekt.

O2Neutraal | 07-04-18 | 08:44

Lezen ze ook even Joop voor? Dan kies ik de berichtjes wel uit :p

boerk | 07-04-18 | 09:46

Oh oh oh, wat is dit zielig zeg, om GeenStijl zo neer te zetten als een stelletje kinderachtige onvolwassen raddraaiers die alleen maar tegen het establishment willen schoppen en aandacht willen trekken.
.
Een beetje eenzijdig gaan cherry picken uit het dubieuze verleden van de GeenStijl historie, en even een paar kinderachtige, ongenuanceerde en puberale reaguursels ertussenuit vissen. Alsof GeenStijl niet uitgegroeid is tot een veel volwassener weblog? Naast flauwe humor is GeenStijl wel degelijk een serieus en volwassen weblog geworden. Ik wacht nog altijd op de eerste die GeenStijl kan betrappen op incorrecte berichtgeving. Kom maar op Radio 1, van Jole, EUvsDisinfo, anyone, ik daag eenieder uit om GeenStijl te betrappen op het verstrekken van nepnieuws. Helaas. GS heeft gelijk. ‘An unconvenient truth’, maar geen woord ervan is incorrect, hetgeen niet gezegd kan worden van de NPO/Volkskrant/NRC/NOS, die wel degelijk opzettelijk informatie achterwege laten, zoals een daderprofiel, “omdat het niet relevant is”. Ik maak zelf wel uit of iets relevant is of niet!
.
GeenStijl is de enige èchte oppositievoerder in medialand, tegenover alle overgesubsidieerde (extreem-)linkse media, die objectief zouden moeten zijn. Laat ze maar op ons neerkijken, en ons als tuigh bestempelen, zonder GeenStijl was dit land nog verder verloren dan het al is, want de enige die ook maar enige vorm van actie onderneemt tegen het èchte tuigh, dat is nog altijd GeenStijl.

JackStick | 07-04-18 | 02:41 | 2

Stijlvol neergepend zwitsal met kroontje.

kaasfondue | 07-04-18 | 07:45

Hear,hear!

plantmaar | 07-04-18 | 09:28

Voor het eerst voor het 'grote' publiek. 14 april 2018. Amsterdam, Nederland. De 'Doctor Death' euthanasiemachine. Type Sarco D'666 PD ... > www.telegraaf.nl/nieuws/1883580/cu-en...

Fi-Bu-Bla | 07-04-18 | 02:38 | 1

Haha, net als een zonnebankje boeken. Maar je komt niet meer terug. Acceptert hij kwartjes?

boerk | 07-04-18 | 09:49

LOL. Het begin was nogal een goedkope aanval op GS.
Maar gedurende het gesprek met Bart Nijman, leken ze beiden beetje bij te draaien. Bart Nijman klinkt eerlijk en oprecht. En dat merkte zij ook.
Feit: referenda is democratie a la creme.
Voor of tegen. Kom maar met argumenten. Laat maar iets weten over het onderwerp. Welk instrument kan dergelijke betrokkenheid en belangrijke informatie en afwegingen evenaren???

ET007 | 07-04-18 | 02:14

Inderdaad vol van zichzelf deed men een vooringenomen greep in het verleden van GeenStijl. Nou mag van mij, aangezien het resultaat tekenend was voor de matige journalistieke kwaliteit van dit radioprogramma.

Kenmerkend dat er even op dhr. Wilders gepist moest worden, ondanks zijn totaal ondergeschikte rol op GeenStijl. Doorzichtig politiek bedrijven is oh, zo gemakkelijk en wordt ook, oh, zo gemakkelijk, doorzien door de commentatoren alhier.

Als ze dat daaro bij Radio 1 willen dan kunnen ze mooie compilaties maken van het alhier neergepende en dan proberen dat te ontkrachten, maar dan moeten ze wat harde noten durven te kraken, want wij kunnen er met twee gestreekte benen qua argumenten keihard in gaan. Als het moet maken we met vereende GeennStijliaanse krachten gehakt van u! We lusten u rauw! (Dient natuurlijk wel een vergoeding tegenover te staan t.b.v. de geciteerde reaguurder.)

(Wanneer schaffen we radio trouwens af? Ach, Radio 4 mag wel blijjven, dan komt er tenminste nog fatsoenlijke muziek in de ether.)

Bart was prima in vorm en heeft inderdaad alles heel goed in het hoofd zitten en dat zonder matrozenmutsje. Dat was, ook inderdaad, geen geslaagde actie, dat sprak mij ook niet aan.

GeenPeil was geen succes, maar wel degelijk van belang als vroege indicator dat er bij een aantal mensen iets leeft van: Het moet helegaar anders. Was natuurlijk zeer moeilijk opknokken tegen het bestaande partijapparaat. In het hokje zullen veel mensen uiteindelijk gekozen hebben voor een veiliger variant qua stem. Jammer, maar was heel goed geprobeerd!

OK, nog een keer een formulier invullen? Nou met gemak hoor!
Olé voor Bart! Evocatus

Evocatus | 07-04-18 | 01:36 | 1

Dat eeuwige gezeur tegen Greet is zonder enige basis, we hebben het over een van de grootste en belangrijkste politici van Nederland en doel ik op de voorkeurstemmen. Een staatsomroep onwaardig.

O2Neutraal | 07-04-18 | 08:48

3.25 is puur nepnieuws. Geert Wilders werf weggestuurd omdat hij op eerste kerstdag geen column wilde aanleveren. Smerig dit..

barryvantiggele | 07-04-18 | 01:11

Wat een afschuwelijke vooringenomen en zelfingenomen ‘journalisten’ bij radio1. En dan het selectief shoppen in het verleden van de site met nadruk op Wilders (geen al te opvallende persoon nogthans irt GS) en Roos (altijd goed om om te lachen). Nadruk ook op dat verleden, met de uit de lucht gegrepen suggestie dat het nu slecht zou gaan (ik ken geen bezoekersaantallen, maar te oordelen naar de reaguursels is dat absoluut onwaar). Kortom, een aardig stukje riooljournalistiek met als verademing de eerlijke en feitelijke interventie van Bart Nijman. Tot zover mijn recensie. Go GS, go Donorreferendum!

duh! | 07-04-18 | 00:50

Zo zuur als nooit tevoren, zingt de NPO in vele koren, aversie wel meer dan 9000 keer, het azijn doet hun eigen blaas nu zeer.

Ik wou ook een rijmpje doen. Getekend voor het referendum, maar mocht het er van komen ga ik voor stemmen. Pluk mij maar kaal, komt er misschien ooit toch iets gedeeltelijk goed met mij..

Passion Of The Goat | 07-04-18 | 00:50

Het radioprogramma probeerde wel zand in de machine te doen, maar Bart pareerde het uitstekend. Als 'jongeman' mag ik dat wel.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 21:57

Wat een onderhuids zuur, frustratie en geschuur droop er bij die twee van af, fijn dat er beelden van waren . GeenStijl is op de goede weg .

Castor12 | 06-04-18 | 21:56

In ons achterhoofd wordt dat natuurlijk de nieuwe wedstrijd.
Wie van 'ons', wie van de reaguurders, haalt de status en eredivisie, te worden geciteerd door 'de kritische vijand / de kritische Radio 1'. Há.
Want dan ben je wat.
Het is sowieso 'n aardige kwestie, zeg maar, 't Jolo-effect'.
Dat 'Jolo-effect' is 'n beetje als 'n meezwemmende parasiet; die moet in reactie 'altijd' precies ‘t tegenovergestelde zeggen dan van wie hij voor z'n winkeltje afhankelijk is: Jolo, de anti-GeenStijl. Zoals Pechtold ook 't parasitaire klim-apie was, ook op sterven na dood, maar gered werd dankzij ‘t anti-Wilders zijn. Zoals slingerplanten afhankelijk zijn van ‘n sterke stam waar omheen zij zich wikkelen, en waarbij zij in hun overmoed af en toe denken 'n heuse functie te hebben; die van wurgslang. Zegt GeenStijl a-b-c, dan moet en zal Jolo ’t tegenovergestelde zeggen met x-y-z of anders wel 1-2-3. Zegt Wilders zijn A-B-C logica, dan zal Pechtold ‘t tegenovergestelde zeggen met X-Y-Z, of anders wel I-II-III. Zegt GeenStijl 'wij zijn voor referenda' dan kun je er vergif op in nemen, dat Jolo tégen de referenda zal zijn. Links representeert zich telkens als de uitvretende en parasitaire tegenhanger van de wakker realistische mensen. Jolo is ‘n 'niksje'; 'n goedkoop plaagduiveltje met kapot opwind-mechaniekje. (de psychologie over 'seksuele alleseters' is heel onthutsend en vol zielig onverwerkte pijnlijkheden) In ‘t diepst van zijn gedachten droomt hij, dat hij altijd kan zeggen, te weten wat hij wil; hij is immers 'tegen', hij is anti-GeenStijl.
En nu heeft zich 'n nieuwe Jolo aangediend; Radio 1.
Ook zij zeggen als 'dappere Dodo', te weten wat ze willen. Echt waar hoor. Radio 1 heeft 'n nieuwe vorm van zelf-identificatie ontdekt, en dat is (tromgeroffel, jawel), nou, dat is dat ze anti-GeenStijl zijn. (klaterend applaus)
Hoe zat dat nou ook weer (?), met die toespraak van toentertijd Koningin Beatrix (?), en dat iedereen d'r gezemel helemaal zat was. Oja, toen heeft de NPS er 'n extra lang fake-applaus achteraan geplakt. En toen zei de Gelauf van die tijd (of was hij 't zelf?), dat zulk extra lang applaus toch 'recht deed aan de sfeer waarin het bekeken moest worden'. (zuiver gelul en zuivere staatspropaganda dus)
Radio 1; de waarheidsvindertjes; de padvinders van links-idealisme.
Ze weten niet op welke manier ze hun verhaaltjes nog nieuw leven in kunnen blazen; en daarom gaan ze van arren moede maar 't tegenovergestelde doen van hun links-smakeloze prutje opwarmen; ze gaan rechts persifleren.
Parasieten 2.0 of parasieten 3.0 (we raken de tel kwijt, als we 't Jolo-effect meetellen)
Succes kent vele kinderen; GeenStijl kent vele navolgers, ook onder de anti-GeenStijlers.
(geheime gedachte in m'n achterhoofd; misschien word ik hiermee ook wel eh, geciteerd, há)

Der Paulie | 06-04-18 | 21:48 | 2

+1 voor jou!

LuckyGirl | 06-04-18 | 22:36

Op verzoek 'n toelichting.
(de psychologie over 'seksuele alleseters' is heel onthutsend en vol zielig onverwerkte pijnlijkheden = 'mama, waar ben je (?); mama, ik hou van jou; mama, ik kan je nergens vinden, hoeveel verschillende vrouwen ik ook probeer; mama, want geen eentje is zo lief en goed als jij; mama, mama help me')

Der Paulie | 06-04-18 | 23:21

Trots om bij het roze leger te horen!

denhaagvandaag | 06-04-18 | 21:22

Als van Jole het initiatief had genomen, hadden ze hem voor de camera en microfoon afgezogen.
De vooringenomen haat droop er van af.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 20:38 | 1

Hahaha lekker beeldend. Ik denk dat ze deze comment niet gaan quoten bij de NPO de volgende keer.

kaasfondue | 07-04-18 | 07:49

hoor ik nou dat ze moeilijk doen omdat geenstijl af en toe de gierput open zet.

IPNP | 06-04-18 | 20:22 | 2

Jaloezie omdat ze zelf niet mogen zeggen wat ze willen, angst omdat hun baantje bij de radio niet meer zo vanzelfsprekend is en als laatste balen ze dat ze GS nergens inhoudelijk op kunnen pakken.
Zie het zo: ze hebben nu GS al nodig om een radio item te maken dat beluisterd wordt.

LuckyGirl | 06-04-18 | 20:41

Hoe zou jij het vinden als je alleen mag schrijven binnen redactionele kaders en de GS-journalisten mogen schrijven over wat ze willen. Wil je schrijven over zwembaden van overbetaalde eurocraten, bijv. met een soort top tien, zelfs dat is mogelijk, bij de andere alternatieve media, vergeet het.

O2Neutraal | 07-04-18 | 08:53

Geert Wilders columnist bij Geenstijl? Ik volg deze site al 12 jaar, maar dat heb ik ofwel niet meegekregen ofwel kan ik me niet herinneren.

koeberg | 06-04-18 | 20:18 | 3

Ik heb hem alleen als reaguurder gezien. (hoi Moi)

XaleX_2 | 06-04-18 | 20:35

Nou Koeberg dan heb je in die 12 jaar niet zo goed op lopen letten.

beter-laat-dan-nooit | 06-04-18 | 20:36

4 maanden geleden reageerde hij nog twee keer. Althans dat is mijn vermoeden. Zinsopbouw, woordgebruik en gedachtengang kwamen overeen.

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 21:14
-weggejorist-
koeberg | 06-04-18 | 20:14

I see what you do: eerst GS als evil en racistisch neerzetten, dan herhalen dat het referendum van GS afkomstig is.
Maar de reaguurders kunnen net als bij de oprichting van powned snel schakelen en de hele familie laten tekenen, er zit meer in het vat.

28 | 06-04-18 | 20:12

Oei. Er is me nu veel duidelijk geworden. Hoe kan ik mijn GS-abonnement opzeggen?

Hume | 06-04-18 | 20:03 | 2

Kan alleen als je het via die vent in die regenjas, hij staat op die mistige parkeerplaats, regelt.

kwark001 | 06-04-18 | 20:11

Je computer uit het raam flikkeren.

reagluurder010 | 06-04-18 | 20:12

Radio 1 heeft in iedergeval genoeg arrogantie!

ikgeloofhetniet | 06-04-18 | 19:59 | 1

Da's het enige dat ze nog in huis hebben.

LuckyGirl | 06-04-18 | 20:37

Wat een fatsoenlijke oprechte nette reactie van de kant van die gast van GS. Zet daar aanrander Francisco van Jole tegenover. Je weet wel; die van het meisje dat zei "ik zei NEE en je duwde je tong in mijn strot" waarvan van Jole het op band toegeeft. Ik zit liever bij een site met een eerlijke open gast met zelfreflectie oftewel GS dan bij een zure vieze stinkende site van bewezen aanranders die nooit verantwoording nemen. Van Jole; in je vieze face.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 19:52

Zeggen ze nou: "Onder Wesie"? Wesie is toch niet van GeenStijl? Die is toch van Powned?

J. Jarig | 06-04-18 | 19:51 | 1

Vroegah was weesie de baas. Toen powned van de grond kwam is ie weggegaan. Ouwe centenschrapert ghehe.

reagluurder010 | 06-04-18 | 20:11

Ik luister nooit naar de NPO omdat de line up slecht is en links teveel gepropageerd wordt. Ik zou ook niet weten wie die zure harrie in de studio is.

BozePaarseMan | 06-04-18 | 19:50

Bij dat ik getekend en gedoneerd heb zouden alle geen stijl lezers moeten doen en activeer ook even familie en vrienden en de STAATS TV neem ik al heel lang niet meer serieus

likdoorn | 06-04-18 | 19:40

In ieder geval wordt Geenstijl steeds meer opgemerkt en serieus genomen, hoewel men dat wel probeert te verbloemen.

GKJP | 06-04-18 | 19:25 | 1

Als je in deze tijden door de MSM gehaat wordt moet je wel iets goed hebben gedaan.

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:42

Speciaal voor Radio1:
Ongezien de tyfus voor jullie!

JosArends | 06-04-18 | 19:24

Ik loop al zo'n tien jaar mee hiero. Voor die tijd onder een andere nickname. Laat maar lekker waaien hiero. Ik vind(t), sorry necrosis, dat we gewoon moeten doorgaan op onze juiste weg.

kwark001 | 06-04-18 | 19:17

Mijn schoonvader ook die maakte kruiswoordpuzzels werd ontslagen omdat ze software daarvoor kregen, al zie je zijn woordenschat dat is niet normal. Af en toe probeer ik hem te verassen, ik introduceerde 'aarstulp' . Dat was lachen met die ouwe. Pictures not included.

Papierversnipperaar | 06-04-18 | 18:59 | 2

Heb jij je baksel nog doorgelezen voordat die tegel de oven inging ?
*Visioen heeft van vader Papierversnipperaar, die nu Papierversnipperaar over de knie legt..*

Wijze uit het Oosten | 06-04-18 | 19:27

Hij is gecremeerd ondertussen?

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 21:09

D66'tje pesten is een prima politieke doelstelling.
Maar dat ligt niet aan D66 omdat we tegen de partij zouden zijn. Maar we zijn wel tegen de antidemocratische tendensen die D66 regenten uitdragen.

Rommelende Onderbuik | 06-04-18 | 18:57 | 3

Inderdaad, men klaagt over van alles, maar de oorzaak laat men buiten beschouwing. Overigens kan het geen kwaad gewoon over 66 te spreken tegenwoordig. Die D moet je verdienen.

O2Neutraal | 06-04-18 | 19:04

lastige nuances voor de NPO

Cobalt bomb | 06-04-18 | 19:06

Pesten is nog 1 ding, demoniseren is wat anders, he Pechtold!

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:22

Met mijn 89 jaar behoor ik tot de ouderen schat ik zo in.

HoerieHarry | 06-04-18 | 18:54 | 5

Dat waren mooie tijden Lewis...

HoerieHarry | 06-04-18 | 19:01

Pff.. ik ben reeds 101.

RickyLaRue | 06-04-18 | 19:02

Yup :)

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 19:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat Radio1 zich laat afleiden door wat reaguurders. Want laten we wel zijn; de faksisten zijn weer terug en ze zijn onder ons! Ze hullen zich in nuance en stelen linkse stokpaardjes. Dáár zou Radio1 eens aandacht aan moeten besteden!

atheïstisch stemvee | 06-04-18 | 18:54 | 5

atheïstisch stemvee | 06-04-18 | 18:54 |
De enige die zich presenteert als de sterke man is A.P. Dat is het alfa mannetje van de 2de Kamer. Wilders valt vaak in herhaling, ik wil niet zeggen dat het een typische beta male is of zo... maar eh puur sec... dan is het A.P. wel... Ennuh Therry is ook niet een super alfa male... De overige mannen hoef ik denk ik niet te behandelen of wel?

Príncipe | 06-04-18 | 19:04

@Príncipe
A.P. is de genuanceerde ijzeren vuist tegen het homeopathisme!

atheïstisch stemvee | 06-04-18 | 19:25

atheïstisch stemvee | 06-04-18 | 19:25
A.P. onderscheidt zich van de watjes, maar we moeten hem wel zorgvuldig testen of ie van het juiste staal is gemaakt. Anders hebben we straks ene fake premier. ;-)

Príncipe | 06-04-18 | 19:27
▼ 2 antwoorden verborgen

De grootste rel site is nog altijd joop met hun antisemitische teksten over bijv Joodsche menschen.
Zal je bij GS niet zien of horen.
Dan heb je nog de noord koreaanse media te hilversum die alles maar onder het tapijt veegt als het over de islam gaat.
Bij GS publiceren ze dat soort dingen wel en dat is volgens mij ook de reden waarom GS het zo goed doet en waarom de rest een hekel heeft aan GS.

komtdatschot | 06-04-18 | 18:54 | 2

komtdatschot | 06-04-18 | 18:54 |

Maar Malek Ramadan doet zijn best om in de picture te komen met zijn recente uitspraak: "De sleepwet is nu niet beter".
Vraag mij oprecht af wat men in vak K dan de afgelopen tijd heeft uitgevreten dat het niet gelukt is om de wet beter te krijgen? Laat gewoon je handen eens wapperen, ga aan de slag, zorg voor dit land, zorg voor de bewoners van dit land en laat je kleingeestige partijbelangetjes eens los! Stelletje kruideniers van een bedenkelijk laag allooi,
Zo pilletje en de avond kan beginnen.

F. Jacobse | 06-04-18 | 19:36

F. Jacobse | 06-04-18 | 19:36 |:
Proost!

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:40

Presentatrice: "In den Haag kijken ze met klamme handjes af". Mmmkay.

Basil Fawlty | 06-04-18 | 18:53 | 7

@einstina
Ghehehe. Touché! You kicked my ass. Hahaha! Love it ;-)

Basil Fawlty | 07-04-18 | 02:20

Basil Fawlty | 07-04-18 | 02:20
Ik meende het wel, ik las er zo overheen!

O2Neutraal | 07-04-18 | 08:55

@Basil good!! :-)) Dat het sarc en scherp was had je bij mij eigenlijk wel moeten weten... maar vooruit. Vergeven ;-)

Rest In Privacy | 07-04-18 | 10:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Wat me opvalt is dat ze wel de conclusie trekken dat de achterban voornamelijk uit 'jonge mannen' bestaat. Ik mis 'witte' jonge mannen, ik mis opleiding en achtergrond, volgens npo dan, ik bedoel, ze trekken wel de conclusie dat we voornamelijk jonge mannen zijn, trek het dan wat breder zou ik zeggen. Sinds ik hier namelijk rondzwerf, valt het me op dat de reaguurders, enkelen daar gelaten, allen de gemiddelde politicus qua iq tenminste evenaren en qua integriteit overstijgen.

GKJP | 06-04-18 | 18:51 | 9

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:38

Dank, maar dient u mijn 'verwoordt' dan niet te corrigeren? Zo leer ik niets.

GKJP | 06-04-18 | 19:43

O2Neutraal | 06-04-18 | 19:39

Daarom noemde ik integriteit er ook bij...

GKJP | 06-04-18 | 19:45

GKJP | 06-04-18 | 19:45
Bij deze!

O2Neutraal | 07-04-18 | 11:21
▼ 6 antwoorden verborgen

Radio 1 zit er bovenop. Binnen 15 jaar GeenStijl ontdekt!
Hulde, fossielen!

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 18:50 | 3

Heee u bent er (gelukkig) weer. Maakte mij al zorgen. ! Want uw bijdragen worden door mij node gemist. Daarbij gedachtig aan wat u schreef over uw verzorging van een zieke dacht ik 'het zal toch niet dat hij ook geveld is'.... Dus blij u hier weer te zien.

Lupuslupus | 06-04-18 | 19:00

Dank je, waarde lupus :)
Ik ben gezond gebleven. Maar weinig gelegenheid om hier te komen.

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 19:11

Ik merk het en vind het jammer, ik geniet na een verhit getegel altijd van vooral je droge opmerkingen.

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:44

Het naast #nexit toch een machtig mooi doel voor menig Reaguurder: voorgelezen worden op de NPO met een niet gejorist plempsel.

de Voorzittert | 06-04-18 | 18:50

Tot de Grote Invasie was het juist policor om "Lang leve Israel en al haar bewoners!" te roepen. Opkomen voor onderdrukte volkeren zoals de Joden en de westerse christenen is nu racisme of andere lachwekkende onzin. Met het neersteken en verbranden van een hoogbejaarde Joodse vrouw heeft de linkse elite minder moeite, noch met het feit dat uit de moslimwereld daarover geen woord van protest is opgestegen.

K. Westergaard | 06-04-18 | 18:47 | 1

Dat is nog steeds politiek correct.
lekker deugen met zn allen!

Tgroenekroontje | 06-04-18 | 18:59

Het framen is begonnen. Geenstijl is bah, vieze racisten en seksisten, misbruiken democratische rechten, referendum is hun speeltje en D66 pesten. Laat je niet misbruiken lieve morele luisteraars!

Je zou maar eens moeten toegeven dat mensen gebruik maken van een, vooralsnog, democratisch recht, dat een referendum over de donorwet best logisch is en dat wij D66 niet pesten maar dat D66 zichzelf met terugwerkende kracht pest.

GroetenVanUrk | 06-04-18 | 18:47

Zit ik er ook tussen?

Kan niet luisteren

Nacho_Vidal | 06-04-18 | 18:42 | 6

Werden geen namen genoemd. Maar spelt u tyfys met een y?

VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:45

Je kan het slechter treffen :)

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 18:45

@VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:45
*triggerd* autist.

MogeWijEveOvergeve | 06-04-18 | 19:17
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat een geweldige samenvatting. Ik word per direct premium lid.

sinnedsawereh | 06-04-18 | 18:42 | 1

Goed zo!

Lupuslupus | 06-04-18 | 19:03

Getekend en ook gedoneerd, en nu is het genoeg geweest voor vandaag. Als iedereen nu ff volgt, dan schiet t een beetje op.

RayHolland | 06-04-18 | 18:40

Ik zou haar doen.

Stormageddon | 06-04-18 | 18:39 | 1

Je zou niet zeggen dat Willemijn al 76 is.

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 18:52

Slechte publiciteit is ook publiciteit, domme zet weer.
Zeker als je met een enorme hoeveelheid aan belastinggeld niet eens in staat bent om het aantal kijkers en luisteraars vast te houden.
Dan zit je duidelijk op het verkeerde spoor, maar dat zie je niet door een roze bril.

MogeWijEveOvergeve | 06-04-18 | 18:37

Wat een lul verhaal. Een beetje vertellen wat je zelf wilt horen....

poiuytrewq | 06-04-18 | 18:37

Deze valt in het pulletje van :
"Wie men liefheeft, kastijdt men.."
Tot zover de duiding van de redacteur van NPO1....

Wijze uit het Oosten | 06-04-18 | 18:36

Dank u

pajans | 06-04-18 | 18:36

Radio? Laatst liet ik mijn zoon van 18 er eentje zien en heb hem uitgelegd hoe die werkte.

watergeus | 06-04-18 | 18:35 | 2

Heb je hem ook uitgelegd waar de kindjes vandaan komen?

HoerieHarry | 06-04-18 | 18:38

HoerieHarry | 06-04-18 | 18:38
Uit de witte onderbroek van Franco van J?

F. Jacobse | 06-04-18 | 19:28

De gevestigde media zijn al jaren bezig met het aankondigen van de ondergang van Geenstijl. Dat kunnen zij nog jaren en jaren volhouden, want hoe slechter het met de gevestigden gaat, hoe meer subsidie zij kunnen verwachten.

Jan Passant mk2 | 06-04-18 | 18:32 | 1

Nou de NPO gaat harder ten onder dan GS hoor. Stukje projectie van een biemert van de action dit. Stiekem zijn ze stikjaloers dat ze niet Team GS zijn. Zoveel vrijheid om te publiceren wat je wil én relevant zijn, zeldzaam.

VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:38

Goede en gedegen antwoorden van Van Rossem.

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:32 | 1

Zeker. Reageert ontspannen. Heel goed. Kent z'n grenzen ook.

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 20:58

roze rel weblog? jonge mannen? ben 45 :)

lovekila | 06-04-18 | 18:31 | 5

F/21

Mark_D_NL | 06-04-18 | 19:44

T/33 NL 020 ;-)

Príncipe | 06-04-18 | 20:26

AH/64(D)
Vrienden mogen Longbow zeggen.

GOEM | 06-04-18 | 21:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik heb misschien niet goed geluisterd, maar ik word helemaal niet genoemd!!!

Lewis | 06-04-18 | 18:31 | 4

Ik ook niet. Ben in tranen uitgebarsten ....

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:33
-weggejorist-
Lars030 | 06-04-18 | 18:35

Ik heb genoten toen Pauw ooit mijn comment liet zien op tv. Wel jammer dat je dan niks kan terug zeggen. Eigenlijk moeten ze allemaal reaguurders worden en het gesprek aan gaan.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:44
▼ 1 antwoord verborgen

Het is altijd cherrypicken met comments. Nooit eentje van Seven, Parel van het Zuiden of wijlen necrosis.

Feynman | 06-04-18 | 18:30 | 9

Luivend | 06-04-18 | 18:55
Graaf van Egmont was daar niet bij. En al langer niet. Die ouwe framboos is wellicht naar de eeuwige wijnranken. Wie weet meer?

Cobalt bomb | 06-04-18 | 19:01

Het is net DENK die met uitgeprinte tweets staan te stamelen.
Ik zou ook graag Schoorsteenveger genoemd zien, Feynman.

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:02

@Cobalt bomb
Graaf kwam laatst nog langs om te melden dat hij niet echt in goede doen is maar ons wel nog volgt en dat hij het heel erg leuk vindt om ons te zien sparren en dat hij het zeer waardeerde dat wij bezorgd zijn aangaande zijn gezondheid. "But it isn't a pretty picture" vertelde hij. Bugger!

Basil Fawlty | 07-04-18 | 00:13
▼ 6 antwoorden verborgen

De voorgelezen reaguursels vielen mij eerlijk gezegd een beetje tegen.

GroetenVanUrk | 06-04-18 | 18:29 | 5

Lewis Lewinsky | 06-04-18 | 18:47 :
Die ene was van jou he? hahahaha!

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:00

@Lewis Ik heb plots een visioen van een bloemlezing van reaguursels. Misschien kan de redactie daarvoor iemand aannemen, crowdfunden we de kosten verder wel bij elkaar.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 19:03

einStina | 06-04-18 | 19:03 |:
Misschien heeft joris nog een database met gejorisde reaguursels.
Dat zou leuk zijn om te bundelen.

LuckyGirl | 06-04-18 | 19:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Mooi laat ze maar op pleuren, ze zijn niet welkom

revoluta | 06-04-18 | 18:29

...."voornamelijk jonge mannen..." ik weet het niet hoor maar ik ruik hier vooral zweet van 50+'ers. Of men jokt de boel bij elkaar en zijn het eigenlijk 20-jarige volgevroten verwende kloteklappers met een Pavlovstijfje van Poetin. Vrij naar een reaguurdert.

3.19 Dacht ik al. Gebeurt nu subtieler. Zo'n constantgraaff die dan de PVV besjt of een random redactielid dat even 1984 gaat op konttranspiratie theoristjes. Brengt reuring.
4.40 muhnierrrr sjnorremansj

Top om te horen dat er achter de schermen vanalles gaande is met het referendum. Yay!

VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:28 | 6

einStina | 06-04-18 | 18:35
Ja ik was je aan 't kietelen. Zal 't nooit meer niet doen... Gheghe

VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:47

Het wordt steeds knusser... :)

Rest In Privacy | 06-04-18 | 19:03

Gatverdamme, huur een kamer...

Zoon van Boer | 06-04-18 | 19:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Ze leven daar helemaal in hun eigen deugbubbeltje van zelfmasturbatie, geen idee van wat er op de straat leeft. Preken voor eigen parochie en elkaar schouderklopjes geven. Ik heb geen enkele boodschap meer aan deze lui. Nul.

Kabouteraap | 06-04-18 | 18:27

Radio 1.Nog nooit naar geluisterd.. Begrijp nu waarom.Bestaat er ook een 2 en 3.Ook nog nooit naar geluistetd.Betaal wel hun salaris helaas.

van stampij | 06-04-18 | 18:24

Van mij had hij mogen vragen of de NPO aan politiek doet en of dat een steeds groter onderdeel van de NPO gaat worden.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:22

Bart doet het goed, je zag de aasgieren boven zijn hoofd cirkelen maar die zitten nu verbrouwerend en met hongerklop in hun nest.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:20 | 7

XaleX_2 | 06-04-18 | 18:44 |:
Bart doet het zo goed dat hij daar gerust kan gaan zitten.
GS heeft veel bagger over zich heen gekregen en demense herinneren zich hooguit een Rutger of Roos.
Daar niet gaan zitten (ik hoor Pauw al zeggen dat Bart is uitgenodigd maar niet wilde komen) is ook een teken van angst of onzekerheid.
Dus wél daarheen gaan, juist wél ruimte bieden aan een Dennis Honing of Anne Fleur Dekker maakt GS zo... eeh.. inclusief.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:59

Is ook zo Patje, maar het schuurt wel een beetje.

XaleX_2 | 06-04-18 | 19:03

*verbouwereerd

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 20:54
▼ 4 antwoorden verborgen

En maar proberen GS in een hokje te proppen.
Ze snappen nog steeds niet dat juist de 'niet te grijpen' factor GS maakt tot wat het is.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:18 | 4

Eens met Lucky. GS past niet in een hokje omdat de reaguurders alle kanten uit springen: zoveel hoofden, zoveel stemmen. Soms is er grote eensgezindheid op het forum maar bij een volgend artikel is die eensgezindheid heel ver te zoeken. Daarom vond ik GeenPeil dan ook een heel slecht idee; er is totaal geen eensgezindheid op GS.

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:38

Daarom gaan de oude media kapot: ik ga geen abonnement nemen op een krant die mij vertelt wat ik moet denken.
Reaguurders zijn het dan weer eens, dan weer totaal oneens met elkaar afhankelijk van het onderwerp.
Maar GS zelf is ook niet één geoliede machine met alle neuzen dezelfde kant op.
Wanneer morgen '66 met een (in de ogen van GS) redelijk standpunt komt, dan wordt daar als zodanig over gepubliceerd, en zo met elke politieke stroming.
Nooit een kant kiezen en daarvoor blijven kiezen.
Daar kunnen ze bij de publieke nog een punt aan zuigen.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:51

Goed gezien Lucky. Dat is het verschil tussen levend en dood.

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 20:53
▼ 1 antwoord verborgen

Uit het artikel: De tyfys voor die moslim-opa's. Lang leve Israel en al haar bewoners.

Typisch commentaar voor vele reaguurders inderdaad. Laat die rode pil nog even verder verteren mensen. Dan weet je wat er mis is met bovenstaand commentaar.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:14 | 3

Zoveel zijn dat er niet hoor.
Als je het naast comments onder youtubefilmpjes of tweets legt valt het hier best mee qua uitlatingen.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:25

Ja die spellingsfout is onvergeeflijk maar daar heb ik geen rode pil voor nodig.

VeelTeSteil | 06-04-18 | 18:30

De islam is het wereldwijde kwaad dat alles wat goed en mooi is, vernietigt. Of dat nou islam opa's zijn of niet, maakt niet uit.
Op elk land ter wereld valt wel wat aan te merken maar een feit blijft dat OOK Israël bestaansrecht heeft. Dat feit wordt bestreden door 500 miljoen Arabieren in de regio (en daarbuiten) die Israël liever vandaag dan morgen de zee in willen drijven, willen vernietigen!
Dus helemaal eens met 'de typhus... enz'. Het had anders verwoord kunnen worden maar dat is niet zo dus take it or leave it. De islam heeft heel iets anders voor de 'ongelovigen' in petto dan een paar woordjes die sommigen in het verkeerde keelgat geschoten zijn.

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:52

Is er ook 1 van mijn commentaren voorgelezen?
*voorleesmoeder*

Is dit nog nieuws? | 06-04-18 | 18:11 | 2

Ik heb niet één van mijn reacties teruggehoord. Ben zéér bedroefd.....

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:54

Lupuslupus | 06-04-18 | 18:54
Ahw.... :( Juist die commentaren voldoen niet aan het stereotype.
*snikt mee*

Is dit nog nieuws? | 06-04-18 | 19:19

Radio1? Och dat heeft niemand buiten 020 gehoord hoor.

Isookweerzoiets | 06-04-18 | 18:10 | 2

Dankzij GS heeft deze uitzending een korte piek mogen beleven.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:20

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:20
Ha lol!! ;P

Cobalt bomb | 06-04-18 | 18:55

He wat? Zijn we in nood en opzoek naar aandacht?

IkWilOokWatZeggen | 06-04-18 | 18:10 | 1

Pure projectie.
Triest en lachwekkend tegelijk.

LuckyGirl | 06-04-18 | 18:22

Ik vind het geenstijl.

Croxifoxio | 06-04-18 | 18:10
-weggejorist-
Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:09 | 1

Heerlijk!

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:09

"Die [achterban] bestaat voornamelijk uit jonge mannen..."
Hahaha. Ik viel van mn stoel. Kan iemand me oprapen? :)

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:08 | 22

Sorry, ik doelde ook op de 'jonge mannen' van tegenwoordig die zich als jankende wijven opstellen. Niet de welbespraakte rationele dames die zich in dit moeras van anoniemen durven uit te spreken over maatschappelijke zaken.

Luivend | 06-04-18 | 19:48

Ssst jongens, dat is een publiek geheim.

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 20:49

@Luivend aha! Dan ben ik het met je eens! Ik wilde dat nog zeggen, maar dacht dan wordt iedereen vast boos op me. Haha. Tsja, als je zo telt, vrouwen als zeur en mannen als mietjes, allemaal wijven, kom je een aardig eind idd.

Rest In Privacy | 06-04-18 | 22:23
▼ 19 antwoorden verborgen

bnn/vara tussen de middag:
het kleuteruurtje.

Kanarie_Geil | 06-04-18 | 18:06

Ze zeggen "oh wat errug" maar krijgen wel een nat broekje.

solcama | 06-04-18 | 18:06

Zaten mijn zinvolle bijdragen er ook tussen? Woon in multicultureel Afrika, dus dat levert bonuspunten op. En subsidies!

Rest In Privacy | 06-04-18 | 18:04 | 3

Nou, je bent er nog niet zo lang (zwitsal = < 120 dagen) en de kont van DKS likken is ook niet bijzonder zinvol, dus nee.

LiniaalRectaal | 06-04-18 | 20:48

Aha, 120 dagen. Ik dacht 90. Bedankt voor de info, Lineaal.

Rest In Privacy | 07-04-18 | 14:53

Tja...

schijtzat | 06-04-18 | 18:03 | 1

Ik kan het niet volgen. Veel te veel gebonk, heet dat tegenwoordig muziek?

jjg | 07-04-18 | 18:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen