achtergrond

Geenstijl

LIVE. Marketing Rutte komt met 'visie' op EU

De visie van Mark Rutte op de EU is eigenlijk heel simpel. Zeggen dat er geen cent meer naar de Grieken gaat en dat er dan toch heel veel geld naar de Grieken gaat.

Of zeggen dat Nederland niet meedoet met het Europees Openbaar Ministerie en dan stiekem toch meedoen aan het Europees Openbaar Ministerie. Of roepen dat je recht doet aan de wens van de kiezer na een oorverdovend NEE in het referendum en dan helemaal geen recht doen aan de wens van de kiezer. Maar omdat "Hallo ik ben Mark Rutte zodra mijn lippen bewegen begin ik met liegen" nou eenmaal niet echt een goede start is bij de onderhandelingen over de Europese superstaat die Merkel & Macron na de Brexit voor ogen hebben, gaat Rutte vandaag in Den Haag Amsterdam Maastricht Leiden Delft Etten-Leur Strijen Budel Ulicoten Oud-Gastel Berlijn vertellen wat hij er allemaal van vindt, van Europa. LIVE te volgen via ENDATMOETENWIJGELOVEN24 of TWANHUYSSTREAM/UNILEVER.

UPDATE: Zo. Klaar. TLDW: Rutte wil geen superstaat, niet meer betalen en (oh ironie) "a deal is a deal". Daar houden we je aan, Mark. Lees HIERRR complete tekst (pdf).

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.