Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Joke Smit-bepotelaar werkt voor PvdA-wethouder Den Haag (en casht tonnen subsidie)

Hindoe-#MeToo Soerin Narain blijkt banden te hebben met Haagse PvdA-wethouder Baldewsingh. Hij werkt voor de gemeente, maar de Joke Smit-genomineerde krijgt ook subsidie van de wethouder. En dat terwijl hij beschuldigd wordt van pedoseksueel misbruik.

Begin deze week onthulde de Telebelg dat tegen Soerin Narain, directeur van de Haagse Stichting Hindustani, diverse beschuldigingen van (pedo-) seksueel misbruikt worden geuit. Hindustani is een emancipatieclub voor Surinaamse en Hindoestaanse Hagenezen die zich (citaat website) "sterk inzet voor de gemeenschap, ongeacht nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid." Kerndoelen zijn veiligheid, integratie, emancipatie, kortom de bekende clichébingo waar je op subsidie-aanvragen lekker mee scoort. En de directeur daarvan wordt dus van seksueel misbruik beschuldigd. Eén rechtszaak, over de aanranding van een 13-jarige, won Narain bij gebrek aan overtuigend bewijs, maar de Tele voerde diverse meisjes en vrouwen (alt-link) op die hem beschuldigen van bepoteldrang en verkrachtingshandelingen. Saillant detail: Narain was een genomineerde voor de Joke Smit-prijs. De pedo-ophef sneeuwde echter onder in de Wekkergekte, en bovendien: Narain won geen prijs. Einde verhaal, zou je denken. Tot er ineens een persbericht van de Stichting Vobis in onze mailbox plofte. 

In dat persbericht (pdf, mirror) spreekt de stichting schande van de berichtgeving, komt er een klacht en een eis tot rectificatie. Toch ff googelen. Stichting Vobis is "powered by stg Hindustani" en is gewoon hetzelfde clubje dat in mei 2017 haar naam wijzigde van Vobis in Hindustani. Narain was en is directeur. We durven dus wel te wedden dat hij het persbericht zelf geschreven heeft, ondanks de andere naam onderaan. Toch eens even verder googelen & rondvragen, dachten we toen.

Subsidiefuik met een Haags tintje
Stichting Hindustani werd in 2002 opgericht en is een typische subsidiefuik voor allochtone emancipatie- en integratiekwesties. Er zijn voornamelijk Hindoestanen actief en de stichting "sluit zich aan bij alle ambities van de gemeente Den Haag", zonder daarin overigens heel specifiek te worden. Ambities meanderen immers bij voorkeur mee met de heersende politieke moraal, want dat is de beste tactiek voor een gezonde subsidiestroom. Alleen al in 2017 kreeg de stichting ruim 70.000 euro subsidie van de gemeente Den Haag. Van een van de vele 'fondsen' van de Stichting Hindustani is de gemeente de grootste. Sinds 2012 is er ruim 356.000 euro verstrekt aan de club (check het zelf met zoekterm 'hindustani' in het subsidieregister). Goede vriendjes van het gemeentehuis, dus. Of liever: goede vriendjes in het gemeentehuis. Want nu komt het:

Directeur Hindustani werkt zelf bij gemeente Den Haag
Bij onze zoektocht ontdekten we dat Soerin Narain zelf werkzaam is als ambtenaar bij de gemeente Den Haag. De directeur van een grote subsidietrekker is 'medior medewerker administratie B' bij de gemeente en heeft in die hoedanigheid een @denhaag.nl mailadres. En doet dus financiële administratie voor een gemeente die zijn stichting financieel ondersteunt. Hij zal vast niet zelf over zijn eigen verstrekkingen gaan, maar heeft dus wel interne kennis. Integer? Als je de Haagse gedragscode voor ambtenaren er naast legt, zijn gemeente en Narain op diverse punten in overtreding van hun eigen regels.

Busted

Hindoestaanse WC Eenden
Soerin Narain is bovendien, zo vertellen bronnen ons, goed bevriend met Surinaams-Hindoestaanse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh. Die is wethouder sinds 2006, stopt na de komende verkiezingen en alhier op GS al jaren goed bekend als dubieus politiek baasje. Zijn portefeuilles overlappen deels die van de stichting Hindustani. Ook vertellen bronnen ons dat Baldewsingh weet dat Narain ooit vervolgd werd voor verkrachting van een 13-jarige. Dus WC Eend Nairin is in dienst van WC Eend Baldewsing, waarbij WC Eend Soerin subsidiestromen van zijn eigen WC Eend Stichting Hindustani controleert en WC Eend Baldewsingh hem de machtige wethoudershand boven het hoofd houdt om een stichting voor emancipatie en tegen seksueel misbruik te bestieren, terwijl diverse meisjes die misbruikt zeggen te zijn glashard als leugenachtige gekken worden weggezet. 

En deze Soerin "Nare Hein" Narain was dus genomineerd voor de Joke Smit-prijs. Waar D’66-minister Ingrid Engelshoven de prijzen uitreikte. Dezelfde Engelshoven die hiervoor D66-wethouder was in... Den Haag! Voor wie na de winst van knettergekke Wekker nog niet overtuigd was van het ons kent ons inteelt-gehalte van die verlepte overheidsprijs voor fopfeminisme.

Update: Ook Shirin Musa heeft advocatenpost

Na publicatie van dit topic meldde zich Femmes For Freedom-eindbaas Shirin Musa. Zij heeft, evenals de Telegraaf, een sommatie van de advocaat van Narain ontvangen, omdat ze twitterde over de zaak. Shirin tegen GS: "Femmes For Freedom doet aan feitelijk activisme, en ik laat de meisjes en vrouwen niet vallen. We laten ons niet de mond snoeren. Ik heb hem niet beschuldigd, maar het OM en de vrouwen. En ik steun de vrouwen." Waarvan akte.

Bonusrant tegen "Nare Hein"

(door ons geanonimiseerd)

lol @ 'Nare Hein'

Reaguursels

Inloggen

Mijn zielige mensen industrie bullshit lingo kaart was na 1 alinea al vol...

Sliptong | 16-12-17 | 01:34

Ooit bestonden er zogenaamde "zwarte lijsten" waar personen op kwamen te staan die toch wat extra aandacht nodig hadden. Het fenomeen "zwarte lijst" zal wel verdwenen zijn net als "neger zoenen" en "zigeunersaus". Toch jammer dat een groot deel van de vroegere "zwarte lijst" toch echt bevolkt werd door gekleurde mensen die nu heel handig onder de radar in allerlei subsidie-clubjes de boel oplichten en hun baantje (uiteraard ambtenaar) misbruiken ten gunste van hun "eigen soort". Helaas was de PvdA ruimhartig in het verspillen van het geld van de burgers in de vorm van subsidie in elk kansloos projectje zolang er maar een "minderheids" etiketje aan hing. Helaas heeft er nooit ooit enige controle plaatsgevonden naar de bestedingen van al die miljoenen en miljoenen subsidies. Er lopen in Nederland een paar mensen rond met enorme bankrekeningen en nul komma nul bijdrage aan werkend Nederland.

Ruikbaard | 16-12-17 | 00:34

Dat je als 13-jarige te horen moet krijgen, dat je verkrachter onschuldig wordt verklaard, omdat er geen bewijs is.. hoe moet dat geweest zijn..

Johnny80 | 15-12-17 | 23:48

Het is allemaal ongeveer in lijn met wat ik denk dat er bij de gemiddelde stichting afspeelt.

Papierversnipperaar | 15-12-17 | 23:40

Bij de PVDA zijn we steeds weer in goede handen !

Castor12 | 15-12-17 | 23:08

Corrupt ventje die Baldewsing. Die heeft natuurlijk zn hand boven het hoofd van Narain gehouden. Wat betreft Narain; smeerlap. Eerst alles afdoen als jaloezie en leugens. Maar nu komen er meer vrouwen naar buiten met hun verhaal. En Narain, nieuws voor je; ze zijn niet jaloers!!! Ze zijn woedend, hebben alles opgekropt alle jaren, sinds hun jeugd!

Johnny80 | 15-12-17 | 22:21

Weg met die ".gasten" ! Geen aanwinst voor de NL maatschappij.

okdsuri | 15-12-17 | 20:29

Bladewalsingh is wereldkampioen wegkijken. Zo erg dat zelfs zijn politieke vijanden zich schamen.
Meneertje kan dus nooit gezien hebben wat zijn vriendje gedaan heeft

Jacktheflipper | 15-12-17 | 19:59

Om het grammaticaal een beetje te plaatsen had ik maar mijn leesbril opgezet.

Rest In Privacy | 15-12-17 | 16:48

In Engeland werd dit gefabriceerd door Paki's en hier door semi-Suri's. We staan er gekleurd op.

gnor | 15-12-17 | 16:48

Echt onvoorstelbaar allemaal. Iedereen dekt iedereen, en dan lijkt Baldewsingh er nog het meeste te dekken. Dit zal echt niet gebeuren in een dorp als Juinen, maar kan alleen maar in de geweldige stad achter de duinen

Harry de Slijter | 15-12-17 | 15:54

En dat komt allemaal naar boven omdat je kandidaat bent voor een wc-eendprijs samen met oa die fopwetenschappende stokebrand wc-eend van de UVA-diversiteitspolitie met een jurie voorgezeten door wc-eend Jinek waarna deze wc-eend ´s avonds aan bod komt in het wc-eend programma Jinek met een (haha) kritisch wc-eend intervieuw door die wc-eend ¨journaliste¨. We´re doomed!

drs kwenie | 15-12-17 | 15:23

En zo heb je je antwoord op de vraag: "Waarom is het zo'n zootje in de Haagse ambtenarij? ". Die bestuurders zijn niet alleen door en door verrot maar ook nog eens chantabel. Kijk naar de corruptieschandalen die de rechter wel haalden en alleen dankzij een toevallig aanwezige journalist publiekelijk bekend werden. Dit kan alleen hier in Den Haag.

eyric | 15-12-17 | 15:18

Heb in de afgelopen jaren meerdere ervaringen gehad met hindoe's. En dan heb ik het over een hindoe mevrouw die een advocaten kantoor bestiert en haar dochter die mij op een gigantische wijze financieel heeft benadeeld. En als je hen daarop probeert af te rekenen, gaan ze ordinair lopen dreigen, traineren en zaken uit hun verband te trekken in de hoop dat je een aangespannen recht zaak zal gaan afblazen. En wanneer het geding dan aanstaande is: Gooit de mevrouw die zich zelf advocaat noemt, de handdoek in de ring en laat een andere vrouwelijke advocaat (Haar medevennoot) de hete kastanjes uit het vuur halen. Zelfs in de recht zaal bij de kantonrechter wordt de boel bij elkaar gelogen. Dus zeg mij niets over hindoestanen. Soms zijn ze nog erger dan welk andere Nederlander dan ook.

jale | 15-12-17 | 15:16 | 2

En, rechtzaak gewonnen?

H. Caulfield | 15-12-17 | 16:51

Ja, de kantonrechter was gelukkig zo helder dat hij door alle leugens en bedrog heen prikte

jale | 15-12-17 | 21:55

Eerste topic had te weinig informatie dus leek het een niet onderbouwd #metoo verhaal. Nu blijken er meer meisjes door deze pedo-mijnheer te zijn aangevallen.

En een connectie met Baldewsingh is altijd verdacht.

Mahatma | 15-12-17 | 15:11

Misschien dat GeenStijl het stukje over de naamswijziging kan aanpassen. Want stichting Hindustani is over gegaan in Stichting Vobis, en niet andersom.

Broekpaling_bezitter | 15-12-17 | 15:03

wordt toch echt tijd dat NL wordt opgedeeld in 2 stukken.
1 deel waar de zieligen,hun linkse steunpilaren en de gekkies van de media wonen.
en een ander deel waar de nuchtere,rationele realisten wonen.
en niet te vergeten 2 belastingsystemen voor ieder deel en zeer waarschijnlijk ook verschil in wetgeving.

pejoar | 15-12-17 | 14:56

Een beetje coulance mensen. Deze mensen hebben in de landen waar ze vandaan komen hun hele leven anderen moeten omkopen om iets voor elkaar te krijgen en die zelfde mensen met tassen criminele bagage worden nu door onze overheid ingezet op subsidie posten in de gemeentes. Das de kat op het spek en deze linkse bubbel zal met geweld uit elkaar barsten.
Zo rolt dit land wen er maar vast aan je hebt ze tenslotte zelf gekozen.

Therapietje | 15-12-17 | 14:51

Een paar jaar geleden het genoegen gehad met een iemand te spreken die kind aan huis is in en achter de coulissen van de Haagse gemeentepolitiek. Liep vast op een andere wethouder bij een burgerinitiatief en werd even bijgepraat over hoe de hazen lopen daar. Ik zal niet herhalen wat deze m/v tegen mij liet ontvallen over wethouder B. en zijn handelswijzen maar bovenstaande verbaasd past in het geschetste plaatje. Voor deze parasiet stond NB een landelijke functie te wachten.

spinselsinjehoofd | 15-12-17 | 14:44 | 2

In moet zijn tussen. Sorry voor te snel posten.

spinselsinjehoofd | 15-12-17 | 14:45

Grrr... "verbaasd mij niets" getypt. Er vallen stukken tekst weg lijkt wel.

spinselsinjehoofd | 15-12-17 | 14:47

Het hele ijspaleis zit vol Hindoe's, telefonisch niet te verstaan en ronduit schofterig gedrag als je daar wat van zegt!

redthehaghue | 15-12-17 | 14:44 | 5

@Mahatma

Als je net zo praat als je nick is mijn punt gemaakt!

@koter

Betaal al 35 jaar voor kneusjes als jij.

redthehaghue | 15-12-17 | 15:38

redthehaghue | 15-12-17 | 14:44
Trouwens, The Hague schrijf je zo. Dus zonder die extra h.

Mahatma | 15-12-17 | 16:29

Het is dan weer wel positief te noemen dat 'ze' je kunnen verstaan, haha.... Zelf heb ik helemaal niets tegen hindoestanen, maar wel die hondenhater Baldewsingh.

JI-HAAT | 15-12-17 | 18:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Zonder veroordeling door een rechter zijn dit allemaal praatjes.

Taggart | 15-12-17 | 14:42

De maatschappij is er niet klaar voor.

D.w.z. de allochtone groepen. overal wil men meer diversiteit. Zelfs meer dan de reeële verhouding per bevolkingsgroep t.o.v. het geheel.
Meer bij de politie, meer bij de gemeente, overal. Maar wat zien we?
Bij de politie lekken vele agenten belangrijke informatie naar hun criminele neven en vrienden, pleegt men meerdere beleidsregels.
Bij gemeentes speelt men elkaar de bal toe, zet lieden met een jihad verleden in als jeugdwerk er, declareert men erop los. Elatik bij de politie voor een 10-12K per maand. De marokaanse dame die haar kennissenkring opdrachten tbv gemeente Amsterdam liet uitvoeren als de radicalisering funktionaris, etc, etc.

In den Haag spelen de hindoestanen elkaar de bal, het geld toe.
Kortom, de droom, het idealisme van afspiegeling bevolking etc. is een valse droom.
Beter kiest men bij overheid en semioverheid etc. overal voor de beste kandidaten. Nooit voor dubbel paspoorters idien het allochtonen zijn.

Moneytron | 15-12-17 | 14:35 | 2

Je weet dat Hindoestanen zelden een dubbel paspoort hebben?

koter | 15-12-17 | 14:56

Nee.
Hebben die niet ook een Suri paspoort?

Moneytron | 16-12-17 | 03:43

Goh, hoe verrassend toch weer! Allochtonen die elke mogelijkheid gebruiken om subsidies te scoren, stop die subsidiewaanzin toch eens! Als je geen sponsors kan vinden voor je zaak, dan is er geen vraag naar. Is niet gek dat wij ons scheel betalen aan belastingen op alles, onze (r)overheid gooit het namelijk met bakken eruit, vooral aan multicul en linkse onzin stichtingen. Check de lijst met subsidies maar, om te kotsen gewoon!

dutch bikkel | 15-12-17 | 14:35

De spreekwoordelijk apenput opentrekkende...

24-07-69 | 15-12-17 | 14:29

@Lupuslupus | 15-12-17 | 14:05
Ik vrees dat u het verschil niet ziet tussen eeuwig-gekwetste zeikwijven en vrouwen - èchte feministen die hun ogen niet in hun broekzak hebben zitten - die zich uitspreken tegen vrouwenhaat, vrouwenbesnijdenis, kindhuwelijken, eerwraak, en gaat u zo maar verder. De Ebru's, Nausicaa's, Sietskes, Machtelds en Annabels, om er maar eens een paar te noemen.

In Saoudi-Arabië bestaat er geen vrouwenkiesrecht, prima landje toch?

(sorry hoor, maar probeer eens iets van 'nuance' te begrijpen!)

EefjeWentelteefje | 15-12-17 | 14:27

Het hele land zit vol met pedo-figuren, daarom gaat alles naar de klote.

gato | 15-12-17 | 14:23 | 1

En zo is't!

DrumPiet | 15-12-17 | 14:24

Heel Den Haag weet dat Baldewsingh de wethouder is van Hindoestaanse Zaken, maar toch. Er staat weinig concreets in. Gebrek aan bewijs is gebrek aan bewijs. Een beschuldiging is geen veroordeling. Verder is het ook een beetje flauwekul om te veronderstellen dat een pennenlikker van de administratie inzage heeft in de volledige harde schijf van de gemeente. En tot slot: iemand die schrijft dat hij/zij ooit een Rechters opleiding (LOI?) heeft gedaan, en zoveel spelfouten produceert, ga ik niet al te serieus nemen.

wapster | 15-12-17 | 14:19 | 1

En een hindoestaan al hélemaal niet, stelletje leugenaars

jale | 15-12-17 | 22:02

Wil jij ook subsidie, lever blokstemmen op basis van etniciteit en culturele achtergrond aan een wethouder van jouw keuze en zie je bankrekening groeien!

De Briemusketier | 15-12-17 | 14:17

Als die dame van plan was mensen achter de tralies te zetten zonder overtuigend bewijs, dan verklaart dat meteen waarom ze is gefaald voor haar rechtersopleiding. Bovendien getuigt haar schrijfstijl niet van veel talent.

Nappa | 15-12-17 | 14:17 | 1

Zeg ik......

jale | 15-12-17 | 22:03

Hebben de andere gemeente ambtenaren niks geroken? Of lekker knipmessen en 16:55u (moet de trein halen) naar huis? Het is al erg zat dat je zo'n figuur in je gelederen hebt, maar dat het jaren gedoogd wordt, daar kan ik met mijn kop niet bij. Wat is dat toch, jezus, als iemand in mijn familie zo'n smeerpijp was dan hangt ie (juridisch zullen we maar toevoegen). Op het werk is het al helemaal een no-brainer.
Datje als ambtenaar bang bent voor je baan, zeker in het Haagse, daar kan ik nog inkomen. Maar dit soort stinkende beerputten gedogen, hoe sta je 's avonds voor de spiegel vraag ik me af... die kankerbult op mijn reet, och, als ik doe alsof ik hem niet zie, dan is er ook geen probleem.

Kouwe Kees | 15-12-17 | 14:15 | 3

Kees, it's all over the place. Ik werkte eens voor een manipulatief en bazig type directrice, tegenwoordig zou je zeggen "eigenschappen van een psychopaat". Het gehele MT had er de buik meer dan vol, medewerkers namen ontslag of zaten ziek en uitgebrand thuis. Maar denk je dat er iemand iets van durfde te zeggen, of collectief naar de aandeelhouder stappen als ze haar zelf opgelegde en onhoudbare afspraken weer eens niet na kwam, of de consequenties door ons (MT) gedragen konden worden? Nee, ik werk er niet meer.

spinselsinjehoofd | 15-12-17 | 16:19

Angstcultuur is weer helemaal terug van weggeweest.

Kouwe Kees | 15-12-17 | 16:54

Hoezo weggeweest?? Als ambtenaren geheel anoniem, voorzien van hoofdbedekking op tv pas durven te verklaren zegt dat toch genoeg?

eyric | 15-12-17 | 22:08

Als bij hem "je inzetten voor de gemeenschap" synoniem is voor "je lul in een minderjarige proppen" komt ie er in ieder geval open voor uit.

Theo Reet | 15-12-17 | 14:12

Haagsche Suri-Hindoestanen blokstemden tot voor kort op de pvda, enter baldewsingh, maar stappen inmiddels massaal over op de pvv. De soepsidiestroom is de vergoeding voor de blokstemmen, die Baldewsingh al jaren in het zadel hebben gehouden. Die zijn zakken vol zeker heeft en binnekort gaat rentenieren in parimaribo zeker.

De Briemusketier | 15-12-17 | 14:12 | 1

Veel Hindoestanen probeerden via de PvdA de politiek in te gaan. Lekker makkelijk.

De ratten hebben het zinkende schip inmiddels al verlaten. De eerste Hindoestaan op de kieslijst staat pas op plek 11.

Mahatma | 15-12-17 | 15:18

.. maar goed. Het kan nooit de bedoeling geweest zijn van #me too dat daarmee zoveel allochtonen, Gutmenschen en linkse regisseurs in het daglicht komen.
In hun witte onderbroek.

Jan Passant mk2 | 15-12-17 | 14:08

"zo vertellen bronnen ons" doet het ook altijd goed.
"Bronnen rond het stel voelden al langer aan dat er iets mis was in de relatie, zo hulde hij zich steeds vaker in vrouwenkleding terwijl zij haar alcoholverslaving weer nieuw leven inblies"
/Privémodus.

DrumPiet | 15-12-17 | 14:08

LOL@: ''Nare Hein''. Ik mag lijden dat hij een gratis enkeltje krijgt naar zijn oorspronkelijke thuisoord, want: Nul neuken.

Tegelbakker | 15-12-17 | 14:07

NL Rutte,s try out EU kroondomein zomaar afgegleden binnen enkele decennia naar Babylonische toestanden.

william7055 | 15-12-17 | 14:07

Goed gedaan GS.

Bokito ergo sum | 15-12-17 | 14:04

Mooi uitgezocht GS !

boccelullus | 15-12-17 | 14:03

Mooi stukje onderzoeksjournalistiek weer van GS. Die Baldewsingh is een bijzonder onplezierig mannetje, dat zich inmiddels een onderkoning is gaan voelen in Den Haag.

TheFirstYelle | 15-12-17 | 13:59

Kijk eens voor de grap op funda, en zie het prijsverschil tussen islamvrije wijken en geislamiseerde wijken. Die is erg groot. De bouw is hetzelfde. Kortom, de premie om in een wijk te wonen (nagenoeg) gevrijwaard van islam is gigantisch. Die wijken worden ook steeds zeldzamer.

martymcfly | 15-12-17 | 13:59 | 1

En omgekeerd dus een gigantische korting voor moslims die in klein-Turkije willen wonen.

negorij | 15-12-17 | 17:14

Ik ben mordicus tegen elke vorm van subsidie, niet alleen omdat het extreem fraudegevoelig is en vaak geen enkel nuttig resultaat oplevert.
Veel sterker speelt nog het argument om subsidies algeheel af te schaffen omdat daarmee het hele linkse kaartenhiis in een klap tot de schoenveters afbrandt.
Wil je links aftrappen, stop de subsidie en links ligt terminaal in coma.

Memek | 15-12-17 | 13:59

Over die bonusrant, als ex- of oudstudent rechten mag je hopelijk iets consequenter met taalgebruik omgaan. Dit ziet er niet uit als Vwo.

Jos Tiebent | 15-12-17 | 13:53 | 1

Waarschijnlijk net met de hakken over de sloot het basis onderwijs afgerond... woehahhaha.... Oh sorry !!

jale | 15-12-17 | 22:07

Ik was helaas abusievelijk in de volledig foute veronderstelling dat alleen blanke Nedermannen en Vredesgelovigen corruptiërs en pedo’s konden zijn. Ik vind dit een ernstige aantasting van mijn Kerstgevoel. Sorry ik bedoel Lichtfeestgevoel. Corruptie. In Den Haag nog wel. Weet GeenStijl zeker dat dit geen fake news is? Ik bedoel, dit soort dingen gebeuren toch niet in Nederland?

Nivelleermarionet | 15-12-17 | 13:49

Walgelijk dit soort mensen. Jarenlang vreten van belastinggeld, graaien naar subsidie en zich willen vergrijpen aan minderjarige meisjes. Je gaat toch denken aan een soort van "purge".

knutsel_ | 15-12-17 | 13:49

Dit is echt het ultieme Barbara Streisand effect. en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effec... Zelf met je eigen persbericht een klein beetje onderzoek uitlokken en daarmee in je eigen graf graven.

Feynman | 15-12-17 | 13:43

En een 'Rechters opleiding', toe maar zeg.
Zal wel niet helemaal goed afgelopen zijn, bij deze opleiding hebben ze het niet zo op taalvauten.

EefjeWentelteefje | 15-12-17 | 13:42 | 1

Schrijfvauten alah. Wat vervelender is dat er geen coherente zin in staat. Dat maakt dat zo'n aanklacht niet echt sterk/geloofwaardig overkomt. Helaas.

Voorjaarsmoe | 15-12-17 | 13:52

Een hardwerkende teveel belasting betalende Nederlander krijgt boetes waar je naar van wordt voor de meest onzinnige dingen en zo'n amoebe komt overal mee weg met zijn stichting(en) en het vangen van subsidies. Ziekmakend.

Vout | 15-12-17 | 13:41

Ook hierom opnieuw; GeenStijl. Dank jongens, meiden, genderneutralen van het enige echt journalistieke platform der Nederlanden!

Normpje | 15-12-17 | 13:40 | 1

Nou, ok, plus TPO. Bert is ook liev.

Normpje | 15-12-17 | 13:52

Eerst maar eens wachten tot meneer daadwerkelijk veroordeeld is, maar... dit zaakje stinkt behoorlijk. Go Femmes For Freedom, dit lijken wel èchte feministen, ze bestaan kennelijk nog.

Dat die Wekker die prijs gekregen heeft... Joke Smit (ook een èchte) draait zich om in haar graf.

EefjeWentelteefje | 15-12-17 | 13:38 | 2

Feminisme is voor trutten met een enorm minderwaardigheidscomplex. Een vrouw die weet wat ze wil - en dus een ruggengraat heeft - heeft die feminisme-jankerds helemaal niet nodig want vindt haar eigen weg.
Meer dan 100 jaar geleden hebben vrouwen in Nederland stemrecht gekregen. Wanneer ik om mij heen kijk/lees was dat de meest foute beslissing ooit. Die feministische wijven kunnen werkelijk helemaal niets anders dan jammeren en janken. En ja, dat zeg ik, als vrouw.

Lupuslupus | 15-12-17 | 14:05

Lupuslupus | 15-12-17 | 14:05
Fluks terug naar de middeleeuwen. Wat jij?

DrumPiet | 15-12-17 | 14:40

Wat heeft die link naar de mirror te maken met NL82INGB0007561246_01-12-2017_13-12-2017.pdf ?

Klutskwijt | 15-12-17 | 13:34

Ach ja, religie en kindertjes. Een huwelijk gesmeed in de he(me)l.

Rest In Privacy | 15-12-17 | 13:34

Werkgelegenheid in de grote steden bestaat uit gesubsidieerde clubjes voor pedo's buurt-jihadi's en straathoekbende-beheerders. Uiteraard met een "werk"relatie met de plaatselijke PvdA of Groenlinks corruptici op het stadhuis (voor de uitruil van poen tegen stemmen).

Geeft niks, het houdt ze op straat en de burgers betalen er graag voor.

Jan Passant mk2 | 15-12-17 | 13:34

De Linksmensch is op zijn best een egocentrische zelfverrijker.(Het is niet voor niets dat ze de zeer corrupte subsidie industrie volledig in handen hebben)
Voeg hier nog grote hoeveelheden import corruptie toe en dan heb je de PvdA.

moitambien | 15-12-17 | 13:29

"Soerin Narain is bovendien, zo vertellen bronnen ons, goed bevriend met Surinaams-Hindoestaanse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh."

Het houdt niet op. Je verwacht het niet. *kotz*

Rest In Privacy | 15-12-17 | 13:29 | 3

Wellicht gaat het nog veel verder dan we durven vermoeden.
En zo draait de politiek door, daar wordt nog steeds de bal naar elkaar toe gespeeld.
Hoeveel is die wethouder al negatief in het nieuws geweest?
Allemaal machtswellustelingen. Kleine Titotjes zou wijlen v.d.Valk zeggen.

watmagjenogwel | 15-12-17 | 13:55

Die Baldewsingh wordt door de helft van den Haag uitgekotst. De smerige hondenhater die alle honden uit 070 wil verbannen. Heb 1x een gemeenteraadszitting via internet gevolgd, nóóit weer. Want daar krijg je als Nederlander subiet een hartinfarct van.
Hulde voor de 46.000 Hagenezen die vorige keer voor de gemeenteraad PVV stemden. Zet em op jongens en meisjes, dat moet volgend jaar maart nòg beter!

Lupuslupus | 15-12-17 | 14:14

WMJNW; een 070 wethouder in de cultuur die graag opdrachtjes aan vriendjes/dinnetjes gunde, ik hoorde het van meerdere kanten.

spinselsinjehoofd | 15-12-17 | 16:08

Politiek Correct, de Francisco Jole van deze wereld vergrijpen zich en je hoort niets. Had bijv. iemand met een PVV-achtergrond het moeten doen. Kranten, NRC en Volkskrant zouden er bol van staan. Bijna een standrechtelijke executie zou het gevolg zijn. Maar hey, deze meneer is gekleurd en heeft een andere cultuur, dus handen af, vuile racist. Zo opgelost.

De Evangelist | 15-12-17 | 13:28 | 1

Amen!

Jack Jersey | 15-12-17 | 14:13

Dit soort vage clubjes in de grote steden zijn voor een deel werkgelegenheids projecten zeker voor de Islamitisch gerelateerde, en ook voor de Hindoestanen kennelijk, daarnaast veel kans op zelfverrijking en dan krijg je dit soort twijfelachtige gasten er nog gratis bij.

Ik denk dat er momenteel een aantal mensen op het Haagse stadhuis heel zenuwachtig aan het worden zijn, dit valt niet eenvoudig weg te poetsen.

Goed verhaal. Meer van dit en dan met name wat er allemaal aan 100 -en miljoenen aan subsidies wordt weggesmeten in een onmeetbaar zwart gat.

Zwizalletju | 15-12-17 | 13:28

Ballen eraf draaien.

Mark_D_NL | 15-12-17 | 13:24

En de Ad van den Berg award gaat dit jaar naar Soerin Narain. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in de gevangenis bij bubba.

GerardvanderLam | 15-12-17 | 13:22

Prima speurwerk! Hulde! Korte metten mee maken.

Fi-Bu-Bla | 15-12-17 | 13:22

Het doel van die club dat zij zich "sterk inzet voor de gemeenschap, ongeacht nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid."
zal worden gewijzigd in
"sterk inzet voor gemeenschap, ongeacht leeftijd, nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid."

Jeroen65 | 15-12-17 | 13:20 | 1

Het zijn maar twee letters..

Wijze uit het Oosten | 15-12-17 | 17:52

Dat iemand ergens van beschuldigd wordt betekent niet dat hij ook schuldig is, van Rossem. Daarvoor heb je nu juist de rechter. En dat van die inteelt zal wel kloppen, denk ik, maar is dat niet gewoon overal zo? Iedereen heeft vriendjes en iedereen heeft kruiwagens. Heel goed om dat weer eens te onthullen, maar schokkend is het niet.

JvanDeventer | 15-12-17 | 13:19

Dit is mogelijk ook ambtelijk machtsmisbruik. Dit gaat ongetwijfeld minitieus uitgezocht worden door de gemeente Den Haag. *proest*

kaasfondue | 15-12-17 | 13:19

"Ik heb ooit een Rechters opleiding gedaan".
En dan zo een warrig verhaal schrijven.

2voor12 | 15-12-17 | 13:18 | 2

Het is beter dan een Linkers opleiding.

ristretto | 15-12-17 | 13:35

Scheidsrechter waarschijnlijk

B*tchmeister | 15-12-17 | 13:40

Mirror klopt niet, nee.
Verder, het is ook wer-ke-lijk altijd wat met die gesubsidieerde minderheidsclubjes! Volgens mij werkt iedereen die deugt voor z'n eigen boterham en deugt er van de rest geen flikker!

Francieux | 15-12-17 | 13:18

Een "Rechters opleiding"? Cool story bro...

Makro777 | 15-12-17 | 13:17

Eerst Henk 'Chinese' Kool en nu deze PvdA regent, opzouten er mee. Gooit zoveel geld over de balk in 070 is onbegrijpelijk. Jozias is handlanger, heeft t al die tijd gedoogd.
En tsja, overheid en eigen regels..... fraaie combi.

Rico den Hollander | 15-12-17 | 13:17

Vanavond natuurlijk bij Pauw.... Ow wacht...

kaasfondue | 15-12-17 | 13:16

Huh? Die PDF mirror geeft een bankafschrift van GeenPeil weer. Da gaat nie goed mannen..

Meneert | 15-12-17 | 13:14 | 1

Verdachte... Dus nog niet veroordeelde.
En dat facebookstukje helpt er ook niet al te veel aan mee om hem meer dan verdachte te maken.

DrumPiet | 15-12-17 | 13:11 | 2

Mocht hij wel veroordeeld worden en dus schuldig blijken, lang opsluiten en niet meer terug laten keren in de maatschappij.

DrumPiet | 15-12-17 | 13:13

Dus pas in de media melden na veroordeling volgens jou?

kaasfondue | 15-12-17 | 13:17

Mag lijden dat ie een beest van een pedojager achter zich aan krijgt.

Conan de Rabarber | 15-12-17 | 13:11 | 1

He Conan, er werd naar je gezocht door jan-joost-jaap of zoiets.

ristretto | 15-12-17 | 13:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl