Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Godwin Guy deelt jolige Soros-propaganda uit Qatar

Malle Guy deelde al godwinnend een apologie over goedheiligman George Soros. Dat filmpje werd gemaakt door AJ+, en daar moeten we het eens over hebben. Want het oogt als een heel gestroomlijnd en hip kanaal voor verschillige jongeren met 10 miljoen + op de Engelse Facebook, 2,7 miljoen + op de Spaanse en 5 miljoen + op de Arabische. Maar AJ staat gewoon voor Al-Jazeera en is daarmee doodleuk staatseigendom van het emiraat van Qatar. Een soort Vice dus, maar dan doelbewust de social justice doctrine verspreidend omdat Qatar weet dat dit Europa vatbaarder maakt voor 't Ware Geloof. Kunnen we niet bewijzen natuurlijk, maar is gewoon zo. En het is zo makkelijk allemaal hè. Een om werk verlegen passief agressieve linkse Amerikaanse comedian die z'n (((eigen naam))) tussen drie haakjes zet een beetje de draak laten steken met stromannen Glenn Beck en Alex Jones, en voilá. Een super modieus filmpje waarin de man die 1.4 miljoen euro schonk aan Europese Moslimbroederschap-gelieerde organisaties, is vrijgesproken. Kan allemaal maar tegenwoordig. Guy trad vandaag trouwens op tijdens het ALDE-congres in ons BLOEDEIGEN Amsterdam, en die speech van 21 minuten gaat u nu onderstaand in zijn volledigheid afkijken.

Reaguursels

Inloggen

ik prik liever met 2 breinaalden mijn ogen uit dan dat ik naar hem hoef te kijken! voordeelnummertje 2 is dat het ook nog eens minder pijn doet.

Henk P | 03-12-17 | 01:07

Ik versta geen woord van wat er uit dat fietsenrek komt. Guy moet eerst maar eens naar de tandarts.

Muuke | 02-12-17 | 11:27

Heb niet zoveel zin die filmpjes te kijken eigenlijk. Aangezien ik al ongeveer weet wat te verwachten en net een pot koffie op heb, die ik graag via de normale weg mijn lijf zie verlaten.

Maar als ik de hieronder ergens gegeven link over "Black Wednesday" lees heeft Soros het VK en de anti-EU (of meer anti-macht) types zoals ik een grote dienst bewezen. Als hij niet via zijn weliswaar geheel baatzuchtige speculatie met het Britse Pond het VK uit het Europese ERM had geforceerd, hadden de Britten vandaag misschien wel in de Euro gezeten. En dat zou het demonteren van de EU-moloch nog lastiger hebben gemaakt.

Bovendien toonde hij er ook toen al een zwakte van zo'n muntunie mee aan, nog voor die definitief tot stand was gekomen: de hardheid of zachtheid van de ene munt past niet per se bij de economische toestand van elk land. GB bloeide economisch op toen ze niet langer het rentebeleid van Duitsland hoefde te volgen. Of dat een één op één gevolg is zullen we nooit weten wellicht, aangezien we geen parallel universum hebben om te vergelijken. Maar een eigen munt die je naar believen kunt koppelen of ontkoppelen van andermans munt geeft je als land toch meer autonomie. Of de man verder het vleesgeworden Kwaad is of gewoon een idealist die in de ogen van de anderen de weg naar de Hel zit te plaveien met goede bedoelingen kan ik niet zo beoordelen. Hij financiert in ieder geval dingen waar ik het vaak totaal niet mee eens ben en soms ook weer wel, zo blijkt.

Toen ik nog jong en (nog) naïever was, leek de EU me ook een mooi project. Vrede op aarde, wie wil dat niet? Een wereldfederatie van nationale staten voor elk volk. Het uiteenvallen van de Sovjet-Unie vond ik al een mooi begin en alles leek goed te komen. Het erin gegrifte leed van de Tweede Wereldoorlog, de Neurenberger Wetten en de Holocaust via onderwijs en regelmatige aandacht in de media miste haar uitwerking ook niet. Het leek me dus ook wel een goed idee, om zoiets nooit meer te laten gebeuren, minderheden die werden afgemaakt door de meerderheid als zondebok, door te zorgen dat er gewoon geen meerderheid meer zou zijn. Je kunt moeilijk een minderheid naar de gaskamers afvoeren als je geen meerderheid meer hebt die kan beslissen welke groep de ongelukkige zal zijn, toch?

Maar toen kwam het gezond verstand ineens roet in het eten gooien, zo eind tienertijd, begin twintig. Want wacht even, als mensen elkaar zulke dingen kunnen aandoen, en politici in nationale staten hun bevolkingen tegen elkaar kunnen ophitsen met oorlog en etnisch geweld, arm tegen rijk uitspelen en vice versa, en macht de mens altijd lijkt te corrumperen: kunnen ze dan wel met al die macht over een heel continent of zelfs de Wereld en mensheid omgaan? Nee, eigenlijk kon ik me daar geen gegronde reden voor bedenken. En dan kun je ook niet meer stemmen met de voeten of wegvluchten naar een buurland, of nog verder. Elke wet kunnen ze dan opleggen, hoe goed of slecht ook.

Toen werd die mooie idealistische droom ineens een nachtmerrie. Zolang de overheid haar macht gebruikt om dingen te doen waar je het mee eens bent, lijkt alles prachtig, maar zodra je je realiseert dat ze diezelfde macht kan gebruiken om het tegengestelde te doen wordt het toch minder rooskleurig.

En dat marginaliseren van de meerderheid, was dat nu echt zo'n goed idee? Heeft het behoud van culturen en het hebben van een eigen staat voor elk volk waar dat volk ook echt onder z'n "eigen soort" mensen kan wonen i.p.v. vervreemd tussen allerlei minderheden (die ook nog eens eisen dat hun gastheer zich aan hen aanpast i.p.v. omgekeerd), misschien niet ook z'n voordelen? En doen landen die uitgebreide kolonisatie hebben meegemaakt door buitenstaanders het werkelijk beter? De VS misschien, maar daar waren de blanke Europese immigranten veruit in de meerderheid, spreken dezelfde taal en het is bepaald geen voorbeeld van etnische, raciale en politieke harmonie... In Zimbabwe werd de kleine minderheid blanke boeren vermoord of verjaagd en de arme zwarte meerderheid tegen ze opgehitst wegens hun welvaart en om de aandacht af te leiden van de dictatuur en economische malaise (klinkt bekend, meneer Soros?). In Singapore zijn de Chinezen in de meerderheid, maar worden de etnische spanningen met Indiërs en Maleiers met stevige hand onder controle gehouden. In Maleisië worden de Maleiers wettelijk voorgetrokken om de economische wanverhoudingen recht te trekken. Zuid-Afrika lijkt meer op een etnisch kruitvat dan een "Regenboogstaat". Suriname staat bekend om haar etnisch verdeelde politiek. De immigratie van "Rohingya\Bengalen" naar Birma is niet bepaald vlekkeloos verlopen. Enige positieve voorbeeld dat ik kan bedenken is misschien Zwitserland, maar daar hebben ze grote lokale autonomie, strenge immigratiewetten en qua "ras" en cultuur zijn ze niet zo heel verschillend.

Wellicht dat ooit alle mensen broeders worden en vermengd raken. Dat lijkt onvermijdelijk in een wereld met hopelijk vreedzame handel, (gematigde) migratie en grenzen die minstens open staan voor de partners van mensen die nu eenmaal met een buitenlander willen trouwen. Plus eventueel gekwalificeerde migranten. Maar dat natuurlijke proces tot doel op zich maken en kunstmatig versnellen door een stortvloed aan migranten binnen te laten die je land zowel financieel als cultureel en politiek verarmen en juist de politieke en sociale verhoudingen op scherp zetten is niet zo'n slim idee. Niet als je echt geeft om vrede en vrijheid en een liberale, terughoudende overheid.

Dus graag: minder overheid, geen EU als extra grootmacht(smisbruik) erbij en neutraal buitenlandbeleid. Wie met geweld wil vechten voor een bepaalde zaak levert z'n paspoort maar in en meldt zich aan bij de strijdende partij naar keuze. Vrijhandel op basis van lokale wetgeving, niet het monopolie van willekeur van Eurocraten. De euro mag van mij een mandje van nationale munten worden, zonder ECB of centraal monetair beleid. Geen macht aan een kartel in Brussel of Genève geven graag. Migratie alleen door mensen die positief bijdragen, zich aanpassen, hun eigen lasten dragen of dat door hun partner of sponsor laten doen. Dan komt die zwarte of moksi Japanse geisha die haar gezicht traditioneel witkalkt er vast ook nog wel, maar dan op natuurlijke wijze.

Wol | 02-12-17 | 10:59

Oh ja? Hier is Soros over z'n tijd in Hongarije in de oorlog. Volstrekt geen schaamte en hij kijkt er met veel plezier op terug. youtu.be/wFYDB5fbj9Q?t=3m30s

wingload | 02-12-17 | 10:44 | 1

Dan moet je wel je eigen filmpje gaan kijken! Want daarin komt heel duidelijk naar voren dat Soros toen 14 was en om zijn vege lijf te redden zich voordeed als christen, als niet-jood, een bewering die werd gesteund door een beschermer van hem.

Is dat zo fout dat hij zich redde van de gaskamer met een leugen? Had hij eerlijk moeten zijn en braaf de gaskamer in moeten wandelen? Wat is dit voor domme stemmingmakerij tegen iemand die temidden van de grote horror zijn leven probeert te redden, als kind?

Gatver.

Beste_Landgenoten | 02-12-17 | 18:00

Altijd grappig om te zien als je Europarlementariërs ziet speechen dat ze de "maat" aangeven met d'r handen, soort dirigent van het klets orkest.

2_amazing | 02-12-17 | 10:04

Voor Guy en het desastreuze liberalisme is iedereen die anders denkt een vijand.
Voor de Europese landen en volken is er maar één vijand. Het liberalisme.

arbeid_loutert | 02-12-17 | 09:51 | 3

Laat ik het (echte) liberalisme nou juist wel als positief zien en het socialisme, communisme en andere -ismes die hun ideaal met geweld willen opleggen als negatief. Zo zie je maar "wij Nederlanders" laat staan "wij Europeanen" zijn helemaal niet zo eensgeziend als de (EU) politiek wil laten denken.

Wol | 02-12-17 | 11:02

Wol iets als negatief zien is een iets andere bewoording dan vijand..
Tevens sta je niet op een podium met een groot scherm achter je..

Waar kan ik aangifte doen tegen haatzaaien want ik vindt het behoorlijk opruiend allemaal wat daar met veel handgebaar wordt geschreeuwd..

En heel eng ook

Lionfromzion | 02-12-17 | 17:42

Lionfromzion | 02-12-17 | 17:42
Ik zie ook de meeste ideologieën die zich met geweld willen opleggen als negatief\de vijand.

Wol | 02-12-17 | 22:18

Guy noemt Universele waarden, welke zijn dat?

-Democratie? Dat kan het in ieder geval niet zijn: slechts ongeveer 1 op de 7 wereldburgers leeft in een democratie

-humanistische waarden? Dat kan het ook niet zijn: 1,5 miljard mensen leven onder Islamitische waarden; in de jaren 70 nog, zijn twee grote landen overgestapt op dit waardenstelsel, namelijk Pakistan (190 miljoen inwoners 2017) en Iran (80 miljoen inwoners 2017) en de uitbreiding naar dit waardenstelsel lijkt nog niet gestopt (Sudan, Nigeria (deelstaten), mogelijk Turkije en vast nog meerdere).
-homorechten, vrouwenrechten, rechten voor andersdenkenden/andersgelovigen; deze rechten worden in de Islamitische wereld niet zonder meer erkend. Zelfs in Marokko is het verboden een naar het Arabisch vertaalde Bijbel bij je te dragen.

Wat hij daarnaast zegt met nog ongeveer 15 minuten te gaan: 'Amsterdam, the most open city of maybe the most open country of the world', anecdotisch lijkt me dit niet meer lang te zullen gelden: geweld tegen homo's is, op anecdotische basis, on the rise. Misschien de universele waarden nog maar eens uitzaaien daar, of eigenlijk helpen herinneren?

Met nog 15 minuten te gaan: 'Letting him determine his own life, not just economically, but also ethically' ja, tenzij je de liberaal progressieve waarden niet deelt natuurlijk. O wacht dat is niet waar..... of tenzij je een immigratie cultuur meebrengt, dan heb je die vrijheid wel natuurlijk.

Bob1985 | 02-12-17 | 09:48 | 3

Mijn Democratie statement blijkt onjuist. Volgens een rapport uit 2007 van de Economist leeft 40% van de wereldbevolking in een autoritair geleid land, met daarnaast een aantal imperfect democracies.

Trouwens, de door Guy aangehaalde Universal Declaration of Human RIghts 70 jaar geleden, is door 45 Islamitische landen vervangen door de Cairo Declaration on Human Rights in Islam, waarbij mensenrechten conditioneel zijn op sharia: een beetje in de vorm 'een vrouw heeft dezelfde rechten als een man, mits dat ook in de Sharia codex staat'.

Bob1985 | 02-12-17 | 10:17

Als je India als "democratie" telt ben je al snel een meerderheid. Al toont het land ook haarfijn aan dat democratie en vrijheid en welvaart niet per se een automatische combinatie zijn. Verder bravo dat je de video werkelijk bekeken hebt, ik pas er voorlopig nog even voor. Eurofielen denken kennelijk dat als je mensen maar naar Europa haalt, ze automatisch Europese (liberale) waarden zullen aanhangen. Helaas halen we vrees ik vooral etnische spanningen en achterlijk tribaal conservatisme binnen. Verdeel en heers, of misplaatste idealen van Brussel, effect blijkt negatief.

Wol | 02-12-17 | 11:06

Ja we zijn zoveel vrijer en economisch florerend!!
Daarom hebben we een jaar moeten discussieren over een procentje koopkracht..

Beginnen met D66 en de VVD te prijzen en dan beginnen te bleren over de geweldige inspraak en autonomiteit die we nu genieten, EINDELIJK voelt de burger zich gehoord blah blah weg met referenda want dit is oorlog tegen onze vijanden blah blah.

Dit is echt een ziek paradoxaal kutverhaal

Lionfromzion | 02-12-17 | 17:47

Ik heb even gekeken maar toen kreeg ik kramp in mijn middelvingers.
Is het niet te bestrijden, met fluoride of zo?

down | 02-12-17 | 09:33

Sorry, maar ik heb nu opeens enorm kotsbeu!

eerstneukendanpraten | 02-12-17 | 08:44

Guy Verhofstadt:
Schijt op "conservatieven", want oorlog en vrouwenrechten.

Rept geen woord over de islamitische ultra-conservatieven die hij en zijn matties met bootladingen tegelijk binnenhalen.

ZegMaar | 02-12-17 | 08:36

Sorry ik kan niet kijken naar Guy verhofstadt.Deze man neigt naar waanzin.

xiuxiu | 02-12-17 | 07:36 | 1

"neigt"?

B0bBer | 02-12-17 | 08:45

Het Ware Geloof...
Mis ik dan toch iets in mijn leven?

dedeurs | 02-12-17 | 04:56 | 1

Maakt u zich geen zorgen: als u oud genoeg wordt, maakt u de omgekeerde Verlichting nog volledig mee. De generatie die dit jaar geboren is zal een >50% islamitisch Europa aantreffen. Welkom bij het Ware Geloof en het faciliterende Europese partijkartel!

de Voorzittert | 02-12-17 | 07:37

Je moet dit gezeik niet te groot maken, wat van paupers komt is klein. De industrie en oud geld bepaalt.
Negeren die pot, is geen echte vrouw. Opbokken.

Ongeblustekalk | 02-12-17 | 02:38

voor iemand die zegt dat EU voor vrede staat, heeft die neukvaudt wel heel veel 'enamiez'. brrr. en dat is 'enlightend'. ik stop nu want ik ben nog steds aan het luisteren en het is om te kotsen.

Kenneth Nietvatten | 02-12-17 | 00:57

Als Guy staat te vuistballen over de Russen, de Hongaren, de Polen, de nationalisten, de conservatieven etc.. dan heeft hij het toch niet over alle Russen, Hongaren, Polen etc.. toch? Hij bedoelt toch alleen minder minder minder? En als hij het over conservatieven heeft, heeft hij het dan ook over moslims? Of zijn dat de progressieven? Verder spreekt hij prachtig Engels. Ik ga lekker dromen over zijn progressieve gebit.

RickTheDick | 02-12-17 | 00:55

hij, die neukvaudt dus, waarschuwt ons voor 'foute dictators'. euhm, introspectie a lot?

Kenneth Nietvatten | 02-12-17 | 00:53

Dat is al langer aan de gang.
Een kopvod op een prominente plek zodat wij er niet omheenkijken.
Onder het motto: een doekie moet, een doekie doet je goed.

Jan Dribbel | 02-12-17 | 00:52

Even ot maar ik ben er vrij zeker van dat zowel bij pauw als bij dwdd dezelfde goedlachse moslima zit. Misschien korting maar het valt me op en ik vind het raar

letopuwzaak | 02-12-17 | 00:50 | 1

Dat is de toezichthouder.
Er wordt geen geen programma meer uitgezonden dat niet aan de strenge eisen van deze dame voldoet.

de honden blaffen... | 02-12-17 | 01:29

De hoofddoek bij Pauw en DWDD vanavond is vast ook door Guy en Soros betaald.
twitter.com/Pritt/status/936718962934...
Denken ze bij BNNVARA dat de TV kijker debiel is? Dat niemand weet dat beide programma’s uit dezelfde Westergasfabriek studio komen? Dat niemand opvalt dat de hoofddoek bij allebei in het publiek zit en bewust in beeld wordt gezet om “divers en inclusief multiculti” propaganda subliminaal door de Nederlandse strotten te duwen?
Een paar jaar geleden hadden we NPO-neger omdat het moet, nu is het blijkbaar de NPO-kopvod omdat het moet. Er is nog net geen NPO-logo op de schaamlap geborduurd.

Stormageddon | 02-12-17 | 00:45 | 7

Verhip. Bij voetbal inside zat er ook al een doekie in 't publiek.

VeelTeSteil | 02-12-17 | 02:04

@letters_of_cijfers | 02-12-17 | 01:31
Ze weten precies wat ze doen. Wat zal het zijn? geld, macht, chantage, in ieder geval iets waar je je ziel mee verliest. En dat is het enige wat uiteindelijk van je overblijft.
www.youtube.com/watch?v=_WTBkj8gFfI&a...

MogeWijEveOvergeve | 02-12-17 | 02:14

@mogewij
"you are free to do as we tell you!!!" lol

kindapaas | 02-12-17 | 09:25
▼ 4 antwoorden verborgen

OMG

ET007 | 02-12-17 | 00:38 | 1

Idd, EEK.

Príncipe | 02-12-17 | 03:44

Dat is als je hele redpill kuur hebt afgerond, niet iedereen is al zover.
Dat begint pas als je een blokhut bouwt op de veluwe en op wild gaat jagen omdat je er helemaal klaar mee bent. Als je er volgende dag uitgezet wordt door de dienders van dit vrije land besef je je pas dat jou recht alleen maar een privilege is.

MogeWijEveOvergeve | 02-12-17 | 00:44

Thnx, Blijf ik dan toch maar een suffe kutburger die zich gezellig met alle anderen laat ringeloren. Het voelt alsof ik gelijk een kikker in een langzaam kokende pan zit.

mozaard | 02-12-17 | 02:03

Wel mooi dat Dijselbloem blijkbaar door een nl veto is geblokkeerd als voorzitters omdat men een zwaardere post in de eu wil... ha ha ha eu baasjes gaan eu baasen. PvdA is niks meer waard Dijs.

P-unit | 02-12-17 | 00:04 | 1

Las dat Rutte die nieuwe post aan een d666 vriendje heeft beloofd.

Muuke | 02-12-17 | 11:31

Modieuze filmpjes maken, waarom doet Geenstijl dat eigenlijk niet? Of is dat te hard werken?

En Guy kan ik niet volgen zonder ondertiteling. Wat een slechte uitspraak en wat een wartaal. Prima dus voor een liberaal feestje met VVD en D66. Wat mij betreft zou iedereen die VVD/D66 heeft gestemd of die zichzelf liberaal noemt elke dag een uur lang Guy Verhofstad moeten luisteren. Dan komen ze er hopelijk achter dat aan die ideologie elk gevoel met de werkelijkheid ontbreekt.

vrijstijler | 02-12-17 | 00:01

Je denkt toch niet dat ik het filmpje van dat wandelende fietsenrek ga bekijken.

surfingbilly | 01-12-17 | 23:52 | 2

Heb het niet gekeken, zit in mijn allergie. Ben dan ook geen Europeaan. Ben een Nederlander. Continenten hebben geen enkele waarde voor mij.

DommeNeger | 01-12-17 | 23:58

DommeNeger

ben jij blank is vermoedelijk de Germaan je voorouder, de kleuren hebben de kolonisten mee gebracht naar hun rooftochten elders in de wereld,

adjudant | 02-12-17 | 04:56

Haha... ja... hij heeft inmiddels wel al heel veel geld verloren. Daaraan kan je dus zien dat hij dat geld niet op een "normale" manier verdiend heeft.

Príncipe | 02-12-17 | 03:53

Oh, wacht... er is meer aan de hand. Soros wordt in de Paradise Papers genoemd. Volgens de wiki:
American singer Madonna, Microsoft co-founder Paul Allen, American billionaire George Soros, founder of Open Society Foundations, and former NATO supreme commander in Europe General Wesley Clark are also named in the papers.

Príncipe | 02-12-17 | 04:05

Guy Verhofstad ook weer eentje die niet serieus te nemen is. Praat niet duidelijk, heeft alleen onliner's, fulmineert in het Europees Parlement en is een van grootste bedreigingen van de westerse beschaving. Een wolf in schaapskleren. Natuurlijk zit Guy, er warmpjes bij, als Europarlementariër. Als het echt fout gaat dan is Guy, met de Noorderzon vertrokken. Waarschijnlijk naar Canada, of Ijsland. Maar Guy, die zien we nooit meer terug. Don;t call Guy, he calls us, over about 50e years. Ja ja mensen, mensen zoals Guy daar moeten we het van hebben (not).

De Evangelist | 01-12-17 | 23:38 | 4

@Beroep = Boerenlul | 01-12-17 | 23:41: De duivel is de reïncarnatie van Guy Verhofstadt

DommeNeger | 01-12-17 | 23:58

@De Evangelist, prettig voor je dat je er nu -al- achterkomt, beter laat dan nooit !

surfingbilly | 02-12-17 | 00:09

En ik altijd maar later naar de hel willen gaan want daar zitten de kastelijns, drinkebroers, gokkers, dames van plezier en alles wat leuk & aangenaam is terwijl in de hemel alleen maar saaie SGPers zitten.
En nu blijkt Guy ook naar beneden te mogen cq daar de baas te spelen. Twijfels twijfels twijfels

Winter_is_coming | 02-12-17 | 00:51
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Tgroenekroontje | 01-12-17 | 23:24

mijnheertje sores is waarschijnlijk ook een goed schaker.

Curbed Cobald | 01-12-17 | 23:11

Hoewel ik een donkerbruin vermoeden heb dat dit toch iemand anders is..

Wasbakplasser | 01-12-17 | 23:12

Als iemand iets vertelt met allerlei getrommel en getoeter op de achtergrond neem ik hem sowieso niet serieus,verder kan mij die hele Hongaarse Soros geen bal schelen.Die gast is gewoon mensen tegen elkaar aan het ophitsen,dat schijnt een soort trend geworden te zijn tegenwoordig.

kzegje | 01-12-17 | 23:02 | 4

Sommige Russen.

kzegje | 01-12-17 | 23:27

Prachtig zoals ze in dat nep nieuws trappen, ze smullen ervan.

botbot | 01-12-17 | 23:39

>Vertrouwen in de toekomst<

MogeWijEveOvergeve | 02-12-17 | 01:18
▼ 1 antwoord verborgen

Volgens Verhofstad is het fascistisch om 1 christelijke God aan te hangen. Ja jesus christus nog aan toe, dat is het hele idee achter dat klote geloof. 1 God. Die christelijk is. Wat je d’r ook van vindt. Met z’n steenkolen Engels.

medusa324 | 01-12-17 | 23:01 | 2

Huh, hebben we tegenwoordig ook al deeltijd goden?

Jan Dribbel | 01-12-17 | 23:08

Één islamitische God daarentegen...

ZegMaar | 02-12-17 | 08:43

Spijkerbom gevonden op kerstmarkt in Potsdam gaat lekker met de woestijn invloeden binnen Europa

P-unit | 01-12-17 | 23:00 | 1

Aaaannnnnd it's fake news

DommeNeger | 01-12-17 | 23:59

Qatar.
Frons de Boer!

chicago river | 01-12-17 | 22:44 | 1

Aha, je bedoeld die broer van ?

surfingbilly | 02-12-17 | 00:11

Leuk staaltje propaganda van Verhofstadt. Maar laat u zich geen zand in de ogen strooien. Wellicht is het tijd dat we net als de Friezen opstaan tegen onze Europese machthebbers. Want wat er nu plaats heeft kan ik niet anders omschrijven dan een ethnocide, oftewel culturele genocide, van de Europese superstaat tegenover haar eigen lidstaten. En Guy staat altijd klaar om het laatste zetje te geven zoals op het Maidan plein.

We zitten middenin een transitie waarin de autochtone volkeren worden vervangen door islamieten en afrikanen. De massa immigratie is namelijk geen toevallige gebeurtenis. Het is ook geen complot. Hier is jaren aan gewerkt. Het is werkelijkheid en u zit er middenin.
De massa immigratie wordt opgewekt door krachten van buitenaf. Zeker, maar deze krachten zouden geen schijn kans hebben als ze niet worden gefaciliteerd door de Europese Unie. Dan volgt logisch de vraag. Wie zijn die personen?

Dat is een goede vraag want ze zullen nooit hardop zeggen “we vervangen u”. Je zult ze moeten zoeken. Soms trapt er een op een bananenschil zoals Peter Sutherland, Ierse komaf en speciaal afgezant EU migratiezaken op 21 juni 2012 in het Britse parlement. “EU should undermine national homogeneity’. Waarschijnlijk wilde hij nog een statement maken voor zijn pensioen.

Maar met een beetje research kom je er al snel achter dat het hele zaakje stinkt als rotte vis. Zeker als het gaat om politici die er hetzelfde over denken. Politici die de plicht hebben om hun kiezers transparant te informeren om zodoende gecontroleerd te kunnen worden op hun handelen, maar hun kaken stijf op elkaar houden of de boel te desinformeren zoals de tandeloze Belg..

Zo wordt elk jaar op Hemelvaartsdag in Aken de ‘De Karlspreis’, ‘Charlemagne prize’, of zijn Nederlands gezegd, de Karels Prijs uitgereikt. Deze prijs is een eerbetoon van Richard Nicolaus Coudenhoven Kalergi. grondlegger van het idee van een Pan Europa waarin de nationale volkeren worden vervangen door een aziatisch-afrikaans ras.
Dat deze prijs nu nog wordt uitgereikt is niets anders dan een bevestiging dat dit idee springlevend is en in stand wordt gehouden door politici die ons vandaag regeren. Google maar op wiki en Karlspreis en u ziet wie dat zijn. De eerste ontvanger van de prijs is Richard Nikolaus Coudenhoven Kalergi in 1950. Gek genoeg is van alle vermelde personen zijn achternaam niet erbij gezet. Is dit misleiding of vertroeteling? Het geeft in elk geval te denken.

Ook Winston Churchill staat op de lijst. Dat is eigenaardig, want het spreekt voor zich dat een conservatief nationalist als hij zich nooit zou conformeren met het idee dat Groot-Britannië zich zou laten ringeloren met de vervanging van haar eigen bevolking. De oorzaak is dat het plan van Kalergi hinkt op twee gedachten. Enerzijds die van één Europa. Anderzijds die van rassenvermenging (Europa, Azië, Afrika).

Ik wil dan ook een knip maken in de winnaars van de Karelspreis. Aan de ene kant de voorstanders van één Europa en deze prijs plichtmatig hebben geaccepteerd. Aan de andere kant diegenen die ook voor één Europa zijn en rassenvermenging omarmen en propageren.
Maar misschien kunnen de prijswinnaars die nu aan de knoppen draaien zoals een Juncker, Schaüble, Merkel, Tusk hun prijs beter toelichten. Het blijft namelijk voor ons gewone mensen, wiens lot u bepaalt, gissen naar de motieven. En ten slotte: wie een prijs wint, mag ook in het zonnetje staan. Nietwaar?

sterke koffie | 01-12-17 | 22:28 | 8

@sterkekoffie
Dat van die Knip is juist gezien!
Overigens, wie de werkjes van CK gelezen heeft weet dat hij niet de bedoeling had de complete Europese bevolking te vermengen en vervangen binnen een gering aantal decennia.
Aan de ene kant zag hij de noodzaak Europa te verenigen op relatief korte termijn; aan de andere verwachtte hij op langere termijn de vermenging van bevolkingen, geen onterechte verwachting denk ik.
Beide lijken nu door de EU te zijn samengevoegd onder één totaalplan, mogelijk onder invloed van de VN en een aantal "lobbygroepen". Wat zich nu afspeelt is niet meer in de geest van CK en zijn aanbevelingen in "Pan-Europa" kunnen zelfs averechts werken, omdat de omgevingsfactoren niet meer gelijk zijn.

kindapaas | 02-12-17 | 03:57

Brussel 1948 bedoel je zeker? de rassenvermenging is al met de rooftochten door koloniaal machten begonnen in de 16eeuw,

adjudant | 02-12-17 | 05:19

@adjudant
Organische vermenging over vele generaties versus geregisseerde vermenging binnen één enkele; een subtiel verschil

Als overtuigd Pan-Europeaan en multicul tot op het bot ben ik overigens de laatste om te protesteren, maar ik bepaal wel graag zelf mijn mengvoorkeur.

kindapaas | 02-12-17 | 07:24
▼ 5 antwoorden verborgen

Het onderste filmpje mag interessant genoemd worden om het feit dat ALDE nu kennelijk vol in de tegenaanval is en definitief naar een Verenigde Staten van Europa wil overschakelen. Maar welk onderliggend verhaal/verband bespeur jij hier Spartacus? Behalve de wat ouderwets aandoende handgebaren van meneer Verhofstadt.

Panos88 | 01-12-17 | 22:28

In de gedeelde linkse propaganda video wordt ontkent dat Soros samenwerkte met de Nazis, maar Soros geeft in interviews zelf toe dat hij samenwerkte met de Nazis EN dat het de periode van zijn leven was ('a very enjoyable experience'):
www.youtube.com/watch?v=SUdosc33eSE
www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74
Soros is duidelijk geschifte wezen, een soort psychopaat die nu linkse ideologieën aanhangt en uitvoert zonder rekening te houden met anderen (wij) met in verhouding verwaarloosbaar hoeveelheden geld en dus macht.

letters_of_cijfers | 01-12-17 | 22:25 | 10

@landgenoten
Ik vermoed een betaalde treurtrol. Declareer en ontvang je zilverlingen; veel succes verder.

kindapaas | 02-12-17 | 04:20

@Beste_Landgenoten
En de 14 jarige verdachte op de moord van Romy heeft dat niet gedaan, want hij is 14 en dat is veel te jong om een moord te plegen.

Scheepston | 02-12-17 | 09:35

kindapaas | 02-12-17 | 04:20
Typisch zoals dat gaat. Je zegt iets dat elke kleuter kan concluderen op basis van de simpele feiten, namelijk dat Soros nog een kind was in de oorlog, en dus niet met de nazi's kan hebben samengewerkt, en je wordt voor trol, links of weet ik wat uitgemaakt.

Ik moet natuurlijk hard mee toeteren dat Soros een joodse nazi was op zijn tiende en zijn landgenoten verkocht aan jozef mengele.

Beste_Landgenoten | 02-12-17 | 10:16
▼ 7 antwoorden verborgen

Is Guy dan Judas?

Arachne | 01-12-17 | 22:19 | 1

Precies, die, een neef van ..... Iskariot !

surfingbilly | 02-12-17 | 00:15

Toenemende beveiliging en onwetendheid vooral bij de medewerkers van de dienst, hoewel er uitzonderingen waren. Maar wat telkens weer duidelijk naar voren komt, is dat het om het netwerk gaat en niet om de inhoud. Met andere woorden: wie ken je en niet wat hebben die te melden. Ook al ken je die mensen niet.

Bucky_Lastard | 01-12-17 | 22:18

Man man man. Sterke leider die Guy. Lijkt wel een goedkope science fiction-film.

RickTheDick | 01-12-17 | 22:10 | 1

Sterke tussen 'aanhalingstekens' heeft -veel- meer impact.

surfingbilly | 02-12-17 | 00:18

"Er heeft een fout opgetreden"

(Behind)Doors | 01-12-17 | 22:10

Hebben ze nog steeds niet genoeg tandartsen bij de eu?

Flightless bird | 01-12-17 | 22:05 | 2

Jawel, maar die Syrische kijken niet zo krek !

surfingbilly | 02-12-17 | 00:19

Was er recent niet iets met Syrische tandartsen broertjes en aanrandingen in de stoel?

Winter_is_coming | 02-12-17 | 00:41

Wat is het probleem met Soros precies? Of is het omdat ie pro-democratie, pro-EU en pro-Palestijnen is? De man heeft een verleden als beurspeculant, waarmee hij zich moreel gezien in wat minder fraai gezelschap bevindt, maar waarin zit de kwaadaardigheid. Ik zie het niet.

Beste_Landgenoten | 01-12-17 | 22:01 | 31

Mijn idee is dat Soros een ongelofelijke hoop onterechte bagger over zich heen krijgt, waaronder de meest belachelijke komplotverzinnsels, uitsluitend omdat hij zich inzet voor iets dat hier als "links" wordt gezien. namelijk het bevorderen van liberalisme, zelfbeschikking en het vormen van een vrije mening in landen waar dat wat lastiger is, zoals in het Oosten van Europa nogal eens het geval was.

Beste_Landgenoten | 02-12-17 | 00:56

@landgenoten
U is misschien nog niet opgevallen dat de Officiële Geschiedenis, aangevuld met éénzijdige journalistiek, volkomen inconsistent is. Dat mag, maar je verdiepen in achtergrond en samenhang van waarnemingen in de wereld om ons heen maakt dat niet tot onterechte bagger; hooguit iets om over na te denken. De kernvraag is of het juist is. Het waarde oordeel laat ik graag aan anderen over.

kindapaas | 02-12-17 | 04:13

kindapaas | 02-12-17 | 04:13
En jij bepaalt of iets Officieel is of Niet? Wat juist is en wat niet? Ik heb een vermoeden: Alles wat niet je aluhoedje verhaal ondersteunt is natuurlijk Officieel en Journalistiek. Alles wat ermee strookt is natuurlijk ware geschiedenis.

De komplot-gelover in een notedop. Oh ja en er hoort nog bij dat je iedereen afblaft die niet in je verheeltjes meegaat. Omdat er geen reet van klopt bijvorbeeld. Maar goed, feiten doen er niet toe geloof ik.

Beste_Landgenoten | 02-12-17 | 10:24
▼ 28 antwoorden verborgen

Kan mijn tijd op deze aardkloot wel beter besteden dan enige aandacht aan dit nepnieuws te schenken. Guy stond toch ook op de loonlijst van de een of andere oliegarch staat me vaag bij...

Undefined_variable | 01-12-17 | 21:56 | 1

dat stond ie niet maar hij loopt soms wel eens iets te hard van stapel over zijn europese ideaal

Beste_Landgenoten | 02-12-17 | 00:57

Aan de reacties onder het vleesboek filmpje te zien jaagt Guy zijn Oekraiense trollfarm weer op overuren

HdJ | 01-12-17 | 21:55

In de Efteling heb je een spookhuis, op GeenStijl een rijtje items met aftandse Guy, rede-rade-reddeloze Kasja en een GL-gribus.

Eeuwig..Op..Vakantie | 01-12-17 | 21:54 | 1

Hey... had jij geen ban?

Sarcastisch varken | 02-12-17 | 00:07

O hebben jullie ook eindelijk het werk van Kraut & Tea ontdekt? Deze Britse Duitser was jullie al een jaartje of anderhalf voor: www.youtube.com/watch?v=PloSzDCO1NE (Dit was in de tijd dat hij tegen extreem-links streed, maar nu richt hij zich op extreem-rechts. Blijft toch een man van het midden.)

Alexander des Burgus | 01-12-17 | 21:51

www.youtube.com/watch?v=SUdosc33eSE
Laat Soros het zelf maar even vertellen.
Luister naar wat hij zegt vanaf 6:30
Hij zegt dat hij twee kanten heeft, hij doet immorele dingen om te winnen. Aan de andere kant doet hij sociale dingen. Ja, beïnvloeden.
Het is een Monster.

LifeCatcher | 01-12-17 | 21:50 | 4

"Het is een Monster." Precies dat, een principeloos monster.
Ik hou er niet van als er oude mannetjes met hun vingers in mijn pap roeren.

Curbed Cobald | 01-12-17 | 22:39

Kortom: Hij zorgt voor balans.

ridder pompompom | 01-12-17 | 22:45

Verdeel en heers.

NasiGordon | 01-12-17 | 23:01
▼ 1 antwoord verborgen

Is er nou werkelijk iemand die die Verhofstad serieus neemt.

Swaplans | 01-12-17 | 21:47 | 5

Alleen zijn therapeut

doskabouter | 01-12-17 | 23:34

Volgens mij alleen GS. Verder wil niemand die vent in zijn show hebben (wellicht een comedy show wel) Dus geen bereik bij de burger. Hij is niet de gevreesde vijand. In de Eu zijn dat drinkebroers Druncker en Timmerfrans en ...

Winter_is_coming | 02-12-17 | 00:36

Ik denk dat lobby clubs Verhofstadt serieus nemen. Of we daar blij mee moeten zijn is de vraag.

Príncipe | 02-12-17 | 04:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik zag zijn feestboek bericht idd met deze video. Guy zet zichzelf enorm voor lul door te denken dat hij daarmee een punt heeft en de kritiek op die Soros sekte te doen stoppen.

XaleX_2 | 01-12-17 | 21:44

Soros is inderdaad maar één '+' en zeker niet de puppetmaster. Er zijn families met twee plussen en drie plussen. Soros was met pelosi en WaPo journalisten bij een hush hush conferentie waar men de agressieve narratief verzon '#nahetverzet, hoe nu verder'. De term "fallguy" word genoeg genoemd. Soros word op een gegeven moment gewoon geofferd. Het volk kiest altijd zijn Barabas.

LifeCatcher | 01-12-17 | 21:40 | 3

hij is ook al bijna dood natuurlijk, want 86. Wat laat ie achter? en aan wie?

Curbed Cobald | 01-12-17 | 22:37

Curbed Cobald | 01-12-17 | 22:37

Soros is tweemaal getrouwd en gescheiden, hij heeft vijf kinderen.

En voor zover mij bekend: Alexander Soros is de gevaarlijkste

en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Soros... (waarom zijn vader wel en hij niet op de Nederlandse Wikipedia voorkomt, weet ik ook niet)

Bijtendehond | 01-12-17 | 23:54

@CC, recentelijk 16 miljard geschonken aan 'foute' ngo's en 8 miljard is de erfenis voor zijn zoons, die ook het verderfelijke multiculti, diversiteit en globalisme verhaal aan hangen en verkondigen !

surfingbilly | 02-12-17 | 00:02

Is het mijn tijd waard om de video te bekijken? (Ik denk dat ik het antwoord wel weet)

Kees.kwarktas | 01-12-17 | 21:37

"en die speech van 21 minuten gaat u nu onderstaand in zijn volledigheid afkijken."
Dat klinkt als een behoorlijk dreigement. Maar ja, vrijwillig gaat niemand 21 minuten naar enge man Verhofstadt luisteren, al helemaal niet met beeld, dus ik snap het ook wel weer.

Dr. Snoepjes | 01-12-17 | 21:34
-weggejorist-
Luivend | 01-12-17 | 21:34 | 1

"Er is een fout opgetreden". Ja, zeg dat wel.

Luivend | 01-12-17 | 21:34

.. België zou zich dood moeten schamen om deze lompe vlegel.

Jan Passant mk2 | 01-12-17 | 21:32

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl