achtergrond

Geenstijl

Zwangere transgenders mogelijk op nep-pik getrapt door 'zwangere vrouwen'. Dus verboden

\

Toevallig ooit eens vol bewondering gekeken naar de schitterende ronde vormen van een zwangere vrouw? Hoe prachtig het is dat zo'n kindje kan groeien in een vrouwenbuik? En was het ook nog eens een blanke vrouw? Weet u eigenlijk wel zeker dat het een vrouw was?! EN WAAROM KEEK U HAAR ZO LANG AAN?!! WAAROM WAS HET EEN BLANKE VROUW?!!! BENT U NIET GEWOON EEN MISOGYNE RACIST?!!!!

We hebben nieuws voor uw verkrachtende, racistische en generaliserende ikke. Als het aan de Britse regering ligt mogen zwangere vrouwen straks geen zwangere vrouwen meer heten. Er worden mogelijk ooit wat zwangere transgenders op hun nep-pik getrapt en nu moeten we het maar hebben over 'zwangere mensen'. Verdrag van de Verenigde Naties aanpassen en klaar. “A large majority of people that have been pregnant or have given birth identify as women. We can include intersex men and trans men who may get pregnant by saying ‘pregnant people’ instead of ‘expectant mothers’.” Tja. Van harte gefeliciteerd allemaal met dit nieuwe genderneutrale hoogtepunt in de LHGBTQi-sering van onze inmiddels zo goed als balzakloze samenleving. Wij gaan even met onze kop tegen een muur bonken.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.