achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Politie met groot materieel bij kliniek in Den Dolder op zoek naar Anne Faber

De zoektocht naar Anne Faber zou dinsdag verder gaan, maar vanavond arriveerden toch diverse forensische speurmiddelen en politiehonden in Den Dolder, om onderzoek te doen naar de verblijfplek van de aangehouden verdachte.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De politie lijkt dus vanavond in het donker door te gaan zoeken naar Anne Faber. Behalve een Plaats Delict-unit en politie-honden, zijn er ook mannen in witte pakken gesignaleerd en staat er een busje in het bos waarmee normaal gesproken verdachten vervoerd worden. Dat roept de vraag op of de vandaag aangehouden man, Michael P. (van Panhuis?) (achtergrondinf , politiedossier) ook ter plaatse aanwezig is om eventueel aan te wijzen waar Anne Faber is. Hoe dan ook is het een zorgwekkende optocht van politiemensen en -middelen van de afdeling 'forensische voldongen feiten'. Op twitter doet Sem van der Wal verslag, evenals Koen Laureij.

Update: Politie zegt toch morgen pas verder te zoeken

Nog even over Altrecht, de verwarden-kliniek in Den Dolder

Den Dolder is behalve de Remiahoofdstad ook thuisbasis van een behoorlijk grote verwardemensen-kazerne, Altrecht. Daar zat de vandaag aangehouden verdachte in psychiatrisch retraite in een half-open afdeling (geen TBS want hij werkte niet mee aan het onderzoek). Vraag van een journo van RTV Utrecht, in een repo die in 2015 werd gemaakt naar aanleiding van de ontsnapping van vuurwapengevaarlijke Ali B. uit de gesloten inrichting: "Moet de omgeving zich zorgen maken?" Antwoord van de psycholoog in beeld: "Ik denk niet dat je hier als vrouw alleen in de avond rond moet lopen". Lekker dan. (Uit: "achter de schermen bij Altrecht")

Boze buurtbewoner is wappiebarakken beu?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.