achtergrond

Geenstijl

Terugkijken. NPO Nieuwsuur Repo over MH17

Best wel bizarre reportage in Nieuwsuur gisteravond over MH17. Terwijl het land schreeuwt om antwoorden op prangende vragen als Wie & Why blies de staatomroep de loftrompet over de respectvolle behandeling van de repatriëring van de lichamen van de catastrofe met de MH17. Toegegeven: niets dan lof voor allen die bij De Dag van Nationale Rouw betrokken waren. Van piloten tot sjouwers tot militairen tot Nederlanders met bloemen langs de snelweg. Hulde. Wij ook janken. Maar de vraag rijst of nu wel het moment is om kistenmakers en Monuta-chauffeurs voor de camera te halen. En dat antwoord is neen. Volgens Nieuwsuur beantwoordde Het Kabinet "dit weekend" vragen uit de Kamer nav MH17. Hell no, dat was niet dit weekend. Die kamerbrieven verschenen afgelopen vrijdag, na de vrijmibo. Als je als overheid iets wilt communiceren waarover je niet communiceren wilt, doe je dat op vrijdagmiddag. Als iedereen rond 19:30 uur in kroeg of restaurant zit. Maar we zijn niet gek. Ergens in die ontzettende beerput ligt een onderste steen. En MinPres Rutte hoeft 'm kennelijk niet meer. Bah.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.