Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Good VrijMiBo, m.A.A.d. city

misschienditmeisjedan100.jpgHet is weekend. All my life I want money and power. Respect my mind or die from lead shower, I pray my dick get big as the Eiffel Tower. So I can fuck the world for seventy-two hours. Goddamn I feel amazing, damn I'm in the matrix. My mind is living on cloud nine and this 9 is never on vacation. Start up that Maserati and vroom-vroom, I'm racing. Popping pills in the lobby and I pray they don't find her naked. And I pray you niggas is hating, shooters go after Judas. Jesus Christ if I live life on my knees, ain't no need to do this. Park it in front of Lueders, next to that Church's Chicken. All you pussies is losers, all my niggas is winners, screaming, all my life I want money and power. Respect my mind or die from lead shower, I pray my dick get big as the Eiffel Tower. So I can fuck the world for seventy-two hours. En be nice. misschienditmeisjedan534.jpg oftochlieverditmeisje534.jpg ccvFM8W.gif

Reaguursels

Inloggen

Dankzij Je mot wat heeft zich het wonder van de opstanding van het geheime deel weer voltrokken ome Quid!
Of is het een mirakel?

kapitein oosterlng | 01-02-14 | 00:17

SteveBiscuitje | 31-01-14 | 18:59

Klopt. Italianen zeggen ook dat olie in het water bij het koken zonde is van de olie. Gewoon zorgen dat er genoeg water is zodat de pasta de ruimte heeft. Dan heb je geen olie nodig

SicSeb | 01-02-14 | 00:16

JeMotWat | 31-01-14 | 19:19 | + 7 -
Diepe buiging thx!

ikdenkwat | 31-01-14 | 20:56

Ik houd van kontjes. Gif = *Yum* *yum*

SicSeb | 31-01-14 | 20:36

@Nyte Roept u maar... wat wilt u precies horen!

ThePriest | 31-01-14 | 20:13

@Delaware | 31-01-14 | 19:22
Gehaktballen zijn klaar om de pan in te gaan, italiaans moet je niet te vroeg eten.. Maar bij chad vind ik de tattoos nog aardig subtiel, hopenlijk worden het er niet meer. Het filmpje is best lastig te vinden en als je hem vind zit er een irritante intro (wel mooi accent) en klote muziek bij. Nou, voor als u het ook nog niet wist, dat heb ik gefixed www.dumpert.nl/mediabase/6547689/9a8f9...

de grote Anti | 31-01-14 | 19:50
JeMotWat | 31-01-14 | 19:19

@BekiekUtMoar | 31-01-14 | 17:25
Ja, daar heb ik ook altijd over zitten twisten.. wel of geen olie in het water. Ben erachter gekomen dat het eigenlijk niet nodig is zolang je de spaghetti niet te lang kookt. Maar als je het toch doet echt een druppel of twee maar, anders zit je met glibberige troep.
de grote Anti | 31-01-14 | 17:32 | + 0 -

Ragazzi, doe maar geen olie in het water, hou het bij alleen zout. Pasta serveer je al dente (letterlijk beetgaar). Het geheim van de smid is dat je de pasta gelijk na het afgieten met de saus moet mengen. Niet teveel uit laten lekken die pasta, moet nog wat vochtig zijn.
Eetse!!

SteveBiscuitje | 31-01-14 | 18:59

@hfakker | 31-01-14 | 17:02
Als je een meisje bent wil ik je wel neuken voor de voldoening op korte en middellange termijn.
En fantasie is oneindig..

Jim Lovell | 31-01-14 | 18:43

Heerlijk!
PLOP!!!

abnormal me | 31-01-14 | 17:41

*plop* lekker lang weekend ivm de superbowl. Ik ga nu genieten, laterz

Your interpretation | 31-01-14 | 17:33

@BekiekUtMoar | 31-01-14 | 17:25
Ja, daar heb ik ook altijd over zitten twisten.. wel of geen olie in het water. Ben erachter gekomen dat het eigenlijk niet nodig is zolang je de spaghetti niet te lang kookt. Maar als je het toch doet echt een druppel of twee maar, anders zit je met glibberige troep.

de grote Anti | 31-01-14 | 17:32

@de grote Anti | 31-01-14 | 17:02
Vergeet niet om wat olie in het water te doen waar je de spaghetti in kookt, dan plakt het niet.
Verder ziet het er zeer eetbaar uit!

BekiekUtMoar | 31-01-14 | 17:25

Thx Quid for seventy-two hours!

ThePriest | 31-01-14 | 17:23

@ Welles! Nietes! / 16:39
Deal! Als je maar genoeg koud bierrr in huis hebt

Tobi | 31-01-14 | 17:10

de grote Anti 17:02
Klinkt heerlijk, parmenzaanse kaas zou ik zeker doen, net wat je zegt, niet teveel anders wordt het overheersend.
Koken is mijn hobby sinds internet, probeer zoveel mogelijk recepten uit, als dank mag ik het zelf opvreten. Is geen straf.

Terpen-tijn | 31-01-14 | 17:08

Kobus Kloothamer | 31-01-14 | 16:44 | + 0 -
Nee, je ziet toch ook wel dat dat een schaamteloze plug is. Duh.

Dhr J.W. Toch | 31-01-14 | 17:08

@Jim Lovell | 31-01-14 | 16:59
Mwèh, doe mij het boek en de strekking maar. geeft meer voldoening, op langere termijn vooral.
Fantasie is zo... eindig.

hfakker | 31-01-14 | 17:02

Hmm ik zat te denken aan spaghetti met gehaktballen.
Maar het is niet zo simpel als je zou denken..

Oke, je neemt 500gram GOED rundergehakt (dus liever niet supermarkt). Gooi het in een grote schaal. Erbij :
- handje vol broodkruimels
- 1/2 kopje melk
- 2 eieren
- flink wat geraspte kaas (van het zachte soort)
- fijngehakte verse peterselie
- snufje knoflookpoeder
- theelepel zout
- snufje peper/all spices
- beetje oregano

Goed mengen allemaal, balletjes draaien ter grootte van een pingpong bal ongeveer.
Eetlepel boter + flinke scheut olijfolie in koekenpan.
Balletjes ongeveer 3 minuten per kant op hoog vuur braden. Uit laten lekken op keukenpapier.

In een hoge pan gooi je een liter gezeefde tomatenpuree (heinz bijvoorbeeld). Flinke klont boter en scheut olijfolie. Kruiden naar smaak maar i.e.g aardig wat (verse) basillicum. Stop de gehaktballen erbij en laat het sudderen met de deksel erop.

Spaghetti in kokend water voor +- 11 of 12 minuten (zie verpakking). Beetje zout in het water. Uit laten lekken in vergiet. Op groot bord gooien. Gehaktballen erop of ernaast. De tomatenpuree er overheen, naar voorkeur veel of weinig. Eventueel afmaken met wat fijne parmezaanse kaas (klein beetje!)

de grote Anti | 31-01-14 | 17:02

@hfakker | 31-01-14 | 16:11
Geen ouwe koeien makker. Quid heeft het licht gezien en gelooft in tastbare zaken zoals mooie vrouwen lichamen.
En met wat goede feedback (terugkoppeling) en de steun die daarvan uitgaat, hoop ik dat de VrijMibo evolueert naar een wekelijks terugkerend virtueel pornografisch orgasme waardoor ook jij je kleine pielemuisje kan verwennen door deze door jouw zweterige knuistje te laten gieren.

Jim Lovell | 31-01-14 | 16:59

Lekkerste mayonaisse is die van hellmanns.
Maak je hem zelf, zoals ik, zorg dan dat alle ingredienten lauw zijn, anders krijg je pap.

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:56

@Nyte | 31-01-14 | 16:47
Beschouw het hier als een participatiemaatschappij. Drop eens een linkje.

Dömper | 31-01-14 | 16:53

@Nyte | 31-01-14 | 16:47
Ooit overwogen om één van mijn linkjes aan te klikken?

necrosis | 31-01-14 | 16:52

Zie je nou GU dat ze minnen op de persoon en niet om het bericht?

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:52

Kunnen jullie niet eens een keer GOEDE mixjes plaatsen i.p.v. die stomme kut eentonige house

Nyte | 31-01-14 | 16:47

Patat bakken.
Als je patat voorbakt de patat eerst laten afkoelen en dan pas afbakken, dan wordt het korstje extra krokant en de vulling blijft lekker zacht.

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:46

@Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:42
Met een flinke schep sambal krijg ik alles weg, ik wacht op je oerkreet....
*gnehe*

necrosis | 31-01-14 | 16:45

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:41 | + -1 -
Zal ik doen. Overigens schrijf je stront met een t. Steek je er ook nog iets van op.

Mark Smith | 31-01-14 | 16:45

@Dhr J.W. Toch | 31-01-14 | 16:06 | + 1 -
Dus jij hebt in 2 minuten het stukje gelezen en alle linkjes geopend? Je staat wel bovenaan, dat dan weer wel!
Geluk gewenst

Kobus Kloothamer | 31-01-14 | 16:44

@necrosis | 31-01-14 | 16:37
Spinazischotel (ofwel luiewijfenvoer)

*Aan tafel zal schreeuwen als de oven afslaat!*

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:42

@necrosis | 31-01-14 | 16:31
Het is een schande dat er inderdaad nooit met mensen als u rekening gehouden wordt.. Bij deze, prettig weekend!
farm3.staticflickr.com/2302/2371647054...

de grote Anti | 31-01-14 | 16:41

Mark Smith 16:38
Jij ook, volgende keer weer netjes typen dat je een leuk fotootje hebt gezien, dat willen wij allemaal reuzegraag weten.

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:41

@Tobi | 31-01-14 | 16:36
Is prima als je maar van mijn likeurtje 43 afblijft met de tengels.;)

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:39

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:36 | + 0 -
Sterkte!

Mark Smith | 31-01-14 | 16:38

@Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:32
Wat schaft de pot vanavond?
Of ben ik niet uitgenodigd?

necrosis | 31-01-14 | 16:37

Mark Smith 16:34
Ja trol, mijn leven is trollen trollen, hoezo?

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:36

@ Welles! Nietes! / 16:32
Mooi, maken wij ondertussen al je bier op

Tobi | 31-01-14 | 16:36

Kendrick Lamar!

Syheim | 31-01-14 | 16:34

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:30 | + 0 -
En je hebt hier de hele dag op zitten wachten?

Mark Smith | 31-01-14 | 16:34

Oké mannen... fijn speelkwartier, ik ben koken!

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:32

@Quid
Ik volg je topics al sinds je entree bij GS, kan er nou echt geen pica van een lekker Gilfje vanaf?
Ik heb ook gevoel....

necrosis | 31-01-14 | 16:31

Mark Smith 16:28
Ja trol, vind je het niet genoeg aandacht dan?

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:30

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:25
Dit is werkelijk het beste dat je kunt bedenken?

Mark Smith | 31-01-14 | 16:28

Jeej, nice shooters!
Een fijn weekend iedereen!
*plop*

Jim Lovell | 31-01-14 | 16:26

Mark Smith 16:12
Het zijn strondspetters hoor. Maar trollen vallen altijd op alles wat lelijk en vies is.

Terpen-tijn | 31-01-14 | 16:25

@hfakker | 31-01-14 | 16:11
Ik heb 'em besteld * hik *
Gewoon, omdat het kan. *plop*

Botte Hork | 31-01-14 | 16:21

Jeetje Quid ik zit op mijn werk!

Temazepam60milligram | 31-01-14 | 16:20

Te veel Chive Quid. Dat adres kennen we nu zelf ook wel.

bottlebaby | 31-01-14 | 16:18

"The ass is talking to me. The ass is talking to me" o_O

Oktoberfest | 31-01-14 | 16:17

Die onderste staat de nootjes voor het dessert veul te lang te kraken hoor,dan blijft er geen reedt van over volgens mij!

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:16

@Mark Smith | 31-01-14 | 16:12
Ze is brits, het eiland waar alleen maar lelijke draken wonen.

de grote Anti | 31-01-14 | 16:15

Dat sproetenmeisje, heerlijk.

Mark Smith | 31-01-14 | 16:12

Aldus Jean Kwidt in zin vorig leven.
Prettige VRMBO
www.izb-ark.nl/producten/boeken/geloof...
Jong zijn is soms een zwaar en verwarrend iets. Het leven strekt zich nog voor je uit, met al haar mogelijkheden en gevaren. Je weet soms niet precies wie je bent, wat je kan of hoe je jezelf moet ontwikkelen.

Als jongere loop je misschien rond met levensvragen over je capaciteiten en talenten, over je levensdoel en overtuigingen, over wat je kunt bereiken en betekenen voor anderen. Jij bent bijzonder en kan een unieke bijdrage leveren aan een gezamenlijk doel: Jezus verhogen. Een bijdrage die je levert met anderen want geloven is teamwerk.

Dit boek is een verzameling van antwoorden op bepaalde levensvragen. Het is bedoeld om te bemoedigen, zoals een coach aan de zijlijn. Het zal je motiveren om positief bezig te gaan met je eigen leven en je relatie met God. Hij heeft ons allemaal als kunstenaars gemaakt met de bedoeling dat ook wij als jongeren onze talenten gaan gebruiken!

hfakker | 31-01-14 | 16:11

* Kloenk! *

Botte Hork | 31-01-14 | 16:10

He, die tweede die ken ik volgens mij.
Hmm even denken hoor. *plop*

de grote Anti | 31-01-14 | 16:10

een lekker kontje in de keuken wat wil een man nou nog meer

Idontgiveafunk | 31-01-14 | 16:09

Thanx GS Plop.

horsteknots | 31-01-14 | 16:09

@Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:08
n naar boven schiet!

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:09

Jij bet vroeg zeg Quid! nou fijn weekend dan maar!

Welles! Nietes! | 31-01-14 | 16:08

Overigens prachtig bewegend beeld daarboven :)

Dhr J.W. Toch | 31-01-14 | 16:07

Titties!
*plop*

Dömper | 31-01-14 | 16:06

fijne vrijmbo. PLOP

giovanni erkelens | 31-01-14 | 16:06

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken