achtergrond

Geenstijl

Nee, Netanyahu lachte niet in video over 6 gedode internationale World Kitchen Central-vrijwilligers

Radicaal idee hoor, maar zoek anders eerst eens een ondertitelde versie

Toegeven, we snappen de """verwarring""". Want ook wij zagen eergisteren de bovenstaande videoboodschap binnenkomen - zonder ondertiteling. De vertaling in het bijschrift betrof enkel de bespreking van de dood door IDF-schuld van zes Britse, Poolse, Amerikaans-Canadese en Australische internationale vrijwilligers van World Central Kitchen. 

En dat oogde bijzonder dissonant bij het beeld van een inderdaad zeer opgewekte en joviale Netanyahu. Nou, wat blijkt? In het opgewekte, joviale segment had hij het dus helemaal niet over het World Central Kitchen-voorval, maar over zijn eigen ontslag uit het ziekenhuis na een hernia-operatie.

Zodra hij wel over het voorval begint verandert zijn toon en mimiek navenant volledig. Maar leg dat maar eens uit aan 's werelds normaalste mensen. Vele tienduizenden likes en retweets voor 'Netanyahu lacht in videoboodschap over gedode vrijwilligers' - en het is gewoon niet waar. Meer na de breek.

Nee, verachtelijke wezel

Nee

Nee

Nee

NETANYAHU SMILING AND LAUGHING AFTER ISRAEL KILLED FOREIGN AID WORKERS “Unfortunately, a tragic instance of our forces unintentionally harming innocent people in the Gaza Strip. It happens in war. We'll investigate it. We're in contact with the governments, and we will do…

9.3K
Reply

Nee

Nee

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwe AI-selfie video's verwarren nu zelfs kenners, kunstenaars proberen OpenAI's Sora

Noot: deze mensen zelf bestaan echt en zijn niet AI-gegenereerd, maar al hun spraak, mimiek en motoriek zijn dat wel

@Spartacus | 28-03-24 | 19:30 | 84 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.