achtergrond

Geenstijl

Stamcafé: De Top Acht allerdomste tweets met Oud & Nieuw van Arend Jan Boekestijn

Wat is daar gebeurd

Iedereen heeft weleens een slechte ronde op de social media. Zo ook Arend Jan Boekestijn, die gisteravond kennelijk niet was uitgenodigd voor een leuk feest en/of gezellige avond in de huiselijke bedstee. Dus toog Arie naar Twitter, alwaar hij er een hoop doms uitkraamde. Hierboven de absolute banger. Complete Top Acht na de breek. Proost.

Op 8: smart, witty and entertaining

Smart, witty and entertaining. Zeg maar het tegenovergestelde van het complete oeuvre van Arend-Jan Boekestijn en in ieder geval het tegenovergestelde van deze tweet.

Op 7, 6 en 5: deze anekdote

EINDE ANEKDOTE. HOEZO EINDIGT DE ANEKDOTE HIER. WAT IS DIT VOOR VERHAAL. HOE ZAT HET MET DIE WEBSITE. WAAROM MOETEN WIJ DIT WETEN. HEEFT DEZE ANEKDOTE EEN MORAAL. EN ZO JA, HOE.

Op 4: deze malle stelling

Hoezo kent Arend Jan Boekestijn geen enkele andere diersoort die met zoveel buskruit andere dieren de stuipen op het lijf jaagt? Kent Arend Jan Boekestijn soms wel diersoorten die met weinig buskruit andere dieren de stuipen op het lijf jagen? Wat zijn dat dan voor dieren? Zou Arend Jan Boekestijn de wetenschapper daar niet eens in moeten duiken?

Op 3: nog een keer zeiken over vuurwerk

U ziet het. Vrijwel de gehele Top Vier van deze Top Acht bestaat uit tweets over vuurwerk. Het zijn dan ook knallers. Deze malle opmerking was om kwart voor elf, toen Arend Jan Boekestijn kennelijk nog net niet genoeg wijn op had voor de hele domme opmerkingen, maar toch. Beter dat mensen voor 105 miljoen euro aan vuurwerk kopen dan dat ze het uitgeven aan boeken van Eus, Heleen van Royen en/of Auke Hulst meneer Boekestijn. En gezellig met je vrienden vuurwerk afsteken is een geweldige remedie tegen het Dikke Vette Ik van al die egocentrische boekenlezers.

Op 2: Arend Jan Boekestijn ook klaar met Arend Jan Boekestijn

Wij leven in een tijd waarin volstrekt mislukte wetenschappers transformeren tot volstrekt mislukte Kamerleden tot volstrekt mislukte opiniemakers die van volkstrekt mislukte omroepbobo's volstrekt mislukte programma's mogen maken en dan met volstrekt mislukte opmerkingen de social media vervuilen. Seneca, Socrates en GALILEO GALILEI (nooit over Galileo Galilei beginnen op internet, red.) approven deze boodschap Arie.

Op 1:

Kijk. Dit is na één uur 's nachts. Dan komt de ware Arend Jan Boekestijn boven. Iemand die zich ver, maar dan ook ver verheven voelt boven die vuurwerk afstekende diersoort die het verdient om dood te gaan aan de honger en de kou. En dan volgende week weer lekker aanschuiven bij Voetbal Inside en met een paar domme opmerkingen de geleerde professor uithangen. Het zou droevig zijn, als het niet zo treurig was.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.