Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Coach coach coach iedereen heeft een coach - coaches zijn charlatans en zonde van het geld, jammer dat je vrienden niks kunnen

Ga wég man

heeft die linker nou z'n pik afgezaagd

Ooooooo jongens wat een ontiegelijk zweefteefartikel in het AD over die miljoenmiljard coaches die Nederland plots heeft. Het opent deuren want je verslikt je zowat in je havermelk. We zijn een land vol gekken met gebreken en als maden uit de GFT-container duiken er plots overal coaches op. Te lui om een baan te zoeken, verblind door makkelijk geld, verstrooid door de gedachte dat ze daadwerkelijk iets kunnen of bijdragen met hun domme slappe gelul. Rare gek Roos Vonk is uit de hel getrokken om weer dingen te roepen en coach Marnix Pauwels 'vond coaches ontzettende sukkels, zweverige types waar hij weinig mee kon'. Dat vinden wij nu nog steeds: coaches zijn namelijk ontzettende sukkels, zweverige types waar je geen zak mee kan. Iedere rare debiel kan coach worden. Als je te achterlijk bent een studie psychologie af te ronden kun je altijd nog coach worden. Het maakt ook allemaal geen flikker uit. Je kiest een nicheprobleem, een nicheoplossing, je hangt er een ingewikkelde (Engelse) term achter en je bent coach. Bijvoorbeeld: pijn bij het poepen, op klankschalen rossen met paardenhoeven, Inner Growth Finder. Coach! Heb jij ook pijn bij het poepen? Kom dan samen met paarden op klankschalen rossen! Inner growth finder Judith helpt jou in je zoektocht naar formele triage UIT JE REET. Er is zelfs zoiets als NOBCO, een beroepsorganisatie voor coaches. Natúúrlijk zitten al die coaches in Amsterdam, want Amsterdam maakt mensen knettergek. Coaches zijn mensen die geen vrienden hadden en ze zijn bedoeld voor mensen die geen vrienden hebben. In plaats van gewoon een BAAN te zoeken zitten deze holistisch gemankeerde idioten hun tijd te verdoen met het oplichten, uitvreten en voor de gek houden van anderen. Het komt ook allemaal voor uit een ERVARING. Ik maakte dit mee, misschien maak jij het ook wel ooit mee, nu ben ik coach Grafbert. Hier, kom maar tegen boomstammen fluisteren (foto boven), misschien verdwijnen dan wel je erotische gevoelens als je een foto van Henny Huisman ziet. FLIKKER. EENS. OP. GRAFBERT!

Stel: iemand heet Piet. Piet is onzeker over zijn baan en hij heeft geen vrienden om dingen mee te overleggen, of hij mag thuis niet weg van Sharon, dat kan natuurlijk ook. Dus in plaats van dat hij naar het café gaat, zoals normale mensen, roept hij de hulp in van een of andere Adger of Bernadette of zo'n gare Judith. Goh Adger geef jij mij eens perspectief. Nou PIET, je had ook een avond kunnen zuipen met je beste vrienden en hen advies kunnen vragen. MAAR JE HEBT GEEN VRIENDEN EN NU HEB JE EEN COACH IK KOST € 150 PER UUR. En als die Piet eenmaal is gehersenspoeld door zo'n lulbek wordt hij zélf coach want het was zo'n prachtige ervaring. Wat een vicieuze cirkel uit de hel. Alle andere coaches hebben zelf ooit een burn-out of een depressie meegemaakt, nou, en nu gaan ze anderen helpen hoor.  Dit is echt een fenomenale site: alle weggooiers verzameld. Een vuilnisbelt van verdriet en goal focussed geklungel. Je kunt zo heel mooi het levenspad van kleine Stormvlinder uittekenen. Eerst naar de kindercoach want toen Vlinder 5 was ging ze piekeren. Toen de gamingcoach want ze speelt wel erg veel Minecraft. Dan de buitencoach (buiten wandelen met dove ezels en zoemgeluiden maken op de rug van een schele alpaca genaamd Tumor). Vervolgens de chaoscoach als ze een profiel moet uitkiezen. E&M of toch C&M nou Stormvlinder SPANNEND HOOR. Dan komt al de relatiecoach want kleine Rodney heeft Stormvlinder op de middelbare ingeruild voor Shaniquaaa, die vingert lekkerder in het fietsenhok. Dan komt er een burn-outcoach want Stormvlinder zit er he-le-maal door. Een studiekeuzecoach omdat ze niet weet wat ze moet studeren. Dan in haar volwassen leven komen al die loopbaancoaches, als er geen flikker aan is een bore-outcoach, Je-zus wat is het hier saai, samen met die Inner Growth Finder natuurlijk, op die klankschalen rossen omdat ze niet kan schijten. Soms schijt ze 1x per week, dat kan niet goed zijn. Een cognitief coach, een cognitief-behavioristisch coach, een goal focussed coach maar natuurlijk ook een haptonomisch coach en doe die holistisch coach ook maar. Hadden we trouwens al een appreciate inquirycoach, NEE NOU DOE DIE OOK MAAR want ik moet eerst nog naar mijn Voice Dialogue coach. En dan gaat Stormvlinder dood omdat ze is gestikt in de pit van een avocado en dan kan de familie aan de rouwcoach. Wat jammer nou, Stormvlinder is dood, gelukkig heeft ze genoeg coaching gehad in haar leven.

Reaguursels

Inloggen

Wat een lastige site. Zoveel coaches ik raak het overzicht kwijt. Zijn er geen coaches om te helpen de best matchende coach te vinden?

Specy | 29-08-23 | 23:43

Laatst interview voorbij zien komen van een man met een knotje, die ging scheiden van zijn vrouw maar dan wel op een holistische manier. Ik verzin het niet.

romario..... | 29-08-23 | 23:38

Ah Mosterd, wat leuk... cognitieve gedrags coach. Klinkt als cognitieve gedragstherapie, wat de meeste effectieve therapie is voor borderliners. Opvallend dat je daarover schrijft, in een stuk zoals bovenstaand.

DondeRob | 29-08-23 | 21:54

Douze points voor de allochtono’s: op die coachsite is 90% blanke vrouw en 10% een begripvolle blanke man.
Fijn hé die Hollandse cultuur?

Lopendbuffet | 29-08-23 | 20:27

Coach, influencer, procesconsultant, scrummaster, organisatiewetenschapper enz: allemaal verborgen werkloosheid. Of zichtbare luiheid, zo kun je het ook zien.

Lopendbuffet | 29-08-23 | 20:10

Nog niet zo lang geleden moest je een 'personal trainer' hebben om erbij te horen. Hoor je niets meer van. Nog even en de coaches zijn ook weer als scheet in de wind verdwenen.

Zenzeo | 29-08-23 | 18:00 | 1

Daarvoor hadden we het ‘outplacement traject’ als je je baan verloor. Die gasten wisten het helemaal alleen maar de enige baan die ze creëerden was die van henzelf.

Lopendbuffet | 29-08-23 | 20:12

Heb even gekeken; burn-out komt veel voor maar wat is een bore-out????

Jan Lange3373 | 29-08-23 | 17:52 | 1

Je verveelt je te pletter omdat je een bs baantje hebt? Eerste wat in me opkomt.

Flapster | 29-08-23 | 19:38

Nav dit bericht x-te ik vanmorgen ook al dat als alle coaches in dit land gewoon een zinvolle baan gaan uitvoeren, bijvoorbeeld in de zorg of het onderwijs of de bouw, dat niemand dan meer een coach nodig heeft omdat dan de werkdruk een stuk lager is. Problem solved

deministerpresident | 29-08-23 | 17:35

Stel hè, je wordt vingercoach zoals Thijs Römer. Toch zeg maar de voorstap naar gynaecoloog. Welke opleiding moet je dan volgen?

Lukiluuk | 29-08-23 | 16:07 | 2

Ik raad een thuisstudie pornhub aan en zorg voor een constante sexualiserig van vrouwen. Uiteindelijk is het doel om alsvolgt te denken: Vrouw = sex. Klinkt simpel maar het is verdomd lastig uit te voeren in de praktijk. Iets met strafrecht en integriteit.

Hetisnietaanteraden | 29-08-23 | 16:39

Kindergynaecologie.

Wayfaring stranger | 29-08-23 | 17:48

Dirk is een meervoudig beperkte ernstig gestoorde 50er. Hij had nu een riante villa onder z'n kont gehad ware het niet dat alle PGB gelden in een gestage stroom richting coaches en andere hulptroepen is gevloeid. De ouders leven niet meer en lieten ook niets na. Gek genoeg kan Dirk zelf alles regelen hoewel hij daarvoor de capaciteiten niet heeft. Leervermogen nul. Dus altijd gevaarlijke toestanden en veel misbruik. Geen enkel besef van goed en kwaad. Verwaarloosd zichzelf en z'n woning. Schulden. Dankzij een goede babbel weet hij zijn toestand echter altijd met succes te maskeren. Vrijheid, blijheid! Als het misgaat staan de troepen paraat. En begint het hele circus weer van voren af aan. Kookles, opruimcoach, zielenknijper, alles tot nu toe zonder enig resultaat. Maar ze geven niet op.

Waar zijn pgb naartoe gaat zal hem werkelijk aan de reet roesten. Eén handtekening en het is gefikst. Die leuke man/vrouw gaat hem entertainen, zolang de (uren)voorraad strekt. U vraagt, wij draaien. Wil Dirk z'n zooi niet opruimen? Hoeft niet hoor. Gaan we toch een eindje rijden. Dat hij aan alle kanten verneukt wordt heeft hij zelf niet door. Hij is de baas, elk idioot plan dat in z'n hersenpan opborrelt gaat gebeuren. Geen moeite teveel voor onze pgb slurpers.

Hij leeft van de Wajong. Curatele of bewindvoering wordt categorisch geweigerd want dan is meneer "z'n vrijheid kwijt." Dwang is in hulpverleningsland uit den boze, dus is hij vogelvrij en ondervind de samenleving als vanzelf de gevolgen. Een loepzuivere verlies- verliessituatie als je mij vraagt. Al leven de zorgboeren en boerinnen er goed van. Dat is ook wat waard!

Wiebenick | 29-08-23 | 16:02 | 2

Moet je nagaan hoe dit bij kinderen is. Kinderen labeltjes en stempeltjes opplakken is een ware goudmijn voor de hulpverleningsmaffia (ja als het om kinderen gaat is 90% van de hulpverleners gewoon pure maffia). Nooit zal een kind van een dergelijke "hulpverlener" geen stempeltje krijgen. Er is altijd wel wat "mis". Vaak instemmend ondersteund door de ouders, want die worden zo mooi ontslagen van elke negatieve verantwoordelijkheid.

Grachus | 29-08-23 | 16:20

Spot on, imo is het een uitwas van een verregaande verslapte maatschappij waarin zwaktes in stand worden gehouden en pathologisch gedrag door kan woekeren ipv gecorrigeerd wordt. Als al die coaches leraren worden is dat tekort opgelost. Maar als coach verdienen ze meer en werken ze minder, Zzp-ers he

1234hvhv | 30-08-23 | 00:09

Die wildgroei is voor 99% gewoon witwas shit, geen aandacht aan besteden, doet het OM ook niet. De paar mensen die je op je feestboek hebt die 'echt' coach zijn geworden zijn gewoon falers die geen euro binnenhalen.

ipsocrat | 29-08-23 | 15:40

Als je een grote groep lifestylecoaches bij elkaar zet, en dat dan vervolgens een kerk noemt, hoef je geen be;asting te betalen.
Als je dan ook enkele celebreties aan je weet te binden gaan mensen erin geloven.
Voila :scientology kerk.
Ofwel hoe verdien je bakken met knaken over de rug van zoekende stumpers. Die stakkers komen ook nooit meer van ze af.

Crankhead | 29-08-23 | 15:32

Als je niets kan en je leven mislukt is, wordt je coach.

Baron_von_Rijswijck | 29-08-23 | 15:15 | 2

Of je gaat in de politiek

hotbrasil | 29-08-23 | 15:35

Silberbauer is weer vrij.

Swoop | 29-08-23 | 15:14

Ahhh, Neurolinguïstisch programmeren, tjakka....

Penus Decoratus | 29-08-23 | 15:07

Was ik die boomstam links maar. Ja links van die lamzak natuurlijk.

Deurdonderer | 29-08-23 | 15:06

Beleggings, financieel of bedrijfsadviseurs zijn ook van die gewlde jobs

van Dam | 29-08-23 | 15:05 | 1

In licht corrupt Limburg moest je als bedrijf gewoon een fin.klojo kiezen die in de vriendengroep zat van de fiscusjongens, aangifte en jaarrekening altijd vlekkeloos erdoor. Factuur was wel iets hoger maarja... tegenwoordig enkel digi-vrienden dus dat zal wel niet meer werken.

hagelkruis | 29-08-23 | 15:27

De enige en de beste coach die je ooit nodig hebt is ‘Self Help Singh.’

Inks003 | 29-08-23 | 15:05 | 2

En bob ross dan? Why dontyou paint a happy little tree and hang yourself from it. I make it look like a happy little accident.

brie-de-penis | 29-08-23 | 15:18

psycholoog en psychiater: academische opleiding en verplichte nascholing, in register inclusief klachtenprocedure.
Coach: vrij beroep en al na 2 weken LOI online cursus. Of van die onrealistische reclame 'wat wil je later worden?' .... antwoord ' psycholoog' ... 'ga ervoor meid'

HetOorAakel | 29-08-23 | 15:00 | 1

Wat wil je later worden, vragen ze in die reclame, aan een 40plusser.
Een 40plusser zonder praktijkervaring gaat even zijn droom waarmaken.
Die abitie-knakker kijkt trouwens wel heel erg kuddediertje uit z`n ogen, maar hij heeft toch wel mooi mee mogen doen bij een reclamespotje.

Piet-Kietelaar | 29-08-23 | 15:39

Mooie website die coachfinder. Op dit moment 661 stuks.

Hopen op een goeie recessie met wat flinke ontslag-golven. Stukkie inflatie erbij en misschien een paar failliete bedrijven. Daarna nog eens tellen hoe veel coaches op die websites staan.

Dit is namelijk 100% ons eigen probleem. Het gaat hier veel te goed. 600 mensen kunnen geld verdienen aan mensen die geld te veel hebben en naïef genoeg zijn. Die filteren vanzelf weer richting WW met een beetje tegenslag. Never waste a good crisis

Vleesverkopert | 29-08-23 | 14:59 | 2

Ze lachen je toe, al die coaches. Eigenlijk lachen ze je uit, maar dat vertellen ze je niet. Nee, die lachjes moeten je lokken: "Bij mij vind je begrip, geborgenheid, aandacht, liefde."

Schoorsteenveger | 29-08-23 | 15:06

Dat veel te goed valt wel mee. De ene helft zijn inderdaad GL kruidenvrouwtjes die een man met goede baan hebben. De andere helft van de slachtoffers van dit soort '"coaches" zitten vaak aan de onderkant van de samenleving, want vaak psychologisch niet de sterkste figuren. Hun hele vrij besteedbare inkomen + luttele spaarcenten worden aan dit soort oplichters besteed. Dan hoop je nog op een lerend effect, maar helaas trappen ze er de volgende keer weer in.

Grachus | 29-08-23 | 15:46

Iedereen die een godsdienst aanhangt heeft al een levenslange coach.

CornholioNL | 29-08-23 | 14:56 | 1

En bij elke domme fout, hoe groot ook, zegt die coach, is niet erg hoor doe nog maar een keer. Maar wel eerst je riedeltje nietszeggende woordjes opdreunen

brie-de-penis | 29-08-23 | 15:20

Met het coachen hoe om te gaan met te weinig geld kan ik u helaas niet helpen, het coachen hoe om te gaan met teveel geld is op mijn lijf geschreven. Is uw interesse gewekt ? Na een intensieve 21 daagse coaching met een door mij opgesteld coaching plan bent u van uw vele geld af en is uw probleem opgelost !

johnyl | 29-08-23 | 14:46

Af en toe met jezelf spelen lost een hoop problemen op

van Dam | 29-08-23 | 14:40

een 'inner growth finder' las ik.

zeeman73 | 29-08-23 | 14:39

Jaren geleden had je dat probeersel van een van de nazaten van Albert Heijn, als ik het goed heb, Oibibio. De naam zegt het eigenlijk al, het is een betekenisloos woord, en tot overmaat van ramp een palindroom. Als je het betekenisloze van achter naar voren neemt, dan krijg je precies hetzelfde, namelijk betekenisloosheid. Oibibio noemde zichzelf een spiritueel centrum, was een groot gebouw waarbinnen allerlei 'cursussen' werden aangeboden door lieden die er wat vierkante meters hadden gehuurd om hun specifieke zinvolheid aan te bieden aan de argeloos of radeloos zoekenden, en er was ook gezamenlijke ruimte in de vorm van een café, en als ik het goed heb ook een restaurant.
Was je de weg kwijt, of dacht je dat dat het geval was, dan kon je, vooropgesteld dat je het geld ervoor had, het gebouw binnengaan en kiezen uit een veelheid van zingevingen, en als de ene niet beviel, dan sprong je moeiteloos naar de andere, net zo lang tot je iets vond dat je beviel, of mooier gezegd iets dat bij je paste.
Oibibio ging al gauw failliet. Het idee was prachtig, maar in werkelijkheid sloeg het niet aan.
nl.wikipedia.org/wiki/Oibibio
Waarom werd het geen succes? Moeilijk te zeggen, maar mij lijkt het dat het uitgangspunt niet deugt, hetzelfde uitgangspunt dat door de multiculturalisten wordt gehuldigd, namelijk dat je diverse zingevingen náást elkaar kunt groeperen en dan vol kunt blijven houden dat die zingevingen elk voor zich waarde hebben, en wel evenveel waarde als al die andere. Dat idee komt namelijk voort uit een relativistische kijk op de werkelijkheid, een kijk die de Westerse wereld teistert, een kijk die zegt dat elke zingeving uitwisselbaar is, maar vooral ook dat de ene zingeving op geen enkele wijze herleidbaar is tot de andere. Dan gaan zingevingen zweven, wortelen ze niet meer en hebben ze geen waarheidswaarde meer, en uiteindelijk wervelen ze rond, waaien ze bij een licht briesje weg, en blijft de grote leegte over, die onverdraaglijke leegte, het niets, het nada.
Je ziet de wanhoop ook bij veel mensen. Wat is de zin van het leven? Van mijn leven? En dan storten ze zich van het ene in het andere, en als ze denken zin en betekenis gevonden te hebben, dan storten ze zich daarin met al hun ziel en zaligheid, vaak bereid om alles wat ze hebben daaraan op te offeren. De traditionele godsdiensten spelen daar een rare rol in. Ze bevinden zich óf aan de ene zijde van het continuüm, zijn afgewezen en voorgoed verlaten, óf helemaal aan de andere zijde, vormen de nieuwe belofte, de nieuwe waarheid. Degenen die van de ene hoek naar de andere zijn gestrompeld of gehold, dat zijn de bekeerlingen, degenen die absoluut niet zonder absolute waarheid kunnen en zonder de beschutting van zo'n waarheid ten dode zijn opgeschreven. Maar de meesten dolen rond, weten niet meer welke kant ze uit moeten, en of er überhaupt nog een richting bestaat, een weg die ergens naartoe leidt.
Enter 'personal coaches'. Wat Oibibio niet lukte, om al die onzin die als zin aan de man gebracht wordt te concentreren in één gebouw, dat lukt onze huidige samenleving wel. Leg de lat zo laag mogelijk, of gebruik helemaal geen lat meer, en overal daar waar het onkruid uit de grond opschiet kan zingeving aangeboden worden.
En stellen we ons de vraag waarom dat aanbod in dit tijdsgewricht plots zo groot is, dan vinden we het antwoord om ons heen. Het is de leegte, het gebrek aan richting, de doelloosheid, de verveling ook, het niksige dat de coach überhaupt voortbrengt. Nog niet zo lang geleden had je de kerken nog die 's zondags vol zaten, hoorde je het gebeier van de klokken en, binnen die gebouwen de hemelse orgelklanken en de meerstemmige koren die halleluja zongen. Toen wezen de spitsen van de kerktorens nog echt naar een God die met ons een bedoeling had, althans dat hoorden we elke keer weer in de preken van de coaches van toen, de priesters, dominees en rabbijnen. Maar nadat we die heilige huisjes eigenhandig hebben afgebroken of in een vlaag van overmoed hebben kapotgetrapt hebben we er weinig of niets, eigenlijk helemaal niets, voor in de plaats weten te schuiven.
Dat is waar de coaches van nu hun ruimte hebben gevonden. Ze kruipen tussen de brokstukken door, scharrelen wat bij elkaar en roepen dan hard dat ze iets wezenlijks te vertellen hebben, dat ze werkelijk iets in handen hebben. Dat is in de eerste plaats om hun eigen leegte op te vullen, hun eigen angsten te bedwingen, hun eigen waarheid te bevechten. En hoe harder ze zelf die in elkaar geknutselde zingeving nodig hebben, des te beter weten ze die te verkopen. Want een coach heeft mensen nodig die gecoacht willen worden, lieden die hen met hun geloof bevestigen. Het is een symbiose, een bij elkaar kruipen, elkaar warmte geven in een als kil en vijandig ervaren wereld.
Er was een hele tijd geleden een leuk boekje dat de cultus goed beschreef.
www.goodreads.com/nl/book/show/521275...
Kan zo in de herdruk.

Schoorsteenveger | 29-08-23 | 14:32 | 2

Volgens mij ben jij helemaal geen schoorsteenveger.

Piet-Kietelaar | 29-08-23 | 15:47

De trieste waarheid. Je slaat de spijker op de kop en doet dat zo bezield dat het toch houvast geeft.

Wiebenick | 29-08-23 | 16:25

Nog niet zo lang geleden was er iemand die zich opwierp als vingercoach. Het kan verkeren.

hmPrinsBernard | 29-08-23 | 14:30

Als er geen dominees of kapelaans meer zijn krijg je vanzelf coaches ; de mens wil graag klankschalen op zijn onzekere pad.

Toch ook van coaches en workshops veel opgestoken, net als van mijn ouders, vrienden , leraren etc.

Cunucu | 29-08-23 | 14:21

Bijzondere site, dat coachfinder. Je kunt zelfs zoeken op kenmerken van de coach. Vrouw tot 25 jaar levert geen resultaat op, dan weten de reaguurders dat alvast.

bintang | 29-08-23 | 14:21 | 1

Lol.

JJMS | 29-08-23 | 14:35

Een huwelijkspartner is inclusief coaching...

steekmug | 29-08-23 | 14:20

Coach advies posten op Geenstijl.

Met_baard | 29-08-23 | 14:19

Wim de Bie maakte al gehakt van de al lang bestaande coachmania.

thanseeuwen | 29-08-23 | 14:18

Vroeger was je afhankelijk voor een wippie van de tennisleraar. Nu heb je coaches.

Pinocchio | 29-08-23 | 14:17 | 1

En skileraren tijdens de wintersport waren ook populair bij de dames!

Cunucu | 29-08-23 | 14:23

@Mosterd, ik wil je wel coachen bij je volgende artikel hoor.

B.agger | 29-08-23 | 14:17

Ik.geef.iedere.koots.gratis.tips.
Vinden.ze.nooit.leuk.
Advies.krijgen.

Rumag

TanteJuut | 29-08-23 | 14:08

Er zijn veel coaches en 'dus' vraagt het AD zich af waarom mensen daar zo'n behoefte aan hebben. Je kunt net zo goed vaststellen dat er veel muggen en ratten zijn, en je dan afvragen waarom mensen daar zo'n behoefte aan hebben.
Dat iets er is, betekent nog niet dat we het willen.

bintang | 29-08-23 | 14:08 | 2

What's next ; videotheek, hakkenbarretje of handeltje in visitekaartjes?

Cunucu | 29-08-23 | 14:25

@Cunucu | 29-08-23 | 14:25:
Nagelstudio's, massagesalons, hondenpensions, wellness hotels, hoerenkasten?

Schoorsteenveger | 29-08-23 | 14:49

Dat we al zoveel coaches hebben, en daarnaast er nog zoveel coaches zijn die zichzelf niet gecoacht krijgen om te coachen.

Ken genoeg gasten uit het uitgaan die begin twintig stelde dat ze coach gingen worden. Ze werken nu bij de Bijenkorf, bij de Ikea, bij de DHL. Stuk voor stuk moeten ze nog een website opzetten voor hun coaching, en een KvK inschrijving. Maar vandaag nog even niet.

De meiden gaan er wat vlotter mee. Zodra die beweren coach te willen worden gaat meteen een hollistische beerput open van truttige steunbetuigingen. "Ja! Moet je doen! Je bent echt knap. Jij kan het!" En zo krijgen we elke zes uur een nieuwe spirtual-healing dame erbij. Vrouwelijke Willem Engel imitatie voor 140 euro per uur. Om via Skype te praten over huisdierchakra's. Knap, hoe ze dat voor elkaar krijgen tijdens een burn-out en op een dieet van thee en couscous. Doen de jongens ze niet na.

GeheidEenGeit | 29-08-23 | 14:02

Gratis eenmalig advies : If you are going through hell, keep going.

TurpinDick | 29-08-23 | 14:02 | 1

Als je je droom achterna jaagt dan ren je niet hard genoeg.

Ik geef toe, gejat van P. Diddy maar ik weet niet van wie hij het gejat heeft.

_pacman_ | 29-08-23 | 14:04

En iedereen zich maar afvragen 'waar al dat personeel toch gebleven is'... Hulde Mosterd, prachtig treffend geschreven stuk en ik heb me kapot gelachen om de beschrijvende steekwoorden van al die aanstellers op die website....

BeTruthful | 29-08-23 | 14:00

Coach Grafbert. Juist. Is Brussen iets nieuws gaan doen ?

LD69 | 29-08-23 | 13:59

De cursus "omgaan met teleurstellingen" is helaas afgelast.

de directeur | 29-08-23 | 13:59 | 1

Ik zit op een cursus faalangst maar ik durf er niet heen te gaan! Oude tegeltjes weer oppoetst.

Cunucu | 29-08-23 | 14:12

Moet bekennen dat ik er wel eens mee in zee ben gegaan. Maar als ik eerlijk ben was dat omdat ik ergens hoopte in bed te belanden.

Zeurders | 29-08-23 | 13:56 | 3

Maar wel betaald, dus in zekere zin toch genaaid.

Duwbak_Linda | 29-08-23 | 13:58

Inner growth finding ben ik erg goed in bij ons thuis alleen noem ik het anders, 'aan de slag, of moet ik je een schop onder je hol geven?' werkt heel goed bij mijn kinderen..

Croisantneuf | 29-08-23 | 13:53

Coach, iemand die psychisch verschrikkelijk in de knoop heeft gezeten daardoor baan, partner en vrienden is kwijt geraakt, vindt op het dieptepunt een zweefteef, gebedsgenezer, tantradanser of wat dan ook en weet daar na: ik wordt ook coach

Sieg Hein | 29-08-23 | 13:50 | 1

Jomanda, zakken vullen met de ellende van een ander.

Ray Skak | 29-08-23 | 14:01

Stel: iemand heet Piet.
Of noemt zich zo.

Zeg maar coach..... bondscoach.

Piet-Kietelaar | 29-08-23 | 13:49

Heb ooit een coach gehad, een vrouw, die liet me mijn zinnen afmaken en neuriede slechts af en toe instemmend.
Een unieke ervaring, het geld dubbel en dwars waard.

pollens | 29-08-23 | 13:47 | 2

weet je wel zeker dat het een vrouw was? klint niet aannemelijk

TurpinDick | 29-08-23 | 14:00

Dr Rossi !!

2CVOcean | 29-08-23 | 15:06

Precies wat ik nodig heb, een gelukspsychologe.

"Graag laat ik je zien hoe je een betekenisvol leven leidt, op jouw voorwaarden - terwijl je bijdraagt aan een mooiere wereld."

Duwbak_Linda | 29-08-23 | 13:45

Nog zo'n symptoom: we maken iedere pas afgestudeerde trainee teamleider of manager, kan niks, zeker niet het goed begeleiden van mensen. Weet vervolgens niet hoe hij zijn mensen moet motiveren, stuurt ze vervolgens maar naar een (door de baas betaalde) coach. HOUD EENS OP.
En coaches: GA WERKEN! Er moeten kinderen opgeleid, energienetten aangelegd, zieken en ouderen verzorgd en huizen gebouwd worden!

RedBill | 29-08-23 | 13:45

Coachen met paarden, ook zo’n om zich heengrijpende geestesziekte. Vooral onder labiele wijv0n.

Lubbberrtt | 29-08-23 | 13:45 | 2

Het begint zeker bij manege "De Ruin" en eindigt bij "Paardenslagerij De Vries" met een lekkere paardenworst.

Kaal-dik-en-lelijk | 29-08-23 | 13:48

Dat snap ik dan weer wel, liever dat zo'n paard hem trekt dan dat je er z3lf voor moet gaan lopen.

Helpmedan | 29-08-23 | 13:54

Coachen…meh. Ik vertel mensen liever wat ze moeten doen en wanneer het af moet zijn vanuit een machtspositie. Of dat aansluit bij de diepere behoeftes in levensgeluk van de uitvoerder interesseert me vrij weinig.

_pacman_ | 29-08-23 | 13:44 | 1

U bent recht-voor-zijn-raap coach?

Kaal-dik-en-lelijk | 29-08-23 | 13:45

Er is nog een bepert aantal plaatsen beschikbaar voor ons unieke "coach de coach" programma!

Kapitein Sjaak Mus | 29-08-23 | 13:43

Iedreen heeft een coach? Welnee! Geen coach geen psycholoog geen psychiater niks van dat alles. Gewoon een hond en mn 'din heeft 6 katten. Klaar.

chicago river | 29-08-23 | 13:42 | 2

Ja en die Duitser dan?

JJMS | 29-08-23 | 13:46

6 katten in huis, misschien kan je hond dan wel een coach gebruiken...

Helpmedan | 29-08-23 | 13:55

Als amateur gynaecoloog ben ik al jaren actief als kutcoach. U kent mij wellicht van het boek "7 ways to speak to your inner vagina". Ben daar opgekomen toen ik nog voetbalcoach was en een van mijn jongens dat gelijk doorhad en man en paard noemde. Hij zag het, alleen ik nog niet.

Kaal-dik-en-lelijk | 29-08-23 | 13:42 | 1

Vond het maar een kutboek.

Lompelul | 29-08-23 | 16:34

Ach ja, onzekere typetjes hebben dit blijkbaar nodig. Vroeger kreeg je gewoon een schop onder je hol in de goede richting. Ik wordt oud...

CornholioNL | 29-08-23 | 13:42 | 2

Je moet mensen wel eerst onzekerheid aanpraten.
En een behoefte aanpraten.
Je begint bij een emotie:

Heeft u ook altijd zo'n last van....
Stel je eens voor dat...
Zou het niet fijn zijn als....
Heeft u ook..
Heeft u al een...
Heeft u nog steeds...
etc.
En dat blaas je dan heel erg op.

En dan hebben zij de perfecte oplossing voor je.

AdvocatusDiaboli | 29-08-23 | 13:53

We hebben het (bijna) allemaal nog steeds te goed. Dan hou je dit soort gekkigheid.

Prieelvogel | 29-08-23 | 13:41

Haha, is wel waar.

eismc2 | 29-08-23 | 13:41

Een kennis is echtscheidingscoach(?), uiteraard is haar enige selling point het feit dat ze ervaringsdeskundige is en na haar scheiding zegt geleerd te hebben voor ZICHZELF te kiezen (alsof ze dat daarvoor al niet louter deed, het feit dat dat ze een scheiding wilde was voor ZICHZELF). Ze heeft een “online programma” bij elkaar geplagieerd vol bullshit van Micheal Pyliatsziek en vage oosterse wijsheden. Een consult kost je 95 euro per uur, zo’n programma 1000 euro. Uiteraard moest ze voor het image een MacBook hebben, betaald door haar mannie, en daarmee zit ze nu hele dagen in koffiezaken uit haar neus te lunchen. Als ze niet in een koffiezaak zit, is ze met de camperbus (betaald door haar mannie) op reis want ze is nu een digital nomad maar klanten heeft ze niet. Haar man werkt ondertussen 60 uur in de week maar hem verwijt ze nu teveel te werken want ze wil vaker op vakantie want die vrijheid heeft ze nu. Het is een lachwekkende poseur en kalkt haar instagram vol met foto’s van haar vakanties in Zuid Afrika, Brazilië en Zuid Frankrijk. Uiteraard met diepe quotes eronder. Haar enige mensenkennis bestaat uit sterrenbeelden. Wanneer bent u geboren. Ah een steenbok. Haar man betaald ALLES maar zij heeft het constant over het feit dat ze nu zo’n sterke vrouw is. Een kansloze luchtbel. Als je een lekker wijf bent kom je overal mee weg. Haa

JJMS | 29-08-23 | 13:41 | 3

Digital nomad….nog zo’n allergie term.

En ja, lekkere wijven die een fruitella door een rietje kunnen zuigen hebben de macht, en dat zal altijd zo blijven.

_pacman_ | 29-08-23 | 13:47

Ik neem aan dat als ze geen lekker wijf was geweest, ze ook geen kennis meer van je zou zijn?

Zeurders | 29-08-23 | 13:52

@Zeurders | 29-08-23 | 13:52:

Ja ok er heeft zich in het verleden wel het een en ander voorgedaan maar de details bewaar ik liever voor mijn seksualiteitscoach.

JJMS | 29-08-23 | 13:56

Een coach je toch ook uncoachen.
De deinfluencer kan deïnvloeden.
Of kan dat eigenlijk niet.

Was Brian van Nazareth een de-influencer?
www.youtube.com/watch?v=KHbzSif78qQ

Brian: Good morning.
Followers: A blessing! A blessing! A blessing!...
Brian: No. No, please! Please! Please listen. I've got one or two things to say.
Followers: Tell us. Tell us both of them.
Brian: Look. You've got it all wrong. You don't need to follow me. You don't need to follow anybody! You've got to think for yourselves. You're all individuals!
Followers: Yes, we're all individuals!
Brian: You're all different!
Followers: Yes, we are all different!
Follower: I'm not.
Followers: Shh. Shhhh. Shhh.
Brian: You've all got to work it out for yourselves!
Followers: Yes! We've got to work it out for ourselves!
Brian: Exactly!
Followers: Tell us more!
Brian: No! That's the point! Don't let anyone tell you what to do! Otherwise-- Ow! No!

En was Jezus ook een soort coach, zolang er geen regels worden afgedwongen door volgelingen.
En wie dan nog meer.

AdvocatusDiaboli | 29-08-23 | 13:40

Is er al een reaguurder coach?

bowlfabriek | 29-08-23 | 13:40 | 4

Voor € 150,--/u wil ik het wel proberen.

Prieelvogel | 29-08-23 | 13:45

@Prieelvogel | 29-08-23 | 13:45: Daar ga je al, als je voor dit soort loodgieterstarieven gaat coachen dan stort de markt in.

TurpinDick | 29-08-23 | 13:51
▼ 1 antwoord verborgen

Als je bij een bedrijf buiten getrapt wordt omdat je niet goedgenoeg bent, kun je consultant worden. Als je zelf mishandeld of verslaaft bent, hie tragisch ook, kunt je jongerenwerker worden. Als helemaal niets kunt maar gewoon iemand zoek die voor jouw hobby of kletscomplex betaald, wordt dan coach.

Ray Skak | 29-08-23 | 13:40 | 1

t's en d's coach heb je nodig.

zeeman73 | 29-08-23 | 14:41

Toen ik bij de hoogovens werkte was er een coach die aan iedereen vroeg of ze een passie hadden. Zegt een van die gasten "ja, eentje om in te klokken en voor de deur". Held.

TurpinDick | 29-08-23 | 13:39

Red ons van jezelf.

Neuth | 29-08-23 | 13:38

In Rotterdam hebben ze slechts één coach, maar dan wel gelijk de beste van Nederland.

guldenmiddenweg | 29-08-23 | 13:38 | 2

Mooie!

CornholioNL | 29-08-23 | 13:59

De Bijstands-coach?

Lorejas | 29-08-23 | 14:13

Als je geen zin hebt in werken, dan zeg je dat je coach bent (of fotograaf, daarvan zijn er opeens ook heel veel). Gegarandeerd geen baan te vinden.

bintang | 29-08-23 | 13:36

... is jouw leven kudt? Maar heb je geen vrienden om erover te praten? Of mag je soms niet uit van je partner of huisdier? Het Stijlloze Luisterlegioen staat je bij! Wij zijn gecertificeerd coach dus die dikke factuur betaalt je baas gewoon en je partner vindt het fijn dat je eindelijk es wat met dat gezeur doet. Kies je wijk in Amsterdam, de Reaguurder naar smaak en spreek af in een traditioneel bruin café om je doorbraak met drank en slap geouwehoer te forceren. Inclusief broodje shoarma en taxirit naar Rembrandtplein. Achteraf lucht het op en weet je totaal niet meer waar het overging. Boek nu een driewekelijkse sessie!

zon unieke naam die | 29-08-23 | 13:35

Ik mis de overkoepelende coach om te coachen wanneer je welke coach nodig hebt.

NerdAlert | 29-08-23 | 13:35

Ik geef ook Holistisch energetische meditatie therapie via Skype of Teams sessies gevolgd door coaching om jezelf kwetsbaar op te stellen voor 500,- per half uur.

Reebensteeltje | 29-08-23 | 13:34

Alsof één Arie Boomsma nog niet erg genoeg is.

SNAFU | 29-08-23 | 13:33

Straatcoach. Daar kun je nog carriere mee maken in de politiek.

TurpinDick | 29-08-23 | 13:32

Ik ken iemand die ook als een soort coach door het leven gaat. Haar aanpak is er een van schuldgevoel aanpraten. En als ze geen slachtoffer heeft kunnen vinden, dan confronteert ze anderen met van die ongevraagde beoordelingen over wat je bent. Zelf heeft ze haar zaken alles behalve op orde en verkeert in een marginaal bestaan. Gruwelijk dat soort teren op andermans ellende parasieten.

Broadsquire | 29-08-23 | 13:30 | 2

Zo is het mij weleens opgevallen dat alle vrouwen die iets doen in de psychiatrie zelf labiel zijn.

Barkruk2 | 29-08-23 | 13:34

Zojuist even mijn vrouw gevraagd, maar ze ontkent een coach te zijn en ze had nog nooit van u gehoord.

I.P standing up | 29-08-23 | 13:41

Er is ook een mannencoach!

Duwbak_Linda | 29-08-23 | 13:30 | 6

@pollens | 29-08-23 | 13:50: Oh wow, dit gaat me te snel. Je hebt een erg op de voorgrond tredende mannelijke energie. Ik twijfel of dat wel matcht met mijn derde chakra.

Duwbak_Linda | 29-08-23 | 13:56
▼ 3 antwoorden verborgen

Ondanks dat het Amerikaans is, maken ze best mooie tassen.

Nuchternederland | 29-08-23 | 13:30

Keith Bakker, Ali Bouali, Marco Borsato deden ook iets met coaching en worden nu zelf gecoached door de reclassering coach.

I.P standing up | 29-08-23 | 13:30

Ha, ik wordt negeercoach!
"Ik help U graag al die coaches te negeren. €150 pu" ( Om de komieken hier voor te zijn; negeeeeren dus, niet negeren. "Want ik ken U een beetje" zou Pamela Hemelrijk schrijven.

LoesjeP | 29-08-23 | 13:29 | 2

Ach dus geen begeleiding op het terras met pizza en witte wijn.

I.P standing up | 29-08-23 | 13:32

@I.P standing up | 29-08-23 | 13:32:
LOL!

LoesjeP | 29-08-23 | 13:47

Gezocht op hun coaching website. In een straal van 30 km rondom mijn woonplaats gelukkig maar 3 van dit soort havermellk fantasten. Het is hier een paradijs van nuchterheid.

Dwaalgast | 29-08-23 | 13:29 | 2

Topje van de ijsberg...

Zeurders | 29-08-23 | 13:54

Want online coaching bestaat ook niet in jullie paradijs?

Lorejas | 29-08-23 | 14:15

Nou "heb" ikzelf een "Sharon" "gehad", maar dat Piet een Sharon heeft gehad, k geloof het niet (en dat rijmt).
Maar ontopic: die coaches? Mijn konDt.

chicago river | 29-08-23 | 13:28

Vooral iets van de Randstad waar mensen veel PvdA/GL en D666 stemmen. Ik ga ook hulp zoeken mocht ik ooit kartel stemmen.

First Contact | 29-08-23 | 13:26

Ik heb sinds een paar weken een verslavingscoach. Het gaat best heel goed, volgende week leer ik bijvoorbeeld ook cocaïne te gebruiken.

VP732 | 29-08-23 | 13:26 | 1

LOL!

LoesjeP | 29-08-23 | 13:31

Het is een piramidespel. De laatste die coach wordt heeft geen klanten meer.

Nuchternederland | 29-08-23 | 13:26 | 1

Dan word je toch coach coach? Gewoon even uplevelen jeweettog

sko | 29-08-23 | 13:33

My new girlfriend asked me how many girls I've slept with. "Eleven," I replied. "Wow! You must be a player," she laughed.
"No," I said, "I'm the coach."

TurpinDick | 29-08-23 | 13:25 | 1

Elf. Das niks vriend. Maar wel coach dames wezen, dan doe je iets goeds.

chicago river | 29-08-23 | 13:32

Ik zoek een coach die me beter met Joris leert om te gaan en dan vooral gejoristschaamte.

uisge baugh | 29-08-23 | 13:24 | 1

Hiero, gratis: heb van mijn coach geleerd dat je een loser bent als je nooit gejorist wordt.

J.Dokstijl | 29-08-23 | 14:10

Zoals bekend kan de beste van allemaal, Ronald Koeman, er ook helemaal geen zak van. Laat mij hem vervangen. De heren miljonairs hoeven niet bang te zijn dat ze in een onbewaakt ogenblik een zoen van mij krijgen: wie niet presteert maar onmiddellijk en publiekelijk gebukt gaan staan.

Heb ik ook eens een leuke avond.

Hetkanverkeren | 29-08-23 | 13:24

Heel normaal ook kennelijk om 19 'communicatieprofessionals' in dienst te hebben voor kamerleden. De ziekte zit diep.

Deflatiemonster | 29-08-23 | 13:23

*Zich onmiddellijk inschrijft als orgasmecoach bij de Kamer van Koophandel*

Kill_Blinton | 29-08-23 | 13:22 | 1

Uw echte naam is Walter?

roberto9715 | 29-08-23 | 13:26

Ik loop al een tijdje bij een coach vanwege mijn GeenStijl verslaving. Zij helpt mij bij het verwerken van wat ik af en toe lees op dit blog. Kost € 175,00 per uur maar dan heb je ook wat.

At_Dawn_They_Sleep | 29-08-23 | 13:20 | 1

Is dat in- of exclusief happy ending ?

normanius | 29-08-23 | 13:22

Opeens zie je het:
Je wordt de coach die mensen leert dat ze geen coach nodig hebben.
De laatste Coach van alle coachen.
Amen.

AdvocatusDiaboli | 29-08-23 | 13:19 | 1

Ik heb een leerling coach, een stagecoach.

Mr_Natural | 29-08-23 | 13:18 | 1

Daar is ooit een film over gemaakt, door John Ford

LucaBrasi | 29-08-23 | 13:40

De coaching omgaan met tegenslag gaat helaas niet door vanavond.

apek00l | 29-08-23 | 13:15 | 2

LOL

andalucia | 29-08-23 | 13:18

De cursus "omgaan met geld" is in de aanbieding, van 450 nu voor 275 euro!

Nuchternederland | 29-08-23 | 13:28

Een vriendin van mij heeft een coach voor haar hond, omdat het beest hoog-sensitief is. Dat die strontvervelende joekel volkomen onopgevoed is, gaat geheel aan haar voorbij.

Gravin v Kippenbouth | 29-08-23 | 13:14 | 6

Hopelijk heeft ze geen kinderen, die vriendin dan. Ttrouwens de hond ook.

TurpinDick | 29-08-23 | 13:30

@Smoelensmid
Ik denk eerder dat ie een hondekop heeft en graag z'n neus in een kruis drukt.

Alfred E. Neuman | 29-08-23 | 13:36

@Kaas de Vies | 29-08-23 | 13:17: Daar hoef je niet hoogbegaafd voor te zijn.

W_F | 29-08-23 | 14:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik ben biercoach. Als je denkt dat je het niet aan kunt help ik.

De luis | 29-08-23 | 13:13

Hier aan boord kunt u weer inschrijven voor onze succesvolle cursus "jezelf ontdekken door mindful vasten en contemplatief staren nasr de horizon"!

Geheel verzorgd!
Inclusief gebruik van ligstoel!
Velen gingen u voor!
Met STAP certificaat!

Nu tijdelijk €4599 ex btw per persoon !
(voorwaarden zijn van toepassing)

Kapitein Sjaak Mus | 29-08-23 | 13:13 | 3

En als je jezelf dan ontdekt, en het blijkt een enorme lul te zijn?

TurpinDick | 29-08-23 | 13:17

@TurpinDick | 29-08-23 | 13:17:
Dan hebben een vervolgcursus voor u.
Eigenlijk is het ook de bedoeling dat u dat ontdekt, maar vertellen we er van te voren natuurlijk niet bij.

AdvocatusDiaboli | 29-08-23 | 13:21

Lijkt me een heerlijke job de godsganse dag gemeenplaatsen te delen als coach.

'Wees niet op zoek naar een antwoord, want er is geen vraag...'
'Alles is energie. Niets wordt geboren en niets sterft. Alleen de vorm verandert.'
'Niets is helemaal waar en zelfs dat niet.'
'Elke ochtend worden we herboren: het is wat je vandaag doet, dat telt.'
'Liefhebben is het vermogen nergens over te oordelen.'
'Vertel bij twijfel de waarheid.'
'De hoop sterft het laatst.'

drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:13 | 4
-weggejorist-
drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:18

U heeft een tegelfabriek begrijp ik.

Nuchternederland | 29-08-23 | 13:25

'Toeval bestaat niet.'
Daarom kwam u bij mij terecht, a 200 euro per consult.

roberto9715 | 29-08-23 | 13:30
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een onzin. Homer Simpson zei het al, de oplossing voor elk probleem is bier. Geen coaches nodig.

UnderTheDevil | 29-08-23 | 13:13 | 3

En de oorzaak. Dat zei hij ook.

BobDobalina | 29-08-23 | 13:14

Voor de volledigheid zei hij dat 'alcohol de oorzaak en oplossing van elk probleem' is.

drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:15

Volgens MythBusters is het C4.

pollens | 29-08-23 | 13:17

Ik moet het er met iemand over hebben wat ik van dit stuk vind.
Oh nee, zak in je vage coaches. Met een duidelijk doel heb je er wat aan, anders een stuk wandelen, of doorbijten.

TheseDays00 | 29-08-23 | 13:12

Weet je wie ook een goede coach was? Thijs R.

Datzullenwenogweleen | 29-08-23 | 13:11 | 3

Ali B ook

TurpinDick | 29-08-23 | 13:12

'Pak nu eerst maar die banaan...'

drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:16

Keith Bakker ook

Struikrover3 | 29-08-23 | 14:07

Niet bewegen en aan vervelende dingen denken

RickTheDick | 29-08-23 | 13:10

@Mosterd
Je vrouw heeft voor een klein fortuin een coach ingehuurd?

Barkruk2 | 29-08-23 | 13:10 | 2

'Schat, het is niet wat het lijk! Hij struikelde en nu...'

drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:17

@drs. Levi Samsonov | 29-08-23 | 13:17:
Ach ja de eenzame huisvrouw coach slaat weer toe

Barkruk2 | 29-08-23 | 13:31

Het is ook helemaal niet vreemd met al deze idioterie dat het hele kaartenhuis Nederland in elkaar sodemietert.

leo59 | 29-08-23 | 13:10

Als obesicoach zeg ik "deze stelling is waar". Ik doe ook nog uglyfullness consulting en HLT (Hairless Therapy) healing.

Kaal-dik-en-lelijk | 29-08-23 | 13:10

Coach is de nieuwe hofnar, ken er hier eentje die 12 jaar op de gierton heeft gereden en nu "intelligente" klanten heeft die ruiken naar het duurste geurwater. Totale waanzin waar dat allemaal heengaat.

hagelkruis | 29-08-23 | 13:10

Misschien iets voor die Silberbauer. Die heeft geen baan meer maar kan altijd nog coach worden.

Klaas_de_Waal | 29-08-23 | 13:09

Klinkt als een cliche, maar er zijn ook best goede coaches. Zelf heb ik er 20 jaar geleden wel wat aan gehad en mijn vrouw begon een website en heeft goede marketing en sales coaches gehad. Het stop wat mij betreft als het niet echt over de inhoud gaat daar kan ik ook niet zoveel mee. Maar goed, iemand anders kan er wel iets aan hebben

TurpinDick | 29-08-23 | 13:09 | 1

Is dat dan een coach of een soort (freelance) mentor?

Bluto Blutarsky | 29-08-23 | 14:45

Wat een kut land is dit toch geworden.

Boeddha18 | 29-08-23 | 13:06 | 3

Heb een spatiegebruikcoach al eens overwogen?

omanders | 29-08-23 | 13:08

Kan ik U wellicht van dienst zijn? Ik ben vaginaalcoach.

pollens | 29-08-23 | 13:19

Heb geleerd dat er geen betere coach is dan zelf je eigen coach zijn. If the tide gets tough the tough get going. Toen ik kanker moest overwinnen, is het een eenzame strijd geweest tussen de oren , waarbij echt niemand in staat is om te helpen.. Als iemand voor het gevecht van het leven een coach moet raadplegen , is ie te laat.

Smoelensmid | 29-08-23 | 13:06

Ach, zien jullie dat ook? De coach heeft zijn hand al op knie van de hot asian. En wij weten allemaal hoe dit eindigt.

omanders | 29-08-23 | 13:03 | 4

@LucaBrasi | 29-08-23 | 13:05:

Hahaha! Zal je net hebben, is de hot asian de enige die je bullshit ook serieus neemt.

omanders | 29-08-23 | 13:07

Ze zijn even aan het repeteren voor hetgeen ze straks vast moet houden

Klaas_de_Waal | 29-08-23 | 13:11

En z'n paal al in z'n hand.

Lompelul | 29-08-23 | 15:35
▼ 1 antwoord verborgen

Mosterd, ik ken nog een goeie blogcoach en frustratiecoach. DM me.

nerugaer | 29-08-23 | 13:02 | 1

Mosterd schrijft het prima van zich af, dunkt me.

pollens | 29-08-23 | 13:55

Elke dag voor het diner wat olijven met knoflook snacken en je schijt als een lijster.
Alternatieven voor de mekkeraars; regelmatig ontbijtkoek, bruine bonen, kapucijners of uien.
Waar mag de factuur naar toe?

Harry.Langezwaal | 29-08-23 | 13:01 | 1

Kapucijners met spek, daar ga je ook lekkah van drukkah.

Kapucijners met spek, daar ga je ook lekkah van drukkah.

Helloween | 29-08-23 | 13:26

Ik ben ook levenscoach.
Opa vertelt...

Niet_Van_Hier | 29-08-23 | 13:00

Dit weekend werd ik geadviseerd, nee eigenlijk bevolen een kattenpsycholoog of -gedrags deskundoloog in dienst te nemen..

Zie je het voor je? We worden collectief totaal gestoord in dit land.

DatInternetDingetje | 29-08-23 | 12:59 | 1

Nederland is een reservaat voor verwende mensen; te veel geld en te weinig te doen leidt bijna altijd tot waanzin.

Harry.Langezwaal | 29-08-23 | 13:03

Dank wederom @mosterd voor het 5 minuten eerder dan de rest te kunnen reageren.

Je bent premiumreaguurderscoach of je bent het niet.

Kaas de Vies | 29-08-23 | 12:58

Ik heb er wel eens over gehoord dat mensen "coach" vliegen.
Toch eens aan mijn piloot vragen wat dit precies betekent.

Kaas de Vies | 29-08-23 | 12:57

Ik ben dickpiccoach, drie keer raden wat mijn beste advies is?

Kaas de Vies | 29-08-23 | 12:56 | 2

Kopkaas verwijderen voor de feauteau?

Metaalenzo | 29-08-23 | 13:55

Macro stand gebruiken?

Lompelul | 29-08-23 | 15:32

Heeft het Spaanse vrouwenvoetbalteam nog een coach?

Kaas de Vies | 29-08-23 | 12:56 | 1

FC Utrecht niet meer

Klaas_de_Waal | 29-08-23 | 13:07

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland