achtergrond

Geenstijl

Even lezen wat iedereen van de zaak-PIERRE VAN HOOIJDONK vindt hoor

thumb

Dag van de waarheid in de Zaak der Zak(k)en

Nou nou dat was wat toen Piel van Huilstronk de nieuwbakken trainer van Ajax beschuldigde van duistere dealtjes. Even kijken of er nog wat mensen gevonden zijn om er iets van te vinden. JA HOOR DE EEUWIGE PETER PLASMAN. Er is een beetje media voor een zaak en daar is Peter Plasman weer, de wesp op de limo, de vlieg op de stront. Peter Plasman denkt dat Van Hooijdonk 'een groot probleem' heeft. Nee hoor, denkt mediarechtadvocaat Matthijs Kaaks. "Volgens hem is de strafrechtelijke term ’smaad’ te kort door de bocht zonder achtergrond en kennis van feiten." Rob Jansen vindt dat Pierre 'snel iets op tafel moet gooien'. Willem Vissers schrijft dat Van Hooijdonk wel met bewijs moet komen! Andy van der Meyde noemt Van Hooijdonk 'een rat' en 'een slang'. Ukyol Azkän van het AD is van mening dat de NOS de rel snel moet oplossen. Tom Egbers werd voor minder weggestuurd!  Volgens Johan Derksen is Van Hooijdonk 'niet goed bij zijn hoofd'. "De rancune van Pierre van Hooijdonk spat uit zijn oren", schrijft Patrick Delait van De Limburger. IN GODSNAAM WAT ZOU ARJEN FORTUIN ERVAN VINDEN? Arjen Fortuin vindt dat de NOS moet optreden! Sjonge jonge wat een ophef he mensen! Zou Van Hooijdonk vandaag aangeven of hij rectificeert?
UPDATE: Steijn spant KORT GEDING aan tegen Van Hooijdonk
UPDATE: Pierre zegt sorry. Trekt keutel terug en gaat vandaag rectificeren. "Naast de rectificatie zal Van Hooijdonk ook door het stof moeten tijdens de eerstvolgende uitzending van Studio Voetbal waarin hij aanwezig zal zijn."
UPDATE: NOS haalt Pierre van Hooijdonk van de buis. Persbericht over 5 min
UPDATE: NOS cancelt Pierre van Hooijdonk. "Pierre van Hooijdonk zal voorlopig niet aanschuiven als tafelgast bij NOS Studio Voetbal. Dat hebben de oud-voetballer en de NOS in goed onderling overleg afgesproken na zijn veelbesproken uitlatingen over Ajax-trainer Maurice Steijn in de uitzending van afgelopen zondag." (...) "Volgens de NOS is er in Studio Voetbal geen ruimte voor beschuldigingen zonder steekhoudend bewijs. 'Uitgangspunt van de NOS is dat uitlatingen langs de lat van zorgvuldigheid en betrouwbaarheid gelegd moeten kunnen worden. Daar ontbrak het aan'."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.