achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

StamCafé Live! BidenLaptopMedia.com met 10.000+ foto's van volmaakte prins Hunter Biden

\

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Hunter Biden, misschien wel de laatste full spectrum man ter wereld. Want welke moderne man krijgt het nou nog voor elkaar om achtereenvolgens 1) als broer die had moeten sterven de weduwe van broer Beau Biden die gestorven is te schaken terwijl je zelf nog getrouwd was, 2) een investeringsfonds op te richten met de stiefzoon van John Kerry waarvan Wikipedia de wiki-pagina heeft verwijderd omdat de kwestie "niet interessant" is, 3) zonder enige ervaring of kwalificaties in de energiesector voor $50.000 per maand bestuurslid van Oekraïense energie-gigant Burisma te worden, 4) met honderden prostituees zóveel coke te snuiven en crack te roken onder de lens van Chinese en Russische inlichtingendiensten dat het je vader bijna z'n presidentsverkiezing kost, 5) vervolgens precies de twee laptops waar ALLES op staat met wachtwoord "*n*lf–k69" laten slingeren in de repair shop van een PATRIOT, 6) zowel Facebook, Twitter als de FBI je verhaal laten begraven tot dat zelfs de New York Times niet meer om de authenticiteit van je LAPTOP FROM HELL heen kan, 7) ondertussen een niet eens onverdienstelijke kunstenaar worden en 8) vervolgens als een TOTALE KAMPIOEN op zowel 4 juli 2022 als 10 april 2023 gewoon lekker handjes schudden naast je vader in het Witte Huis.

Dán, dan ben je godverdomme een prins die z'n eigen website verdient, en die website heet: BidenLaptopMedia.com. Wij F5'en tot-ie werkt. Hunters volledige CV las u natuurlijk al op BidenLaptopReport.com.

Instant Update: server rookt, Telegram-kanaal wel volledig operationeel!

Hunter Biden mooiste lul sinds Prince Andrew

Jullie verdienden hem niet maar kregen hem toch

Hunter met hoorbaar doodsbange prostituee

Duality of man - op 7 juli 2022 nog ceremonieel handjes schudden in Witte Huis

lol gvd

"3 days clean" gevierd met een new-me-duik

Dat is: geen badzout

Can't stay mad at him

Je kan wel doen alsof je hem haat maar wie houd je nou voor de gek

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Heerlijk. Tucker verkleed als journalist interviewt Hunter Bidens 'zakenpartner' Devon Archer

We hebben een naam Devon Archer nog nooit in welke context dan ook voorbij horen komen, maar hij ziet er precies uit als een Devon Archer

@Spartacus | 03-08-23 | 20:02 | 70 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.