achtergrond

Geenstijl

Spookrijder A16: meerdere doden & gewonden

Dode mensen, maar ook een dode hond

Niet onbelangrijk voor een ritje op de snelweg: aan de goede kant van de weg rijden. Daarom krijgen mensen die een afrit als oprit gebruiken ook bordjes te zien. KEER OM. GA TERUG. Omkeren en teruggaan gebeurde vannacht niet: het ging helemaal mis op de A16 bij Prinsenbeek. "Meerdere dodelijke slachtoffers en meerdere gewonden", meldde de politie aanvankelijk. Het bleek te gaan om drie dode mensen, één dode hond en drie gewonde mensen. De weg is inmiddels weer vrij, de politie komt later met meer info over het hoe, wat en waarom. Hou u veilig, mensen.
UPDATE - De spookrijder werd achtervolgd door de politie. "De inzittenden van het spookrijdende voertuig zijn mogelijk betrokken geweest bij een schietincident eerder op de avond aan de Burgerhoutsestraat in Roosendaal. Bij deze schietpartij zou een auto betrokken zijn, verschillende eenheden werd gevraagd om naar deze auto uit te kijken. Toen een auto die voldeed aan het signalement rond 23.15 uur een politie-eenheid op de A58 tussen Roosendaal en Breda passeerden reden zij er achteraan. Ze verloren het voertuig, dat er met gedoofde lichten en hoge snelheid vandoor ging, al snel uit het zicht. Vervolgens kwam een andere politie-eenheid het voertuig tegen op de A58 richting Breda. Maar vanwege de hoge snelheid kwamen zij ook niet in de buurt. Kort daarna reed het verdachte voertuig in tegengestelde richting de A16 op met fatale gevolgen. Politie-eenheden hebben de achtervolging gestaakt toen de auto in tegengestelde richting de snelweg opdraaide."

De bestuurder van de vluchtauto (man, 33, Tilburg) en een passagier van de vluchtauto (jongen, 17, Harreveld) zijn om het leven gekomen. De bestuurder (man, 54, Rotterdam) van een andere auto kwam eveneens om het leven.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.