achtergrond

Geenstijl

PvdA-raadslid 010 (en NTR-presentator) blijkt pandjesbaas: bewoners in schimmel en/of kou

HuisjesMelkert!

Ja kom op zeg. Is er een keertje een PvdA'er met een beetje ondernemersgeest, is het wéér niet goed. Narsingh Balwantsingh, tevens presentator bij omroep NTR ('speciaal voor iedereen') heeft 23 panden in Rotterdam. In een daarvan woonde een Litouws gezin in de schimmel, maar ja, dat heb je soms. En in een ander pand woont een huurder zonder warm water, maar ja, als we allemaal warm water hebben dan spelen we natuurlijk alleen maar Poetin in de kaart. Niet zeuren dus, Balwantsingh is immers ook geen woordvoerder bouwen en wonen. Tenminste. Dat is hij niet meer. "Na een half jaar werd hij op dat dossier echter vervangen door een partijgenoot, omdat hij volgens de fractie ‘niet lekker in het onderwerp zat’." Wij zouden zeggen dat iemand met 23 panden juist wel lekker in het onderwerp zit, maar ja, wij zijn dan ook niet van de PvdA. Volgens fractievoorzitter Richard Moti is er niks aan de hand. "We moeten ook niet doen of hij een Van Haga of prins Bernhard is: een paar miljoen, dat is in het vastgoed peanuts. Hij zegt dat hij zich als verhuurder netjes aan de regels houdt, en huren vraagt die aansluiten bij het puntensysteem. Dan zie ik niet wat hier verkeerd aan is." Peanuts! Gewoon doorlopen dus. Word je ook lekker warm van, als je thuis in de kou zit.  
UPDATE: En afgetreden! Richard Moti (bekend van GeenStijl), die al die tijd wist van de vastgoedportefeuille van Balwantsingh en de zaak "peanuts" noemde, blijft vooralsnog gewoon aan.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.