achtergrond

Geenstijl

Congres 'Armoede en Schulden' kost 899 euro

Rijk worden van andermans ellende!

Armoedebestrijding in Nederland gaat ongeveer zo: er komen allemaal PvdA'ers bij elkaar die een hekel hebben aan armoede, dan gaan die PvdA'ers praten over armoede, dan richten die PvdA'ers een commissie op tegen armoede, dan gaat die commissie vergaderen over armoede, dan stelt die commissie een beleidsplan op over armoede, dan gaat die commissie het beleidsplan evalueren tegen armoede, dan komt er een nieuw beleidsplan tegen armoede, dan komt er een nieuwe commissie met nieuwe PvdA'ers `tegen armoede, en ondertussen is er nog steeds armoede. Maar gelukkig zijn er nu ook congressen tegen armoede, van Springer BV, uitgever van Zorg+Welzijn (dat plusje staat voor het bedrijfsresultaat) en Vakblad Sociaal Werk. Zodat er tenminste iemand rijk wordt van armoede. Want zeg nou zelf, een 'commercieel tarief' van 899 euro voor een congres Armoede en Schulden (in Veenendaal, ook dat nog, red.). Dat is toch geen geld?
PS Al uw klachten in de trant 'ja wat zeur je nou GeenStijl die mensen moeten toch ook wel eens iets leren en ergens over nadenken' kunt u richten aan de laatste PvdA'er na de breek.

H/t

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.