Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Safari Eurabia - Telford, of een ternauwernood afgewende zijden zelfmoord in damesondergoed

De laatste bus stop van the British leg van Safari Eurabia is Telford, bekend van de tweestedenband met Rotherham, bekend van grooming gangs met """Aziatische""" daders en vaalblanke onderklasse-slachtoffers.

Telestai: het is volbracht, mijn Eurabia-queeste door Engeland. Het goede nieuws is dat de vijfde colonne der voetsoldaten van Islamabad, Doha, Riyad, Teheran, Mogadishu, Khartoem, Sanaa en wat dies meer zij er nooit in zullen slagen varkensvlees en alcohol aus te radieren in het perfide Albion. 

Engeland kan wel een toefje exotische omvolking gebruiken, met al die lelijke Britten die op een dieet van bier en bacon leven. Mijn God, wat zien de Britten in de Midlands er uit! Alsof ze leven op een dieet van bacon, bier en gefrituurde Bounty’s! De oude Feuerbach zei het al: Der Mensch ist, was er isst.

Ik zag één grote freakshow in Blackpool, Bradford, Bradbury, Leeds, Birmingham en Manchester aan mij voorbij hobbelen, een kruising tussen de inboedel van Carnivale, Freaks en de Jim Rose Circus Side Show.

Inmiddels was ik zo depressief en levensmoe geworden dat ik op het punt stond mij te verhangen in mijn hotelkamer in Telford (met tapijt op de vloer van de roze badkamer), slechts gekleed in een pruik, zijden lingerie en met een sinaasappel in de muil. 

Ik kon ook naar naar de Pussycats Night Club gaan, als een soort Boomer Groomer, om eens te kijken of ik op mijn 62ste nog de loverboy kon uithangen met al die white trash chavettes, ook al heb ik rijbewijs noch auto. De Pakistaanse grooming gangs wisten de spierwitte arbeiderskinderen in de val te lokken met een pizza Hawaï van Domino’s, ik bedoel maar. 

Overigens is niet Rotherham de Groomer Capital van het Verenigd Koninkrijk maar Telford, een non-descript spookhol met als enige verdienste dat hier de industriële revolutie uitbrak en dat er een trein naar het vliegveld van Manchester gaat. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken van het VK kent Telford het hoogste percentage seksuele misdrijven tegen kinderen van alle steden in het Verenigd Koninkrijk. 

Vermoedelijk werden hier tot 1.000 meisjes misbruikt, en sommigen werden zelfs vermoord. Politie, maatschappelijk werkers en de politiek ontkennen dat dat de daders overwegend “Aziatische” mannen waren, maar toevallig hebben vrijwel alle veroordeelde smeerlappen een Pakistaans/mohammedaanse naam. 

Tommy Robinson heeft een deel van zijn documentaire The Rape of Britain in Telford gedraaid, ik bedoel maar. 

Een bevriende Arabiste die in Engeland woont, mailde mij dit: de grooming gangs konden zo lang doorrotten - met medeweten van politie en Labour-politici - als een direct resultaat van de stiff upper lip/social class structuur én van politieke correctheid. Dat 90% van de Paki-loverboys aan verregaande hersenrot via hun minime genenpool lijdt, soit: gedwongen kindhuwelijken, sharia-rechtbanken en andere mohammedaanse fratsen zijn altijd intern-tribale kwesties. Maar omdat de misbruikte meisjes uit Rotherham- en Telford niet middle class maar chav-white-trash waren, werden ze niet serieus genomen.

Linkse stuiptrekkende sufferdjes als The Guardian (vroeger een topkrant hoor) blijven stukken van fopprofessors van het slag Leo Lucassen publiceren, met als teneur dat helemaal niet bewezen is dat er überhaupt Pakistaanse mohammedanen in die grooming gangs zaten en dat het allemaal islamofobie is, racisme en xenofobie. Ze schrijven nog net niet dat de Internationale Jodenheid er achter zit. Meer over de Pakistaanse Love Jihad in het Verenigd Koninkrijk kunt u lezen bij het altijd betrouwbare Opindia. Overigens geven niet-mohammedaanse Indiërs makkelijk af op moslims, maar we moeten niet vergeten dat India - met slechts 14 procent moslims - op de derde plaats staat wereldwijd qua verkrachtingen, na de VS en Brazilië. 

Enfin, gelukkig werd ik wegens te oud geweigerd bij de Pussycats, waar voor de deur “Aziatische” types rondscharrelden en af en aan reden in hun opgevoerde hoerensloepen met knipperlichten en boxen waaruit keiharde kerriepop knalde.

Het was maar goed ook dat ik werd uitgesloten, want toen ik in mijn hotelkamer recensies ging lezen op het internet, bleek de “nightclub” een soort voorportaal van de hel te zijn en was ik zó blij dat de Voorzienigheid mij behoed had, dat ik als dank mijn zelfdoding nog even uitstelde. Bovendien was de Primark al dicht en kon ik dus geen sexy damesondergoed scoren. In de stromende regen heb ik toen voor het eerst in ruim twee weken fish’n chips gegeten: reteduur (8 pond), goor, weinig en niet eens uit een krant. Verder heb ik overal prima gegeten in de Midlands. Weliswaar louter in exotische omvolkingrestaurants, dekmantels voor de da’wa - maar veel voor weinig en dat maakt de Hollander in mijn blij. Als je naar de gaarkeuken van het Leger des Heils gaat, krijg jij ook altijd de Blijde Boodschap met een fijn moppie blaasmuziek te horen, dus waar hebben we het over. 

Het goede nieuws is dat Telford volgens een eigen WC-eend-campagne de leukste en beste stad in het VK is om in te wonen maar Telford is ook hartstikke toppie om gewoon eens een dagje met de kinderen heen te gaan want het barst hier van de mieterse attracties zoals de Hoo Zoo and Dinosaur World, niet te verwarren met de Ho Ho Ho Zoo. Ik zou mijn dochters overigens niet alleen laten bij de ballenbak bij de ingang van dit pretpark. 

De talloze no-go-area’s die ik in de Midlands  bezocht, vielen reuze mee. Je kan er als blanke boemer gewoon een broodje shoarma of iets pittigs bij de curryboer eten, mensen groeten je fatsoenlijk, er is altijd wel een slijter of een supermarkt die drank verkoopt. Ik voelde me er meestal zeer senang en waande mij weer even in het Midden-Oosten, mijn oude liefde.  Ik blijf nu eenmaal een onverbeterlijke Oriëntalist. Verder lijkt het mij stug dat vier miljoen mohammedanen 70 miljoen Britse biggetjes kunnen koloniseren en onderwerpen. 

Het gevaar zit hem, net als in Nederland, in de roomblanke islamapologeten, de mohammedanenknuffelaars en de dhimmi’s die door hun politiek correcte waanideeën door het stof kruipen voor moslims en shariaraden toestaan en terreuraanslagen vergoelijken. En laten we de roomblanke feministes niet vergeten, die griezels die de boerka toejuichen en het gezond vinden dat de clitoris van een 4-jarige meisje wordt afgeknipt en haar kutje wordt dichtgenaaid omdat haar toekomstige echtgenoot van een lekker nauw gaatje houdt. Driewerf bah. 

Goed, ik ben benieuwd naar de toestand in Denemarken en Zweden, waar ik deze week heen reis met Teun Voeten en ons gaan verdiepen in de puike immigratiepolitiek van de Deense regering en in de exotische rape culture in Zweden en de etnische drugsbendes die de ooit zo dappere Vikingen terroriseren. Zal mij benieuwen!

Op de valreep kreeg ik van een trouwe lezer van Safari Eurabia een recent interview met Bat Ye'Or toegestuurd. Ik vind haar theorieën over Eurabia niet altijd even plausibel, maar in het interview zegt wel een paar keer interessante dingen. Leest en huivert: 

"Toen de Berlijnse Muur viel, hoopten we in Europa op een vreedzame relatie met Rusland, gebaseerd op wederzijds respect. Maar er kwamen zeer negatieve observaties uit de moslimwereld. Er werd gezegd dat Europa een nieuwe vijand moest vinden en door de verzoening met Rusland zou dat de islam worden. De immigratie uit de Middellandse Zee-gebieden, een eufemisme dat wordt gebruikt voor de immigratie van moslims, zou worden vervangen door Oost-Europeanen.

De Ummah had geprofiteerd van de Koude Oorlog tegen het communisme: immigratie naar het Westen, wapens en olie, ontwikkeling, met de hulp van de Verenigde Staten, van het internationale netwerk van madrassa's en actieve ondersteuning van radicale moslimbewegingen. Met name de olie- en energiesector heeft een sterke invloed gehad op het interne en internationale beleid van westerse landen.

Dertien eeuwen lang streeft de jihadistische ideologie ernaar Europa te islamiseren. Al in de 9e eeuw wilden de Arabische legers Rome innemen, het symbool van de christelijke kracht van het Westen. Jihad is door de eeuwen heen een kracht gebleven. Nu heeft Erdogan dezelfde wil getoond om te veroveren. Erdogan, die graag de overwinning bij Manzikert in 1071 viert, moedigt de NAVO aan om Rusland te bombarderen. 

De omvang van de deelname van moslims uit Europa (Balkan, Krim, Oekraïne, Kaukasus), uit Noord-Afrika en vooral het Midden-Oosten, aan territoriale expansie en de nazi-genocide, hun aandeel in de Wehrmacht en de SS tijdens de Tweede Wereldoorlog is een taboeonderwerp. Ik verwijs hier naar de uitstekende boeken van onder meer Lukasz Hirszowicz, Jeffrey Herf, Matthias Kunzel en David Motadel."

Vervolgens draaft Ye’or een beetje door met haar stokpaardje, het Euronazisme, en is ze een beetje de zondagshistoricus, of beter gezegd de sjabbeshistoricus. Ze zegt bijvoorbeeld: "Het Euronazisme herstelt in het geniep zijn allianties van 1933-45 met het nazi-islamisme van verenigde Arabische leiders, in een uitroeiingsoorlog tegen het volk van Israël waaraan Europese landen, met uitzondering van Tsjechoslowakije, hadden geweigerd wapens te verkopen om zichzelf te verdedigen. Deze samenwerking werd openlijk voortgezet met de erkenning Arafat, de officiële steun van de EEG aan de PLO in 1973 en de populariteit en het enthousiasme voor de Palestijnse jihad in Europa.

Dit is de reden waarom ik betoog dat de EU die dit uitroeiingsbeleid heeft aangenomen, al is geïslamiseerd. En juist omdat de EU geïslamiseerd is, kan die zich vandaag de dag niet meer verdedigen tegen de bondgenoten waartoe het zich sinds de jaren dertig heeft aangesloten via het nazisme, dat de basis vormde van zijn alliantie met de moslimvolkeren."

Dan weten we dat ook weer. Op naar Peter Sweden!

Van Albion via Beowulf naar Zweden

Arthur van Amerongen maakt voor GeenStijl een rondreis door Europa, door de achterwijken van de omvolking en langs de zonsondergang van het Avondland. Als volleerd wereldreiziger trotseert hij daarvoor met een klein budget menig beschimmeld hostel, karige koffietentje en als het moet: een stenen bankje in een stadspark. Desalniettemin is deze reis een kostbare aangelegenheid dus uw gulheid om Ome Tuur gevoed, verwarmd en gemotiveerd te houden op zijn barre bedevaart langs de historische artefacten van de Europese islam en ideologische boobytraps van de stille burgeroorlog, wordt hogelijk gewaardeerd:

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Nanne | 26-05-22 | 01:42 | 1

Mij bekruipt het gevoel dat de bewierookte van Amerongen meer sympathie heeft voor de islamfanatici dan voor wat in zijn vocabulaire steeds met white trash wordt aangeduid.
Ik begrijp niet helemaal wat zijn bedoeling hiermee is.

spicegirlonsteroids | 25-05-22 | 23:20

Goed geschreven, deprimerend verhaal. De laatste foto, met Frans Timmermans wachtend op de trein, toverde weer een glimlach op mijn smoel.

gestoptmetroken | 25-05-22 | 23:10
-weggejorist-
DesteneyBierkens | 25-05-22 | 22:59

Prachtige beeldend verslag vanuit een van de vele stukjes Europa in ontbinding. Leeglopend platteland en verpauperde industriecentra: ieder land heeft het wel. Globalistische multicultizwevers concentreren zich, betaald door de overheid (consultant of bijstander), in uitdijende grote steden. Europa deromantiseert, de middenklasse en het ambachtelijk MKB krimpt in hoog tempo.
De massa, gedrogeerd door uitgaanslawaai en Netflix wordt geluk in een tiny house aangepraat. Jongeren tatoeëren zich tot in de hals en hebben vaak geen idee waar hun (nog) welstand op rust. Muziek versimpeld al decennia lang en is eigenlijk niet veel meer dan een beatritme met wat eenvoudige gevoelszinnetjes eromheen. Gebouwen geven niet langer de verbeelding van een architect weer maar vooral het budget van de aannemer.

In zo'n daling van wat eens een 'Hochkultur' was is geeft het troost dat de schrijver dit soort observaties kan omzetten in prachtig, berustend proza met de juiste plaatjes.

Lopendbuffet | 25-05-22 | 22:57 | 1

U omschrijft het treffend en met gevoel.

doitdoit | 26-05-22 | 03:12

Overal waar sociale en financiële armoede is zien mensen er ongezond uit. En dan vooral waar de zelfredzaamheid in m.n. verstedelijkte gebieden het geringst is.

mozaard | 25-05-22 | 22:51

Stel je voor hoe een willekeurige Peter Breedveld deze stukjes leest. Witte knokkels, schuim op de bek. Pure bliss.

Mugger | 25-05-22 | 22:47

Geen krant meer bij de chippy ? Dat is al jaren zo, rond 1980 was 't al verboden vanwege de inkt. Tegenwoordig willen ze wel is een krant-achtige bedrukking op de food-safety papiertjes drukken maar dat is ook al een heel end voorbij.

En tsjaa, 8 pond voor een portie fish and chips duur ? Zeg €9,50 en dat ben je bij de snackbar op de hoek ook zo kwijt, zonder die vis trouwens.

Maar mooie stukkies, ga zo door zou ik zeggen !

Vesta | 25-05-22 | 22:43

Gegeven de vier Engelse oorlogen zouden de Britten onze aartsvijanden moeten zijn. Het tegenovergestelde is de Brexit. Wie profiteert? Ik vind Europa veel leuker met die Angelsaksen erbij: www.youtube.com/watch?v=OarHZBT_x24

Hetkanverkeren | 25-05-22 | 21:52 | 1

Ach jaaah, de Brexit ... was best spannend allemaal. Mij lijkt dat het gevaar nog steeds niet helemaal is geweken. Een premier als een Mark Rutte daar zou er gewoon zijn handtekening oepsie onder het ‘verkeerde’ verdrag kunnen zetten en floeps je zit zo weer vast aan de EU.

mozaard | 25-05-22 | 22:55

Ik wacht met smart op de VrijMiBo om de heer Van Amerongen in zijden ondergoed te kunnen bewonderen. To klik or not to click.

Frau Merkel | 25-05-22 | 21:51

Zodra ik foto’s zie van de vrouwelijke onderklasse van de inwoners van Albion gaat mijn jongeheer down south..

Wijze uit het Oosten | 25-05-22 | 21:38 | 3

En jij bent van de bovenklasse?

Robert Haynes | 25-05-22 | 21:53

@Robert Haynes | 25-05-22 | 21:53: gaat ie dan omhoog? klasse zeg!

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:07

Dik 5% moslims landelijk dus, net als ongeveer in Nederland als je de officiële cijfers zou geloven. Hoe dan ook zijn ze zo aanwezig dat het er 5 keer meer lijken vaak.

Wattman | 25-05-22 | 21:35 | 1

Ze zijn niet allemaal moslim, maar dat zegt weinig over hun gedrag. Is cultuur. Niet religie.

Forex | 26-05-22 | 07:51

@van Amerongen, dit nummer is op zo'n rare manier goed:
Grandmaster Flash - The Message II (Survival) / w4NEDkbiEnc
Het is positief het is negatief, het is echt.

Robert Haynes | 25-05-22 | 21:32

Toch nog iets over Engelse mensen. Veel daarvan. Hallo ik kan jouw taal. Dat zoiets voor veel Engelstaligen niet vanzelfsprekend is. Dat verschil. Het is een bastaard van het Fries. En dan het dwaallicht Doutzen. What goes around, comes around www.vogue.com/article/doutzen-kroes-v... Friesland cares.

Hetkanverkeren | 25-05-22 | 21:31 | 5

@Robert Haynes | 25-05-22 | 21:49: Identificeer je je als man, vrouw, divers, overig, overig met een beetje divers maar weet het nog niet helemaal of als een Apache attack helicopter?

Frau Merkel | 25-05-22 | 21:52

@Frau Merkel | 25-05-22 | 21:52: Ik kan je niet helemaal volgen maar prima.

Robert Haynes | 25-05-22 | 21:57

@Frau Merkel | 25-05-22 | 21:52: Het is een begin. Het Nederlandse Helikopter Commando heeft in Tsjaad de betreffende doctrines herschreven. Voor de Apache. Er zijn nu 4 Nederlandse F35's aan het Oostfront. Vooralsnog op redelijk veilige afstand. Die inzetbaarheid.

En dan die radartechnologie, inclusief Patriots www.youtube.com/watch?v=T2kOj-GFN8k

Hetkanverkeren | 25-05-22 | 22:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Vind m niet deprimerend. Da s de realiteit van alles. En zolang je geesteskleinheid groot blijft, is dit fantastisch. Geweldig.

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:11

Die 2e foto kon zo Reneé Soutendijk in Spetters zijn

Sr Semtex | 26-05-22 | 07:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Het was een mooie en leerzame serie tot nog toe, heb ook erg genoten van de persoonlijke ervaringen en herinneringen, geeft je inkijkje in het leven van de schrijver. In die links bij de verhalen kun je urenlang verdwalen, heerlijk. Ga de verhalen nog eens teruglezen want heb er een paar gemist. Zin in de volgende reeks en het eerste biertje is van mij!

Sinterbikske | 25-05-22 | 21:07 | 2

Instemmend knikt..!

grapjasz | 25-05-22 | 21:22

instemmend knikt II.
(de schoonheid van de mens is vies mooi).

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:12

Wat een deprimerende serie. Ik ben al lang niet in de beschreven delen van de UK geweest maar zoals Londen Londen niet meer is zijn ook al die andere Britse plaatsen- zoals zoveel plekken in West-Europa - ten prooi gevallen aan de multikul en dat doet me als voormalig anglofiel pijn.
Ik weet niet hoe het daar met de geboortecijfers van de verschillende bevolkingsgroepen zit, maar met een elite aan hun zijde die de moslimminderheid knuffelt en faciliteert hoeven de verhoudingen beslist geen 50-50 te worden voordat ook in Albion het laatste plakje bacon over de toonbank is gegaan.
Maar goed, dit is niet de eerste omvolking die het eiland meemaakt en het is niet triester dan de teloorgang van al die andere Westerse steden. We zien de toekomst dan ook met een stiff upper lip tegemoet.

Hetze Haatstra | 25-05-22 | 21:07 | 5

@Sinterbikske | 25-05-22 | 21:15: ik mag financieel ook niet klagen en heb ook geen kinderen over wiens toekomst ik me zorgen hoef te maken. Dat neemt niet weg dat ik de omvolking in Europa met lede ogen aanzie.
Je hoeft maar naar het contrast te kijken tussen de vrije en steeds meer seculiere jaren 70 en de huidige tijd om te zien dat we in rap tempo de verkeerde kant op rennen.

Hetze Haatstra | 25-05-22 | 21:59

@Hetze Haatstra | 25-05-22 | 21:59: Ja, dat is het denk ik precies, het wordt steeds onvrijer.

Sinterbikske | 25-05-22 | 22:10

@Hetze Haatstra | 25-05-22 | 21:59: klopt, we worden steeds meer als cattle benaderd, sluipend maar gestaag.

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Je bent een geweldige kerel, van Amerongen!

Robert Haynes | 25-05-22 | 21:06

Mooie inkijk in de afbrokkelende trots van Groot Brittannië. Doelloos en zagend aan haar eigen poten. Wanneer komt er weer een renaissance? Wanneer worden de Europeanen één in hun strijd tegen de islamisering? Waarschijnlijk als Erdogan zijn kalifaatje wil gaan uitbreiden. Het is nog even wachten dus.

nerugaer | 25-05-22 | 21:02

Foto nr. 9 komt aardig in de buurt.

Sinterbikske | 25-05-22 | 21:04

youtu.be/sP2tUW0HDHA
om veel kinderen te maken zijn een aantal condities nodig. Misschien (Idiocrasy 2006)

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:17

Goed moment om weer eens WFH’s essay Monoloog van een anglofoob te lezen.
“Het zijn krijtwitte wezens, Britten genaamd, die, niet zelden door rood haar gedekt, een half-ondergelopen gebergte in de Noordzee bewonen, waar zij de naam Groot-Brittannië aan hebben gegeven. Ik haat dat volk.”
Was 1964…
Helemaal eens trouwens. Kutvolk en kutland.

Ichneumonidae | 25-05-22 | 21:00

Als Bat Ye'Or schrijft dat de EU 'geïslamiseerd' is, klinkt dat inderdaad zwaar over the top. Aan de andere kant, wat moeten we dan denken van het recente, niet te bevatten nieuws dat 'Europa' meer meer meer arbeidskrachten uit islamitisch Noord-Afrika wil importeren?

J.P.Drapeau | 25-05-22 | 20:58

De EU is het probleem, niet de oplossing.

Frau Merkel | 25-05-22 | 20:58 | 3

En dan ook nog het lef hebben om ons op de vingers te tikken omdat we teveel problemen hebben. Problemen die grotendeels zijn gecreëerd vanuit Brussel.

MickeyGouda | 25-05-22 | 21:45

De horror.

MickeyGouda | 26-05-22 | 01:05

Na deze foto's te hebben gezien, kan de wedstrijd straks alleen maar meevallen.

BrutusBosch | 25-05-22 | 20:50

Maar weer eens wat van Robert Spencer gaan lezen.

pejoar | 25-05-22 | 20:48

En dat is allemaal de schuld van Thatcher, ofzoiets.

blikjegrolsch | 25-05-22 | 20:46 | 3

Leo Lucassen gaf zojuist op npo3 een geheel andere analyse.

drs.Nee | 25-05-22 | 20:57

Op zich? Wat is dat VK? Een First Class Shit Show. Wat de VS wil dat zij konden zijn. Meghan Markle: de perfecte Bastard. Er is nog een eiland: www.youtube.com/watch?v=oRdDnpkR3AQ Splendid isolation.

Het willen zien. Dronken feestjes. En je marine zien behelpen. Nooit de Kelten echt weten te onderwerpen. Wat je dan wel wilt?

Hetkanverkeren | 25-05-22 | 21:03

@drs.Nee | 25-05-22 | 20:57: Wie? Leo Lucassen? Is dat een x man van Marvel? Wat voor Powers heeft een Leo Lucassen?

nobodiesunmighty | 25-05-22 | 22:18

Ik was vroeger ook een Oriëntalist, maar daar ben ik inmiddels geheel van genezen.

Kowalski11 | 25-05-22 | 20:44 | 3

grappig, ik ook. Zag het mooie in van die moslimlanden totdat ik echt begon te begrijpen wat voor rotmaatschappijen dat zijn. Nu wil er niets meer van weten.

appeltjesgroeneweide | 25-05-22 | 21:08

Komt me bekend voor. Aardig wat door Turkije gereisd, drie Turkse vriendinnen gehad die zogenaamd ‘modern’ waren, maar als het serieuzer werd kwam daar toch iedere keer weer die verrekte religie om de hoek kijken, over de familie nog maar te zwijgen. Ken hier in Nederland een leuke Iraakse vrouw, gescheiden. We mogen elkaar graag maar weer hetzelfde gelazer als met die Turkse dames. Verrek maar met je verrotte ideologie/religie.

Sinterbikske | 25-05-22 | 21:34

De busfoto’s hadden overigens net in Arnhem kunnen zijn. Zo op het eerste oog het Telford van NL

Siegfriet_Klaag | 25-05-22 | 20:42

Er zijn minstens vier soorten Engelsen die ik ken. De meeste soorten loop ik graag voorbij. De Easyjet crowd. Blowen en hoeren "neuken". Op vakantie: drunk before noon. De derden: waar je wel gezellig mee om kunt gaan. De vierden: waar je je beheersing van het Engels beschaafd op kunt botvieren.

En dan de tijd: de teloorgang van Ibiza c.s. Zelfs met je beste Spaans kom je er niet tussen. Kijk eens goed naar de o zo diverse ministersploeg. Dat kastenstelsel. Van meet af aan verdoemd. The Empire: www.youtube.com/watch?v=GSnKV-7WB8U Cheers!

Hetkanverkeren | 25-05-22 | 20:40

Heeft er toevallig iemand een Prozacje in de aanbieding? Ik voel me een tikkeltje gedeprimeerd nu.

MickeyGouda | 25-05-22 | 20:38 | 2

Een borrel en een chipje. Ribbelchips!

Frau Merkel | 25-05-22 | 20:49

@Frau Merkel | 25-05-22 | 20:49:
Nog beter!

MickeyGouda | 25-05-22 | 21:01

Fraai stuk proza weer. Bevestigt bovendien het naargeestige & deprimerende beeld dat ik al jaren heb van Groot-Brittannië, een wereld van ontbindende beschaving. Dat beeld wordt trouwens versterkt door het weekend-dagjesvolk dat vanuit Engeland naar Amsterdam komt om er de bloembakken rond het Leidseplein en de Wallen vol te kotsen.
Vooral die Britse meiden zijn herkenbaar: lelijk, dommig, lawaaiig, en steevast hun altijd veel te dikke, eng-witte benen in veel te kleine & te korte rokjes & broekjes gepropt; het is van een ordinaire, bijna hoerige déconfiture, zoals je die op het West-Europese vasteland eigenlijk nauwelijks tegenkomt.

Peter Emile | 25-05-22 | 20:37

Sja, het is nogal verpauperd daar maar als ik zo door bepaalde wijken in Rotterdam - of andere steden - loop heb je ook wel een hoog vadsige tokkiegehalte. En dat geldt ook voor andere steden. Wellicht een (onder)klassedingetje?
Maar goed, jaren terug dat we in het VK zijn geweest, volgend jaar maar weer eens, ben wel benieuwd. Niks mis met de aanblik van Big Jugg Sally's ( Graai = borstenman ). Laatste keer waren het trouwens vooral Olga's die geen enkele moeite deden hun voorkantje een beetje beschaafd op de achtergrond te houden.

Graaisnaaiert | 25-05-22 | 20:35

Ik ga er gelijk heen!!!
@arthur, een paar eerder gebruikte foto's foei.

rifraf | 25-05-22 | 20:33 | 2

Heerlijk die Islamisering.

Longhorn | 25-05-22 | 20:35

Perfecte foto's, de treurigheid spat eraf. Mooi om hier tussen te lopen.

shimanski | 25-05-22 | 20:32

Reaguurders lezen langzaam?

Duwbak_Linda | 25-05-22 | 20:25 | 2

Het was druk op de weg daarstraks, en dan moet je nog topics van een hele dag inhalen als je thuiskomt.

Sinterbikske | 25-05-22 | 20:35

Tot nu toe de beste reisverslagen die ik heb gelezen. Allemaal.

Duwbak_Linda | 25-05-22 | 20:19

Telford? Dat is toch een belprovider?

UnderTheDevil | 25-05-22 | 20:16

Dank voor weer een mooi stukje GB.
Vergis ik me nu of heeft ome Tuur een paar foto's van het begin van deze trip gerecycled?
Hartstikke goed hoor, recycling is beter dan nog meer CO2 uitstoten voor alweer een nieuwe foto.

Zeurders | 25-05-22 | 20:14 | 2

50 cent is 50 cent!

Duwbak_Linda | 25-05-22 | 20:16

Klopt, viel me ook op.

matatwork | 25-05-22 | 20:36

Kan de Tweede Kamer niet binnenkort een samenvatting krijgen van deze ontdekkingsreis en daar de parallellen en de daarmee samenhangende gevaren voor Nederland doornemen?

smdyasc | 25-05-22 | 20:11 | 4

@James Lastig | 25-05-22 | 20:32:
De enige gevaren die ik zie zijn obesitas en algehele degeneratie.

Duwbak_Linda | 25-05-22 | 20:35

@smdyasc | 25-05-22 | 20:39:
Tja, daar vraag je goede vragen. Want wie zijn schuldig aan het misbruik? Dat zijn de daders. Wie zijn (in jouw voorbeeld) de daders? Galema Galema Grooming Gangs.

Maar,
wie zijn er eigenlijk verantwoordelijk voor het niet handhaven, het niet stoppen van het misbruik? Het niet serieus nemen van de slachtoffers? Het dus maar laten gebeuren? Het banger zijn voor beschuldigingen van racisme dan de bevolking beschermen? Het meer bezig zijn met een inclusief voorkomen dan de taken uitvoeren?
Daar vind je je antwoorden.

Enfin, dit schrijft AvA in iets andere bewoordingen eigenlijk ook al.

Duwbak_Linda | 25-05-22 | 20:47
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland