Uw mening over het eten van Ellie Dijkstra?
Ter info: het kost 28 euro
Nogal een dingetje momenteel op Twitter: het voer van Ellie Dijkstra. Geen #QRcode en, heel stoer, geen 'bekpamper'. In het geval van Ellie misschien wel jammer omdat er voornamelijk stront uit komt, dan wel in gaat, want wat ligt er nou eigenlijk op haar bord. Ging ze soms uit eten in de rubberfabriek van Tsjernogorsk? Of moet deze ondefinieerbare schoenzool met kwak zigeunermeuk en verdrietig kleddertje rauwkost doorgaan voor 'schnitzel'? Enfin, dit is het gezellige etentje van de volledig bekpamperloze verzetsstrijder Ellie Dijkstra, de poor man's Raisa Blommestijn, en u beoordeelt het als volgt:
Het eten van Ellie Dijkstra
Uw mening is bindend
Poll is Verlopen.
Het eten van Ellie Dijkstra
Uw mening is bindend
Reaguursels
InloggenAls iemand die hier meerder malen geforceerd een schnitzel heeft weggewerkt onder het mom "familie etentje" heb ik tranen in m'n ogen van dit artikel. Het motto van de Klaver is "Schnitzels als deurmatten". Tja, oordel zelf...
WEgrestaurants hoeven geen QR code te vragen. Je zou het niet zeggen, maar zij zijn een noodzakelijke eerste levensbehoefte.
Is incl kop soep, groenten, aardappels en een ijsje toe. Voor NL niet onredelijk qua prijs, restaurant is alleen niet afgestudeerd op presentatie.
Ellie is een gore racist. Dit is duidelijk een Reizigersschnitzel.
Ik lees in het gastenboek dat Thierry Baudet hier ook te gast is geweest, en dat zijn QR code wilde laten zien, maar dat het niet nodig was.
Als je er zelf maar om kunt lachen, toch?
aardig lapje vlees
moet je bij de slager wel heel leuk kijken als je zo'n plak mee wilt
Had wel wat meer groente bij gemogen verder en ik ben zelf niet zo van saus bij schnitzel
Vraag blijft natuurlijk of er frietjes bij werden geserveerd.
Nee, ze moet een beetje aan haar lijn denken...
Nee, wel patat
Vanmiddag voor het eerst sinds september weer eens in de horeca geweest!
Ten eerste: Die polariserende CTB werd geweigerd, we mochten het niet laten zien! (En dat wisten we stiekem al wel een beetje.) Ten tweede: Een mondkapje was vrijwillig, het personeel droeg niks en eindelijk weer iets terug van het normaal! Ten derde: De prijzen waren ook normaal, 2,50 voor een vaasje en 3,75 voor een droge witte wijn, een volle borrelplank voor 13,50!
Vanzelfsprekend hebben we de eindafrekening flink afgerond, want meer dan verdiend!
Apart, dat iemand hierbij beweert "heerlijk uit eten" te zijn geweest.
Ik vind dat dat niet kan. Mensen eten is zó niet meer van deze tijd...
Is het een mens? Het ziet er eerder uit als een plat gereden rat waar de darmpjes nog niet leeg van waren die ze daarna hebben gecremeerd in de frituurbak.
kan me niet voorstellen dat lekker eten er zo uit ziet. Blijft het op je bord liggen of glijdt het er af als een gepaneerde reuzen naaktslak op zoek naar een huisje?
Ben jij haar partner?
Ik zou er spontaan van gaan kotsen. Oh wacht, volgens mij heeft de fotograaf dat al gedaan. Die heeft vanmiddag iets roods met wortel gegeten.
Het is effe een stukje omrijden, maar je krijgt er de -naar mijn bescheiden mening- lekkerste schnitzels die ik ooit heb gegeten.
www.austria-berlin.de/
Er gaat niks boven Limburgs stoofvlees
Absoluut. Stoven in bokbier in de crockpot. Dat zijn smaken die blijven.
Ellie kreeg de bekpamper met zigeunersaus geserveerd? Stevige prijzen voor een troosteloos truckerscafé in de provincie trouwens.
Wie ter hoogte van Truckerscafé In de Klaver nog voor ongeveer 20 kilometer brandstof in de tank heeft zijn er sfeer- en prijstechnisch talloze interessante alternatieven beschikbaar, maar dit geheel terzijde.
niks mis met een schnitzel
Nope
Kakzooi krijg honger
Wel als het ding in de frituur gesojetiefstraald is en de vetsmelter van dienst denkt de boel te redden met een komkommer over een mandoline te rammen. Wat een gore bagger, zeker voor die prijs. 15 pleuries en dan win je nog een tientje.
@Swedishchef | 30-01-22 | 22:57: Maar ze hebben het nog lekker opgewarmd in de magnetron hoor.
Wie is Ellie Dijkstra?
Ellie spelt Zeikstra verkeerd
Ik vind 'm lekker. Maar ben dan ook een vrijgezellen man, blank, werkend, rond een kampvuur... Fuck alle meningen, ik leef teminste
Niet lang meer als je dit eet.
Ehm, nee! Liever 1 in een goed restaurant in Sauerland. Kan een schnitzel ook zoutarm?
Zeker, maar dan moet je er zelf zout op gooien
@EvertsNL | 31-01-22 | 00:02:
Ik eet zoutarm, dus beter nergens zout over...
Wat als:
Deze Ellie een (micro)blog gaat bijhouden over eten. Ze schrijft een beetje op wat er wel en niet lekker is, voor haar dan. Soms een sponsored content artikeltje over de politie. Kortpittig kapsel. Als al deze puzzelstukjes op zijn plek liggen dan komt het echt geniale:
Dan kunnen we haar Ellie lust gaan noemen.
Cancellen die hap. Zigeunerschnitzel kan echt niet meer, dus cancellen die hap. Wel jammer dat niemand weet wat een romaschnitzel is
Daar krijg je toch een splaakgeblek van? ' Wij zijn wezen diareren in een wegrestaurant. Sjiek man!'
Eten op foto's (gemaakt door amateurs) ziet er altijd verschrikkelijk uit. Ten tweede: wie doet dit niet stiekem ook - ik wel. Altijd als ik van Antwerpen terug naar Nederland rijd - hop eraf in Brecht!
Of hoelang duurt het voordat Ellie Dijkstra bij Umberto aanschuift? Of bij Businessclass...
Wanneer komen er eigenlijk bewegende beelden van Ellie Dijkstra...?
De angst zit diep bij sommigen. Ellie doet in mijn ogen niets buitensporigs. Ze eet een hapje in een wegrestaurant en weigert mee te werken aan tweespaltzaaiende schijnveiligheid. Ondertussen liggen er mensen op sexwerkers. Wat is dan erger?
Een hapje in een wegrestaurant of op sexwerkers liggen? Eehhhmm...
Maar de schnitzel van Ellie bezorgde haar niet als enige het predicaat verzetsheldin. Ze dook hier vanmorgen ook al via Twitter op bij een topic over de vrijdomvrachtwageniers van Friesland. Ze deed daarover een startverslagje...
Zo'n brievenbus waar de saus van de vorige klanten nog uitkomt.
Sjoukje Dijkstra kon anders behoorlijk goed kunstschaatsen...
Omdat ze zo vaak schnitzel at natuurlijk. En zonder bekdinges.
Eten met een zogenoemde bekpamper voor lijkt me dan ook nogal lastig.
Verdomme! Ik heb dus nu gewoon zin in schnitzel!
Je moet toch wat sinds Restaurant Tirol failliet is. Onbeperkt schnitzels eten en bier drinken voor een vast bedrag. Wellicht kwamen Elly en haar vriendinnen er vaak.
Berend Wassenaar heeft vanochtend ook een boertje gelaten op die site:
"(32) Berend Wassenaar
zondag 30 januari 2022 15:10:06
Zonder QR code en mondmasker
Naast een idiote prijs voor een stukje kutvlkees krijg je gratis het corona virus als toetje
Tyfus restaurant dat fuck you tegen zorgmedewerksers zegt"
.
Sja. Even fake en slecht geschreven als idioot. Geen niveau.
Ellie’s gebruikte Tena Lady
Grote meid hoor wees trots op je zelf, je heb tot nu toe gewoon alle geluk van de wereld gehad. Maar dat zal je jezelf wel niet realiseren vrees ik.
Paneermeel is altijd handig om de abcessen en vetbulten in het vlees te verhullen. Die saus kun je in grote emmers bij de horecagroothandel kopen. Komkommer kun je een week in de koelkast bewaren. Mais in geopend blikt begint pas na 10 dagen te schimmelen
Snap ik meteen waarom Ellie zo heb zitten smullen.
Paneermeel houdt ook goed het vet vast. Dat iemand zoiets binnenkrijgt. Doet me weer aan vroeger denken met vette worst, vette lever en dan boter soppen in de pan, zult, balkenbrij. En je dan afvragen waarom mensen voeger niet zo oud werden.
En nu dan een 10 gram vlees met 1 kilo paneermeel.
Ellie is de lieveling op GS. In de topic over de Friese Flag truckers vanmorgen is ze ook al geciteerd.
Ellie Dijkstra
@elliedijkstra2
10 u
En we zijn onderweg met convoy for freedom in Friesland.#ConvoyForFreedom2022 #QRcode
Op een gepaneerde schnitzel hoort geen saus.
Tuurlijk wel. Hoe krijg je dat goedkope vlees anders een beetje smakelijk weg?
@R. Skickr | 30-01-22 | 20:20: Met een staafmixer in stukjes hakken, dan lukt dat wel.
Schnitzels zijn het lekkerst als het varken voor het slachten al platgeslagen wordt.
Halal
@KlaagGraag | 30-01-22 | 20:06: halalvarken?
Schnitzels en vooral de "Wiener versie" worden van egaal perfect gesneden kalfsvlees gemaakt. Daar hoort geen varken of kip in te zwemmen.
Na ja, hij is wel groot. Maar voor mij hoeft die ietwat onsmakelijk ogende saus er niet zo overheen gekwakt te worden.
Dat zij mijn vrouw vannacht ook.
@Papa Jones | 30-01-22 | 19:43: LOL .Ik zat al op een that's what she said te wachten. :)
@knutsel_ | 30-01-22 | 19:44: Graag gedaan!
@Papa Jones | 30-01-22 | 19:43: U bent stukjesschrijver voor het Parool?
@Sinterbikske | 30-01-22 | 19:49: Ja héé... Mijn vroúw komt met die onsmakelijke teksten!
Leeft ze nog?
Dat domme mens weet geeneens dat je in een restaurant je mondkapje mag afdoen.
En hem weer op moet doen om naar de wc te gaan.
@peterdh | 30-01-22 | 19:47: In een wegrestaurant is dat nog geeneens zo'n slecht idee.
Het antwoord op C is natuurlijk Asha ten Broeke.
Eet smakelijk!
Hier voor geven wij alleen Pirelli sterren.
Incontinental.
Moet je nagaan... dit moet ook nog uitgekakt worden....
Wederom.
Dat is pas hergebruik van grondstoffen.
Ik ben kleurendoof, wat is de uitslag?
Ze hebben ook een 'Schnitzel Frans Timmermans', dan zitten de oortjes en het krulstaartje er nog aan.
En dat is de amuse.
Als hoofdgerecht volgt er een langzaam gegaard hert.
Wat is misgegaan in je leven als je dit vrijwillig eet?
Ja he? Dan vraag je toch af wat ze zelf thuis op tafel schuiven... maar ja, als een bezoek aan de Action al als een uitje wordt gezien dan zal de verwachting ook wel niet al te hoog zijn.
Mwoaaa weet je wat het ook een beetje is... Alle foto's die van eten gemaakt worden, zowel voor menu kaarten als voor reclame, laten niet het echte eten zien. Maar een opgemaakt stukje nep zooi, soms/vaak zelfs met plastic sla blaadjes en plastic rauwkost opgedirkt, vlees omhoog gehouden door saté prikkers zodat het veel lijkt, en foto genomen vanuit bepaalde hoek met belichting op de juiste plek. Daarna nog even gephotoshopped voor de schaduw en wegwerken van vlekjes.
Als je een normale foto van eten neemt, wat Miep hier gedaan heeft, ziet het er altijd smerig uit. Dat Miep dat niet weet is tot daar aan aan toe. Maar dat iedereen het eten afzeikt omdat ze zelf in de vreselijk neppe foto's van anderen trappen en het eten van Miep nog nooit geproefd hebben.... Tja, da's een beetje onwetend en goedkoop afzeiken. Ook goed hoor. Maar ben je er wel een beetje van bewust. Want het komt nogal dom over.
@peterdh | 30-01-22 | 19:54: IN Nederland ja... in Japan krijg je het vrijwel exact het zelfde als je besteld hebt (als op de foto's of in de display windows).... maar ja daar is het ook voaral nog voedsel, ipv marketing... of een 'format' dat je besteld en in je waffel schuift.
@peterdh | 30-01-22 | 19:54:
Chefkok?
Bedankt voor de tip, Mosterd! Binnenkort ook maar eens een lekkere grote schnitzel halen bij de truckstop.
Of in Wenen: HOME OF THE SCHNITZEL: FIGLMÜLLER WOLLZEILE
www.figlmueller.at/en/
Een schnitzel in Vienna.
@KlaagGraag | 30-01-22 | 20:19: Waar je standaard een doggybag krijgt, omdat de meeste klanten m niet op krijgen.
Ziet er uit alsof het uit de magnetron komt, geniet ervan Ellie!
Alles beter dan McDonalds:
'McDonald's verliest een juridische strijd met chef-kok Jamie Oliver,
die bewees dat het voedsel dat ze verkopen niet geschikt is voor consumptie omdat het zeer giftig is.
Chef Jamie Oliver heeft de strijd tegen de grootste boodschappenketen ter wereld gewonnen. Oliver bewijst hoe hamburgers gemaakt worden van vette delen vlees gewassen met ammoniakwaterstof en vervolgens gebruikt worden als "vlees taart" om de hamburger te vullen. Voor dit proces was dit vlees volgens de presentator niet meer voor menselijke consumptie.
Oliver, een radicale activist, een chef-kok die de oorlog tegen de voedselindustrie heeft gevochten, zegt: We hebben het over vlees dat als hondenvoer verkocht zou worden, en daarna wordt het aan mensen geserveerd. Naast de kwaliteit van vlees is ammonzuur schadelijk voor de gezondheid. Oliver zegt ja: "Het hele proces is roze shit"!'
Ik ben nog nooit aan de schijterij geraakt door een cheeseburger, dus volgens mij valt het allemaal best mee.
En bovendien hebben we de Voedsel en Warenautoriteit.
Als je bij de McDo een "hamburger" eet dan is het eindresultaat op de wc vergelijkbaar met de saus die Ellie op haar schnitzel heeft.
@jaja | 30-01-22 | 19:23:
Uw opa is er 100 mee geworden?
Tis dat de sausjes het lekker doen lijken, sec de hamburger smaakt werkelijk nergens naar.
@Basil Fawlty | 30-01-22 | 19:25:
Met van die stukjes erin? hahaha
@jaja | 30-01-22 | 19:23:
Die jongens van McDonalds zijn niet dom en zorgen zeker dat het net allemaal binnen de geldende regels blijft aangaande de landen waar ze hun zaken hebben maar of het lekker en gezond is?
@Mr_Natural | 30-01-22 | 19:27:
Is dat de maatstaf?
@jaja | 30-01-22 | 19:27:
Lol!
@jaja | 30-01-22 | 19:28:
Ik zeg niks over mijn maat staf.
Gelul, dit is al zo vaak debunked, hij heeft het bekend gemaakt dat het gebeurde. Hij heeft er nooit rechtzaken over gevoerd of gewonnen!
@Mr_Natural | 30-01-22 | 19:29:
Hahaha...
@cpio | 30-01-22 | 19:32:
Dus die Amerikaanse documentaire die ik gezien heb, met die 7 kilometer lange, 10 meter brede rivier van kippenstront en karkassen waarvan de helft weer terugging in het voer, was nep?
Wanneer ik dit zoek met Google dan was die misstand met vlees van McDonald's 10 jaar geleden al, maar nu niet meer van toepassing.
Goh, het eten van het etablissement in Oudekerk a/d Amstel,
waar de misses en ik gisteren waren, zag er een stuk beter uit.
.
Even je telefoon laten zien en met een monddoekje naar je tafel.
Daarna heerlijkheden en drank geserveerd door een leuke jonge dame,
met in de ooghoeken uitzicht op meer...
Quelle tristesse
De oude smitse?
Excuses. Het heet de Goudreinet. Prima eten.
"... geen 'bekpamper'. In het geval van Ellie misschien wel jammer omdat er voornamelijk stront uit komt..."
Geen idee wat het is wat daar op het bord ligt (het heeft iig wel diaree)
Maar wat Mosterd heeft gegeten weeet ik wel, Pannekoek, beter gezegd Peter Pannekoek
WegWerpRestaurant.
Bij wegrestaurants is de coronapas naar mijn weten nooit verplicht geweest, althans niet bij truckerrestaurants zoals De Kantarel bij Barneveld
Het zijn nu dus ook wappie-toevluchtsoorden voor paupers als Ellie.
Toch mooi dat soort zaken, moeten ook gewoon blijven bestaan. Je weet nml dat de sauzen per 10 liter emmer worden geleverd door Remia, worden opgewarmd en hatseflats kedeng op die (processed) schnitzel worden geplempt. En als Ellie een goede middag heeft gehad dan is dat perfect en daar gaat het om.
En de overgebleven saus die van de tafels terugkomt wordt weer terug in de sausemmer gegooid. Even goed roeren, tegen de rare kleurtjes... koelkast in en tot morgen!
Geweldig voorbipsland Nederland.... je vreet tegenwoordig een 'format' en het gaat helemaal niet meer om smaak (wat bij de gemidelde NL'er al vooral zout of vet betekent) het gaat erom dat je de menseh een leuk avond bezorgt.... nou daarvoor hoef je niet in zo'n gore vreetschuur te zijn...
Je kunt ook in een chique restaurant bio-vlees eten, maar geen idee of je een kiloknallerig vleesje te eten krijgt.
En u proeft het verschil niet?
@Red shirt | 30-01-22 | 19:18: Neen. En ik durf te wedden: u evenmin.
Budget Raisa Blommenstijn lijkt me ook prima hoor.
Maar je krijgt er ook een kom soep bij
Ellie heeft na het 'eetwerk' op haar Twitter account video's geplaatst van 1,5 vrachtwagen en een paardenkop die meedoet aan convoy for freedom Sneek. Pffffff
Voor dat geld zitten er toch wel echte Zigeuners in de saus?
Wat een gulheid...één plakje komkommer.
En dan weten ze het er ook nog zo uit te laten zien dat je het links laat liggen
Links rechts.
Op zich ziet het er prima uit maar er mist wat context. Ik zou het eens moeten proberen in het echt. Fatsoenlijk gebakken of uit de frituur? Beetje randspulletjes erbij zoals bakje aardappeltjes met spekjes en bakje sperzieboontjes?
Wegrestaurants zijn vrijgesteld van de qr-code
Waarom eigenlijk?
Ziet er gefrituurd uit, dat is een no no in Schnitzelland
Gefrituurd, nee. Wel shallow-fried, dus nog steeds in ruim olie en boter.
In Wien gooien ze de Wiener vol in de frituur. Ik vind hem zelf ook beter uit de pan in een laag boter
@Glasgow Argus | 30-01-22 | 19:05: alleen roomboter... laten zwemmen. Boter niet te heet.
Mijn moeder zaliger maakte overigens de lekkerste schnitzels. Kalfsvlees met een krokant gepaneerd korstje wat bijna los zat. Ik at eerst de korst op en deed daarna citroensap op het vlees. Omg wat mis ik dat. En natuurlijk ook mijn lieve moeder.
Herkenbaar, fist-bump!
Ik wou net plempen dat ik schnitzel maar taaie lappen vond, maar waarschijnlijk heb ik gewoon nog nooit een goede gegeten.
Precies zo moeten ze zijn. Koester der herinnering!
Zeer zeldzame beelden van de derde slag bij Ieper, het keerpunt van WWI.
Op het bordje van Ellie? Hm. Ik denk dat u nog wel eens gelijk heeft ook.
Weet je wie er vegetariër is geworden omdat hij als kind altijd schnitzels moest eten?
De baas van Blondi?
De hond was ook vegetarisch..
Ah! ik snap het.
Ellie had wat goed te maken, vandaar die schnitzel.
Ik snap 'm, Edgar, ghe ghe, ghe. Toedeledokie! (de groente en de komkommer)
"Die geschaafde komkommer ziet er wel goed uit"
Oh.... geschaafd? ik dacht dat het een criminele komkommer was die onherkenbaar op de foto moest.
Ffoe, zoiets heb ik net met veel moeite doorgespoeld.
De kok kon de grondpizza net niet meer binnenhouden.
1093 google reviews over het wegrestaurant met een gemiddelde van 4,5 ster. Dan moet het wel goed zijn. Volgende week er met m'n schoonmoeder heen. Maken ze zomaar 100 schnitzels van
Ik mis de optie, : wat een armoe!
Als ik dit zie, eet ik toch liever thuis.
Neu, ik kan niet zeggen dat ik dit zelf beter kan.
Ik vraag me alleen af hoe leuk de eigenaar van het wegrestaurant de reclame van Ellie vindt. Op deze manier maakt Ellie zelf een einde aan die situatie. Wat zijn sommige mensen toch ook slim.
Wegrestaurants zijn vrijgesteld van de stasipas
En dan is het verdorie ook nog ‘s een verrekesschnitzel.
Alsof er iemand op je bord gescheten heeft.
Maar joh, het is Niebert hè.
“In de Klaver” is de lokale alles. Als Ellie klaar is met nassen, begint het dorpsneuqen in de Klaver.
Uit eten of het eten eruit? Ik hoop voor haar dat het beter smaakt dan het eruitziet. Hier in de soos lekker aan de bitterballen en bamibollen.
Ja schnitzel ziet er goed uit, maar veel te kaal (geen aardappels/patatjes, en groente) en gewoon 12 a 10 euro te duur. Daar ga ik zeker niet eten. Ik zie nu pas dat je er ook soep, patat en ijs bij krijgt. Dat begint er op te lijken.
Is wel zo. Dezelfde schnitzel (de helft groter met dubbel zoveel saus) haal ik hier net over de Duitse grens voor 11 euries. Wel zonder garnituur uiteraard voor dat geld.
@Kopieerapparaat | 30-01-22 | 18:53: toch niet bij Uwes Grill?
@Phantomas | 30-01-22 | 18:54: Nee, bij de Fütterkrippe. En het is zelfs 9,50 in plaats van 11,00 eur.
@Kopieerapparaat | 30-01-22 | 18:56:
Ik ken alleen de Fütterluke (=Voerluik, stalletje van 1 bij 2 meter), geweldige worst hadden ze daar.
@Mr_Natural | 30-01-22 | 19:03: Fütterkrippe zit in Itterbeck. Vroeger bij een tankstation in, nu gewoon een volwaardig restaurant naast het tankstation. Bekend om hun kwaliteitsschnitzels, maar ook de worsten zijn er prima.
@Kopieerapparaat | 30-01-22 | 19:15:
De Fütterluke was naast Bahnhof Zoo, in 1985, was ons ontbijtadres.
Horeca is duur geworden, dankzij al die lockdowns
De klaver is trouwens al heel lang een bekend cafe in noord nederland, zelf nog nooit geweest maar de verhalen waren positief
Het lijkt heel makkelijk: Mooie lapjes vlees halen bij de slager, zelf plat slaan, peper, zout, bloem, ei, paneermeel en bakken in de roomboter. Toch is het moeilijk.
Verder: sneu dat die mensen voor een stukje "oude normaal" alleen terecht konden bij een wegrestaurant.
Mwah, echt moeilijk vind ik het niet. Alleen goed platslaan met veel zachte klappen ipv dat je erdoorheen slaat. En op kamertemperatuur laten komen en droogdeppen voordat ie in de bloem gaat en dan laten rusten. Na het ei en paneermeel ook even laten rusten en dan in goed diep zonnebloemolie bakken. Eventueel kun je ze op voorhand even aanbraden in de roomboter. Ook de sauzen zijn niet moeilijk, zigeuner en champignon of peper zijn favoriet. Niet moeilijk te maken en toch altijd wel erg lekker.
Als je een mooi lapje vlees haalt hoef je er ook niet een half uur met een vleeshamer op te staan beuken.
Gute bürgerliche Küche.
Ik dacht eerst dat die komkommer een coronavirus was.
Ellie had een date in het wegrestaurant. Hij heeft toch wel voor je betaald hè?
Ja meer een avondje Grieks zit er niet in denk ik.
Schnitzels als bekpampers.
Wie kent nog de tv-serie Klaverweide? Lekker banaal Nederlands, slecht geacteerd en testten? Ergens 1e helft jaren 70. nl.wikipedia.org/wiki/Klaverweide_%28...
Ik niet, ben nog geen bejaarde.
@Arnold Layne
Nee, was net iets te jong daarvoor, maar effe opgezocht en jawel met de acteur die je toen overal zag opduiken: Sinterklaas, Bram van der Vlugt.
Die serie moet een toppertje zijn geweest inclusief slecht acteren, veel schelden en allerbelabberdste geluidskwaliteit.
Achtentwintig euro?! Voor een schnitzel? Bij een wegrestaurant? Als de gemiddelde trucker dit iedere dag kan betalen, ga ik maar eens voor een groot rijbewijs kijken.
De truckers komen niet meer want zijn vervangen door oost Europeanen met magnetron in de cabines. Ook is de automatische controle op rij- en rusttijden zo rigide dat even omrijden voor het favoriete restaurant of om collega’s te treffen er niet meer bij is. Het is beschikbare uren volrijden en dan op de plaats rust. Veel typische chauffeursrestaurants zijn al verdwenen anderen zoals deze hebben een vaag profiel en zullen ook verdwijnen.
Waarom is de komkommer geblurred?
Nsfw
Soep, AVG, ijs, voor drie gangen lijkt 28 euro me een normale prijs. Het smaakt hopelijk beter dan het eruitziet.
De vierde gang naar het toilet zit er niet bij in. 1 euro voor de toilèt juffrouw( oh nee dat is stereotieperen) de toilèt meneer, toilethet, Dinges,
Ik heb crime scenes gezien die er smakelijker uitzagen.
Als ik het woord Klaver zie ga ik al over m’n nek.
Daar hoef geeneens nie zo’n schnitzel voor weg te hakken.
€28,-…
Daar haal ik 8 kalfsschnitzels voor.
Bah Ellie! Viespeuk.
En dat ga je dan trots op Twitter zetten?
De Rutte likeuren zijn wereldvermaard, what's in a name?
En door naar de Hema voor een kopje zwart water met een smaakje. Vervolgens op topsnelheid naar huus om de bruine beer uit te laten.
Er is een gezegde; je bent wat je eet
Oud kannibalen gezegde.
En dan nog een oude grap: ik kan me niet herinneren dat ik een fucking legend naar binnen heb gewerkt.
Geldt alleen voor de Chinees.
Ik ben denk ik meer een pussy dan
Doet u mij maar een zacht gekookt ei, ober.
In de loop der jaren heb ik in aardig wat restaurants gegeten.
Variërend van uitmuntend tot voedselvergiftiging.
Maar ik heb nooit de behoefte gehad om er een foto van te maken. Laat staan deze foto te delen met mensen die ik niet ken.
Wat kan mij het schelen wat Ellie eet. Ik ben van mening dat iedereen vrije keuzes heeft en het recht op eigen beschikking. Dat de overheid het lichaam bij dood geclaimed (donatie plicht) en dat nu ook bij leven willen bepalen wat je wel en niet met je lichaam mag doen vind ik schokkender.
Nee hoor dat bepaal jezelf.
Schnitzels, wie is er niet groot mee geworden?
Van deze schnitzels wordt je TE groot denk ik. Ik visualiseer Ellie en krijg er bange gevoelens bij.
Enerzijds gaarkeukenmeuk van de Sligro, anderzijds nog altijd beter dan de soep van het Leger des Heils in de kou achter het station.
Er staat daar een schweinehaxe van €30 op de kaart.... Bij Kartoffel in Utrecht kost dat de helft en ook die krijg je niet op.
Is wel op anderhalf uur rijafstand van Niebert.
Ja, is dat wat, die Kartoffel.
Tijdje terug liepen m’n vrouw en ik over de Gracht en stonden even stil bij die Kartoffel.
We zijn toen doorgelopen.
Wat vindt je? Aanrader?
@Ruimedenker | 30-01-22 | 19:08: Toch wel aanbevolen. Vooral wanneer je een soort van Fernweh hebt, behoefte om in de Alpen te zijn. En een lekkere Weissbier te drinken. Sympathieke eigenaar, ook dat nog.
@Glasgow Argus | 30-01-22 | 19:47:
Nou, dan ga we dat maar eens proberen.
Dank je wel.
@Ruimedenker | 30-01-22 | 19:08:
Op zich wel. Duitse prijzen, prima eten. Verwacht geen wonderen, maar gewoon goed.
Tering wat is die Mosterd zuur
Volgens mij is het gewoon een pseudoniem van Sander Schimmelpenninck.
Als je die Schnitzel een kwart slag draait is het net Portugal.
Ik meende Maria te herkennen. En dan ben ik nog niet eens religieus.
Een echte diepvries schnitzel zo uit de frituur.
Het vet lacht je tegemoet.
Maar hij is wel groter dan het bord en dat hoort zo.
Ook al is het misschien waarschijnlijk varkensvlees om de kosten te drukken.
Duh, anders zou het een Wienerschnitzel zijn, van kalfsvlees. En daar doe je dan geen zigeunersaus over
Vanmiddag ook weer, ‘restaurant’ met ramen waar je niet door kunt kijken, paar verrotte steigerhouten banken voor de deur. Onkruid en blad tot de enkels. Er zaten ook nog gezinnen binnen. Morgen de riolen weer vervuild.
Alleen het eten is smerig! Dan kook ik liever zelf! Veel plezier in je wegrestaurant!
Maar je hebt wel warm onderdak voor een paar uur (max. 3)
Wat ligt er achter die komkommer? Een stukje hardgeworden zacht?
Dat komt er uit mijn kat als ie wat te enthousiast op zijn voederbak is gedoken.
Deze schnitzel moet door de gehaktmolen. Dan maak je ballen. Die paneer je dan weer. Frituren en je schnitzelballen zijn klaar.
Pauperrestaurants, het land staat er vol van. Of stond, want 75% overleeft de inmiddels 700 dagen durende coronapandemie.
Ik ken nog zo'n wegrestaurant waar geadverteerd wordt met de slogan: 'Schnitzels als deurmatten!'. Of 'Eet je stijf voor drie briefjes van vijf'...
Zo taai, niet zo groot.
Volgens mij heeft Mosterd weinig op met dieren als ik zijn topics zo volg.Zijn het niet levende stinkdieren, dan zijn het wel dode schoenzolen. Daar heeft dus een dier voor geleden op dat bordje van Ellie.
Heb lekker rendang gemaakt met het boontjes en gele rijst.
Jammie !
Hete boontjes welteverstaan.
Goed bezig, blauwe hap is altijd goed
Cultural Appropriation. Ga aardappels schillen.
@Lorejas | 30-01-22 | 18:28: En aardappels komen waar vandaan?
Geen idee wat het is maar het klinkt nu al beter.
@Glasgow: worden van koeien gemaakt.
Ik ga zo meteen de overheerlijke Thaise kip eten van mijn lieve echtgenoot, gelardeerd met op Indonesische wijze gemaakte boerenkool.
Mjjammm.
Mevrouw SterF heeft een stoofpot van kippedijen, chorizo, spek en limabonen gemaakt. Knapperig brood om erin te dopen.
Dat is een prima schnitzel. Jammer dat die saus van woonwagen er zo overheen is gekwakt.
niks mis mee alleen gebakken zwiebelen aub
@Hapselaar | 30-01-22 | 18:44: En champions en speckjes.
Dit is precies de reden waarom ik eigenlijk nooit meer in een restaurant of eetcafé ga eten. Vol van pretenties en doorgekookte teleurstelling.
Nederland heeft een beperkt aantal prima restaurants, begrijp me niet verkeerd. Maar over de hele linie is de prijs out of sync met de kwaliteit van het geleverde.
Dit. Goorlappen die denken ‘makkelijk’ rijk te worden. Nog geen dubbeltje uit mijn broekzak.
Heb je ooit een restaurant langs de weg (liever: in de buurt van de weg) in Duitsland geprobeerd?
De wereld wordt steeds platter. Aan weerszijden over het bord, anders is het niet goed voor de Facehookers.
Mensen die saus op een stuk vlees doen hebben geen lekker stuk vlees.
Bearnaisesausje erbij. Heerlijk.
@SterF... | 30-01-22 | 18:25:
En dan veel groenten en plakjes deeg ertussen.
Mmm.
Ik zie geen bandenprofiel, knap gedaan.
ABS...
Slicks.
Schnitzel met aankleding kost daar 28 euri. Soep vooraf inclusief. Bij het hoofdgerecht worden gebakken aardappelen en diverse soorten groente geserveerd. Met als nagerecht een coupe ijs met vruchten en slagroom. Kun je niet zoveel van zeggen.
O jezus, jij bent ook al gegaan.
Daar kun je wel degelijk wat van zeggen: het.ziet.er.niet.uit.
Met aankleding? Die gerimpelde augurkschijf?
Je kan je nick veranderen in goedesmaak.
Verstandig is bij deze dingetjes een link te plaatsen. Dan heb je dat gezeik om het zeiken niet van mensen die toch nooit anders zien als een regulier (je weetwel. koop, en kook het zelf naar eigen smaak) bord eten.
Het lijkt wel verdomd veel op een platgereden kat, Garfield.
Vrouwen die dit lekker eten noemen en spreken over bekpampers zagen er op hun 30ste waarschijnlijk al uit als 50. Ik vraag me altijd af wie die satehkroketten of bamischijven bij de Esso eruit trekt. Ik vermoed dat dit ook Ellies zijn. Wonen in Amsterdam heeft zo zijn voordelen als ik dit zie.
@djs | 30-01-22 | 18:20:
Dude...
Ben het in deze wel met je eens Bob. Je kunt aan de hoofden van mensen zien wat ze eten. Prima eerste schifting.
@djs | 30-01-22 | 18:20: Vooralsnog ongediagnosticeerd, maar u is dokter? Ik laat er deze week wel even naar kijken.
@Graaisnaaiert | 30-01-22 | 18:22:
Vooral wanneer ze een bord voor hun kop hebben.
@djs | 30-01-22 | 18:20: denk even na gast
@djs | 30-01-22 | 18:20:
Tot ziens, een groot gemis gaat uw verscheiden worden!
@djs | 30-01-22 | 18:20:
Doe eens lief.
Als je weer uit de kerker bent
Wonen in Amsterdam heeft geen enkel voordeel. Maar waarom ben jij altijd zo veroordelend? Heb je een kutleven ofzo?
Ben het wel met je eens dat een "bekpamper" nogal een vreemde woordkeuze is. Volgens mij is het gewoon een mondkapje.
Voor de rest. Doe eens iets socialer, ietsje maar. Enne....... wonen in Amsterdam geeft niet het privilege anderen de maat te nemen. Dat mag als je in Groningen zou wonen.
Aardigere mensen, de stad is ouder, het is gewoon de mooiste stad van Nederland.
Maar daar hebben we het vaker over gehad.
het aroma van een frikandel bij de Febo komt echt goed tot zijn smaak als hij minstens een uur in de automaat heeft gelegen
@djs:
Nou nou. Ik vind je nog erger dan Bob. Sorry Bob.
@Opblaas_boot | 30-01-22 | 18:28: Die eerste drie zinnen zijn een prachtige combi! Zoiets? Ik vind Groningen ook leuk overigens. Heb er ook gewoond.
@Zoethoudertje | 30-01-22 | 18:29: Vroeger in Amsterdam trok in het liefst een bamischijf uit de automaat die er al een een uurtje in lag, die was meer bestorven en smeuige. Eens een staatjongen.....
Die bamischijven zijn het lekkerst als ze al een tijdje liggen.
@BobDobalina | 30-01-22 | 18:32: Top. Ben jij niet stiekem een beetje jaloers dat je er niet meer woont?
@Wayan | 30-01-22 | 18:35: ik vind chinees ook wel lekker maar ben dan toch altijd beetje huiverig voor eten dat achter gesloten loketjes vandaan komt.
Het glas van de automatiek is transparant, je ziet duidelijk hoe de satehkroketten of bamischijven worden bereid en de moderne automaat heeft tegenwoordig een timer zodat je kan kiezen welke snack jouw favoriete bereidingstijd heeft bereikt.
@Zoethoudertje | 30-01-22 | 20:14: Wellicht dat een product van een goede snackbar die vloeibare olie gebruikt en die ook vaak ververst qua voedselveiligheid beter is dan de meeste restaurants ook de sterren restaurants waar ze in de keuken teveel met de handen het bord opmaken als een kunstwerkje. Pffff nog steeds straatjongens ondanks een goede opvoeding ;)
Raar is dat... Als ik naar Wiener Schnitzl-recepten google, krijg ik een grote reclame-banner erboven over Betonboringen en diamantboor-zaagtechniek....
U doet iets in de dentaal-industrie...?
Vandaag op de motor, onderweg een café in Noord Drenthe. Ook geen mondkap of QR. Het lijkt klaar hier met de maatregelen. En dat restaurant in Niebert, het is meer een dorpshuis met eetkans dan een restaurant.
U heeft een caféracer...?
In dat café daar in Drenthe toch wel alleen een glaasje prik genomen hoop ik.
@der Schweinigel | 30-01-22 | 18:23:
Prik inderdaad. En bitterballen. Maar de toog zat vol. Er was een drummer, er was een barvrouw. De betonnen WC vloer was juist gestort. De welkomstgroet was "hoeft hier niet hoor!"
Ziet er prachtig uit. Zelf zou ik nog wel even vriendelijk verzoeken om die saus naast die prachtige schnitzel te mogen hebben. Op hetzelfde bord uiteraard, niet in een bakje apart.
Maar wacht! Dit is Ellie Dijktstra 2! Wie is dan 1...?
Als je dan tóch naar mijn mening vraagt:
-
Ellie mag blij zijn dat ze het kan navertellen.
Waarom is die komkommer geblurred?
Kijk eens naar dat kleurtje van die komkommer. Die lijkt me niet echt recent afgesneden.
Omdat slachtoffers nu eenmaal vaak onherkenbaar in beeld dienen te worden gebracht.
Is een illegaal, dat kun je zien aan het aantal pitjes. Of als ze geblurred zijn...
@bisbisbis | 30-01-22 | 18:18:
Lol. U bent in vorm.
@bisbisbis | 30-01-22 | 18:18: hahahaha
Een wegrestaurant dat in de Klaver heet? Ik weet weer ff genoeg, smakelijk Ellie.
Snob.
@VanBukkem | 30-01-22 | 18:24:
Nee, alleen de naam klaver krijg ik geen honger van.
He gatverdamme @de uitbater.
Ik snap hem.
Als dat een echte kalfsschnitzel is (zoals je die in Duitsland krijgt) dan is dat een top maaltijd! Op varkensschnitzel smeer ik dan weer sambal op, gezien de prijs van 28 euro zal het wel een kalfsschnitzel zijn, in Duitsland kost zoiets dan niet meer dan 15 euro met salade en frites en lekkerder! Een biertje erbij en voor onder de 20 euro eet je heerlijk in een gute gemütliche Bierstube.
Geserveerd door een blonde fraulein met cup dd memmen..... likkebaarden doen.....
Kerst in Oostenrijk geweest en dan besef je weer dat vreten in NL toch wel heel duur is.
@dirkieeee | 30-01-22 | 18:19: U begrijpt precies wat ik bedoel :)
@HD50 | 30-01-22 | 18:23: Zolang je maar naar de traditionele restaurants en bierstube gaat eet je heerlijk en goedkoop, maar ontwijk die hipster tenten waar het persooneel in zwarte kleding en een chagrijnig smoelwerk je in het Engels aanspreekt dan ben je de pineut.
Wiener schnitzel ziet er gewoon goed uit, saus moet er eigenlijk nooit op. Is inderdaad convenient meuk uit een Emmer.
Waar is die lepel voor?
Ork ork ork, schnitzel eet je met een... lepel.
@Ilyrm | 30-01-22 | 19:00:
Met iemand aan wie je een enorme hekel hebt. Je toekomstige ex ofo.
Ziet er uit als een prima schnitzel.
Saus is eigen keuze, doe mij maar een riesling-pfefferling rahm Saus.
Enne, wegrestaurants hoeven geen qr te checken ivm vrijstelling.
Wel jammer dat ieder tegengeluid hier de laatste tijd belachelijk gemaakt wordt.
Ga me maar eens bezinnen of ik alle topics nog wel ga lezen.
Zo op de foto ziet het er niet heel florisant er uit, maar zegt niets ovér de smaak. Schnitzel kan prima zijn, de saus hoeft van mij ook niet zo. Rauwkost wel erg weinig. Waar zijnde gebakken aardappeltjes?
Volgens mij doen we hier vooral aan belachelijk relativeren. Het echte geluid zit meer in de metaboodschap...
Van der Valk krijgt het voor elkaar om opgewarmde aardappelen en slappe smakeloze sperzieboontjes uit blik en een sponsburger te serveren en dan te vragen of het heeft gesmaakt. Dus dan is alles winst.
Van der Valk is een stuk beter geworden door de jaren heen.
Van der Valk? Wie eet daar in hemelsnaam? Dacht dat die motels uitsluitend werden gebruikt als congrescentra en vooral door vreemd-gaanders en het Gooise matras
Vanavond Het Schnitzelparadijs (NL 2005) nog een keer terugkijken. Zin an...
*Het keukenpersoneel in de film won een gezamenlijk Gouden Kalf voor de
"Beste Mannelijke Bijrol".
Dat garnituur maakt het bord echt af.
Vreten past prima bij de antivax paupers.
Pritt is blijkbaar alleen Amsterdams 5 sterren paupervoer gewend?
Pritt?
Stropen ist verboten, maar Roadkill mag je meenemen...
Tosti-ijzer in je truck invetten en alles schroeien wat je tegenkomt.
Vanmiddag tijdens de dagelijkse wandeling en stelletje meegemaakt dat luidkeels ruzie zat te maken of ze nou kibbeling of lekkerbekjes gingen eten. Echt. Je gelooft het niet.
En uiteindelijk namen ze makreel toch?
Aalscholvers maken altijd herrie...
@dirkieeee | 30-01-22 | 18:09:
Ik ben snel doorgelopen voordat er een opmerking mijnerzijds uitfloepte. En daarbij denk ik dat dat te herkenbaar is. Er moet minimaal een flinke laag meel en kruimels omheen, vervolgens lekker de frituur in en dan een stevige pot slobbersaus erbij.
Kibbelen en lekkerbekvechten, dus.
@Wayfaring stranger | 30-01-22 | 18:15:
Mooi. En ja.
Wat is het verschil tussen kibbeling of lekkerbekjes ook al weer?
@AdvocatusDiaboli | 30-01-22 | 18:36: lekkerbekje is een hele vis in het beslag. Kibbeling is stukjes in het beslag
@AdvocatusDiaboli | 30-01-22 | 18:36:
De vorm. En ik denk ook het dipsausje, al zal dat waarschijnlijk aan de keuze van het slachtoffer liggen.
Schnitzel met zigeunersaus, heerlijk jaren tachtig gerecht met moderne prijs.
En mensen die naar de horeca gaan met , QR en mondkapje zijn goed afgerichte schapen.
Jaren '70. En het glas met de sigaretten staat op de bar.
Pauper voedsel
Wat is daar platgereden op dat bord?
... Dan vind ik dít uitzicht toch heel wat aantrekkelijker dan dat verkeersongeluk op Ellie d'r bord:
skiinformatie.nl/wp-content/uploads/2...
Ze heeft dan ook iets wat op een zigeunerschnitzel moet lijken ipv de real deal.
Het blijft gepaneerd vlees en dat vind ik een misdaad tegen het dier waar het vanaf is gesneden. Als het uberhaupt al een enkel stuk is in plaats van samengeplakte stukjes abschnitt.
Dat zakje waar de servet en het bestek inzitten maakt het af!
@Basil Fawlty | 30-01-22 | 18:21: ‘Maakt de paupertent af’…
Corrected it for you.
@Wijze uit het Oosten | 30-01-22 | 18:36:
Dank!
Zo moet het zijn en met friet dus...
Ellie Dijkstra is in ieder geval niet veeleisend. Wel zo prettig voor d'r bink.
Maar wie of wat is Ellie? Nooit van gehoord.
@Dr. Worstenbroodje | 30-01-22 | 19:18: Echt geen idee. Blijkbaar hoef je maar een Twitteraccount te hebben om in het nieuws te komen tegenwoordig.
Maar de snitsel hangt wel over het bord.
nu nog even de prijs.
Het had in de verte nog kunnen werken als ze de saus in een bakje erbij geseveerd hadden.
Daar gaat nog iets van vrije keuze uit.
Dit lijkt meer op Nederlandse verkiezingen. Kies het ene..
Of mis ik alwéér de point?
Gadverdamme. dat een dier daar ooit voor heeft moeten sterven, wat een disgrace om zo op het bord terecht te komen.. nee dan mijn foie gras terrine en halve kreeft gisteren die zagen er heel wat apetijtelijker uit. ook zonder QR ..
Pauper... een hele kreeft was zeker te duur.
@kapotte_stofzuiger | 30-01-22 | 18:04: Klopt ik was met mijn hartsvriedin en werd vrijgehouden en weet me dan in te houden, precies zoals het heurt ;)
Heeee, @van Oeffelen, ben je d'r ook weer!
@VanBukkem | 30-01-22 | 18:20: Whahaha!
Twee zielen..
LOL en dat voor slechts 49 euro (+ 5 euro per glas)
Hoereca!
Uiteindelijk wil je toch ergens buiten de deur vreten en zuipen. Tenzij je een guurder autist bent in je zoldertje/kelder van moeders de vrouw. Ze hebben ons bij de ballen/voorbips.
Want bestellen via al die guitige vreetapps is ook belachelijk duur.
@Graaf_van_Hogendorp | 30-01-22 | 18:05:
Alleen voor het sociale aspect, voor kwaliteit (of zelfs quantiteit) hoef je het niet te doen.
Weinig foodspecialisten hier. Dit is duidelijk een gepaneerde schaamlip van een nijlpaard. Met een sausje inderdaad.
Hier krijg ik nou honger van..
Ik ga eten bestellen.
Nijlpaarden schaamlip is een delicatesse, Kaviaar van de Nijl.
Bloody graag en well-done.
Lol wat zijn jullie toch altijd zuur op de wappies.
Poor man's Raisa, lol.
Dit lijkt wel Jiskefet
Ziet er gewoon uit als gemiddeld wegrestaurantvoer. Op zich niks mis mee.
Mosterd eet alleen hipstervoer gok ik. Vast ook een knotje.
Ellie Dijkstra met haar rode kort pittige look en fulltime wappieleven. Wat een geluk hier compleet parallel aan te leven. Op een topicje op de GeenStijl na.
uw behoefte om volslagen onbekenden duidelijk te willen maken dat u superieur aan haar bent doet anders vermoeden....
Wel een beetje karig waar zijn de groente en aardappel, rijst.
Staat niet op de foto, maar zit er ongetwijfeld bij. Plus schaaltje mayonaise.
Wie Ellie Dijkstra? Zat ze ook bij de Voice?
@VanBukkem | 30-01-22 | 18:00: Dank voor de aanvulling.
@VanBukkem | 30-01-22 | 18:00: en appelmoes met een kers.
@quazi | 30-01-22 | 18:02:
Ik krijg honger.
@VanBukkem | 30-01-22 | 18:00: hee @VanBukkem ouwe struikrover lang nie meer gesproken... eet jij ook over therro in die restereaunte... dinges heee????... so so doe maar ff shiek heee
@quazi | 30-01-22 | 18:02: Zonder appelmoes geen volwaardige maaltijd.
@quazi | 30-01-22 | 18:02:
Dat maakt het allemaal net even wat feestelijker.
*headdeskt*
In aparte kommetjes. En waarschijnlijk tegen extra moeten betalen, dus niet besteld.
Vroeger kwam ik nog wel eens in dit soort toko's ja. En negen van de tien keer viel het niet tegen moet ik zeggen.
In de Klaver ken ik ook wel.
@quazi | 30-01-22 | 18:02:
De klassieker!
Die appelmoes met de kers is van Van der Valk.
Kun je op zich ook prima eten.
Schrok me dood; dacht even dat het weer een foto van het Kaagmens was..
Inderdaad... geen bekpamper.
Die ligt namelijk op je bord.
Volgescheten en al.
Saus apart graag.
Zigeunerschnitzeltje.
@Johnlocke
Wel code95 (beroepschauffeurdinges) pas of aantekening in rijbewijs dacht ik. Of misschien niet meer sinds versoepelingen? Ze waren ook tijdens de horecasluiting al 'gewoon' open.
Die komkommer lijkt geblurred...bah.
Zolang Ellie lekker van dat apparaat geniet maakt het geen moer uit wat anderen er van vinden.
Zo, dat is eruit...
Waar is mijn slagroomtaart? Ik had een tranny aangeleverd die in een Audi rondkart.
@Graaf_van_Hogendorp | 30-01-22 | 17:56:
Ik wil bewijs.
Het liefst een foto zonder onderbroek aan.
Dan krijg je je taart.
@jaja | 30-01-22 | 17:58:
U wilt geen foto van Brianna Wu / John Walker Flynt zonder slip. Maar ik zie het alweer ik ben uit een taart gescammed. Oh well...
Schnitzels als deurmatten, wat is het probleem?
Te weinig saus.
Van der Valk is Michelin waardig vergeleken met. Geen wonder dat ze geen bekpamper of QR ausweis bitte vragen. Als ze dat doen voor deze wappie spoeling komt helegaar niemand meer.
Alcoholisme op de werkvloer neemt ook bij restaurants toe.
Maar, zat er ook friet bij?
Menukaart. Al met al valt de prijs dan ook wel mee!
"Bij bovenstaande gerechten is inbegrepen een kop soep naar keuze. Bij het hoofdgerecht worden gebakken aardappelen en diverse soorten groente geserveerd. Met als nagerecht een coupe ijs met vruchten en slagroom. Indien u een andere keuze van de ijskaart maakt, word er een meerprijs berekend."
28 euri voor wat veel te zoute tomaten- of groentensoep om daarna met oprispend maagzuur een schoenzool naar binnen te werken. Godsafgrijselijk goor en hier zou je je ergste vijand nog niet mee naartoe nemen.
Alleen rauwkost en patat
@Bakkeleures | 30-01-22 | 20:19: de ongevaccineerde mens heeft wat plezier...
wat moet dat zwaar voor u zijn....
Nog altijd beter dan een kapsalon. Ja, ook beter dan een "goede" kapsalon.
Groot gelijk Ellie, eten met een bekpamper op is niet te doen!
Hadden wegrestaurants niet aparte regels? Even opgezocht: klopt. Geen sluitingstijd en geen CTB die gevraagd hoeft te worden.
REAGEER OOK