Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jussie Smollet SCHULDIG bevonden op vijf aanklachten van lynch hoaxing

Jussie. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt

We hebben sinds de zelfmoord op Jeffrey Epstein niet meer zoveel van een hoax genoten als die door Jussie Smollet (tijdlijn). Jussie bovenstaand gewoon op camera met een 'strop' om z'n nek tijdens de generale repetitie van de hate crime, waarvoor hij die twee half-homofiele Nigeriaanse bodybuild-broers had ingehuurd om hem midden in de vriezende nacht met MAGA-petjes en blank redneck-accent te belagen met bleekmiddel, genoemde strop en "Aren't you that faggot 'Empire' n*gger?!" naar hem te roepen.

En toen het circus, waarin zelfs Joe Biden en Kamala Harris (she/her) op de wagen sprong - na breek. De hallucinante interviews en tranen van Smollet voordat hij ontmaskerd was, toen het onderstaande LOL-reconstructiefilmpje, PJW (na breek), en daarna klapte Dave Chapelle er nog eens overheen met de onsterfelijke woorden:

"I know how white people talk. "Aren't you that faggot n*gger from Empire?" They would never say that. It sounds like something.... that I would say! If you're racist and homophobic you don't even know who this n*gga is, you can't watch Empire."

Enfin, Jussie is gisteren dus schuldig bevonden op vijf van de zes aanklachten "related to a false report he gave on the day of the attack. He was acquitted on one count of giving a false report to police at a later date." Jussie hangt nu een gevangenisstraf van 3 jaar om de nek boven het hoofd, er staat nog geen vonnis gepland.

enorm grappig

"White ppl would never say that. It sounds like something.... that I would say!"

PJW

Hoe bestaat het? Nou zo

Social

Reaguursels

Inloggen

Soms zijn er van die topics op GS waarbij ik denk: whaaaat???

W_Drees | 11-12-21 | 00:03

Waarom waren de reaguursels op het Mocromaffia topic van de vorige post al gesloten? Het zal toch niet?

PepijnvanLanden | 10-12-21 | 17:51

Nu nog even excuses maken aan rednecks, Trump supporters en doe ook maar gelijk aan alle blanken voor deze hate crime gepleegd door J(z)ussie Smollet

HanMar2 | 10-12-21 | 17:43

Biden en Harris hebben echt nul kans tegen Putin en Xi met hun analytisch- en beoordelingsvermogen van een situatie.

Pje911 | 10-12-21 | 16:41

Ik kende dit verhaal nog niet, bijzonder.
Ik snap wel dat al die dems meteen op Twitter virtue signallen en de "crime" veroordelen: het werd immers al in de MSM gepubliceerd, dan zou ik er ook niet zo snel aan twijfelen. Naast Smollet zelf ligt de grootste schuld bij de MSM die blijkbaar elk verhaal zo overpennen i.p.v. wachten op feiten.

sioux_ | 10-12-21 | 16:11
-weggejorist-
Lafayette | 10-12-21 | 14:33

Heeft Sylvana al een klacht ingediend over deze buitenproportionele strafkans?

Colin.Fart | 10-12-21 | 14:28

Zelfs als het er duimendik bovenop ligt laten deze zelfbenoemde antiracisten zich om de tuin leiden. Dat zegt genoeg over hun beoordelingsvermogen.

Selassie | 10-12-21 | 14:12 | 1

Zwakzinnigen

peterdh | 10-12-21 | 15:38

Klein verschil, hij kan 3 jaar gevangenisstraf pér aanklacht krijgen, max, al zal het wel meevallen. Maar ik wacht nog even op het vonnis.

photto | 10-12-21 | 14:03

Smollet heeft in ieder geval wel gekregen wat hij zocht. Aandacht en naamsbekendheid. Opzet geslaagd.

* Il Principe * | 10-12-21 | 13:42 | 1

En tegelijk domlinks te kijk gezet. Met boter en suiker, de sukkels.

vic_typh | 10-12-21 | 13:49

Ja, maar het hád zo kunnen gebeuren!
Dat is wat de deugdzamen zeggen, dat is hoe zij het theaterstuk van Smollet waarderen. Nu nog, nadat hij door de meesten, waaronder vele, vele black Americans (black met een kleine letter hier, écht zwart dus) is afgefakkeld.
Het hád zo kunnen gebeuren, en daarom verdient zijn toneelstuk de DiviBokaal. Het gaat niet om wat de samenleving is, het gaat niet om de werkelijkheid zoals die zich aan ons toont, het gaat niet om realisme , het gaat niet om rationeel denken, en het gaat zeker niet om hard bewijs, om feiten en feitjes, nee, het gaat erom een "afspiegeling" van die werkelijkheid te creëren. Die afspiegeling, dat is het waar het allemaal om draait.
We leven inmiddels in een wereld waarin de afspiegeling, de beeldvorming, het heeft overgenomen van datgene wat spiegelt en datgene wat ten grondslag ligt aan de beelden, de reflecties, de flikkeringen. Het is zelfs zover gekomen dat we het actief ingrijpen in wat is, het veranderen, belangrijker zijn gaan vinden dan wat is, de status quo.
De status quo dient veranderd, is in zichzelf niet goed, zo menen de deugdzamen. De werkelijkheid zelf dient bestreden te worden, veranderd, aangepast.
Het bedrog van Smollet is bedoeld als de aanzet tot het creëren van een wereld van appeltjesgroene velden, een Aards Paradijs.

Schoorsteenveger | 10-12-21 | 13:37 | 3

"Ja, maar het hád zo kunnen gebeuren!"

Is dat niet precies dat die Bubba whats-his-name zei? Die Daytona racer die zogenaamd een strop in zijn pits vond? Waarvan bleek dat het gewoon een lus was om een deur dicht te trekken?

quantumcollider | 10-12-21 | 13:45

@quantumcollider | 10-12-21 | 13:45:
Bubba Wallace.

Zelfs nu nog zijn er mensen die volhouden dat wel een racistische daad was, en dat de FBI uit zijn nek lult.

En dat is het het doel van het narratief, waar het uiteindelijk om gaat.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 13:49

@quantumcollider | 10-12-21 | 13:45:
Ja. Het is de "afspiegeling" van een wereld die alleen in je hoofd bestaat. Het is een correctie op de werkelijkheid, de werkelijkheid móet gewoon zijn zoals jij die ziet. En, uiteraard, anderen moeten zien wat jij ziet.
Denk in dit verband ook aan de wereldberoemde foto van Robert Capa, "The falling Soldier"
www.metmuseum.org/art/collection/sear...
Het staat inmiddels vast dat het fake is, dat het een toneelstukje is, dat Capa de kluit belazerd heeft, maar hij wordt door sommige deugdzamen nog steeds verdedigd. Het had zo kunnen zijn, is dan de redenering, of zelfs wordt gezegd dat die enscenering de werkelijkheid van die burgeroorlog beter uitbeeldt dan de echte foto's. Laat dat laatste eens tot je doordringen wat daar gezegd wordt, dat een enscenering de werkelijkheid béter toont dan dat de werkelijkheid at zelf zou kunnen.
Dat is wat er achter dit soort acties zit, de overtuiging dat de eigen blik op de werkelijkheid échter is dan die werkelijkheid, het Ding an Sich, zelf. Dat dus de werkelijkheid vanuit de eigen moraal geschapen en gevormd kan worden, dat we zelf God zijn.

Schoorsteenveger | 10-12-21 | 14:32

Die line-up van onnozelaars die hun afschuw uitspraken van deze 'hate crime' is bijna identiek aan de groep knurften die Rittenouse een moordendaar en White Supremacist noemden.

quantumcollider | 10-12-21 | 13:32

Jussie heeft in dit theaterspel van hem publiekelijk te kennen gegeven dat hij tegen Trump is. De rest van het verhaal en de geloofwaardigheid is niet relevant. Jussie is een good guy.

Thuinman | 10-12-21 | 13:24

'The actor faces up to three years in jail for the crimes, but experts have said he would likely be placed on probation and ordered to perform community service.'
Ik ben benieuwd naar het D66 gehalte van die rechters.

Niet_Van_Hier | 10-12-21 | 13:21 | 2

Meestal komen de bekendheden weg met een tikje op de pols. Martha Stewart en Wesley Snipes (goede rol in Demolition Man) moesten de bak in voor belastingontduiking.

Egerius | 10-12-21 | 13:25

Simon says..

Twisted_Faith | 10-12-21 | 14:32

Krankzinnigheid.
Gaat nog eens heel groot worden.
Oh nee, dat is het al.

Schadenfreude | 10-12-21 | 13:17

Openingsitem op het 8 uur Staatsjournaal.
Ach, we weten allemaal dat dit nu doodgezwegen gaat worden.

2voor12 | 10-12-21 | 13:17 | 3

Hier is het nieuws dat Sylvana zich onveilig voelt.

Duwbak_Linda | 10-12-21 | 13:19

@Duwbak_Linda | 10-12-21 | 13:19:
Ik zou me ook onveilig voelen als ik Sylvana was. Je weet maar nooit wat al je persoonlijkheden je aan willen doen.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 13:20

@TeeJee | 10-12-21 | 13:20: Haha! Idd, wat al die stemmen in je hoofd vandaag weer willen van je, brrrrr.

Dutchbeaurouge | 10-12-21 | 13:24

"Jussie hangt nu een gevangenisstraf van 3 jaar boven het hoofd,"
Daarvoor moet je hier toch minstens lid zijn van een terreurgroep.

Duwbak_Linda | 10-12-21 | 13:16 | 2

Dan heeft hij nog geluk dat er niet iets anders boven zijn hoofd bungelt.

gestoptmetroken | 10-12-21 | 13:25

Ach hij heeft geen bierflesje op een grasveldje naast een moskee gegooid. Dus zowiezo geen terrorist die drie jaar krijgt.

peterdh | 10-12-21 | 15:53

Wie?

Gaat het niet dan? | 10-12-21 | 13:12

Ja maar luister...

dit komt júist door het racisme van blanke zijde, dat deze árme man zich zo gaat aanstellen, gaat liegen, omdat hij permanent en al een leven lang gediscrimineerd word maar bij niemand terecht kan!1!!!

Niemand nam zijn kwets serieus. Ze vonden hem zelfstandig en zelfredzaam, zelfs vrij succesvol! De racistische klootzakken dat het zijn.

Dus toen móest hij wel dit doen, hij had geen keuze, erin gedwongen door de blanke overheerser. Hij is één al slachtoffer.

Leave Jussie alone!!1!

Dutchbeaurouge | 10-12-21 | 13:10 | 2

Je suis Jussie.

Waargaathetheen | 10-12-21 | 13:16

Hoewel ik kan lachen om je satire, ben ik bang dat er veel figuren zijn die exact zo denken.... en het ook serieus geloven.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 13:17

De beste remedie tegen het racisme virus,is het volledig te negeren.
Dit en allerlei acties ( Hallo BLM) woekert de tweedeling alleen maar aan.

De Profundus | 10-12-21 | 13:07 | 2

Dat gaat niet wanneer de boodschap en narratief waar BLM onderdeel van uitmaakt 24/7 wordt gepropagandeerd in nieuws, werk, onderwijs en entertainment. Er is geen ontsnappen aan, je moet een mening hebben en uiteraard als je de verkeerde hebt ben je af.

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:08

@graaf

In het onderwijs krijg je letterlijk een onvoldoende, van basisschool tot universiteit. Op je werk wordt je genegeerd. Dus alsvolgt gedegradeerd of contract niet verlengt vanwege niet goed kunnen samenwerken met collega's, geen team spirit etc. Als he ouders deugers zijn ben je gewoon meteen verpest/gehersenspoelt.

peterdh | 10-12-21 | 16:52

" Find out etc." Geweldige punchline. Normaliter geef ik standup bij voorbaat een duimpje omlaag, maar wellicht dat ik voor Davide Chapelle een uitzondering moet gaan maken.

Hetkanverkeren | 10-12-21 | 13:05

Je moet wat voor de likes. Hate framing zou met 15 moeten worden bestraft in een gevangenis met een grote dependance van de arayn brotherhood

Zatkniss | 10-12-21 | 13:04

Zjongejonge.
Je kunt we zien dat we hier op het eiland achterlopen, zeg! Hele lappen tekst over lui waar ik nog nooit van heb gehoord.

* even de deur uitloopt *

* weer binnenkomt *

Nee.
De buurman ook niet.

Kapitein Sjaak Mus | 10-12-21 | 13:03

Alle Democrat deug-twitteraars staan er weer gekleurd op.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 13:03

Syndroom van Croiset, alhier in NL in 1987 al als verschijnsel geconstateerd.

Leon Tosti | 10-12-21 | 13:01 | 3

Als ik me niet vergis ging Croiset vrijuit.

straatsurfer | 10-12-21 | 13:06

Sylvana heeft daar ook last van?

abeltasman | 10-12-21 | 13:14

Het is wat met die acteurs.

Egerius | 10-12-21 | 13:23

Ron Jans mocht het N word niet in de mond nemen, dat was zwart privilege.

van Oeffelen | 10-12-21 | 13:00 | 3

Dat Ronnie boy gecancelled werd is hilarisch, ik weet nog wel toen hij zat te vitten op Geertje en hem vergeleek in een adem met Dolfie.

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:03

@Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:03: Het is waanzinnig wat er met Ron J. in de USA is gebeurd maar 'boontje komt om zijn loontje' is hier zeker van toepassing. Beetje enge man.

_pacman_ | 10-12-21 | 13:08

CNN's Don Lemon heeft Smollet gewaarschuwd dat de politie zijn verhaal niet geloofde. Typische taak van een journalist.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 12:58 | 1

U denkt dat MSM alhier niet vuistdiep zit in politici en "bekende" Nederlanders? Het is een groot kleffe orgie.

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:00

Wat een racisten, waar zijn de POCs op de set? Tel er maar een paar. #sowhite

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:01

Haha, sukkels...

SterF... | 10-12-21 | 13:15

Het lijkt wel of sommige politici en media graag "racisme" willen zien en dus als het er niet is maar verzinnen en graag op de racisme trein springen als die zich aandient.

Swieberj | 10-12-21 | 12:56 | 1

Alle msm zijn op zoek naar onrecht of iets dat daar op lijkt.
Hordes journalisten stropen continenten af op zoek naar honger en vliegjes op betraande gezichten, 'vluchtelingen' en een ieder die een zielig verhaal heeft, al dan niet verzonnen. Alles wordt klakkeloos gepubliceerd en breed uitgemeten. Als het gelul blijkt of verzonnen geven ze niet thuis.

gestoptmetroken | 10-12-21 | 13:06

Het is al mooi dat je tussen al die weggepiepte woorden in dat filmpje überhaupt nog iets kunt verstaan. Welke letter is er in de USA nog niet 'gecanceld'?
Mijn Godt, wat een land (al gaat het hier, met enige vertraging, ook die kant uit).

Ichneumonidae | 10-12-21 | 12:56

Is al bekend wanneer Femke een steun-mars in 020 heeft gepland? Deze arme zwarte amerikaan is duidelijk het slachtoffer van een racistisch en corrupt blank jusitiesysteem in de USA. Deze man krijgt ons aller steun, en wat plunderingen en vernielingen na de gezellige demo op de Dam. Vanavond vast een oproep bij de NPO.

BoerKoekoek | 10-12-21 | 12:56

M'n eerder geplaatste tegel in een ander topic past (veel) beter hier.

Dus vandaar :

Ik volg deze zaak al vanaf dag 1.

De dag dat dit lachwekkende circus aan z'n US en wereld tournee begon.

Iedereen met een goed / redelijk werkend brein had al snel door dat deze zaak een vies geurtje had.

Of eigenlijk, dat deze zaak stonk. Heel erg stonk.

Toen de eerste harde feiten naar buiten kwamen bestond er geen eigenlijk twijfel meer over : dit was klinkklare larie verzonnen door een aandachtsgeile zwarte homo B-acteur.

Met tenenkrommende verbazing heb ik daarna de vele haastige solidariteitsverklaringen voorbij zien komen van vooral woke MSM , Hollywood, hysterisch democratisch links, en iedereen die deze meneer op z'n slecht geacteerde huil ogen geloofde.

Dat was (natuurlijk) ook inclusief Biden en Harris die meteen de kans grepen om de oranje satan weer als grote verantwoordelijke naar voren te schuiven.

En nu, zelfs nu het 100% duidelijk is en volledig is aangetoond dat Smollett alles bij elkaar heeft gelogen zijn er nog steeds vele miljoenen die het opnemen voor hem.

Hij, die arme homoseksuele en zwarte Smollett is nog steeds het grote slachtoffer.

Zoveel selectieve, hysterische achterlijkheid.

Daar kan ik met mijn verstand echt niet bij.

Dr.Mabuse | 10-12-21 | 12:53 | 7

@* Il Principe * | 10-12-21 | 13:03:

Domlinks zegt niet te snappen waarom rechts valse aangiftes afwijst.

Welnu, die valse aangiftes zijn niet alleen bedoeld om politieke tegenstanders te belasteren. In dit soort gevallen zijn die valse aangiftes ook bedoeld om tot rassenhaat aan te zetten. En uiteraard vindt domlinks dat rassenstrijd, klassenstrijd en elke andere vorm van geweld geoorloofd is om de linkse religie aan iedereen op te leggen. Maar buiten die linkse kerk leeft die bloeddorst dus niet.

Dandruff | 10-12-21 | 13:26

@* Il Principe * | 10-12-21 | 13:43:
Je tegels zijn in ieder geval ongefundeerd en tendentieus. Past er precies bij.

Rest In Privacy | 10-12-21 | 13:44
▼ 4 antwoorden verborgen

We kunnen nu wel die neger affakkelen maar Jules Croiset kon er ook wat van hoor.

gestoptmetroken | 10-12-21 | 12:53 | 4

Jazeker, daarom gaat het dus niet om ras / afkomst,
maar om waarheid / gerechtigheid vs trollen...

hotmint | 10-12-21 | 12:55

Maar die leed aan Jules de la Croisette.
(Dat was een grap van Theo van Gogh.)

J.P.Drapeau | 10-12-21 | 12:57
▼ 1 antwoord verborgen

Ook al is hij zwart als roet,
Hij meent het niet goed.

J.P.Drapeau | 10-12-21 | 12:53

Mag ook wel wat aandacht komen voor de rare reflex om aan te moedigen bij 'black owned' ondernemingen te kopen. Dat schiet toch elk doel voorbij? Patta, ik koop er graag eerlijk gezegd doet daar nu ook aan mee. Wat doet kleur ertoe? Helemaal voor de eigenaar van een onderneming. Als Peter om de hoek gaat aanmoedigen bij 'white owned' ondernemingen te kopen en het zelfs op z'n producten zet dat het 'white owned' is dan is de wereld te klein. Wat dan ook te begrijpen zou zijn overigens

jeweettochniet | 10-12-21 | 12:52 | 2

Zwarten, verdedig je, koop niet bij blanken

Degrelle | 10-12-21 | 12:55

Marketing truc van big corporate en big tech, niet teveel achter zoeken.

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 13:07

Ghe...

Lorejas | 10-12-21 | 12:51

Dat verhaal stonk vanaf het begin van alle kanten van die BLM aandachtshoer.

Reebensteeltje | 10-12-21 | 12:51

Ja maar.
Witte mensen hebben ervoor gezorgd dat hij zich zo voelde dat hij dit doen moest.
Dat is toch duidelijk.
Proest.

grapo | 10-12-21 | 12:50 | 1

En al die haat verdeeldheid en polarisatie die we hier nooit gekend hebben wirdt door Sylvana en haar kozp kliek hier naar toe geïmporteerd

Degrelle | 10-12-21 | 12:53

De Vice President van Amerika, trumpiaans dom tweeten over een hatecrime die nooit echt gebeurd is. Dat zulke mensen in dat soort functies nog willen tweeten is zo indrukwekkend onnozel.

de Voorzittert | 10-12-21 | 12:49 | 2

Ze voelen de dwang van de woke-gemeente om direct medeleven en sympathie te betuigen voor alles wat niet blank is. Als ze dat niet doen krijgen ze namelijk een strontstorm aan verontwaardigde media-berichten over zich heen waarom de blanke hetero mannelijke president zich het lot van die arme nazaat van tot slaaf gemaakte niet aantrekt. Oftewel, ze moeten wel vanuit public relations oogpunt.

_pacman_ | 10-12-21 | 12:53

Haatmisdaad
Rijmt ook lekker

SterF... | 10-12-21 | 13:17

Die gevangenisstraf zou dan uiteraard weer als racisme vanuit het systeem worden gezien. Net als bij het proces van O.J. destijds voorzie ik bij veroordeling veel zwart protest.

MickeyGouda | 10-12-21 | 12:48 | 1

Ik denk niet dat hij het cachot in hoeft. Zal een voorwaardelijke straf worden. Maar waarschijnlijk is hij dan alsnog zo dom om in beroep te gaan. Hij gaat ook niet vervolgd worden voor meineed helaas.

Graaf_van_Hogendorp | 10-12-21 | 12:59

That nigga was clearly lying!

Armageddon | 10-12-21 | 12:47

Jackass, maar dan beter.

Hetkanverkeren | 10-12-21 | 12:45

Kennelijk is er niet genoeg racisme en extreemrechts geweld van blank tegen zwart. Er moet zo vaak wat verzonnen worden door zwarten en moslims, dat het begint op te vallen. Ook dat vice presidenten en premiers er steeds boven op springen met medelevende uitspraken die ze na ontmaskering weer moeten terugtrekken. Lekker stompzinnig allemaal.

Madame Poitiers | 10-12-21 | 12:45

Trouwens, over dat "ongelukje" in Wisconsin, kerstparade, hoor je ook niet veel meer van.

Roehm | 10-12-21 | 12:44 | 2

U was me net voor. Wat zou het uitgemeten worden als het andersom was.

Degrelle | 10-12-21 | 12:51

Overigens is, ondanks wat zelfs sommige reaguurders beweren, het nog helemaal niet uitgesloten dat het een anti-blanke hate crime was; onlangs nog bevestigd dat het traject dat de bestuurder heeft afgelegd aangeeft dat het wel degelijk zijn intentie was slachtoffers te maken.

quantumcollider | 10-12-21 | 13:39

Haha, dit is inderdaad wel "next-level" janken.
Mooie stof voor een Netflix docu.
.
Enne, het meest schokkende is dat ergens in het proces eerst
de beschuldigingen zijn *ingetrokken* door "Cook county".
Iets van: Oh jee, hij is zwart en bekend, dus laten we maar stoppen
met het naleven van de wet omdat we anders "racist" genoemd worden.
.
De OJ Simpson-reflex, zeg maar...

hotmint | 10-12-21 | 12:40 | 2

Plus een paar berichtjes van Michelle Obama's ex-hulpje om de gewenste reflex te triggeren.

OverdaanDerOnderheid | 10-12-21 | 13:28

Wie?

Is dit nog nieuws? | 10-12-21 | 12:38

Bilal Wahib doet nu Amerikaanse nieuwsitems? Wonderlijke move.

de Voorzittert | 10-12-21 | 12:37

Is er al een reden gevonden door BLM om weer binnensteden en winkels van brave blanke ondernemers in de as te leggen? Of accepteren ze dit keer dat het gaat om een diep racistische mentaal gestoorde acteur die heeft getracht haat & verdeeldheid te creëren.

_pacman_ | 10-12-21 | 12:37 | 3

Dit verhaal gaat heel snel onder het tapijt geschoven worden en iedereen die het er nu nog over heeft is een racist.

SeingaltUNo | 10-12-21 | 12:43

Ze plunderen niet alleen bij blanke mensen hoor, dat maakt ze niet zoveel uit.

_washier | 10-12-21 | 12:54

@_washier | 10-12-21 | 12:54: mwa, bij voorkeur wel maar als die er niet zijn dan er maar voor zorgen dat je amper winkels in je eigen wijk hebt....

the_w | 10-12-21 | 13:09

Dit verhaal is echt prachtig. Ik mis Trump..

Stijl_Loos | 10-12-21 | 12:35 | 1

Trump wacht nog even totdat alle hoaxes uitgekomen zijn. Scheelt hem ook heel veel campagne kosten.

Astroturfer | 10-12-21 | 13:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl